Clicku' s-a produs in capsor, astept sa se transmita impulsul la periferice.
Unele dintre voi ma stiu cu alt nick, altele nu ma stiu, da' niciodata nu e prea tarziu pentru noi cunostinte.
Sa ma prezint? Ce stil preferati -ala cu "imi plac plimbarile pe malul marii, sucul de portocale fara zahar, muzica buna, etc
Asaaaa..mi-am facut ieri abonament la sala. Nu, nu am fost, nu ajung nici astazi, probabil maine. Inainte de a sari sa ma certati, prezint si istoricul meu medical: coloana in zig-zag si un astm bronsic uratel, care ma impiedica sa fac efort asa cum as dori, si care serveste foarte bine drept scuza atunci cand ma satur sa trag de mine.
Despre dieta..nu stiu ce sa zic...Nu sunt hotarata sa tin un regim anume, ma orientez pe parcurs, in nici un caz nu sunt adepta dietelor gen 3-3-3, supa de varza &co. (deja va sunt antipatica?
Hai ca am batut campii cam mult, sper ca primul meu mesaj sa nu va alunge prea departe, mi-as fi dorit ceva mai vesel, da' uite ca nu-mi iese.
pi.es : uneori ma abat rau de la subiect - adica dieta - sper sa nu se supere prea tare moderatorii si sa ma trimita la colt