ALOOOOUUU ALOOOOUUUUU
CE'I AICI NENE?
BAR DE NEGRII?
Tzuca mama un Buretel in forma ca azi te'ai intrecut pe tine si ai dat drumu' la avalansa

. Din ciclul: "buna seara Dvs si telespectatorilor Dvs" eu iti spun: "tine'o tot asa"
Deci, m'o tzipat Sim sa viu de urgentza acas' ca e prapaaaad... o culege sefu de sub birou (de ras) si ramane cu onoarea nereparata. Sim? totul ok? ai reusit? sa te ajut? daca nu
col mi 
incalec toyo si vin sa te recuperez. Muah!
Soooouuuu, eu talente d'astea 'naltzatoare ca ale vostre nu prea posed

.
Singura amintire legata de MUZICA o am din clasa a 8a.
La inceputul anului respectiv aveam profa la muzica noua/calda/proaspata/abia scoasa din tzipla. Siiiii in prima ei ora la clasa noastra se gandeste sa refaca grupele pt cor. Cum bine isi amintesti si buretel, ne punea sa tzipam Imnul (Treeei culooooriiii.... ) De cand ma stiu am URAT melodia aia.
Ioooo, tanara si nestiutoare, vrand sa ma dau DASHTIAPTA in ale muzicii la colega de banca

, in timp ce profa ne reproducea un fragment din imn, ma fac catre colega si'i impartasesc parerea mea:
"e tare proasta melodia asta. n'o suport" Mai e cazul sa va spun ca exact in momentul ala profa s'a uitat in gura mea? Mai e cazul sa va spun ca a crezut ca pe ea am facut'o PROASTA SI INSUPORTABILA?
S'a uitat la mine, a zambit crispat, apoi

a ranjit e PERICOL!!!!! si
aia a fost! Solfegiiii si dat din maini ca mine la orele de muzici n'a pomenit neam de neamu' vostru.
Greu, tare greu an fu' '87 ala. N'am ramas repetenta doar ca i s'o facut in final mila de mine ca altfel.... taaaaare s'o mai distrat pe seama mea tot anu'
Uooofff, ASA VA MAI IUBEEEEEEEEESC DE NU VA VEDETI!!!!