CITAT(mofturici2005 @ 08-03-2007, 01:58 PM)

si a mea are 6 luni dar nu am hranit-o in somn niciodata, pana nu face ochii mari,mari nu papa nici ea...stie ea ce-i bine! plus ca sunt asa de informata in privinta papicii si-i fac numai mancare sanatoasa,cel putin incerc..fara borcanele si altele din comert ca nu sunt de acord dar unii parinti ma blameaza...cum nu-i dai miere de albine, bors,pufuleti,muraturi?si alte cate si mai cate de raman trasnita....
mofturici sa-ti traiasca fetita!
avem fete apropoate de varsta, a mea are 7 luni jumate. Eu nu pot sa spun decat felicitari pentru modul in care o hranesti si pt. ca te informezi.
sa va spun ce mi s-a intamplat de curand...eram la parintii mei si au venit finii nostri in vizita, Alexia statea langa fina in timp ce aceasta manca tort..dintr-o data o vad cu se duce cu lingurita plina de frisca spre gura Alexiei...

. Fii-mea normal ca a deschis gura...ce sa stie ea, ii spun sa nu-i dea si ii distrag atentia Alexiei de la lingurita....dupa care a urmat o discutie de n-spe ceasuri ca eu las copilul dom'le sa pofteasca, imi venea sa o strang de gat...degeaba i-am explicat ca Alexia sta cu noi in bucatarie cand mancam si nici nu ne baga in seama, ea reactioneaza cand vede castronelele ei si biberoanele