Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Amazoana
Luchisor, ce faci iubita? am vazut ca ai fost bolnavioara. Imi pare rau sad.gif pupic.gif give_rose.gif Sper ca esti bine acum. Mi-e dor de tine!
lliliana
Sal' iubita shi tiza mea scumpa. hug.gif Hristos a inviat! Pup foarte dulce shi inbratzoshez cu mult drag pupic.gif hug.gif floare.gif
lliliana
Pupacesc Luchina inestimabil de scumpa pupic.gif
julyalina
inestimabil, inestimabil da' vad ca devine si rara avis sad.gif
haide lucule, mai treci si tu pe la casutza ta floare.gif macar ca sa ne salutzi pupic.gif
Tzutzi80
Si sa ne pupi
Amazoana
Iuhuuuuuuuuuuuuu, neataaaaaaaaaa
crissy
pupic.gif
Cum merge dieta? Aerobicul? give_rose.gif
Amazoana
Stiu ca esti ocupatissima Luchisor, dar eu trec pe la tine sa te tuc! give_rose.gif
soranutza
Reprimesti oaia pierduta la tine-n jurnal? )).gif Am venit in vizita si speram sa te gasesc pe acasa. Bine macar ca-i curat si nu e praful de un deget, vad ca au facut fetele curat. Pup sagetatoarea mea! pupic.gif
luchi
Ielou la toate fetili!

Azi e una din zilele alea cand ma mananca palma sa depun actele pentru emigrare (ca sa fiu in tema cu subiectul). Pur si simplu rabdarea a atins orice limite. Mi-am gasit masina dimineata, in parcare, cu 2 cauciucuri taiate, amandoua pe aceeasi parte. And I say Romania is my country, vorba cantecului. 'tu-le mama lor de idioti si nenorociti! Si faza e ca stiu cine sunt: niste unii care au un ciuruc vechi de cel putin 30 de ani, al carui motor trebuie ambalat dimineata macar 10 minute, si care, probabil, au considerat ca le-am ocupat locul LOR de parcare.
Ma bate un gand sa cumpar o rabla, sa o tractez pana acolo, si sa o las pe locul lor de parcare nenorocit( ca oricum sper ca intr-o luna sa ma mut de acolo).

Deci..azi sunt nervoasa. Va rog sa nu ma intrebati de diete sau de cele 77 kile cu care nu ma mandresc. Azi am programare la nutritionist, pentru ca mi-a scapat situatia de sub control.

As incheia cu sloganul "Romania, tara de...pacat"
ina_ceva
Sa ne spui ce sfaturi ti-a dat nutritionistul wink1.gif

Ai dreptate, si mie imi vine cateodata sa-mi iau lumea-n cap si sa plec dry.gif

pupic.gif hug.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 03-05-2007, 08:40 AM) *

Ielou la toate fetili!

Azi e una din zilele alea cand ma mananca palma sa depun actele pentru emigrare (ca sa fiu in tema cu subiectul). Pur si simplu rabdarea a atins orice limite. Mi-am gasit masina dimineata, in parcare, cu 2 cauciucuri taiate, amandoua pe aceeasi parte. And I say Romania is my country, vorba cantecului. 'tu-le mama lor de idioti si nenorociti! Si faza e ca stiu cine sunt: niste unii care au un ciuruc vechi de cel putin 30 de ani, al carui motor trebuie ambalat dimineata macar 10 minute, si care, probabil, au considerat ca le-am ocupat locul LOR de parcare.
Ma bate un gand sa cumpar o rabla, sa o tractez pana acolo, si sa o las pe locul lor de parcare nenorocit( ca oricum sper ca intr-o luna sa ma mut de acolo).

Deci..azi sunt nervoasa. Va rog sa nu ma intrebati de diete sau de cele 77 kile cu care nu ma mandresc. Azi am programare la nutritionist, pentru ca mi-a scapat situatia de sub control.

As incheia cu sloganul "Romania, tara de...pacat"

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif io si nervoasa te ubesc!
Pisik
Bafta la nutritionist Lucule!
Si eu am fost tot din motive de scapare a haturilor si pierdere a vointei, dar nu pot spune ca dau pe spate cu regimul pe care mi l-a dat. Momentan insa rezist...
luchi
Pisik, am citit ca ai fost la nutritionist, vroiam sa-ti spun cateva cuvinte de incurajare, dar nu le gaseam pe cele potrivite. blushing.gif . Je se duce din motive de bulimie nervoasa, am picat in cealalta extrema - de la nemancat la mancat mult, mult, necontrolat, abuz de laxative si ocazional varsaturi provocate. Scuze s-ar gasi - perioada asta cumplita prin care trec si care imi pare ca nu se mai termina -dar, de fapt, comportamentul meu nu are scuze.
Si eu sunt curioasa de regimul pe care mi-l va prescrie, plus ca voi apela probabil si la niste proceduri pentru slabire si remodelare.

Mada, te astept la un frappe..cand 'om fi mai libere amandoua, da' neaparat pana pleaca Mady floare.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 03-05-2007, 10:16 AM) *

Pisik, am citit ca ai fost la nutritionist, vroiam sa-ti spun cateva cuvinte de incurajare, dar nu le gaseam pe cele potrivite. blushing.gif . Je se duce din motive de bulimie nervoasa, am picat in cealalta extrema - de la nemancat la mancat mult, mult, necontrolat, abuz de laxative si ocazional varsaturi provocate. Scuze s-ar gasi - perioada asta cumplita prin care trec si care imi pare ca nu se mai termina -dar, de fapt, comportamentul meu nu are scuze.
Si eu sunt curioasa de regimul pe care mi-l va prescrie, plus ca voi apela probabil si la niste proceduri pentru slabire si remodelare.

Mada, te astept la un frappe..cand 'om fi mai libere amandoua, da' neaparat pana pleaca Mady floare.gif

Moaaaaa, ce ai ma? Nu-mi place de tine, de ce bulimie? Ancule, ne suparam!
cand pleaca Mada? Si eu abia astept sa ne vedem, dar sa vedem si cand......
La niste procedee de slabit, ma inscriu si eu, cam peste o luna. La ce te gandesti?
amalia0701
Oauuuuu!
Io ma gandeam ca esti bine, dar vad ca nu te prea descurci.
Ma bucur ca te-ai hotarat sa te duci la nutritionist pupic.gif , sper sa te rezolvi problema.
Ai grija de tine iubita.
Cauciucurile, .......Romanica dulce Romanica, pacat ca-i locuita.
axe10
Vezi ca e nasol cu varsaturile:sangerari esofagiene...si se poate ajunge la moarte....du-te la psiholog...nu nutritionist...no offence!
luchi
Multumesc pentru sfaturi si ca sunteti aici!
Axe, merg de ceva vreme la un doctor de cap, tratez o depresie prelungita si alte cele, asa ca in combinatie cu nutritionistul ar trebui sa mearga totul bine. Am mai trecut prin asta (aproximativ), cu diferenta ca de aceasta data stiu ce sa fac si unde sa ma duc, si mai ales stiu ce mi se intampla.
Si vreau sa-mi dovedesc mie ca nu sunt slaba (desi faptele sustin contrariul blushing.gif ), si sa nu ma mai las asa usor marcata de "suprizele" neplacute ale vietii...

Amalia, te tzuc. N-am mai trecut pe aici ca..n-am putut. Sincer. floare.gif

Mada, voi merge la un centru de pe Bd. Mamaia, cred ca il stii, nu-i zic numele aici ..e destul de renumit si in Ct, si in Bucuresti. floare.gif

p.s. Tocmai s-a intors sotul meu cu masina, se pare ca un cauciuc era intepat in 2 locuri, celalalt in 3.. wacko.gif
Nessie
hug.gif Of, ce rau imi pare pentru toate bubele astea ...stii cum zice Amalia, "toate bubele la fundu' babei mele".

Nici nu stiu ce sa-ti spun legat de nutritionist sa nu te dezamagesc. sorry.gif Doar ai grija sa nu iti pui increderea in el, ci tot in tine si in cei care te iubesc. pupic.gif
amalia0701
Inteleg draga mea ca nu ai putut sa treci.
Important ca suntem aici oricand poti veni tu.
luchi
Nessie, ai dreptate. De-aia nici n-am vrut sa ma plang, sa nu para ca cersesc compasiune, mila, uatevar..Acum am scris despre problemele de alimentatie pe care le am pentru ca poate mai sunt si alte persoane care trec prin asta, dar nu au curajul sa o spuna., si poate ca si din egoism - mi-am zis ca daca spun ce am patit, imi va fi rusine sa repet a doua oara..
_noni_
pup lulucu' meu drag si scump si cu buba! pupic.gif

hai aduna-te ca sa or sa treaca si astea, toate, macar bine ca n-ai avut de schimbat luneta cum au patit niste prieteni de-ai nostri carora le-au spart masina in centrul budapestei, in fata unui mall, la 7 seara lol.gif

ei intrasera dupa cateva cumparaturi si cand au iesit si s-au urcat in titiu i-a atentionat ala micu' ca au zapada pe bancheta din spate lol.gif asa ca nu numai traitul in romania iti ocupa tot timpul! tease.gif

pup mult si iti urez sa te viziteze gandurile ale bune si sa nu mai plece de la tine! give_rose.gif

}{

Tzutzi80
Tu stii ca noi te iubim! Cat despre kilograme....tu te vezi mult mai mare decat esti, si de aici problema ta. Nu esti GRASA. Nici macar pe departe. SI eu vreau sa ne vedem. Luni trec sigur prin Cta ca ma duc sa imi iau cazierul, si daca nu ne vedem pana atunci, luni nu scapi. Desi poate bagam o plimbare la mal de mare in weekend. hug.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 03-05-2007, 01:38 PM) *

Tu stii ca noi te iubim! Cat despre kilograme....tu te vezi mult mai mare decat esti, si de aici problema ta. Nu esti GRASA. Nici macar pe departe. SI eu vreau sa ne vedem. Luni trec sigur prin Cta ca ma duc sa imi iau cazierul, si daca nu ne vedem pana atunci, luni nu scapi. Desi poate bagam o plimbare la mal de mare in weekend. hug.gif

Sunt total de acord! NU ESTI GRASA!!!!!!!!!!!
Si mai treci si tu prin jurnalul meu, cand si daca ai timp. pupic.gif
soranutza
pupic.gif Scumpa mea,

Ai grija de tine, ca alta n-avem! rolleyes.gif Desi imi pare nespus de rau prin ceea ce treci, trebuie sa ne acceptam destinul asa cum e el, cu bune, cu rele... ma bucur totusi ca ai facut pasul asta si te vei duce la nutritionist. Eu stiu ca vei reusi sa treci peste toate fiindca esti o luptatoare! Iti tin pumnii si iti doresc mult curaj si nu uita ca sunt aici daca ai nevoie de ceva - orice! hug.gif

P.S. - Si eu o iubesc muuuuuuult blum.gif
Pisik
CITAT(luchi @ 03-05-2007, 11:00 AM) *

Nessie, ai dreptate. De-aia nici n-am vrut sa ma plang, sa nu para ca cersesc compasiune, mila, uatevar..Acum am scris despre problemele de alimentatie pe care le am pentru ca poate mai sunt si alte persoane care trec prin asta, dar nu au curajul sa o spuna., si poate ca si din egoism - mi-am zis ca daca spun ce am patit, imi va fi rusine sa repet a doua oara..

Da, si eu trec prin astfel de stari, dar nu am ajuns pana acum la psiholog, desi poate ar fi trebuit.
Si eu am perioade in care tin regim, urmate de perioade in care mananc tot ce prind, cu accent pe dulciuri si snacks-uri, biscuitei, floricele, etc. Si pe urma bag ceaiuri antiadipoase de mi-am dereglat stomacul si sunt mai mult constipata si de cateva ori (f sporadic ce-i drept) mi-am varat destele in gatlej. Dar acum m-am speriat si cand ma mai apuca mancatul fara control, comit fapta si astept sa treaca, nu mai beau ceaiuri, nu mai bag deste pe gat.
Dar de mancat bulimic nu am scapat
Zic si eu ca Ness, nutritionistul nu iti face mare branza, adica eu am sentimentul ca mie mai mult rau imi face, ca mi-a dat un regim cu care nu ma impac, sau mai degraba nu ma mai impac eu cu regimurile....
Eu zic sa incerci si tu sa te echilibrezi, sa nu te bazezi numai pe el/ea

Succes pupic.gif
Amazoana
Si eu o iubesc
anca veselie
luchi, azi nu stiu ce sa spun, cum sa spun. asa ca am trecut doar sa te pup pupic.gif si sa te iau in brate hug.gif
luchi
Noni, Mada, Mady, Sorana, Pisik, Anca, va multumesc din suflet! floare.gif floare.gif

Am fost aseara la nutritionist, m-a supus unui interogatoriu lung, de la boli, operatii, alergii, etc, pana la ce-mi place sa mananc si ce nu, ce tip de activitate am..Apoi m-a cantarit (aveau un cantar foarte fain, se introduceau datele -varsta si inaltimea - si iesea o hartiuta pe care scria greutatea, grasimea in kg si procente, continutul de apa in kg si procente, BMI-ul, rata metabolica (RMB-ul) si inca niste chestii. Apoi m-a masurat, dupa aceea mi-a masurat celulita, a stabilit stadiul (3, se pare ca am, din 4 sad.gif ), si luni merg din nou pentru dieta personalizata si voi incepe niste proceduri -impachetari cu alge (ca la argila sunt alergica wacko.gif ) si inca o procedura cu un aparat numit Starvac.
Una peste alta, mi-a placut acolo, profesionalismul de care au dat dovada, nu vreau sa-mi pun foarte mari sperante pentru ca nu vreau sa fiu foarte dezamagita, si..astept sa incep. rolleyes.gif

Cat despre vecinul care n-are somn noaptea si inteapa cauciucuri, fac tot felul de planuri si gandesc tot felul de metode de razbunare devil.gif

No, ma bucur ca e vineri, abia asteptam we asta, va tzuc pe toate si va doresc un week-end minunat!
lliliana
Lucu meu shi-a revenit,
Bataioas-a devenit
Nervii i-a directionat
Catre kile jos de daaaaaat yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Na...am comis-o....

Mi-i drag de mooooor de tine shi spui...TE IUBESC LUCULE DIN TOT SUFLETELUL MEU!!!!
Ma bucur shi-mi tresalta sufletul ca te vad asha determinata...MMMMMMMUAAA. pupic.gif
Pisik
CITAT(luchi @ 04-05-2007, 06:23 AM) *

Noni, Mada, Mady, Sorana, Pisik, Anca, va multumesc din suflet! floare.gif floare.gif

Am fost aseara la nutritionist, m-a supus unui interogatoriu lung, de la boli, operatii, alergii, etc, pana la ce-mi place sa mananc si ce nu, ce tip de activitate am..Apoi m-a cantarit (aveau un cantar foarte fain, se introduceau datele -varsta si inaltimea - si iesea o hartiuta pe care scria greutatea, grasimea in kg si procente, continutul de apa in kg si procente, BMI-ul, rata metabolica (RMB-ul) si inca niste chestii. Apoi m-a masurat, dupa aceea mi-a masurat celulita, a stabilit stadiul (3, se pare ca am, din 4 sad.gif ), si luni merg din nou pentru dieta personalizata si voi incepe niste proceduri -impachetari cu alge (ca la argila sunt alergica wacko.gif ) si inca o procedura cu un aparat numit Starvac.
Una peste alta, mi-a placut acolo, profesionalismul de care au dat dovada, nu vreau sa-mi pun foarte mari sperante pentru ca nu vreau sa fiu foarte dezamagita, si..astept sa incep. rolleyes.gif

Cat despre vecinul care n-are somn noaptea si inteapa cauciucuri, fac tot felul de planuri si gandesc tot felul de metode de razbunare devil.gif

No, ma bucur ca e vineri, abia asteptam we asta, va tzuc pe toate si va doresc un week-end minunat!

Bravo, intr-adevar, suna f profi, pacat ca nu sunt in Bucuresti sad.gif
Si ce regim alimentar ti-a prescirs?

Pupici si sa te tii de treaba pupic.gif
luchi
Pisik, luni primesc dieta personalizata.
Centrul este si in Bucuresti, iti dau un pm. wink1.gif Eu am ajuns la ei intamplator, sefa mea e clienta fidela si a slabit anul trecut 14 kilograme.

Liliiiish!!! Mi tuuu... vezi ca azi mi-am uitat rimele acasa blum.gif
Amazoana
Aaaahh, ce-mi place de tine, asa optimista si plina de viata! pupic.gif
Sunt curioasa la "cate bani" te-a ajuns consultatia si impachetarile........scrie-mi pe mess, pls
ina_ceva
Bine ca s-a rezolvat cu nutritionistul, sa ne spui ce dieta ti-a dat wink1.gif pupic.gif
Nessie
CITAT(luchi @ 04-05-2007, 09:14 AM) *

Pisik, luni primesc dieta personalizata.
Centrul este si in Bucuresti, iti dau un pm. wink1.gif Eu am ajuns la ei intamplator, sefa mea e clienta fidela si a slabit anul trecut 14 kilograme.

Liliiiish!!! Mi tuuu... vezi ca azi mi-am uitat rimele acasa blum.gif
Lucule, ma bucur ca a fost bine la nutritionist! pupic.gif
Dar de ce spui numa' pe privat numele clinicii? unsure.gif Eu una sunt interesata si poate mai sunt si altele, iar ma gandesc ca reclama nu-i strica nici cabinetului. blum.gif
luchi
Mada, Ina, o sa va tin la curent!
Gabicule, am fost la Silhouette. Stiu ca este si in Bucuresti, ca preturile sunt piperate (spun unii), dar mi-a placut de ei si mai ales ca am vazut rezultate la sefa mea - a slabit 14 kg anul trecut, asa ca am mers pe mana ei.
Oare si tu ai fost la ei, sau nu tin minte bine? Daca ai fost, ce parere ai despre servicii, personal?

p.s. Mada, nu stiu daca te poti orienta dupa cat am platit eu, avand in vedere ca am beneficiat de niste reduceri substantiale, pentru ca am devenit clienta datorita unei cliente fidele a lor (adicatelea sefa').
Nessie
CITAT(luchi @ 04-05-2007, 12:05 PM) *

Mada, Ina, o sa va tin la curent!
Gabicule, am fost la Silhouette. Stiu ca este si in Bucuresti, ca preturile sunt piperate (spun unii), dar mi-a placut de ei si mai ales ca am vazut rezultate la sefa mea - a slabit 14 kg anul trecut, asa ca am mers pe mana ei.
Oare si tu ai fost la ei, sau nu tin minte bine? Daca ai fost, ce parere ai despre servicii, personal?

p.s. Mada, nu stiu daca te poti orienta dupa cat am platit eu, avand in vedere ca am beneficiat de niste reduceri substantiale, pentru ca am devenit clienta datorita unei cliente fidele a lor (adicatelea sefa').
Am fost si eu la ei, dar eram in facultate si a fost primul lucru care l-am facut cand m-am hotarat sa slabesc...inainte de a descoperi forumurile. wink1.gif
La vremea aia am fost dezamagita pentru ca 1. cand am intrebat de cat ma costa ce mi-au propus ei sa fac, mi-au raspuns cu mai multe intrebari de genul "daca ma intretin parintii", "daca am venituri suplimentare" si 2. pretul venit dupa toate astea era cam de 2 ori mai mare decat suma pe care o primeam eu de acasa sa ma intretin 1 luna. doh.gif

Nu mai nimeream usa sa ies de acolo si ma gandeam ca as slabi de la foamea pe care as fi nevoita sa o fac daca le dau lor banii aia. laugh.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 04-05-2007, 12:18 PM) *

Am fost si eu la ei, dar eram in facultate si a fost primul lucru care l-am facut cand m-am hotarat sa slabesc...inainte de a descoperi forumurile. wink1.gif
La vremea aia am fost dezamagita pentru ca 1. cand am intrebat de cat ma costa ce mi-au propus ei sa fac, mi-au raspuns cu mai multe intrebari de genul "daca ma intretin parintii", "daca am venituri suplimentare" si 2. pretul venit dupa toate astea era cam de 2 ori mai mare decat suma pe care o primeam eu de acasa sa ma intretin 1 luna. doh.gif

Nu mai nimeream usa sa ies de acolo si ma gandeam ca as slabi de la foamea pe care as fi nevoita sa o fac daca le dau lor banii aia. laugh.gif

Ooooo, chiar asa de mult???????? blink.gif
luchi
Nessie, nu stiu ce preturi au in Bucuresti, cum sunt ele fata de Constanta.
Mada, ca sa-ti faci o idee, pt 12 sedinte - impachetari cu alge, in patura electrica - am dat 150 euro, in loc de 250 (reducerea a fost de 100 de euro pentru ca am platit la fel ca sefa mea, clienta fidela, cum am mai spus).

Am vrut sa-mi organizez agenda pe saptamana viitoare si am vazut ca marti trebuie sa ma duc la centru doh.gif . Sunt varza, complet pe langa, bine ca mi-am dat seama ca ma si vedeam luni la prima ora, gata sa le daram usa! )).gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 04-05-2007, 03:02 PM) *

Mada, ca sa-ti faci o idee, pt 12 sedinte - impachetari cu alge, in patura electrica - am dat 150 euro, in loc de 250 (reducerea a fost de 100 de euro pentru ca am platit la fel ca sefa mea, clienta fidela, cum am mai spus).

Am vrut sa-mi organizez agenda pe saptamana viitoare si am vazut ca marti trebuie sa ma duc la centru doh.gif . Sunt varza, complet pe langa, bine ca mi-am dat seama ca ma si vedeam luni la prima ora, gata sa le daram usa! )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Nessie
Pai cred ca era acum vreo 3-4 ani si pe vremea aia banii mei/luna erau 3 mil, iar ei imi cerusera undeva pe la 5-6 mil. doh.gif Mi s-a parut exagerat de mult, dar adevarul este pe vremea aia era singurul centru din tara de remodelare comrporala, iar cat am asteptat sa intru la consultatie am vazut-o pe Esca si m-am gandit ca e salon de fitze. w00t.gif

Acum pretul de 150 euro e pretul normal la toate saloanele de remodelare, da tu Lucule zici ca ai avut reducere 100$... eusa_think.gif deci tot e peste medie pretul.
Amazoana
CITAT(Nessie @ 04-05-2007, 03:24 PM) *

Pai cred ca era acum vreo 3-4 ani si pe vremea aia banii mei/luna erau 3 mil, iar ei imi cerusera undeva pe la 5-6 mil. doh.gif Mi s-a parut exagerat de mult, dar adevarul este pe vremea aia era singurul centru din tara de remodelare comrporala, iar cat am asteptat sa intru la consultatie am vazut-o pe Esca si m-am gandit ca e salon de fitze. w00t.gif

Acum pretul de 150 euro e pretul normal la toate saloanele de remodelare, da tu Lucule zici ca ai avut reducere 100$... eusa_think.gif deci tot e peste medie pretul.

Oricum, mi se pare mult
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 04-05-2007, 03:30 PM) *

Oricum, mi se pare mult

Cand m-oi intoarce poate imi permit si eu o dezdrabalare de asta. Lucule....sa fii clienta fidea pana atunci , sa ma recomanzi si pe mine la reduceri )).gif pupic.gif
lliliana

Sal Luk. hug.gif pupic.gif

Ma bag shi eu in seama. In Arad o impachetare cu alge shi alea alea in patura electrica...50 RON. Electrostimularea 25 RON. Parerea mea...care am shi practicat "sportul" asta...minim 20 shedinte + intretzinere lunara ulterior. Altfel se pune la loc. Pentru ca sa aiba pielea fermitate, paralel sunt neaparat necesare shedintele de electrostimulare. Pot spune ca dupa 5 shedinte de impachetari aveam 3 cm mai putzin in talie, deshi nu am scazut in greutate. hug.gif

Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 04-05-2007, 08:10 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 04-05-2007, 03:30 PM) *

Oricum, mi se pare mult

Cand m-oi intoarce poate imi permit si eu o dezdrabalare de asta. Lucule....sa fii clienta fidea pana atunci , sa ma recomanzi si pe mine la reduceri )).gif pupic.gif

Da, da ,daaaaaaaa si pe mineee...uite ma, ca la asta nu m-am gandit. Ia sa faci bine sa ma recomanzi, ca-s si io mica si....grasunica

CITAT(lliliana @ 05-05-2007, 08:08 AM) *

Sal Luk. hug.gif pupic.gif

Ma bag shi eu in seama. In Arad o impachetare cu alge shi alea alea in patura electrica...50 RON. Electrostimularea 25 RON. Parerea mea...care am shi practicat "sportul" asta...minim 20 shedinte + intretzinere lunara ulterior. Altfel se pune la loc. Pentru ca sa aiba pielea fermitate, paralel sunt neaparat necesare shedintele de electrostimulare. Pot spune ca dupa 5 shedinte de impachetari aveam 3 cm mai putzin in talie, deshi nu am scazut in greutate. hug.gif

Tre sa fac si eu niste impachetari d'astea ca am o talie de butuc. Iupiiiiii, bine ar fii sa-mi permit.......
lliliana
Pup Luk frumos shi intzelept. Spor la slabit...sa dea Domnul sa fie de bine centrul ala. pupic.gif floare.gif hug.gif
luchi
Gud morning la fete!
E luni, fir'ar, nu stiu cum e la voi, al mine a fost un week-end plin-plin, si obositor.

Ziua incepuse bine, pana mi-a zis o beneficiara veche, care se da madama cu staif si oama de cultura in oras ca m-am ingrasat, m-a intrebat si de ce..Ce puteam sa spun? Iar ieri, proprietarii garsonierei in care am stat cu chirie m-au intrebat daca sunt insarcinata sorry.gif (ei fara rautate).

Ooooof!!! M-am saturat sa fiu grasa. Zau! Si pentru cine zice ca nu-i asa, mai ales pt fetele cu care m-am vazut vara trecuta, tin sa va spun ca am cu 10 (ZECE!!) kile mai mult.

sorry.gif Azi sunt trista. Si deprimata. Si..si..gata. Of.

p.s. Lilicule, am facut electrostimulare, 24 sedinte; aici mi-au spus ca este contraindicata in depresie...unde am facut eu era un salon cu coafor, cosmetica si mani/pedi. huh.gif
Amazoana
Nooooooooooo, de nu te caftesc eu........de ce sa fii iar deprimata???? Hai maaa!!!!!!!!!
Tu care te duci la saloane si te faci mumoaca? floare.gif floare.gif floare.gif Sa vezi cat de repede vei slabi!
Ia sa vad un zambet mareeeeeeeeeeeeee )).gif )).gif )).gif
Pup pup pup pup pup pup pup pup
luchi
give_rose.gif Sper sa dea rezultate..ca sunt disperata, nu mai am cu ce sa ma imbrac..sad.gif
Noroc ca azi ma duc la doctorul de cap, sa ma mai linistesc putin. blushing.gif pupic.gif pupic.gif
Karin
Fay, am zis au ba? Ne punem pe treaba au ba? Vrei sa ma tin io de capul tau? naughty.gif naughty.gif Vrei? Vrei?
Si eu m-am saturat sa fiu grasa si mi-am pus ambitia acum! Ori ele (kilele), ori eu! devil.gif
pupic.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.