Pentru vizitatoare!
Daca va spui ce am patit, ziceti ca nu-s io normala, traiesc intr-o lume paralele, am o karma proasta sau sunt pur si simplu dusa.
Aheeaa..acu' juma de ora-o ora am iesit pana la magazin/posta librarie. Ies din
pochsta, fac cativa pasi, si in mijlocul strazii ce certau doi. Unul inalt, cu o sabie, celalalt mic, negru, cu camasa descheiata si par pe
chept si un iatagan in mana.

Aolicaaaaa...nu puteam trece decat fix prin fata lor, in magazine nu puteam intra sa ma salvez, ca se baricadasera vanzatoarele inauntru..asa ca m-am facut miica miiica (nu, nu cat o
furnica 
). Noroc cu o tanti dintr-u bloc din zona, care i-a amenintat, viteaza, de dupa o perdea, ca suna la politie, si am prins un moment de respiro, si am fugit.
Phiii..
CITAT(MIRRRUNA @ 24-10-2006, 12:13 PM)

deci vrei a doua
luna de miere... okeeeeeeeei, tre sa schimb iar camasutele de nopate ca mi le stii pe toate
o pupam pe bubu? mmm? ce zici? hai ca uite ce cuminte sta in coltul ei acolo, rosioara in obrajori, si asteapta laude si incurajari

brava bubule! dar promiti ca incet incet (deciincet da???? nu te grabeste niminea) o sa renunti la prajeli? fie ele si in masline d'alea facute ulei???? mmmm? hai promite

Si io schimb..stii tu ce, de la tcm

(nu ca as sta numa' in aia

)
O puup pe
bubu, cum sa nuu..draga de ea, ce cuminte se facu..ptiuuuu, sa nu se deoache, mititica!
Sunshine, ciocolata nu e solutia cea mai buna, dap. Si eu am comis-o duminica. da' acum mi-am revenit. Parol!