Am revenit...cu coada intre picioare...Ma mai primiti?
M-a click-uit, vorba cantecului. aseara, la sala. Cand mi s-a facut rau. Si am stat si m-am gandit ce am mancat ieri. Sa va zic? La md, 1 kiwi+1 banana + 2 linguri fulgi integrali, la pranz un activia mic cu niste dulgi de porumb si inainte de sala un baton pentru slabit.
Normal ca mi s-a facut rau. Sunt mai constienta decat credeti, drept urmare imi aplic doua palme, jap jap (vorba stie ea cui

).
Inainte, cand eram anorexica si nu stiam/nu vroiam sa recunosc, era alta treaba, dar acum o faceam cu buna stiinta. Iar saptamana trecuta, care a fost..cam grea pentru mine, am mancat in nestire. Uneori, cand ma simteam vinovata, luam laxative. Na, ca deja o dadeam in bulimie Sau....
Compulsive eating, nush' cum sa traduc in romaneste. Pana m-a scuturat
za hazband putin, sambata, cand dadusem gata aproape jumatate de tava de prajituri, ca de ce mananc asa, intr-una?

I-am zis ca sunt stresata, nefericita, depresata, si
nu ma pot abtine. Raspunsul lui m-a facut sa intru in pamant: nu crede ca nu ma pot abtine.
Si mi-am dat seama ca...am dezamagit. Ca-mi plang de mila si caut scuze ca sa mananc fie mult, fie putin. Ca ar trebui, cumva, sa inceteze toate astea. NU faceti ca mine.
M-am hotarat sa scriu aici ce mananc. Pan' la urma, de asta imi si facusem jurnal.

. sa vad ce, cum, si ce reusesc sa fac. sa ma scututr si sa-mi revin. Macar pe planul asta.
Gata, uf, ce v-am aburit. In concluzie, daca mi-e rau (psihic), nu trebuie sa-i fac rau corpului meu. Si gata cu jelitu'.
MD:
- 1 bol cu 2 kiwi, 1 minola, 1/2 banana, 3 linguri cereale integrale (fulgi de grau+ ovaz)
- 1 cana maaare de ceai
- 2 felii (rotunde, mici) de paine prajita (asa am cumparat-o) cu branza 0.1% frecata cu chimen si putina smantana
gustare:
- 1 baton slabit
pranz:
- 2-300 gr fasole verde + baby carrots, amestec oparit si tras in wok cu putin ulei de masline si putin sos de soia
- piept de pui la gratar
gustare:
-1 iaurt activia mic cu fulgi de porumb (fara zahar)
salamai vedem la cina.
Va tzuc, va multumesc pentru vorbele frumoase...pe cai, ca se filmeaza!
aaaa..si o melodie + un videoclip care-mi plac taaaare:
SO NICE