Multumesc ca treceti pe aici. Cum am zis, nu ma simt in stare sa scriu mai multe..nici in jurnalul meu, nici in alta parte.
Ba...poate ar trebui sa va povestesc ce am patit ieri, ca sa vedeti ce tuta sunt.
De cand m-am lasat de baut cafea, dimineata, cum ajung la birou, imi fac un ceai. Avem amenajata o micuta chicineta, si acolo, printre altele, este si un fierbator de-ala mare, cu cana, cred ca stiti de care.
Ei bine, ieri am ajuns, mi-am facut un ceai, dupa care am constatat ca se depusese cam multa piatra pe spira aia de metal ce incalzeste apa. Caut detartrantul special pt filtre de cafea si astfel de cani, urmez instructiunile de acolo, torn lichidul cu pricina in cana (era incolor), cat sa acopere spira, citesc ca trebuie lasat 10 minute, imi anunt colegii ca nu trebuie sa-l foloseasca, si imi vad de ale mele.
Apare colega mea ceva mai in varsta, intarziata, si ea nebautoare de cafea, ma vede ca beau ceai, si isi face unul de...fructe de padure. Eu-concentrata la ce lucram, n-am vazut-o. O vedem ca incepe sa se strambe, ca ce e n.aiba are ceaiul, ti se face gura punga, a pus cateva linguri de zahar si tot asa el.
Noi incepem cu hihihi-hohoho, uitand complet de detartrant, ea se supara ca radem, si trece pe la fiecare, sa gustam din ceai. Ala nu, ala nu, si ma gasesc eu, fata politicoasa, sa inghit lingurita cu ceai pe care mi-o intindea.
Am simtit instantaneu ca mi s-au lipit maselele de sus de alea de jos, ca mi s-a ridicat parul din cap, din nas, de peste tot (pe unde mai exista.

)
Si-mi pica fisa. Dupa ce am baut ceaiul. O intreb daca a mai pus apa in cana, si-mi zice ca era deja apa. M-am repezit mai ceva ca
speedy gonzales spre chiuveta, sa scuip, sa-mi clatesc gura, sa..nu stiu. Cu ce v-as putea compara gustul? Cu 20 de pliculete de sare de lamaie inghitite odata, si tot n-ar fi de-ajuns.
Of, deci da, deci am baut -putin, dar am baut- ceai cu detartrant.

Tot restul zilei am facut bancuri: ca avem dintii mai albi, ca ni s-au curatat matele

. Am incercat sa mananc un mar, dar nu i-am simtit gustul. Am mancat cateva patratele 5-6-7 de zahar cubic -parca mestecam nisip.
N-am fost in stare sa mananc nimic, si, ca sa fiu si mai mare tuta, m-a traznit azi sa-mi fac abonament la step aerobic. Primele 10 minute m-am tinut teapana, urmatoarele 10 m-am inrosit, si inca 10 mai tarziu eram alba ca varul. Normal ca n-am putut continua, mi-am revenit si am plecat spre casa.
NU faceti ca mine! Oare numai mie mi se putea intampla?
va tzuc, ieri mi-a ramas o melodie in cap, sa pun sa o ascultati si sa vizionati clipul.
CARAVAN OF LOVEDe cate ori poti asculta o melodie? De foaaaaarte multe ori, va zic eu