Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Don't worry, here no sugar :P
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
julyalina
CITAT(MIRRRUNA @ 15-11-2006, 11:49 AM) *

3 linguri br. 0% frecata cu nuci si esentza de vanilie (surprinzator de bun, recomand!!)

pana nu gust nu incerc naughty.gif adic... fabricheaza tu cateva portii pentru o intalnire oneden si atunci discutam wink1.gif
MIRRRUNA
CITAT(anca veselie @ 15-11-2006, 11:53 AM) *

salutare mirrrrrrunel pupic.gif bafta la SB, mie mi s-a parut super ok si destul de usor de tinut.
nu am mai fost de mult pe aici, nu mai stiu ce s-a intamplat...
pupici dulci

Ancuuuutz cheer.gif pupic.gif
tu cat ai tinut faza 1? 2 saptamani? mai mult? ce mancai?

give_rose.gif

CITAT(julyalina @ 15-11-2006, 12:04 PM) *

pana nu gust nu incerc naughty.gif adic... fabricheaza tu cateva portii pentru o intalnire oneden si atunci discutam wink1.gif

pupic.gif give_rose.gif
aki
Salut Marut.Vad ca te-ai apucat serios de dieta.Aseara m-am intilnit cu o prietena si cind am vazut mai anu ma cazut in coma doh.gif .Cind earam intr-o clasa era foatre grasa,dar acum e slaba de o bate vintul.am intrebat-o daca tine ceva si mi-a spus ca nu tine nici o dieta si ca nu a tinut vre-o data wacko.gif
_noni_
neata !!!!!

finally, am facut si eu ochi pe ziua de azi, dar tineti cont ca eu sunt cu o ora in urma! rolleyes.gif

CITAT(aki @ 15-11-2006, 01:21 PM) *

Salut Marut.Vad ca te-ai apucat serios de dieta.Aseara m-am intilnit cu o prietena si cind am vazut mai anu ma cazut in coma doh.gif .Cind earam intr-o clasa era foatre grasa,dar acum e slaba de o bate vintul.am intrebat-o daca tine ceva si mi-a spus ca nu tine nici o dieta si ca nu a tinut vre-o data wacko.gif

am avut si eu aceeasi experienta cu o tipa din generala: ea pe-atunci era imensa si eu subtirica, si acum a fost exact invers lol.gif .si eu am intrebat-o si mi-a zis ca avea probleme cu glanda si a urmat un tratament si acum e bine-merci!!!! si de-atunci mi-a intrat in cap ca si eu trebuie sa fac tratamentul ala indiferent daca am probleme sau nu lol.gif .

}{
Nessie
Mai sunt unele femei rautacioasa care spun ca nu au facut nimic sa arata bine. grin.gif Asa sunt ele superbe, dar mananca 2 boabe de mazare pe zi. devil.gif
Unele poate au probleme acasa, la munca, de sanatate si chiar nu vor sa spuna. Mi se pare greu de crezut ca cineva slabeste nu stiu cate kile de la sine, fara sa se fi schimbat ceva in modul de viata sau in alimentatie.
Sexymom
De acord cu Nessie, nu poti slabi asa din senin mai ales daca erai rotunjoara inainte. sad.gif
Lacry
Am io un raspuns pentru voi: li-po-suc-ti-u-ne cheer.gif lol.gif
Adica ce si-a facut aia mika a lui Basesc, inainte sa apara pe nus' ce coperta... in 2003, in decembrie, ierea grasa de ziceai ca-i impanata: shuncoasa rau, si se misca in "reluare" la aerobic lol.gif
lliliana
Miruleeeee.....Miruleeeee....mi-o fo' dor...iaca-ma-s pe baricade....Am venit, am vazut...invingem impreuna! JOS KILOGRAMELEEE! Hai la o barfica mika, scumpika. Pup skumpete de duamna mirunata. )).gif pupic.gif
luchi
Hihihi, azi ti-am luat-o inainte! Si cu melodia, care imi place si stiu ca-ti place....canta cu mine....Supergirls don't cry! hug.gif
_noni_
neata! ce-i cu galagia asta aici? eu am avut un vis groaznic si m-am trezit sa fumez o tigara, sa-mi treaca vedeniile devil.gif

si bineinteles ca deja sunt cu ciocolata in gura sad.gif good!!!!!!!

pup fetele harnicele!

dar voi la ce ora va treziti de obice, frate?? blink.gif
MIRRRUNA
CITAT(lliliana @ 16-11-2006, 09:44 AM) *

Pup skumpete de duamna mirunata. )).gif pupic.gif

deci nu ma domni inainte de vreme, eu inca ma dau tinerica, MI'S DOMNISOARA IN ACTE, DA?????????? devil.gif EEEEEEEEE!!! devil.gif
cheer.gif pupic.gif hug.gif
deci hai!!! deci hopa sus pe baricade. eu mi's acolo de luni si inca ma mentin. nu suflati spre mine sa nu ma dezechilibrez blum.gif

Luc give_rose.gif multzam mult. E canticeul meu de sufletel!!!

Noni scuipa ciucalata, scuip'o acum!!! grin.gif pupic.gif pup fata sa treaca de cosmar! doh.gif daca'ti spun ce vise am eu wacko.gif nici nu'mi mai vine sa pun capul pe perna unsure.gif
MIRRRUNA
completare meniu ieri:

CINA-18.30
fasole verde
piept pui
salata verde

A patra zi devil.gif

Deci nu ma recunosc!!! unsure.gif Nu balesc dupa dulce, fructe, nu ma balesc dupa patiserii sau paine unsure.gif Oi fi bonava? (sau mi'am facut plinul destul in spatamanile trecute? doh.gif laugh.gif ) unsure.gif unsure.gif unsure.gif La ora 18.30 maxim mi se tremina socotelile cu haleala intr'o zi si nu crap de foame unsure.gif Ptiu-ptiu sa nu ma duochi ca bine mai e. Deja simt ceva la haine si sunt intr'o continua stare de minunare unsure.gif

MD-7.00
1 ou fiert + mustar fara zahar
2 linguri de br. 0% frecata cu chimen si sare
felii de ardei gras

o ceasca lapte 0% cu cacao cu indulcitor (sa mearga tigara naughty.gif )

GUSTARE-11.00
2 linguri br. 0% frecata cu fistic

PRANZ-14.00
salata de gulii
piept de pui grill

luchi
CITAT(MIRRRUNA @ 16-11-2006, 12:03 PM) *

GUSTARE-11.00
2 linguri br. 0% frecata cu fistic

Te minunez, ma minunez si eu cu tine, rad in pumni sa nu te dezechilibreze hohotele mele, ca vaz ca ti-ai schimbat si gusturile lol.gif Fisticul l-ai macinat inainte sa-l freci cu branza? Ce coloare a iesit? verde? blum.gif
sim
Pup si eu don'soara in acte s,cum s-a autointitulat si am fugit la munci.Da' revin pupic.gif
MIRRRUNA
Luchi, fisticul mi'a placut intotdeauna. La ce schimbare de gusturi te referi? rolleyes.gif

Siiiiiiiiimmmm cheer.gif Te astept degraba!!! pupic.gif
Ce mai faci? rolleyes.gif
luchi
blink.gif ai frecat branza cu fisticu'? Io asa am inteles. doh.gif pensia...pensia...
MIRRRUNA
CITAT(luchi @ 16-11-2006, 01:32 PM) *

blink.gif ai frecat branza cu fisticu'? Io asa am inteles. doh.gif pensia...pensia...

da, ai inteles bine pupic.gif
ieri branza dulce cu nuci azi cu fistic. pt mine f bun wink1.gif
aki
Salut Marut.Bravo pentru dieta pupic.gif
Andreea-Rodica
Ma inscriu si eu pe lista domnisoarelor in acte. Va pup si spor cu dieta. hug.gif hug.gif hug.gif
Sexymom
Pup si eu o Miruna care mananca ciudatenii pupic.gif
MIRRRUNA
CINA
piept de pui grill
salata de varza dresata cu sos de iaurt, (o lingurita) maioneza light, usturoi si marar
ciuperci "natur"

A mai trecut o zi unsure.gif
Sexymom
Asta spun si eu dupa o zi de chin mancand dimineata napi, la pranz napi, seara napi, intre mese.....napi lol.gif
Lacry
CITAT(MIRRRUNA @ 16-11-2006, 08:18 PM) *

CINA
piept de pui grill
salata de varza dresata cu sos de iaurt, (o lingurita) maioneza light, usturoi si marar
ciuperci "natur"

A mai trecut o zi unsure.gif

uite ca ma mai inspir de la tine... poate de maine reusesc si eu sa mananc ce trebuie dry.gif

Pupici razaciosi de la mine si de la Hlizitu' pupic.gif
MIRRRUNA
Buna Neataaaa!

Ieri n'am reusit sa merg cu catelul la doctor dar azi sigur sorry.gif Diseara o sa'l opereze si ma rog sa fie bine. Nu stiu ce m'as face fara el... ca sa nu mai vorbesc de mama care, atunci cand imi vorbeste despre el rareori ii spune pe nume ci "frati'tu" ... Uof, o sa fie bine!!! unsure.gif

Va tzuchez! pupic.gif floare.gif

MD
o ceasca iaurt 0%
2 linguri br. degr.
1/2 rosie
castravere

Am slabit un kil.
aki
Salut Mara.Felicitari pentru kg pierdut pupic.gif
luchi
CITAT(MIRRRUNA @ 17-11-2006, 09:27 AM) *

Am slabit un kil.

cheer.gif
un' doi trei patru
mirrru' ia campionatu'!
Cinci sase sapte opt
Mirru e pe primul loc!!!

cheer.gif
Nessie
cheer.gif Bravo, Mirrrrrrrrrrruuuuuuu! Deci merge 1 kil la 4 zile? huh.gif Iti tin pumnii si ma rog si eu pentru frati'tu! hug.gif
lliliana
Salut Miru...vino la mine...ashea, acu' pup...ashea, iar in breatze...ashea. Na, amu' zi care-i viatza ta. Eshti bine, nu? Pierdusi o kila...Dumnezeu s-o ierte definitiv. Io ma bucur tare pentru tine cheer.gif . Imi declar dragostea pentru tine in public. blushing.gif pupic.gif Duamne ce draga mi-eshti. hug.gif floare.gif
sim
CITAT(lliliana @ 17-11-2006, 12:40 PM) *

Salut Miru...vino la mine...ashea, acu' pup...ashea, iar in breatze...ashea. Na, amu' zi care-i viatza ta. Eshti bine, nu? Pierdusi o kila...Dumnezeu s-o ierte definitiv. Io ma bucur tare pentru tine cheer.gif . Imi declar dragostea pentru tine in public. blushing.gif pupic.gif Duamne ce draga mi-eshti. hug.gif floare.gif

Io mi-o declar telefonic (adica dragostea pt don'soara) blushing.gif give_rose.gif
Karin
Place la mine cum si ce manci tu! pupic.gif pupic.gif
M-am luat dupa tine, te copiez, repet tot ce faci tu deci sunt...papagal! lol.gif
Te pup si te iubesc! floare.gif Ma bucur mult ca s-a dus naibii un kil! Vorba Lilianei, Dumnezeu sa-l ierte definitiv! laugh.gif
pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif

Siiiiim! cheer.gif pupic.gif
Ce faci, iubita? Cum mai esti? hug.gif hug.gif Mi-a fost dor de tine! hug.gif hug.gif pupic.gif
Andreea-Rodica
Bravo ptr kg pierdut!
Sanatate si bafta la operatie cainelui tau (sau sa spun fratele tau?)
Un weekend cat mai placut! hug.gif hug.gif
Lacry
CITAT(MIRRRUNA @ 17-11-2006, 09:27 AM) *

Am slabit un kil.

Eeeei, un succes! Moaaama, suna incurajator! Felicitari floare.gif
mirela_awad
felicitari! vad ca te tii serios de treaba si ma bucura sa citesc asta. multi pupici!
lliliana
Salut Mirrruna...Ce faci mai, te-ai ascuns pe undeva? Vin la baba sa bem o cafea. Luam shi fetele...facem chef...ce conteaza ca e luni... pupic.gif hug.gif floare.gif Sa ai o zi cum numa'n vis mai intalneshti. hug.gif floare.gif
Sexymom
Buna Mirunel.
Cum e cainele tau? e bine?sa ii mangai putin boticul si din partea mea, asta daca nu musca, si vino repede cu vesti bune despre tine. pupic.gif
julyalina
mirrru pupic.gif , felicitari pentru kg pierdut cheer.gif si vorba lilianei Dumnezeu sa-l ierte definitiv! naughty.gif
cutzu ce face? e bine? unsure.gif te asteptam cu vesti hug.gif
luchi
sorella, scoate capul din hartzoage si hai la noi!
Nici bubu nu e, de buretzel nu mai zic! blum.gif
Hai ca-i luni, hai ca peste o luna luam concediu, hai ca...hai pan' la mare..vii? pupic.gif
lliliana
Miruuu....mergi mai la mare sa v-aruncatzi in valuri....te roaga fata ashea de frumoooos... fish.gif biggrin.gif
Andreea-Rodica
O saptamana buna ! Unde esti, hai cu noi la sfat. hug.gif hug.gif
MIRRRUNA
Multzam feteleeeee CUCUIETELEEEEE!!!! floare.gif

BUNA DE DUPA-AMIAZAAAA!

Nil (catelul meu) ...

Click sa vezi atasamentul

... nu este inca trecut de starea critica. Azi tre sa merg cu el iar la medic sa'l vada. Operatia a fost ok, numai reactiile lui de dupa sunt sub semnul intrebarii. O sa vad azi ce zice medicul. unsure.gif

Azi am facut uochi (pe aici) ceva mai tarziu dar e luni si e inorat si mi'e somn si ma intelegeti, asa'i? blum.gif
Ieri de dimineata inregistram lipsa la cantar 1.5kg cool.gif . Nu stiu daca e mirificobolantul adevar sau cantarul face farse. Stiu numa ca ma simt bine cu regimul asta (deocamdata). Spun deocamdata pt ca ma cunoooooosc cool.gif nu prea ma tine entuziasmul mai mult de 3 saptamani... dupa care incepe recoltatul de floricele pe campii wacko.gif cuplu.gif Om trai si om videa.
Ieri am manufacturat un tiramisu pt tata ( a fost ziua lui saptamana trecuta) si va giur ca nici lingura n'am lins'o blum.gif ia de vedeti si controlati blum.gif

Sou, azi:

MD
br. 0% cu sare si chimen
pe rondele de castravete
lapte batut (o ceasca)
o fasie de piept pui fiert in mirodenii
cafea

GUSTARE
5nuci

PRANZ
ficatei cu ciuperci
salata legume mix fierte (cu sare, piper, otet, un strooop de ulei masline)

GUSTARE
nush tease.gif cred ca pause

CINA
mazare
pui piept grill
salata verde

Sa va spun ceva? Manc mai mult ca inainte. wacko.gif

give_heart.gif

luchi
pupic.gif cheer.gif
Io tot pe felii de castravete pun branza de vaci cu chimen, azi am taiat un ardei kapia pe lung si l-am umplut.
Miamiam...tiramisu...acusi fac si eu unul (peste o luna blum.gif ).
Soro, diseara avem program de lectura? Io am luat carte South Beach, tu ai luat..si facem schimb de impresii? naughty.gif
lliliana
Miruuuuu...ce faci?...Mmmm? Bea shi cu mine o cafea...am imputzinat-o shi fiecare picatura e pretzioasa )).gif O beau cu tine shi cu gagicutzele de pe Oneden, toate una shi una. Sa ai o zi frumoasa...lasa grijile...fac riduri )).gif Pupate-ar Lilish de fata faina. pupic.gif hug.gif floare.gif
MIRRRUNA
Pupaciuni la fete de BUNA NEATAAAA! give_rose.gif

Sunt mai chioara de somn ca niciodata. Azi chiar vreau sa cat niste pastilute "naturiste" pt picat seara cu freza'n perna ca nu mai pot... sunt din ce in ce mai zombi dimineata wacko.gif sorry.gif

Lil' multam de cofi rolleyes.gif o impartim picatura cu picatura intre fetele noastre dar intrebare: picatura mea cofi pot s'o pun intr'un pahar de wisichi tease.gif ... am nevoie de un 220 sa ma trezesc tease.gif

Luchi si eu pass aseara la cartea SB grin.gif Desi am adormit pe la 2, am preferat sa ma uit la Prison Break decat sa o deschid doh.gif (dar o am la mine ... rasfoim pe sub biuro grin.gif )

MD
6 rondele de castravete cu pate (nu e bine dar nu aveam altceva)
2 linguri br. cu chimen
1 ou fiert cu mustar
cafea

GUSTARE
5 nuci

PRANZ
mazare
ficatei de pui cu ciuperci

Sexymom
Hai sa facem un club al pasarilor de noapte ca si eu m-am transformat intr-o bufnita, tafnoasa, somnoroasa si ne-ciu-futa asta se stie ca sunt singura acasa. mad.gif

Pt. somn poti gasi la plafar Passiflora sau Fitosedin. Stiu si eu asta de la Amalia din jurnal. )).gif Eu pot sa inghit un tub intreg si tot nu imi consum energia si nu vine Mos Ene. sad.gif

Mai bine beau o sticla de vin . blum.gif
luchi
Si eu tot passiflora recomand. E din plante suta la suta.
Sorry, nu pot sa gioin za clab pen' ca eu la 6, cel tarziu 7 pic moarta, nu mai apuc sa fac nimic, sunt in urma cu stirile, cu tot. Chiar asa, cine ma pune la curent cu ultimele barfe? blum.gif
Mirru, sa fie primit pate-ul ala! blum.gif

Apropo, bat clopotele la taica popa, o fi vreo sarbatoare azi? mare?

sim
Neata somnorila! smile.gif Hai INVIORAAAAREA! yahoo.gif pupic.gif
luchi
Siiiim!!! pupic.gif Esti cam scumpa la vedere. hai sa te pup, pana nu fugi iar! pupic.gif
sim
CITAT(luchi @ 21-11-2006, 11:48 AM) *

Siiiim!!! pupic.gif Esti cam scumpa la vedere. hai sa te pup, pana nu fugi iar! pupic.gif

O iau ca pe un compliment wink1.gif pupic.gif
aki
Salut Marut.Ce face cuciulica al tau?E bine?Al meu mi-a intors tot apartamentul cu fundul in sus devil.gif ,dar si asa mi-i drag de mor,ca face cite-o mutra de nevinovata cind face ceva rau w00t.gif
amalia0701
pupic.gif
Ti-am simtzit lipsa la intlanire.
Tare drag imi era sa te vad.
pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.