Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
luchi
CITAT(amalia0701 @ 27-02-2007, 10:44 AM) *

Daca ai arunca fibrobarul ala te-as felicita pentru regim )).gif
Stiu ca iti place, dar e otrava hug.gif

toata lumea se leaga de fibrobarul meu. blushing.gif O bucurie are omul in viata, si pe aia vreti sa i-o luati? blum.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 27-02-2007, 10:46 AM) *

toata lumea se leaga de fibrobarul meu. blushing.gif O bucurie are omul in viata, si pe aia vreti sa i-o luati? blum.gif

devil.gif
Mai bine cioco 75%, fructe uscate, banane, etc........
hai ca stii si tu blum.gif
Nessie
Lucule, nu le poti intreba pe instructoare care pe unde se duc? Ca doar daca se inchide sala nu or sa stea acasa . Trebuie sa lucreze pe undeva. Ia-le numarul de telefon si le mai intrebi de sanatate. wink1.gif

Eu ma uimesc singura de cat de ciudata sunt. fool.gif Cand ma uit la meniul tau, salivez la kiwi, crakeri si legume mexicane. bang.gif

Te pup pupic.gif si sa ai o zi buna!
lliliana
CITAT(luchi @ 27-02-2007, 10:46 AM) *

Mai bine de fibrobar decat de lana ta lol.gif
Ce faci Luk frumos?...Hai sa-ti dea baba o ceashca de optimism. hug.gif
luchi
CITAT(Nessie @ 27-02-2007, 11:13 AM) *

Lucule, nu le poti intreba pe instructoare care pe unde se duc? Ca doar daca se inchide sala nu or sa stea acasa . Trebuie sa lucreze pe undeva. Ia-le numarul de telefon si le mai intrebi de sanatate. wink1.gif

Eu ma uimesc singura de cat de ciudata sunt. fool.gif Cand ma uit la meniul tau, salivez la kiwi, crakeri si legume mexicane. bang.gif

Te pup pupic.gif si sa ai o zi buna!

lol.gif Nessie, ce tare esti! Crackersii sunt de la Bauducco, luati din metro, foarte subtiri, pana in 500 kcal/100 grame, un pachet are 160 grame si cred ca vreo 40 de biscuiti...deci e bine.
Instructoarele sunt studente, au fost anuntate sambata, azi le dau carti de vizita sa imi spuna cand se angajeaza in alta parte. Si le iau si bomboane blum.gif

deci Amalia...eu nu vreau sa mananc dulciuri..si la ciocolata, daca nu o termin toata, n-am facut nimic..nu ma pot opri la 1 patratel. Plus ca nu am voie decat..alba. unsure.gif

Lilish, sar'na de ceasca de optimism. hug.gif
luchi
Netza! votca taie greata?

La raport cu mine..
Ieri nu am fost in stare sa mananc iaurt+fulgi de carton..asa ca am mancat 1/2 strudel cu mere, 1/2 fibrobar si 1 felie paine prajita uscata.

Am fost la sala pentru ultima data, am impartit bomboane la antrenoare, si..sunt trista. Nu vreau sa ma duc dincolo (e aceeasi firma, acelasi proprietar) pentru ca nu au procedat corect nici fata de cliente (le anunti cu 2 zile inainte?), si nici fata de angajati (anuntati de sambata ca se inchide sala). i-as abota putin devil.gif si fetele cu care am mai vorbit ar face la fel grin.gif

Pana una-alta, tre' sa fac ceva acasa, sa ma mentin macar, si dupa concediul meu de 1 saptamana (12-19 martie) sa caut alta sala. sad.gif

Cina: grau fiert cu indulcitor lichid, putina esenta de rom, cateva nuci si 1 lingurita cacao De Zaaan (asa m-a innebunit Amalia cu ea, ca acum am si eu in casa smile.gif )

Astazi avem asa:

md:
-1 kiwi
-1 bol cu un amestec de 4 linguri grau fiert, 2 lingurite lapte, 1 lingurita cacao si putina esenta de rom

gustare:
-fibrobar

pranz:
- salata din 2 cartofi copti, 2 felii piept de pui amestecate cu maioneza light (otrava, stiu)

gustare:
- 1 iaurt activia cu fulgi de porumb

cina:
-ore suplimentare la birou devil.gif

Aaaa...sa nu uit sa schimb tickerul blum.gif

p.s. Inca una din ciclul "Luchi se intoarce" eram cu al meu in masina, si am simtit ca am ceva in pantaloni, in spatele genunchiului drept. pantalonii elastici, stramti, nu stiam ce e..m-am descaltat, si am scos frumos..una bucata de lenjerie si anume intima doh.gif Nu e prima oara, m-am mai plimbat eu aproape jumatate de zi prin birou cu o pereche de ciorapi (lungi) pe care ii uitasem in pantaloni. Geeez, ce baba nesimtitoare m-am facut blushing.gif
Karin
pupic.gif hug.gif
Place mie meniul tau, dar mi se pare ca manci cam putin....poate mi se pare mie, ca eu manc ca sparta! blushing.gif
O zi buna iubita! pupic.gif hug.gif
luchi
hmm..am sa-mi calculez caloriile. Tu stii buba mea si e mai greu acum sa-mi revin blushing.gif
Karin
CITAT(luchi @ 28-02-2007, 09:47 AM) *

hmm..am sa-mi calculez caloriile. Tu stii buba mea si e mai greu acum sa-mi revin blushing.gif

pupic.gif hug.gif
Macar tu stii care-i buba! grin.gif
Io habar n-am ce dreaq tot am! laugh.gif
bpaula
felicitari draga mea draga...imi place ca ti-ai mai revenit cu meniul, de fibrobar nu ma leg ca n-am mancat in viata mea, deci stii tu mai bine give_rose.gif

cica si eu sunt la dezintoxicare, mai ceva ca drogatii sunt, doar ca e vorba de dulciuri si in special cioco...am deja o saptamana jumate, am trecut de zilele in care eram in transa si se pare ca se vad si ceva rezultate...pofta o mai amagesc cu miere si ma tin tare...asta pana la urmatoarea perioada de nesimtire totala
anca veselie
lol.gif lol.gif lol.gif vai ce tare e asta cu lejeria uitata-n pantaloni lol.gif
te pup luchisor scump si ma bucur sa te vad mai vesel! hug.gif
ce iti propui in concediu?
luchi
In concediu ma duc sa-mi sustin ultimul referat la Iasi, apoi vreau sa trec pe la ai mei, sa-l vad pe tata, si la intoarcere ne oprim la Galati, sa ne vedem nepotelul..deci...nu prea e concediu doh.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 27-02-2007, 07:45 AM) *

cheer.gif Neatza!
Helouuuuu...aici nimeni n-are voie sa fie deprimat in afara de subsemnata, care e in curs de recuperare, dupa cum simte si ii spun prietenele (ca de-aia sunt prietene, sa zica pupic.gif give_rose.gif ).

Dulcy, ramasesem datoare cu un raspuns blum.gif : mi-a placut de tine, ca esti o tipa volubila, simpatica si dulce, si..putin nebunica, asa cum eram eu in vremurile bune (dar..i'll be back, vorba' lu' nea' guvernatoru').

O zi minunata tuturor!

Neata Oita hug.gif
1. Nu ai voie sa fii deprimata, auzi?
2. Nu ma mai lauda atat, ca mi-o iau in cap.Sunt cum sunt si abia astept sa te "retacanesti" si tu. Nu de alta, dar inca nu am gasit pe nimeni disponibil sa sara cu mine in plasele alea din Mamaia ....know what I'm talking about?
Ce mi-e ciuda pe voi. va laudati ca ati papat aia si ailalta, numai chestii bune si mai faceti si gimnastica. Scrofita de mine, am mancat 2 placinte cu branza la prima ora. Si acum asa ma doare stomacul........
lliliana
Luk....ce aglomeratziuneeeeee....pup toata trupa vesela...shi mai ales Luk depreziv...spre vesel cheer.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif floare.gif
Amazoana
Si eu va pup pe toate si va urez o zi frumoasa, frumoasa
aki
Salut drag Mokut.Am trecut sa te pup si sa te hug.gif
Tzutzi80
Ubita mea ubita! Ce cautasi la spital, ca n-am priceput. Eu fac masaj de azi. Imi vine acasa un kinetoterapeut care lucreaza la baza de la eforie. Si imi aplica si o doza de reflexoterapie si bioenergie. Ma simt deja altfel, ca mi-a dezmortit niste vertebre de la gat. Aveam impresia ca sunt broasca testoasa...sau macar ruda de gradul I cu Petre Roman devil.gif Te puuuuuuup!!!!
ina_ceva
Concediu placut, luchi! Odihneste-te daca vei prinde cateva clipe libere. hug.gif pupic.gif
Bafta cu referatul!
anca veselie
un martisor virtual de la mine floare.gif
pupic.gif hug.gif bafta la iasi!
si restul programului e placut, mie-mi place sa merg in vizite give_rose.gif
Amazoana
Luchi, sa ai o primavara frumoasa, frumoasa! Sa fii vesela si voioasa si inconjurata numai de iubire! floare.gif
Tzutzi80
Imagine
_noni_
Imagine pentru prietena mea cu suflet si chip frumoase ca primavara! give_rose.gif
Lacry
Sa ai o primavara minunata!
Imagine
Amazoana
Luchi, esti in concediu, asa? Eeee, am trecut pe aici sa-ti spun ca sunt bine si ca mi-e dor de tine. Te pup
julyalina
hug.gif lucule , io venii din tarile calde si am trecut repejor si pe aici sa te pupic.gif
amalia0701
Ba io te iubesc mai tare.
As vrea sa o pupi si pe Miru din partea mea cand vorbesti cu ea.
luchi
Buna ziua, fetili cucuietili! cheer.gif

imi pare asa de rau ca nu am mai trecut pe aici, dar am avut parte de niste zile nebune, nebune, nebune...

Inainte de toate vreau sa va multumesc pentru martisoare, si urari, si pupici, si..tot floare.gif

In al doilea rand..uf, nu sunt in concediu. Inca. De luni, cand vom pleca spre Iasi, dis-de-dimineata, si unde vom sta cam 3 zile..Apoi incepem turneul - o zi la ai mei (sa-l vad pe tata, ca vine si el acasa), o zi la vara mea cea draga, si cred ca 2 zile la socri, sa ne vedem nepotelul (pentru care am strans pana acum o sacosa maaaare de hainute si alte cele blushing.gif )

In rest..am avut mult de lucru la birou, acasa - inca mai am, de finalizat lucrarea, de pregatit prezentarea, de printat, legat 3 exemplare.... drept urmare, ieri la ora 18 am picat lata in pat si m-am trezit abia azi dimineata...si al meu sot la fel blink.gif

Aaaa, uitasem: sunt bucuroasa ca am gasit alta sala! e si mai aproape de mine, e proaspat zugravita (plamanii mei au simtit asta blum.gif ), e curata, e face aerobic, si antrenoarea are chip si miscari de profesoara de dans si bune maniere )).gif e simpatica, o serie de exercitii, cu o coregrafie draguta, se fac pe o melodie a lui Banica junior - Toata lumea danseaza lol.gif Sa vedem de cate ori suporta nervii mei sa auda aceasta melodie laugh.gif

mai am? Mai am! cantarul nebunul arata 73.5 kg. Adica m-am ingrasat 3 kile jumate? blink.gif cred ca ii fac vant de la etajul 3 cat de curand. Daca pun intai pe el piciorul drept imi da eroarea, daca pun intai stangul imi arata..73.5 sorry.gif Ufff....

O primavara frumoasa va doresc, va pup pe toate, imi cer iertare ca n-am timp sa va vizitez, promit sa recuperez dupa 19 martie. give_rose.gif
Amazoana
Neata Luchi, bagi un vot????
Si eu simt ca m-am latit de cand a venit iubi sad.gif sad.gif sad.gif daca ai stii ce draci am pe tema asta.......unde ai gasit cealalta sala de fitness?
Si eu as vrea.....dar lasa ca ma apuc de pus faianta si gresie si de stres, curatenie si nervi sa vezi ce slabesc.....
Te tuc fata draga
luchi
pupic.gif Sala e in Dacia, pe partea cu Bd. Lapusneanu, la etaj (la parter e un show-room cu masini ..japoneze, parca..Inainte era sala mixta, acum au facut separat sala de aerobic pt fete wink1.gif . Te tenteaza? naughty.gif

p.s. vot am bagat acum vreo ora blum.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 06-03-2007, 01:15 PM) *

pupic.gif Sala e in Dacia, pe partea cu Bd. Lapusneanu, la etaj (la parter e un show-room cu masini ..japoneze, parca..Inainte era sala mixta, acum au facut separat sala de aerobic pt fete wink1.gif . Te tenteaza? naughty.gif

p.s. vot am bagat acum vreo ora blum.gif

Daca ai votat acum vreo ora este timpul again tease.gif
Fata sincer, ma tenteaza, mai este si aproape de mine de tine, nu mai spun......dar acum chiar nu am timp.Peste o luna, doua, promit!!!!!Parol!
Nessie
pupic.gif Nu te lua dupa cantar asa mereu. Minte, iti zic eu! devil.gif Nu trebuie sa iti vina rusii? Nu ai baut mai multa apa in ultimele zile? Si daca nu, ce? Atunci sigur e stricat cantarul! blum.gif

Spor la munca si apoi relaxare in concediu. hug.gif
Amazoana
Nessie, votezi te rog puiul meu? Ca e asa in urma... pupic.gif
Nessie
Votat! biggrin.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 06-03-2007, 06:27 PM) *

Votat! biggrin.gif

Multumim din inima
Un pupic lipicios din partea lui Rara!
Lacry
Luchisor, cum iti merge? Lasand eclipsa de luna la o parte, faptul ca vine primavara nu-i asa ca-ti da o stare mai buna? Lasa cantarul si ia-oincet. In curand or sa fie multe verdeturi pe piata. Si fructe. Osa slabim cu siguranta. Si eu vreau in Iasi. Dar vor trece muuulte luni sau ani pana cand piciorul meu va calca pe acolo.
Andreea-Rodica
Concediu placut! Sa saluti Dunarea din partea mea, ca am inteles ca treci si prin Galati! floare.gif
Amazoana
Neata fetelor
Eu sunt foarte bine dispusa azi. Vreti o doza de bucurie?Vine fata cu-n pupic imeeeediat!!! cheer.gif

Tzutzi80
Pup Ancuta! Distractie placuta la Iasi! Mada....da si mie niste buna dispozitie, ca deocamdata detin doar somn
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 07-03-2007, 01:28 PM) *

Pup Ancuta! Distractie placuta la Iasi! Mada....da si mie niste buna dispozitie, ca deocamdata detin doar somn

:cheer: cheer.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif
MAI VREI? CE FACI FATA? IAR TE-AI TREZIT DEVREME? MA UIMESTI blum.gif
Rares ai votat? Te rooooggggggggg
crissy
cheer.gif Am votat si eu pe Rares. Si voi vota de cate ori o sa-mi amintesc si o sa fiu la calc.
Luchi, concediu placut. Si mie mi-e dor de Iasi. Daca ar fi dupa mine, m-as muta si maine acolo. Daca as avea posibilitatea asta. Saluta Puskin-ul din partea mea. pupic.gif
Amazoana
multumesc din corason Crissi pupic.gif give_rose.gif
crissy
La multi ani! give_rose.gif
Amazoana
Imagine
anca veselie
luchisorule, la multi ani!

Imagine
Andreea-Rodica
La multi ani! Sa fii fericita, sa ai liniste in suflet si azi sa te distrezi pe cinste! floare.gif
Sexymom
La multi ani iubita mea draga.
Sa fii fericita, iubita, la fel de frumoasa si deschisa cum te stiu eu.Sa ne vedem cu bine la vara pe malul marii. hug.gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 08-03-2007, 06:54 PM) *

Sa fii fericita, iubita, la fel de frumoasa si deschisa cum te stiu eu.Sa ne vedem cu bine la vara pe malul marii. hug.gif

Si cu mineeeeeeeeeeeeeeeee baby.gif
Sexymom
Dulci daca esti cuminte mai vorbim lol.gif floare.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 08-03-2007, 05:09 PM) *

CITAT(Sexymom @ 08-03-2007, 06:54 PM) *

Si cu mineeeeeeeeeeeeeeeee baby.gif

Si cu mineeeeee biggrin.gif

Si pt iubita noastra, o floare pt o alta floare biggrin.gif

Imagine
julyalina
CITAT(Sexymom @ 08-03-2007, 05:37 PM) *

Dulci daca esti cuminte mai vorbim lol.gif floare.gif

si io sunt cuminte blum.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 15-03-2007, 11:02 AM) *

Si cu mineeeeee biggrin.gif

Si pt iubita noastra, o floare pt o alta floare biggrin.gif

tzutzi, azi ai fost zana floricelelor pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.