Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Don't worry, here no sugar :P
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
luchi
CITAT(MIRRRUNA @ 25-10-2006, 07:31 PM) *

Solfegiiii si dat din maini ca mine la orele de muzici n'a pomenit neam de neamu' vostru. Greu, tare greu an fu' '87 ala.

Si, si? mai tii minte ceva? Mie mi-a ramas daltuit in creierasi Vai sarmanul pui de cuc. Ierea o melodie asa tristaaaaaa, ca mereu ma bushea plansul cand o cantam blushing.gif

pupic.gif si noi te iubim! blum.gif

pi es: fost la SALA? naughty.gif
MIRRRUNA
Dap, fost la sala, muncit, transhirat, dat tarcoale la sauna, bagat nasu la sauna, parlit nasu, renuntzat la sauna.

Am baut un pahar de lapte batut cand am ajuns acasa si asta fu' tot. Nu mi'a fost foame huh.gif si nici obligat-fortzat n'am vrut sa manc blushing.gif . Ma mai lupt c'o fitomagra in juma de ora si cam asta e pe ziua de azi.
Imi fac culcushu' pt un film smile.gif doua...

MIRRRUNA
Scoateti trabucele, intindeti hamacele/sezloangele/covoarele de zestre (care ce aveti), deschideti ferestrele cu view spre ocean ( laugh.gif ), scoateti iarba la uscat pe terasa, rezemati un pushcoci la indemana (pt linistea voastra grin.gif ), tolaniti’va siiiiiiiii ... BUNA DIMINEATAAAA!

ooops blink.gif m'au sabotat. nu mai vor sa cante blink.gif

Altii mai tinerei atunci: BUNA DIMINEATAAAAA!

Am asa o dispozitie azi… de’mi vine sa’mi iau campii in picioare si sa nu ma mai opresc decat in Cuba, a doua pe dreapta. Cine mai vine? smile.gif
Pana una alta, imi iau campii spre Republicii doh.gif doh.gif

MD:
1 para
2 felii paine neagra toastata
gem fara zahar
o cana de lapte 0.1%

salut.gif salut.gif salut.gif
julyalina
pupic.gif mirrru
CITAT(MIRRRUNA @ 26-10-2006, 07:55 AM) *

Am asa o dispozitie azi… de’mi vine sa’mi iau campii in picioare si sa nu ma mai opresc decat in Cuba, a doua pe dreapta. Cine mai vine? smile.gif
w00t.gif
io vin salut.gif
luchi
Vin si eu! palmeaza si tu iarba aia, ca ti-o manca oile! grin.gif
lliliana
Neatzaaaaa....Ashtept sa-mi spui la doishpe daca vii...sa te-ashtept... pupic.gif
Ia-ma shi pe mineeeeeeee...... biggrin.gif Is fatuca tare cuminteeee... w00t.gif
sim
OOOOOO,asa dispozitie n-am mai intalnit de ceva vreme! Deci ai vazut ce se intamplase aici la casa ta ieri da? Deci a placut la tine da? floare.gif
Ca replica la..replica ta: BA NOI TE IUBIM MAI MULT! asa sa stii wink1.gif

aki

Spre care spre a mea? lol.gif
MIRRRUNA
CITAT(aki @ 26-10-2006, 10:09 AM) *

Spre care spre a mea? lol.gif

Daca ti'as spune ca lucrez pe Bdv Basarabiei colt cu Republicii? naughty.gif

give_rose.gif ti pup Rodi si ingros si eu randurile celor care te asteapta AICI!!! daca ai drum prin bucuresti vreodata te scurtez de cap (vorba lui Lililiana laugh.gif ) daca nu ma tzipi cu'n telefon si o vizita. )).gif pupic.gif
aki
Valeuuuuuuuuuuuu pai cum ma impart? )).gif Pai sa ma pasaport as veni eu si as sta o zi la un,o zi la alta pina va bat la cap pe toate.De o sa ziceti dar mai pleaca nesimtita aceasta de basarabeanca ca ne lasa leftere pe toate lol.gif .
Glumesc dragele mele,sunt cuminte ca un sfint,si nici nu ma aud unde stau sorry.gif .
TSSSSSSS.Asta-i reclama sa ma ia toate pe la ele )).gif )).gif )).gif
lliliana
CITAT(aki @ 26-10-2006, 11:32 AM) *

Valeuuuuuuuuuuuu pai cum ma impart? )).gif Pai sa ma pasaport as veni eu si as sta o zi la un,o zi la alta pina va bat la cap pe toate.De o sa ziceti dar mai pleaca nesimtita aceasta de basarabeanca ca ne lasa leftere pe toate lol.gif .
Glumesc dragele mele,sunt cuminte ca un sfint,si nici nu ma aud unde stau sorry.gif .
TSSSSSSS.Asta-i reclama sa ma ia toate pe la ele )).gif )).gif )).gif

Io am uochi tare buni...am vas't ce-ai scris...nananana cheer.gif blum.gif
MIRRRUNA
CITAT(sim @ 26-10-2006, 09:51 AM) *

OOOOOO,asa dispozitie n-am mai intalnit de ceva vreme! Deci ai vazut ce se intamplase aici la casa ta ieri da? Deci a placut la tine da? floare.gif
Ca replica la..replica ta: BA NOI TE IUBIM MAI MULT! asa sa stii wink1.gif

ba io, ba io, ba io
pupic.gif give_rose.gif
dor de duca am mereu la mine doh.gif nu e raritate tease.gif
Karin
In sfarsit am putut sa ascult melodia de dimineata! Ca eram acasa, la birou n-am boxe! )).gif
Mirrruuuuuu...ce faaaaaaaaaaci?? pupic.gif
Am facut saratele...pentru musafiri. Mi-am bagat si eu putin nasul prin ele, da' m'am oprit la timp! In plus, nici nu-mi plac asa tare! naughty.gif blum.gif

Pup fata si imi pare tare rau ca nu mai ajungi in Banat! sad.gif
Lasa, data viitoare o facem lata, de s'aude pana in....Arad! lol.gif
hug.gif pupic.gif
sim
CITAT(Karin @ 26-10-2006, 02:57 PM) *

In sfarsit am putut sa ascult melodia de dimineata! Ca eram acasa, la birou n-am boxe! )).gif
Am facut saratele...pentru musafiri. Mi-am bagat si eu putin nasul prin ele, da' m'am oprit la timp! In plus, nici nu-mi plac asa tare! naughty.gif blum.gif

hug.gif pupic.gif

E am bizi la ora asta .Da' o pupam si poa' ne aude.
aki
CITAT(sim @ 26-10-2006, 03:06 PM) *

hug.gif pupic.gif

E am bizi la ora asta .Da' o pupam si poa' ne aude.

Ce ai? blink.gif
sim
Scuzati,l-am papat pe C din cuvantul 'cam' . fool.gif

A aparut doamnaaaa Mirrrunaaaa!!!! cheer.gif yahoo.gif
MIRRRUNA

hug.gif pupic.gif

blush.gif nuuuu mai ziii asa ca Lil' si asa ii suparata pe mine blush.gif sorry.gif
sau nu e???? naughty.gif unsure.gif

bubuleeee, ia de (re)vezi matalutza meniul de la Lucu' din jurnal blum.gif ai uitat ceva pare'mi'se

Sim, am promis si am aruncat un ochi blum.gif dar acu fug iar valea.gif ca'i jale la munca... si am cam tras chiuluuuuuu... doh.gif
Karin
CITAT(MIRRRUNA @ 26-10-2006, 03:23 PM) *

hug.gif pupic.gif

blush.gif nuuuu mai ziii asa ca Lil' si asa ii suparata pe mine blush.gif sorry.gif
sau nu e???? naughty.gif unsure.gif

bubuleeee, ia de (re)vezi matalutza meniul de la Lucu' din jurnal blum.gif ai uitat ceva pare'mi'se

Sim, am promis si am aruncat un ochi blum.gif dar acu fug iar valea.gif ca'i jale la munca... si am cam tras chiuluuuuuu... doh.gif

N-am uitat, am scris aici: AM FACUT SI AM MANCAT SARATELE! 4 BUCATI! blum.gif
MIRRRUNA
Azi n'am avut pachet la mine sorry.gif . Eram convinsa ca la pranz plec acasa sa'mi iau bagajelul (care ma asteapta la usa) si s'o tirez spre Arad. Aveam pachet facut pt drum doar.
Asa ca azi am halit dupa cum urmeaza:

PRANZ:
1 banana,
o para
o mara
2 ceaiuri verzi doar cu lamaie (multa lamaie)
sim
CITAT(MIRRRUNA @ 26-10-2006, 03:35 PM) *

Azi n'am avut pachet la mine sorry.gif . Eram convinsa ca la pranz plec acasa sa'mi iau bagajelul (care ma asteapta la usa) si s'o tirez spre Arad. Aveam pachet facut pt drum doar.
Asa ca azi am halit dupa cum urmeaza:

PRANZ:
1 banana,
o para
o mara
2 ceaiuri verzi doar cu lamaie (multa lamaie)

Doar atat? nu-i cam putin? blink.gif
Sexymom
Pup si eu o blonda. pupic.gif Auzi ce gust are o mara ca nu stiu cum este lol.gif
MIRRRUNA
CITAT(sim @ 26-10-2006, 03:37 PM) *

Doar atat? nu-i cam putin? blink.gif

Deci da, e cam putin. Mai ales ca eu la 18.00 vreau ultima masa intr'o zi.... dar uite ca azi nu mi'a iesit sorry.gif
Am mancat ultima masa la 19.00 siii... siii blushing.gif dont chil mi dar traind o acuta criza de "imi bag picioarele" am hapait si un kinder bueno bang.gif

CINA
1 ardei mic umplut (cu carne si orez)
1 rosie umpluta
1 lingura smantana
4 covrigei de taratze (mici, cat unesti doua deshte intre ele)
un gogosar acru
1 kinder bueno

mirrrunooo esti bleaaahhhh

blush.gif
valea.gif
crissy
Mnea, mnea, covrigeii aia din tarate imi fac cu ochiul. Sunt cumparati sau facuti in casa?
luchi
CITAT(MIRRRUNA @ 26-10-2006, 08:15 PM) *

1 kinder bueno

Pai bine, soro, stai cu dusmanul in casa?? Ntz ntz ntz..

Trecusem de fapt sa-ti zic ca azi am la mine salata de varza cu di tati, cu sos de-ala de-al nostru blum.gif numai caa...nefiind suficient de..nepasatoare laugh.gif incat sa pun usturoi pisat, am pus usturoi granulat! Big misteic: stii cum mirosea in masina, prin casoleta, punga, punga, geanta din piele de b.ou ? blushing.gif Oare cum o mananc la pranz? lol.gif
amalia0701
pupic.gif
O zi faina hug.gif
aki
Salut Marut.Cum te simti la sf de saptamina?Iti doresc un w minunat pupic.gif
julyalina
'neatza mirrru ! floare.gif
ce program ziceai ca ai in wikend? naughty.gif ne cafegim si noi sau nu? wink1.gif
MIRRRUNA
BUNA DIMINEATAAAA! band.gif dance3.gif dance2.gif

MD
omleta din:
2 oua
1 felie sunca praga
30g telemea
marar
1 linguritza ulei masline

1 cafea fara zahar

crissy pupic.gif floare.gif covrigeii sunt cumparati, simpli, cu faina alba, sare, taratze... cam asa. Mici si uscati.

luchi dusmanul nu era in casa mea. am mancat la mama siiiiii ... na, ca la mama acasa in anul 2006: la desert nu'ti mai trece pe sub nas cu placinticile si praji din copilarie. Iti tranteste'un kinder bueno si s'a scos )).gif
Suna bine salata ta dar ai stricat'o cu praful ala doh.gif mai bune puneai husturoiul naturel daca zici ca tot face loc pe unde o plimbi blum.gif pupic.gif Sa ai pofta! hug.gif

amalia give_rose.gif

aki azi ma simt ca in orice ultima zi a saptamanii de lucru: adica bineeeee w00t.gif pupic.gif

julyalina am ceva in program pt wee asta blush.gif daca reusesc sa ma strecor duminica dupa amiaza vin cu drag hug.gif (iti las nr meu wink1.gif )

Soooou, azi din nou pe ei pe mama lor. La ora 17.00 trebuie sa fiu la sala si parca parca am un chef de zile mari. Febra musculara s'a dus de muuuuuult si simt ca ma misc mai original tease.gif

GUSTARE
capuccino clasic blum.gif
1 mar
PRANZ
lapte batut
o mana de covrigei tarate

Muah! give_rose.gif
anca veselie
neatazaaaaaaaaa mirrruuuuu pupic.gif
eu sunt momentan la melodia de ieri, faina, mi piace!
sapt viitoare, cand imi mai trece febra si mi se mai obisnuieste organismul cu miscarea, vreau sa bag o tura de sala ta, s-o incerc!
ma gandeam asa eu, cand mai bagam si noi o intalnire? ca suntem destul de aproape...
pup u si o zi faina!

acum ascult si piesa de azi, e beleeeeeeeeeeea!
julyalina
CITAT(MIRRRUNA @ 27-10-2006, 10:07 AM) *

MD
omleta din:
2 oua
1 felie sunca praga
30g telemea
marar
1 linguritza ulei masline

1 cafea fara zahar

omletaaaaa drool.gif buna buna as manca si eu una eat.gif
Karin
Neatza iubita! pupic.gif
Fost la magazin, luat kefir si tartine si acu' ma pregatesc de raport:

-md: 4 tartine si un kefir
-gustare: un mar
-pranz:conopida la cuptor, 3 cremvursti fierti si o salata de varza
-gustare: vreo 2 tartine asa, ca altceva n-am...aaaaa, si o guma de mestecat, fara zahar, don' worry lol.gif

Pentru cina inca nu stiu ce pregatesc, probabil o salata maaaaare cu salata verde, ceapa verde, ridichi si branza! grin.gif

Am fost la magazin si am trecute pe langa tiramisu, anidor, bezele, alea-alea....m-am uitat chioras la ele si mi-am zis: nope, pana nu ti se lipeste burta de spate nu ai voie! devil.gif
No, sa ai o zi minunata ca doar e vineri! pupic.gif hug.gif
luchi
Aptopo de burta, Bubule: trage aer in piept si..stii continuare blum.gif

Soro, zici c-am stricat salata? doh.gif Aolicaaa...eu nu cred pana nu vad!
laugh.gif Sa pupi canaru', gabicu', michelu' si pe cin' mai vine la intalnire si de la mine..fara numaaaar laugh.gif
Sexymom
Pupici fete vesele si week-end placut la toate pupic.gif
lliliana
Salutareeeee... hug.gif Pup...urez...de bine, de toate. hug.gif Weekwnd de vis...la Paris. floare.gif La Arad nu s-a aratat. biggrin.gif
Andreea-Rodica
Multe imbratisari si weekend fain! Se pare ca ne mai bucuram de un pic de soare. hug.gif hug.gif
MIRRRUNA
Cu spashenie in glas ma prezint la un raport rusinos. ieri mi s'o fal...fait de kinder bueno, azi mi s'o fal...fait de sala. na! ca sa stiti si voi cu cine vorbiti de acu'nainte blink.gif da, sunt falfalfal-jalnica!

Ma astepta un wee agitat si "alergator".
Va tzuchez si poate ma inapoiez (laugh.gif )
give_rose.gif
sim
CITAT(MIRRRUNA @ 27-10-2006, 05:24 PM) *

Cu spashenie in glas ma prezint la un raport rusinos. ieri mi s'o fal...fait de kinder bueno, azi mi s'o fal...fait de sala. na! ca sa stiti si voi cu cine vorbiti de acu'nainte blink.gif da, sunt falfalfal-jalnica!

Ma astepta un wee agitat si "alergator".
Va tzuchez si poate ma inapoiez (laugh.gif )
give_rose.gif

Hai te pupu si eu..tot de la servi,de la adresa stiuta..mai am 25 minute si ma tirez home.Ai vazut ai vazut?M-o facu' Luchi vedeta lol.gif
Azi m-am dat si eu pe un kinder cu surprize ,macar io imi permit .Na! blum.gif
lliliana
Am ras de fal...faitu' tau juma de ora. Voi imi sabotatzi mintile si ashea sabotate. biggrin.gif
buretel
pupic.gif
hai ca vine alta falfaitoare la apel lol.gif
raport, in rezumat (numa' lucrurile cu adevarat importante blum.gif ):
-1 ciocolata Poiana cu cappucino
-1/2 ciocolata Poiana alba, aerata )).gif

ma incadrez? yahoo.gif
lliliana
CITAT(buretel @ 27-10-2006, 06:00 PM) *

pupic.gif
hai ca vine alta falfaitoare la apel lol.gif
raport, in rezumat (numa' lucrurile cu adevarat importante blum.gif ):
-1 ciocolata Poiana cu cappucino
-1/2 ciocolata Poiana alba, aerata )).gif

ma incadrez? yahoo.gif

Buretzel...Poiana aerata e sor'ta...o manci pe sor'ta? )).gif
luchi
CITAT(lliliana @ 27-10-2006, 06:37 PM) *

lol.gif lol.gif

mirruno, noi ne-am vorbit azi? Nu ne-am vorbit! Si eu fal..fal..la sala, si fal..fal la prajiturele. Am o burta de omori pureci pe ea (daca-mi da cineva niste purici rolleyes.gif )si..si.. sorry.gif
MIRRRUNA
CITAT(lliliana @ 27-10-2006, 06:37 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
hai ca era poiana alba.... dar daca si o poiana neagra aerata e sora cu buretica noastra deja imi incurca mintile in asa hal incat plec si ma fac sora... cu sticla de martini, rosu wacko.gif blink.gif unsure.gif blink.gif wacko.gif laugh.gif
lliliana
Fal...fal...fal...fal...Ce se-aude oare-ntr-una?...Aaaaa...e Mirrrrunaaaa.... )).gif
luchi
CITAT(lliliana @ 27-10-2006, 08:55 PM) *

Fal...fal...fal...fal...Ce se-aude oare-ntr-una?...Aaaaa...e Mirrrrunaaaa.... )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif lilianooo, tot in versuri vorbesti?

pst, pst, sefa..vezi ca o aparut lost 7x04 wink1.gif
lliliana
CITAT(luchi @ 27-10-2006, 08:57 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lilianooo, tot in versuri vorbesti?

pst, pst, sefa..vezi ca o aparut lost 7x04 wink1.gif

Sunt inca sub efectul pastilelor... lol.gif
MIRRRUNA

lol.gif

ffffalfai'm'as si n'am cui
doru'i pus deja in cui
ma bag la un mic Scorsese
ca pa Lost deja vazui

pam pam

luc, lil', fetili, buona noce salut.gif pupic.gif hug.gif
lliliana
CITAT(MIRRRUNA @ 27-10-2006, 09:06 PM) *

lol.gif

ffffalfai'm'as si n'am cui
doru'i pus deja in cui
ma bag la un mic Scorsese
ca pa Lost deja vazui

pam pam

luc, lil', fetili, buona noce salut.gif pupic.gif hug.gif

Falfaind spre pat ehei
Miru pleaca-n ale ei....Pam, pam
MIRRRUNA
BUNA DIMINEATA!!!!!!!!!! dance2.gif dance3.gif

When you're on a holiday
You can't find the words to say
All the things that come to you
And I wanna feel it too

On an island in the sun
We'll be playing and having fun
And it makes me feel so fine
I can't control my brain

Hip hip
Hip hip

When you're on a golden sea
You don't need no memory
Just a place to call your own
As we drift into the zone

On an island in the sun
I can't control my brain

We'll run away together
We'll spend some time forever
We'll never feel bad anymore

Hip hip
Hip hip
Hip hip

On an island in the sun
I can't control my brain

We'll run away together
We'll spend some time forever

Hip hip

No no
No no
No no
No no
MIRRRUNA
Azi de dimineata m'am trezit cu canticelul lui Weezer in urechi si nici acum n'am scapat de el.
Si mai am o alta obsesie melodioasa de cateva zile: "Lasa'mi toamna pomii verzi" a Margaretei Paslaru blink.gif Heeeelp! O cant si'n somn, cred. doh.gif Tare mi'i de draga smile.gif

In fine, trec peste frictiunile mintii mele de nepatruns direct la mesele de azi:

MD
sana
cereale fitness

PRANZ (in deplasare)
omleta fara ulei
putina telemea
o chilfla miiiica si neaaaaagra si urata, urata rau grin.gif blum.gif doh.gif

plus... cateva prostioaie gen: un snikers inghetata (baton) si un icetea lipton cu zahar cuplu.gif

CINA la ora 19.00
4 linguri de mamaliga
sana
br. dulce 0%
un ceai verde

si aici sper sa se fi incheiat cu spovedania.

Va tzuchez, va imbratisez si urez o duminica mirificobolanta! give_rose.gif
Maine promit sa va trec pragul la toate blushing.gif
MIRRRUNA
Am trecut sa las rapid un BUNA DIMINEATA! si fug. Am o groaza de facut astazi, sper sa ajung si la intalnire.

give_rose.gif
Have a nice day!

dance2.gif dance3.gif
sooou:
If you ever go down Trinidad
They make you feel so very glad
Calypso sing and make up rhyme
Guarantee you one real good fine time

Drinkin' rum and Coca-Cola
Go down Point Koomahnah
Both mother and daughter
Workin' for the Yankee dollar

It's a fact, man, it's a fact...
blum.gif

...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.