Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Andreea-Rodica
pupic.gif Te tzuc si-ti doresc un weekend minunat! hug.gif hug.gif
Sexymom
Si mie mi-au placut melodiile )).gif
Te imbratisez si iti doresc week-end placut . pupic.gif Nu iti mai lua de lucru acasa. )).gif
luchi
pupic.gif Multumesc ca treceti pe aici. Cum am zis, nu ma simt in stare sa scriu mai multe..nici in jurnalul meu, nici in alta parte. blushing.gif

Ba...poate ar trebui sa va povestesc ce am patit ieri, ca sa vedeti ce tuta sunt.

De cand m-am lasat de baut cafea, dimineata, cum ajung la birou, imi fac un ceai. Avem amenajata o micuta chicineta, si acolo, printre altele, este si un fierbator de-ala mare, cu cana, cred ca stiti de care.
Ei bine, ieri am ajuns, mi-am facut un ceai, dupa care am constatat ca se depusese cam multa piatra pe spira aia de metal ce incalzeste apa. Caut detartrantul special pt filtre de cafea si astfel de cani, urmez instructiunile de acolo, torn lichidul cu pricina in cana (era incolor), cat sa acopere spira, citesc ca trebuie lasat 10 minute, imi anunt colegii ca nu trebuie sa-l foloseasca, si imi vad de ale mele.

Apare colega mea ceva mai in varsta, intarziata, si ea nebautoare de cafea, ma vede ca beau ceai, si isi face unul de...fructe de padure. Eu-concentrata la ce lucram, n-am vazut-o. O vedem ca incepe sa se strambe, ca ce e n.aiba are ceaiul, ti se face gura punga, a pus cateva linguri de zahar si tot asa el.

Noi incepem cu hihihi-hohoho, uitand complet de detartrant, ea se supara ca radem, si trece pe la fiecare, sa gustam din ceai. Ala nu, ala nu, si ma gasesc eu, fata politicoasa, sa inghit lingurita cu ceai pe care mi-o intindea.
Am simtit instantaneu ca mi s-au lipit maselele de sus de alea de jos, ca mi s-a ridicat parul din cap, din nas, de peste tot (pe unde mai exista. lol.gif )

Si-mi pica fisa. Dupa ce am baut ceaiul. O intreb daca a mai pus apa in cana, si-mi zice ca era deja apa. M-am repezit mai ceva ca speedy gonzales spre chiuveta, sa scuip, sa-mi clatesc gura, sa..nu stiu. Cu ce v-as putea compara gustul? Cu 20 de pliculete de sare de lamaie inghitite odata, si tot n-ar fi de-ajuns.

Of, deci da, deci am baut -putin, dar am baut- ceai cu detartrant. doh.gif Tot restul zilei am facut bancuri: ca avem dintii mai albi, ca ni s-au curatat matele lol.gif . Am incercat sa mananc un mar, dar nu i-am simtit gustul. Am mancat cateva patratele 5-6-7 de zahar cubic -parca mestecam nisip. lol.gif
N-am fost in stare sa mananc nimic, si, ca sa fiu si mai mare tuta, m-a traznit azi sa-mi fac abonament la step aerobic. Primele 10 minute m-am tinut teapana, urmatoarele 10 m-am inrosit, si inca 10 mai tarziu eram alba ca varul. Normal ca n-am putut continua, mi-am revenit si am plecat spre casa. blushing.gif

NU faceti ca mine! Oare numai mie mi se putea intampla?

va tzuc, ieri mi-a ramas o melodie in cap, sa pun sa o ascultati si sa vizionati clipul.
CARAVAN OF LOVE
De cate ori poti asculta o melodie? De foaaaaarte multe ori, va zic eu blum.gif
ina_ceva
CITAT(luchi @ 27-01-2007, 08:50 AM) *

Am simtit instantaneu ca mi s-au lipit maselele de sus de alea de jos, ca mi s-a ridicat parul din cap, din nas, de peste tot (pe unde mai exista. lol.gif )

lol.gif lol.gif Asta da detartrare blum.gif
La step aerobic inceputul e mai greu wink1.gif ; data viitoare o sa rezisti cu 15 min, o juma de ora mai mult si apoi o sa-tzi faca placere tease.gif

WE placut! give_rose.gif
luchi
pupic.gif Multumesc, Ina, si tie la fel!
La step aerobic am mai fost, aerobic am facut ceva mai mult in tinerete, dar probabil a fost de vina si pauza facuta, cat mai ales stomacul aproape gol (si pentru asta imi dau singura palme, jap,jap )
Nessie
lol.gif lol.gif Esti culmea, Lucule! Bine ca esti mai curata pe interior acum...la propriu. lol.gif
Succes la step aerobic! floare.gif

Ma bucur ca a revenit oita la avatar. pupic.gif
Sexymom
lol.gif Am ras cu lacrimi lol.gif
O sa tin minte reteta de ceai sa o fac si celor care ma scot din minti cateodata, poate da rezultate.
Super ca mergi la step aerobic, nu stiu ce inseamna dar suna bine. )).gif
Merg si eu de luni la sala cheer.gif
luchi
pupic.gif Pup fetele cucuietele! Si ma bucar ca le vad vesele.
Ieri am avut o zi ciudata, iar eram trista fara motiv, m-am culcat ca sa..nu stiu.
Azi dimineata mi-am trezit barbatu' devreme, dupa mai putin de o ora si vreo 50 km eram pe plaja din 2Mai, cu un capuccino luung in mana, zgribulita, batea vantul, era pustiu, dar asa de bine a fost...maine sper sa pun poze, parol! (Si mai trebuie sa pozez o oita pe care am primit-o de departe, de la o prietena draga, si pe sora ei mai mica, primita tot de la o prietena de departe, tot draga rau mie; de oaia care sforaie v-am povestit? blum.gif)
Dupa ce ne-am spalat frumos creierasii cu apa de mare (rece, brrrr), am fost la al doilea job, stat cateva ore, lucrat ceva, intors agasa, si..e gata ziua.
Ma gandesc ca maine e luni...oooooof!
Iaca pun o melodie, ca vad ca DJ Mirru da mai rarut pe aici. O melodie care-mi place tare, pe care am primit-o pe mail intr-o zi cu nori, si pup pe sufletel persoana care mi-a trimis-o. hug.gif

MELODIE
luchi
Gata, bag doua poze repede:

Imagine

Imagine

p.s. de cand s-a trecut la ora de iarna, n-am schimbat setarea la camera foto: era ora 8, nu 9..a.m. blum.gif
Lacry
Chiar ca ai facut-o lata cu detartrantul ala blink.gif
Ai grijade tine!

Pozele sunt superbe smile.gif
ina_ceva
Superbe poze la o ora matinala!
Nu ti-e dor de munte grin.gif ?
amalia0701
Servus iubita!
Fain sa bei cafeaua la malul marii.
Pentru un moment am simtzit si io aerul sarat al marii.
Multzumesc pupic.gif
Sa ai o saptamana faina pupic.gif
julyalina
pupic.gif lucule, esti criminal !!! lol.gif lol.gif lol.gif radeam de una singura cand am citit faza cu detartrantul lol.gif si se uitau colegii la mine de parca eram beata )).gif
te pupic.gif si-ti doresc o saptamana cat mai frumoasa si sa creasca cotele apelor hug.gif
luchi
pupic.gif pup fetele, ma bucur ca va plac pozele.
Ina, mi-e dor...dar asa de tare-mi place clima din Constanta ca acum, cand ajung la Cheatra noastra, dardai de frig, indiferent cat de cald ar fi. Daca ai sa vezi vreodata pe-acolo o persoana imbracata cu plover/hanorac cand toti umbla in tricou si pantaloni, sa stii ca aia sunt eu grin.gif

Offf..e luniii

LUNI

ce caut euuuuuuuuu, ce caut eu in viata meaaaaa.... rock.gif
Karin
Neatza iubita! pupic.gif Hai sa ne pupam! grin.gif
Am eu o prietena care imi tot sufla in ceafa de azi dimineata cum ca as fi la regim de azi! naughty.gif
Place tare mult marea, n-am mai fost de 10 ani...anul asta mi-am propus sa merg! Sa vad daca imi si iese! laugh.gif
Iti doresc o saptamana minunata, fara griji si fara stres si mai ales fara detartrant! Cred ca te-ai curatat pe tot anul! grin.gif
pupic.gif hug.gif
anca veselie
pupici dulci luchishor! give_rose.gif m-am inmuiat toata cand am vazut pozele, mi-e dor de mare rau de tot. astept cu nerabdare 1 mai naughty.gif
pataniile tale au fost delicioase, faza cu detartrantul bestiala lol.gif
am un cadou pt tine: o poza cu marea din 2 mai, mie imi place mult, sper ca si tie

Imagine
Sexymom
Ia si de la mine o poza minunata cu marea cantabrica.
Imagine
Karin
Luculeeeeeeee! Mi-i dooooooooor di tiiniiiiii bre! pupic.gif hug.gif
aki
Salut Mokut.Am trecut in sfirsit si pe la tine.Am ris ca nebuna de faza cu 5 pachetele de sare de lamie odata.Imi inchipui ce gust avae apa w00t.gif
Felicitari pentru bebele si matusica lui
julyalina
lucule, pe unde esti? unsure.gif ai treaba la serviciu sau au scazut cotele apelor unsure.gif ? eu am trecut pe aici sa las niste pupici pupic.gif pupic.gif pupic.gif
luchi
pupic.gif Cate un pupic pentru fiecare fata care a trecut pe aici, pentru poze, pentru tot.
July, sunt tot..down, abia astept intalnirea cu medicul meu, am ceva probleme, ma mai consum putin si pentru altii..si cam atat. Muncesc.

Aaa, de fapt nu doar atat: merg la sala, e bine, curg apele de pe mine ca niciodata, am mai slabit putin, tin un regim haotic, dimineata mananc ce apuc, cel mai putin un ceai si o felie de paine prajita, la pranz, cand n-am timp, bag un fibrobar (jap, jap, iar imi dau doua palme singura, ca stiu ca mi-ar da altii), iar seara..ce se nimereste, dai intotdeauna ceai inainte de culcare.

Va tzuc, mi-e dor de voi, si ma%^$%*^ in viata asta de %&*&*!
ina_ceva
Bine ca mergi la sala. Cumva ai si tu un instructor chipes cum e cel de la sala unde merge seximom naughty.gif ?
Felicitari pentru ca ai slabit, desi regimul "haotic " nu e asa sanatos wink1.gif
moonbaby
draguta mioara, m-am nimerit prin vecinatatile astea si m-am gandit sa-ti las un semn, mic-mititel si sfios.

cats
julyalina
lucule, hai la mama sa te tzuc pupic.gif ca poate cresc cotele apelor hug.gif
ma bucur tare mult ca te duci la sala si faci miscare dar o mica bataitza tot iti dau ca mananci haotic.
te rog , ai grija ce papi ca trebuie sa slabesti nu sa ti se faca rau pe strada de nemancata !
pupic.gif
Andreea-Rodica
Un pupic.gif de la mine si multe hug.gif hug.gif
Ai gija de tine, ai grija ce mananci, ca de nu sarim toate pe tine cu bataita.gif
Liniste in suflet!
lliliana
Te-am lasat varza...te gasesc oaie. )).gif Cum ashea? mi-o fo' un dor de tineeee....fratzioare....cat marea cea maaaare. hug.gif
luchi
CITAT(moonbaby @ 03-02-2007, 02:18 PM) *

draguta mioara, m-am nimerit prin vecinatatile astea si m-am gandit sa-ti las un semn, mic-mititel si sfios.

cats

floare.gif Asta da surpriza! Sar'na!

No, sa scriu despre mine? Iar trec printr-o perioada neagra, grea, sumbra, spuneti-i cum vreti. In afara de sentimentele de neputiinta, frustrare, suparare, intrebari fara raspuns, incerc sa mai fac ceva care sa-mi abata gandul de la ce se intampla -cum e gimnastica. Incep sa am iar tendinte anorexice, e ca un cerc vicios, nu reusesc sa ies din el...desi imi repet ca depinde de mine angry2.gif . Dar..totul are o rezolvare, nu-i asa, si am noroc de prietenii adevarati de langa mine, carora pot sa ma plang sorry.gif

Nu ma simt in stare sa scriu mai mult despre mine, nici sa scriu in alte jurnale..Va transmit la toate cele bune, si revin cand imi mai vin si mie boii..pardon, oile pe-acasa. give_rose.gif
amalia0701
Draga mea hug.gif
Cu riscul sa fiu pisaloaga, cred ca ar trebui sa mergi al Iulia.
Te rogggggggggg
Te iubesc, te pupicesc hug.gif
aki
Salut Mokut.Ce ti se intimpla draga iarasi.Imi pare rau ca esti suparata. pupic.gif Si inca unul pupic.gif sa-ti treaca supararea
Tzutzi80
Mai Mocutza....eu te stiam in toane mai bune! Ia pune tu de o cafea w00t.gif sa vezi cum stam cuminti sa iti ascultam problemele, ca de asta sunt prietenele hug.gif pupic.gif
Sexymom
Iubire frumoasa , si eu sunt langa tine, oricand vrei sa vb. conteaza pe mine ca dorm cu laptop-ul in pat si te aud. pupic.gif
lliliana
Mey...ba vegetariana...ba animala...yan vezi mata ca dai de bucluc cu mine...ca stau de juma' de an la marginea butoiului cu melancolie sa te trag afara...Ntztztztz...nu-tz dau drumu'napoi ca asta e ca drogu'...tre' sa te internezi la demelancolinizare )).gif
Tzutzi80
Uite ca sa te inveselesti un pic de mare mai indepartata: Caraibe naughty.gif hug.gif

Imagine

Imagine

Imagine
ina_ceva
Luchi, sper sa-ti revii cat de curand hug.gif pupic.gif
julyalina
pupic.gif
amalia0701
Am trecut si azi sa iti spun Te iubesc pupic.gif
Sexymom
Ba eu o iubesc si mai mult blum.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 07-02-2007, 11:40 AM) *

Ba eu o iubesc si mai mult blum.gif

Te bagi tu de la mii de kg in feeling-urile noaste mad.gif
Dar nu-i un concurs de iubit, Sexoaso hug.gif
lliliana
Buey...ce-i aici...sunt geloasa...Eu o iubesc cel mai mult...daaaa?EU...DAAAA...CLAAAR? Vin la baba-n bratze...MUUUUUUUA. pupic.gif
lliliana
Nimeni nu mai zice nimic aici?? Tiza meaaaaahahahahaha....unde e tiza meaaa? hug.gif
lliliana
floare.gif Vino la mine, vreau sa fiu iar cu tineeee! hug.gif
crissy
floare.gif
Tzutzi80
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Unde esti? Vin pana in Constanta si te caut pana te gasesc, daca nu iesi la apel!
Sexymom
Cred ca vin si eu cu tine dupa ea. mad.gif
Ancutzaaaaaaaaaaaaaa, ti-am lasat si mesaje....vreau sa stiu cum a fost......pupici si sper sa am vesti de la tine. pupic.gif
aki
Cred ca sede deoparte si face glume pe measjele noastre w00t.gif .O catam ca pe iarba de leac pupic.gif
amalia0701
Io cred ca te-o rapit cineva.
Mai da-ne un seman de viatza, chiar daca nu tzii regim .Ne lipsesti tare pupic.gif
luchi
give_rose.gif sar'na pentru sustinere. Nu mai scriu pe aici pentru ca..nu mi se intampla nimic bun. Va citesc, insa, destul de des.
Doina, ti-am lasat un offline pe messenger.
Dap, nu pot spune ca tin dieta..am alunecat pe o cu totul alta panta: fie ma infometez, fie mananc mult, fara masura (motivand ca sunt stresata, deci...ce mai conteaza?!), si apoi ma simt mizerabil. Stiu, am buba. Si mai stiu ca depinde de mine sa-mi revin. Nu incerc sa ma scuz, dar saptamana trecuta a fost neagra raaaaauuu...

Vesti bune? merg la sala. Cam atat. Saptamana trecuta nu am putut ajunge cu nici un chip, saptamana asta voi recupera. A, si iar m-am ingrasat. Iar am 72 kile. Aiurea.

tzoci
pentru toate. Sunteti niste dragute. Si nu trebuie sa scrieti aici in fiecare zi. Revin eu cand ma fac bine give_rose.gif
Andreea-Rodica
Nu trebuie sa scrii pe aici doar cand tii dieta. Ci atunci cand ai chef, timp si ti-e dor de noi. wink1.gif
E fain ca mergi la sala. Ai sa vezi ca ai sa reusesti si cu mancatul sanatos.
Eu oricum trec pe la tine prin jurnal si sper sa te gasesc in stare buna (in stare de functionare cum imi place mie sa spun). Te tzuc dulce pupic.gif hug.gif hug.gif
Karin
Luc, mama, suntem in aceeasi oala amandoua...m-a apucat acum o depresie de imi vine sa...sa.....sa.......nu stiu ce imi vine sa fac! sad.gif
Te tzuc si te iubesc si vreau sa te faci bine repede! pupic.gif hug.gif
mirela_awad
am aparut si eu pe aici.Va sa zica mergem la sala. eu imi fac propria sala de gimnastica in casoi.smile.gif acum banii sa curga sa cumparama toate masinutele de care avem nevoie. asculta!? nu te lasa dominata emotiv de kgle alea. si nu intra in depresii. bea cat mai mult ceai impotriva stressului.rezulta sa stii.eu parca-s un zombie de cand ma tratez cu ceai, dar parca arat a mai fiinta normala.smile.gif pupici!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.