Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Intalnirea neuronilor
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2
Ella79
Eu as vota cu Trattoria, dar nu mai pot vota pt ca am votat deja odata, cand era chestionarul vechi. Stiu localul, lucrez in apropiere si e OK.
Cat despre preturi, sa fim serioase! Ne intalnim sa ne cunoastem, sa bem un suc, nu neaparat sa servim pranzul pe Calea Victoriei.

Deea
CITAT(Ella79 @ 25-10-2006, 07:11 PM) *

Eu as vota cu Trattoria, dar nu mai pot vota pt ca am votat deja odata, cand era chestionarul vechi. Stiu localul, lucrez in apropiere si e OK.
Cat despre preturi, sa fim serioase! Ne intalnim sa ne cunoastem, sa bem un suc, nu neaparat sa servim pranzul pe Calea Victoriei.

cum nu servim pranzul la hilton? biggrin.gif
Glumeam...si ai dreptate.
still_me
ok .. atunci inre trattoria si asimo sa ne hotaram ....
julyalina
CITAT(still_me @ 26-10-2006, 08:51 AM) *

ok .. atunci inre trattoria si asimo sa ne hotaram ....

eu nu am fost niciodata in asimo sad.gif asa ca eu votez trattoria grin.gif stiu ca sunt subiectiva tease.gif
nu am cum sa mai votez pentru ca am am facut-o dehja odata smile.gif si... ma bucur ca stie si Ella 79 de restaurant pupic.gif
Ella79

Nessie, se poate sa mai faci inca o data chestionarul, sa votam si noi care am votat pe chestionarul vechi?

Ei eu as zice sa stabilim un dead-line, adica sa votam pana azi, la ora 20:00 astfel incat maine sa putem face rezervarea. Ca asa nu ne mai hotarim niciodata.....
still_me
nici eu nu am fost in asimo w00t.gif ... dar am zis ca incerc pentru ca e recomandat de deea..oricum ideal ar fi , cum zice si ella sa ne hotaram , sa putem sa facem eventual si o rezervare
Nessie
Am facut un nou subiect cu chestionar, pentru ca in cadrul aceluiasi subiect nu se poate vota inca o data.
peach
eu vreau sa stiu cine face poze?
Ella79
Doar atatea fete vor fi, 6?? swoon.gif cu Dylly 7 ca stiu eu ca vine, dar momentan nu e in tara sa voteze.....

CITAT(peach @ 26-10-2006, 06:19 PM) *

eu vreau sa stiu cine face poze?

Fac eu poze DACA va merge camera mea foto. Utima oara cand am vrut s-o folosesc dadea eroare, asa ca nu garantez.
Deea
iau eu aparatul, sa-mi dea cineva un sms ca sa nu vin ca o floricica cu mana in...buzunar smile.gif
cine da sms ca sa-i dau nr. pe PM?
Ella79
Te sun eu, baga numarul!

In ce zona stai? Ca poate vin sa te agat in drum cu un taxi?
Deea
CITAT(Ella79 @ 26-10-2006, 10:14 PM) *

Te sun eu, baga numarul!

In ce zona stai? Ca poate vin sa te agat in drum cu un taxi?

stau si in romana si la brancoveanu biggrin.gif... nu stiu pe unde o sa fiu duminica...merci de intentie, vin singurica tu numai sa dai sms, trimit acum pm
himere2005
fetelor, sa puneti pozele cit mai curind ca noi astea din provincie sau strainataturi nu mai dormim noaptea daca nu vedem macar o poza cu voi impreuna
Ella79
Vad ca s-a votat 7 Trattoria, 2 Asimo. Gata, inchidem urnele? Facem rezervare pentru 9 persoane la Trattoria?

Eu intru la 9 intr-o sedinta si nu stiu cand si cum ies, va rog sa sunati una dintre voi sa faceti rezervare.
himere2005
eu zic sa anuntati citeva persoane in plus, daca stiti ca e o locatie aglomerata....oricum...mare dezamagire daca sunteti doar 9...din cite suntem sorry.gif
still_me
nu uitati de dilly .... deci mai bine rezervare pentru 11 , acoperitor
Nessie
CITAT(himere2005 @ 27-10-2006, 08:52 AM) *

eu zic sa anuntati citeva persoane in plus, daca stiti ca e o locatie aglomerata....oricum...mare dezamagire daca sunteti doar 9...din cite suntem sorry.gif
Din experientele mele anterioare cu intalnirea Montignacelor, va spun ca 9-11 sunt deja multe persoane, mai ales daca ne gandim ca suntem imprastiate in toata lumea. wink1.gif S-a intamplat o data sa fim si doar 4 -5 persoane.

Eu sunt sigura ca o sa fie super, indiferent de numarul nostru. cheer.gif O sa sun eu sa fac rezervarea!
julyalina
'neatza fetelor!
eu ajung azi la tratoira si pot face rezervarea pentru 12-15 persoane. la ora la care ne vedem noi (duminica la 15:00) este loc destul . abia spre seara se aglomereaza, deci nu e nici o problema, dar o sa intreb totusi ca sa nu fie nici o problema gen rezervare pentru nunta sau alt eveniment dry.gif
o sa vin si eu cu aparatul foto numai sa nu-l uit ca sunt cam dusa uneori blum.gif
apropo... veniti singurele sau vreti sa ne intalnim la universitate ?

uite si harta Imagine
Nessie
CITAT(julyalina @ 27-10-2006, 10:23 AM) *

'neatza fetelor!
eu ajung azi la tratoira si pot face rezervarea pentru 12-15 persoane. la ora la care ne vedem noi (duminica la 15:00) este loc destul . abia spre seara se aglomereaza, deci nu e nici o problema, dar o sa intreb totusi ca sa nu fie nici o problema gen rezervare pentru nunta sau alt eveniment dry.gif
o sa vin si eu cu aparatul foto numai sa nu-l uit ca sunt cam dusa uneori blum.gif
Ok, atunci nu mai sun si rezervi tu.

Osa aduc si aparatul foto. Mai bine mai multe decat sa ramanem fara
julyalina
CITAT(Nessie @ 27-10-2006, 10:26 AM) *

Ok, atunci nu mai sun si rezervi tu.

Osa aduc si aparatul foto. Mai bine mai multe decat sa ramanem fara

da pupic.gif
iti trimit pe privat nr. meu de tel si putem vorbi daca a mai intervenit ceva .
himere2005
asa este nessie, dar stim cu toate foarte bine cite fete sunt de fapt din bucuresti...imi pare rau ca nu pot veni, poate va mai intilniti si la anul. oricum, pentru mine ar insemna un efort destul de mare, ca nu am unde sa dorm si ar trebui sa ma intorc in aceeasi zi wacko.gif
Ella79
12 - 15 persoane e un numar enorm!!!!

Propun sa faceti rezervarea pentru maxim 9. Nu cred ca vine cineva si nu a anuntat inca.

julyalina
CITAT(Ella79 @ 27-10-2006, 10:54 AM) *

12 - 15 persoane e un numar enorm!!!!

Propun sa faceti rezervarea pentru maxim 9. Nu cred ca vine cineva si nu a anuntat inca.

ok pupic.gif
still_me
eu in 30minute , plec de la munca cheer.gif cheer.gif ... ne vedem la 15.00 la tratoria , da ???
Ella79
da
antonia05
As vrea sa vin si eu la intalnire.Ma primiti si pe mine??Daca da, dati mi si mie mai multe detalii.Multumesc!!!
Deea
Normal ca te primim, deci maine la ora 15, la tratotia, cum ajungi acolo poti sa vezi pe pagina anterioara unde e harta zonei, daca nu te descurci zi din ce directie vii sa ma gandesc cu ce poti ajunge.

Fetelor pe ce nume e rezervarea?
julyalina
yahoo.gif am fost ieri si am facut rezervare pentru duminica ora 15:00 pe numele Alina.
va pupic.gif si astept sa ne vedem acolo !
antonia05
CITAT(Deea @ 28-10-2006, 02:09 PM) *

Normal ca te primim, deci maine la ora 15, la tratotia, cum ajungi acolo poti sa vezi pe pagina anterioara unde e harta zonei, daca nu te descurci zi din ce directie vii sa ma gandesc cu ce poti ajunge.

Fetelor pe ce nume e rezervarea?

Daca e vis a vis de Casa de Moda Venus, ar cam trebui sa o descopar ca eu am lucrat la aceasta casa de moda.
amalia0701
Va invidiez ca va intalniti azi, iar io muncesc mad.gif
Sa aveti o zi faina cheer.gif
dany
Distractie placuta ,fetelor !!!
Deea
CITAT(danyhoney @ 29-10-2006, 11:59 AM) *

Distractie placuta ,fetelor !!!

multumim smile.gif
Nessie
Am fost la intalnireeee! yahoo.gif Fetele sunt exact asa cum sunt si pe forum, vorbarete, frumoase, parca ne cunosteam de mult, am vorbit de toate ca intre fete, am mancat o salata (unele, altele nu pot sa spun ce si nici care sunt ele )).gif ). Imi pare rau ca nu au putut veni toate fetele care ziceau ca or sa apara. sad.gif Mi-as fi dorit sa le cunosc si pe ele.

Pozele facute cu aparatul meu le-am pus in Albumul "Intalnire 29.10.2006". Au fost vreo 4-5 aparate, asa ca le asteptam si pe celelalte.
Ella79
Nessie, ar fi frumos, daca poti, sa aduni tu toate pozele de la fete si sa le punem intr-un singur album.
Andreea-Rodica
Foarte frumoase poze, foarte frumoase fete! hug.gif hug.gif hug.gif
Nessie
CITAT(Ella79 @ 30-10-2006, 07:56 AM) *

Nessie, ar fi frumos, daca poti, sa aduni tu toate pozele de la fete si sa le punem intr-un singur album.
Astept sa-mi spuna fetele unde sunt pozele si le adunam pe toate.
irinush
CITAT(Nessie @ 30-10-2006, 12:29 PM) *

CITAT(Ella79 @ 30-10-2006, 07:56 AM) *

Astept sa-mi spuna fetele unde sunt pozele si le adunam pe toate.

neuronii

aici sunt ale mele
Nessie
CITAT(irinush @ 30-10-2006, 10:40 AM) *
neuronii

aici sunt ale mele
Rezolvat! salut.gif Pozele sunt in albumul foto Intalnire 29.10.2006
Nessie
Dylly, am pescuit si pozele tale si le-am pus in album.
Nessie
Pozele se aduna! wink1.gif Am mai pus si pozele Antoniei (cred unsure.gif ). Merci Ina pentru link. pupic.gif
Nessie
Adaugat si pozele de la Still_me.
Nessie
Ultima serie de poze (de la Michelle) e incarcata.
Nessie
Filmuletul facut la intalnire il puteti vedea pe Youtube.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.