Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Sexymom
Anca esti frumoasa, de ce ai un tonus asa scazut? a dat nostalgia toamnei peste tine? iar grasa nu esti DELOC, arati super.
Anca as omora pe cineva pt. ceva prajituri. Mai ales amandine , as putea manca si 10 odata, de-alea mari nu mini.Aici toate prajiturile sunt nasoale la gust. Par artificiale.Mai bine fac 100 de clatite si le umplu cu nutella si dulceata de capsuni.
buretel
am venit sa raportez: azi ma prezint in fata publicului cu sosete roz blum.gif blum.gif
deci, am uniforma de gashca sau nu? cheer.gif

azi am ascultat la radio 2 melodii rusesti, si-s obsedata: davai si alte cele mi se impleticesc prin cap blink.gif ma simt de parc-as fi citit din marii clasici lol.gif

tzuc pupic.gif
Karin
CITAT(buretel @ 25-10-2006, 03:53 PM) *

am venit sa raportez: azi ma prezint in fata publicului cu sosete roz blum.gif blum.gif

azi am ascultat la radio 2 melodii rusesti, si-s obsedata: davai si alte cele mi se impleticesc prin cap blink.gif ma simt de parc-as fi citit din marii clasici lol.gif

tzuc pupic.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
lliliana

tzuc pupic.gif

Ce coolă eshti lol.gif lol.gif lol.gif
buretel
yahoo.gif si in picioare am celebrii pantofi 'tesuti' (reparati) cu sfoara lol.gif (pt cine isi mai aminteste povestea blum.gif ) asa ca mai scad din cool-ishenie salut.gif
luchi
CITAT(anca veselie @ 25-10-2006, 11:54 AM) *

azi voi merge la epilat inghinal si la tuns, sper sa-mi creasca si self esteemul cu ocazia asta. ma simt grasa si urata, desi sunt in fusta scurta si pe tocuri sad.gif....

Mei, io ti bat! Zau! Si o iau si pe Mirruna sa ma jute. Stiu ca ti-ar da si Sexy doua dupa ceafa, da' e cam departe. Tu esti o frumusete de fata, destupata la minte, desteapta, nu trebuie sa-ti fie self esteemul sub cotele apelor Dunarii. pupic.gif Hai ca o sa fie bine!

CITAT(Sexymom @ 25-10-2006, 03:10 PM) *

Anca esti frumoasa, de ce ai un tonus asa scazut? a dat nostalgia toamnei peste tine? iar grasa nu esti DELOC, arati super.
Anca as omora pe cineva pt. ceva prajituri. Mai ales amandine , as putea manca si 10 odata, de-alea mari nu mini.Aici toate prajiturile sunt nasoale la gust. Par artificiale.Mai bine fac 100 de clatite si le umplu cu nutella si dulceata de capsuni.

Aici m-ai indus in eroare! Prima oara vorbeai cu Anca veselie, si a doua oare cu mine? unsure.gif daca e vorba de amandine, inclin sa cred ca mi te adresai! laugh.gif Azi n-am rezistat si am molfait o bomboana fara zahar. Sambata ma premiez, ca am slabit juma de kil la tiker (si un kil in realitate, tikeru' era defazat laugh.gif ) , si nimeni nu mi-o dat coronita si nu m-o pus la panou. sorry.gif

Te primim, primim! Era o vorba din batranii contemporani cu davai, nu o mai stiu exact, da' n-o spun ca imi iau ban! blum.gif
MIRRRUNA
ceeeeeeeeee??? acu' vazui cu ce se lauda ancu-veselie ohmy.gif
beeei, nu ti'ai luat'o de mult? vezi ca mie mi s'o dus buhu de ... mai violenta laugh.gif nu ma supara (rau) pupic.gif ia da tu donshoara (pot sa te alint asa? giggle.gif ) obrajoru'n coa' sa'l tzuc si sa'ti soptesc in urechiusha ca ESTI MINUNATA! wink1.gif

Lucule? give_rose.gif pupic.gif ce halim de cina? mie nu mi'i foame blushing.gif pot sa sar piste masa? e voie? dar pe sub ea? e mai bine? )).gif uoffff
luchi
Asaa...buna seara!

Am fost la sala! cheer.gif Ne-a muncit aia bine de tot, iar curgeau apele de pe mine. Da' taaare bine a mai fost.
Astept sa mai treaca 10 minute, sa mananc, si in fata mea se asterne o noapte daca nu alba, atunci cel putin gri. pupic.gif mi-e dooor de voooi!

p.s. Daca nu reusesc sa trec pe la toata lumea, ma iertati? Promit ca recuperez! sorry.gif

CITAT(MIRRRUNA @ 25-10-2006, 07:46 PM) *

Lucule? give_rose.gif pupic.gif ce halim de cina? mie nu mi'i foame blushing.gif pot sa sar piste masa? e voie?

Subsemnata va hali peste 12 minute trecute fix, exact in momentul in care se vor implini cele 30 minute de cand a inghitit si anume doua pastile de redigest, urmatoarele:
- feliile dintr-o rosie, unse cu salata de vinete
- 7 masline verzi.

In rest, ceai, cafea (poate), si rabdare. Fara paine. pupic.gif
Lacry
Norocel, noapte buna si un pupicel! Muaaaah!

Sau noapti buni... naughty.gif
julyalina
CITAT(luchi @ 25-10-2006, 07:44 PM) *

Sambata ma premiez, ca am slabit juma de kil la tiker (si un kil in realitate, tikeru' era defazat laugh.gif ) , si nimeni nu mi-o dat coronita si nu m-o pus la panou. sorry.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Imagine

luchi
lol.gif lol.gif July, sr'naaaa pupic.gif pupic.gif
Lacry, dap, am sange di moldoveanci in mini, si-mi placi si ma alint din cand in cand. blushing.gif

"neatzaa!!
Azi noapte am lucrat pana la 1, drept urmare dimineata nu am reusit sa ma trezesc sa mananc, sa pregatesc pachetul, nimic. blushing.gif Din fericire am la birou iaurt, sunca de praga (pt md), mar, rondele expandate (pentru gustari), sardine in sos tomat blink.gif (pentru pranz?), sper sa o scot cumva la capat astazi.
va pup tare-tare, azi va fi o zi nebuna blushing.gif
lliliana
hug.gif Luchinule...buna satz fie toate diminetile pupic.gif Ian' vin shi tu la pupat...Mua. pupic.gif Sa ai o zi faina. floare.gif Da' vaz ca tzi-ai mutat camara la birou lol.gif Iote ce dotata eshti... hug.gif biggrin.gif
MIRRRUNA
hi.gif
mi a culpa, mi a culpa blush.gif sa vina camionu cu cenusaaaaa bag.gif . Te'am felicitat prin alte parti dar aici uitai. Hai sa'i facem de cele veshnice kilului pope.gif dus sa fieeee pe veeeeciii, amiiiin.
flowers1.gif ti iubesc si spor si bafta!
amalia0701
pupic.gif
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
si un ceai de menta )).gif ca io tot descuiata sunt.
cafea.gif
lliliana
CITAT(MIRRRUNA @ 26-10-2006, 10:48 AM) *

hi.gif
mi a culpa, mi a culpa blush.gif sa vina camionu cu cenusaaaaa bag.gif . Te'am felicitat prin alte parti dar aici uitai. Hai sa'i facem de cele veshnice kilului pope.gif dus sa fieeee pe veeeeciii, amiiiin.
flowers1.gif ti iubesc si spor si bafta!

Io mi-s cantoru' ...shi zic...AAAAAAMIIIIIIIIIIIIN!!! Sa fie primit!!! biggrin.gif
luchi
lol.gif Am reusit, intr-un final, sa manac..cu greuuu. Cand am deschis cutia cu sardine m-a izbit un miros (de peste), asa ca am fugit in chicineta, si am mancat, spasita, pe frigider. As fi vrut afara, la soare, in balcon, da' era ocupat de colegii fumatori sad.gif
Bec tu uorc nau, mult o fo', putin mai este (sper)
Va puuup!

pi es : mancat sardine, DAR cu o felie de paine blushing.gif . Si acum o eugenie. blushing.gif
aki
CITAT(lliliana @ 25-10-2006, 10:48 AM) *

Bubule...deci da, deci da, deci trebuie si un degustator...deci vii si tu...ca o fi si de vegeta nevoie...si cine oare cine pune Vegeta in mancare mai competent ca tine? Cine?...comenteaza cinevaaaa? naughty.gif devil.gif

Si eu sunt tot ca si Karin.Eu nu am sare in casa.Eu fac mincare numai cu delicat wacko.gif

CITAT(anca veselie @ 25-10-2006, 11:54 AM) *

neatzaaaaaa. vad ca cu toatele aveti care mai de care talente p-aci de ma intreb care-o fi s-al meu wacko.gif
am ras de peripetiile cu masina, mi-e tare dor sa conduc si mai am mai mult de o luna sad.gif
eu sunt tot deprimata, dar m-am apucat de trebi, adica sala aseara de am picat lata, am crezut ca mor pe loc si ca nu-mi voi mai avea culoare normala-n obraji si am reinceput faza 1 la dieta sad.gif . azi voi merge la epilat inghinal si la tuns, sper sa-mi creasca si self esteemul cu ocazia asta. ma simt grasa si urata, desi sunt in fusta scurta si pe tocuri sad.gif....
luchi spor la trebi si merci pt suport! pupic.gif

Ce mai faci soro de suferinta.Ai neglijat clubul nostru?Stii tu ce vreau sa spun tease.gif

tzuc pupic.gif

Davai? lol.gif Ce cintec cinti tu Buretel? )).gif
Karin
Buna iubita! pupic.gif
Io-s acasa, stau degeaba ca azi e sarbatoare cheer.gif si am trecut sa las meniul pe azi, sa nu ziceti ca nu-s serioasa! naughty.gif

Sooooooooo...:
-md(pe la 11 jumate asa, ca atunci m-a pleznit foamea blum.gif ): 2 bucatele piept de pui fiert naughty.gif , juma de rosie, juma de ardei
-peste gustare am sarit, ca nu mi-a trebit...am bagat ceva tigari si o cafea give_rose.gif
-pranz: conopida la cuptor (cu piept de pui, oo, branza si o lingura ulei masline)
-gustare: pepene si mar
-cina: o salata mare cu: salata verde, ceapa verde, ridichi, putina branza, sare, otet. blum.gif

Te tzuc, sa ai spor la munci! Ai grija de tine! pupic.gif hug.gif
MIRRRUNA
CITAT(Karin @ 26-10-2006, 02:54 PM) *

Sooooooooo...:
-md(pe la 11 jumate asa, ca atunci m-a pleznit foamea blum.gif ): 2 bucatele piept de pui fiert naughty.gif , juma de rosie, juma de ardei
-peste gustare am sarit, ca nu mi-a trebit...am bagat ceva tigari si o cafea give_rose.gif
-pranz: conopida la cuptor (cu piept de pui, oo, branza si o lingura ulei masline)
-gustare: pepene si mar
-cina: o salata mare cu: salata verde, ceapa verde, ridichi, putina branza, sare, otet. blum.gif

M'am uitat, m'am chiorat blink.gif , mi'am pus ochelarii, i'am scos, i'am pus iara... iar am citit naughty.gif si nu'mi iese ceva la socoteala naughty.gif nu'mi iese si pace. naughty.gif
MA AJUTI???? grin.gif

Sa fie oare gustarea aia peste care zici ca ai SARIT? clown.gif

Dar pt ca ai mancat atat de explemplar (per ansamblu) ti pup si zic si tie "tine'o tot asa" blum.gif
Karin
No bineeeeeeeeee, AM MANCAT SARATELE! U blum.gif Uitasem de ele, ca nu mi-au placut! lol.gif
4 saratele, 4 saratele, 4 saratele... tease.gif
MIRRRUNA
CITAT(Karin @ 26-10-2006, 03:28 PM) *

No bineeeeeeeeee, AM MANCAT SARATELE! U blum.gif Uitasem de ele, ca nu mi-au placut! lol.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubule, am intels din prima )).gif
Nessie
Eu cred ca a mancat cate 4 in 3 ture, nu? lol.gif
Sexymom
Saratele, vreau si eu chiar mai mult de 4 in multeeee reprize. pupic.gif
Andreea-Rodica
Profesor de matematica ce sunt am inteles ca era vorba de o adunare repetata, deci inmultire: 4.3=12 devil.gif
Defect profesional! lol.gif
hug.gif hug.gif
Lacry
CITAT(luchi @ 26-10-2006, 08:18 AM) *

lol.gif lol.gif July, sr'naaaa pupic.gif pupic.gif
Lacry, dap, am sange di moldoveanci in mini, si-mi placi si ma alint din cand in cand. blushing.gif

Pai si io.... la fel... grin.gif

Salutari de la Mocutz aici:

http://new.photos.yahoo.com/lacryonel/phot...8803472418104/0
julyalina
buna dimienatza luchi! pupic.gif
pe unde esti ca fetele isi fac de cap aici fara tine wink1.gif si vorbesc de saratele si le inmultesc, le aduna ... si in final cred ca scoatem si la vanzare laugh.gif

am vazut ca ieri ai cedat si tu la o eugenie blum.gif spre deosebire de mine cu 3 blushing.gif
anca veselie
buna dimineatza!
luchi, sexi, mirru, va multu la toate, cu intarziere, pt incurajari... pupic.gif hug.gif din pacate starea proasta continua pt ca seful meu s-ar putea sa plece din firma, inca nu stim sigur, iar pe mine ideea asta ma ingrozeste si ar insemna o schimbare mult prea mare si nu cred ca in bine. ieri a fost o zi groaznica, numai belele mai mari sau mai mici de la un moment dat nu mai puteam... dupa o noapte de somn sunt mai bine. de data asta am rezistat tentatiilor si oricat de depri am fost am mancat conform fazei 1 la care m-am intors cheer.gif
sper ca azi sa pot pleca mai devreme, sa ajung totusi la epilatul meu inghinal smile.gif pe care l-am ratat miercuri... dupa care vreau sa-mi las energiile negative la ora de aerobic!
imi pare rau ca in toata veselia asta vin si eu cu starea mea naspa....
va puuup!
MIRRRUNA
Luculeeeee, Luculeeeee, Lucuuuuu' , aloooouuuu... oouuu ooouuu ooouuu
unsure.gif se aude ecoul, nu'i a buna ohmy.gif
pupic.gif hai pe la noi! adica pe la tine unde suntem noi care te asteptam pe tine care nu esti inca la tine unde suntem noi si te asteptam. aici blum.gif tease.gif

AncuVeselie pupic.gif pup si dau umar pt jalete daca te trece! Sa'ti spun ceva? Cam am idee de cum te simti. Saptamana trecuta era sa pierd din birou un drag drag prieten si coleg (nuuuuuuuuu, nuu pe Pascu grin.gif pe el il dau si pe gratis!!!!!!!!). Offff, pup fata! pupic.gif si vreau s'o vad iar tzopaind hug.gif
Karin
Luc? Luuuuuuuuuuc? give_rose.gif
Ok, stiu ca ai mult de lucru asa ca trecui sa te tzuc! pupic.gif Muuuuaaaaah!
Spor la treaba! hug.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif cheer.gif
luchi
Is grabita, is grabita
ca mi-e casa ne-ngrijita,
masa plina de hartii
calculele mii si mii;
haine multe aruncate,
vasele sunt nespalate blushing.gif
patu' este nefacut...
fug in mare sa m-arunc doh.gif

Karin
lol.gif lol.gif lol.gif
Tzuc-o mama de poiata! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Hai ca le descurci tu pe toate! wink1.gif
MIRRRUNA
CITAT(luchi @ 27-10-2006, 11:32 AM) *

Is grabita, is grabita
masa plina de hartii
calculele mii si mii;
haine multe aruncate,
patu' este nefacut...

te'ai molipsit si tu soro? lol.gif

nu fugii nu te'aruncaaaa
pana nu viu la mataaaa
de manutza ne'aruncam
valurile sa'nspumam
marea sa o reversam
doh.gif
Karin
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Bueyyy, deci terminati-va ca crap de ras! lol.gif
Sexymom
CITAT(luchi @ 27-10-2006, 12:32 PM) *

Is grabita, is grabita
masa plina de hartii
calculele mii si mii;
haine multe aruncate,
patu' este nefacut...

Io fug la mare sa fac baie cheer.gif cheer.gif
Week-end placut. pupic.gif
himere2005
luchi, ce faci iubita, mai traiesti? blum.gif ma strofoc si eu sa dau jos...sa vad ce-o iesi
luchi
CITAT(MIRRRUNA @ 27-10-2006, 11:37 AM) *

nu fugii nu te'aruncaaaa
pana nu viu la mataaaa
de manutza ne'aruncam
valurile sa'nspumam
marea sa o reversam
doh.gif

Gata, stau sa te astept
in mare sa ma inec.
Insa oare nu cumva
matale stii inota?

Ia nu mai vorbi in versuri,
ia pe tine niste dresuri
si fugi pan' la magazin
ia doua sticle de vin,
trei kile de portocale,
doua kile de banane,
o cutie mascarpone
ciocolata -doua tone.
fa tiramisu in oala
sa nu vii cu mana goala laugh.gif
Si sangria in ulcica,
sa ne imbatam, nenica!

MIRRRUNA
lol.gif lol.gif nu esti normala )).gif

bei da, stiu sa inot dar daca tara o cere pot sa uit.
pupic.gif
Sexymom
Oi veni si eu la voi
in mana cu un cimpoi
In gusa cu niste bere
Sa ne facem maricele
Sa uitam de vremea asta
Si sa punem dracu gasca
lliliana
CITAT(Karin @ 26-10-2006, 03:28 PM) *

Saratele pe caaampiiiii
Hai sa le mancam cooopiiiiii lol.gif
lliliana
CITAT(MIRRRUNA @ 27-10-2006, 11:37 AM) *

CITAT(luchi @ 27-10-2006, 11:32 AM) *

Is grabita, is grabita
masa plina de hartii
calculele mii si mii;
haine multe aruncate,
patu' este nefacut...

te'ai molipsit si tu soro? lol.gif

nu fugii nu te'aruncaaaa
pana nu viu la mataaaa
de manutza ne'aruncam
valurile sa'nspumam
marea sa o reversam
doh.gif

marea sa o revarsam
valurile sa-nspumam
sa visam la vremea cand
merjeam la mare cantand
si traiam mereu visand
nu la vase nespalate
nu la haine aruncate
nu la bani si-alte belele
la pat si prajiturele
ca de-i patu' nefacut
azi noapte treab-am avut
ce aduce veselie
va explic in poezie
cam pe la versu' o mie. w00t.gif

Pup Luchina pupic.gif hug.gif
julyalina
lol.gif lol.gif lol.gif
Andreea-Rodica
M-am distrat copios citind pe aici. Tineti-o tot asa! lol.gif
luchi
Foaie verde de bitum
terminai proiectu-acum.

Frunza verde barabula,
daca prima iau o..gramada? laugh.gif

Frunzulita bibiloi
asa tare ma infoi
Frunza maro de hazna
ca mine nu e alta.

Frunza neagra-n doru ciorii
mi-o murit laudatorii.

frunza rosha cozonac
mi-e o foame la stomaaaac..

frunzulita de chitic
astazi n-am mancat nimic!
Karin
lol.gif lol.gif lol.gif
Cum e cu prima aia? naughty.gif
lol.gif lol.gif lol.gif
MIRRRUNA
CITAT(luchi @ 27-10-2006, 02:35 PM) *

Foaie verde de bitum
terminai proiectu-acum.

Frunza verde barabula,

Frunzulita bibiloi
asa tare ma infoi
Frunza maro de hazna
ca mine nu e alta.

mi-o murit laudatorii.

frunza rosha cozonac

frunzulita de chitic

lol.gif lol.gif lol.gif
Sexymom
Nu te supara surato
C-o veni si vremea ta
Cand te-o vede cineva
Cum stai si faci planton
Si le torni in c.u.r beton
Sa se-ngrase statul mare
Sa punem de sarbatoare
Ia mai ziceti mai flacai
Si sunati din zurgalai
Haiiiiiiiii, haiiiiiiiiiii, haiiiiiiiiiiii
luchi
Foaie neagra ciocolata
va ca sexy-i aplecata.
Parca o vad cum apare,
scoate rima din dotare,
pushca iute-o poezie
de dam in..lipotimie laugh.gif

lliliana
CITAT(luchi @ 27-10-2006, 02:35 PM) *

Foaie verde de bitum
terminai proiectu-acum.

Frunza verde barabula,

Frunzulita bibiloi
asa tare ma infoi
Frunza maro de hazna
ca mine nu e alta.

mi-o murit laudatorii.

frunza rosha cozonac

frunzulita de chitic

Frunzulitza biliboi
Valeu mai Luchina mai
Chiar nimika nu mancasi?
Daca leshini pikoleasi )).gif

N-or murit laudatorii
Dar continua ashea
Si tăt negru ăi videa
Asha ca nu te mira...

Frunza rosha cozonac
De ti-e foame la stomac
Manc-otzar Monti ahea
Senzatia va disparea.

Frunzulitza de chitic
Daca n-ai manca nimik
Vei ajunge pe putzin
Ca magaru' lu Nastratin

Ala cand s-o invatzat
Catre Rai o shi plecat...
Parol, curat!!!

Frunza verde de bitum
Terminashi proiectu-acum
Iara daca terminashi...
Hai cu mine pe imash...
Sa culegem floricele
Sa facem buchete cu ele...
Sa facem shi noi un ban...
Ca salaru-i cam nashpan biggrin.gif
Sexymom
Se vede ca ne tragem din neam Eminescian lol.gif
Vb ceea ce-i in gura nu-i minciuna...adica prima lui Luchi lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.