deci, unde se prezinta o seara ce urma sa fie romantica
la 11.30PM trebuia sa-l iau pe al meu de la aeroport. ca m-am oferit, de buna voie si nesilita de nimeni
la 10 si ceva sar in masina, plec din fata blocului, si la cca 500-800 metri se aude un mare poc
mai merg inca 10 metri, ca deh, asa e femeia, ignora semnalele exterioare
in sfarsit, decid sa opresc. ma uit dezumflata la masina: o roata, mai dezumflata ca mine

adicatelea pana. eu n-aveam cum sa-l anunt pe al meu, care era inca in avion

in jur nu se vedea nimeni, noapte si pustiu.
norocul meu a fost ca am oprit in fata unui butic deschis non-stop. si cum stateam si meditam la ce sa fac, in fata buticului opreste o masina, din care coboara doi tipi. unul intra sa cumpere ceva, celelalt ramane in masina. ma decid in ultimul moment ca e ultima sansa sa actionez. asa ca imi iau inima in dinti, geanta la subtioara si ma duc sa-l agat pe om.

ii explic ce s-a intamplat, tipul vine politicos la masina, se uita si spune ca ma ajuta. intre timp, apare si celalalt si ma intreaba daca am cric si roata de rezerva

deschid portbagajul, rascolesc ei acolo, dau de cric (intact, in punga de platic, nefolosit pana acum

). deci se aseaza astia pe asfalt, se umplu de noroi si toate cele, monteaza in sfarsit roata, cand colo, surpriza

roata era si ea dezumflata

sontac, sontac, ne-am dus la o benzinarie (noroc ca era foarte aproape). acolo, alta supriza

instalatia de aer nu prea functiona
tipii se oferisera sa ma duca ei la aeroport

dar le-am zis ca-mi culeg sotul, asa ca au spus ca mai bine ma ajuta cu roata

cert e ca pana la urma au reusit sa o umfle cat de cat, si am mers sontac 80 si ceva de km dus (+intors), cu roata aia

(care, precum se stie, e mai mica decat celelalte, si nu e indicat sa mergi asa mult cu ea; aproape simteam ca merg pe janta).
deci al meu s-a crucit cand a auzit povestea, mai ales ca am si intarziat 20 minute, ca putea sa ia un taxi fara efort