Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
anca veselie
pupici dulci luchi give_rose.gif
mare problema cu dulciurile astea... am ajuns la concluzia ca mai bine nu-mi iau cioco deloc, nici macar cu 70% cacao, pt ca nu ma pot opri la un patratel sad.gif in wkd am reusit sa pap 2 ciocolate sad.gif am fost deprimata, e adevarat, dar nu e asta solutia sad.gif
in rest, bafta cu munca si sper sa fie cat mai substantiala prima cheer.gif
MIRRRUNA
give_rose.gif deci vrei a doua luna de miere... okeeeeeeeei, tre sa schimb iar camasutele de nopate ca mi le stii pe toate doh.gif giggle.gif laugh.gif

o pupam pe bubu? mmm? ce zici? hai ca uite ce cuminte sta in coltul ei acolo, rosioara in obrajori, si asteapta laude si incurajari pupic.gif brava bubule! dar promiti ca incet incet (deciincet da???? nu te grabeste niminea) o sa renunti la prajeli? fie ele si in masline d'alea facute ulei???? mmmm? hai promite pupic.gif

Karin
CITAT(MIRRRUNA @ 24-10-2006, 12:13 PM) *

give_rose.gif deci vrei a doua luna de miere... okeeeeeeeei, tre sa schimb iar camasutele de nopate ca mi le stii pe toate doh.gif giggle.gif laugh.gif

o pupam pe bubu? mmm? ce zici? hai ca uite ce cuminte sta in coltul ei acolo, rosioara in obrajori, si asteapta laude si incurajari pupic.gif brava bubule! dar promiti ca incet incet (deciincet da???? nu te grabeste niminea) o sa renunti la prajeli? fie ele si in masline d'alea facute ulei???? mmmm? hai promite pupic.gif

Jur pe onoarea mea, duamna, ca am vrut sa prajesc pieptul ala doar pe tigaia uscata! wink1.gif
Mi-era frica sa nu se arda tigaia! w00t.gif lol.gif
O sa incerc si asa...sa vedem ce iese! salut.gif

Pi es: Multumesc de laude! ( :-j ) Chiar le merit! lol.gif lol.gif lol.gif
luchi
pupic.gif Pentru vizitatoare!

Daca va spui ce am patit, ziceti ca nu-s io normala, traiesc intr-o lume paralele, am o karma proasta sau sunt pur si simplu dusa.

Aheeaa..acu' juma de ora-o ora am iesit pana la magazin/posta librarie. Ies din pochsta, fac cativa pasi, si in mijlocul strazii ce certau doi. Unul inalt, cu o sabie, celalalt mic, negru, cu camasa descheiata si par pe chept si un iatagan in mana. wacko.gif Aolicaaaaa...nu puteam trece decat fix prin fata lor, in magazine nu puteam intra sa ma salvez, ca se baricadasera vanzatoarele inauntru..asa ca m-am facut miica miiica (nu, nu cat o furnica laugh.gif ). Noroc cu o tanti dintr-u bloc din zona, care i-a amenintat, viteaza, de dupa o perdea, ca suna la politie, si am prins un moment de respiro, si am fugit.
Phiii..

CITAT(MIRRRUNA @ 24-10-2006, 12:13 PM) *

Si io schimb..stii tu ce, de la tcm wink1.gif (nu ca as sta numa' in aia lol.gif )

O puup pe bubu, cum sa nuu..draga de ea, ce cuminte se facu..ptiuuuu, sa nu se deoache, mititica! laugh.gif
Sunshine, ciocolata nu e solutia cea mai buna, dap. Si eu am comis-o duminica. da' acum mi-am revenit. Parol!
Karin
Pupam-as de cuminte ce sunt! pupic.gif lol.gif
Normal ca m-am cumintit, daca mi-a pocnit nasturele la blugi in mijlocul zilei, in mijlocul biroului.... naughty.gif lol.gif
lliliana
Mirrrunoo...io te caut acas' si tu brambura ai?
Luchi....pup dulce la tine...ce-mi place acilea...se rade, se rade, se rade...parca-ar vorbi Lenin biggrin.gif

Fratzioareeee...pai iubita...nu mai pleca fara iatagan de-acasa, ti-am spus de-atatea ori. Ai grija de tine, ca daca n-ai tu grija, cine? NOOOOIIII!!!! floare.gif Las' ca te salvam noi. Viu si io cu neamu' meu si le-aratam noi baietzilor alora. Pă baricade fetele...sa-i batem pe aia... ph34r.gif w00t.gif
anca veselie
CITAT(Karin @ 24-10-2006, 12:26 PM) *

Pupam-as de cuminte ce sunt! pupic.gif lol.gif
Normal ca m-am cumintit, daca mi-a pocnit nasturele la blugi in mijlocul zilei, in mijlocul biroului.... naughty.gif lol.gif

vaaaaaaaaai, nu se poate )).gif )).gif imi si imaginez )).gif

CITAT
Unul inalt, cu o sabie, celalalt mic, negru, cu camasa descheiata si par pe chept si un iatagan in mana.

luchi draga, nu-mi vine sa cred........ e de-a dreptul ireal....
si in ceea ce priveste ciocolata, eu stu ca nu-i solutia, dar era acolo, era buna, era intreaga.... asa ca am ras-o blushing.gif dar azi merge fata la aerobic naughty.gif
Sexymom
Fata eu m-as fi bagat intre ei sa vad ce au lol.gif lol.gif
Zi frumoasa si nu mai da pe strazi. Vrei sa iti trimit un pistol de aici? lol.gif

Acum iti scriu pe bune , fara gluma, si eu am patit una nasoala asta vara in tramvaiul 34. Eram cu Bibi, in tramvai si a urcat un malac de tigan tatuat cu claie si figura de mort si a inceput sa tipe in tramvai cat il tineau plamanii....STELOOOOOOOO< STELOOOOOOOO, eu ma gandesc mad.gif asta o striga pe mama ca pe mama o cheama Stela mad.gif si incepe sa se plimbe prin tramvai zicand ca ne omoara pe toti, avea si un cutit in mana. Atunci am crezut ca mor de frica , nu pt.mine si pt ca eram cu Bianca, dar as fii fost in stare sa il omor daca se apropia de Bianca.
Tara lui papura Voda.
lliliana
CITAT(Sexymom @ 24-10-2006, 12:52 PM) *

Acum iti scriu pe bune , fara gluma, si eu am patit una nasoala asta vara in tramvaiul 34.

Io-ntr-un gang venind spre casa de la prietena mea...mi-apus unu mana-n gat si-ntre picioare. Mi-a lasat urma degetelor sale la culoarea prunei. Am pastrat deosebitele semnaturi timp de trei saptamanele...N-am carait nimic fiindca am simtzit mushiu' vanjosu de la bratu' sau...Nu mi-a facut nika...Nici macar nu m-a furat...s-a carat si io am inceput sa raz...isteric w00t.gif blink.gif Si-o fi dat seama ca nu cu mine are treaba lol.gif lol.gif lol.gif
Uf...
luchi
Mai fetele, suna asa ireal ce-mi povestiti voi. unsure.gif
Hai sa trecem la lucruri mai vesele, cum ar fi..mancareaaaa blum.gif

Gustare - 2 curmale
Pranz - orez fiert
- peste la grill (de apa dulce)
- felii de vinete si dovlecei pe grill

Azi sper sa ajung iar la sala; in seara/noaptea asta probabil voi lucra, maine sau joi poate nu ajung, asa ca..ma duc azi. trebuie!

ps. revin cu raspunsuri diseara, da? blushing.gif Abia am timp sa va citesc
amalia0701
CITAT(luchi @ 24-10-2006, 01:18 PM) *

Mai fetele, suna asa ireal ce-mi povestiti voi. unsure.gif
Hai sa trecem la lucruri mai vesele, cum ar fi..mancareaaaa blum.gif

Gustare - 2 curmale
Pranz - orez fiert
- peste la grill (de apa dulce)
- felii de vinete si dovlecei pe grill

Azi sper sa ajung iar la sala; in seara/noaptea asta probabil voi lucra, maine sau joi poate nu ajung, asa ca..ma duc azi. trebuie!

ps. revin cu raspunsuri diseara, da? blushing.gif Abia am timp sa va citesc

Mai fetelor, io sunt in terapii de infrangere a atacurilor de panica in patul propriu si personal din cauza unor vecini zgubilitici, abia am reusit sa dorm si io o nopate doar cu fiemea, iar voi povestiti de astfel de atrocitatzi siua in amiaza mare in draga de Romanica civilizata.
Va rog incetati, caci fac agorofobia( daca asa so numi obala aia de nu poti iesi din casa).
Sau puneti avertizari sa nu citeasca femei nevricoase cu nervii zbuciumati.
Va rog mad.gif
luchi
blushing.gif blushing.gif blushing.gif
iarta-ma, te rog. Nu mi-am dat seama.
Andreea-Rodica
Salutari la gazda si spor la sala! hug.gif hug.gif hug.gif
luchi
Multumesc, Andreea! pupic.gif
Spor-spor, dar...iar nu era antrenoare sorry.gif . Si aveam un chef, si aveam si un top nou, si..si..ma inerveaza astia! Maine daca iar nu e nimeni, fac harakiri cu ei!

In alta ordine de idei, iata ce am mai mancat astazi:
-inainte de sala cu 45 min: 1 felie stravezie paine blushing.gif
1 felie sunca de praga
1 ceasca de iaurt degresat

- acum 1/2 ora : salata de varza
1 felie piept de pui la gratar.

Am beut 2 caffe latte-uri houm-meid din plic blushing.gif . Stiu, Mirruno, ca nu intelegi cum imi plac porcarelele astea, na, am si eu o pasiune laugh.gif

In seara asta am ajuns la concluzia ca imi place de mor telul-para. laugh.gif Am fix 3, de marimi diferite, si le folosesc de cate ori am ocazia. Taaare frumos invart cu ala mare in piure, cu ala micut in budinca de vanilie, si cu ala mic-mic in ceasca! Si cand am chef sa-mi lucrez bicepsii, bag telul in albusuri, si nu ma opresc pana nu se-ntepenesc (albusurile) Deci, imi place telul-para, bravo cui l-a inventat! laugh.gif Hai ca iar am aberat. Foaie verde canta cucu, ia sa ma intorc la..lucruuu.
Noapte buna, somn usor!
MIRRRUNA
CITAT(luchi @ 24-10-2006, 07:47 PM) *

Am beut 2 caffe latte-uri houm-meid din plic blushing.gif . Stiu, Mirruno, ca nu intelegi cum imi plac porcarelele astea, na, am si eu o pasiune laugh.gif

In seara asta am ajuns la concluzia ca imi place de mor telul-para. laugh.gif Am fix 3, de marimi diferite, si le folosesc de cate ori am ocazia. Taaare frumos invart cu ala mare in piure, cu ala micut in budinca de vanilie, si cu ala mic-mic in ceasca! Si cand am chef sa-mi lucrez bicepsii, bag telul in albusuri, si nu ma opresc pana nu se-ntepenesc (albusurile) Deci, imi place telul-para, bravo cui l-a inventat! laugh.gif Hai ca iar am aberat. Foaie verde canta cucu, ia sa ma intorc la..lucruuu.
Noapte buna, somn usor!

Eteeee, ce m'am nimerit. Tocmai ce trecusi p'aci.
Deci, mi'a placut aia cu houm meid la plic laugh.gif
Daca te scremeai putin putea sa fie houm meid de'adevaratelea wink1.gif puneai de'o coffee mica si slaba, aruncai neshte lapte in ea si iese neshte caffe lattee... de murea lumea. Da' na, te pui pasiunea lu' luchitza? neeee cool.gif

pup de noapte buna pupic.gif si salutari familionului tel-para rolleyes.gif
MIRRRUNA
Soro, esti pe aici? Te plangeai acu' vreo 2 zile ca nu ai fo' multumita de cum ai condus o data, spre casa.
Eeeeeeeee, sa'ti povesteasca je cum a trecut azi, pe rosu, cu nonshalantza, printre doi politzai? blink.gif Si asta dupa ce am stat cumintica la semafor... constienta fiind de culoare rosie si de "autoritatile" din intersectie... pana cand, un anume gest al politzaiului, mie, blonda nevinovata si credula, mi'a dat de inteles ca el vrea sa trec desi era plina culoare rosie laugh.gif si m'am conformat lol.gif
N'am aici un emoticon prin care sa'ti exemplific ce fete au facut BARBATII laugh.gif lol.gif (colegi de trafic, deh) cand m'au vazut cum tai diiiiitai intersectia de la Unirii (fantani) inspre casa poporului. Si nu am nici emoticon pt fata care am facut'o EU cand am vazut ca in urma mea e liniste si pace si toate masinile stateau inca aliniate la stop.
Tot drumul, de la Unirii pana acasa, m'am uitat in 4 zari precum Avram Iancu fugarit de potera... doar doar o rasari din vre'un boschet un caraliu sa ma ridice.
Nu'mi vine sa cred nici acum ca nu m'a obeservat niciunul din cei doi si ca m'am strecurat prin intersectia aia desi, sensul perpendicular drumului meu inca avea verde blink.gif tease.gif
Sunt blonda si sunt in viataaaa yahoo.gif

pupic.gif
luchi
lol.gif lol.gif lol.gif
valeuuuu! Oare sa ma mai urc in masina cu tine cand mai viu pe la capitala? blum.gif tii, ce patishi, soro, zau ashea!
Si io am patit una mica si nevinovata, ca m-o fortat barbatu' sa ma duc singura cu masina acasa; cheia care deschide masina din boton e la el, eu am una..normala. Descui masina, ma urc, aranjez scaunu', oglinda, scot interfata la casetofon, dau drumu' la Timpuri noi, si cand dau sa invart cheia..ia cheia de unde nu-i! o uitasem in usa! blink.gif da' am zis sa nu va mai zic, ca prea is de tot, io, fomeie serioasa.
Sorooo, hai la doctor sa ne tratam, intai tu, si p'orma io! blum.gif

acu' la pies, ma giur ca de muult n-am mai pus mana pe volan, si parca am uitat cum se face blushing.gif (condusu')
MIRRRUNA
noapte buna si tie laugh.gif
luchi
are we? blush.gif
MIRRRUNA
CITAT(luchi @ 24-10-2006, 11:03 PM) *

are we? blush.gif

era un canticel de leagan, de nani , de shlafel , de cautat si luat sotul in bratze, de ... ce vrei tu.
atat smile.gif
julyalina
CITAT(luchi @ 24-10-2006, 07:47 PM) *

Noapte buna, somn usor!

lol.gif lucule esti mortala laugh.gif
ce concluzie trag eu de aici? ... punem mana de la mana si luam lucului un set cu multe, mute teluri-para blum.gif sa faca lucul muschi pupic.gif

luchi
lol.gif pupic.gif July..daca tot vreti sa-mi luati unul, luati, va rog, de-ala cu manivela, un fel de mixer manual de mana! laugh.gif ca sa lucrez si tricepsii!

Mirruno, am schlafuit neintoarsa azi noapte, sotu' o lucrat pana mai tarziu, nu l-am mai cautat blum.gif

Asaaa..neatza la tata lumea! Scriu fuguta-fuguta, iar n-am timp de stat.

- trezit ora 6.oo
- baut 1 pahar apa
- pregatit pachetele, md-ul
- baut 1 ceai negru, cu lapte si zahar blushing.gif (brun)
- mancat grau fiert si nuci
- plecat la giob.

La gustare am mar; la pranz, salata de varza cu gratar de pui. Vreau sa ajung la sala, depinde de multe variabile chestia asta.Of!

Incerc sa-mi creez un ritual zilnic, cu trezitul de dimineata, baut apa pe stomacul gol, servit md-ul in tihna, nu pe fuga, si mancat ordonat si frumos, alimente cat mai putin prelucrate (cat se poate)

O zi mirificobolanta va doresc!
aki
Salut Mokut.Tare am mai ris cind am citit cum trece lumea la rosu lol.gif
lliliana
Neatza uai...Che faci Luchina? Dormisi ne-ntoarsa biggrin.gif Da' de visat? Ai visat frumooos? Pup dulce pe ambele parti biggrin.gif Mai trec...sper ca am vreme...Ca sa nu uit pe nici una am notat pe-o hartiutza cui am scris in giurnal si cui nu...O sa-mi cumpar o agenda. )).gif
Karin
Neatza iubita! pupic.gif
Iti cumpar io, de ziua meaaaaaaaaaa, un d'ala cu manivela! Tu numa' sa vii aci sa ti-l iei! Vreeeeeeeeeei? Vreeeeeei? naughty.gif
hug.gif
luchi
Neatza, Aki! pupic.gif
Lilicule, am dormit neintoarsa, am picat ca bolovanul, obosita; lucrai pana tarziu. te pup si io cu drag wink1.gif
bubule, pentru ala vin! Zau! Acu' pe bune, daca vezi pe undeva, musai sa-mi cumperi si-ti voi fi pe veci recunoscatoare! laugh.gif
lliliana
Mai Lucule...daca tot iti place ashea sa dai cu telu'...te-angajez de-acu' pentru nunta fie-mii..Mmmm? Sa facem iute prajiturelele cu veselie multa... )).gif Mua...ca ma distrai bine o tura. Hai ca-mi place sa trec pe-acilea...ma rad ca nebuna pe ascuns...sa nu vada colega )).gif
MIRRRUNA
CITAT(MIRRRUNA @ 24-10-2006, 09:20 PM) *

Tot drumul, de la Unirii pana acasa, m'am uitat in 4 zari precum Avram Iancu fugarit de potera... doar doar o rasari din vre'un boschet un caraliu sa ma ridice.

ma gandeam de fapt la Iancu Jianu dar din viteza o iesit altceva. blink.gif
luchi
pupic.gif Lilicule, ma angajez, cum nu!
Da' cu o conditiune! Sa vie si Mirruna, ca face fata asta niste tiramisu si placintele de sta matza lu' Bubu in mustati (si Bubu langa matza smile.gif, si cu Pol care face niste cozonaci, si paine de casaa..muaaamaaaa..si cu Bubu care haleste prajiturile cu viteza..mai rar ashea, zau!
MIRRRUNA
give_rose.gif neata frumusete, neata!
te fac o fitomagra? naughty.gif pupic.gif
hai! cafea.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 24-10-2006, 02:10 PM) *

blushing.gif blushing.gif blushing.gif
iarta-ma, te rog. Nu mi-am dat seama.

hug.gif Nu-i bai .
Cica io ma imunizez acu )).gif
lliliana
Se facu...Toate-s ca si angajate...mai ramane s-o ceara careva pe fie-mea...Sper sa fie ficioru' lu' Bill Gates cel putzin...da' sa fie si frumos si de treaba. biggrin.gif Va anuntz eu cu ceva timp inainte. biggrin.gif Ca sa nu va facetzi program. )).gif
Karin
CITAT(luchi @ 25-10-2006, 10:40 AM) *

pupic.gif Lilicule, ma angajez, cum nu!
Da' cu o conditiune! Sa vie si Mirruna, ca face fata asta niste tiramisu si placintele de sta matza lu' Bubu in mustati (si Bubu langa matza smile.gif, si cu Pol care face niste cozonaci, si paine de casaa..muaaamaaaa..si cu Bubu care haleste prajiturile cu viteza..mai rar ashea, zau!

Deci pe mine m-ai trecut numa' la halit, ai? devil.gif De fapt io-s aia care pune vegeta in mancare, DECI, DA, DECI CARE NU STIE SA GATEASCA!!!!! devil.gif devil.gif devil.gif
luchi
eteee, Bubule! deci dupa ce ca-ti ofer o pozitie privilegiata de soarta, de degustator sef, nu vrei? Bineee, facem casting pentru rolul tau! laugh.gif

erata: Bubu stie sa gateasca, si inca bine, si tot visez cum o sa-mi faca ea, cand oi ajunge in Banat, niste papricas, cu crumpi, cu boia, cu vegeta, cu ce vrea ea pupic.gif
amalia0701
CITAT(MIRRRUNA @ 25-10-2006, 10:40 AM) *

hai! cafea.gif

Io beau ceai de menta azi.
sad.gif
cafea.gif da parca mi dor de o cafea, o sa imi cumpara decofee, ca si asa is prea agitata lol.gif
lliliana
Bubule...deci da, deci da, deci trebuie si un degustator...deci vii si tu...ca o fi si de vegeta nevoie...si cine oare cine pune Vegeta in mancare mai competent ca tine? Cine?...comenteaza cinevaaaa? naughty.gif devil.gif
Karin
CITAT(lliliana @ 25-10-2006, 10:48 AM) *

Bubule...deci da, deci da, deci trebuie si un degustator...deci vii si tu...ca o fi si de vegeta nevoie...si cine oare cine pune Vegeta in mancare mai competent ca tine? Cine?...comenteaza cinevaaaa? naughty.gif devil.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Baiiiii, cum m-ati prins la colt toate! Bineeeeeeeeeeeeee!! naughty.gif
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 25-10-2006, 10:47 AM) *

CITAT(MIRRRUNA @ 25-10-2006, 10:40 AM) *

hai! cafea.gif

Io beau ceai de menta azi.
sad.gif
cafea.gif da parca mi dor de o cafea, o sa imi cumpara decofee, ca si asa is prea agitata lol.gif

Dau io cafeaua...io..io...
Din litrul jumate pe care-l beau zilnic...tzinetzi toate cont cat de mult tziu io la Amalia...dau o ceashca de cafea buna rau... cafea.gif
MIRRRUNA
Bubitza, dar nimeni nu cracneshte despre mini-amandinele tale mirobolante.

Lil' ian fa'te'n coa' secret.gif face karinu' nostru neste amandineeeee (FARA VEGETA!) doh.gif cri-ma!
lliliana
Uaaaaiiii...imi dai otravuri de-ashtea....te dau la politie...ma imbolnaveshti...Karinule...vreau shi io. biggrin.gif
luchi
doh.gif Cum am putut sa uit de amandine? iarta-ma, Bubule! give_rose.gif

iote telu' visurilor mele:

Imagine
Karin
CITAT(luchi @ 25-10-2006, 10:56 AM) *

doh.gif Cum am putut sa uit de amandine? iarta-ma, Bubule! give_rose.gif

iote telu' visurilor mele:

Imagine

Ahaaaaaaaaa...aste e telu'... w00t.gif
Altfel mi-l inchipuiam! laugh.gif
Ce amandine? Care amandine? Undeeeee? w00t.gif Io nu mai fac asa ceva...ma gandeam sa fac pentru sambata, ca o sa am musafiri. Da' m-am razgandit subit. Daca fac, mananc si daca mananc, cresc in circumferinta si mai bine zic passsssssssss! blum.gif
lliliana
Mai...Luchina mea scumpa...ia si tu un mixer bengos...tel cu motorash mai... biggrin.gif Stii o treaba. biggrin.gif
amalia0701
lol.gif
Iar ma infig in anidor daca mai zvarlitzi pe aici cu crumpi, gulas, paprika, amandine si alte otravuri ale bucatariei romanesti.
Da niste ceai de menta sa va linisiti nu servitzi voi?
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 25-10-2006, 11:07 AM) *

lol.gif
Iar ma infig in anidor daca mai zvarlitzi pe aici cu crumpi, gulas, paprika, amandine si alte otravuri ale bucatariei romanesti.

Di menta nu ca pune dop blushing.gif Da' unu verde ori di tei cu un pik de lamaie...yamiii... biggrin.gif
luchi
CITAT(lliliana @ 25-10-2006, 11:03 AM) *

Mai...Luchina mea scumpa...ia si tu un mixer bengos...tel cu motorash mai... biggrin.gif Stii o treaba. biggrin.gif

D'ala aveeeem, cum nu! da' mie imi plac astea manuale, daca intelegi ce vreau pen' ca sa spun. )).gif

CITAT(amalia0701 @ 25-10-2006, 11:07 AM) *

gata, mi-am facut ceai de fructe de padure, ca sunt sensibila cand vine vorba de dulciuri..inca blushing.gif
honey79
Pupicei dulcei si imbratisari calde.
O zi superba iti doresc, plina de soare si voie buna.
luchi
pupic.gif multumesc, Honey!

gata..ma duc la treaba
lliliana
CITAT(luchi @ 25-10-2006, 11:14 AM) *

pupic.gif multumesc, Honey!

gata..ma duc la treaba

Io lucru' printre voi... )).gif
anca veselie
neatzaaaaaa. vad ca cu toatele aveti care mai de care talente p-aci de ma intreb care-o fi s-al meu wacko.gif
am ras de peripetiile cu masina, mi-e tare dor sa conduc si mai am mai mult de o luna sad.gif
eu sunt tot deprimata, dar m-am apucat de trebi, adica sala aseara de am picat lata, am crezut ca mor pe loc si ca nu-mi voi mai avea culoare normala-n obraji si am reinceput faza 1 la dieta sad.gif . azi voi merge la epilat inghinal si la tuns, sper sa-mi creasca si self esteemul cu ocazia asta. ma simt grasa si urata, desi sunt in fusta scurta si pe tocuri sad.gif....
luchi spor la trebi si merci pt suport! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.