Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Don't worry, here no sugar :P
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
amalia0701
pupic.gif
O zi faina sa ai.
Asteptam poze de la intlanire.
hug.gif
Karin
Am intrat aseara pe aici si m-am imprastiat de ras! lol.gif lol.gif lol.gif
Musafirii erau pe capul meu, da' mie mi se fal...faia! lol.gif
Deci...ieri cand m-ai sunat, eram in piata! Ii zisesem aleia: 1 kg jumate de aripioare, va rog! Si continuam sa vorbesc cu tine, mai mult atenta la ce facea dansa! )).gif
Cand, o vad ca imi pune 4 aripioare intr-o pungutza si se indreapta catre cantar! Si racnesc: am zis un kg jumate, va rrrrog! devil.gif Am auzit de la tine doar un: aoliooooooooo... lol.gif
Ce-o fi fost in gandul ei: ei lasa, ca la cum arati ti-ajung si 4 aripioare! devil.gif lol.gif
Si acum ma pregatesc sa ma duc putin la cumparaturi! Am o dispozitie de gatit de zile mari! Cu moralul stau mai prost! naughty.gif lol.gif
Si am mai patit una tare de tot tot in piata si tot ieri: ma duc sa iau carne macinata si in fata mea o batranica, surdo-muta! unsure.gif Vanzatoarea nu se intelegea neam cu ea! Si pana la urma a reusit sa o scoata din pepeni pe vanzatoare care a urla: in p.....a mea, numa' la mine v-adunati toti??! devil.gif
Io am bagat o fatza din aia w00t.gif blink.gif huh.gif Si aia se uita la mine cu o fatza angelica: grin.gif give_rose.gif Ma scuzati doamna!
Am crezut ca crap de ras! lol.gif lol.gif lol.gif
Si acu; ma duuuuuuuuuuuc..... salut.gif
Tzuc fata! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
luchi
lol.gif lol.gif bubuleee..vezi data viitoare ce faci wink1.gif

mirrule, asa-mi plashiii melodia astaaa... rolleyes.gif

ti pup, o duminica placuta!
MIRRRUNA
Bub' give_rose.gif sper c'ai avut o zi pe placul tau. pupic.gif
Lucule, Amalia give_rose.gif

BUNA DIMINEATAAA!
devil.gif in wee am vazut filmul The Departed si am ramas intr'un oarecare mood devil.gif

Deci, buna dimineata, deci ploua, deci e urat, glomerat, ie nervi, ie mohorat, siii ie LUUUUNI mad.gif
Azi mi'am depasit iar un record personal: 13 Sept. - Blvd Basarabiei=1 ora si 10 min blink.gif Incep sa duc dorul zilelor francofone cand ajungeam la biuro in 20 de min grin.gif

Tare imi pare rau ca n'am ajuns la intalnirea fetelor, le'am vazut in poze, au fost mumoase si voioase asa cum mi le si imaginam. give_rose.gif Dar am alergat tot wee, am facut 4 drumuri intre Bucuresti si o casuta la tara (prin Giurgiu) care e in constructie doh.gif
Acu' mi'am fixat in fata o stacana de cofi si incerc sa inteleg ce am eu de facut azi wacko.gif
Grea zi de luni, tare grea.

MD
2 felii paine neagra prajita
1/2 lingurita unt
o felie sunca praga
1 pahar lapte batut

Nessie
crying.gif Mirrunaaaa! Te-am asteptat ieeeeeri!! crying.gif Poate la urmatoarea cu mai mult noroc... sorry.gif

Te tzuc de buna dimineata pupic.gif si iti urez o saptamana faina!
Karin
Neatza iubita meaaaaaaaaaa! pupic.gif Si spor la munci! hug.gif
aki
Mirunel salut.cum te simti?La noi ploua si cad frunzele de pe copaci si e atit de trist.Vreau vara sad.gif
julyalina
buna mirrru pupic.gif
sunt cu ochii pe tine dar nu am reusit sa scriu ca aveam si io pe unu ca ma urmarea mad.gif
deci... nu ai reusit sa ajungi ieri la intanire crying.gif deci te-am asteptat ... deci ne esti datoare sa ajungi la viitoarea intalnire blum.gif
sim
Pup si eu.Cam tarziu da' ce sa fac dak acu' am facut ochi? floare.gif yahoo.gif
lliliana
Salut Miru...am pus fata in pat shi iacata-ma la tine sa te salut. E inca azi, pupic.gif hug.gif floare.gif Urari de bine. hug.gif
amalia0701
pupic.gif
lliliana
Salut mai veselie...Ce faci? Te imbratzishez si-ti urez de bine...da' de foooooarte bineeeeee....de suuuuper bineeee... )).gif hug.gif
Karin
Neatza uăi! pupic.gif
Ma pregatesc sa dau raportul, azi la tine, ca ti'a venit randul! laugh.gif

-md: 4 tartine de orez expandat si un iaurt 0.1%

-gustare: 1 mar

-pranz: salata din: varza, ardei, morcov ras, piept de pui prajit in ulei de masline grin.gif (hooo, ca am prajit juma de kil de piept intr-o linguritza de ulei lol.gif ), sare, putin otet si putin ulei de masline, sa lunece pe gat lol.gif

-gustare: nu stiu inca (probabil guma de mestecat fara zahar grin.gif laugh.gif )

-cina: ramane de vazut, vreau idei biggrin.gif

Aseara am papat putina salata, ca tocmai o pregatisem pentru azi si 2 banane! give_rose.gif

O zi minunata, calda si frumoasa draga mea! pupic.gif
MIRRRUNA
Buhuhuhuuuu, multzamesc floricelelor pupic.gif hug.gif

Soooouuu BUNA DIMINEATAAAA! - PENTRU CINE MAI COPILARESTE INCA SPER SA FIE O BUCURIE yahoo.gif pe mine una ma binedispune teribil melodia blum.gif

MD
2 oua omleta simpla cu o lingurita de ulei maslina
o felie paine neagra prajita
o lingura de br. degresata 0%

GUSTARE
cappucino blushing.gif
ceai verde cu lamaie

PRANZ
1 cartof copt
3 linguri branza 0%
3 linguri sana
sim
buna dimineata 'ubita! azi vbesc in soapta,spre bucuria lu' sotu' meu care ,cica, Dzeu nu bate cu paru' smile.gif Pai se poa' asa ceva?Io am amigdalele pana-n..umeri si el se distreaza ca o sa fie liniste si n-o sa-l mai 'stresez' smile.gif Pai se poa' asa ceva?!Spune si tu.

Sper sa nu ne auzim azi la un telefon ,nu de alta da' n-o sa ma mai recunosti.. Parol. blink.gif bag.gif

MIRRRUNA
CITAT(Karin @ 31-10-2006, 11:58 AM) *

Neatza uăi! pupic.gif

-pranz: salata din: varza, ardei, morcov ras, piept de pui prajit in ulei de masline grin.gif (hooo, ca am prajit juma de kil de piept intr-o linguritza de ulei lol.gif ), sare, putin otet si putin ulei de masline, sa lunece pe gat lol.gif

-gustare: nu stiu inca (probabil guma de mestecat fara zahar grin.gif laugh.gif )

Aseara am papat putina salata, ca tocmai o pregatisem pentru azi si 2 banane! give_rose.gif

Bubule esti bine, ai scapat. )).gif Dar, data viitoare cand imi treci pragul cu pui prajit, fie el si intr'o lingura de oloi naughty.gif , te taxez sa stii blum.gif . Deci data viitoare ai tema: cartof copt, pui fiert, lactate (iaurt, sana, bramza 0%), piept de pui batut ca pt snitzele, dar te abtii si il faci in tigaie fara ulei blum.gif ... si legume. SI FRUCTE! pupic.gif
Hai ca e bine pupic.gif . Ti puuuuuuup.
julyalina
pupic.gif mirrru , o zi cat mai linistita iti doresc! hug.gif
multumesc pentru melodie blum.gif e super hug.gif

sim, incearca cu cateva lingurite de miere floare.gif
Karin
CITAT(MIRRRUNA @ 31-10-2006, 12:12 PM) *

Neatza uăi! pupic.gif

Bubule esti bine, ai scapat. )).gif Dar, data viitoare cand imi treci pragul cu pui prajit, fie el si intr'o lingura de oloi naughty.gif , te taxez sa stii blum.gif . Deci data viitoare ai tema: cartof copt, pui fiert, lactate (iaurt, sana, bramza 0%), piept de pui batut ca pt snitzele, dar te abtii si il faci in tigaie fara ulei blum.gif ... si legume. SI FRUCTE! pupic.gif
Hai ca e bine pupic.gif . Ti puuuuuuup.

Deci asa l-am facut, piept batut ca pentru snitzele, feliutze subtiiiiiiri! Si l-am pus in tigaie, initial fara ulei, da' incepuse aia sa capete o culare naspa...si am pus o tzara oloi! Na! Bine, data aviatoare, fac fara oloi! grin.gif
MIRRRUNA
CITAT(sim @ 31-10-2006, 12:09 PM) *

buna dimineata 'ubita! azi vbesc in soapta,spre bucuria lu' sotu' meu care ,cica, Dzeu nu bate cu paru' smile.gif Pai se poa' asa ceva?Io am amigdalele pana-n..umeri si el se distreaza ca o sa fie liniste si n-o sa-l mai 'stresez' smile.gif Pai se poa' asa ceva?!Spune si tu.

Sper sa nu ne auzim azi la un telefon ,nu de alta da' n-o sa ma mai recunosti.. Parol. blink.gif bag.gif

Aleeeeuuu Simule cin' te vorbi de bine de ramasesi fara grai? hug.gif
Deci, pot sa iti spun ce fac eu in situatii de gen? Pot, nu pot, eu tot iti spun )).gif : incalzesc miere atat cat sa nu ma friga si imi torn cu hotarare pe gatzi )).gif ... cateva zile la rand, de cateva ori pe zi. La mine are efect.
Acum, tu daca esti si inflamata la amigdale mai bine fugi la doftor hug.gif ca este virusi rai si urati in aerul de toamna. floare.gif

CITAT(Karin @ 31-10-2006, 12:19 PM) *

Deci asa l-am facut, piept batut ca pentru snitzele, feliutze subtiiiiiiri! Si l-am pus in tigaie, initial fara ulei, da' incepuse aia sa capete o culare naspa...si am pus o tzara oloi! Na! Bine, data aviatoare, fac fara oloi! grin.gif

cheer.gif pai asa spune sora noastra, nu pui prajit devil.gif ca ne da nessie afara de pe oneden laugh.gif pupic.gif
hai ca e bine! dar cu frigiderul cum ii? mai geme si se chinuie cu marse si bauntice? sau le'ai dat de suflet? blum.gif pupic.gif
Karin
Frigiderul e cam gol de Bounty...care cum imi trece pragul aude : Da' o cioco vrei? Hai, ca am destule! lol.gif
Nu m-am atins de cioco de mai mult de o saptamana! naughty.gif blum.gif
Le duc acasa si le papa altii! Giur, pe onoarea mea!
Nu ma crezi, ai? naughty.gif
MIRRRUNA
CITAT(julyalina @ 31-10-2006, 12:13 PM) *

pupic.gif mirrru , o zi cat mai linistita iti doresc! hug.gif
multumesc pentru melodie blum.gif e super hug.gif

sim, incearca cu cateva lingurite de miere floare.gif

pupic.gif ma bucur daca'ti place.
si eu tot cu miere ma dreg ... miere calda dupa care (uneori) imi storc lamaie direct in gat.
julyalina
CITAT(MIRRRUNA @ 31-10-2006, 12:42 PM) *

si eu tot cu miere ma dreg ... miere calda dupa care (uneori) imi storc lamaie direct in gat.

blink.gif si nu te ineci??? wacko.gif
MIRRRUNA
CITAT(julyalina @ 31-10-2006, 12:46 PM) *

CITAT(MIRRRUNA @ 31-10-2006, 12:42 PM) *

blink.gif si nu te ineci??? wacko.gif

devil.gif nope, am gusturi ciudate, stiu devil.gif
pupic.gif
Andreea-Rodica
Super melodie!
Karin, nu mai vorbi de chestii de-alea cu nuca de cocos ca ma omori!
hug.gif hug.gif hug.gif
lliliana

-cina: ramane de vazut, vreau idei biggrin.gif [/color] [/i]

Rabdari prajite muey...in linguritza aia de ulei... )).gif
Karin
Liliana! pupic.gif Rabdari prajite nu manc, ca-s uleioase! lol.gif
Mirrruuuuuuuuuuuuuuu....Mirruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunaaaaaaaaaaaaaa! blum.gif
Unde esti soro? Bucataresti tocanitza aia? naughty.gif blum.gif
Am trecut sa las meniul de seara, ca sa imi iau o grija de pe cap grin.gif . La cina urmeaza sa pap, cand se trezeste al meu sot ca nu pot manca singura naughty.gif , tocanitza de ciuperci cu mamaligutza! tease.gif
Azi presimt ca ma porcesc.... give_rose.gif Nu de alta, da' fac mamaligutza....si am si branza si smantana in frigider.... blum.gif
Deci Mirrruuuu.....bucataresti de nu te mai opresti? blum.gif laugh.gif
pupic.gif Hai te tzuc! Sa ai pofta buna! la tocanitza! grin.gif
Karin
Later edit: grin.gif "Usturooooooooooiiiiiii...am uitat sa iti spun ca pun si usturoi in tocanitza!!!!" grin.gif Iti sunt cunoscute vorbili acestea? naughty.gif
Prea tarziu, calu' plecase! lol.gif Acu' vazui mesajul, acu' ma ridicai de la masa....fuse, fuse si se duse! lol.gif
buretel
beeey, ce e debandada asta aici? yahoo.gif
meeey crinico, cre' ca o iei pe coaja maine lol.gif lol.gif tocanitze, hmmm, rantasuri, hmmm, usturoi, smantanele etc etc blink.gif maine pasti 3 rondele de orez, ca sa te absolv de pacate, 'ntzeles? devil.gif hug.gif

deci sa va zic ce face subsemnata acum! mananca...taratarataraaaaam...inghetata blink.gif
deci, afara ploua, e furtuna, mi-a picat satelitu' salut.gif si io stau catarata pe tastatura si mananc inghetata, desi mi-au degerat si deshtele lol.gif lol.gif
va rog, carnetu' rosu (al' cu dunga) sa soseasca prin posta de urgenta w00t.gif

pi es: gata cu inghe! s-o terminat mad.gif deci teveu' tot nu merge, ma si mir ca internetul a supravietuit blink.gif

no, te tzuc mirrrrunel pupic.gif hug.gif tu ce-ai bucatarit?
Nessie
Alooooo! w00t.gif Pai vine omul disperat, lesinat, mai mult taras decat mers de la tae bo, transpirat tot (nu mai miroase ca a facut dus deja blum.gif ) asa.... deci...cu ochii scosi de foame si doar cu un mar in mana si ce citeste aici??? w00t.gif Tocanite, smantana, mamaliga, inghetata? valea.gif Mi-e rau deja! doh.gif Plec d'aici pana nu ma infig in farfuria cu chiftele a lui iubi care mananca in spatele meu. drool.gif Potolitiva ca intru in sevraaaaj! nana.gif
lliliana
Salut Mirunooo....iote ce fac fetili ashtea pe-acilea...umplu jurnalul tau de prostii )).gif Ia repede matura shi peria ca viu si curatzam amandoua...nu e bine sa-l lashia ashea...se pateaza )).gif

Karinule scump...glumeam acolo...pup pupic.gif Mi-esti draga.
Buretzel, nu-s cum faci ca de cate ori apari in peisaj tre' sa iau paduden, pa durere de burta de la ras. )).gif
Nessie....vino-ncoa la baba ca te consolez io cu neshte portocale, mere, alea, alea....chestii interesante, nu sarmale, smantana...yec... )).gif
Karin
Neatza, s-a trezit si ratza! Adica io! grin.gif
Mirrru, facui ieri tocanitza de ciuperci...fara usturoi! ( :-j ) laugh.gif
A iesit foarte buna si am papat cu 3 linguri de mamaligutza! Alte 3 linguri de mamaligutza s-au dus cu branza si smantana! Na, am zis! blum.gif
Buretzel, mama draga, pai tu te ushchesti la mine si tu papi inghetata?? naughty.gif
Tocanitza n-a fost cu rantas, sa stii! blum.gif Dar azi scot parleala cu rondele de polistiren! blum.gif
Lilicule, pai stiu iubita ca glumeai! Si tu imi esti tare draga! hug.gif Pe onoarea mea! pupic.gif
Nessie pupic.gif
MIRRRUNA
BUNA DIMINEATA!!! - PT MAMICILE DE FETE (SI NU NUMAI) DIN ZONA naughty.gif give_rose.gif

Acum fug dar ma inapoiez. valea.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Mare veselie aici cheer.gif
O zi frumoasa va doresc.
Buretzel ce mananci tu mama? Pai la cat esti de slaba iti permitzi hug.gif
Mi-ati facut pofta cu tocanitza cu mamaliga si ciuperci mad.gif , cred ca o sa fa c si io.
sim
Neata si la tine! Si azi o sa vorbesc putin si incet.. Din ce in ce mai putin..si mai incet. Am incercat aseara cu mierea incalzita..Cam frigeeee smile.gif swoon.gif Pup
amalia0701
CITAT(sim @ 01-11-2006, 12:48 PM) *

Neata si la tine! Si azi o sa vorbesc putin si incet.. Din ce in ce mai putin..si mai incet. Am incercat aseara cu mierea incalzita..Cam frigeeee smile.gif swoon.gif Pup

Nu stiu ce ai incercat cu mierea incalzita, dar conform principiilr ayurvedice mierea nu se incalzeste.
Isi pierde proprietatile. pupic.gif
sim
CITAT(amalia0701 @ 01-11-2006, 12:57 PM) *

CITAT(sim @ 01-11-2006, 12:48 PM) *

Nu stiu ce ai incercat cu mierea incalzita, dar conform principiilr ayurvedice mierea nu se incalzeste.
Isi pierde proprietatile. pupic.gif

Daaa daaaa,acesta a fost un leac de la Mirru wink1.gif pe care l-am pus si io in aplicatiune.Numai ca ea mai stoarce si o lamaie pe gat,dupa acest tratament . Pup doftoricitza! give_rose.gif
julyalina
buna mirrru pupic.gif

sim, si io sunt de acord cu amalia ; mierea incalzita isi pierde proprietatile. poate mirrru se referea la faptul ca e incalzita la temperatura camerei dry.gif
sim
CITAT(julyalina @ 01-11-2006, 02:36 PM) *

buna mirrru pupic.gif

sim, si io sunt de acord cu amalia ; mierea incalzita isi pierde proprietatile. poate mirrru se referea la faptul ca e incalzita la temperatura camerei dry.gif

Oi fi eu cu febra-n creieri si am incalzit-o degeaba blink.gif )).gif Maraaaaaaaa!!! Heeeellllppppp!!!

MIRRRUNA
Treaba cu mierea calda (calda = atunci cand o picuri pe mana sa nu te friga; incalzita atat cat sa devina mai fluida; nu fierbinte, nu la temperatura camerei) deci faza asta cu mierea calda pt gat o stiu de la bunica blushing.gif .
Acum nu stiu... poate aveti dreptate dar ma gandesc la ceva: atunci cand punem o lingurita de miere in ceaiul/cafeaua fierbinte ea isi pierde proprietatile? unsure.gif
MIRRRUNA
Soooouuu, am aerisit putin pe aici ca taaaaare putea a usturoi si tocanitze si ciumperci si ceapa si mamaligi laugh.gif
Dap, am gatit aseara tocanitza de ciumperci cu si anume dupa cum urmeaza: una lingura ulei masline, juma kil ceapa, juma kil ciumperci, 2 linguri bulion si 2 catelusi de usturoi, o cescutza de apa. Pam Pam. Atat continea tocanimea ciumperceasca. BUBULE sa ne fie de bine! laugh.gif

Azi:

MD
cereale
lapte batut

GUSTARE
unsure.gif
o ciocolata calda (falfalfalfal, stiu blushing.gif )
1 mar

PRANZ
1 sandvish:
paine neagra prajita
2 linguri branza 0%
1 felie sunca praga

CINA
salata de varza si morcov si telina
cu...
ceva grin.gif om trai si om videa
Karin
Sa ne fie, draga mea! laugh.gif pupic.gif
Nessie
Prea putin la pranz! Ce-i aia o felie de paine cu o felie de sunca? blink.gif Mai pune ceva! floare.gif
MIRRRUNA
CITAT(Nessie @ 01-11-2006, 05:11 PM) *

Pre putin la pranz! Ce-i aia o felie de paine cu o felie de sunca? blink.gif Mai pune ceva! floare.gif

Deci te iubesc pt ca ai vazut pranzul insuficient si n'ai vazut gustarea dezastruoasa laugh.gif
Fura duoooua felii de paine, duoooua linguri de branza si una felie sunca!
Si da, e putin ... dar am dormit numa 4 ore azi noapte (din motive de cer senin si luna luminoasa blink.gif ) iar de dimineata nu stiam ce'i cu mine si ce vrea de la mine ziua asta blink.gif . Abia am facut si sandvisul ala. Iar aici in zona mai bine nu cat de mancare ca... stiu cu ce viu in sarsana devil.gif
pupic.gif
Nessie
Eh, ce gustare...ciocolata calda? Mare scofala! tease.gif Stai calma ca are doar putin zahar si la ww face doar 1p. Eu zic ca niste fructe macar ai gasi prin zona; chiar banane. wink1.gif Pupp si sper sa ai o noapte linistita! pupic.gif
mirela_awad
HONEY CE CITESC? AI MANCAT DOAR AMARATUL ALA DE SANWICH? MAMICUTA TE ROG EU SA TE HRANESTI! SI IA O PASTILA SA POTI DORMI BINE NOAPTEA! PUPICI SI VREAU SA AUD CA TE HRANESTI BINE AUZISI?
lliliana
Miruuuu...plecaciuni. Sper ca eshti tot ashea nebunika...urez de bine shi de super bine. pupic.gif hug.gif floare.gif
amalia0701
Eu am luat pentru dormit linistit http://www.medicalab.ro/catalog/product_in...2cb6bacd4064605
E din plante, nu da dependentza si nu are efecte adverse.
Karin
Neatzaaaaaaaaaaa! cheer.gif pupic.gif
Undi iesti? floare.gif
Am venit sa spun ce am papat ieri, ramasesem datoare! Si am promis ca scriu aici (la tine si la Luc) zilnic ce pap, ca sa puteti sa ma luati de urechiuse! grin.gif

Deeeeeeeeci, meniul pe ziua de ieri:

MD:
-3 tartine orez expandat
-1 iaurt 0.1%

Gustare:
-1 cana de apa blushing.gif (nu-mi trebuia mancare....)

Pranz:
-o salata din: varza, rosii, castraveti, salate verde, 2 linguri sos de iaurt si putin piept de pui la gratar

Gustare:
-1 banana
-2 tartine orex expandat

Cina:
-1 portie spaghete cu tocanizta de ciuperci grin.gif
-1 banana

Te pup iubita! pupic.gif Sa ai o zi de exceptie! hug.gif
MIRRRUNA
BUNA DIMINEATAAA! dance2.gif dance3.gif

Iote si prima ninsoare din iarna asta unsure.gif Vine iarna sad.gif vin nopti lungi si zile scuuurte, frig, mocirla si... decembrie sad.gif Uffff, wake me up when this year ends blink.gif
Amalia, s'ar putea sa ma intereseaze ce spui tu acolo. De mult n'am mai avut un somn ca lumea. Toate gandurile si starile pe care mi le reprim ziua, dau pe dinafara noaptea, in somn... doh.gif mad.gif

Uff, gata!
Bub' ptiu - ptiu sa nu te deuochi laugh.gif pune'ti o funditza rosha ca am ochii albastri si nu te vad bine grin.gif pupic.gif Bravo! Ti'am mai spus si iti mai spun ca nu ma costa nika laugh.gif SUNT MANDRA DE TINE!

Fetiliiii give_rose.gif sa aveti o zi mi-nu-na-ta!

MD
1/2 para
o ceasca lapte batut
o mana cereale fitness si musli
cafea

GUSTARE
1/2 para
o mana de boabe struguri

PRANZ
iaurt 0.1%
cu... ceva unsure.gif inca nush...
amalia0701
Iubita eu am refuzat sa mai iau Xanax, caci nu vedeam nici un progres, dar o pastila de fitosedin seara ma linsiteste, vine mos ene la mine la gene si dorm si eu linistita.
Am deja 3 nopti de odihna cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.