Buna ziua,
fetili cucuietili!
imi pare asa de rau ca nu am mai trecut pe aici, dar am avut parte de niste zile nebune, nebune, nebune...
Inainte de toate vreau sa va multumesc pentru martisoare, si urari, si pupici, si..tot
In al doilea rand..uf, nu sunt in concediu. Inca. De luni, cand vom pleca spre Iasi, dis-de-dimineata, si unde vom sta cam 3 zile..Apoi incepem
turneul - o zi la ai mei (sa-l vad pe tata, ca vine si el acasa), o zi la vara mea cea draga, si cred ca 2 zile la socri, sa ne vedem nepotelul (pentru care am strans pana acum o sacosa maaaare de hainute si alte cele

)
In rest..am avut mult de lucru la birou, acasa - inca mai am, de finalizat lucrarea, de pregatit prezentarea, de printat, legat 3 exemplare.... drept urmare, ieri la ora 18 am picat lata in pat si m-am trezit abia azi dimineata...si al meu sot la fel
Aaaa, uitasem: sunt bucuroasa ca am gasit alta sala! e si mai aproape de mine, e proaspat zugravita (plamanii mei au simtit asta

), e curata, e face aerobic, si antrenoarea are chip si miscari de profesoara de
dans si bune maniere ).gif)
e simpatica, o serie de exercitii, cu o coregrafie draguta, se fac pe o melodie a lui Banica junior -
Toata lumea danseaza 
Sa vedem de cate ori suporta nervii mei sa auda aceasta melodie
mai am? Mai am! cantarul nebunul arata 73.5 kg. Adica m-am ingrasat 3 kile jumate?

cred ca ii fac vant de la etajul 3 cat de curand. Daca pun intai pe el piciorul drept imi da eroarea, daca pun intai stangul imi arata..73.5

Ufff....
O primavara frumoasa va doresc, va pup pe toate, imi cer iertare ca n-am timp sa va vizitez, promit sa recuperez dupa 19 martie.