).gif)
pup tati fetili meli
draci

pe mine serviciul ma sperie, acolo zice doctorul ca e buba la care tre' sa lucrez

..Cat despre socializare, avem asa:
- sefa, ocupata, mai vorbim despre copii uneori (ai ei)
- sotul (meu), care are biroul langa mine, atat de aproape, ca pot sa-i dau una dupa ceafa (dar nu-i dau, ca e baiat bun pen' ca ma suporta

)
- una bucata coleg nou care..hmm....sa zicem ca nu ne-am imprietenit inca (pun pariu ca ii par o scorpie

pentru ca lucrez mereu si nu vorbesc cu el prea mult)
- una bucata colega care azi-maine se pensioneaza, e simpatica, face exercitii de inviorare in fata plansetei (ea lucreaza la planseta) si din cand in cand mai facem schimb de retete
- una bucata coleg super simpatic, cu care iar nu vorbesc foarte mult, pentru ca el e fumator si eu nu, el bea cafea si eu nu

Si gataaa..pe langa asta, vin tot felul de oameni, unii simpatici, altii antipatici, ma uit pe geam in curtea popii, cad frunzelel la plop, stau ciorile in plop, si mai fac poze la ciori din cand in cand.
A, si i-am facut wc nou lu' taica popa, ca avea unul de era proptit intr-un par. Asta nou are o incapere pentru
shushu,alta pentru aprins lumanari, si sus, deasupra, e clopotnita. Acu' sa vedem cand o fi gata, cum leaga astia firele, cand trage cineva apa la buda sa nu inceapa sa bata clopotele sau sa cante
aleluia corul din biserica.

ptiu, Doamne pazeste, ca intraram in post. Au ba?