Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Intalnirea neuronilor
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2
michelle
Atentiune! Atentiune! cheer.gif partytime2.gif
Pe data de 29 octombrie anul curent, la ora 15.00 va avea loc marea intalnire a neuronilor WW (si nu numai). Oricine doreste sa ia parte, este mai mult decat binevenit.
Locatia inca nu se cunoaste, dar trebuie sa indeplineasca doua conditii: sa nu fie curent si fum de tigara grin.gif
Asteptam propuneri si sugestii drinks.gif

Update chestionar:
Am adaugat un chestionar subiectului.
Va rog sa votati doar daca intentionati sa veniti la intalnire. Joi dimineata vom hotari unde ne vedem si rezervam.

Daca mai aveti alte propuneri, spuneti-le si modificam chestionarul.
Nessie
Poate ar fi bine de precizat ca intalnirea va avea loc in Bucuresti. biggrin.gif
Ella79
Ca locatie propun McDonald's - pentru ca nu se fumeaza si sunt destule prin centru sau Pizza Hut - din aceleasi motive.
Nu ai ce sa mananci WW acolo, dar deocamdata alte idei nu am.

aki
Poate in Basarabia in Chisinau sorry.gif
Deea
AsiMo Caffe

eu propun localul acesta, l-am testat biggrin.gif ...asa cum spun si in comentariul de pe b24 fun preturile te surpind...placut. In ultimele doua poze este incaperea a doua a cafenelei unde au si canapelute etc...se poate aranja in asa fel incat sa poata sta toata lumea la aceeasi masa
E in centru...usor de ajuns pt. oricine
Ella79
CITAT(Deea @ 17-10-2006, 05:13 PM) *

AsiMo Caffe

eu propun localul acesta, l-am testat biggrin.gif ...asa cum spun si in comentariul de pe b24 fun preturile te surpind...placut. In ultimele doua poze este incaperea a doua a cafenelei unde au si canapelute etc...se poate aranja in asa fel incat sa poata sta toata lumea la aceeasi masa

Deea, sigur nu se fumeaza acolo?
still_me
am auzit si eu de asimo .. io sunt pentru propunere deei ... am incredere ca e bine wink1.gif .. intrebarea e se face rezervare pentru masa ????... scuze nu am apucat sa citesc .. in site
Deea
CITAT(Ella79 @ 17-10-2006, 05:28 PM) *

CITAT(Deea @ 17-10-2006, 05:13 PM) *

AsiMo Caffe

Deea, sigur nu se fumeaza acolo?

pai e duminica intalnirea, ora 15 si n-o sa fie prea multa lume la ora respectiva in cafenea, plus ca sunt doua incaperi si putem rezerva una...cele care fumeaza or sa se abtina biggrin.gif
din cate imi aduc aminte ventilatia chiar functioneaza

CITAT(still_me @ 17-10-2006, 05:29 PM) *

am auzit si eu de asimo .. io sunt pentru propunere deei ... am incredere ca e bine wink1.gif .. intrebarea e se face rezervare pentru masa ????... scuze nu am apucat sa citesc .. in site

ideal ar fi sa facem rezervare, asta dupa ce stim cam cate persoane vin...zic si eu
Ella79
Pai in cazul asta e ideal locul. Categoric mult mai bine decat la McDonald's. Sa vedem ce parere are si Miha.
still_me
http://www.b24fun.ro/index.php?search=1&am...matori&sp=1

asta mi-a dat mie cand am dat pe filtru "bar nefumatori "..clar sunt si aiureli . maine sper sa am 15 min sa sun sa vad daca este vre'unul de nefumatori
michelle
Eu ma las pe mana voastra tease.gif
himere2005
eu zic sa nu risti ieseanco lol.gif
Nessie
CITAT(still_me @ 17-10-2006, 05:37 PM) *

http://www.b24fun.ro/index.php?search=1&am...matori&sp=1

asta mi-a dat mie cand am dat pe filtru "bar nefumatori "..clar sunt si aiureli . maine sper sa am 15 min sa sun sa vad daca este vre'unul de nefumatori
Cautarea ta nu are rezultate doar baruri. Eu vad piese de teatru, DVD-uri cu printese etc. smile.gif
still_me
da .. nu are numai baruri .. am vazut si eu , de-asta am si spus ca are si aiureli , si maine incerc sa verific
himere2005
maria, imi este dor de umorul tau, poate ne vizitezi la neuroni pupic.gif iti este bine?
MagdaC
wowwwww !!!! ne intalnim !!!! yupiiii !!!!!
emu
ahh ce frumos!! abia astept sa vad poze cu voi toatele la un loc; mai mult ca sigur ca o sa iasa super smile.gif
daconst

Miha,intalnirea e dupa sau inainte de operatie?
Ma gindeam ca ti-ar fi mai bine sa fie inainte...ca dupa nu prea te vad eu bine prin Bucuresti.Eu imi imaginez ca dupa operatie o sa vrei sa-ti odihnesti ochii si sa stai linistita.
Tu stii cum e mai bine,dar mai bine lasa-ti loc de ceva neprevazut. huh.gif

Abia astept si eu poze multeee cu voi! pupic.gif
anca veselie
in baruri se fumeaza, nu cred sa existe vreunul pt nefumatori. in general prin cofetarii si locuri din astea nu se fumeaza. mergeam acum cativa ani la cofetaria Hotelului Bucuresti, care este destul de mare, unde nu ne lasau sa fumam si am impresia ca mai este o ceainarie prin cotroceni, cred, unde nu se fumeaza.
Deea
Deci..cine se anunta?...sa facem prezenta biggrin.gif
dany
EU SUNT PRIMA pe lista !!! sau...mai bine zis AS FII...daca nu ar fii distanta asta !!! mad.gif mad.gif

Va invidiez tare de tot pe toate cele care v-ati intalnit deja si pe cele care va veti intalni ...Nu vreti sa faceti o excursie in nordul Germaniei sa va intalniti si cu mine ?? lol.gif lol.gif
Astept pozeeeeeeeeeeee......si va doresc , de pe acum , DISTRACTIE PLACUTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anaoi
dylly vine....dar nu stie localuri.adica bellini, dar dylly va fi omorat incet si sigur.

daca e vorba de ceainaria din cotroceni, la subsolul unei case, am impresia ca acolo se fumeaza...oricum nu e aerisire...atmosfera ok, dar cam inecacios.

pizza hut se fumeaza, kfc la fel....

dylly a ntrebat si gasca d efete si asteapta raspuns
still_me
si io vin ..... cheer.gif cheer.gif .. de-abia astept ... naughty.gif w00t.gif
Deea
Deci numai 4 pana acum???
adica:
Miha, Dylly, Geo si cu mine ( eu fac cat doi dar nu se pune de data asta lol.gif )

de local mi-am dat si eu presupusul...aaa...si parca n-au mancare deci nu ne tenteaza nimic si au limonada..ieftina la puncte lol.gif
himere2005
aveti noroc ca va intilniti in octombrie, din noiembrie iar se scumpeste trenul blum.gif
dany
CITAT(Deea @ 19-10-2006, 09:04 PM) *

adica:
Miha, Dylly, Geo si cu mine ( eu fac cat doi dar nu se pune de data asta lol.gif )

de local mi-am dat si eu presupusul...aaa...si parca n-au mancare deci nu ne tenteaza nimic si au limonada..ieftina la puncte lol.gif

Asteapta sa vina Alice si Pisik din concediu....Asa vor mai fii 2 . Dar,sincera sa fiu , si eu ma asteptam sa fie mult mai multe fete pe lista.
Nessie
salut.gif Ma inscriu is eu pe lista daca ma primiti.
still_me
CITAT(Nessie @ 20-10-2006, 08:44 AM) *

salut.gif Ma inscriu is eu pe lista daca ma primiti.

cum sa nu te primim nessi ..... cheer.gif cheer.gif cheer.gif ..deci 5 , pana acum
anaoi
Ella ar mai fi, daca are timp
anaoi
CITAT(Deea @ 19-10-2006, 10:04 PM) *

adica:

hm.....un nescafe frappe cu inghetata
gandac
salutareeeeeeeeee, multi pupiciiii, va pup si vreau si eu la intalnireeeeee, poate ma urecheati si pe mine si ma pun pe treaba, ca de anul trecut m-am ingrasat la loc.
pupici
anca veselie
ma inscriu si eu pe lista, chiar daca nu-s neuron!
Deea
cheer.gif cheer.gif cheer.gif se mareste lista!

deci totusi...unde facem intalnirea? Pana acum avem
Asimo Cafe
Bellini
Kfc, mc, pizza hut
anaoi
bellini au si separeu
dar trebuie s afaceti reyervarea din timp...intrati pe google si dati search la bellini.

dylly ar face el dar va fi o spatamana la koeln.
pa
Ella79
Si eu vin!!! Totul e sa fiu in Bucuresti.

Mie mi-e indiferent unde ne intalnim. Hotariti voi si daca vreti fac eu rezervarea. Cred ca pana pe miercuri - joi cel tarziu ar trebui sa ne hotarim asupra locatiei.

Dylly, cand te intorci? Cand se hotaraste locatia iti dau eu un SMS.
Tulip
Fetelor,promiteti ca o sa faceti o gramada de poze? smile.gif
cristi
vreau si eu sad.gif( ma primiti ? yahoo.gif imi place sa-mi fac prieteni noi biggrin.gif, si voi imi pareti chiar interesanti smile.gif abia astept sa va cunosc smile.gif am cateva idei apropo de locatie depinde daca ma primiti, cati merg si cat de frig o sa fie. in rest cred ca bunadispozitia e cu voi
irinush
Buna! vreau si eu la intalnire, desi pe site nu am mai intrat demult, din lipsa acuta de timp sad.gif
dar la intalnire vreau, hotarati locatia si vin sigur!
julyalina
vin si eu chiar daca nu sunt in clubul ww naughty.gif dar hotarati locatia.
nessie, dupa ce se sefinitiveaza locul de intalnire, se poate trimite un mesaj la toata lumea cu ziua, locatia, ora ... ca sa nu uitam?
Nessie
CITAT(julyalina @ 24-10-2006, 10:41 AM) *

vin si eu chiar daca nu sunt in clubul ww naughty.gif dar hotarati locatia.
nessie, dupa ce se sefinitiveaza locul de intalnire, se poate trimite un mesaj la toata lumea cu ziua, locatia, ora ... ca sa nu uitam?
S-a facut! salut.gif
Deea
Fetelor dati-va si voi cu parerea asupra unui local, e deja marti, ar fi cazul sa facem rezervarea.
Deea
Vad ca numai eu scriu pe aici biggrin.gif

vroiam sa spun ca duminica la ora 15, cand e intalnirea, in fast-food-uri e vanzoleala mare, o gramada de oameni, plus ca nu prea avem cum sa stam la aceeasi masa, plus ca fiecare se duce si isi cumpara ce vrea...o sa ne flenduram dintr-o parte in alta...Gata, am fost destul "Gica contra" biggrin.gif ...nu-mi plac fast-food-urile ce sa fac...asta e biggrin.gif ...dar o sa vin oriunde se hotaraste intalnirea.
hug.gif
Nessie
CITAT(Deea @ 25-10-2006, 10:59 AM) *

Vad ca numai eu scriu pe aici biggrin.gif

vroiam sa spun ca duminica la ora 15, cand e intalnirea, in fast-food-uri e vanzoleala mare, o gramada de oameni, plus ca nu prea avem cum sa stam la aceeasi masa, plus ca fiecare se duce si isi cumpara ce vrea...o sa ne flenduram dintr-o parte in alta...Gata, am fost destul "Gica contra" biggrin.gif ...nu-mi plac fast-food-urile ce sa fac...asta e biggrin.gif ...dar o sa vin oriunde se hotaraste intalnirea.
hug.gif
Eu am mai fost la alte 3 intalniri in fast food-uri (Plaza la etaj) si e fost ok, adica fiecare isi comanda ce dorea si in 10-15 minute eram toate asejaze la masa si discutam biggrin.gif . Sorry, daca ai zis si nu mai retin, dar te gandesti la o locatie anume? smile.gif EU cred ca o sa fim maxim 10...

Mai vin cu o propunere eu: Amsterdam. E in centrul vechi, arata bine, la ora 15 e aproape liber, dar nu e la fel de ieftin ca un fast food.
still_me
bun si amsterdam ... nici eu nu ma omor dupa fast fooduri , mai ales la intalniri de genul asta .... acole de fel cam mananci si pleci , nu prea poti sta la discutii langa asa(plazza e altceva , e mai mare si mai aerisit ) ...sa vedem ce facem pana la urma ...
julyalina
parerea mea:
pizza hut (universitate) - este mica si inghesuita
sheriffs - ce facem fetelor? fast food? nu ne trebuie!
amsterdam - ok
pot veni cu alte sugestii : caru cu bere - ambianta frumoasa dar mai dificil cu mancarea de regim
sau
Tratoria del Tatoli - super locatia , liber la ora respectiva, si mancarea este foarte buna
Nessie
Tratoria mi se pare ca arata ok, dar sa vedem ce zic si fetele. Ca o problema as vedea faptul ca au preturile putin peste medie si nu ar fi placut ca cineva sa se simta exclus din cauza asta. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar poate ar trebui sa luam in considerare si aspectul asta. blushing.gif
still_me
eu sunt de acord cu nessie... este si asta un aspect ... plus ca trebuie sa fie ceva oarescum accesibil dpdv al transportului , nu toata lumea vine cu machineta ...
si mie imi place tratoria , da' eu stiu doar 2 ,unul este langa ambasada chinei , si unul in dr taberei ...
julyalina
nessie, amsterdam si tratoria del tatoli au cam aceleasi preturi .
still me, si eu vin cu transportul public, nu cu masina. tratoria despre care spun eu este pe calea victoriei fata in fata cu casa de moda venus si nu au preturi asa de mari pe cum suna locatia. meniul este mai diversificat, au multe salate smile.gif de regim.
se ajunge si usor: de la pizza hut (universitate) faci stanga pe calea victoriei si la 50- 100 m dai de restaurant. dar putem stabili o ora si ne adunam undeva ... de ex. la coada calului la universitate grin.gif
apropo... nici eu nu stau prea bine la capitolul financiar dry.gif asa ca nu am dat idei pentru locatii scumpe.
Nessie
grin.gif Okie! Am adaugat la chestionar noile locatii si am sters fast food-urile.
Deea
La preturi m-am gandit si eu, la Asimo Cafe preturile se invart in jur de 5 Ron.

Ca locatie Asimo cafe e in centru vechi, de la Unirea 5 minute de mers pe jos.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.