Noni, Mada, Mady, Sorana, Pisik, Anca, va multumesc din suflet!
Am fost aseara la nutritionist, m-a supus unui interogatoriu lung, de la boli, operatii, alergii, etc, pana la ce-mi place sa mananc si ce nu, ce tip de activitate am..Apoi m-a cantarit (aveau un cantar foarte fain, se introduceau datele -varsta si inaltimea - si iesea o hartiuta pe care scria greutatea, grasimea in kg si procente, continutul de apa in kg si procente, BMI-ul, rata metabolica (RMB-ul) si inca niste chestii. Apoi m-a masurat, dupa aceea mi-a masurat celulita, a stabilit stadiul (3, se pare ca am, din 4

), si luni merg din nou pentru dieta personalizata si voi incepe niste proceduri -impachetari cu alge (ca la argila sunt alergica

) si inca o procedura cu un aparat numit Starvac.
Una peste alta, mi-a placut acolo, profesionalismul de care au dat dovada, nu vreau sa-mi pun foarte mari sperante pentru ca nu vreau sa fiu foarte dezamagita, si..astept sa incep.
Cat despre vecinul care n-are somn noaptea si inteapa cauciucuri, fac tot felul de planuri si gandesc tot felul de metode de razbunare
No, ma bucur ca e vineri, abia asteptam we asta, va tzuc pe toate si va doresc un week-end minunat!