Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
buretel
pai la celalalt am intuit blum.gif ca la oratorie, nu ma intrece nimeni =)) prieteni stiu de ce wink1.gif
lliliana
CITAT(buretel @ 17-10-2006, 12:12 PM) *

pai la celalalt am intuit blum.gif ca la oratorie, nu ma intrece nimeni =)) prieteni stiu de ce wink1.gif

Hihi...norocoasa ce esti biggrin.gif
julyalina
CITAT(luchi @ 17-10-2006, 11:39 AM) *

Maie aveam noi o profa in facultate, la analiza matematica, avea fro' 60'jde ani, ne adresam cu Domnisoara profesoara, pica tot ce prindea. Examenul se dadea la parter, in amfiteatru, si inainte de a aparea hands-free-ul, un coleg ii scria unuia, care era in sala, subiectele, cu creta, pe trotuar, in fata geamului lol.gif

lol.gif lol.gif
in generala am facut 1 an cu o profa de geografie de vro' 50 de ani careia daca nu-i spuneai Domnisoara si cumva te scapai cu Doamna iti dadea un 4 smile.gif si culmea e ca o chema si Joarza lol.gif
luchi
lol.gif lol.gif Canaruleee
Sa va zic faza? In anul 5 nush' cum s-a nimerit ca a trebuit sa-i fac o vizita acasa..si ce credeti: locuia cu mama ei! blink.gif Geeezzzz
lliliana
CITAT(luchi @ 17-10-2006, 12:20 PM) *

lol.gif lol.gif Canaruleee
Sa va zic faza? In anul 5 nush' cum s-a nimerit ca a trebuit sa-i fac o vizita acasa..si ce credeti: locuia cu mama ei! blink.gif Geeezzzz

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Sarmana femeie...ce-i mai trebuia lamaie-n ceai..se avea pe ea biggrin.gif
MIRRRUNA
tzacanite suuuuuuunteti lol.gif lol.gif
deci la mine in birou sunt 2587de grade, caloriferele dogoresc, eu is imbracata mai de toamna ashea, am de lucru in draci, aici ma rad cu voi de ma adun de pe jos... si ma mai mir ca sunt lac de apa partytime2.gif haha.gif
lliliana
Stai sa vezi ce ma chenui io sa nu vaza colega din beroul alaturat...care e o babuta isterica si acra...ca raz ca disperata biggrin.gif Incerc s-o fac pe tacute...ma doare-n piept biggrin.gif
luchi
Asa, asa, da vina pe noi.
Mai scote din textile naughty.gif , soro, ca nu vrem sa mori de cald .

Pana una alta, anunt cu mandrie consumarea a doua ceaiuri , a unei cani de sana si a 7 bucati crochete (un fel de stixo-grisino-saratele, crocante si uscate). De maine revenim pe fagasul firesc al unei diete.
julyalina
miru, deschide geamurile blum.gif ca nu vrem sa pleci cu lacul dupa tine de la serviciu pupic.gif
MIRRRUNA
CITAT(lliliana @ 17-10-2006, 12:47 PM) *

Stai sa vezi ce ma chenui io sa nu vaza colega din beroul alaturat...care e o babuta isterica si acra...ca raz ca disperata biggrin.gif Incerc s-o fac pe tacute...ma doare-n piept biggrin.gif

liliiiii, colega ta cre' ca'i de'un neam cu pascu'al meu, colegu' din fatza uochilor mei (de n'ar mai fi) naughty.gif
sau daca nu's de'un neam, poate le facem cunostinta grin.gif si isi iau de grija noastra blum.gif

mmm? ne cumetrim? naughty.gif
a ta cati ani are? ca al meu ii cam puriu laugh.gif
luchi
lol.gif Il mariti pe domnu Pascu? ieeeeeiiii..putem sa giucam la nunta? naughty.gif
MIRRRUNA
CITAT(luchi @ 17-10-2006, 12:48 PM) *

ete'am scos o shosetica, am mai ridicat o leaca fusta din pamant, am mai pleznit un nasture la chept si'mi agit evantaiu'n tample, sa'mi fluture valuros pleata tease.gif
ai dreptate, e mai bine... si pascu parca e mai bine laugh.gif
lliliana
CITAT(MIRRRUNA @ 17-10-2006, 12:55 PM) *

CITAT(lliliana @ 17-10-2006, 12:47 PM) *

liliiiii, colega ta cre' ca'i de'un neam cu pascu'al meu, colegu' din fatza uochilor mei (de n'ar mai fi) naughty.gif
sau daca nu's de'un neam, poate le facem cunostinta grin.gif si isi iau de grija noastra blum.gif

mmm? ne cumetrim? naughty.gif
a ta cati ani are? ca al meu ii cam puriu laugh.gif

Hihi....ii maritata si-i manca zilele uomului ei...ca suna ala-ntr-o zi si ma-ntreaba ca unde-i nevasta-sa...Io zic..."In alt birou. Ce sa-i transmit?"...da omu' "Nika...nu-i spuneti c-am sunat ca ma suna la serviciu si pe urma face circ ca nu m-a gasit...merg pe teren naughty.gif "
Ce meserias biggrin.gif Nu recomand asa ceva...dup-aia am uomu -colegu' tau - pe constiinta mei biggrin.gif Neee...facem rau scumpa... lol.gif Daaaarr...daca vrei se poate rezolva cu neste ceai de tei...da-i zilnic si spune-i ca-i bun pentru potenta biggrin.gif ...smile.gif Te iarta Al de Sus biggrin.gif

Uitaii....trebuia s-o scoata armata la pensie...are peste cincizeci biggrin.gif N-am io treaba cu varsta ei...caracterul e bubaaa!!!! Ala-i batran raaauuu!!!
julyalina
CITAT(lliliana @ 17-10-2006, 12:59 PM) *

Daaaarr...daca vrei se poate rezolva cu neste ceai de tei...da-i zilnic si spune-i ca-i bun pentru potenta biggrin.gif ...smile.gif Te iarta Al de Sus biggrin.gif

poti sa pui si 1 picatura de bromura blum.gif
barbatii care au facut armata stiu wink1.gif le puneau in ceai ca sa doarma si sa nu aibe activitate pe sub patura wink1.gif
lliliana
CITAT(MIRRRUNA @ 17-10-2006, 12:59 PM) *

CITAT(luchi @ 17-10-2006, 12:48 PM) *

ete'am scos o shosetica, am mai ridicat o leaca fusta din pamant, am mai pleznit un nasture la chept si'mi agit evantaiu'n tample, sa'mi fluture valuros pleata tease.gif
ai dreptate, e mai bine... si pascu parca e mai bine laugh.gif

Vezi de nu ridica fusta prea sus ca se-ncalzec barbatii din zonaa... lol.gif
MIRRRUNA
CITAT(julyalina @ 17-10-2006, 01:04 PM) *

CITAT(lliliana @ 17-10-2006, 12:59 PM) *

Daaaarr...daca vrei se poate rezolva cu neste ceai de tei...da-i zilnic si spune-i ca-i bun pentru potenta biggrin.gif ...smile.gif Te iarta Al de Sus biggrin.gif

poti sa pui si 1 picatura de bromura blum.gif
barbatii care au facut armata stiu wink1.gif le puneau in ceai ca sa doarma si sa nu aibe activitate pe sub patura wink1.gif

alinush, imi prezinti un tablou la care nici nu vreau sa ma gandesc lol.gif lol.gif
aka in loc de patura - BIROU lol.gif lol.gif ????
deci nu deci nu deci nu si nu si nu si nu... nu vreau sa'mi imaginez lol.gif

mai bine sa'l vaz asa, tzacanit si un adolescent intarziat la 54 de ani decat un soldat tranchilizat laugh.gif
lliliana
Soldat tranchilizat... lol.gif Hihi...Las' ca-l insuram daca-i vorba....o punem de-o telenovela hug.gif Poate gasim vreo frumoasa, bogata... sa-i caza cu tronc pupic.gif O Rokefellerita ceva...Iri si Monikutza pe invers biggrin.gif lol.gif
aki
unsure.gif De cine vorbiti voi cu atita patima?Va citesc si nu inteleg nimic hug.gif
MIRRRUNA
CITAT(aki @ 17-10-2006, 02:04 PM) *

unsure.gif De cine vorbiti voi cu atita patima?Va citesc si nu inteleg nimic hug.gif

Rodi, Lili se plangea de colega ei ca nu poate rade in voie din cauza ca sta cu ochii pe ea ... si atunci l'am bagat si eu in scena pe al meu coleg care are aceeasi meteahna curioasa (nume de cod: Pascu) ... in ideea ca poate ii cuplam si le dam altceva de lucru naughty.gif
Dar na, n'a fost sa fie blum.gif
aki
Ce sunteti nebune )).gif Cu voi niciodata nu te plictisesti pupic.gif .Ai ceva pe suflet intri pe oneden si faci pe tine de ris w00t.gif
luchi
doi zzzzece doi zzzece zzzece..nu mai e nimeni? Se apropie ora 4 si va pregatiti deja posetele, sa plecati acasa?
Daca intereseaza pe cineva (si daca nu intereseaza )).gif, ma duc sa caut vopsea mova pentru niste chestii din bucatarie, nu sper prea tare sa gasesc, dar..poate-poate. Aaaa, si material pentru niste pernute decorativeeee...si mai vedem!

Diseara am in plan sa mananc niste legume, mai precis si anume o ciorba (o sa vedeti des in meniul meu ciorba, nu pot trai fara blushing.gif ), si..cam atat (sper).
Nessie
Te apuci de redecorari? grin.gif Vrem pozeeee! naughty.gif si detalii bineinteles. Ce vrei sa faci?

Eu m-ai am pana imi iau poseta... sorry.gif dupa 7 poate...
luchi
Paaaai..fac niste chestii/trestii/blaturi in bucatarie. le-as vrea mov, da' nu cred ca se poate. Apoooooi..am gasit niste material pt canapea, inca nu sunt hotarata daca fac husa ori doar un pled, ideea e ca e totul deschis la culoare, asa ca vreau niste pernute galbene si mov (mi s-a pus pata pe mov de cand am vazut o casa mov -vopsita la exterior). Daca imi iese ceva, pun poze, poate pun de-un topic nou. pupic.gif
anca veselie
salutare luchi si la toata lumea! si spor la diete!
eu nu prea am mai avut timp sa intru, din fericire se pare ca dieta south beach imi prieste pt ca am scapat de 2 kg, ceea ce ma bucura si ma apropie de obiectivul meu! la sala voi incepe de sapt viitoare.
va pupez si dau o raita
luchi
Sunshine, bine ai venit! Mai rarut, ca-i mai dragut? dry.gif Poate intri mai des, ne mai zici de una, alta...Pup si bravo pt alea doua kile! cheer.gif
aki
Anca bine ai venit cheer.gif .Felicitari pentru kg plecate.La cit mai multe kg pierdute hug.gif
anca veselie
va super multumesc, e foarte tare dieta asta, se duce destul de mult de pe burtica si nu poti spune ca ti-e foame. si ca sa ma laud, sambata seara m-a intrebat o fata daca fac fitness, ca se vede blushing.gif
luchi, ma bucur sa vad ca te apuci de treaba, sper sa te tina... mi-e dor de obiceiul nostru de a vorbi in fiecare zi... pupic.gif
aki, draga mea, acum plec la matalutza-n vizita!
aki
Ce bine e ce bine,ce minunat cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Te astept pupic.gif
Andreea-Rodica
Cu intarziere, acum am ajuns acasa, salut si eu noua discutie si initiatoarea ei. floare.gif Spor la cumparaturi, ca am inteles ca ai planuri mari.
lliliana
Hello gagicutze...Aki, Soranuka, gazdita si cine mai e ...va vaz pe-acilea. Salut voios...plec la un curs pupic.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Tare ma bucur sa vad ca-i asa animat aici band.gif
Aste-a suntem noi, am ajuns ACASAAAAAAAAAAAA
Multumesc Mokka pupic.gif
luchi
buna seara, buna seara, iata vin cu..plapumioara! Tii, ce frig se facu afara, am crezut ca-nghet azi.

Din ciclul Ce-am avut si ce-am pierdut -da-mi, Doamne, mintea de pe urma - va prezint povestirea "cum am fost astazi la sala"

Ora 18.23 . Am terminat de dat o tura de vopsea, nu e mova si nici grena, cum scrie pe cutie, ci un roz infiorator. Ma uit la ceas. In 37 de minute incepe ultima sedinta de aerobic.
In 37 de secunde iau hotararea de a merge.
Caut echipamentul.
Imi ia 1 minut sa caut pantalonii si sa-i trag pe mine, 8 minute sa gasesc bustiera si cateva secunde sa iau hanoracul.
Urmeaza partea cea mai grea: sosetele.
Caut disperata. Au mai trecut inca doua minute.
Intr-un tarziu, gasesc o pereche de sosete. Roz. Cu Barbie. Cu pietricele stralucitoare. Nu sunt ale mele -fetita prietenei mele le-a uitat la mine, acum un an.
Le trag pe picior. Calcaiul lor ajunge la mijlocul talpii mele. Noroc ca-s lungi.
Gasesc adidasii. Intr-o punga. Ii scot, ii incalt.
Imi iau haina pe mine. E ora 18.45. Tribuna oficiala e in delir, pregatita sa-mi faca vant pe scari.
Ora 18.55. Am ajuns la sala. La receptie, o tanti imi spune, sec, ca azi nu se tine ora. E antrenoarea bolnava.
Maine.

CITAT(amalia0701 @ 17-10-2006, 07:38 PM) *

Servus dragelor!

Ma bucur ca sunt aici. pupic.gif
lliliana
Luchi lol.gif ce sa-tz spui...ghinionu' biggrin.gif ...Nu-i bai...exista data viitoare biggrin.gif De-aia mi-am luat bicicleta eliptica...sa am sala acasa... blum.gif Sa nu depinz de nika, numa' de creierii mei care vor sau nu vor sport. biggrin.gif Pup dulcic de consolare pupic.gif Las' ca vin si zole mai bune. floare.gif
luchi
CITAT(lliliana @ 17-10-2006, 08:46 PM) *

Luchi lol.gif ce sa-tz spui...ghinionu' biggrin.gif ...Nu-i bai...exista data viitoare biggrin.gif De-aia mi-am luat bicicleta eliptica...sa am sala acasa... blum.gif Sa nu depinz de nika, numa' de creierii mei care vor sau nu vor sport. biggrin.gif Pup dulcic de consolare pupic.gif Las' ca vin si zole mai bune. floare.gif

eee..deci ar trebui sa ma urc pe bicicleta din dotare? blushing.gif Creierii mei ie ametiti de bere bruna. OOps, asta nu trebuia sa zic. sorry.gif
lliliana
CITAT(luchi @ 17-10-2006, 08:50 PM) *

CITAT(lliliana @ 17-10-2006, 08:46 PM) *

eee..deci ar trebui sa ma urc pe bicicleta din dotare? blushing.gif Creierii mei ie ametiti de bere bruna. OOps, asta nu trebuia sa zic. sorry.gif

Bere bruna...faci burta de la bere breeee....vorba' lu' Mircea Radu biggrin.gif la a carui emisiune...oricat m-as stradui...nu ma pot uita....OF! biggrin.gif De la carcotasi stiu chestia cu bre...:)Au avut ei grija s-o sublinieze naughty.gif
soranutza
Seara buna de la Belgia hug.gif
Niste flori de casa noua, roz, ca sa mearga cu rafturile din dotare. Anunt oficial ca astazi am intarziat la ora din cauza voastra. Asa mi-am facut si eu fitnesu ca am fugit de la o clasa la alta. Cand am ajuns la destinatie, am concluzionat ca nu mai pot respira (asta ca sa vedeti ce antrenata sunt). Mi-am vazut elevii cum zambesc sub mustati, na lasa, macar am inceput ora cu zambete.

Sa va povestesc si eu de la scoala, dar va povestesc din liceu. Asa, ca introducere, va spun ca si eu (ca stapana) sufar de astm bronsic alergic. Printre altele, eram alergica si la creta deci eram vesnic cu nasul infundat. Buuun. Eram la ora de mate unde nu pricepeam nimic. Dar asta nu era nou, sunt si am fost paralela la mate. Eram printr-a cincea, daca bine-mi amintesc. Dintr-o data profu' ma striga si-mi cere carnetul de note. Nu eram chiar in clar ce vrea de la mine, de-mi cere direct carnetu' fara sa ma intrebe macar ceva. Bun. I-l dau. Rasfoieste pana ajunge la rubrica cu "Mentiuni". Scrie, citez: Eleva Sorana este total pe din afara materiei mele. Cred ca vrea intentionat sa ma scoata din pepeni. Sta toata ziua cu gura cascata ca boul la poarta noua cand aude de formule". Ai mei au ras, eu de fapt stateam cu gura cascata fiindca nu puteam respira, nasul mi-era infundat. End of story.

Pee-es: poze cu rafturile roz n-ai? Daca pui, pun si eu cu vaza. pupic.gif
luchi
lol.gif lol.gif Mi-a placut aia cu gura cascata!
Frumu, poze n-am, adica am ceva, dar ieri pe la 8-9 seara am mai dat o tura cu vopsea..si a iesit un rosu inchis, cu o tenta de patina..imi place. wink1.gif Te mai astept pe la mineee..

Neatza la tata lumea!
Pe-aciulea e un frig de mori, mi-e groaza ca acusi tre' sa fug sa cumpar un ziar (am eu tanti mea care mi-l pune deoparte).

Asaaaa..md-ul meu (pe care il iau cu voi) :
-1 ceasca kefir
- 2 felii sunca de praga, subtiiiiri
- 1 chifla miiiica si uscataaaaa

tre' sa ma culeg, iar am plecat pe fuga dimineata, iar mananc aiurea.

Pupaturi la tati!
ina_ceva
Ghinionul de ieri e sigur din cauza sosetzelelor roz...asa de frumoase, cu pietricele si tu le porti la sala.. nono.gif
luchi
CITAT(ina_ceva @ 18-10-2006, 08:14 AM) *

Ghinionul de ieri e sigur din cauza sosetzelelor roz...asa de frumoase, cu pietricele si tu le porti la sala.. nono.gif

lol.gif lol.gif S-ar putea sa ai dreptate..mi-e rusine, am distrus sosetele copilului blushing.gif MA duc singura la colt.
aki
CITAT(luchi @ 17-10-2006, 07:51 PM) *

buna seara, buna seara, iata vin cu..plapumioara! Tii, ce frig se facu afara, am crezut ca-nghet azi.

Din ciclul Ce-am avut si ce-am pierdut -da-mi, Doamne, mintea de pe urma - va prezint povestirea "cum am fost astazi la sala"

Ora 18.23 . Am terminat de dat o tura de vopsea, nu e mova si nici grena, cum scrie pe cutie, ci un roz infiorator. Ma uit la ceas. In 37 de minute incepe ultima sedinta de aerobic.
In 37 de secunde iau hotararea de a merge.
Caut echipamentul.
Imi ia 1 minut sa caut pantalonii si sa-i trag pe mine, 8 minute sa gasesc bustiera si cateva secunde sa iau hanoracul.
Urmeaza partea cea mai grea: sosetele.
Caut disperata. Au mai trecut inca doua minute.
Intr-un tarziu, gasesc o pereche de sosete. Roz. Cu Barbie. Cu pietricele stralucitoare. Nu sunt ale mele -fetita prietenei mele le-a uitat la mine, acum un an.
Le trag pe picior. Calcaiul lor ajunge la mijlocul talpii mele. Noroc ca-s lungi.
Gasesc adidasii. Intr-o punga. Ii scot, ii incalt.
Imi iau haina pe mine. E ora 18.45. Tribuna oficiala e in delir, pregatita sa-mi faca vant pe scari.
Ora 18.55. Am ajuns la sala. La receptie, o tanti imi spune, sec, ca azi nu se tine ora. E antrenoarea bolnava.
Maine.

CITAT(amalia0701 @ 17-10-2006, 07:38 PM) *

Servus dragelor!

Ma bucur ca sunt aici. pupic.gif

Salut Draga.Mokuta daca nu ma inseala memoria tu ai mai avut un asa ghinion cu o pereche de pantaloni sportivi.Ai placat la sala fara ei. lol.gif .Adeavarat? w00t.gif
luchi
CITAT(aki @ 18-10-2006, 08:23 AM) *

Salut Draga.Mokuta daca nu ma inseala memoria tu ai mai avut un asa ghinion cu o pereche de pantaloni sportivi.Ai placat la sala fara ei. lol.gif .Adeavarat? w00t.gif

Daaa blushing.gif Si fara pantaloni, si fara tenisi. blushing.gif blushing.gif
amalia0701
Servus iubirica pupic.gif
O zi faina sa ai!
Sa se faca bine antrenoarea )).gif , stii vorba aiai:
Orice lucru incepe cu o pauza.
julyalina
CITAT(luchi @ 18-10-2006, 08:24 AM) *

CITAT(aki @ 18-10-2006, 08:23 AM) *

Daaa blushing.gif Si fara pantaloni, si fara tenisi. blushing.gif blushing.gif

lol.gif numai tie putea sa ti se intample mokule pupic.gif!
am o idee Lighten.gif ce ar fi daca ai avea tot timpul un rucsac cu: sosete, adidasi/ tensi, pantaloni, tricou si bustiera? cum ajungi acsa de la sala le inlocuiesti. in felul asta tot timpul o sa fi pregatita de sala . fara sosetele roz blum.gif
luchi
pupic.gif Daaa, e foarte buna ideea, si cred ca se executa! blushing.gif Sper sa nu uit intr-o zi sa inlocuiesc ceva.
aki
Ce tare esti Mokut )).gif

As putea vorbi cu iubi al tau sa-ti inlocuiasca lucrurile din rucsac cu niste vase de la bucatarie lol.gif lol.gif pupic.gif
julyalina
CITAT(luchi @ 18-10-2006, 09:08 AM) *

pupic.gif Daaa, e foarte buna ideea, si cred ca se executa! blushing.gif Sper sa nu uit intr-o zi sa inlocuiesc ceva.

)).gif se mai intampla si la altii wink1.gif adica am patit-o si io... am placat la sala ori fara sosete, ori fara prosop (si tocmai atunci transpir cel mai tare dry.gif ) , sau altceva , dar acum mi-a intrat in reflax si foarte rar mai uit cate ceva blum.gif
luchi
Aki, te tii de sotii? Nu cred ca e pericol ca al meu sa-mi puna vase de bucatarie, pentru ca nu prea stie unde sunt. blum.gif
Alinush, e bine sa stiu ca nu esti singura. pupic.gif
aki
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Lasa nu te supara puiul mamei baby.gif hug.gif hug.gif
buretel
blink.gif cum inca nu facusem ochi, mi-a fost de ajuns sa citesc peripetiile de la malul marii si sa ma trezesc definitiv pe ziua de azi lol.gif lol.gif

beey, deci care e problema cu sosetele roz? blum.gif ca eu numai din alea am blushing.gif colorate, dungate, cu vacutze, racusori, fetite etc. nu am nici o soseta normala yahoo.gif

deci pana imi adun eu gandurile, bag o dusca de cafea, poate ma inviorez.
hug.gif mokkutzu'

MIRRRUNA
Neataaaaa luchinooo give_rose.gif … ce de aventuri aseara! Las ca stii vorba aia : nu face azi ce poti lasa pe maine ! dar asta sa fie valabil doar pt ieri, da ? CACI AZI MEREM LA SALAAAA ! cheer.gif

Deci cum ii cu bucataria? E reloaded or’ ba? pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.