Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Nessie
CITAT(luchi @ 07-05-2007, 11:05 AM) *
am facut electrostimulare, 24 sedinte; aici mi-au spus ca este contraindicata in depresie
huh.gif blink.gif Nu pricep ce treaba are una cu alta. Eu simteam ca ma autoflagelez ca am mancat nush ce prostie la fiecare curentare si ma simteam mai bine. laugh.gif fool.gif

Hai si eu cu hotarare cica. Chiar mi-am hotarat atat de tare incat iote ce mi-am pus la semantura. tease.gif Pe vremuri ma motiva tare asta.

Lucule, sigur o sa treca pasa proasta si o sa te faci sirena! pupic.gif
lliliana

[
Ooooof!!! M-am saturat sa fiu grasa. Zau! Si pentru cine zice ca nu-i asa, mai ales pt fetele cu care m-am vazut vara trecuta, tin sa va spun ca am cu 10 (ZECE!!) kile mai mult.

sorry.gif Azi sunt trista. Si deprimata. Si..si..gata. Of.

p.s. Lilicule, am facut electrostimulare, 24 sedinte; aici mi-au spus ca este contraindicata in depresie...unde am facut eu era un salon cu coafor, cosmetica si mani/pedi. huh.gif

Unde am fost eu era numai pentru asta...se faceau shi impachetari cu cioco biggrin.gif Io o prefer tablete biggrin.gif Aaaaa....da, parca ziuceu shi ceva de genul...daca doriti un tratament la ten...ceva...se poate. Dar asta era activitatea principala. pupic.gif

Itzi dau io tot depresie peste uochi. Io-s cu nervii franjuri...fata shi sotz comploteaza deopotriva...shi nu-s depresiva...am shi nouaj'de kile la un metru shi-un ziar cat am io. Vezi ca viu cu cureaua sa-tzi mangai bucile...ca-s prea palide. blum.gif blum.gif blum.gif

Shi...daca vrei sa shtii, daaaa.....nu ma mai incape decat o singura pereche de pantaloni, pe care n-am aruncat-o cand am slabit ultima oara blum.gif SI TOT NU-S DEPRESIVAAAA!!!! blum.gif blum.gif blum.gif
Amazoana
CITAT(lliliana @ 07-05-2007, 12:32 PM) *

[
Ooooof!!! M-am saturat sa fiu grasa. Zau! Si pentru cine zice ca nu-i asa, mai ales pt fetele cu care m-am vazut vara trecuta, tin sa va spun ca am cu 10 (ZECE!!) kile mai mult.

sorry.gif Azi sunt trista. Si deprimata. Si..si..gata. Of.

p.s. Lilicule, am facut electrostimulare, 24 sedinte; aici mi-au spus ca este contraindicata in depresie...unde am facut eu era un salon cu coafor, cosmetica si mani/pedi. huh.gif

Unde am fost eu era numai pentru asta...se faceau shi impachetari cu cioco biggrin.gif Io o prefer tablete biggrin.gif Aaaaa....da, parca ziuceu shi ceva de genul...daca doriti un tratament la ten...ceva...se poate. Dar asta era activitatea principala. pupic.gif

Itzi dau io tot depresie peste uochi. Io-s cu nervii franjuri...fata shi sotz comploteaza deopotriva...shi nu-s depresiva...am shi nouaj'de kile la un metru shi-un ziar cat am io. Vezi ca viu cu cureaua sa-tzi mangai bucile...ca-s prea palide. blum.gif blum.gif blum.gif

Shi...daca vrei sa shtii, daaaa.....nu ma mai incape decat o singura pereche de pantaloni, pe care n-am aruncat-o cand am slabit ultima oara blum.gif SI TOT NU-S DEPRESIVAAAA!!!! blum.gif blum.gif blum.gif

No ase, draga mea, am pus-o noi la punct! lLillilici,te felicit ca tii stacheta sus! hug.gif pupic.gif
Doamne ajuta Oita draga, sa fii mai bine pupic.gif
hug.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
lliliana
S-a ascuns de frica )).gif
luchi
blushing.gif Dap..sub birou..
Multumesc de incurajari si amenintari... grin.gif Ma click-uieste curand...sper. laugh.gif
lliliana
Am vorbit cu sotzu' la tel acu' un minutzel...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA tease.gif ....de barbatzi...Da' sunt o femeie cu un caracter puternic. biggrin.gif Ascut cutzitu' shi ma duc acasa. Ala cu care-o sculptez pe Bubu s-o fac Venus lol.gif
Karin
CITAT(lliliana @ 07-05-2007, 01:01 PM) *

Am vorbit cu sotzu' la tel acu' un minutzel...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA tease.gif ....de barbatzi...Da' sunt o femeie cu un caracter puternic. biggrin.gif Ascut cutzitu' shi ma duc acasa. Ala cu care-o sculptez pe Bubu s-o fac Venus lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
hug.gif pupic.gif
lliliana
Mi-a trecut. Am baut un pahar cu bulion shi m-am gandit la cate kilograme o sa se duca biggrin.gif
Amazoana
CITAT(lliliana @ 07-05-2007, 01:13 PM) *

Mi-a trecut. Am baut un pahar cu bulion shi m-am gandit la cate kilograme o sa se duca biggrin.gif

Beaaaaaaaaaaaaccccccccc
Karin
CITAT(dulcikatty @ 07-05-2007, 01:43 PM) *

Beaaaaaaaaaaaaccccccccc

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ce e Dulci? Ti-e greatza de bulion? naughty.gif
N-ai de ce, iti spun io! wink1.gif Daca Lilish bea din ala cum se face prin partile din care provine ea, e o adevarata minunatie! drool.gif Pur si simplu nu te saturi de el! Si mama mea stie, ca ii subtiam camara de sticle de bulion! grin.gif
wink1.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(Karin @ 07-05-2007, 01:48 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 07-05-2007, 01:43 PM) *

Beaaaaaaaaaaaaccccccccc

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ce e Dulci? Ti-e greatza de bulion? naughty.gif
N-ai de ce, iti spun io! wink1.gif Daca Lilish bea din ala cum se face prin partile din care provine ea, e o adevarata minunatie! drool.gif Pur si simplu nu te saturi de el! Si mama mea stie, ca ii subtiam camara de sticle de bulion! grin.gif
wink1.gif pupic.gif

O singura data am baut un bulion super bun. Facut de bunica unui prieten. Avea si cimbru si busuioc, cred. Chiar i-am mai cerut un pahar. Asta din comert este groaznic.
Tzutzi80
Lucule.....plec pe 31 mai. Asa ca maine....dupa 5 esti a mea. Sa vad cat de repede termin la stomatolog si poate pe la 6 ne vedem pupic.gif
anca veselie
pupic.gif luchiii, o sa scapi mintenas de ceva kg pupic.gif nu te mai depresiona, te roooooog pupic.gif hug.gif
amalia0701
hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Amazoana
Neata Lucule, ce faci? pupic.gif ai baut cafeaua deja? Daca nu, hai la mine, ca e plin de cafengioaice acolo. Cred ca-mi deschid cafenea blum.gif
Ai fost la dr de minti? Cum fu?
julyalina
lucule, te pupic.gif
ia spune repede aici la baba... te intalnesti cu tzutzul?
luchi
give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif Pentru toate fetele dragutele.

Cu ce sa incep? Aaa, cu doctorul de minti. Aveam programare la cabinetul particular, ma duc, imi spune ca a fost sapt trecuta in concediu, ca nu vine la cabinetul particular si sa ma duc in policlinica, pt ca acolo ma poate consulta. Ajung acolo, lume muuultaaaa, obositaaa, nervoasa, rea, cu probleme cu adevarat..importante; nu conta ca eu aveam nr 1, se facuse un zid de netrecut in fata usii, format din babe isterice, se suprapusesera programarile..Asa ca am sunat la cabinetul particular, m-am programat pentru maine seara, si am plecat acasa (dupa 3 ore de stat in picioare si mestecat nervi in surdina).

Azi am fost la primele proceduri la centru, mi-a placut, e senzatia foarte faina; mi-am primit si dieta personalizata, in functie de preferintele culinare , alergii, alimente tolerate. Eu zic ca e ok, de bun simt, am sa o scriu treptat. Aaaa, si dupa muuulta vreme, am fost singura cu masina, si ma bucur ca m-am descurcat (imi era frica, dar am scapat blushing.gif ).

Asaaa..Tzutziiiii.. sorry.gif azi lucrez pana tarziu..recuperez ziua de ieri, orele lipsa de azi (aproape 3). Nu cred ca pot pleca. sorry.gif
Amazoana
Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif ce ma bucur ca ai condus!!!!!!!!!!!!! Vezi ca esti din ce in ce mai bine? Te alinti singura.
Si eu vreau sa va vad, sa nu indrazniti sa va vedeti singure mad.gif

Vreau si eu sa fac scoala, ca ne luam masina cand vine B din voiaj! cheer.gif Ne-am hotarat la Noul Opel Corsa. Ce parere aveti?
amalia0701
Draga mea sunt tare mandra de tine pupic.gif
Puterea e in tine.
E normal sa iti fie frica, dar esti mai puternica decat crezi hug.gif
Pisik
Bravo Luc pupic.gif
Abia astept sa ne scrii si dieta
ina_ceva
Dieta, luchi, dieta. M-ai facut curioasa wink1.gif
_noni_
pup mult!

ce facusi domne, te batusi cu babele la usa?

ma bucur de tine ca ai ambitie si te tii de treaba! sa ne zici cu dieta personalizata si cum iti vine chestia.

cu masinutza aia frumusica foc te-ai dat? eu in locul tau cred ca o parcam, ma dadeam jos si juma de ora o admiram pe-afara, dupa care intram si o mai admiram juma de ora si pe dinauntru. si apoi luam un taxiu de frica sa nu stric jucaria. tease.gif bravo tie! eu inca n-am curaj de una singura! sorry.gif

}{
Amazoana
Neata
Ti-am adus de baut. Aflii la mine de ce:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

ImagineImagineImagineImagineImagine
amalia0701
Servus iubita!
Ce zisa dr. de mintzi?
Ziceai ca ne spui si noua regimul personalizat. pupic.gif
amalia0701
Multzumim pupic.gif
Spor la trebi.
axe10
CITAT(dulcikatty @ 08-05-2007, 01:11 PM) *

Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif ce ma bucur ca ai condus!!!!!!!!!!!!! Vezi ca esti din ce in ce mai bine? Te alinti singura.
Si eu vreau sa va vad, sa nu indrazniti sa va vedeti singure mad.gif

Vreau si eu sa fac scoala, ca ne luam masina cand vine B din voiaj! cheer.gif Ne-am hotarat la Noul Opel Corsa. Ce parere aveti?

Bravo fetele...
Opel Corsa e mistocutz rau...
Amazoana
CITAT(axe10 @ 09-05-2007, 01:37 PM) *

Bravo fetele...
Opel Corsa e mistocutz rau...

Da, e tare dulcel. Ai mei au Opel Corsa, modelul vechi. Si este si verde, mor dupa el. Modelul acesta nou, parca are botul prea butucanos, dar asta e. Nu-mi place culoarea aleasa de Bog: gri. Eu vreau rosie sau verde!

CITAT(luchi @ 09-05-2007, 01:20 PM) *

floare.gif mada, imi place opel corsa. E draguta si e usor de condus (am condus si eu una putin), Nu stiu cum e modelul nou, vorbesc de cel vechi. Aaaa, felicitari pentru promovare!!! cheer.gif

Am inceput cu ziua a III-a:

md (ora 7.00 - pt ca sunt matinala de felul meu):
- 1 felie paine graham
- 1 felie sunca pui
- 1 rosie
- 1 castravete

gustare (11.00 -trebuie la ora asta, dar cum am fost cu treburi in oras, s-a decalat): un fruct permis (mar am ales)

pranz (14.00)
- 150 g carne vita (am fript-o in tava teflonata, fara ulei, in cuptor)
- salata de sfecla rosie cu zeama de lamaie si o lingurita ulei masline

gustare (ora 16.00): un iaurt (150) 0.1% grasime

cina (18.00):
-Salata greceasca (salata verde, un castravete, o rosie, 4 masline dietetice, 50 g branza de vaci degresata (o lingura), suc de lamaie, o lingurita ulei de masline

va tzuc, back to work, ca am muuult de recuperat. of!

Multumesc Luchisorule pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Imi place dieta ta, nu suferi de foame si este si variata. La bauturi ce ai voie? Un suc, o berica ceva? blum.gif
te pup dulceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si sa ai spor si putere de munca! hug.gif
Tzutzi80
Hai ca ieri am plecat fara telefon la mine si nu am putut sa te sun....dar e ok ca vad ca erai ocupata. Poate in we ne vedem totusi. Ca azi plec la brasov si vin maine sau poimaine. Ce ziceti de sambata???? mada tu poti?
crissy
CITAT(luchi @ 09-05-2007, 01:20 PM) *

:- 150 g carne vita (am fript-o in tava teflonata, fara ulei, in cuptor)

Nu s-a cauciucat huh.gif ?
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 09-05-2007, 02:26 PM) *

Hai ca ieri am plecat fara telefon la mine si nu am putut sa te sun....dar e ok ca vad ca erai ocupata. Poate in we ne vedem totusi. Ca azi plec la brasov si vin maine sau poimaine. Ce ziceti de sambata???? mada tu poti?

Mai, cel putin sambata sunt sigur in Constanta. Vorbim la telefon si vedem. Nu promit. Stiti ce mi-a traznit? Cel mai bine veniti la mine si asa ne vedem. Nu? Hai ca mai vb. Tzutzi, drum bun, sa te intorcii cu bine. Unde dormi la Bv?
luchi
Neatzaaa!!!

Madi si Mada, cred ca pot sambata, cu conditia sa fie mai dupa amiaza, ashea grin.gif

Crissy, dap, s-a facut cuciuc carnea, talpa, ce mai..Da' sa va zic ce am patit de am ajuns sa o gatesc asa: in we trecut m-am mutat, cu catel, cu purcel. Inca nu am despachetat tot, si marti seara mi-am zis ca incep dieta, asa ca hai sa pregatesc carnea de vitaaa. buuuuun..Desfac aragazul (dezlipesc scotch-ul cu care lipisem capacul si usa la cuptor) si constat ca nu aveam ochiurile. Si da-i si cauta, ca sa constat dupa juma' de ora ca le-am uitat la fosta locuinta doh.gif . Asa ca am luat o tava teflonata, am trantit carnea in ea, am pus niste apa, si jap cu ea la cupot. Continuarea o stiti, asa ca..nu incercati asa ceva acasa. laugh.gif

Revin cu meniul de azi (ieri m-am incadrat in meniu peeerfect):

ZIUA IV

Dimineata
1 cremvursti de pui, o lingurita mustar, o felie paine graham sau neagra

Ora 11.00 – un fruct din lista alimentelor premise

Pranz

Salata de ton (salata verde, o conserva de ton in suc propriu, 1 lingura porumb fiert, o rosie, un castravete) cu o lingurita ulei de masline si suc de lamaie

Ora 16.00 – o felie paine graham/neagra, un iaurt (200ml) 0.1% grasime

Seara

Salata de cruditati (din lista alimentelor premise: varza, telina rasa, morcov ras, ardei gras verde taiat feliute, un mar ras) cu o lingurita ulei de masline, suc de lamaie

Va tzuc, spor la lucru!

p.s Doctorul de minti mi-a redus doza de medicamente, mi-a pastrat principalul, si mi-a zis sa nu mai fiu asa pesimista. grin.gif
amalia0701
hug.gif
O zi faina sa ai floare.gif
Io m-am binedispus azi dimieatza in autobuz, soferul asculta Richard Claiderman clap.gif clap.gif
Iubita puterea e in noi.
Felicitari pentru meniul de ieri pupic.gif
Karin
pupic.gif
Super regimul, azi la cina am si eu aceeasi salata, doar ca fara varza! blum.gif
Hai ca incet-incet ne urnim de pe loc si luam avant, scapam de kile si ne facem frumoase, slabe si destepte! grin.gif
pupic.gif hug.gif Iti doresc o zi usoara!
_noni_
pupic.gif poate ca o sa-l asculti pe nenea doctoru' tease.gif si sa vedem si noi iar fata vesela, desi pe-aici mie mi s-a parut tot timpul ca esti vesela si plina de viata! give_rose.gif

sa te felicit pentru noua locuinta? w00t.gif tease.gif hug.gif

imi place meniul, e mai variat decat alte diete restrictive pe care le-am vazut aici. cat timp ar trebui sa te tii de el? sunt chiar curioasa daca va avea si rezultate! iti urez succes in ramura si ma gandesc ca ai putea sa mai bagi si cate un pic de stretching(mama cine vorbeste - eu, lenea in persoana! lol.gif ), ca sa nu zici ca nu faci si sport. tease.gif

Imagine

}{
Pisik
Neatza Lucusor!

Vad ca regimul tau seamana oarecum cu ce mi-a dat mie nutritionista, dar parca tu mananci mai putin ca mine si tot eu ma vait blink.gif
Singura diferenta e ca tu papi mai variat (si mai putin, numai eu sunt fomista?)

Ce contine lista alimentelor interzise?

Pupici si spor pupic.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 10-05-2007, 08:38 AM) *

Neatzaaa!!!

Madi si Mada, cred ca pot sambata, cu conditia sa fie mai dupa amiaza, ashea grin.gif

Crissy, dap, s-a facut cuciuc carnea, talpa, ce mai..Da' sa va zic ce am patit de am ajuns sa o gatesc asa: in we trecut m-am mutat, cu catel, cu purcel. Inca nu am despachetat tot, si marti seara mi-am zis ca incep dieta, asa ca hai sa pregatesc carnea de vitaaa. buuuuun..Desfac aragazul (dezlipesc scotch-ul cu care lipisem capacul si usa la cuptor) si constat ca nu aveam ochiurile. Si da-i si cauta, ca sa constat dupa juma' de ora ca le-am uitat la fosta locuinta doh.gif . Asa ca am luat o tava teflonata, am trantit carnea in ea, am pus niste apa, si jap cu ea la cupot. Continuarea o stiti, asa ca..nu incercati asa ceva acasa. laugh.gif

Revin cu meniul de azi (ieri m-am incadrat in meniu peeerfect):

ZIUA IV

Dimineata

Pranz

Salata de ton (salata verde, o conserva de ton in suc propriu, 1 lingura porumb fiert, o rosie, un castravete) cu o lingurita ulei de masline si suc de lamaie

Ora 16.00 – o felie paine graham/neagra, un iaurt (200ml) 0.1% grasime

Seara

Salata de cruditati (din lista alimentelor premise: varza, telina rasa, morcov ras, ardei gras verde taiat feliute, un mar ras) cu o lingurita ulei de masline, suc de lamaie

Va tzuc, spor la lucru!

p.s Doctorul de minti mi-a redus doza de medicamente, mi-a pastrat principalul, si mi-a zis sa nu mai fiu asa pesimista. grin.gif

Nu mai stiu unde am scris, dar va astept la mine, sambata. Ca altfel cine stie daca pot sa ies....imi vine lenea pe chelie.....bine?
Ai o nota optimista, imi place. Abia astept sa ne intalnim si sa povestim mai multe. Vii cu buburuza???? naughty.gif pupic.gif
anca veselie
felicitari! si spor la slabit hug.gif pupic.gif
Amazoana
Neata Luchisor pupic.gif
Miss ya.
Spune-ne cum este dieta pt azi si cum merge, daca te incadrezi.
ina_ceva
Luchi hug.gif
Cum ai petrecut WE acesta? Ai respectat meniul?
Tzutzi80
Deci....nu ne-am vazut sambata ca mi s-a stricat compul si nu v-am citit. Dar totusi...noi cand ne vedem?
aki
Mokuta,salut.Cum cu capul?Te-a a jutat nenea doctor? naughty.gif
Am trecut pe la tine si te-am citit ca nu am mai fost pe al tine de un car de ani.Te pup si fug mai departe pupic.gif
luchi
Buna ziua, fetili dragi!

Oita ratacita s-a intors, pentru scurt timp. A fost o adevarata nebunie, am umblat dupa acte, notar, semnat, mutat, aranjat...Dar sunt fericita ca am in sfarsit locsorul meu, si pe deasupra e si pe malul marii.. beach.gif

Cu dieta merge foarte bine. Abateri nu am avut, decat sambata asta, cand m-am "premiat" cu nitica pizza; tocmai avusesem evaluarea la nutritionist, si am slabit 4.5 kg, 3% din procentul de grasime s-a dus, la fel si 10 cm din talie si de pe solduri, iar de pe coapse 3 cm.
Sunt foarte mandra de mine blush.gif , asa ca..merg mai departe.

Noni, acum poti sa ma feliciti wink1.gif Am o carte, Stretching pt toti, o are si Amalia, si e foarte buna. Multumesc mult..poate ne vedem vara asta, ce zici? pupic.gif

Pisik, nu stiu ce sa spun. Mie mi se pare meniul diversificat, nu sufar de foame, e chiar ok. O sa postez la sfarsitul mesajului toate dieta..cu mentiunea ca e oarecum personalizata - in functie de programul meu, preferintele culinare, alergii, etc

Pup Anca, Aki, Dulcy si Tzutzi. Ne vedem.. give_rose.gif

Si dieta mea (completa):

ZIUA I:
Dimineata (7.00 – 8.00)
Omleta (1 ou + o felie sunca de pui, gatita in tigaie antiaderenta, fara ulei), o felie de paine graham sau neagra, o rosie, un castravete

Ora 11.00 – un fruct (din lista alimentelor premise) de marime medie

Pranz (13.00 – 14.00)
150g piept pui fiert sau la gratar (cat palma), salata asortata (salata verde, o rosie, un castravete, un ardei gras verde, 3-4 ridichi), suc de lamaie si o lingurita de ulei de masline

Ora 16.00 – un fruct permis

Seara (17.00 – 18.00)
Ciuperci la gratar sau cuptor (4-5 ciuperci de marime medie) cu suc de lamiae, 1-2 felii sunca de pui

ZIUA II
Dimineata
200 ml iaurt sau lapte 0.1%grasimi si 1/2cereale integrale (fulgi de porumb, ovaz, orz, secara, grau, germeni de grau)

Ora 11.00 – un fruct permis

Pranz
200g file de peste fiert sau la gratar cu lamiae, mamaliga (4 linguri)

Ora 16… - un pahar suc de fructe (sau 1 fruct permis)

Seara
Salata sau mancare de fasole verde (300 g) cu o lingurita de ulei de masline, 2 linguri branza de vaci degresata (100g)

ZIUA III
Dimineata
O felie paine graham sau integrala, o felie sunca de pui, un castravete, o rosie

Pranz
150g carne de vita, salata de sfecla rosie cu suc de lamaie si o lingurita ulei de masline

Ora 16.00 – un iaurt (125ml) degresat 0.1% grasime

Seara
Salata greceasca (salata verde, un castravete, o rosie, 4 masline dietetice, 50 g branza de vaci degresata (o lingura), suc de lamaie, o lingurita ulei de masline)

ZIUA IV
Dimineata

Pranz

Ora 16.00 – o felie paine graham/neagra, un iaurt (200ml 0.1% grasime

Seara

ZIUA V
Dimineata
200ml iaurt sau lapte 0.1% grasimi si 1/2 cana cereale integrale (fulgi de porumb, ovaz, orz, secara, grau, germeni de grau)

Pranz
Salata de pui (salata verde, o rosie, un castravete, un ardei gras, 150g piept pui fiert sau la gratar taiat bucatele), o lingurita ulei de masline, suc de lamaie

Ora 16.00 – un fruct permis

Seara
Orez fiert (4-5 linguri) cu legume (ciuperci, morcov, ardei gras verde), o lingurita ulei masline

ZIUA VI

Dimineata
O felie paine graham/neagra, 2 linguri branza de vaci degresata cu verdeata, un castravete, un ardei gras

Ora11.00 – un suc natural sau un fruct permis

Pranz
O portie de ciorba de pui sau vacuta, 150g piept de pui la gratar, mancare de spanac cu o lingurita de ulei si suc de lamaie

Ora 16.00 – un fruct

Seara
Mamaliga (4 linguri) cu 125ml iaurt 0.1% grasimi, 50 gr branza de vaci degresata (o lingura)

ZIUA VII
Dimineata
200ml iaurt sau lapte 0.1% grasimi si 1/2 cana cereale integrale (fulgi de porumb, ovaz, orz, secara, grau, germeni de grau)

Ora 11.00 – un fruct

Pranz
O supa crema de legume, 150g piept de pui la gratar SAU 4-5 linguri de mancare de fasole verde sau varza (cu o lingura sos de tomate si o lingurita ulei de masline) cu 150g piept de pui la gratar

Ora 16.00 – un fruct

Seara
Legume la gratar (o rosie, un ardei gras, 1/2 vanata, 1/2 dovlecel, o ceapa rosie) cu suc de lamaie

GUSTARILE sunt facultative

RECOMANDARI
-Intre mese se pot consuma 1-2 fructe din lista celor de premise (maxim 500g/zi)
-Fructele se vor consuma la interval de 2 ore de mesele principale sau cel putin 1/2 ora
- Se poate consuma apa plata, ceai neinducit sau cu indulcitor (minim 1.5 - litri de lichide zilnic), sau suc natural de fructe (max 200 ml pe zi)
- Se vor evita pastele, dulciurile
- Se vor evita alimentele semipreparate, din conserve, tip fast-food
- Sarea se va consuma in cantitati moderate
- Legumele se pot prepara salata sau sote, fierte sau la aburi, la cuptor; trebuie sa se foloseasca numai o lingurita de ulei de masline la preparare
- In loc de otet se va folosi suc de lamaie

ALIMENTE PERMISE:
1.FRUCTE: portocale, lamai, mandarine, pepene galben, pepene verde, caise, mere, cirese, capsuni, piersici, gutui, grapefruit

2.LEGUME: fasole verde, dovlecei, conopida, rosii, castraveti, ardei gras, ridichi, varza alba, varza rosie, vinete, telina, andive, spanac, urzici, sparanghel, ciuperci, broccoli, ceapa, praz;

3.PAINE: neagra sau graham, sau alte forme de cereale simple

4.CARNE: vita sau pui, ficat de vita la gratar, ficat de pui la gratar;

5.PESTE: calcan, stiuca, salau, pastrav, platica, ton;

6.LACTATE: lapte dulce degresdat, iaurt dietetic, branza de vaci degresata, branza topita (2-3 cuburi pe saptamana)

7.ULEI: de masline;

8.LICHIDE: apa plata, ceai, suc natural de pructe (proaspat stoarse, 200ml/zi), suc de rosii, compoturi neindulcite

ALIMENTE NEPERMISE

1. FRUCTE: oleaginoase (nuci, alune, migdale, arahide); dulci (prune, struguri, banane, curmale, smochine, stafide)

2.LEGUME: mazare, fasole uscata, cartofi, orez (numai orez brun decorticat);

3.PAINE: alba

4.CARNE: grasa (porc, oaie, miel, gasca, rata), mezeluri grase (salam, carnati), organe (creier), costita, Kaiser, piept ardelenesc, sunca taraneasca, conserve de carne;

4.PESTE: gras (morun, nisetru, crap mare), conserve de peste, icre;

5.LACTATE: branzeturi fermentate (telemea de oaie, vaca, capra, bivolita), branza de burduf, lapte integral, condensat, praf;

6.ULEI: seu, untura, slanina, grasime pasare, maioneze, sosuri cu unt sau smantana, smantana;

7.LICHIDE: apa minerala, suc de fructe din comert, alcool;

Pana la urma sunt niste reguli pe care le stiam..dar e altceva cand esti monitorizat si motivat sa slabesti.

pup fetele, o zi faina!

ina_ceva
Felicitari, luchisor draga! cheer.gif cheer.gif
Pisik
Luchi felicitari!
Dar nu e cam mult, peste 4 kg in doar 2 sapt? Oricum, stie nutritionista ce stie nu?

Spor in continuare!

Pupici pupic.gif
Tzutzi80
Bravo Anca!!!! Vezi ca se poate? pupic.gif
anca veselie
lucule drag, sa fie intr-un ceas bun locsorul tau hug.gif floare.gif pupic.gif ma bucur tare ca ti-a iesit! poate reusim sa povestim putin pe mess.
si bravo pt slabit cheer.gif cheer.gif tot inainte! pupic.gif
julyalina
felicitari lucule ! pupic.gif ma bucur ca esti si mai linistita si multumita hug.gif
auzi ... da' la sala te mai duci ? naughty.gif
amalia0701
Felicitari iubita!
Sunt tare mandra de tine.
La mine nu prea mai functioneaza nimic, nici o monitorizare blushing.gif
Karin
cheer.gif cheer.gif Bravooooooo! Sunt foarte mandra de tine! pupic.gif hug.gif
Amazoana
Neata! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.