Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Luchi reloaded
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
luchi
Parafrazand un nene din zona mea de bastina - Mamucaaa, iacata-ma-s! laugh.gif

Clicku' s-a produs in capsor, astept sa se transmita impulsul la periferice.
Unele dintre voi ma stiu cu alt nick, altele nu ma stiu, da' niciodata nu e prea tarziu pentru noi cunostinte.

Sa ma prezint? Ce stil preferati -ala cu "imi plac plimbarile pe malul marii, sucul de portocale fara zahar, muzica buna, etc )).gif ...sau ca am 1.74 si 67 de kile, dimensiunile nu le zic (bust-talie-sold) nu pentru ca as fi rusinoasi , ci pentru ca momentan nu pot rezolva aceasta ecuatie cu trei necunoscute decat prin metoda grafica, si instrumentul principal e acasa (adica centimetrul laugh.gif ).

Asaaaa..mi-am facut ieri abonament la sala. Nu, nu am fost, nu ajung nici astazi, probabil maine. Inainte de a sari sa ma certati, prezint si istoricul meu medical: coloana in zig-zag si un astm bronsic uratel, care ma impiedica sa fac efort asa cum as dori, si care serveste foarte bine drept scuza atunci cand ma satur sa trag de mine. blushing.gif

Despre dieta..nu stiu ce sa zic...Nu sunt hotarata sa tin un regim anume, ma orientez pe parcurs, in nici un caz nu sunt adepta dietelor gen 3-3-3, supa de varza &co. (deja va sunt antipatica? naughty.gif )

Hai ca am batut campii cam mult, sper ca primul meu mesaj sa nu va alunge prea departe, mi-as fi dorit ceva mai vesel, da' uite ca nu-mi iese. unsure.gif Ok, mai vedem, mai vorbim, ne imprietenim blum.gif

pi.es : uneori ma abat rau de la subiect - adica dieta - sper sa nu se supere prea tare moderatorii si sa ma trimita la colt oops.gif
Karin
Neatza iubireeeeeeeeeeee! pupic.gif
Ce ma bucur ca te-ai relansat! )).gif
Io nu te trag de urechi, ca nu sunt in masura... blushing.gif
Sa ai o zi minunata! Io muncesc de zor, incerc sa trag chiulu' si nu-mi iese! biggrin.gif
amalia0701
cheer.gif cheer.gif cheer.gif wub.gif floare.gif haninoroc.gif party.gif band.gif cafea.gif
Tare ma bucur ca ai facut pasul asta lol.gif ( parca te-ai fi maritat) lol.gif
Te iubim, bine ai revenit acasa.
Io o astept cu drag si dor si pe Mara hug.gif hug.gif hug.gif
Ai mai fost la dr. de coloana?
De azi Ioana a inceput la Policlinica sportiva un program de recuperare a cifozei., chiar acum e acolo si a plecat singura cu autobuzul la celalalt capat de oras unsure.gif
Ortopedul de acolo mi-a spus ca-i o cifoza de postura si se va recupera, ca doar voleibalistele nu-s cirne naughty.gif
luchi
Hihihi, s-a trezit copchilu' naravas! biggrin.gif Multumesc de vizita, te astept mai des pe aici, nu' numai cu incurajatu'! Ce zici? naughty.gif
Karin
CITAT(luchi @ 17-10-2006, 08:36 AM) *

Hihihi, s-a trezit copchilu' naravas! biggrin.gif Multumesc de vizita, te astept mai des pe aici, nu' numai cu incurajatu'! Ce zici? naughty.gif

Io numa' la asta's buna! lol.gif
Si la mancat cat mai mult si cat mai prost! Nu ma-ntrece nimeni, jur! lol.gif
luchi
Amalia, nu, n-am mai fost. Am mai facut cand si cand stretching, ma ajuta destul de mult. Acum, ca a venit frigul, o sa reincep sa port corsetul (sau hamul de memorie, cum ii zice smile.gif ), si sper ca si sportul sa ma ajute. Ioana face foarte bine ca merge, sa nu ajunga la anii mei ca mine. blushing.gif

lol.gif Ma bucur ca te bucuri laugh.gif , aproape ca ai nashit jurnalul asta. Mara a zis ca daca imi fac io jurnal, poate isi face si ea (a sunat a santaj sentimental, ashea), acu sper sa nu ma bata ca am scos vorba din casa. bag.gif
aki
CITAT(Karin @ 17-10-2006, 08:40 AM) *

CITAT(luchi @ 17-10-2006, 08:36 AM) *

Io numa' la asta's buna! lol.gif
Si la mancat cat mai mult si cat mai prost! Nu ma-ntrece nimeni, jur! lol.gif

Salut Carinus pupic.gif Pe unde dispari draga atit timp?Mi-a fost dor de tine hug.gif Cum te lasa inima sa ne neglijezi atit timp? sorry.gif

Moka te reapuci de dieta?Cine te-a motivat asa de tare? blink.gif
luchi
CITAT(aki @ 17-10-2006, 08:56 AM) *

Moka te reapuci de dieta?Cine te-a motivat asa de tare? blink.gif

Oglinda m-a motivat blushing.gif Si pantalonii care ma strang. blushing.gif
lliliana
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Hihi...te hotarisi....iaca Luchi pe baricade...Iau si io pusca si viu....Uite-ma-s... hug.gif
Karin
Aki, iubita...indatoririle de serviciu ma tin departe de forum...si implicit si de voi. pupic.gif
Si ar mai fi ceva: nu sunt mandra de mine si de kilele mele, deci n-am cu ce sa ma laud! dry.gif
aki
Moka scuza-ma de curiozitate give_rose.gif Nu te-ai gindit niciodata sa devii iarasi Moka[b] pupic.gif ?
luchi
Liliana, uelcom tu za clab! pupic.gif

CITAT(aki @ 17-10-2006, 09:01 AM) *

Moka scuza-ma de curiozitate give_rose.gif Nu te-ai gindit niciodata sa devii iarasi Moka[b] pupic.gif ?

Nu prea , Akisor blushing.gif . Simt ca aia ea fost o faza din evolutia mea, s-au schimbat multe; pe-atunci eram vesela, acum sunt cand sus, cand jos, si n-as vrea sa fiti dezamagite ca nu mai sunt mokka pe care o stiati. give_rose.gif
aki
CITAT(luchi @ 17-10-2006, 09:05 AM) *

Nu prea , Akisor blushing.gif . Simt ca aia ea fost o faza din evolutia mea, s-au schimbat multe; pe-atunci eram vesela, acum sunt cand sus, cand jos, si n-as vrea sa fiti dezamagite ca nu mai sunt mokka pe care o stiati. give_rose.gif

Oricum pentru mine ramii ea hug.gif

CITAT(luchi @ 17-10-2006, 09:05 AM) *

Mai apari macar cu un salut hug.gif .Ai grija de tine pupic.gif
himere2005
salut luchi, hai ca o sa trec si eu mai des pe aici, imi place stilul tau mistocar si mucalit in acelasi timp. eu m-am apucat de azi de numarat, poate-poate ajung Kate Moss )).gif

bafta la pierderea kilogramelor
bpaula
neatza iubireeee cheer.gif

se pare ca se rezolva si cu titlul naravas...trec si eu pe aici cu sperante, mama si inca ce sperante...parca deja ma vad fara kilele in plus zburdand ca o gazela (deja te-a apucat rasul de la atata sperante? si pe mine la fel ca momentan doar asta e de mine, ma gandesc doar cum ar fi fara nesuferitele de kile )

una peste alta o sa ma cumintesc si eu...cand? candva, intr-o zi cu soare sau intr-o luni, de maine care maine nu mai vine blushing.gif

momentan am si eu scuze, intai au fost ca m-am agitat cu cautat de apartament si vezi doamne era stresata, apoi cu actele, acum cu mutatul si garantat mai gasesc eu vreo doua..cu sportul is varza, adica n-am mai facut nimic inafara de mers pe jos, uneori mi-i dor dar astept sa treaca toata faza asta cu operatia si poate macar pe stepper sa ma mai sui...si de masaj mi-i dor dar iarasi trebuie sa astept..

o zi buna draga mea draga

Ps vezi ce faci ca sperantele mele sa devina realitate, ca doar de asta am intrat in jurnal la tine, sa faci tu ceva ca eu is scrofita grin.gif

luchi
CITAT(himere2005 @ 17-10-2006, 09:18 AM) *

salut luchi, hai ca o sa trec si eu mai des pe aici, imi place stilul tau mistocar si mucalit in acelasi timp. eu m-am apucat de azi de numarat, poate-poate ajung Kate Moss )).gif

Himere, uelcom! Sa stii ca nu sunt mistocara (tare), tinta principala a mistocarelii e propria persoana laugh.gif
Te mai astept pe aici, ai grija cand ajungi Kate Moss, sa te tii departe de chestiile albe, prafoase (si nu ma refer la faina )).gif )
pies: sotul meu e galatean wink1.gif
luchi
Paula, din mesajul tau am inteles urmatoarele:

1.- titlul nu e bun. Aici, recunosc, am fost total lipsita de inspiratie, sper sa ma ierte fanii laugh.gif , astept muzu' cu inspiratia blum.gif

2.- vrei sa trag eu la sala si sa tin regim, si sa slabesti tu. Problema: daca o joarda pleaca din gara C spre gara TM, la ce moment si cu ce viteza va intalni joarda posteriorul unei persoane din S care asteapta in gara din TM trenul de C?

3.- ziua cu soare, de luni, de maine, care maine nu mai vine. E foarte logic ce zici tu, vine iarna, bine-mi pare, frig avem in oscioare.

4.- scuzele tale scuza scopul, scopul fiind care? Suferi de dor de scop? Atunci reciteste punctul 2 de pe ordinea de zi.

Pi.es. Punctul doi este valabil si pentru posteriorul unei persoane din S, alt S decat cel de sus, care ar putea astepta impreuna cu cealalta persoana din S trenul de C in gara din Tm laugh.gif
buretel
cheer.gif cheer.gif cheer.gif majoreta-sefa te aplauda la scena deschisa salut.gif
abia astept barfe, smenuri, susanele lol.gif
o dimineata plina de voie buna sa avem! hug.gif

ps->io nu-mi urnesc nici kg-ele, nici inaltimile spre diete, din motiv de lene si comoditate. dara mai trag cu un ochi blink.gif pe aici, si poate-poate iese ceva.

pupic.gif luchi!
luchi
CITAT(buretel @ 17-10-2006, 09:49 AM) *

ps->io nu-mi urnesc nici kg-ele, nici inaltimile spre diete, din motiv de lene si comoditate. dara mai trag cu un ochi blink.gif pe aici, si poate-poate iese ceva.

Ok, am inteles, in sfarsit! Ma delegati pe mine purtatorul vostru de cuvant, ma aruncati singura, in lupta nemiloasa cu kilele in plus! Ei bine, nu, n-am sa renunt, ma avant in lupta (nu, nu cu pieptul dezvelit, ca racesc la plamani laugh.gif ), si de-o fi sa mor, stelele si luna sa-mi poarte cununa.
bpaula
1. la punctul unul nu s-a inteles bine, era vorba ca finaly ai dat drumul la jurnal, n-am eu treaba cu titlul lui

2. aici s-a inteles bine, cam asa as vrea sa tragi tu si eu sa mananc cioco si sa slabesc. acum problema asta nu prea are rezolvare, ca nu sunt prea fricoasa, asa ca in mintea mea joarda aia nu mai ajunge la Tm grin.gif

3. si azi e o zi cu soare, si daca ne gandim bine azi e mainele de ieri wacko.gif

4. tot recitesc punctul 2 dar m-am blocat in circuit infinit, nu ajung sa intalnesc scopul, cred ca nu am pus bine conditia de iesire din repeat

PS daca tot ai inteles bine ce am vrut sa zic la punctul 2 chiar nu ma ajuti? naughty.gif
Karin
lol.gif lol.gif lol.gif
Era sa ma inec cu cartofu' ala fara gust, fiert in apa chiara la cuptor! Noroc cu ficatul de porc, ca a mai alunecat pe gat! Si cu castravetii de la mama! lol.gif lol.gif lol.gif
MIRRRUNA
Hopa popa penelopaaaaaaa cheer.gif

Cam tarziu m'am trezit azi, ultima dar nu cea din urma give_rose.gif
Hop si eu cu urari, pupaciuni, imbratoseli, pumni stransi, galerie cheer.gif (vocea IIa laugh.gif ) si tot tacamul ce vine la pachet cu mult, mult drag de tine blushing.gif da' tu stii asta, nu? wink1.gif

Hai c'om trece si peste tickerul asta ( :-j ) tot impreuna laugh.gif

Deci da Amalia pupic.gif , o sa intru si eu curand in randul purtatoarelor de ticker caaaaaaaaci si anume deoarece nu mai tzine faza laugh.gif
luchi

CITAT
4. tot recitesc punctul 2 dar m-am blocat in circuit infinit, nu ajung sa intalnesc scopul, cred ca nu am pus bine conditia de iesire din repeat

Nu ai pus bine ce? Na, ca m-am blocat blum.gif
Deci (asa se incepe orice propozitie, cu "deci" - deci luati aminte si notati in caiete blum.gif ) joarda poate ajunge cand nici nu te astepti )).gif, vorba colegului care imprumuta bani de la altii, si cand era intrebat cand ii returneaza, raspunsul era mereu "Cand nici nu te-astepti".

Am uitat ce vroiam sa zic, m-ai bulversat cu limbajul tau Java. Sau e C+ ? Io la scoala am invatat numa' Fortran si Solitaire.
bpaula
bubule chiar asa? zici ca era fara gust? nu cred io ca mananci tu mancare fara gust, stiu eu sigur ca faci mancare buna, chiar daca e vorba de niste cartofi fierti in apa chioara? (si zici ca era chioara, hmmm blum.gif )
luchi
CITAT(Karin @ 17-10-2006, 09:56 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Era sa ma inec cu cartofu' ala fara gust, fiert in apa chiara la cuptor! Noroc cu ficatul de porc, ca a mai alunecat pe gat! Si cu castravetii de la mama! lol.gif lol.gif lol.gif

Karinule, stuchi di trii ori in san si di trii ori spre Vest, sa nu te diochi, era sa pic de pe scaun cand am citit ca mananci cartofi fierti. Noroc cu ficatu' ala ca ti-a reperat onoarea.

Sorella, ce bine-mi pare ca te vad. Deci, si anume, te astept la cotitura.
Karin
CITAT(bpaula @ 17-10-2006, 10:04 AM) *

bubule chiar asa? zici ca era fara gust? nu cred io ca mananci tu mancare fara gust, stiu eu sigur ca faci mancare buna, chiar daca e vorba de niste cartofi fierti in apa chioara? (si zici ca era chioara, hmmm blum.gif )

Chioara, chioara...da' am pus niscaiva condimente si parca au ceva gust... )).gif
julyalina
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bine ai revenit in clubul jurnalistelor hug.gif
bpaula
CITAT(luchi @ 17-10-2006, 10:03 AM) *

Nu ai pus bine ce? Na, ca m-am blocat blum.gif
Deci (asa se incepe orice propozitie, cu "deci" - deci luati aminte si notati in caiete blum.gif ) joarda poate ajunge cand nici nu te astepti )).gif, vorba colegului care imprumuta bani de la altii, si cand era intrebat cand ii returneaza, raspunsul era mereu "Cand nici nu te-astepti".

Am uitat ce vroiam sa zic, m-ai bulversat cu limbajul tau Java. Sau e C+ ? Io la scoala am invatat numa' Fortran si Solitaire.

de-ar ajunge, acum nici nu ma astept, poti sa o trimiti? pe joarda, cu tot cu stapana ca sa dea tare sa trezeasca constiinta...

asta cu repeat cred ca e de pe vremea lui Pascal, ce sa fac si eu deformatie profesionala...

si ma tot gandesc ca fiind zi cu soare poate se aude un click si la mine naughty.gif

azi mancat lapte cu musli de dimineata deci nu am inceput prost, acum sa vad cum termin seara...ca ma zgaltie piticii de pe creier grin.gif (scuze, scuze, scuze....)
luchi
pupic.gif pup canaru' si-i multumesc pentru primire!

Pol, daca vin cu joarda, sigur face click. Daca vrei, face si jap, jap, si valeleu, nu mai da. laugh.gif

Bine ca ai mancat, eu am baut doar 3 in 1, mi-e si rusine ca azi am inceput jurnalul, si ce exemplu urat va ofer. Din nou, am scuza: m-am trezit tarziu.
buretel
deci (adica DECI) v-ati dezlantuit fara mine? blum.gif
'solitaire' a fost materie de doua semestre? biggrin.gif numai eu am adormit la examenul de info cu capul pe banca, si rezultatul a fost fara masura, unic si inegalabil in palmaresul meu de studinte: 2 cu felicitari )).gif
luchi
Hi hi hi! lol.gif

Azi vorbim de studentie?
bineee..Deci io a doua! blum.gif

Prin anul 1 am facut filosofie un semestru, aveam un prof cam..plecat de acasa. Un coleg de-al meu luase 9, parca, numa' ca n-avea carnetul la el . Proful a zis ok, l-a chemat a doua zi sa-i treaca nota.
S-a dus baiatul frumos, cu carnetelul, si cand vede nota, sa lesine: 7!!!
Revoltat, ii zice profului: "Domn' profesor, dar ieri mi-ati pus 9!"
La care proful raspunde, cu un oftat: "Ei, baiete, traim intr-o lume confuza", si a iesit din clasa lol.gif
bpaula
deci v-am zis ca e zi cu soare si ca azi e de fapt maine....deci pot sa am razgandesc?

pentru ca al meu frate tocmai se lauda la mine cat de buna i-a iesit ciocolata de casa, ma tortureaza incet...help me sa nu ajung acasa ca am de toate ingredientele prin dulapuri sorry.gif
Nessie
cheer.gif cheer.gif party.gif Luchiiii, am ratat intrarea ta in schena (bucura-te ca sunt altii mai lenesi wink1.gif ), dar imi pare atat de bine ca ai aparut! yahoo.gif
Cum am ajuns la birou am sarit sa-ti citesc jurnalul...ce emailuri de serviciu, telefoane etc? doh.gif Acum ca m-am calmat, fug sa semnez condicile prin bucatarie la cafea, in birou la sef de "Neata" si pe Outlook de "receprionat! Ma ocup mai incolo!" grin.gif
buretel
CITAT(bpaula @ 17-10-2006, 11:40 AM) *

deci v-am zis ca e zi cu soare si ca azi e de fapt maine....deci pot sa am razgandesc?

pentru ca al meu frate tocmai se lauda la mine cat de buna i-a iesit ciocolata de casa, ma tortureaza incet...help me sa nu ajung acasa ca am de toate ingredientele prin dulapuri sorry.gif

valea.gif eu m-am carabanit discret. ca daca ajunge pol sa faca reteta, e de rau tata.gif
lliliana
Ce va mai dadurati drumuuuu' E veselie mare aici...hihi...

Zic un banc, pe care in clipa asta mi l-a zis o colega de serviciu...Cica merge un tip cu liftul si la un moment dat se suie la nus' ce etaj o femeie. Dupa ce liftul mai urca vreo trei etaje, tipa isi da jos tot de pe ea, le arunca pe podea si zice: "Hai, fa-ma sa ma simt femeie!" La care tipu...da jos camasa...i-o arunca in fata si zice: "Hai...spal-o si calc-o." Si acu' zic eu...JOS MISOGINII!!!! blum.gif

Luchi...e tare faza cu tipu'....
La noi in facultate...un prof la un examen zice. "Iesiti toti afara din sala...". Iesim toti nedumeriti. Tipul striga de afara...cine vrea cinci...sa bage carnetul de student pe sub usa. " Vreo 2-3 o fac. Pe urma proful striga iar..."Cine vrea sase!"..."sapte". Dupa care deschide usa si zice. Cine a mai ramas, poftiti in examen. La toti cei care au bagat carnetul le-a trecut opt. La restul, care au intrat in sala le-a dat cinci, cu doua trei exceptii, personaje care au avut lucrari bune. A zis ca aceia care au bagat carnetul si-au apreciat corect valoarea si le-a dat un premiu. biggrin.gif Alt prof, in fatza noastra, dupa ce a adumat lucrarile, le-a luat pe toate in mana, le-a aruncat in sus si ce a cazut pe catedra a trecut examenul, ce a cazut jos a picat examenul....cica viata mai e si chestiune de noroc. blink.gif
luchi
pupic.gif pupic.gif multi pentru tine! laugh.gif

Pol,
ce-i dezmatu' asta aicisha? Doar nu te astepti sa scrii de cioco si mie sa mi se faca pofta de..salata de varza! Eeeee...Gasiti si voi alte subiecte de discutie - broccoli facut pe abur, peste fiert..de-astea! tease.gif
luchi
liliana lol.gif Bun bancu', na, am ras acu, ma ierti? pupic.gif
ce-mi zici tu de examene ma face sa fiu fericita ca nu mai sunt studenta!

Alt banc auzit azi:

stii cum se numeste sperma de tigan? esenta de rom
bpaula
deja ma gandesc la niste cartofi cu ciuperci la cuptor...sa imi permiti macar sa arunc o mana de cascaval deasupra...si atat, doar ung vazul de yena cu ulei, e bine asa?
si cu asta numai bine merge salata ta de varza naughty.gif
lliliana
Pai nici eu nu mai sunt studenta... biggrin.gif Erau amintiri...hihi...Stii...de cioco macar sa vorbim daca nu mancam...ca de brocolli si peste fiert, daca mai si vorbesc...Uf...

Ion si cu Marie in fata custii unui mascul gorila: "Tu Marie...ia salta o tara fusta, sa videm daca goriloiu asta s-o manifesta cumva." "Ma Ioane, cum sa fac ma asa ceva..." "Hai tu Marieee..." Salta Maria fusta un strop mai sus si goriloiu se apropie de gratii si-ncepe sa se agite. "Mai sus tu Marie"...Goriloiu incepe sa-si piarda mintile...La care Ion deschide cusca, o vara pe Marie inauntru si-i zice: "No amu' spune-i tu la asta ca te doare capu', ca ti-o venit ciclu' o' ca ti-i somn... biggrin.gif "

MIRRRUNA
CITAT(bpaula @ 17-10-2006, 10:59 AM) *

deja ma gandesc la niste cartofi cu ciuperci la cuptor...sa imi permiti macar sa arunc o mana de cascaval deasupra...si atat, doar ung vazul de yena cu ulei, e bine asa?
si cu asta numai bine merge salata ta de varza naughty.gif

deci pol mama, ia o pauza ca ne bagi in ulcer de dimineata. devil.gif

Uocheeeei, deci sa’mi scormonesc amintiri de cu 10 ani in urma naughty.gif

Prima care’mi vine acu in minte se aseama oarecum cu experientza LINISTITA a buretelului laugh.gif si anume :
eu si cele 4 frende ale mele ne’am urnit fuuuuaaarte fuuuaaarte greu la exam. de conta din anul 2, in sensul ca ne’am hotarat sa merem (totusi) la exam inainte cu o ora de inceperea lui. Si asta numai in ideea ca poate cine stie, dumnezeu e mare si bun si noi sufletele amarete vorba lu pol blum.gif
Tot ce’am reusit sa fac la acel exam a fost o remiza si un rusinos scor de 2-4 la X si ZERO laugh.gif , dar si un binemeritat ZECE, impartit la toate cinci. Doi sta scris si azi, albastru pe alb, in carnetelul cu floricele grin.gif
Am iesit din sala lesinate de ras si invidiate de colegi, ei crezand ca examenul o fo’ o joaca pentru noi. Ei bine chiar fusese o joaca... si tot joaca a fost si pentru profa, restanta, re-examinarea si rere-examninarea laugh.gif noastra.
Dar specific c'am trecut in (tr'un) final cu 9 grin.gif

lliliana
La un examen de Proiectarea Sistemelor Informatice, aveam un asistent cam tembelut, nu prea se pricepea si...nu prea l-am bagat in seama. Si vine la examen profu' raaaaaaau. N-am putut misca nimik. Se uita ca bolandu', ce sa te poti inspira, basca vreo colaborare cu colegu' de suferinta. Noi...ne uitam unii la altii cu nedumerire si ca la o comanda lasam toti pixurile jos. Profu'...shocat...ne-ntreaba..."Ce se intampla?"...La care noi...intr-un glas..."nu ne-ati predat corect materia...n-am inteles nimik.... )).gif Profu' incepe sa rada..."v-o predau acu'"...Noi blink.gif profu' lol.gif si-ncepe sa ne predea. Hihi...dupa vreo trei ceasuri...zice: "Acu' pricepurati?" Noi...satui..."daaaaaaaa." "Ok...acum sa dam din nou examen" blink.gif Ne-a tras-o rau:)....am luat un amarat de sase...n-am putut mai mult ca nu invatasem aproape nimik. Asta e floare.gif
aki
Pai sa mai vie inca vre-o doua si ne-am ingramadit toate aici la Moka.Mi-ati ridicat dispozitia pe cuvint. M-am bucurat tare sa va vad pe toate pe aici pupic.gif . Sa va povestesc si eu ceva din studentie. Era un profesor cam dus cu pluta. Ne-a anuntat examen si ne-a dat 3 zile sa ne pregatim. Obiectul era Tehnologia lemnului,cu incovoieri,proprietati de elasticitate,comprimare,formule cu carul,stiti voi acelea ce sunt inginere. Aveam un conspect gros de mama focului,ne punea sa conspectam tot din carte ucvint cu cuvint. Si la examen la fel cerea. Era imposibil sa memorizezi tot. Asa ca eu in 3 zile am scris noapte si zi pe hirtiute, spore (sau cum le ziceti voi). Am scris cu toate culorile verde,rosu,negru.Sa vad de departe tease.gif . Si am facut asa 10 metri de spora (10 metri pe o parte si pe alta). La examen ne intreaba cine are spora sa i le aratam ca de ne prinde ne lasa fara nota. Eu m-am speriat si am recunoscut (ca tot se uita lung la mine). A luat spora si cind i-a dat drumul s-a dus toata auditoria. Studentii nu se putea opri din ris. Profesorul zica ca de 30 de ani activeaza in univesritate dar asa ceva nu a mai vazut. Mi-a confiscat spora, mi-a pus nota 9 si m-a eliberat de la examen. Si le-a spus studentilor ca-si inchipuie cite zile am lucrat eu in spora data, facindu-mi insemnari cu toate culorile. Si cind am facut fara sa vreau mi-a ramas ceva in cap. Dar voi ati facut spore la xerox din caiete in 10 minute. La examenul cela nu a luat nimeni mai sus de 7. Uite asa am intrat in isoria universitatii si cind mergeam ma aratau toti cu degetul
bpaula
aki no comment ca sunt pe jos de la atata ras lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
luchi
lol.gif lol.gif Imi place sa ma rad cu voi! pupic.gif
Si zi asa, Mirruno, io care credeam ca ai fost studinte silitoare.
Liliana, nici nu credeam ca esti studenta, ziceam asa, in general. Cand o sa mai treaca ceva timp ai sa vezi ca uneori sunt incoerenta in exprimare si actiuni, sa nu te sparii daca zic ceva ce suna aiurea, probabil n-am priceput nici eu ce-am vrut sa zic.

revin mai tarziu cu meniul.
lliliana
lol.gif lol.gif Aki...aveam un coleg de generala pe care profu' l-a prins cu o fituica ciudata....ceva de genul "TI - BSS, TC - BDJ...etc" Si profu, extrem de incurcat zice:..."daca-mi traduci fituica asta iti dau un 9." "Pai...Teorema inaltimii, buzunarul stang sus, teorema catetei, buzunarul drept jos, etc" lol.gif lol.gif lol.gif Era fituica in care era schema fituicilor...unde si ce gaseste....hihi...am ras de-am dilit atunci, a fost tare de tot faza... biggrin.gif
luchi
lol.gif lol.gif lol.gif Akiii..ce tareee ai fooooost!
La noi sporele se numeau copiute. Mai erau si servitele, cand scriai pe coli subiectele, separat, si la examen, cand prindeai un moment, bagai foaia scrisa de acasa. Asta numai daca nu semna profu' foile.

lol.gif lol.gif Lilianaaaa..asta a fost tare buna!
Maie aveam noi o profa in facultate, la analiza matematica, avea fro' 60'jde ani, ne adresam cu Domnisoara profesoara, pica tot ce prindea. Examenul se dadea la parter, in amfiteatru, si inainte de a aparea hands-free-ul, un coleg ii scria unuia, care era in sala, subiectele, cu creta, pe trotuar, in fata geamului lol.gif

ia bagati aicisha metode de copiat blum.gif
bpaula
apropo de servite...in liceu faceam asa ceva la fizica..aveam un prof tare afurisit si la lucrari ne dadea atat de mult de scris la teorie ca nu apucai sa mai iti storci creierii si la probleme...
asa ca eu si colega mea (de altfel mai toata clasa) care cica eram fetele cele mai tari la fizica din clasa, sau ma rog asa credea proful, ne pregateam de acasa cu toate subiectele posibile iar la lucrare le scoteam....si la probleme la una ma chinuiam io la cealalta ea sa facem economie la timp ca mai asteptau si altii de la noi grin.gif

si o data vine proful si se plimba prin clasa si vede ca am multe foi si se uita prin ele, da' nu eram eu proasta sa le tin pe banca si pleaca el si eu linistita ca deja m-a verificat scot ce era de scos...si apoi ma apuc ca desteapta sa copii o formula de pe ele ca imi trebuia la problema...si m-a vazut proful si vine si vede ca prea repede s-au umplut paginile de teorie dar nu putea sa ma acuze pe mine fata silitoare si era asa comic cum se uita si prin banca, dar de departe ca cica sa nu ma prind eu...si m-am uitat la el cu o fata de ingeras devil.gif si l-am intrebat daca e vreo problema, la care el cica nu si a plecat sa nu ma mai deranjeze grin.gif

Broscaliuc ii ziceam la prof...ca il chema Moscaliuc dar avea ochii iesiti din orbite ca la broaste...tare l-am mai chinuit pe proful asta clasa noastra si nici nu avea voie sa se enerveze ca avea ceva probleme...asa ca era calm

aaaa...si tot la el...am plecat de la o ora toata clasa ca aveau baietii meci de forbal...si am mers si noi fetele sa facem galerie...si proful a trecut pe langa terenul de fotbal si ne-a vazut...noi agitate cu fata de masa pe care lipisem tot felul de litere si incurajari, dar nu ne-a zis nimic...cand am mers insa in clasa nu mai era nici o geanta sau ghiozdan, ni le-a luat pe toate si le-a dus la femeia de servici tease.gif ca cica nu ni le da pana nu vin parintii...la unul ii luase si pantalonii de schimb grin.gif
lliliana
Aveam un coleg in facutate...cu mainile cat harta Romaniei...copia din mana cu care scria. Cum cuiu meu reusea sa si intoarca filele fituicii carte...nu stiu...dar toti profii erau convinsi ca-i copiaza si nici unul nu l-a prins...tehnica serioasa biggrin.gif Eeeiii...ce vremuri...studentie...hmmm...si atunci abia asteptam sa scap biggrin.gif
buretel
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
am ras de-am pocnit la pataniile voastre. aki, meriti premiu cheer.gif
si faza cu scrisul cu creta pe asfalt - no comment lol.gif
mirunule, pai io te credeam a mai silitoare studinta blum.gif
liliana lol.gif lol.gif am ras si aici, si la sexy in jurnal cu povestile tale.
mi-ati inveselit ziua hug.gif

io mi-aduc aminte de un parlit de examen la Drept comercial, prin anii terminali. buun, si m-am dus eu la vara-mea, caci aveam amandoua acelasi examen. am ramas peste noapte cu gand ca invatam, unchii mei erau la tara, deci eram singure si cu chef de invatat. precizez ca in perioada aceea eram abstinenta biggrin.gif de fumat blum.gif ei, si ne apucam noi de invatat, dupa ce ne-am gasit o mie de scuze ( ba mancat, ba la baie, ba o barfa). vara-mea, copil silitor era deja la a treia repetare blink.gif eu nu citisem nici macar o data integral cursurile lol.gif aveam vreo 21-23 de cursuri, si ce metoda credeti ca am aplicat? m-am decis sa citesc numai cursurile cu numere impare tease.gif pe la nr. 11 obosisem deja doh.gif asa ca am tras vartos dintr-un Snagov dosit de-al unchiului meu blushing.gif blushing.gif
asadar, dupa 5 ani de nefumat, aia a fost seara in care m-am reapucat. rusine blushing.gif

da' la examen am avut succes, un subiect a fost din cursurile impare blum.gif asa ca am luat 7 cheer.gif
lliliana
CITAT(buretel @ 17-10-2006, 12:06 PM) *

da' la examen am avut succes, un subiect a fost din cursurile impare blum.gif asa ca am luat 7 cheer.gif

Eiiii...la noi nu tinea asa...majoritatea profilor aveau pretentia ca pentru fiecare subiect sa iei cinciul. Daca nu-l luai...mai dadeai o data examen din partea aia de materie....Nahpa raaaau!!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.