Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
luchi
Buna seara!
Remember me? blush.gif
multumesc tuturor celor care au trecut pe aici..multumesc din tot sufletul, inseamna foarte multe pentru mine give_rose.gif
Momental sunt acasa, in cm, nu stiu cat va dura situatiunea unsure.gif Va citesc zilnic, daca scriu mai rar, va rog sa ma iertati. give_rose.gif
lliliana
CITAT(luchi @ 06-11-2006, 09:22 PM) *

Buna seara!
Remember me? blush.gif
multumesc tuturor celor care au trecut pe aici..multumesc din tot sufletul, inseamna foarte multe pentru mine give_rose.gif
Momental sunt acasa, in cm, nu stiu cat va dura situatiunea unsure.gif Va citesc zilnic, daca scriu mai rar, va rog sa ma iertati. give_rose.gif

Io te-am prins shi nu te mai las...te jeneaza in spate stanga, shtiu...sunt eu biggrin.gif
amalia0701
hug.gif
CITAT(luchi @ 06-11-2006, 09:22 PM) *

Buna seara!
Remember me? blush.gif

Te iubim, te pupacim sa te faci bine mai repede.
Psihoteraputa mi-a zis ca cel mai bun medicament e MULTA DRAGOSTE hug.gif
Uite o sa topai io de fericire aici la tine, caci vineri evadez in Capitala, iar duminica in SAPTAMANA DE MIEREEEEEEEEEEEE roll2.gif

Iar atunci cand o sa ma cele 2 ore piscina rezervata, o sa ma gandesc la voi( pentru scurt timp blushing.gif )
Te pupicesc pupic.gif
Sa te faci bine repede hug.gif
Andreea-Rodica
floare.gif Pupuri si multe urari de bine! hug.gif hug.gif
julyalina
lucule, pupic.gif

Imagine
lliliana
Luchina meeeaaaaaa....ma lasashi singuraaaa....uaaaaa, uaaaaa, uaaaa...Shi ma fac io fara tiniiii? Hai pe baricade cu mine. Hai ca viatza nu pute chiar ashea rau. Dau io un clips shi respiram amandoua pe gura. nu se simte chiar ashea mirosu'. Mmmm? Shi zici? biggrin.gif pupic.gif hug.gif floare.gif
aki
Salut Mokut.Scoate capul afara sa te pup pe obrajori.Ce ia patit? sad.gif
MIRRRUNA
Imagine

Pup un Luc give_rose.gif si stau aici cumintica pe trepte, cu o maaaare praji in brate, si o astept! rolleyes.gif
aki
O duci in ispita Mara tease.gif
Sexymom
Uite cate fete plang dupa tine, hai fate bine i hai sa ne facem de cap impreuna ca iti simt lipsa. pupic.gif
lliliana
Luchiii....ti-am cumparat clipsu' pentru nas...ca alea de la inotatoarele de sincron )).gif Sa nu mai miroase ashea rau viatza...Vino acilea sa ti-l dau. Vii? biggrin.gif LAs neshte pupici in caz ca treci. pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif De incalzire hug.gif floare.gif
amalia0701
Te pupicesc.
Ai grija de tine pupic.gif
Ne lipsesti.
Miruna ce ziceai de paji aia mare?
Imi dai si mie?
luchi
Buna dimineata la fetili meli dragi!
Daca ma asteptati cu prajituri, parca nu pot sta deoparte.blum.gif
Incerc sa ma repar la cap, la doctoru' de cap, de fapt blushing.gif , si iau pacstile, si dorm toaaaata ziua (de ma sperii si eu unsure.gif ), da' cica intr-o saptamana ma pune pe picioare.
Mi-e dor de voi, si as fi venit pana la Bucuresti, la intalnire, dar mi-e frica sa vin cu trenul/masina singurica, si pe deasupra sa va mai stric si dispozitia.
Cu kilele nu stau bine deloc, 67.9 arata cantarul dimineata..uof, grea viata asta!

va tzuc, si sper sa mai trec pe aici (sa nu adorm intre timp blushing.gif )
Karin
Luuuuuuuc! Luuuuuc! Am vinit cu meniul de ieri! grin.gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Sooooo....:

MD:
-o cafea cu zahar grin.gif
-cereale integrale cu iaurt 0.1%

Gustare:
-1 mar

Pranz:
-iahnie de fasole cu ciolan grin.gif (cateva bucatele de ciolan grin.gif )
-2 castraveti murati

Gustare:
-1 mar

Cina:
-4 cartofi copti (erau cat pumnul de mari grin.gif ) cu 3 linguri smantana 12% si o bucatica telemea

Azi sunt din nou pe baricade! grin.gif Sper sa nu dau in colaps daca ma urc maine sau poimaine pe cantar si vad ca nu s-a miscat acul! devil.gif

No, te tzuc si te iubeeeeeeeesc! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
julyalina
lucule, ai un mare pupic.gif de la mine Imagine
Sexymom
Ma bucur ca esti mai bine.Multi pupici si te astept optimista si sanatoasa nu plina de mucii si cu dureri de cap ca ne contaminezi si pe noi pupic.gif
luchi
pupic.gif Multumesc pentru cuvintele frumoase.
Eu sunt sub orice critica. Merit dezaprobarea voastra, bataie, rosii aruncate, ce vreti voi. Astazi am mancat un cozonac. Unul. Doar eu. Sunt deprimata. Tot timpul dorm, cand nu dorm iau antidepresive. Si mananc. Si ma culc la loc. Am 69 de kile si sunt in crestere. In latime.
Stiu ca o sa ziceti ca puterea sta in mine, ca pot, ca nu sunt asa. Dragelor,cu regretul ca va voi dezamagi, asa sunt. Doctorul a zis ca intr-o saptamana ma pune pe picioare. Deocamdata m-am pus doar cu capul pe perna. Va tzuc. O sa va mai vizitez. peste o saptamana, daca medicul are dreptate. Mai devreme, daca voi putea. give_rose.gif
Lacry
CITAT(luchi @ 11-11-2006, 09:57 PM) *

pupic.gif Multumesc pentru cuvintele frumoase.
Eu sunt sub orice critica. Merit dezaprobarea voastra, bataie, rosii aruncate, ce vreti voi. Astazi am mancat un cozonac. Unul. Doar eu. Sunt deprimata. Tot timpul dorm, cand nu dorm iau antidepresive. Si mananc. Si ma culc la loc. Am 69 de kile si sunt in crestere. In latime.
Stiu ca o sa ziceti ca puterea sta in mine, ca pot, ca nu sunt asa. Dragelor,cu regretul ca va voi dezamagi, asa sunt. Doctorul a zis ca intr-o saptamana ma pune pe picioare. Deocamdata m-am pus doar cu capul pe perna. Va tzuc. O sa va mai vizitez. peste o saptamana, daca medicul are dreptate. Mai devreme, daca voi putea. give_rose.gif

As veni sa iau si eu o juma' de cozonac.. da-le-ncolo de kile, le arunci tu cat colo... intai sa-ti treak depresia. Ia' sa vedem ce putem face in privinta asta dry.gif
De ce nu faci un drum lung cu masina? Pai numai daca faci un drum k asta, te eliberezi de depresie. Basca ca... la capatul drumului pot fi niste persoane care ar vrea sa te aibe alaturi! Eu nu pot merge la intalneli din cauza de copil mic, dar tare mi-ar placea...
De cand il am pe Mocutz m-am izolat rau de tot. Nu pot pleca nicaieri, pretenele nu vin la mine... noroc ca Razacila baby.gif e un haios naughty.gif Daca n-ar fi el, asa m-as arunca in masina si as apuca-o incotro as vedea cu okii w00t.gif

Antidepresive? hmmm sad.gif Dar nitelus sport dimineata n-ar fi nimerit? Eu dupa gym ma simt taaare bine si psihic!

DE CE ESTI DEPRIMATA??? huh.gif Sa inteleg ca chiar din cauza kilogramelor?
Sexymom
Ce faci mai pui? cum adica iei antidepresive? vezi ca te fugaresc si iti dau la fund. Pai asta e fata pe care o stiu eu???de ce esti deprimata ?
Ia vino incoace si hai sa vb, ca toate au o rezolvare pe lumea asta, iar tu esti optimista de fel.
Si daca ai 69 de kile ce? eu nu sunt cat o Imagine, si ce e cu asta? ma simt bine , topai si ma gandesc ca o sa slabesc cand oi avea chef.O viata avem si ne chinuim asa mereu, tinand regim....imi vine cateodata sa imi bag picioarele si sa ma umflu si mai tare , NAImagine
luchi
)).gif Doina, m-ai facut sa rad tare -tare in dimineata asta.
Da, sunt deprimata, si alte chestii care suna ciudat puse in diagnosticul meu. macar incerc sa creez o stare de normalitate in jurul meu.
Lacry, m-as urca la volan dar...mi-e frica sa sofez, nu stiu ce naiba e cu mine, iar vine Mirruna si da cu batzul.
Mi-e foarte greu sa vorbesc despre toate astea, desi ar trebui sa vorbesc. Nu pot spune decat ca "o sa treaca". give_rose.gif
aki
Salut Mokut ce-a dat in tine?Pupici pupic.gif O saptamina linistita iti doresc hug.gif
julyalina
mokule hug.gif am trecut pe aici sa te pupic.gif si sa-ti doresc o saptamana cat mai frumoasa si linistita floare.gif
Nessie
Aoleeeeeeu, Lucule, ce-i avatarul ala? huh.gif Eu te stiu de oita nu de varza. blum.gif
Nu vrei sa ne vedem p'acilea la o terapie prin iubire si imbratoseli ca nici mie nu imi e prea bine cu moralul, dar nu ma las batuta. tease.gif
Imagine Imagine Imagine Imagine
honey79
Hop si eu, cand e vorba de pupaceli si-mbratoseli. biggrin.gif
La pupici dulcici si imbratisari stransew... nu ma-ntrece nimeni. Zi frumoasa iti doresc, Luchisor dulcic.
Sexymom
Si eu vin la pupat varza frumoasa pupic.gif pupic.gif
MIRRRUNA
Daca tu esti varza, pot sa fiu eu conopida? grin.gif give_rose.gif
Mokk, te pupacesc si aici si peste tot!!!
Na, ca tot ne'au iesit vorbe c'am fugit impreuna laugh.gif

Te astept sa vorbim despte ce vrei tu! pupic.gif
_noni_
te pup, soro Luchi! iata ca mi-au venit si mie mintile ale bune si a dat norocul peste mine si eu peste voi! laugh.gif

acu' ca ne-am regasit ca-n filme, nu mai scapi de mine! grin.gif

zici ca esti cu coloana? mai nou si eu! scolioza lombara si lombalgie acuta. fusei la recuperare si uite ce-mi recomandara: SA SLABESC, ca nu ma mai poate suporta propria coloana, si sa fac exercitii d-astea:

http://www.spineabilene.com/back.html
http://www.drjeffreytucker.com/Fitness/Reh...tation/back.asp
http://www.maineortho.com/patients/treatme..._exercises.html
http://www.guardians.net/chiropractic/lowback-exercises.htm
te pup si la mai bine!
Andreea-Rodica
Cand e vorba de pupaceli si imbratisari nu se poate sa lipsesc. Iti doresc o saptamana foarte buna. hug.gif hug.gif
Lacry
Luchi, fa-te bine mai repejor, ca de nu, ti-l trimit pe razacios sa-ti faca niscaiva vocalize, ca mie mi-o facut capu' toaca... io zic ca o sa fie tenor 'mnealui, ca mezzosoprana nu cred, poate doar in travestiu
cuplu.gif
Te pupam ca sa-ti fie de leac, iote-asa pupic.gif hug.gif
julyalina
trec si eu sa pupic.gif lucul si sa-l imbratosez hug.gif
anca veselie
pupic.gif scumpa mea, trebuie sa-ti revii! in mod sigur! pupic.gif nu stiu ce sa spun mai mult decat ca-ti sunt alaturi oricand ai nevoie de vorbit si orice hug.gif pupic.gif
honey79
Pupicei Luchisor frumos si... imbratisari cu drag.
O zi minunata iti doresc, plina de evenimente placute si ..voie buna.
_noni_
> Anul trecut, in aprilie, Maia Popescu a fost intervievata de Teo cu ocazia celei de a 74-a aniversari. Teo a intrebat-o ce o parere are ea despre batranete. Si acolo, la televizor, Maia a spus: ,,Ma excita"!

In ceea ce priveste modificarile fizice, ea a spus ca sunt multe, ca au loc zilnic, cum este si cazul sanilor ei. Acestia par ca sunt intr-o cursa: care ajunge la talie mai repede! Publicul a ras cu lacrimi.

O femeie atat de simpla si sincera cu vorbe atat de intelepte! Iata gandurile ei:
- Am invatat ca indiferent ce se intampla, indiferent de cat de rea pare viata azi, viata merge inainte si maine va fi mai bine.
- Am invatat ca poti caracteriza o persoana dupa felul cum se comporta in trei situatii: intr-o zi ploioasa, cand isi pierde bagajul si cand pune instalatia electrica in bradul de Craciun.
- Am invatat ca indiferent de relatia pe care o ai cu parintii tai, tot o sa-ti fie dor de ei cand vor pleca din viata ta.
- Am invatat ca a-ti face un trai nu este sinonim cu a face o viata.
- Am invatat ca viata iti da uneori o a doua sansa.
- Am invatat ca nu trebuie sa mergi prin viata cu manile gata numai sa primeasca. Este nevoie sa mai arunci si inapoi din ce primesti.
- Am invatat ca de cate ori hotarasti sa faci ceva cu inima deschisa, sigur ai luat o hotarare buna.
- Am invatat ca in fiecare zi trebuie sa atingi pe cineva. Oamenii iubesc o imbratisare calda sau o atingere prieteneasca pe spate.
- Am invatat ca oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta.
- Am invatat ca am inca multe de invatat.

luchi, pup fata!!!!!!!! unde esti?
}}}}}}}{{{{{{{{{
Sexymom
Pupici varzica, si o imbratisare de departe .Imagine
lliliana
Salut Luchiiii...ce te-nverzishi ashea? Hai incoa ca-ti scot io depresiunea din cap. Am o surubelnitza speciala, scoate orice shurub defect. PE urma pup locu' shi trece. pupic.gif Am venit pe la tine sa vad ce faci...vino sa spui. hai...ashtept. pupic.gif hug.gif floare.gif
_noni_
femeia asta umbla pe la altii, da' pe la ia nu mai da... i s-o fi urat de culoarea peretilor arrow.gif

eu zic, cat lipseste sa tragm un chef aici: yes.gif yahoo.gif partytime2.gif jester.gif headspin.gif big_boss.gif band.gif party.gif haninoroc.gif tata.gif

}{
luchi
blushing.gif M-ati prins!
am zis sa scriu repede la tata lumea, pana nu mi se face iar somn blushing.gif
Multumesc dinn nou pentru toate cuvintele frumoase.
de luni cica pot merge la job! Nu stiu daca sa ma bucur sau nu..sper doar sa fac fata.

Si acum o melodie care imi place foarte mult, si o ascult in momentele grele, si canta o tipa care din pacate nu mai este, si a carei muzica am descoperit-o cu ajutorul sotului meu:

Nina Simone - Ain't Got No... I Got Life

Ain't got no love, ain't got no name
Ain't got no ticket, ain't got no token
Ain't got no God

What about God?
Why am I alive anyway?
Yeah, what about God?
Nobody can take away

I got my hair, I got my head
I got my brains, I got my ears
I got my eyes, I got my nose
I got my mouth, I got my smile
I got my tongue, I got my chin
I got my neck, I got my boobs

I got my heart, I got my soul
I got my back, I got my sex
I got my arms, I got my hands
I got my fingers, Got my legs
I got my feet, I got my toes
I got my liver, Got my blood

I've got life , I've got my freedom
I've got the life

And I'm gonna keep it
I've got the life
And nobody's gonna take it away
I've got the life
MIRRRUNA
give_rose.gif give_rose.gif pup fata si imbratisez hug.gif tare

Sus s'a lipit din greseala melodia lui Lil pupic.gif

Asta era canticelul? Nina Simone ?
aki
Salut Mokut.Cum te mai simti?Stiu ca nu ai timp sa-mi raspunzi ca te simti rau,dar oricum iti las un brat de pupicei aici pentru tihne.Azi am facut ordine in yahoo si am gasit pozele tale care mi le-ai trimis anul trecut.Ti-i minte.Tare mai erai slabuta,nu stiu cum esti acum.Erai frumusica pupic.gif
honey79
Pupicei de miere, pentru scumpica noastra si imbratisari cu drag.
O zi superba iti doresc, plina de voie buna si soare .
Nessie
Luchi, dezlipit, lipit si inchis la loc. biggrin.gif Eu zic ca o sa iti fie bine la serviciu ca esti cu colegii, mai una alta, trece ziua repede si apoi saptamana si uite se duce si anul....pricepi ideea... tease.gif

Te pup si iti urez o fi rumoasa! pupic.gif
aki
Doamne cind aud de lucru,MORRRRRRRRRRRRRRR doh.gif .Mine am sedinta devil.gif ,parca ma duc la spinzuratoare pope.gif
Oare la toti sefii sunt ca al meu? sad.gif Unde ma vede numai decit trebuie sa-mi spuie ceva.Niciodata nu trece pe linga mine fara sa ma intrebe daca am facut aceaia sau acealalta nervous.gif
Sexymom
Te simt ceva mai optimista, esti pe drumul cel bun, sa vezi ca o sa fie bine cand o sa iesi mai mult din casa.
Pupicei pupic.gif
Andreea-Rodica
Socializare, hai la socializare! Sa vezi ce bine o sa fie la serviciu (din punctul asta de vedere). Dar pana atunci, weekend placut si ne mai auzim (citim) hug.gif hug.gif hug.gif
lliliana
CITAT(Nessie @ 16-11-2006, 01:33 PM) *

Luchi, dezlipit, lipit si inchis la loc. biggrin.gif Eu zic ca o sa iti fie bine la serviciu ca esti cu colegii, mai una alta, trece ziua repede si apoi saptamana si uite se duce si anul....pricepi ideea... tease.gif

Te pup si iti urez o fi rumoasa! pupic.gif

Nessie...nu potzi sa operezi shi cu depresia aia?...dezlipesti depresie, lipesti impresie, inchizi.... hug.gif )).gif
luchi
)).gif pup tati fetili meli draci pupic.gif pupic.gif pupic.gif pe mine serviciul ma sperie, acolo zice doctorul ca e buba la care tre' sa lucrez unsure.gif ..Cat despre socializare, avem asa:
- sefa, ocupata, mai vorbim despre copii uneori (ai ei)
- sotul (meu), care are biroul langa mine, atat de aproape, ca pot sa-i dau una dupa ceafa (dar nu-i dau, ca e baiat bun pen' ca ma suporta blushing.gif )
- una bucata coleg nou care..hmm....sa zicem ca nu ne-am imprietenit inca (pun pariu ca ii par o scorpie devil.gif pentru ca lucrez mereu si nu vorbesc cu el prea mult)
- una bucata colega care azi-maine se pensioneaza, e simpatica, face exercitii de inviorare in fata plansetei (ea lucreaza la planseta) si din cand in cand mai facem schimb de retete
- una bucata coleg super simpatic, cu care iar nu vorbesc foarte mult, pentru ca el e fumator si eu nu, el bea cafea si eu nu blum.gif

Si gataaa..pe langa asta, vin tot felul de oameni, unii simpatici, altii antipatici, ma uit pe geam in curtea popii, cad frunzelel la plop, stau ciorile in plop, si mai fac poze la ciori din cand in cand.
A, si i-am facut wc nou lu' taica popa, ca avea unul de era proptit intr-un par. Asta nou are o incapere pentru shushu,alta pentru aprins lumanari, si sus, deasupra, e clopotnita. Acu' sa vedem cand o fi gata, cum leaga astia firele, cand trage cineva apa la buda sa nu inceapa sa bata clopotele sau sa cante aleluia corul din biserica. lol.gif ptiu, Doamne pazeste, ca intraram in post. Au ba? unsure.gif
aki
Iti revenisi draga?Pupici pupic.gif .E bine sa lucrezi cu sotul la cot?
Sexymom
Mama ce mediu super ai la scarbici
Ce bine ca nu sunt in locul tau si ce bine ca nu esti tu in locul meu ca si mie imi vine sa-mi iau campii uneori ca nu am ce face si nici ganade citit sau invatat nu prea am. Asa ca si eu ies pe terasa, trag o pipa cand nu e al meu in jur si astept ora la care trebuie sa aduc teroristele acasa.
Prietenii mei cuplu.gif sunt ocupati , iar cand da Silvia pe la mine goleste casa de alcool si o afuma, ca sa nu zic ca pleaca dupa 1 noaptea. Altii nu prea am , care ii am sunt departe si atunci cand dau pe acolo ba se cearta , ba se barfesc uni pe altii(si sunt casatoriti) blink.gif cuplu.gif
Al meu vine de la scarbici tarziu si atunci isi pune dansul in fata calculatorului si i se lipesc ochii pe monitor. Cand dau sa ii vb. si eu nu ma aude , sau o face selectie din ceea ce am sa-i spun. Asa ca vb. cu ga-ga, mu-mu prin casa de una singura, ca s-a luat boala si la fete si nici ele nu mai stau bine cu urechile. hug.gif bang.gif

Asa ca si eu sunt la un pas de a da in depresie. mad.gif
Lacry
Luchi, ce coincidenta, dom'le!
Si eu lucrez cu sotul... si i-as da una in scafarlie, dar n-o fac pentru ca ... is fata buna si IL SUPORT blum.gif

lliliana
Luchinaa meaaaaaaa....tizaaa meaaaaaa!!! Vino-ncoaaaaa!!!! Varzuca meaaaaa...Tu shtii ce te-ai nimerit cu varza aceea. Sunt fun salata de varza. lol.gif Mi-eshti shi mai draga. hug.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.