Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
MIRRRUNA
lol.gif lol.gif lol.gif
lol.gif lol.gif lol.gif
lol.gif lol.gif lol.gif
lol.gif lol.gif lol.gif

eu nu stiu decat sa rad in rime laugh.gif
e rima incrucisata pt cine nu dezleaga lol.gif
Sexymom
Ce va inghesuiti frate la scris lol.gif si MIRUNA si Lucky deodata lol.gif
lliliana
CITAT(Sexymom @ 27-10-2006, 02:44 PM) *

Nu te supara surato
C-o veni si vremea ta
Cand te-o vede cineva
Cum stai si faci planton
Si le torni in c.u.r beton
Sa se-ngrase statul mare
Sa punem de sarbatoare
Ia mai ziceti mai flacai
Si sunati din zurgalai
Haiiiiiiiii, haiiiiiiiiiii, haiiiiiiiiiiii

VIVA LA REVOLUTION!!! lol.gif
luchi
Frunza verde de parchet
daca stau sa va zic drept
am mancat pe-nfulecate
trei rondele explodate,
am baut o cafea chioara
si-am iesit rapid..afara blushing.gif

fetele, va iau cu shpaclu
poate punem de-un cenaclu.
Sexymom
Cenaclu, ca bine zici
Eu o sa fac pe Pitis
Ca e tare barosan
Cu pletan si cu bulan
Si gurasc pana in zori
Pe la gasti de facatori lol.gif
Poate imi iau si un gan
Sa va apar de tigani lol.gif
luchi
lol.gif
Na, ca sunteti si vedete de cinema:

http://www.grapheine.com/bombaytv/v2/play.php?id=50790
luchi
sad.gif va place filmuletul ?
Karin
CITAT(luchi @ 27-10-2006, 03:22 PM) *

Ne place iubita! Io m-am cracanat de ras! lol.gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif
sim

ZZUUPERRR! pacat ca nu-s si io pe acolo..un pui de indian,ceva smile.gif
Karin
CITAT(sim @ 27-10-2006, 03:25 PM) *

ZZUUPERRR! pacat ca nu-s si io pe acolo..un pui de indian,ceva smile.gif

Nu zi de doua ori, ca mintenash te baga in film! lol.gif lol.gif
luchi
Sim, ia de-acilea de la baba pupic.gif

http://www.grapheine.com/classiktv/classik...ay.php?id=40031
Nessie
lol.gif lol.gif Abia m-am adunat de sub birou!! lol.gif Nu pot sa cred!!! Am facut ochii cat cepele cand am vazut ce scrie in filmul ala! shock.gif Luculeeeee, esti mortala!!! lol.gif Sa vad cine mai munceste acu' in locul meu ca eu nu mai am chef lol.gif de atata ras. lol.gif
Karin
Buei! devil.gif
Deci fara prajitura, da??? oi fi eu Bubu-renumita-pentru-cat-mananca, da' nici chiar asa! lol.gif lol.gif lol.gif
lliliana
CITAT(luchi @ 27-10-2006, 02:56 PM) *

Frunza verde de parchet
daca stau sa va zic drept
am mancat pe-nfulecate
trei rondele explodate,
am baut o cafea chioara
si-am iesit rapid..afara blushing.gif

fetele, va iau cu shpaclu
poate punem de-un cenaclu.

Un cenaclu mai moonden
Ca ni-s tipe Onedeeeen.
Daca Pitis vrei sa fii
Sexi, iac-om hotari
Sa te facem ce-i vrea tu
Numa francmason nu,
Ca Pitis pe-aci se-nvarte.
Cine n-o vrea sa asculte
Fete de fete colea
Mearga-n lume, unde-o vrea. grin.gif

Spaclu nu e bun mai Luchi
Dalta, daca vrei sa lucri biggrin.gif
sim
CITAT(Karin @ 27-10-2006, 03:41 PM) *

Buei! devil.gif
Deci fara prajitura, da??? oi fi eu Bubu-renumita-pentru-cat-mananca, da' nici chiar asa! lol.gif lol.gif lol.gif

Decii m-a facut vedete da? Deeeci sunt vedeta da? cheer.gif
lliliana
CITAT(luchi @ 27-10-2006, 03:31 PM) *

Aaaaauuu.... lol.gif lol.gif lol.gif Iar sughit...Aaaauuuu, nu poooot pentru ca sa cred, Luchinoooo!!!! Nu esti toata lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
luchi
grin.gif Linku' e de la Mirruna! Ian' de va jucati si voi la filmulete!
Deci v-am facut vedete. deci da?
sim
CITAT(lliliana @ 27-10-2006, 03:47 PM) *

CITAT(luchi @ 27-10-2006, 03:31 PM) *

Aaaaauuu.... lol.gif lol.gif lol.gif Iar sughit...Aaaauuuu, nu poooot pentru ca sa cred, Luchinoooo!!!! Nu esti toata lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Tre' sa pastrez filmu' sa-i arat lu' sotu' acasa ,sa vada ce minunatie de vedeta are la casa lui (sau in casa lui,tot aia-i) lol.gif Luchi,saru'manushitzele si multumiri pentru lansare )).gif
lliliana
Bey...da shi mie un autograph biggrin.gif
Sexymom
Doamne nu pot sa cred, esti nebuna , pe bune, hahahahaha lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Doamne de cata MINTE avem nevoie, unde e mintea Doamne lol.gif lol.gif
lliliana
A mea a plecat suparata biggrin.gif in cel codru'ntunecat biggrin.gif A voastra?
MIRRRUNA
laugh.gif bueeei, iar ajung acasa si va gasesc pe sub birouri lol.gif lol.gif
hopa sus pe scaunele
si compuneti poezele
poezele scurte lungi
fara rima sau in dungi
filmulete si productii
hai de'acuma sa te tziiiiii w00t.gif
lol.gif

buretel
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
beeeey, am pocnit de atata ras )).gif si m-am mai si inecat cu o rondea de orez blink.gif cat pe-aci sa-mi dau duhul.

da' bine mai, pe mine nu m-a ginit nici un impresar? sad.gif si ce daca vin din cucuietii din deal, ce, io n-am talente actoricesti? stiu si dansuri din buric w00t.gif
las' ca-i dau io un mail lu' woody allen, poate ma 'adopta' si pe mine yahoo.gif
sim
CITAT(buretel @ 27-10-2006, 05:46 PM) *

beeeey, am pocnit de atata ras )).gif si m-am mai si inecat cu o rondea de orez blink.gif cat pe-aci sa-mi dau duhul.

da' bine mai, pe mine nu m-a ginit nici un impresar? sad.gif si ce daca vin din cucuietii din deal, ce, io n-am talente actoricesti? stiu si dansuri din buric w00t.gif
las' ca-i dau io un mail lu' woody allen, poate ma 'adopta' si pe mine yahoo.gif

pe mine m-a 'ginit'. blum.gif pe ultima suta de metri m-am lansaaat cheer.gif
lliliana
CITAT(buretel @ 27-10-2006, 05:46 PM) *

Sssshttt...ca nici pe mine nu m-au pus...da nu m-am bagat in seama, am cerut autografe si poate data viitoare biggrin.gif

pi es: nu era suficient spatiu in film biggrin.gif pe bune...
buretel
foaie verde tinichea,
am trecut pe-acilishea

si cand colo ce-am vazut?
hollywoodu' reinnascut

pe plaiuri dambovitene
deh, spatii europene

zburda vesele starlete
fete blonde si brunete

iara io mananc rondele
doar, doar m-or lua cu ele

sa devin si io o stea
chit ca doar din tinichea.

deci las balta casa, masa
si degraba mi-s faimoasa!

ma primiti? deci, da? biggrin.gif deci ma calific? blum.gif
MIRRRUNA
CITAT(lliliana @ 27-10-2006, 05:50 PM) *

Sssshttt...ca nici pe mine nu m-au pus...da nu m-am bagat in seama, am cerut autografe si poate data viitoare biggrin.gif
pi es: nu era suficient spatiu in film biggrin.gif pe bune...

Liluleeeee, cum sa te sara???? esti actoritza breee, ia de vrezi primu' episod.
Esti a mai importanta care da intriga filmului. Tu mori la final laugh.gif
pupic.gif pupic.gif

CITAT(buretel @ 27-10-2006, 05:57 PM) *

foaie verde tinichea,
am trecut pe-acilishea

si cand colo ce-am vazut?
hollywoodu' reinnascut

pe plaiuri dambovitene
deh, spatii europene

zburda vesele starlete
fete blonde si brunete

iara io mananc rondele
doar, doar m-or lua cu ele

sa devin si io o stea
chit ca doar din tinichea.

deci las balta casa, masa
si degraba mi-s faimoasa!

ma primiti? deci, da? biggrin.gif deci ma calific? blum.gif

yeeeeee, hopaidiridaaai hopaidiridaaaai
hop sahsha
uite ca s'o completat gashca cheer.gif
lliliana
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Auuuuuuuu.... lol.gif lol.gif lol.gif Vazura-ti mai lipotimie calumea acilea. lol.gif lol.gif lol.gif Adevaraaaataaaa..... lol.gif lol.gif lol.gif
Iertare....ratasem momentu' w00t.gif
luchi
Mai Lilish, pai se poa'? Taman pe poetesa-sefa s-o ratez? Zi, ai vizionat tat filmu'?

Buretzel, azi ai fost lipsa la apel! Ia pune mana matale si scrie scenariu pentru un film, regizeaza-l, acorda-ti un rol si pune linkul aicishea!

)).gif )).gif ce mi-o placut azi de voi..la maxim! wub.gif
lliliana
CITAT(luchi @ 27-10-2006, 06:29 PM) *

Mai Lilish, pai se poa'? Taman pe poetesa-sefa s-o ratez? Zi, ai vizionat tat filmu'?

Buretzel, azi ai fost lipsa la apel! Ia pune mana matale si scrie scenariu pentru un film, regizeaza-l, acorda-ti un rol si pune linkul aicishea!

)).gif )).gif ce mi-o placut azi de voi..la maxim! wub.gif

Ihi...si m-am ras de m-am imprashtiat lol.gif Scrisai mai susu ca aia da lipotimie, nu orshce... lol.gif
Karin
Netaza! pupic.gif
Buei...deci cat e ceasul? 10 sau 11? w00t.gif
M-am trezit dis de dimineata, era 9:30 cand a sunat telefonul! De fapt, 8:30 ca uitasem sa il setez pe ora noua! grin.gif
M-a trezit shturlubatica aia de prietena a mea, urland in telefon: MA IEEEEEEEEEEEEEEEEEERTI, DA' MA IEEEEEEEEEEEERTI?? Te iert, da' acu' dorm! lol.gif
Uitase sa ma sune ieri de ziua mea si ma implora sa o iert! O iert, ce sa ii fac, doar asa face in fiecare an! lol.gif lol.gif In plus, am sunat-o eu ieri seara sa imi ureze LA MULTI ANI! lol.gif lol.gif Ca stiam ca uita! N-a auzit telefonul, probabil facea copilul tambalau prin casa! )).gif
Deci, te tzuc si iti doresc o duminica minunata! pupic.gif Lucrezi azi? unsure.gif
amalia0701
CITAT(Karin @ 29-10-2006, 11:53 AM) *

Netaza! pupic.gif
M-am trezit dis de dimineata, era 9:30 cand a sunat telefonul! De fapt, 8:30 ca uitasem sa il setez pe ora noua! grin.gif
M-a trezit shturlubatica aia de prietena a mea, urland in telefon: MA IEEEEEEEEEEEEEEEEEERTI, DA' MA IEEEEEEEEEEEERTI?? Te iert, da' acu' dorm! lol.gif
Uitase sa ma sune ieri de ziua mea si ma implora sa o iert! O iert, ce sa ii fac, doar asa face in fiecare an! lol.gif lol.gif In plus, am sunat-o eu ieri seara sa imi ureze LA MULTI ANI! lol.gif lol.gif Ca stiam ca uita! N-a auzit telefonul, probabil facea copilul tambalau prin casa! )).gif
Deci, te tzuc si iti doresc o duminica minunata! pupic.gif Lucrezi azi? unsure.gif

floare.gif give_rose.gif
La multi ani!
Sa fii sanatoasa si fericita pupic.gif
luchi
Neatza tuturor! yahoo.gif

M-am trezit devreme, am facut masaj cu ulei, apoi dus, apoi am fost cu al meu si ne-am baut cafeaua pe plaja, si ne-am plimbat, si a fost..fain tare rolleyes.gif
Pun poze mai tarziu cu marea, plaja, nisipul wink1.gif
Acum am in cuptor o prajitura. Nu, nu e pentru mine, e pentru prietenul nostru de la Bucuresti (pleaca al meu astazi la el ); promit sa nu gust blum.gif

Asheaaa..am senzatia ca iar s-a miscat cantarul, ieri si azi arata 55.5 cheer.gif

va tzuc, de maine iar pe baricade, cu meniul si tot tacamul!

Ia sa va dau si eu muzica (o copii pe Mirru) : preferatul meu Piazzolla
Karin
Tanti Bubu de la parteeeeeeeeer
Prajitureste, prajitureste, prajituresteeeeeeeeee
De nu se mai opresteeeeeeee!

lol.gif
Am vazut acum reclama si m-am gandit ca mi se potrivesteeeeeeee...de nu se mai opresteeeeeee! laugh.gif
Promiti ca nu gusti din praji? naughty.gif Huh? Promiti? naughty.gif
Asa cum promit io ca nu ma ating de saleuri? lol.gif Care e pentru colegi, maine la birou! Io le-am mai dus si vineri si sefii nu erau, cica se contramandeaza! Cum naiba era sa le duc inapoi acasa? lol.gif
Le-a halit colega dintr-o suflare! Maine nu mai pupa nika! laugh.gif
Pup si iubesc bucatareasa de negrese de nu mai pot! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Am uitat s ma laud cu cadoul de la al meu: naughty.gif o pijama portocalie si papuci de casa portocalii! cheer.gif Cica sa dorm in bucatarie, ca ma asortez cu peretii! lol.gif lol.gif lol.gif
Siiiiiiii...pe papuci e un norishor alb si o stelutza si sub norishor scrie asa: 90% Angel! w00t.gif Si zic: Aaaaa, si restul sunt dracushor, nu? naughty.gif La care el: nu mai, n-ai priceput! Sunt asa usori ca plutesti! lol.gif lol.gif lol.gif
In gandul meu: te-ai scos si de data asta! lol.gif naughty.gif lol.gif
luchi
CITAT(Karin @ 29-10-2006, 01:54 PM) *

o pijama portocalie si papuci de casa portocalii! cheer.gif Cica sa dorm in bucatarie, ca ma asortez cu peretii!

lol.gif lol.gif Ce te-a loviiit cu aia 90% pupic.gif pup pi tanti Bubu de la parter, care..gateste de nu se mai opreste! laugh.gif
lliliana
Avand in vedere sa ni-s acas' la Luchi...o salut frumushel... ca o fatuca bine crescuta. biggrin.gif

CITAT(Karin @ 29-10-2006, 11:53 AM) *

Netaza! pupic.gif

Si-acu'...Buey...da buey...deci...io de ce n-am stiut ca a fost ziua ta?...Da...deci de ce? fingers.gif
Io merg la sarbatoriti sa vaz cu uochii...mei...Spui acolo la multi ani...si pe urma viu la o barfa cu Luchi...
amalia0701
Ce miresme pe aici.........saleuri, prajituri, piei ispita!
felicitari pentru kg alungat!
luchi
Buna searaaaa!

pupic.gif Amalia, multumesc!
Lilish, ai zis ca vii sa stam de povesti, pe unde ai disparut?

Sunt singura acasa..al meu a plecat la capitala sorry.gif ..si mi-e uraaat singura..si..si..lucrez, si..si..of!

Mai e cineva pe aici sau toata lumea a plecat la intalnire? unsure.gif
Andreea-Rodica
O saptamana frumoasa si fructuoasa! De maine pe baricade!
hug.gif hug.gif hug.gif
luchi
Multumesc, Andreea, si tie la fel!

Sunt foarte suparata pe un prieten care ..nu s-a purtat tocmai..prieteneste crying.gif
Andreea-Rodica
Cred ca numai prieten nu-ti este. Sau poate am spus prea multe?!
Lasa ca tu ai si prieteni adevarati, chiar daca virtuali. De fapt nu-mi place cum suna prieten virtual. Doar ca nu ne vedem, dar in rest ne putem sprijini unii pe altii, mai stam la o cana de vin si un pahar de vorba. pupic.gif
luchi
pupic.gif Multumesc mult de tot Rodica! Sau sa-ti spun Andreea, cum preferi? Off...greu cu prietenii astia...persoana in cauza e..baiat bun, anturajul il strica. unsure.gif
Andreea-Rodica
Prefer Andreea, nu mi-a spus nimeni niciodata Rodica si nu sunt obisnuita. Pentru prieteni sunt Andreea,
Am intalnit si eu oameni buni, care ar fi putut fi valorosi, dar stricati de anturaj. Nu stiu ce sa zic, probabil ar trebui rupt de anturaj, dar cum?
luchi
Ok, Andreea! wink1.gif
Lucrurile sunt complicate, el e in Bucuresti, noi aici...Cum am mai zis, e un tip fain, suntem foarte apropiati, ne stim din facultate, dar uneori o ia..pe campii, si... nu stim cum sa procedam. unsure.gif
Andreea-Rodica
Complicat, asa e viata asta: complicata. Multa bafta sa reusiti in ce va propuneti.
Lacry
Pupam moldoveanca haioasa si-i uram noapte buna si-o saptamana cat mai placuta petrecuta alaturi... de noi )).gif

Intrebare: de la ce vine nick-name-ul? Eu ma gandii ca vine de la lucky... eeee, tre' sa fie vreun nume de alint, ceva...
luchi
cheer.gif neatza!
N-am dormit deloc bine dar, surprinzator, sunt fresh. M-am trezit pe la 5 ca sa mai lucrez cate ceva doh.gif

o zi minunata tuturor!

p.s. Lacry, vine de la personajul unei carti pe care o iubesc, scrisa de Otilia Cazimir, si care se numeste "A murit Luchi.."; sunt niste povesti tare haioase, din dulcele targ al Ieshilor. give_rose.gif
luchi
md:
- 1 cana lapte batut
- 3 feliute stravezii sunca praga
- 3 feliute paine

in pregatire: ceai negru cu lapte rolleyes.gif
lliliana
Salut...She fashi mai Luchina mai.... pupic.gif Pup pui de moldoveanca. O saptamana superba sa ai. hug.gif
MIRRRUNA
Neata baby! give_rose.gif
Iar parca am luat md-ul impreuna wink1.gif
Probleme cu "bucuresteanul" ? mad.gif Vrei sa'i aranjez si celalalt picior? Am niste prieteni care au niste amici care sunt prieteni cu niste vecini ai unor prieteni blum.gif se aranjeaza salut.gif

Te imbratosez si sa ai o saptamana pe placul tau hug.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.