Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
crissy
CITAT(lliliana @ 22-11-2006, 10:58 PM) *

In Banat exista o chestie mare de lemn cu nishte cutzite...cu care se taie varza pentru butoaiele alea mari...uai ce fain iese....moooortal. Da' e mare....1 m pe doua verze )).gif (diametrul)

Si noi avem din ala. Se cheama gealau.
luchi
unsure.gif Da?..habar nu aveam..E bine de stiut.
Sar'na crissy, de vizita.

Amalia,
sa vezi ca atunci cand ne-om programa concediile, Doina o sa fie in Romania lol.gif Doino, daca te-am speriat, trec doar sa te vad, sa stii, sa bem o cervesa de cirese!
Sexymom
Placerea e de partea mea doamnelor, sunteti bine venite, asta in cazul in care nu e doar gura de voi. )).gif

Si ma scot si cu mancarea, ca unde intra un gris intra si al doilea, unde intra o sticla cu vin intra si a doua, sper ca sotii vostri sa bea vin ca sotul meu nu are cu cine, iatr noi o punem de-o bere cu ce vreti voi, cu mere, lamaie, cu sau fara alcool.

sa stiti ca am mereu miusafiri din tara si nici unul nu s-a plans ca sunt o gazda proasta. pupic.gif
amalia0701
Ce musafiri, io ma gandeam sa ma mut vreo 3 luni, macar la tine )).gif
Sexymom
600 de euro pe luna chiria si batem palma. devil.gif am si usa de metal si portar in holul blocului.
amalia0701
pupic.gif
CITAT(Sexymom @ 24-11-2006, 03:23 PM) *

600 de euro pe luna chiria si batem palma. devil.gif am si usa de metal si portar in holul blocului.

sexi esti generosa sa imi dai 600 de euro pe luna sa iti onorez casa, dar nu vreau sa abuzez, ajung 500.
Ca imi esti draga
Nessie
lol.gif Ma ofer si eu in vizita, daca tot e cu bani din partea gazdei!
pupic.gif Sexi
aki
Salut Sexy.Ma primesti si pe mine?Dar eu vin cu bani pusi mina de la mina cazata pe datorie lol.gif
buretel
beeey..da' io ce-am sa nu vin? w00t.gif pai sa lipseasca martie din post? lol.gif lol.gif
nebunicoooo, ia-ma dom'le si pe mine. spal vase, sterg cu spirt, fac ce-ti doreste inimoara yahoo.gif
numai mancare nu ma pune sa fac, sunt dezastru tease.gif
vin si io naughty.gif am zis salut.gif

luculeeee pupic.gif pupic.gif pupic.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Sexymom
Mama ce super suna, cu atatea gagici pe marginea piscinei, care mai de care mai faina....sa vad cum aranjez sa scap de barbat si sa platesc niste macho sa ne ridice tensiunea. lol.gif

Saptamana frumoasa , linistita, fara abateri, fara evenimente speciale, sa slabesti frumos si sanatos. pupic.gif Si nu ma mai invata prosti ca eu is femeie serioasa. lol.gif
aki
Salut Mookut.Ce ai facut tu din mine azi doh.gif ?Am crezut ca mor,am avut soc doctor.gif cind m-au chemat la cancelarie.Iti multumesc foartre mult si din toata inima.Cred ca nu-i deajuns multumirele mele,ma inchin in fata ta pina la pamint plecaciune.gif .Te iubesc mult pupic.gif flowers1.gif
Unde sta Chitrut ca nu pot s-o gasesc w00t.gif sa-i multumesc si ei
Sexymom
Rodi nu grasisi jurnalul????ca eu nu sunt Mocutz blum.gif

Am grasit eu jurnalul, sunt culmea azi, sa mor io. lol.gif
buretel
CITAT(aki @ 27-11-2006, 12:24 PM) *

Salut Mookut.Ce ai facut tu din mine azi doh.gif ?Am crezut ca mor,am avut soc doctor.gif cind m-au chemat la cancelarie.Iti multumesc foartre mult si din toata inima.Cred ca nu-i deajuns multumirele mele,ma inchin in fata ta pina la pamint plecaciune.gif .Te iubesc mult pupic.gif flowers1.gif

hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif aki, deci te iubim tare pupic.gif pupic.gif give_rose.gif
ps: si ii multumesc mult, mult, mult lui mokk hug.gif hug.gif

CITAT(Sexymom @ 27-11-2006, 12:27 PM) *

n-a gresit jurnalul blum.gif blum.gif naughty.gif cred ca aki se refera la altceva
Nessie
huh.gif Nu ne lasati in ceata!! Vrem si noi sa stim despre ce e vorba! o sa crapam de curioase daca nu crying.gif
aki
CITAT(buretel @ 27-11-2006, 02:30 PM) *

CITAT(aki @ 27-11-2006, 12:24 PM) *

hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif aki, deci te iubim tare pupic.gif pupic.gif give_rose.gif
ps: si ii multumesc mult, mult, mult lui mokk hug.gif hug.gif

CITAT(Sexymom @ 27-11-2006, 12:27 PM) *

n-a gresit jurnalul blum.gif blum.gif naughty.gif cred ca aki se refera la altceva

Chitrut merci din inima sa va dea Dumnezeu sanatate si multe bucurii.O sa ma rog pentru voi lui dumnezeu sa va aiba in paza.Ati fosti amblele complice? blum.gif
anca veselie
salutare! chiar ieri m-am gandit la tine si uite ca azi te vad pe mess. nu am deranjat...
te pup dulce si ma bucur sa te vad mai bine! pupic.gif hug.gif
amalia0701
Servus iubita!
O saptamana usoara sa ai pupic.gif
Sexymom
Aki ne lasi asa in ceata.....zi si mie ce s-a intamplat ca mor de curioziate. )).gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 27-11-2006, 02:50 PM) *

Aki ne lasi asa in ceata.....zi si mie ce s-a intamplat ca mor de curioziate. )).gif

Io cred ca a primit ceva prin posta )).gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 27-11-2006, 02:51 PM) *

Tu de unde stii blum.gif
Fetelor am primit de la Chitrut si de la Mokut felicitari cu ziua de nastere si p recehe de cercei de argint-doi delfini.Mine va pun poze w00t.gif
Sexymom
Sunt doua scumpe, ma bucur mult pt.tine Rodica, sa-i porti cu placere. pupic.gif
luchi
pupic.gif pupic.gif Aki, ce ma bucur ca au ajuns !!! Pai asta si vroiam, sa fie surpriza, si sa stii ca ne gandim la tine, si te iubim mult! Hmm, au ajuns mai devreme decat ziua ta, dar nu-i bai! Nu? give_rose.gif
Chitrut m-a rugat sa trimit eu felicitarea ei, ca de acolo de unde e nu ar fi ajuns in timp util, si sa stii ca textul este dictat de ea, cuvintel cu cuvintel pupic.gif

Doino, scoti vorba din casa? blum.gif

Anca, ma bucur ca ai trecut pe la mine!

Azi nu ma simt foarte bine, dar cum imi trece, cum apar. ma iertati? blushing.gif nu? give_rose.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 27-11-2006, 02:56 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 27-11-2006, 02:51 PM) *

Tu de unde stii blum.gif
Fetelor am primit de la Chitrut si de la Mokut felicitari cu ziua de nastere si p recehe de cercei de argint-doi delfini.Mine va pun poze w00t.gif

Lucru la SECURITATE ( KGB) )).gif )).gif )).gif
Sa le portzi iubita!
pupic.gif

CITAT(luchi @ 27-11-2006, 03:01 PM) *

pupic.gif pupic.gif Aki, ce ma bucur ca au ajuns !!! Pai asta si vroiam, sa fie surpriza, si sa stii ca ne gandim la tine, si te iubim mult! Hmm, au ajuns mai devreme decat ziua ta, dar nu-i bai! Nu? give_rose.gif
Chitrut m-a rugat sa trimit eu felicitarea ei, ca de acolo de unde e nu ar fi ajuns in timp util, si sa stii ca textul este dictat de ea, cuvintel cu cuvintel pupic.gif

Doino, scoti vorba din casa? blum.gif

Anca, ma bucur ca ai trecut pe la mine!

Azi nu ma simt foarte bine, dar cum imi trece, cum apar. ma iertati? blushing.gif nu? give_rose.gif

Te iubim, te asteptam cu drag.
Ai grija de tine hug.gif
aki
Amalia merci mult.De unde stii de KGB w00t.gif
Merci fetelor va iubesc tare din toata inima.
Lacry
Luchi, unde esti? Ne e dor de tine, vrem sa ne binedispunem impreuna cu matale )).gif
aki
Mokut unde esti.Am trecut sa te salut.Pupici pupic.gif
Nessie
cheers.gif Lucule, hai sa bem pentru controlul tau propriu si personal si sa il ridicam de pe dusumea ca se impiedica lumea de el. laugh.gif Ce zici ca mai faci mataluta? pupic.gif
lliliana
Luchi...mai vorbeshti cu mine?...Ca io mi-s grasa shi tu eshti frumoasa hug.gif Varzuca shi eshti. pupic.gif
Nessie
Luchi, soferita, traiasca soferita!! cheer.gif Primul pas e cel mai greu in toate, si la condus si la slabit! smile.gif Le-ai facut pe amandoua dintr-un foc si esti dublu curajoasa! floare.gif

te tzuc si iti doresc nopti linistite si zile frumoase! pupic.gif
anca veselie
floare.gif ancutza, victoriile mici sunt cele mai placute hug.gif
bravo pentru condus si bravo pentru tot! las' ca peste 1 an cand sigur ne-om vedea la mare o sa fie o amintire starea asta a ta!
luchi
pupic.gif Multumesc mult, Nessie si Anca! Uf, am mai patit una: eram sigura ca al meu vine de la bucuresti direct la firma, si va conduce el. Si m-a sunat sa-mi spuna ca nu vine, si m-am panicat, si pana la urma cica vine sa ma salveze..Asta minimalizeaza f tare victoria mea blushing.gif
anca veselie
ba nu o minimalizeaza! e normal sa te sperii daca se intampla ceva care nu a fost programat!
buretel
hug.gif hug.gif hug.gif lucule drag, te imbratisez sa ai multa putere pupic.gif
Sexymom
Sti ca si eu am renuntat la condus de ceva timp...imi e frica sa ies cu masina, dar de cate ori o baga sotul meu in garaj ma plang ca nu am masina la indemana sa ies la piata. Dumnezeu sa ma inteleaga si pe mine.
buretel
imi vine sa va bat )).gif fac eu un instructaj auto cu voi, de nu va vedeti biggrin.gif
curaj hug.gif cu mine la volan, garantat senzatii tari lol.gif lol.gif
Sexymom
Mie imi spui de senzatii tari???pai hai sa ne batem in senzati lol.gif
I-a zi ai intrat vreodata cu masina intr-o casa care era pe marginea soselei in centrul Bucurestiului, pe o strada circulata si renumita cum e Polona????? lol.gif lol.gif lol.gif Io da. lol.gif lol.gif lol.gif
buretel
lol.gif lol.gif w00t.gif e clar, aici m-ai luat.
dar ia zi, ai incercat vreodata sa parchezi pe Batistei, in fata nu-stiu-carei ambasade renumite, si, incercand sa parchezi lateral, ai intrat intr-un pilon din ala mic? huh? aud? au ras soldatii aia de la paza de s-au cracanat lol.gif lol.gif lol.gif
unde mai pui ca era ziua mea, si eu mergeam la cosmetica, de asta ma grabeam asa lol.gif lol.gif lol.gif
ca deh, am o scuza: port ochelari )).gif
Sexymom
Da ia zi...in drumul spre Constanta ai oprit masina, ai ridicat capota si ai remarcat ca si acolo poti face mititei ????fara bere normal, ca esti cu masina.
Karin
lol.gif lol.gif lol.gif
Io n-am permis! De asta ce mai ziceti? lol.gif lol.gif lol.gif
Cica de la anu' va fi tot mai greu sa iei permisul! Nu-i bai, am sofer! lol.gif
Sexymom
Asta-i bine.
Sti cum se spune cand un barbat sofeaza? ca e sofer.
Sti cum se spune cand o femeie sofeaza? ca shio fereste. lol.gif
sim
Daca se mai sterge o data mesajul nu-sh ce fac mad.gif E a patra oara cand scriu si nu ma las smile.gif

DECI: voi ati parcat vreodata atat de aproape de o alta masina incat sa fiti nevoite sa incalecati la propriu schimbatorul si frana de mana (scuzati) ,sa va chinuiti sa treceti pe partea cealalta si intr-un final sa iesiti ,cu parul valvoi si un ranjet gen "da' eu ce am facut?"

P.S. eram cu socrella ,mama si sotu' .
P.S.2- eram in fusta blushing.gif

MIRRUUUUUU HEEEEELLLLLLPPPPP give_rose.gif
Sexymom
Sim, asta mi se intampla frecvent. lol.gif
Dar tu ai dat cu spatele din parcarea din carefour si te-ai ciocnit [*****] in [*****] cu cel dupa cealalta fila, care dadea si el cu spatele in acelasi timp? sa il intrebi si de unde dracu a iesit????
buretel
)).gif
sexy, cine te-a cenzurat? )).gif
Sexymom
Astia de au site-ul. )).gif mai bine pt. voi. lol.gif lol.gif
Sexymom
Da hai sa va povestesc cea mai tare faza care am avut-o. )).gif Fac pipi pe mine si acum cand imi amintesc.( A nu se cenzura pipi ca e pe mine nu pe altii).
Deci mostenesc eu o Lada din 1978 rosie, cu nr. TR 03 GJO, a lui socru, cu 4 viteze, sohoc manual, ce mai o bestialitate de masina. Si plec la serviciu, pe str. Nerva traian care are un singur sens la dus. Si in spatele meu un isteric de ....taximetrist chel (normal).Si la semafor da sa dea peste Lada mea si nu-l las : si el tipa la mine : Fa olteanco da-te la o parte ca vreau sa trec. Ío calma las geamul si ii zic : cheliosule.
Ala la mine : proasto. Eu : cheliosule. Pana claxoneaza ala din spate si tipa: fa olteonca proasta lasa cheliosul sa plece ca e verde. lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Sa vad acum care e mai tare in soferit ca mine lol.gif lol.gif lol.gif si in vocabular, ca am invatat multe cuvinte noi la volan , pt, care le multumesc celor de la politie, de la firmele de taxi, pietonilor si nu in ultimul rand instructorului meu auto care a dat o fiesta cand am luat eu carnetul. De bucurie ca a scapat intreg.
sim
CITAT(Sexymom @ 30-11-2006, 06:22 PM) *

Da hai sa va povestesc cea mai tare faza care am avut-o. )).gif Fac pipi pe mine si acum cand imi amintesc.( A nu se cenzura pipi ca e pe mine nu pe altii).
Deci mostenesc eu o Lada din 1978 rosie, cu nr. TR 03 GJO, a lui socru, cu 4 viteze, sohoc manual, ce mai o bestialitate de masina. Si plec la serviciu, pe str. Nerva traian care are un singur sens la dus. Si in spatele meu un isteric de ....taximetrist chel (normal).Si la semafor da sa dea peste Lada mea si nu-l las : si el tipa la mine : Fa olteanco da-te la o parte ca vreau sa trec. Ío calma las geamul si ii zic : cheliosule.
Ala la mine : proasto. Eu : cheliosule. Pana claxoneaza ala din spate si tipa: fa olteonca proasta lasa cheliosul sa plece ca e verde. lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
buretel
CITAT(Sexymom @ 30-11-2006, 05:24 PM) *

si el tipa la mine : Fa olteanco da-te la o parte ca vreau sa trec. Ío calma las geamul si ii zic : cheliosule.

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif yahoo.gif deci nu mai poooooot!!!
esti buna de pus pe afise la politie: asa da, asa nu w00t.gif lol.gif lol.gif
Sexymom
Fata nici nu ma lasasi sa termin si ai decupat din mesajul meu. Pai unde sunt multumirile mele???? lol.gif
sim
CITAT(Sexymom @ 30-11-2006, 06:26 PM) *

Fata nici nu ma lasasi sa termin si ai decupat din mesajul meu. Pai unde sunt multumirile mele???? lol.gif

Deci ai succes la public da? lol.gif
Sexymom
Asa se pare cheer.gif Da sa vezi pe urma cand a schimbat fetita Ladita cu un Megan mumos si auriu cum se luau taximetristi de ea cheer.gif si avea si nr. de Bucuresti.Si ma intrebau la semafor cheer.gif :pasarica mica nu ai nevoie de sofer. cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.