Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
aki
Salut Mokut si pupici din partea mea.Ce mai faci,cum iti mai merge?
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 08-03-2007, 07:37 PM) *

Dulci daca esti cuminte mai vorbim lol.gif floare.gif

Io sunt cuminte, cumintica baby.gif si mai ales, vreau sa ne intalnim, sa stam sub o umbreluta, cu un cocktail rece la taclale......Julyalina, Tzutzi, Luchi, Sexoasa........... yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Il mai votati pe Rarasila, va rog? pupic.gif

CITAT(aki @ 15-03-2007, 03:11 PM) *

Salut Mokut si pupici din partea mea.Ce mai faci,cum iti mai merge?

Cred ca a plecat din oras, ca nu o mai vad pe mess. Si mie imi e asa dor de ea.....
Tu ce mai faci?
luchi
cheer.gif Neataaaa!!!!

Ce dor mi-a fost de voi! Fara net parca am avut mainile legate, uf, greu tare.

Intai de toate, multumesc tuturor din suflet pentru floricele, si sper din tot sufletul sa ne vedem cat mai curand! floare.gif

Asaaa...cat despre mine, am fost in dulcili targ al Iesilor, am stat 3 zile, si tare bine a mai fost (excluzand partea cu referatul, unde a fost tot bine, si gata, s-a terminat, mai am hopul final wink1.gif ). Am si poze de acolo, sper sa le pot pune zilele astea, cu dedicatie speciala pentru Andreea-Rodica, Crissy, Pol, Lacry, din Copou si nu numai. pupic.gif

de azi sunt pe baricade, caut o dieta pentru ca nu mai am cu ce sa ma mai imbrac (in afara de 2 perechi de pantaloni putin elastici) sorry.gif Si diseara sper sa ajung la sala.

Pup fetili cucuietili, nu stiu daca am timp sa ma dau pe oneden, da' recuperez saptamana asta. floare.gif
Amazoana
Bine ai revenit Luchi draga. pupic.gif mi-a fost tareeeeeeeeeeeeeeee dor de tine!!!!
Lacry
Pune pozele alea mai repede, sa-mi "incarc" si io bateriile )).gif
N-am nici un chef de invatat....
amalia0701
Servus iubita!
Tarema bucur sa te vad hug.gif hug.gif hug.gif
Nessie
pupic.gif Luchisorul! Ma bucur ca te-ai relaxat si ca a trecut si referatul ala. smile.gif Sa te pun in tema cu trendul )).gif ... p'acilea fetele s-au apucat de yin-yang.
Amazoana
Nessie, cine mai tine dieta aceea? Mi se pare tare interesanta........
Tzutzi80
cheer.gif A venit .... a venit! De cand te asteptam. Cand te prindem la o plimbare prin Tabacarie? (adica prin parc)
Nessie
Anca Veselie
Amalia
Pumby a tinut
si Sexy a tinut-o
luchi
pupic.gif pupic.gif pupic.gif Ce tare mi-a fost dor de voooooi!!!

Hmm, azi am fost cu capsa pusa, intoarsa din concediu ma asteptam sa gasesc plicul cu salaru' prin birou, pe undeva, dar nexaaaaam. Cineva e superstitios si nu da bani de lunea, desi toata lumea a primit plicurile joi. Pana si cafea nu a baut azi, ca se terminase si n-a vrut sa cumpere. pokey.gif No, ii corect asa?? Ntz, ntz, ntz, vreau sa ma fac mare si la anu' sa salut din mers pe cineva (eventual sa arat si semnul ala cu ciuciu gym.gif neo.gif secret.gif ).

Mada si Mady vreaaau la plimbare cu voi!!! In Tabacarie, unde doriti, abia astept! hug.gif
Amalia, si eu ma bucur sa te vad pupic.gif
Si o pup si pe Nessie ca m-a pus la curent cu noua orientare. give_rose.gif

Acuuum..pentru Lacry si nu numai, poze de la Iaaaaasi:

universitatea...

Imagine

Asteptand tramvaiul, troleu', ceva :

Imagine

O ultima privire spre Copou...

Imagine

Pentru POL, facultatea ei wink1.gif

Imagine

Si ultima....am cautat emiliane, dar nu am gasit (emiliane = un fel de strudele umplute cu crema de vanilie si frisca)..mofturi studentesti, dom'le!

Imagine

Pup fetele de noapte buna wink1.gif
bubbles
luchi cand mai ai timp si chef nu faci si o poza cu edicina ca asa as fi vrut sa fi fost studenta acolo cry.gif
Andreea-Rodica
N-ai gasit emiliane?! Eu si uitasem de ele, acum mi-ai amintit. Ce bune erau! hug.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 19-03-2007, 09:40 PM) *

pupic.gif pupic.gif pupic.gif Ce tare mi-a fost dor de voooooi!!!

Hmm, azi am fost cu capsa pusa, intoarsa din concediu ma asteptam sa gasesc plicul cu salaru' prin birou, pe undeva, dar nexaaaaam. Cineva e superstitios si nu da bani de lunea, desi toata lumea a primit plicurile joi. Pana si cafea nu a baut azi, ca se terminase si n-a vrut sa cumpere. pokey.gif No, ii corect asa?? Ntz, ntz, ntz, vreau sa ma fac mare si la anu' sa salut din mers pe cineva (eventual sa arat si semnul ala cu ciuciu gym.gif neo.gif secret.gif ).

Mada si Mady vreaaau la plimbare cu voi!!! In Tabacarie, unde doriti, abia astept! hug.gif
Amalia, si eu ma bucur sa te vad pupic.gif
Si o pup si pe Nessie ca m-a pus la curent cu noua orientare. give_rose.gif

Pup fetele de noapte buna wink1.gif

Draguta mea oicica, ce bine imi pare ca ai revenit. Sper ca ti-ai mai rezolvat din probleme ....
M-ai dat pe spate lol.gif cu "Mada si Mady" parca am fii Dumm and Dummer (cum s-o scrie....)
Bine inteles ca ne intalnim, abia astept!
Si eu am fost cu capsa pusa azi...ma nenica, de n-am avut niste draci...mergeau pe varfuri astia in jurul meu la birou )).gif
ooofffffff, abia astept sa vorbim muuuult!
Pup fata dulce, somn usor!
ina_ceva
Bine ai revenit din mini-vacantza, luchi! pupic.gif
aki
pupic.gif Salut Mokut.
Emiliane,Eugenii ce de-a dulciuri cu nume de fete.Dulci ca si fetele cred... rolleyes.gif
Amazoana
Luchiiiii, ce faci? esti ocupata? Sau ti-ai luat salariul si ai fugit sa-l cheltui? pe o asa zi frumoasa, cred si eu!
Lacry
Daaa, multumim, Luchisor. floare.gif
Mi-e dor de locurile acelea, dar nici n-am vrut sa traiesc acolo...
Nici nu stiu ce vreau...asa o sa fie mereu.
De la 1 octombrie am renuntat la 2 joburi, nici acasa nu-mi place, nici la servici nu-mi place, nimic nu-mi place
Am decis insa sa stau acasa anul asta si sa dau toate examenele de care as avea nevoie: auditor financiar, consultant fiscal. Mi-e si rusine de alte mamici blushing.gif , care lucreaza de nevoie sad.gif , iar eu ma prostesc ca aia nu vreau, ailalta nu-mi place dry.gif
luchi
give_rose.gif Bine v-am regasit!

Bubbles, daca mai ajung prin Iasi, pozez si Medicina smile.gif

Andreea, n-am gasit sad.gif Si imi era o poftaaaa...In schimb mi-am luat biscuiti "Poieni" de aia imbracati in ciocolata rolleyes.gif

Dulcy, sper ca ti-a mai trecut chestia cu capsa...Abia astept si eu revederea! give_rose.gif

Ina, multumesc mult! give_rose.gif

Aki, salut si tie! Sper sa am timp azi sa va vizitez..

Lacry, te inteleg perfect..si mie mi se face dor uneori, ma simt ca acasa, dar nu am vrut sa raman acolo. Si nu-ti mai face procese de constiinta, mie mi se pare ca stii ce vrei - ma refer la partea cu auditul- , asa ca "Go fot it!" . Si mie imi spunea lumea ca la ce imi folosesc studiile postuniversitare, dar uite ca au trecut cei 4 ani de ff, pregatesc teza, si nimeni nu mai zice nimic wink1.gif

asaaa...De marti sunt la dieta. Nu e mare lucru, e ceva fix, cu citrice, lactate si carne slaba.

Astazi, la pranz, am asa:
-125g branza de vaci slaba
- 1 castravete acru
- 1 rosie
- 1 felie paine prajita (pe care am inlocuit-o cu un fel de wasa cu tarate).

Va tzuc, o zi faina!
p.s. Si diseara, prima sedinta de electorstimulare. Am renuntat la aerobic momentan pentru ca: 1. e din ce in ce mai aglomerat si raman fara aer; si 2. mi-a rasucit putin glezna dreapta, si nu mai pot topai.
Tzutzi80
Unde te duci la electrostimulare si cat costa?
luchi
pupic.gif Ma duc la un salon de langa blocul meu (deci zona Dacia), si costa 2,5 milioane 12 sedinte. pupic.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 22-03-2007, 01:09 PM) *

pupic.gif Ma duc la un salon de langa blocul meu (deci zona Dacia), si costa 2,5 milioane 12 sedinte. pupic.gif

Neata
Slabesti de la electrostimulare? Ai auzit de rezultate bune? Ca asa m-as baga si eu la una...Stii ca are si efecte negative? Te "rascoleste" si te dor toate o perioada.........
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 22-03-2007, 11:13 AM) *

CITAT(luchi @ 22-03-2007, 01:09 PM) *

Neata
Slabesti de la electrostimulare? Ai auzit de rezultate bune? Ca asa m-as baga si eu la una...Stii ca are si efecte negative? Te "rascoleste" si te dor toate o perioada.........

Nu e adevarat! Nu te doare nimic si nu te rascoleste. Eu m-am simtit foarte bine la electrostimulare. Dar aia eu o faceam la techirghiol sub supraveghere medica
Amazoana
Da? Eu am zis asta deoarece contabella de la noi facuse si o dureau toate.... blum.gif poate de la lipsa fursecurilor....
_noni_
pup fata plimbareata! pupic.gif

ce faci, cum iti merge?

}{
Sexymom
Iubita mea prietena, iti las niste pupici cu sclipici. pupic.gif
amalia0701
pupic.gif hug.gif te pup draga mea
Amazoana
Ancaaa, pe la mine ai trecut si prin casa ta nu??? Moaaaaa unsure.gif
Sexymom
Pai pe tine te iubeste mai mult ca pe noi.Nu e asa draga Luchi?? devil.gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 23-03-2007, 07:44 PM) *

Ba ne iubeste la fel pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 23-03-2007, 08:05 PM) *

CITAT(Sexymom @ 23-03-2007, 07:44 PM) *

Ba ne iubeste la fel pupic.gif

Da pe noi poate sa ne pupiceasca LIVE mai usor biggrin.gif
crissy
pupic.gif
M-am delectat cu pozele de pe meleagurile Iesene. Mai ales ca am vazut si poza cu corpul C, acolo unde mi-am petrecut 4 ani din viata. Si mi-ai facut pofta de emiliani si poeni drool.gif . Cu astea ne indulceam noi zilele.
Amazoana
Neata
Oitaaaaaaaaaa, nu ne mai vizitezi? Ce ocupata esti blum.gif
luchi
pupic.gif Neatza fetili cucuietili!
Iertare ca n-am mai dat pe aici, sunt super-extra-mega-ocupata, incerc sa ma tin de o dieta, merg la electrostimulare (care pt mine e benefica) si...cam atat.
Va pup din fuga, si va las un link cu niste cercei facuti de o amica de-a mea, foarte talentata

Eoliana si cerceii ei

Nessie, daca tu consideri ca e publicitate, poti sterge link-ul..fara suparare. give_rose.gif
Tzutzi80
Neata Oita draga! Mi-e dor de tine pupic.gif
Pisik
Neatza Luchi!

Ti-ai mai revenit din depresii, stari proaste, mamcat necontrolat? Sper ca da, eu una ma regaseam perfect in istorisirile tale. Poate imi dai si mie "reteta" pupic.gif
Amazoana
Buna Luchi, mi-e doooooooooooooooooooorrrrr de tine pupic.gif

Imi plac cerceii la nebunie, mi-am si ales unii blum.gif
Amazoana
anca, unde umblii fata?
Am venit sa-ti dau un mare pupiciooooiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ina_ceva
luchishor, pup si eu pupic.gif .Pe unde umbli zvapaiato?
Amazoana
Neataaaa
unde petreci pastele? hai fata, raspunde-ne si noua ceva...sa stim ca esti bine pupic.gif
Amazoana
Imagine
Paste fericit! Sa fii fericita, vesela si sa-ti mearga toate din plin!

Eu plec in concediu si revin in jur de 20! Sa te gasesc cu bine!
luchi
Paste fericit tuturor, multa liniste si lumina in suflete!

Imi pare rau ca nu am avut cum sa va raspund la mesaje, din pacate o pneumonie m-a tinut departe de toate. Acum e ceva mai bine, drept dovada ca sunt ok va spun ca m-am trezit la 4.30 si am facut cozonaci rolleyes.gif , si mi-am baut ceaiul in liniste, gandindu-ma la copilarie, la bunici, la sarbatorile cu miros de cozonac si sfiala cu care paseam in curtea bisericutei de la tara .

Imagine

Sarbatori fericite!
crissy
Hristos a inviat!
danyhoney
Hristos a inviat !

Lucule , imi pare rau sa aud ca ai fost bolnavioara hug.gif . Sper ca de acum sa te prindem mai des pe aici pupic.gif
ina_ceva
Hristos a inviat!

Se pare ca boala ce a circulat pe la fetele de aici te-a ajuns si pe tine. Sper ca te simti mai bine pupic.gif
julyalina
Lucule, te pupic.gif si asteptam sa mai treci si pe aici cu noutati smile.gif
p.s. sa stii ca am facut si eu cozonac biggrin.gif
Karin
grin.gif 'Neatza! pupic.gif hug.gif
A trecut raceala? pupic.gif hug.gif Pup yuuuuuu! pupic.gif
Tzutzi80
Pupup! Nu cumva trebuia sa ne vedem azi? grin.gif Poate maine nu mai scapi naughty.gif Ca doar nu a inverzit parcul tabacarie degeaba, nu?
julyalina
asa, asa tzutzicule !! sa o pupic.gif si din partea noastra smile.gif
Sexymom
Pup si eu o fata dulce de tot. pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.