Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Karin
CITAT(MIRRRUNA @ 30-10-2006, 11:51 AM) *

Neata baby! give_rose.gif
Iar parca am luat md-ul impreuna wink1.gif
Probleme cu "bucuresteanul" ? mad.gif Vrei sa'i aranjez si celalalt picior? Am niste prieteni care au niste amici care sunt prieteni cu niste vecini ai unor prieteni blum.gif se aranjeaza salut.gif
Te imbratosez si sa ai o saptamana pe placul tau hug.gif pupic.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
pupic.gif
Karin
Hai sa te tzuc! pupic.gif
Sa dau raportul pe azi, doar sunt datoare: wink1.gif

-md: 2 tartine de orez expandat si un iaurt 0.1%

-gustare: 1 mar

-pranz: cas framantat, amestecat cu smantana, ceapa verde, marar si sare plus o rosie aferenta, pe care am sa il intind pe tartine de orez....ca alta idee n-am sorry.gif

-gustare....nu stiu, poate am sa o salt wink1.gif

Pentru cina iar nu stiu ce am sa gatesc, dar am niste varza de doua culori prin frigi si cred ca am sa fac o salata... wink1.gif

pupic.gif hug.gif
luchi
pupic.gif Pup vizitatoarele!

Nu am timp de stat prea mult (iar sad.gif ), nu am deloc pofta de mancare, la pranz am doar niste chestii expandate pe baza de faina neagra. Sa vedem, poate ajung azi la doctor sa-mi iau reteta, sa-i mai zic de una alta, si de maine (maine e 1? unsure.gif ) sa ma inghiontesc cu pensionarii la coada la farmacie. Si dai si lupta neicusorule!

Later edit: Soranutza, ce mai faci? Mi-e dor de tine! give_rose.gif
Karin
Luc? unsure.gif Maine e 31... give_rose.gif
soranutza
Scumpaaaaaaaaaaaaaaa iarta-ma ca nu am mai apucat sa scriu. Am avut zile nebune. Acum sunt in vacanta o saptamana si am reusit sa racesc. Nu-i bai, e tipic grin.gif

Prietenul de te-a suparat e cel pentru care ai facut prajiturica? sad.gif

De astazi numar si eu, ma primesti si pe mine sa-mi etalez punctele la tine-n jurnal?

Un pup pentru toate vedetele de cinema, poetele si frumoasele mele! Mi-a fost dor de voi! give_rose.gif pupic.gif
aki
Salut draga Mokuta.Ce nebune sunteti am crezut ca mor de ris pe aici lol.gif
Azi nu lansati nici un film )).gif O saptamina linistita iti doresc pupic.gif
julyalina
'neatza lucule pupic.gif
am si io o intrebare ... matalutza intai te dai cu ulei de corp apoi faci dus ? blink.gif
lliliana
'seara...Sa ai o noapte interesanta. naughty.gif Uite ca pot sa glumesc inca. pupic.gif blum.gif Pup o fata scumpika. hug.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 30-10-2006, 02:43 PM) *

'neatza lucule pupic.gif
am si io o intrebare ... matalutza intai te dai cu ulei de corp apoi faci dus ? blink.gif

Face masaj cu ulei de susan presat la rece, vreo 10 minute sa intre in piele, apoi normal ca faci dus )).gif
lliliana
Pronto uai mai Luchi...TE vad pe-acilea. Treci la pupat shi la imbratisat... hug.gif pupic.gif Sa ai o zi faina si plina de veselie. pupic.gif
MIRRRUNA
Neataaaa baby pupic.gif
Ce papasi? ce mancasi? ce mai facusi?
Pupaciuni tele-otenesti catre o mumoasa si voioasa modovianca pupic.gif pupic.gif

give_rose.gif Have a nice day!
julyalina
'neatza lucule pupic.gif

CITAT(amalia0701 @ 31-10-2006, 08:05 AM) *

Face masaj cu ulei de susan presat la rece, vreo 10 minute sa intre in piele, apoi normal ca faci dus )).gif

blink.gif de ce normal? io fac dus seara, apoi ma dau cu amestecul de uleiuri si dorm asa manjita wink1.gif pana dimineatza grin.gif
Nessie
Lucule, pe unde esti? te ascunzi sub birou si mananci ingrasacioase? naughty.gif Iesi la lumina si spune tot! Eu acum ma mai eliberai putin si colind prin jurnale, dar vad ca voi nu sunteti. unsure.gif
Lacry
CITAT(luchi @ 30-10-2006, 08:36 AM) *

cheer.gif neatza!
N-am dormit deloc bine dar, surprinzator, sunt fresh. M-am trezit pe la 5 ca sa mai lucrez cate ceva doh.gif

o zi minunata tuturor!

p.s. Lacry, vine de la personajul unei carti pe care o iubesc, scrisa de Otilia Cazimir, si care se numeste "A murit Luchi.."; sunt niste povesti tare haioase, din dulcele targ al Ieshilor. give_rose.gif

m-ai terminat... super nick-name-ul wink1.gif

buretel
aliooo, ce-i aici? unde-i gazda? unsure.gif
lucule, un' te-ascunzi matalutza? hug.gif
hai sa batem campii/campiile maine dimineata, vii? da' vii?
cu avant, inainte! salut.gif
pupic.gif
lliliana
Luchiiiiiiiiiii....pronto uaaaaiiii....Unde eshti maaaaiii? Vino ca ni-i dor...acu-mi vine plansu de dor... hug.gif )).gif Pup pupic.gif
luchi
pupic.gif Mi-e dor de voi, suratelor!
Momental am o perioada..ciudata. Promit ca revin cu forte proaspat scoase de la naftalina. Va imbratosez cu drag pe toate! give_rose.gif
Karin
Iubitaaaa, lasa periozile deoparte si vina aici, sa zic ce halesc eu azi! grin.gif pupic.gif hug.gif
MIRRRUNA
CITAT(luchi @ 01-11-2006, 09:59 AM) *

pupic.gif Mi-e dor de voi, suratelor!
Momental am o perioada..ciudata. Promit ca revin cu forte proaspat scoase de la naftalina. Va imbratosez cu drag pe toate! give_rose.gif

pupic.gif pupic.gif
deci scurteaza perioada si treci aici ca n'are ce sa fie rau! give_rose.gif
sa ai o zi de milioane! pupic.gif pupic.gif

CITAT

Iubitaaaa, lasa periozile deoparte si vina aici, sa zic ce halesc eu azi!

bubule, o pleznit un devil.gif laugh.gif
Karin
Lucule, te pup dulce! pupic.gif hug.gif
Am venit sa dau raportul, sa vad: mi-o iau au ba? blum.gif )).gif

Soooooo.....

MD
-1 iaurt natural
-3 tartine de orez expandat
-2 felii salam blushing.gif

Gustare:
-1 mar

Pranz:
-2 oo fierte grin.gif
-piept de pui, 2 bucatele
-branza cu smantana si cu marar
-1 rosie

Gustare:
-1 banana

Pentru cina iar nu stiu, da' vorba Lilicului: rabdari prajite! grin.gif Sau mai bine fierte! lol.gif
Te tzuc buei! hug.gif pupic.gif
honey79
Pupicei dulcei ..si o zi super iti doresc, plina de evenimente placute si fara abateri culinare.
julyalina
pupic.gif lucule te asteptam cu drag hug.gif
lliliana
Luchitza...te-ashtept diseara la portitza...langa portitza Onedeeen...da sa nu vi ca de-obiceeei cu mana guala...adu' neshte inghetzata...floricele (pe campii mai )).gif )Pup...vin ma mama.aa... pupic.gif
mirela_awad
Nu stiu de ce acum cand te vad cu noul nick ma faci sa ma duc cu gandul laImagine.si eu tocmai voiam sa incep un party nocturn la Amalia in jurnal.ce se intampla cu tine? pupici si iti urez un rest de saptamana minunat!
lliliana
Neatza Luchino...pup shi trag de urechi. Se petrece ceva cu matale...da adunarea la tot ce-ti apartzine...grupir shi revino-ti. Io stau de straja. pupic.gif hug.gif floare.gif
amalia0701
Servus iubita!
Hai pe la noi sa te dragalim un pic, te tzinem in bratze si o sa treaca mai usor.
Psihoterapeuta mea mi-a zis ca DRAGOSTEA e cel mai bun medicament. hug.gif
Karin
Luculeeeee, trecura supararile, mama? pupic.gif
Hai sa te tzuc si sa iti spun ce pap azi! grin.gif
Ca sa vezi si tu ce cuminte soy! grin.gif

MD:
-1 banana
-2 tartine orex expandat

Gustare:
-jumatate de grepfruit

Pranz:
-1 felie branza feta
-3 felii subtiiiiiiiiiti de sunca
-castraveti murati

Gustare:
-cealanta jumatate de grepfruit blum.gif
-inche o banana

Cina:
-probabil portia de spaghete cu tocanitza de ciumperci care a ramas de ieri grin.gif

Iubita, ia treci tu pe aici sa ne mai radem o tzara! grin.gif pupic.gif
MIRRRUNA
CITAT(amalia0701 @ 02-11-2006, 04:11 PM) *

Servus iubita!
Hai pe la noi sa te dragalim un pic, te tzinem in bratze si o sa treaca mai usor.
Psihoterapeuta mea mi-a zis ca DRAGOSTEA e cel mai bun medicament. hug.gif

CORRRRRRRRRRRRRRRRECT!!!
HAI SA NE DRAGALIM

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif

give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
beach.gif beach.gif beach.gif beach.gif
give_heart.gif give_heart.gif give_heart.gif give_heart.gif
Nessie
Bubule, pranzul tau seamana mai mult cu o gustare. blink.gif Ce-i aia? Iar cina, seamana cu un pranz. )).gif Ia vezi, poate le inversezi. blum.gif

Luchi, ne e dor de tine si te iubim! Noi suntem p'acilea si te asteptam sa iesi de sub birou! pupic.gif wub.gif hug.gif
Karin
CITAT(Nessie @ 03-11-2006, 01:31 PM) *

Bubule, pranzul tau seamana mai mult cu o gustare. blink.gif Ce-i aia? Iar cina, seamana cu un pranz. )).gif Ia vezi, poate le inversezi. blum.gif

Luchi, ne e dor de tine si te iubim! Noi suntem p'acilea si te asteptam sa iesi de sub birou! pupic.gif wub.gif hug.gif

Acu' ca mi-ai facut observatie, le-as inversa! Da' am o singura problema: spaghetele sunt acasa! laugh.gif
tease.gif
Nessie
CITAT(Karin @ 03-11-2006, 11:34 AM) *
Acu' ca mi-ai facut observatie, le-as inversa! Da' am o singura problema: spaghetele sunt acasa! laugh.gif
tease.gif
Acum, na! Se mai intampla! Ai grija sa nu iti fie foame la pranz sa te infigi in cine stie ce minune! grin.gif
Karin
Am grija, sure! wink1.gif
N-am in ce sa ma infig si in plus am inceput sa ma obisnuiesc cu mancarea asta de regim! Incepe sa imi placa! laugh.gif
pupic.gif pupic.gif
Nessie
CITAT(Karin @ 03-11-2006, 12:19 PM) *

Am grija, sure! wink1.gif
N-am in ce sa ma infig si in plus am inceput sa ma obisnuiesc cu mancarea asta de regim! Incepe sa imi placa! laugh.gif
pupic.gif pupic.gif

cheer.gif cheer.gif Asta da schimbare! Ma bucur ca esti pe drumul cel bun! pupic.gif
Karin
blushing.gif Multumesc! pupic.gif
Nessie? Io am o problema: de cate ori citesc un post nou, la un subiect nou, imi apare casutza rosie si la alte subiecte, deja citite...nu stiu daca intelegi ce zic eu aici... tease.gif blushing.gif
Si nu imi pot seta ora ca lumea...e ceasul cu 2 ore in fata! No, cam atat! laugh.gif
Nessie
CITAT(Karin @ 03-11-2006, 12:37 PM) *

blushing.gif Multumesc! pupic.gif
Nessie? Io am o problema: de cate ori citesc un post nou, la un subiect nou, imi apare casutza rosie si la alte subiecte, deja citite...nu stiu daca intelegi ce zic eu aici... tease.gif blushing.gif
Si nu imi pot seta ora ca lumea...e ceasul cu 2 ore in fata! No, cam atat! laugh.gif
Cu ora se rezolva mai repede. uite aici ->>Ora de iarna.

Cu patratica rosie am inteles problema. Mi se intampla si mie. doh.gif Am observad ca se da peste cap daca frumzaresc prin aubiecte si stau mai putin de 2-3 secunde. blushing.gif Nu isi poate face updateul bine si le varzuieste pe toate..daca ai inteles ce am vrut sa zic. tease.gif
Karin
Uochei! Am inteles partea cu patratelele..... tease.gif
Dar...cu ora de iarna nu-mi iese pasenta! laugh.gif Ca e setata pe ora Romaniei, si nu merge sa schimb nika! wink1.gif
Nessie
CITAT(Karin @ 03-11-2006, 12:48 PM) *
Dar...cu ora de iarna nu-mi iese pasenta! laugh.gif Ca e setata pe ora Romaniei, si nu merge sa schimb nika! wink1.gif
E setata pe ora Romaniei "artificial". blushing.gif Adica e scris acolo Romania peste o alta tara ciudata, dar programul asta de forum, nu stie cand se schimba ora de iarna si le-a varzit pe toate. Acum ar trebui sa setezi GMT+2, Africa de Sud. wink1.gif
Karin
Okeiiiiiii! Acuma merge! Multam! pupic.gif

P.S. Eram dezorientata toatal cu ora aia... tease.gif grin.gif
Andreea-Rodica
Pup fetele! Va doresc distractie maxima sau odihna multa, depinde ce va doriti. hug.gif hug.gif hug.gif
honey79
Bun gasit, scumpa.
Trecui doar sa te salut, sa te pupic dulcic si sa te imbratisez cu drag.
O saptamana superba iti doresc si o zi de Luni extraordinara, plina de evenimente frumoase.
amalia0701
Luchiiiiiiiiiiiiiii
pupic.gif
Karin
Luculeeeeeee, vin la mama sa te tzuce! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Trecura supararile, soro? hug.gif
Hai sa te binedispun eu putin cu ce am papat in wee: lol.gif

Sambata:
-omleta cu 2 felii paine si cateva saratele give_rose.gif atat am papat toata ziua, am adormit amandoi bustean la 9:30 dupa o zi istovitoare si duminica dimineata la 7:25 ne certam pe telecomanda lol.gif

Duminica:
-o portie ciorba de burta (facuta de je naughty.gif ), 2 linguri de piure de cartofi, o juma de pulpa de pui la cuptor, fara piele naughty.gif si seara am facut minipizze blushing.gif si am papat vreo 5-6-7...but who's counting? lol.gif

No, amu' ma duc la Mirrru sa scriu ce pap azi! naughty.gif

Te pup dulce si te iubesc de mor! hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Nessie
Bubule, ai mancat 5-6-7?? valea.gif sau ai facut 5-6-7? sa ma dumiresc si eu ca nu imi revin din ohmy.gif
Karin
CITAT(Nessie @ 06-11-2006, 02:04 PM) *

Bubule, ai mancat 5-6-7?? valea.gif sau ai facut 5-6-7? sa ma dumiresc si eu ca nu imi revin din ohmy.gif

Hai sa te dumiresc! naughty.gif lol.gif
Am facut vreo...30 de minipizze! Minipizze! Minipizze!
Adica tot un fel de pizze, da' cu diametrul de vreo...5-6 cm mi-au iesit mie! blum.gif
Si am mancat vreo 5-6-7 bucati d'alea! doh.gif blushing.gif give_rose.gif
Nessie
)).gif Priceput!

Mi-am adus minte de pizzele lui iubi! eat.gif nu sunt mare smecherie, sunt facute pe "blat" de felii de paine si in 15 min sunt numai bune de mancat. cheer.gif Dar sunt dementiale la film si cu un pahar de Sangria! crying.gif
Karin
CITAT(Nessie @ 06-11-2006, 02:31 PM) *

)).gif Priceput!

Mi-am adus minte de pizzele lui iubi! eat.gif nu sunt mare smecherie, sunt facute pe "blat" de felii de paine si in 15 min sunt numai bune de mancat. cheer.gif

Nu e d'alea pe felii de paine! naughty.gif
E...alcumfel! blum.gif
crissy
Mmmm, pizza drool.gif
Karin
CITAT(crissy @ 06-11-2006, 02:39 PM) *

Mmmm, pizza drool.gif

Nu e buna. Iexxxxx! devil.gif
pupic.gif
aki
Mokut salutariCe a dat in tine draga?Pe unde esti?Iti las un pupic pupic.gif
lliliana
Pronto uai Luchina mea....ia-ma de mana shi hai sa merem sa-nnecam amaruuu...Io te pup shi te tziu in bratze vreo doua zile...poate ti-e shi tie shi mie mai bine. pupic.gif hug.gif floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.