Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Don't worry, here no sugar :P
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
sim
Buna dimineata 'ubita! Nu lasa vremea de afara sa te indispuna da? Gandeste-te ca mai sunt vreo 4 luni siii vine vine priimavaraaa give_rose.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
Vine iarna, dar este un bun motiv sa ne pregatim de Sarbatori !
Weekend placut in continuare! hug.gif hug.gif floare.gif
Karin
Mirrrrunaaaaaaaaa! Mirrrunaaaaaaaaa! unsure.gif pupic.gif hug.gif
Unde esti? Vina aci sa spui ce pap azi! blum.gif

Soooooo....

MD:
-2 tartine de orez expandat cu 1 iaurt 0.1

Gustare:
-juma de gref ( deci gref da? nu bref! lol.gif

Pranz:
-5 tartine de orez expandat (erau stipulate doar trei, da' n-au ajuns...si am marit ratia sorry.gif )
-3 felii de sunca
-4 linguri de branza de vaci, amestecata cu smantana, ceapa verde, marar si sare

Gustare:
-alta jumatate de grefffff blum.gif

Iar pentru cina tre sa pun cerebelu' la munca.... tease.gif

Te tzuc si te iubeeeeeeesc! Vina aici sa ne mai radem! hug.gif pupic.gif blum.gif
aki
Salut draguta.Am trecut sa-ti las un pup pupic.gif si sa-ti urez o saptamina frumoasa hug.gif
lliliana
Buey shi dor m-o lovit di tini...hai la baba shi pup pupic.gif hug.gif
amalia0701
Miruna si Luchi au fugit impreuna........
Pe noi cu ne-ati lasat??????????
Cui?
pupic.gif
Auzi iubita? Ce faci vineri dupa masa?
Io vin in Bucuresti. Nu vrei sa ne vedem?
give_rose.gif
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 06-11-2006, 09:19 PM) *

Miruna si Luchi au fugit impreuna........
Pe noi cu ne-ati lasat??????????
Cui?
pupic.gif
Auzi iubita? Ce faci vineri dupa masa?
Io vin in Bucuresti. Nu vrei sa ne vedem?
give_rose.gif

Mirunooo....io n-ash rezista la ashea ceva naughty.gif ...Intalnire mey naughty.gif biggrin.gif
julyalina
mirrrule, pe unde umbli bre?
io vin aici sa te pupic.gif si tu unde esti? dry.gif
aki
Nui doh.gif Mara biggrin.gif
MIRRRUNA
Un pupic.gif , o give_rose.gif si o hug.gif pt fiecare dintre voi! Muah!

BUNA DIMINEATAAAA! give_rose.gif

Merit orice mi'ati spune blushing.gif n'am nici o justificare pentru ca n'am mai trecut pe aici. Dar voi ma iubiti si ma iertati, asa'i? wink1.gif
Mari dezastre culinare n'as putea spune ca am facut... dar am gatit ingrasacioase si am si gustat din ele chiar daca nu foarte mult.
M'a apucat dorul de gatit. unsure.gif Ati mai auzit asa ceva? Mi'era dor sa fac o prajitura... bibilitul la dulciuri, pregatitul lor, reusita lor ma relaxeaza teribil de mult. Nush daca ma credeti dar nu ma satisface atat de mult gustatul lor cat imi place procesul de manufacturare. Eeeeehhh, m'am chinuit si gustant putin :-j doh.gif dar mare parte am trimis pe la prieteni.

uuuoff!

ce halim azi?

MD
kiwi
cereale
lapte 0.1%

GUSTARE
2 mere

PRANZ
salata varza cu morcov
piept de pui grill
iaurt 0.1%

give_rose.gif ail bi bec rolleyes.gif
lliliana
CITAT(MIRRRUNA @ 08-11-2006, 10:05 AM) *

M'a apucat dorul de gatit. unsure.gif Ati mai auzit asa ceva? Mi'era dor sa fac o prajitura... bibilitul la dulciuri, pregatitul lor, reusita lor ma relaxeaza teribil de mult. Nush daca ma credeti dar nu ma satisface atat de mult gustatul lor cat imi place procesul de manufacturare. Eeeeehhh, m'am chinuit si gustant putin :-j doh.gif dar mare parte am trimis pe la prieteni.

Am auzit de astea...am mai zis pe undeva pe forum biggrin.gif Sotzul meu zicea intr-o zi mancand cu pofta o prajitura: "Nevasta, io zic ca imbatranim...tu faci prajituri din ce in ce mai bune shi mie-mi creste par in urechi" lol.gif

In alta ordine de idei...Uaiooo ce bine ca revenishi...era prea linishte pe forum fara matale hug.gif O zi frumuasa fuoc. pupic.gif
Karin
Hop si io! Hop si io! cheer.gif
Cand e vorba de pupaturi sunt prima pe lista! laugh.gif
Mirrrrrruuuuu...te tzuc de te albesc! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sunt acasa, ascult "Supergirl", mi-am dat boxele aproape la maxim grin.gif si ma simt bine! hug.gif
Iti scriu meniul de ieri, pentru ca am promis ca o sa scriu zilnic (sau ma rog, aproape zilnic... blum.gif ) ce mananc si ma conformez. Apoi ma duc sa o terorizez pe Luc cu meniul pe azi! grin.gif

MD:
-cereale integrale cu un iaurt 0.1

Gustare:
-1 mar

Pranz:
-branza de veci, amestecata cu smanatan, marar si sare (vreo 3 linguri asa...)
-2 felii mozzarella piccolo
-2 castraveti murati
-3 tartine orez expandat

Gustare:
-1 mar

Cina:
-3 linguri cartofi frantuzesti (fierti, cu cascaval si patrunjel deasupra grin.gif )
-2 (sau sa fi fost 3...? blink.gif ) snitzele de pui

-salata de varza

Apropo de iaurtul 0.1: ma duc ieri la magazinul de langa mine si zice vanzatoarea "stiu ca sunteti la regim...am vazut ce mancati! " Si imi arata spre frigiderul cu iaurturi 0.1! w00t.gif

Uochiei...ma cunoaste deja toata lumea ca-s cuminte! Ptiu-ptiu, sa nu fiu de deuochi!
Te tzuc iubita si ma bucur ca ai revenit in forta! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
Salut Mara.Pupici pupic.gif
Sexymom
Pup si eu fetele, m-am facut cuminte de nu ma mai recunoasteti.
De 4 zile mananc ca voi. )).gif
Md. iaurt degresat cu cereale , 200 ml suc natural de fructe
gustare : 1 mar sau portocala
pranz: 200 de supa lesinata cu salata in care pun 50 de g.branza slaba
cina: peste sau vita cu alta salata
Nessie
cheer.gif Ma bucur Mirule ca iti revenisi! Eu spun cu rusine ca nu am facut o prajitura niciodata de una singura. blushing.gif Si ca sa fie clar nici nu intentionez in viitorul apropiat! grin.gif norocul meu cu Cora & co unde gasesc tot felul de praji gata facute. wink1.gif
MIRRRUNA
CITAT(Nessie @ 08-11-2006, 01:46 PM) *

cheer.gif Ma bucur Mirule ca iti revenisi! Eu spun cu rusine ca nu am facut o prajitura niciodata de una singura. blushing.gif Si ca sa fie clar nici nu intentionez in viitorul apropiat! grin.gif norocul meu cu Cora & co unde gasesc tot felul de praji gata facute. wink1.gif

Mie imi place teribil sa le fac... pt altii rolleyes.gif
pupic.gif
Sexymom
Si io sa le mananc baby.gif
Andreea-Rodica
Salutari la toata lumea!
Din pacate mie imi place si sa fac prajituri, dar si sa le mananc. Asa ca ma abtin cat pot. Din cand in cand fac cate ceva Monti, si in rest astept sa vina Sarbatorile ca sa-mi zic ca am voie sa gust macar. Cand ma gandesc la turtele de Craciun facute de bunica mea.... dar mai bine nu ma mai gandesc.
hug.gif hug.gif hug.gif
lliliana
Miru...unde ieshti? Miru...mi-i dor di tini cry.gif Di ce nu vii la mini? cry.gif Vinooooohoho...ca-i prea linishte pe-acilea. De ce nu vii tu? Vinooooooooooo....shi spune-ne ca ne iubeshti biggrin.gif

Pi Es: Adu' si-o praji...un suc, o saratzea ceva )).gif
Glumesc...mi-i drag sa te vaz pe-acilea, ce-aveti in ultima vreme ca vi s-au cam innecat corabiile. blum.gif
amalia0701
pupic.gif
Nu mai faci azi inca o prajitura?
pupic.gif
Mi-ar fi drag sa ne vedem deseara.
luchi
Alo, sorella, pe unde umbli? Vezi ca zice lumea ca am fugit impreuna in lume smile.gif . Tare bucuroasa sunt sa vad ca te tii de treaba, si Bubu de mana cu tine. Mi-a promis un meniu in jurnla, dar vad ca a uitat. laugh.gif
Karin
Neatza Mirrrruuuu! pupic.gif
Hai p'acilea sa ne radem! laugh.gif
Ia baga tu meniul pe azi, ca ma duc si io sa-mi platesc datoria la Luc! Am promis un meniu pe miercuri, da' nu mai stiu ce am mancat! lol.gif Oricum, am fost pe sistem! laugh.gif
Asa ca, o sa il scriu pe ala de ieri! grin.gif
Pup iuuuuuu! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
julyalina
mirrruleeeeeeee!!!!!!! alioooooooooooo!!!!!!! yahoo.gif
pi undi umbli soro?
Nessie
unsure.gif Mirrrrrule, te trecem absent nemotivat si azi? secret.gif Nu te tenteaza o placinta la Caru cu bere?
Sexymom
Mirunel hai sa punem de o barfa mica ca e cam liniste pe la tine. pupic.gif
Karin
Scumpaaaaa! Scumpaaaaaa! pupic.gif Am venit sa spun ce manc, ca sa nu mai urle Luc dupa mine! laugh.gif
Zic meniul pe azi, ca incepe wee si parca vad ca iar sar calul! blushing.gif

Deci:

MD:
-o cafea cu zahar
-5 castane coapte ( a adus sefu', ca a auzit el ca n-am mancat never...hmmm, au gust de cartofi copti grin.gif ). probabil ca n-am sa mai mananc, nu m-au incantat rolleyes.gif
-cereale integrale fitness cu iaurt 0.1%

Gustare:
-azi fara gustare ( am gustat 2 linguri din salata pentru pranz...se pune? blum.gif )

Pranz:
-salata din: morcov ras, telina rasa, mar ras, o conserva de sardine in suc propriu, 2 feliute piept de pui fiert blum.gif si 3 linguri maioneza

Gustare:
-cred ca 1 mar

Cina:
-iar nu stiu give_rose.gif

No, amu' ca am raportat, ma duc la ale mele! grin.gif

pupic.gif hug.gif
aki
Mirunel salut.Cind vad ca toate tineti dieta numai umblu ca ceia nebuna si mininc toate prostiile ma doare capul doh.gif
Sexymom
Hola scumpa, vezi ca avem nevoie de suportul tau sa o scoatem pe Lucki din starea in care este. Poate ii luam un tiramisu sau niste inghetata sa ne trimita si noua un zambetzel.Imagine
MIRRRUNA
Helloooou Helloooouu! - canticelul n'are nicio legatura cu realitatea, doar imi place rolleyes.gif

De azi promit sa ma tin de treaba si de voi si de vizite si nu mai dau bir cu fugitii.
M'am hotarat sa tin South Beach, de ieri... si pana azi mi'a reusit laugh.gif .
Ideea de baza e ca doua saptamani sa nu ma apropii de nici un fel de fainoasa, nexam cartof/morcov, nexam lactate integrale, nexam dulce, nexam fructe... dupa astea 2 saptamani (care reprezinta faza 1) se trece la faza a doua unde se introduc fructele, cerealele integrale si o leeecutza de paine integrala. Zilele astea tre sa'mi iau cartea ca acum o tin dupa ureche (diata blum.gif )

AncaVeselieeeee Heeeeeelp! pupic.gif

Azi:

MD
2 oua omleta fara ulei
1 lingura branza 0.1%
1/2 rosie, 6 rondele castravete
1 felie piept curcan
in loc de cafea:
1 ceasca lapte 0.1 cu putina cacao si zaharina

GUSTARE
2 linguri br. 0.1

PRANZ
peste la cupor
ciumperci

CINA
ceva legume cu piept de pui fiert

Mi'e o rusine de nu va spun. Nici nu mai stiu a cata oara incep o dieta grin.gif Eu am mai spus si o s'o spun in continuare pana imi intra mie in capatzana:nu exista diete fara rezultate, exista doar o putoare de Mirrruna care nu face fata dulciurilor si patiseriilor si are o intreaga colectie de motive atunci cand nu mere la sala grin.gif Uof! cool.gif

Ieri am fo' in grila si mi's mandra.

Ce mai faceeeeeeeti? give_rose.gif give_rose.gif
Nessie
Mirru, ma bucur ca (ti-)ai revenit!! hug.gif Mie South Beach nu imi spune nimic. unsure.gif Poate tu sau Ancuta, care sunteti mai in domeniu dati cateva detalii la Diete, ca sa stiu unde sa caut la nevoie. Eu parca auzisem ca South Beach e cu meniu fix la fiecare masa, ceva cu grepfruit... unsure.gif Multam fain! pupic.gif

Mi-a placut melodia! floare.gif

Asa... ca fapt divers...te-am asteptat si vineri. blum.gif
MIRRRUNA
CITAT(Nessie @ 14-11-2006, 01:03 PM) *

Mirru, ma bucur ca (ti-)ai revenit!! hug.gif Mie South Beach nu imi spune nimic. unsure.gif Poate tu sau Ancuta, care sunteti mai in domeniu dati cateva detalii la Diete, ca sa stiu unde sa caut la nevoie. Eu parca auzisem ca South Beach e cu meniu fix la fiecare masa, ceva cu grepfruit... unsure.gif Multam fain! pupic.gif

Mi-a placut melodia! floare.gif

Asa... ca fapt divers...te-am asteptat si vineri. blum.gif

pupic.gif pupic.gif Vineri am fost cu cainele meu la doctor sad.gif ca de altfel in fiecare seara a saptamanii trecute. Era programat pt operatie de prostata sad.gif dar au vrut sa'i mai faca inca un rand de analize inainte... asa ca s'a amanat pe joia asta. Are 14 ani si tare mi'e teama pt el.

Ok, o sa scriu cate ceva la Diete despre SB. Nu e cu meniu fix, este cu alimente permise/nepermise, faze, chestii, treburi, socoteli ...
Orice dieta e laudata si injurata deopotriva. Acum vedeti si voi cum vi se pare. grin.gif
Nessie
sad.gif Imi pare rau pentru catelusul tau. Sper sa fie ok analizele & operatia si sa va mai bucurati unul de altul cativa ani. floare.gif
luchi
Nu stiu cum faci, da' reusesti sa ma scoti din barlog (putin blushing.gif ).
Pana se prinde cineva, iti zic ca te iubesc tare (ti-am declarat-o de mai multe ori blum.gif) si pe toate fetele! give_rose.gif
Am sa ma alatur si eu la Sb, cred, azi bag fructe si freshuri sa ma satur, inainte sa ma avant in SB

Bubuleeeeeeeee..
fa-te-ncoa! naughty.gif

Pumnii stransi pentru operatia de maine a Paulei.
MIRRRUNA
CITAT(luchi @ 14-11-2006, 01:36 PM) *

Nu stiu cum faci, da' reusesti sa ma scoti din barlog (putin blushing.gif ).
Pana se prinde cineva, iti zic ca te iubesc tare (ti-am declarat-o de mai multe ori blum.gif) si pe toate fetele! give_rose.gif
Am sa ma alatur si eu la Sb, cred, azi bag fructe si freshuri sa ma satur, inainte sa ma avant in SB

Bubuleeeeeeeee..
fa-te-ncoa! naughty.gif

Pumnii stransi pentru operatia de maine a Paulei.

Ha! Te'am prins afara din barlog si nu mai scapi! cheer.gif Stai aici cu mine ca n'o sa fie easy doh.gif Vreau umerii tai!!! grin.gif

Dap, trimitem pupaciuni virtuale pt Pol. Este in spital, cu o problema mica, dar o sa vina intr'o saptamana! Pooolll cheer.gif iti trimit un pupic.gif si pt doftorul ala, stii tu care wink1.gif
MIRRRUNA

Am postat AICI cateva idei principale despre Dieta South Beach.

Nessie
Multam fain pentru dieta! grin.gif

Paula, te asteptam sa te oblojim dupa operatie doc.gif si iti tinem pumnii!
_noni_
Buna dimineata!

ufff...in sfarsit v-am gasit!!!! cheer.gif acum, depinde cine-si mai aduce aminte de mine grin.gif ...

intre timp(vreo 4 luni adica), de cand n-am mai scos capsorul, na, m-am maritat! s-a gasit unul sa ma ia si pe mine, asa grasa cum sunt! lol.gif

acum, dintr-o intamplare va regasesc aici in casuta noua!

intrebarea e, ma primiti? give_rose.gif

}{
Nessie
CITAT(_noni_ @ 14-11-2006, 01:17 PM) *

Buna dimineata!

ufff...in sfarsit v-am gasit!!!! cheer.gif acum, depinde cine-si mai aduce aminte de mine grin.gif ...

intre timp(vreo 4 luni adica), de cand n-am mai scos capsorul, na, m-am maritat! s-a gasit unul sa ma ia si pe mine, asa grasa cum sunt! lol.gif

}{
cheer.gif Cum sa nu te primim?? Te-am vazut eu ca bantuiai pe aici de mai bine de o luna, dar n-am zis nimic pana n-ai scos capsorul! Chair ma gandeam daca e coincidenta de nume. blum.gif

Felicitari pentru casatorie! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult! pupic.gif
_noni_
CITAT(Nessie @ 14-11-2006, 03:46 PM) *

CITAT(_noni_ @ 14-11-2006, 01:17 PM) *

Buna dimineata!

}{
cheer.gif Cum sa nu te primim?? Te-am vazut eu ca bantuiai pe aici de mai bine de o luna, dar n-am zis nimic pana n-ai scos capsorul! Chair ma gandeam daca e coincidenta de nume. blum.gif

Felicitari pentru casatorie! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult! pupic.gif

multumim! hug.gif

pai am bantuit, ca am citit si eu, ca ramasesem in urma laugh.gif 1
dar acum ca v-am gasit e bineeeeee!!!!! yahoo.gif
}{
aki
Salut mirunel.Pupici pe obrajori pupic.gif
Pota sa stiu si eu cine-i _noni_ blink.gif
Nessie
CITAT(aki @ 14-11-2006, 02:19 PM) *

_noni_ e _noni_ )).gif Tot asea avea numele si dincolo.
aki
Nu o tin minte blink.gif
Dar oricum bine a venit printre noi pupic.gif
_noni_
CITAT(Nessie @ 14-11-2006, 04:26 PM) *

CITAT(aki @ 14-11-2006, 02:19 PM) *

_noni_ e _noni_ )).gif Tot asea avea numele si dincolo.

fratilor, sau mai bine zis - suratelor, finally, m-am trezit si eu la realitate!!! si dupa o discutie "serioasa" cu "stapana oracolului" am aflat si eu CINE e CINE p-aci!

rau e sa ramai in urma cu stiinta si tehnica:))

}{

p.s. BINE CA V-AM GASIT! yahoo.gif

CITAT(aki @ 14-11-2006, 04:30 PM) *

Nu o tin minte blink.gif
Dar oricum bine a venit printre noi pupic.gif

saru'mana, aki!

pup!
MIRRRUNA
pupic.gif Noniiiii cheer.gif cheer.gif
Hai ca ne'ai nimerit pan' la urma, vezusi? hug.gif

Te mai astept cu povesti despre tine floare.gif
_noni_
despre mine:

intre timp, asa cum va spuneam, m-am maritat! trebuia s-o fac si pe-asta!!! cel putin nu trebuia sa-l scap pe ultimul care voia sa ma ia! lol.gif

tot la budapesta sunt, si tot degeaba stau. cum stiti, el lucreaza aici, iar eu ii tin de urat. e ingrozitor si m-am plictisit intr-un hal fara de hal, dupa anul asta, petrecut aici.

de dorit mi-as dori multe, si sper sa auda mosul macar cateva: - vreau sa fiu mai ambitioasa, sa pot slabi, sa ma las de fumat, sa-mi gasesc un serviciu, sa fiu mai inteleapta!

sa vedem de cate o sa fiu in stare de data asta!

in rest ma bucur ca v-am regasit, macar cu voi poate timpul meu va trece mai usor aici. dar lasa ca vin eu in tara devil.gif !!!

am vazut pozele de la intalniri: sunt SUUUUPPPPPEEEEERRRRR! poate la urmatoarea ma nimeresc si eu pe-acasa!

pup si-mi sunteti tare dragi!
MIRRRUNA
CITAT(_noni_ @ 14-11-2006, 04:37 PM) *

fratilor, sau mai bine zis - suratelor, finally, m-am trezit si eu la realitate!!! si dupa o discutie "serioasa" cu "stapana oracolului" am aflat si eu CINE e CINE p-aci!

Chiar c'ai fost simpatica atunci blum.gif give_rose.gif
MIRRRUNA
Pfiiii, asa'mi place vremea de afara...
Nu'mi aduc aminte de cand n'am mai prins un asa noiembrie frumos rolleyes.gif . Fac cu masina drumul Republicii - 13 Sept. (drumul de intors de la birou) de vreo 4 ani dar nu'mi amintesc sa fi prins in retina asa apusuri faine in noiembrie. Ies de la job pe la 4-4.30 si pana acasa, timp de o ora, ma insoteste un apus teribil de frumos rolleyes.gif Poate ma credeti dusa sau cu capul in nori dar cred ca incep sa (re)descopar lucrurile adevarate si frumoase din jur printre care si apusurile admirate de la volan, timp de o ora... o ora de calitate cool.gif
Nu ma pricep la cuvinte sa va descriu cat de frumoase pot fi si cat de bine ma simt insotindu'le...

(later edit: cine cunoaste traficul din bucuresti la acea ora stie ca se merge bara la bara, asa ca am timp cacalau sa stau cu ochii'n soare blum.gif ... mai alea ca drumul e de'a dreptu' drept wink1.gif )

Inapoi pe Terra blum.gif -> acum se incheie a doua zi de SB si se incheie cu bine.
Am doua zile fara dulce si fara fainoase si mi's mandra di mini, na blum.gif . Fructele inca nu'mi lipsesc (curios unsure.gif ) asa ca nu ma gandesc prea mult la ele.

GUSTARE - 17.00
5 nuci

CINA - 18.15
150g file ton grill
salata varza rosie
desert:
urda frecata cu putina es. vanilie si cateva picaturi de indulcitor
(n'o sa ma credeti dar e fuaaaarte tare (a se citi gustos) dom'ne)

Si gata.
Acum ma pregatesc de Borat si/sau Everything is illuminated asa ca's bizi pana la ora de culcare blum.gif

pupic.gif give_rose.gif
julyalina
pupic.gif mirrru!
felicitari pentru inceperea dietei si pentru ca nu ai calcat stamb ! cheer.gif
MIRRRUNA
Buna Neataaaa! dance3.gif

A treia zi devil.gif

MD-7.00
omleta albus
1 felie piept curcan
1/2 rosie
cateva rondele castraveti
2 ridichii
2 linguri urda

GUSTARE-11.00
3 linguri br. 0% frecata cu nuci si esentza de vanilie (surprinzator de bun, recomand!!)

CINA-13.00
fasole verde
piept pui

GUSTARE-16.00
4 nuci
anca veselie
salutare mirrrrrrunel pupic.gif bafta la SB, mie mi s-a parut super ok si destul de usor de tinut.
nu am mai fost de mult pe aici, nu mai stiu ce s-a intamplat...
pupici dulci
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.