Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
amalia0701
Servus iubire!
Se schimba mersuld e tren in 9/10 noaptea si la mine-i un intreg balamuc.
Nu am mai apucat sa trec sa te imbratzosez de mult pupic.gif
Tu si Paula ati facut un gest super fain pentru colegii vostrii.Va admir si sunt mandra ca va "cunosc", onorata sa invat de la voi.
Multumesc pupic.gif hug.gif
Luchi e foarte bine ca ai dormit mult, somnul te reface.
Eu saptamana asta dupa circ la munca, am domti in fiecare dupaamiza, iar seara sunt p[rima la scutece si ma rog de colocatari sa dam stingerea cat mai repede )).gif
Referitor la tot felul de ganduri care iti trec prin cap, io cred ca ar trebui sa incerci sa vorbesti si cu un psihoterapeut.
Mie mi-a facut super bine.
Cu privire la sotul tare care nu a stiut ce sa puna in ghete, stiu cat e de greu, am si io unul acasa, am incercat tot felul de strategii:
-am facut eu cadouri, am fost frustrata ca nu era nici o surpriza;
-nu am mai facut cadouri, am fost frustrata ca nu am simtzit sarbatoarea;
-i-am spus ca vreau sa vad ca se gandeste la ceva, poate sa fie si o bricheta.......nici un rezultat imi spunea suav: Iubire, nu ma pricep........frustrai iar si iar......
Acu il anuntz cu cateva zicle inainte )).gif , ii sugerez ce nevoi am( de ex. acu de mos un ruj )).gif ) iar pentru copila mergem impreuna si el insista sa il ajut sa aleaga rujul )).gif )).gif )).gif
Mi-a dori si io un barbat ca al lui Sexi sau Buretzel........dar il iubesc pe al meu si incerc sa privesc lucrurile pozitiv.
Iti doresc o noapte buna, si mei de altfel ca Marius pleaca in control sad.gif , dar sa fim cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ai grija de tine pupic.gif

luchi
Doinaaa, esti putin maso, cu elefanteii aia care te ciupesc de stii tu ce blum.gif

Andreea, azi am margele verzulii. unsure.gif Nu ma recunosc, le am cumparate de luni de zile dar acum m-a lovit damblaua sa le mai si port blushing.gif Eu, care eram aia cu tricou peste camasa si iar tricou, si sosete cu dungi, si elastice de par cu felii de pepene si stiuleti de porumb )).gif

Amalia, lasa, ca si tu ai fi facut la fel pentru colegii tai, daca ai fi avut timp pupic.gif La mine a fost mai mult o descarcare a nervilor in bucatarie, mi-a prins bine (se pare).
Cat despre barbat, si-a dat seama ca m-am suparat si..mai are luna asta doua ocazii sa recuperze -ziua mea si craciuniul blum.gif....sa vedem ce va iesi. Cred ca am nevoie de cativa ani sa-l educ... sorry.gif ..dar daca el e..altfel, nu cred ca pot face pre multe.

Amalia, am vorbit marti cu psihiatrul meu..am stat mai bine de o ora cu ea, dupa sarbatori ma duc iar..Mi-a zis ca asa e structura mea, si..uf, multe, multe am vorbit. Mi-a prins bine, dar m-a si pus pe ganduri, cu esenta Craciunului , tema pentru data viitoare unsure.gif . De azi mi-a schimbat tratamentul, mi-a mai dat si xanax seara (iar am insomnii si vise ciudate wacko.gif

Te pup, sper ca ai avut o noapte buna.
amalia0701
Am facut niste probleme la matematica cu Ioana, azi are teza.
Apoi am luat 2 passiflora sa dorm linsitita, dar am adormit mai greu.
Una peste alta a fost bine, doar cand a adormit Ioana si am avut timp sa gandesc am inceput sa aud tot felul de zgomote. Dar am facut niste exercitii de respiratie, un pic de meditatie si am adormit.
Eram destul de odihnita, am apucat sa dorm o ora dupaamiaza )).gif
pupic.gif
Nessie
bag.gif eu nu stiu sa cumpar/port acesorii! Recunosc in fata tuturor ca am un singur lantisor si o singura bratara si alea de argint! blushing.gif Cand vreau sa fiu ... mai altfel... imi schimb cerceii...pe care oricum am inceput sa-i port doar 1 data pe luna sorry.gif Le admir pe femeile care stiu sa se asorteze... mereu cand vad la cineva ceva care chiar imi place imi spun ca o sa caut exact asa ceva si pentru mine... dar ramane problema ca la hainele mele nu merg margele X si uite ca nu mai cumpar.
Am fost la targul de cadouri saptamana asta si erau numai margelule si margelute toate formele si culorirle, mi-au luat ochii toate si cred ca am sta 30 de minute la standul ala, inchipuindu-mi fiecare sirag cu ce haine ar merge si nu mi-a traznit nimic prin cap. doh.gif Na, ca m-am descarcat la tine in jurnal, Luchi! floare.gif Sorry! hug.gif

Te pupicesc si iti doresc un weekend frumos ca eu o tai la 2 si plec in deplasare pana duminica! pupic.gif
luchi
pupic.gif Nessie, eu de curand am inceput sa-mi cumpar. Si inca mi se pare ca arat ciudat cu ele blushing.gif la cercei am si eu maaare slabiciune, la fel si la bratari..multe...dar uit sa le port.
Mereu zic :"da' nu ma fac eu mare?". E greu, dar..nu imposibil. Totul e sa indraznesti wink1.gif mie mi-au trebuit mai mult de 6 luni sa pun la gat margelele cumparate lol.gif Si mai am unele foarte faine de la Doina, alea le pastrez pentru ocazii speciale blushing.gif
Nu stiu ce sa-ti urez..delegatie usoara? hug.gif Un we fain!
honey79
hug.gif pupic.gif floare.gif give_rose.gif pupic.gif hug.gif
Nessie
Sar'na, dar plec la distractie, nu cu treba, asa ca o sa fie fain! pupic.gif
Sexymom
CITAT(luchi @ 08-12-2006, 01:42 PM) *

Si mai am unele foarte faine de la Doina, alea le pastrez pentru ocazii speciale blushing.gif

Fata tu nu le-ai scos in lume pana acum?????eu deja le am tocite. )).gif fara zorzoane sunt moarta , imi plac la nebunie, as fi in stare sa imi pun margele si la treninguri lol.gif
Am cuti intregi de margele, cercei, bratari nu ca imi place sa port ceasuri asortate .
amalia0701
Servus iubita!
Ce ceai ai in cana aia?
Ca doar nu oi bea cafea )).gif
Un weekend faina sa ai pupic.gif
Nessie
Lucule, eu m-am intors de la distractie si tu nu ai aparut! unsure.gif Esti bine? Hai icisa sa ne imbrasosam si se te pup pupic.gif de dimineata sa iti mearga bine azi! blum.gif
honey79
Luchisor... facui si eu turta dulce....
O intrebare insa: voua vi s-au intarit??? Caci... la mine incep sa aduca cu .. Biscotti... care-s destul de tari.
amalia0701
)).gif
CITAT(honey79 @ 12-12-2006, 01:28 PM) *

Luchisor... facui si eu turta dulce....
O intrebare insa: voua vi s-au intarit??? Caci... la mine incep sa aduca cu .. Biscotti... care-s destul de tari.

Trebuie invelite in celofan si puse in cutie de carton.
Is bune peste cateva zile )).gif
luchi
Sau in cutie de tabla sau plastic, inchisa ermetic pupic.gif

Nu v-am parasit, am de lucru in draci, cand nu muncesc, dorm, si printre picaturi bucataresc. Sunt ca o leguma, sper sa-mi treaca.
Va imbratisez!
Lacry
CITAT(luchi @ 12-12-2006, 04:53 PM) *

Sau in cutie de tabla sau plastic, inchisa ermetic pupic.gif

Nu v-am parasit, am de lucru in draci, cand nu muncesc, dorm, si printre picaturi bucataresc. Sunt ca o leguma, sper sa-mi treaca.
Va imbratisez!

Pai ce, asta-i viata? Eu ma impart intre servici scarbos si casa, unde ma asteapta un bebelus nervos ca tre' sa-i iasa dintzii si nu-i mai ies o data, ca m-o capiat...
E mama la mine saptamana asta, dar asta nu ma ajuta prea mult, doar ca imi face prajituri si nici de o dieta serioasa nu ma pot tine dry.gif
Daca tot a venit, am facut-o "lata": i-am comandat cornulete cu nuca si rahat, prajitura "fagure", urmeaza turtele pentru "scutecele Domnului"sa le am pregatite pentru ajunul Craciunului ... si tot asa...
luchi
Lacry, m-ai omorat cu turtele! Cred ca n-am mai mancat de cand traia bunica mea sorry.gif
Of, nu, nu e viata asta, dar ma fac eu mare, si sanatoasa, si puternica si..toate ne facem!
Sexymom
Hola bucatar sef. pupic.gif
Cu ce iti mai uimesti sotul?ce mai bucataresti ? sau tricotesti? iti iesira botosei sau bocancei )).gif
In seara in care am stat noi de vb. si ti-am facut capul calendar, sotul meu a iesit un pic afara, mi-a cumparat un nuantator de par culoarea cea mai frumoasa care am vazut-o si mi-a spus : uite ceva pt. tine, asta te va face sa te simti mai bine asta seara. blink.gif am ramas masca, eu cu spume la gura si el a gasit cel mai simplu mod de a-m inchide cioculetzul. lol.gif

Hola bucatar sef. pupic.gif
Cu ce iti mai uimesti sotul?ce mai bucataresti ? sau tricotesti? iti iesira botosei sau bocancei )).gif
In seara in care am stat noi de vb. si ti-am facut capul calendar, sotul meu a iesit un pic afara, mi-a cumparat un nuantator de par culoarea cea mai frumoasa care am vazut-o si mi-a spus : uite ceva pt. tine, asta te va face sa te simti mai bine asta seara. blink.gif am ramas masca, eu cu spume la gura si el a gasit cel mai simplu mod de a-m inchide cioculetzul. lol.gif

Imi picase netul si de asta a iesit in dublu exemplar ce am scris, nu ca sa te enervez pe tine. lol.gif

Sti cum fac femeile cand nu le iese ceva bine, dau clik,clik, clik pana fac basici la deshte. lol.gif
amalia0701
Servus iubita!
Normal ca te faci mare si sanatoasa!
Sexi e tare al tau sotz.
Esti o fericita.
pupic.gif
Io m-am dus cu al meu la cumparaturi, dar nu a avut rabdare sa probez 7000 de chestii, mi-a transmis agitatia lui asa ca am ajuns acasa cu un fond de ten care nu imi place, cu o haina care nu mi-a palcut de la inceput, iar acu ma gandesc serios sa o fac cadou ca deja ma enerveaza.
O sa fac niste poze aci sa o vedetzi, acu mi se pare de babe )).gif , dar trebuia sa imi iau ceva de stofa. Cele care mi-au placut mie( una neagra scurta ca un sacou cu un guler superb a zis omu ca-s patratel in ea blushing.gif , iar alta verde nu aveau decta marimea 50 si ar fi trebuit sa ii mut nasturii 1 cm sa pot sa o inchid, asa ca tot dansul a decretat ca ii stric tot fofenghiul devil.gif , iar acu imi vine sa io dau lui sa o poarte.
aki
Salut Mokut.De mult nu am ami intrat pe la tine.Sint tare ocupata.Mai am o expertiza si ine una si gata.Cred ca o sa fiu ami mult pe aici cu voi.Daca nu-mi da altceva seful de lucru.Tare imi place sa stau in birou sa nu umlu ca nebuna ceia pe santiere,pa la birouri de inventariere tehnica.M-am saturat.VREAU LUCRU DE BIROUUUUUUUUUUUUUUU w00t.gif
luchi
lol.gif Sexi, ce ti-a facut al taaaauu...al meu cred ca habar nu are cum arata o cutie de vopsea. Sa stii ca nu mai crosetez, n-am mai avut rabdare si timp.

Amalia, sar'na! da, ne facem, ne facem...Eu merg la cumparaturi singura, de preferat la ora 9 sau 10, cand deschid magazinele, sa fiu prima, sa nu fie aglomeratie, sa nu..

Aki, vrei munca de birou? pai hai in locul meu, sa proiectezi o scoala cu clasele I-VIII intr-o saptamana blum.gif mai vrei? pupic.gif
Karin
Luc, azi ti-am spus ca te iubesc? pupic.gif Iote, o spun acum! hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif
Sexymom
Si io , si io, te iubesc, mai ales dupa ce ti-am facut capul calendar pe mess.Mama cata rabdare ai cu mine )).gif
luchi
tease.gif Si eu, si eu va iubesc!
Moaaamaaaa, cine citeste aici cine stie ce crede blum.gif

Am lucrat azi noapte pan' pe la 2-3, la 6 m-am trezit sa coc ceva, nu-s normala la cap, stiu. tease.gif

Azi ma asteapta inca o zi de cosmar, si un we la fel..hai ca ne facem noi mari si avem firma noastra! Of!
Karin
Ce Doamne iarta-ma ai bucatarit la 6 dimineata?? tease.gif
Pup fata si ii urez spor la munci! pupic.gif hug.gif Io-s pe sistem turbo! Am de lucru de nu ma vad! tease.gif
Sexymom
O fi facut din nou turte lol.gif
Cum rezisti fata la asa un program , ca eu dorm pe mine. blink.gif
ina_ceva
CITAT(luchi @ 15-12-2006, 08:04 AM) *

Ce sa cred: iubire in grup, nu gluma w00t.gif
buretel
CITAT(ina_ceva @ 15-12-2006, 12:40 PM) *

CITAT(luchi @ 15-12-2006, 08:04 AM) *

Ce sa cred: iubire in grup, nu gluma w00t.gif

lol.gif lol.gif asa ne iubim noi, 24/24, 7/7 lol.gif
lucule, te pupacesc, gospodina mea draga hug.gif pupic.gif
am printat reteta aia mirifica, abia astept sa o pun in practica naughty.gif
Nessie
crying.gif maaaama ce va iubesc!!! bu-hu bu-hu crying.gif hug.gif wub.gif crying.gif nici nu va dati seama cum mi-ati schimbat o saptamana care nu se mai incheia!! Cand v-am vazut pe toate 3 inghesuite in cutia postala, am crezut ca lesin crying.gif am uitat si de serviciu, si de foame, si de sunci, si de durerea de cap, si de impozite, si de toate . Va multumesc din suflet! hug.gif

Am scris aici la Luchi ca am vazut-o si pe Buretele cu toate cele 3 nume ale tale )).gif . pupic.gif
sim
Buuuuna dimineataaaa ! Ieri dimineata am avut o surpriza taaare placuta ,surpriza ce 'iesea' din cutia postala smile.gif De fapt,erau doua,una din ele era si din partea ta,doamna pupic.gif Multam! hug.gif
luchi
pup fetele dragi, si sunt fericita ca am putut sa va fac o bucurie (mica-mica) give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
julyalina
pupam lucul pupic.gif si vrem sa vedem ce a bucatarit blum.gif ca mie imi e o foameeeeeeeeeeee blum.gif
luchi
Sigur vreti sa vedeti? tineti-va bine!
Deci blum.gif (asa se incepe o propozitie, nu? )).gif ), pe culinar eu sunt tanku:

banuti in alb si negru

degete de ciocolata

prajitura cu rom

thumbprint cookies

chifle cu basilikum

cornulete cu sunca si cascaval

biscuiti cu ciocolata si portocale

stelute cu scortisoara

turta dulce

luna de ciocolata

trandafirasi

Si gata! E plin frigiderul de cutii, dar maine scap de cea mai mare parte din ele blum.gif!

Sper sa aveti rabdare sa va uitati la toate pozele..si sa nu ma injurati grin.gif
_noni_
Luchi am trecut sa te salut si sa-mi cer scuze ca n-am mai dat de-un car de ani pe la tine!

ma bucur sa te gasesc vesela si in toiul pregatirilor!

pupic.gif
Sexymom
Luchi am o propunere pt.un avatar nou, poza pe care am vazut-o eu mai devreme cu tine si colierul cel nou, e superba. pupic.gif
Iti multumesc inca odata pentru surpriza. pupic.gif
Sexymom
Am vazut retetele dupa culinar, bai esti talentata rau, cel mai mult m-au atras chiflele, dar nu ma incumet sa fac asa ceva , abia am facut niste gogosi amarate sad.gif
Andreea-Rodica
Ce gospodina avem printre noi! Inainte nu ma dadeam nici eu deoparte de la facut prajiturele, dar de cand cu Monti am uitat tot. Poate e mai bine asa.
Pup fata hug.gif hug.gif pupic.gif
ina_ceva
tease.gif esti o adevarata comoara la casa omului. Ce de dulciuri give_rose.gif

Sa-ti spun ca de ziua mea s-a oferit o prietena sa-mi faca tort ca eu nu ma pricep deloc (la dulciuri) blushing.gif doh.gif
Karin
LA MULTI ANI IUBITA! pupic.gif
Noi te iubim si tu stii asta, nu? floare.gif hug.gif
Sa fii fericita! pupic.gif hug.gif
buretel
La Multi Ani! pupic.gif traiasca mokkutzul nostru drag hug.gif give_rose.gif
O zi de mi-li-oa-ne!
Sexymom
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA,
LA MULTI ANI
anca veselie
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!

Cat despre praji........... no comment give_rose.gif m-ai spart, arata demential si sunt convinsa ca au gustul la fel. cred ca pe locul 1 e prajitura cu rom!
bpaula
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!

sa ai parte de multa liniste, sanatate si iubire in noul an de viata

te pup dulce dulce pupic.gif give_rose.gif
aki
Mokuta ai vesti pentru mine?
_noni_
LA MULTI ANI!!!!!!!!!

cheer.gif pupic.gif give_rose.gif floare.gif hug.gif party.gif yeah.gif band.gif cheers.gif clover.gif drinks.gif flowers1.gif give_heart.gif headspin.gif partytime2.gif rock.gif kisses.gif bday.gif
luchi
Multumesc tuturor pentru urari! Aki, am primit de la tine felicitarea, multumesc mult! pupic.gif

Eu am dormit seara trecuta vreo 4 ore, acum doua nopti la fel, sunt franta, termenul de predare e maine, dar stam pe baricade, bem bere fara alcool, plus ca mancam prajituri si..tort tiramisu .

give_rose.gif Vaa pup pe toate, toate. Promit solemn sa recuperez in vacanta pupic.gif
dany
Luchi....SARBATORI FERICITE SI UN 2007 MAI BUN DECAT 2006 !!!!!
aki
CITAT(luchi @ 19-12-2006, 07:30 PM) *

Multumesc tuturor pentru urari! Aki, am primit de la tine felicitarea, multumesc mult! pupic.gif

Eu am dormit seara trecuta vreo 4 ore, acum doua nopti la fel, sunt franta, termenul de predare e maine, dar stam pe baricade, bem bere fara alcool, plus ca mancam prajituri si..tort tiramisu .

give_rose.gif Vaa pup pe toate, toate. Promit solemn sa recuperez in vacanta pupic.gif

Mokut ai primit scrisoarea?
crissy
plecaciune.gif Vaaaai, scuze de intarziere... Sa inteleg ca ieri a fost ziua ta??? Iti urez si eu un "La multi ani!" din toata inima, sa dea Domnul sa ai parte numai de fericire si bucurii. Si sa fii sanatoasa si iubita, si... si tot ce-ti doresti tu sa se implineasca. pupic.gif
Sexymom
Sarbatori fericite, fie ca anul nou sa te gaseasca sanatoiasa, optimista, fericita, alaturi de cei dragi. pupic.gif
Sexymom
Uita-i sa iti spun ca ma bucur enorm ca te cunosc si ca imi esti prietena, pacat ca nu am stat mai mult impreuna asta vara, dar recuperam vara ce vine.
Te iubesc si iti doresc tot binele din lume. pupic.gif
ina_ceva
Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii, Luchi!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.