Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Andreea-Rodica
Craciun Fericit! hug.gif hug.gif
crissy
Cu ocazia Sfintelor sarbatori va dorim sanatate, impliniri, bucurii hug.gif , viata lunga in pace si intelepciune.
Craciun Fericit santa2.gif si La Multi Ani!

Elise-Stefania si Cristina va pupa si va imbratiseaza.

Reteta pentru un an bun

- Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stress.
- Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
- Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta!
- Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug!
- Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine.
- Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu!

Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea "LA MULTI ANI!"
luchi
Va multumesc tuturor pentru urari.

Ma bucur ca se termina anul asta, abia acum imi dau seama ca am trecut prin multe. Multe schimbari.
Am cunoscut si bucurii, dar se pare ca au fost umbrite de deceptii. Bucuria de a va descoperi pe voi, de a va cunoaste personal, deceptia de a fi dezamagita iremediabil de cineva care credeam ca imi e prieten, alaturi de care am impartit multe, din studentie si pana...anul acesta.

Ma bucur ca ati fost langa mine, ca am ras si am plans impreuna. Desi in ultima vreme am trait cu senzatia ca v-am dezamagit nemaiavand aceeasi buna dispozitie, traiesc cu speranta ca ea va reveni curand.

Nu credeam ca o comunitate virtuala, fie ea mica sau mare, poate fi atat de unita. Ca oameni care te cunosc doar prin intermediul unor randuri scrise uneori in graba, uneori pe furis, sa nu te vada seful, iti pot sari in ajutor cand ai mai multa nevoie, cand simti ca te prabusesti in gol..Ca m-am atasat atat de mult de voi. Ca...nu stiu. Ma bucur. Ma bucur ca sunteti aici, ca sunteti pe mess, ca sunteti la capatul celalalt al telefonului cand nici nu ma astept.

Va doresc ca anul care vine sa fie minunat. Sa ne vedem - care ajungeti pe la Constanta, nu ezitati sa ma contactati - , sa fim vesele, fericite, gureshe, saritoare, chiar daca de multe ori ceea cea ne-a adus impreuna - dorimta de a slabi - devine doar un motiv de a sta la palavre si a ne hlizi.

Va sarut, va iubesc! give_rose.gif

Pup aici fetele dragi care nu au jurnale - pe minunata Sunshine (adica anca veselie), pe Paula, - -cu care ma vad la sfarsitul anului, pe Buretel (de o albesc blum.gif ), pe Ina (nemteanca de-a mea, care mi-e simpatica rau, desi nu i-am spus niciodata). La fetele ww, trec mai acusi, sa le las si lor o felicitare virtuala.

Pentru voi..una care se potriveste foarte bine:

Imagine

La revedere, ne vedem la anul care vine!
Karin
Draga mea, ne vedem la anul care vine, sa ne hlizim si sa stam la palavre si poate ne apucam si de o dieta, chestii, socoteli! grin.gif
Iti doresc niste sarbatori minunate alaturi de cei dragi, un an 2007 muuult mai bun ca acesta si vreau sa stii ca noi, muschetarii, in formatie completa, suntem INTODEAUNA alaturi de tine! Te iubim si te apreciem foarte mult! Eu, ma inclin in fata ta..... blushing.gif
pupic.gif hug.gif
Lacry
Imagine

La multi ani draga Luchi, te pupa Lacri si Alec! pupic.gif
amalia0701
Servus iubire!
hug.gif
Multumesc pentru surpriza, tare m-am bucurat.
Sa fii sanatoasa si sa avem un na mai bun pupic.gif
Melcu'
Luchi, multzam de urari! Sa ai si tu sarbatori fericite, un An Nou mult mai bun decat cel ce a trecut, sa iti aduca fericire, sanatate, numai bucurii si sa uiti tristetea, sa o inlocuiesti cu fericire!
buretel
LA MULTI ANI! Sa ai un An Nou fericit! hug.gif

Imagine

te pup cu drag, sorella pupic.gif
Lacry
La multi ani, cu drag, de la Lacri & Alec

Imagine
julyalina
La Multi Ani Lucule! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Nessie
Lucule, ce faci? pupic.gif Eu am plecat in forta si ma gandeam ca poate apari si tu sa ne luam de manuta sa incep iar cu dieta! naughty.gif Astept sa scoti capsorul sa ne spui ce mai faci! hug.gif
Lacry
Unde esti, Luchisor? Nu mai dai pe aici? pupic.gif
Da, m-am apucat de ww, sper sa dea rezultate...
Si aproape zilnic pedalez, din cand in cand fac si abdomene...
Mai spune ceva despre tine smile.gif
julyalina
yahoo.gif Luculeeeeeeeeeee pe unde umblii???????
pupic.gif
luchi
blushing.gif Gata, am venit! Cu 72 de kile dupa mine, cu ceva minti putine mai pe-acasa, asa, si aproape impacata cu ideea ca exista unele lucruri pe care nu le pot schimba.
Sarbatorile mele au fost asa si-asa, am fost la ai mei, la Piatra Neamt (desi n-as prea fi vrut blushing.gif - imi doream sa stau acasa si sa..dorm), pe la socri, la Galati...
Am mancat mult, inconstient, mancam non-stop, eu zic ca din cauza stresului la care am fost supusa in mod repetat blum.gif . Acum, pe bune, am mancat tot ce imi pica in mana si era comestibil.

Pentru anul asta mi-am propus multe, la fel si sotul meu (lucru care m-a uimit teribil), sper sa fim sanatosi sa le facem pe toate..ce mai tare faza e ca de anul asta am fost facuta sefa de departament lol.gif . La noi e asa: administratorul firmei e seful, care are venituri din cu totul alta parte, sefa propriu-zisa e angajata, ea cred ca e directoare, dar avand aceeasi profesie, asta inseamna ca-i sunt sefa si ei? lol.gif lol.gif in fine, m-am distrat aseara, de titulatura... lol.gif

Va tzuc, iar am de lucru, nu stiu cand o sa am timp sa trec pe la voi.

Multumesc din suflet pentru urari, si lu' Sexy pentru medicamente! give_rose.gif

p.s. Normal ca m-am reapucat de dieta, intai reduc portiiile, apoi incerc sa tai din dulciuri si sa nu mananc seara dupa 6...e grele. Bafta si voua!
Nessie
Felicitari pentru promovare si mult succes! cheer.gif Cred ca ar avea mai mult efect reapucarea de dieta daca ai avea si putina miscare (la sala blum.gif ). Ma gandesc ca stai prost la capitoul timp (stiu, si eu sad.gif ), dar trebuie sa ne mobilizam sa dam jos colaceii. doh.gif

Te pup! pupic.gif
Sexymom
Felicitari pentru promovare, ma bucur mult pentru tine.
Sper sa va mearga bine , sa fiti sanatosi si sa realizati tot ceea ce v-ati propus.
Eu in seara de revelion eram prea preocupata sa imi pun in [*****] musafirii si am uitat sa imi pun o dorinta.
Dar am una : sa imi iasa permisul de munca si sa intru in randul clasei muncitoare.

Am vrut sa scriu : sa ii pup in partea din spate...
luchi
Nessie, sar'naaa....... Stiu atat de bine de ce am nevoie, dar am asa o stare de "lasa-ma sa..ma las", ca..nu stiu..

Doino, nu stii ca pupaturile, unde vrei tu, se fac dupa ce bate gongul 12 noaptea? lol.gif
Sexymom
Eu cel putin am inceput sa alerg de luni, aseara chiar mi-am doborat recordul la viteza, la vale bineinteles ca la deal merg in pas rapid. Am avut castile pe urechi si am ascultat muzica cubaneza...nu mi-am dat seama ca am 80 km pe ora la vale pana nu m-a claxonat unul ca eram mai tare ca BMW-ul lui.

Uite asta e replica la ce ai spus tu, ca esti delasatoare si nu faci sport. lol.gif lol.gif lol.gif ia exemplu de la coana mare. lol.gif
luchi
CITAT(Sexymom @ 10-01-2007, 02:15 PM) *

Uite asta e replica la ce ai spus tu, ca esti delasatoare si nu faci sport. lol.gif lol.gif lol.gif ia exemplu de la coana mare. lol.gif

lol.gif lol.gif tu poate ungi bujiile mai des! Pe mine nu ma tin genunchii, ne intrecem la vara, pe nisip! Vezi sa nu alergam in costum de baie, eu ma imbrac pana-n gat lol.gif ca cine stie, poate-poate m-o claxona si pe mine cineeva blum.gif
Sexymom
Vrei sa provocam un tsunami????macar zi ca nu stai aproape de mal.Si ma bag la un concurs de viteza,pe dezbracatelea. lol.gif
luchi
CITAT(Sexymom @ 10-01-2007, 02:20 PM) *

Vrei sa provocam un tsunami????macar zi ca nu stai aproape de mal.Si ma bag la un concurs de viteza,pe dezbracatelea. lol.gif

lol.gif Cine ajunge prima face nudism? lol.gif
Deocamdata nu stau aproape de mal, stau cu chirie lol.gif , platita de firma, si anul asta cred ca ne luam si noi 4 pereti (al meu vrea numai 4 , restul sa-i darame grin.gif ). Daca o sa avem noroc, poate o sa stam mai aproape de un mal (sa poti face nudism direct pe balcon la mine, daca esti mai pudica lol.gif )
Sexymom
S-a facut, atunci ma rog sa iti iei peretii mai repede ca eu incep sa fac nudism din aprilie )).gif
_noni_
Luchi, bine ai revenit! pupic.gif felicitari pentru succesele in campul muncii!

sper sa aveti , tu si sotul un an mai bun, asa cum va doriti!

luchi
Noni, multumesc mult de urari! pupic.gif Fie ca si planurile voastre (implica un bebe, am auzit naughty.gif ) sa se implineasca!

Ca tot veni vorba de bebei...de...40 minute sunt foarte fericita matusa a unui baietel (al fratelui sotului meu - dar e ca si cum ar fi al fratelui meu)...Abia astept sa-l vad! Si ma bucur nespus!

Va pup pe toate!
Nessie
Felicitari, matusica! kisses.gif Sa fie intr-un ceas bun si sa va faca si voua pofta de unul al vostru propriu si personal. blum.gif
Sexymom
Un copil e o minune, sa traiasca, sa fie sanatos , sa va bucure pe toti.
Felicitari matusico.Sa il pupi pe bebe si din partea noastra. pupic.gif
Andreea-Rodica
Felicitari, matusica! Si succes in tot ce v-ati propus pentru 2007! floare.gif floare.gif floare.gif
crissy
La multi ani!
Sa-ti traiasca nepotelul.
julyalina
w00t.gif felicitari matusico!!!!!!!! pupic.gif
sa-ti traiasca ! cheer.gif
si io o sa devin matusica la sfarsitul lunii sau luna viitoare blum.gif dar ... o sa fie fetita smile.gif
luchi
cheer.gif give_rose.gif Multumesc! Eu nu am nici un merit, doar ca sunt in culmea bucuriei...chiar daca e fiul fratelui sotului meu, am mai zis, e ca si cum ar fi al fratelui meu (care nu cred ca mai face copii sorry.gif )...si cum pe mine nu ma bate nici un gaaaand blushing.gif ..o sa fie tinta alintarilor si rasfaturilor pe care nu le pot face pentru mine. blushing.gif

Mamica lui m-a sunat aseara, era la reanimare, avea o voce pierita, zicea ca a vazut bebele, e frumos, sanatos, grasunel...smile.gif..si seamana cu sotul ei!

Acum ma duc sa intreb ceva la Lacry in jurnal, poate o sa raspunda si alte mamici de pe aici:Deea, Crissy, Tulip, Otilici, Himere, Sexy (oare am uitat pe cineva? huh.gif )
ina_ceva
Bine ai revenit, luchi!!!
Felicitari pentru noul post! give_rose.gif Sa-ti creasca mare nepotzelul si sa fie sanatos!
amalia0701
Servus matusica pupic.gif
Sa iti traiasca nepotul, sa fie sanatos.
Io de Craciun am fost cu colinda si m-am iubit cu toti baietii colegii mei, mai ca imi venea sa fac si io unul.
Sexymom
Iubita eu i-as lua copilului o papusa mare de plus, viu colorata, un urs,pinguin, catel...ce gasesti tu, dar mare sa fie )).gif
Mamicii i-as lua o crema anti-vergeturi si multe fructe, cat mai variate.
Mai poate fi o solutie o veioza frumoasa, pentru camera copilului, stiu ca se gasesc unele cu figuri din desenele animate.
Asa o va tine minte ca e de la matusica lui cea mandra. pupic.gif
crissy
Luchi, am citit intrebarea ta din jurnalul lui Lacry. Raspunsul meu ar fi urmatorul:
Pentru bebe poti sa cumperi hainute, scutece (nu uita insa sa intrebi cate kg are bb si ce lungime). Nu stiu ce obiceiuri sunt prin zona voastra, dar la noi cand se merge in rodin, si chiar si la botez, se duc hainute. Eu am primit foarte multe, am avut pana la 1 an. Daca ii cumperi hainute sa ai grija:
- sa nu fie greu de imbracat, daca se poate bluzitele sa fie descheiate in fata, de preferat sa aiba capse (sau nasturi);
- sa fie din bumbac (astia micii sunt tare sensibili, pielea lor e de cateva ori mai fina decat a noastra).
Poti sa-i iei: body-uri (destept om e ala care le-a inventat; cred ca eu o sa-i dau body fiica-mii pana s-o marita) care se descheie in fata, nu din ala care se baga pe cap ca e chin la imbracat; costumas din 2 piese; salopeta cu capse intre picioare, sa fie usor de schimbat bb cand face ceva in pampers; pijamaluta cu capse de sus pana jos si cu piciorus. Eu am primit multe hainute groase, care mai de care mai elegante. Nu stiu daca le-a purtat macar o data. Cele mai utile mi-au fost hainutele subtiri, de camera. Fiind nascut iarna, nu o sa-l scoata chiar in fiecare zi afara, mai ales ca in perioada asta colcaie de virusi. Nu uita, hainutele decat sa-i fie mici, mai degraba sa-i fie mari, poti fi sigura ca le va purta. Mai poti sa-i iei: balie (sau vanitza) speciala pentru bb (cu suport pt maini, cap si picioruse), patut (eu am de tip tzarc si sunt supermultumita; alea din lemn sunt periculoase cand incepe bb sa se miste ca poate lovi, isi poate prinde mainile/picioarele printre zabrele). Eu nu as cumpara cosmetice, nici pt bb si nici pt mama, ca nu stii fiecare ce gusturi are. Elise a primit multe din gama Johnson's baby dar nu le-am folosit pt ca nu-i faceau bine.
Despre jucariile din plus eu am o retinere. Retin praful si pot dezvolta alergii. Pana pe la vreo 3-4 luni nu o sa fie pasionat de jucarii. Poti sa-i iei un carusel, cred ca s-ar delecta micutul cu asta.
Pentru mama, nu prea am idei. Daca vrei sa-i iei ceva contra vergeturilor, am inteles ca cele din gama Mustela sunt f. bune. Eu nu i-as lua fructe, mai ales daca alapteaza. Exista posibilitatea ca bb sa faca colici. Dar nu e un caz general valabil. I-ai putea lua o camasa de noapte sau o pijama care se descheie usor pt. a-i usura alaptatul. Sau un buchet de flori. Alte idei nu mai am.
In speranta ca sfaturile mele ti-au fost de folos, iti doresc spor la cumparaturi.
Inca ceva: bebelusii cresc forte, dar foarte repede in primele luni de viata.
luchi
Ina, multumesc de urari! floare.gif

Amalia, te-ai iubit cu copii colegilor? Sa nu vii si tu ca Doina, ca ma vrei unul, si sa-ti sperii barpatul blum.gif

Doina si Crissy, multumesc tare mult pentru raspunsuri give_rose.gif . Am citit de 2 ori raspunsul tau, Crissy, si am sa-l recitesc. Ma gandeam ca daca imi da cineva acum drumul intr-un magazin cu articole pentru bebelusi, nu stiu daca mai ies de acolo! toate lucrusoarele alea mi se par mici si dragalase, si...mi-ar fi greu sa ma hotarasc.

In principiu, am notat ideea cu lampa. Apoi, cu hainutele. Apoi, mi-am adus aminte ca prin partile de unde sunt eu, la prima vedere a copilului se pun bani in scutece wacko.gif Poate la Galati o fi altfel. Habar n-am.

Va tzuc, eu mai rarut pe-aici, sunt prinsa rau cu lucrul, iardispozitia mea de a socializa e sub cotele apelor Dunarii...inca blushing.gif
Andreea-Rodica
Si la Galati se pun niste bani in caciulita, sau pe undeva la copil. Se spune ca copilul primeste bani pana la scosul din mir (a doua zi dupa botez). De unde si de ce nu stiu.
Weekend placut iti doresc si numai bine! hug.gif hug.gif
crissy
Si la noi se pun bani la caciulita. Cica ala-i somnul copilului wacko.gif .
crissy
Cre'ca s-a pierdut prin magazine lol.gif
amalia0701

Amalia, te-ai iubit cu copii colegilor? Sa nu vii si tu ca Doina, ca ma vrei unul, si sa-ti sperii barpatul blum.gif

[/quote]
Se pare ca nu trebuie sa ma chinui prea tare )).gif
Mi-a intarziat ciclul o saptamana blushing.gif
E prematur sa facem vreun comentariu blum.gif
Lacry
Luchi, unde-ai disparut?
Ai luat cadou bebelusului? Daca optezi pentru o cadita de baie, vezi sa nu fie din plastic subtire, am vazut foarte multe d-astea prin magazine si sunt foarte proaste.
Asa cum am scris la mine in jurnal, poti sa-i iei bebelusului cosmetice de la Mustela, sunt si pentru copii cu alergii. Luna asta la farmaciile Help Net au reduceri de 25% la unele produse, dintre care, foarte util este gelul de dus, 2 in 1, care are PH-ul lacrimilor bebelusului. Lotiunea de corp este super, crema de intretinere popou foarte buna. Eu folosesc si uleiul de masaj, si crema de fata.
Dupa ce le-am folosit pe astea n-am mai putut reveni la Sanosan sau altele asemenea.

Eu si Moaca baby.gif te pupam si-ti dorim o saptamana cat mai placuta pupic.gif
anca veselie
LUCHI am zis sa mai trec si eu p-aci! felicitari matusico! give_rose.gif
si bafta multa cu cei 4 pereti ai vostri! ma inscriu si eu la o partida de nudism pe balcon sau pe plaja, cum preferi tease.gif
te pup dulce!
julyalina
Lucule, ce mai faci? pupic.gif care mai sunt cotele apelor Dunarii? blum.gif
io bag dulciuri si mai exact eugenii dobrogea si imi inebunesc colegii cu mirosul de floricele la microunde naughty.gif
luchi
Fetelor, multumesc!

Andreea, deci nu s-a pierdut obiceiul? Acum sa vad cand ajungem pe acolo, probabil undeva prin martie, sa mai creasca putin bebele.

Crissy, inca n-am intrat intr-unul..desi asa m-as duceeee...Am gasit in schimb la un magazin mai mare o bluzita pe care scrie "I love (inimioara in loc de "love") mum"; am luat-o, e asa dulce, scrie ca e pt . 6-9 luni )parca)

Lacry, multumesc! Mustela folosesc si eu, nu stiu daca am mai zis, crema e pt copii, si am ales-o pentru ca are SPF 50 doh.gif (am probleme vara cu tenul si soarele...)

Anca naughty.gif sper sa ne tina balconul..si sa am unul )).gif sar'naaaa

July, tot scazute sunt cotele..deh, stau si ma intreb: pana cand o viata amara? unsure.gif

luchi
Asa-mi vine sa chiulesc azi, cantand ca mai jos...va aduceti aminte? grin.gif

mahna mahna
amalia0701
CITAT(luchi @ 25-01-2007, 02:09 PM) *

mahna mahna

Io as chiuli ca e inorat, m-as urca in varful; patului, cu telecomanda, cu vraful de carti de la acpul patului si m-a da jos la vara )).gif
pupic.gif
Karin
Neatzaaaaaaaaaaa! pupic.gif desteptarea! grin.gif
Am intrat sa te tzuc si apoi fug la dintzar! grin.gif
pupic.gif hug.gif
Sexymom
CITAT(luchi @ 25-01-2007, 02:09 PM) *

mahna mahna

Esti teribila, i-am varsat fetii laptele din cauza ta, acum toata masa e lipicioasa si plina de energie de la Nessquik.
Am deschis link-ul si toata familia a dat buzna sa il vada, de la sotz, mama, copii......si eu am dat peste paharul de lapte din mana adormitei mele fiice mari. )).gif
anca veselie
ce tare e mahna mahna lol.gif lol.gif
eu vreau sa ciulesc azi! am dormit 3 ore doh.gif
te pupicesc!
luchi
hug.gif Ma bucur ca v-a placut manah-manah

Cum nu ma descurc prea bine cu cuvintele, zilele astea, am sa fac un fel de playlist din jurnalul meu...

Azi o melodie..pe care o ascult aproape zilnic:

sick and tired
Karin
pupic.gif hug.gif
Simteam nevoia sa te tzuc! grin.gif
hug.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.