Va multumesc tuturor pentru urari.
Ma bucur ca se termina anul asta, abia acum imi dau seama ca am trecut prin multe. Multe schimbari.
Am cunoscut si bucurii, dar se pare ca au fost umbrite de deceptii. Bucuria de a va descoperi pe voi, de a va cunoaste personal, deceptia de a fi dezamagita iremediabil de cineva care credeam ca imi e prieten, alaturi de care am impartit multe, din studentie si pana...anul acesta.
Ma bucur ca ati fost langa mine, ca am ras si am plans impreuna. Desi in ultima vreme am trait cu senzatia ca v-am dezamagit nemaiavand aceeasi buna dispozitie, traiesc cu speranta ca ea va reveni curand.
Nu credeam ca o comunitate virtuala, fie ea mica sau mare, poate fi atat de unita. Ca oameni care te cunosc doar prin intermediul unor randuri scrise uneori in graba, uneori pe furis, sa nu te vada seful, iti pot sari in ajutor cand ai mai multa nevoie, cand simti ca te prabusesti in gol..Ca m-am atasat atat de mult de voi. Ca...nu stiu. Ma bucur. Ma bucur ca sunteti aici, ca sunteti pe mess, ca sunteti la capatul celalalt al telefonului cand nici nu ma astept.
Va doresc ca anul care vine sa fie minunat. Sa ne vedem - care ajungeti pe la Constanta, nu ezitati sa ma contactati - , sa fim vesele, fericite, gureshe, saritoare, chiar daca de multe ori ceea cea ne-a adus impreuna - dorimta de a slabi - devine doar un motiv de a sta la palavre si a ne hlizi.
Va sarut, va iubesc!
Pup aici fetele dragi care nu au jurnale - pe minunata
Sunshine (adica anca veselie), pe
Paula, - -cu care ma vad la sfarsitul anului, pe
Buretel (de o albesc

), pe
Ina (nemteanca de-a mea, care mi-e simpatica rau, desi nu i-am spus niciodata). La fetele ww, trec mai acusi, sa le las si lor o felicitare virtuala.
Pentru voi..una care se potriveste foarte bine:

La revedere, ne
vedem la anul care vine!