Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Don't worry, here no sugar :P
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Karin
A venit un Bub alintat si plangacios si cum mai ziceai tu pe la mine, sa te salute! salut.gif
Si sa te tzuc sa te albesc! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
luchi
Mirrruuuu...Ai disparut?

Pierdut frenda blonda, raspunde la apelativul "mai", face cel mai bun tiramisu' si poarta sosete lungi, trei sferturi, pana la genunchi, roz cu romburi, pe care acum nu le mai poarta, ca nu le mai are! laugh.gif Oferim recompensa.
buretel
intreba cineva de mine? )).gif
mirruuuuu, il pupacesc pe Nil, ca tare mi-e drag pupic.gif

ce-mi face gashca? yahoo.gif astazi ce avem in program? serenade, poezii, opera? naughty.gif

pup mirrunu' meu drag hug.gif

CITAT(luchi @ 21-11-2006, 05:07 PM) *

face cel mai bun tiramisu' si poarta sosete lungi, trei sferturi, pana la genunchi, roz cu romburi, pe care acum nu le mai poarta, ca nu le mai are! laugh.gif Oferim recompensa.

subscriu naughty.gif
recompensa se refuza lol.gif sosetele sa ramana in dotarea actualului propitar, parol! salut.gif
lliliana
Miruleeeee....pup fata skumpa. O zi faina. hug.gif pupic.gif floare.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 22-11-2006, 11:17 AM) *

cheer.gif Neatzaaaaa!!!

te invit sa ne luam micul dejun la Tiffany's

aseara am vazut 2 episoade juma' din prison break blink.gif Si m-am culcat la 2 noaptea (nu mi-am luat pastilele aseara blushing.gif ). Am dormit prost, vreau sa vad daca rezist sa ma uit doar in we la serial...ca m-a prins smile.gif

Pup fata, io azi sunt pusa pe treaba. Tu? naughty.gif
give_rose.gif

De ce nu ai luat pastilele?
Stii ca-i important sa nu intrerupi tratamentul?
luchi
blushing.gif Amalia...mi-a fost teama ca iar o sa adorm la 7, ca iar o sa ma trezesc cheauna, si pana la urma am dormit extrem de prost. Alea mai principale le iau dimineata blushing.gif , astea de seara is mai mult de dormit.
amalia0701
E bine si important sa dormi.
Ca sa iti gasesti echilibrul trebuie sa dormi cel putzin 8 ore pe noapte, si somnul principal e cel de la ora 22-2.......
Asa zice ayurveda.
E greu sa te pui in pat la 22, mai ales cand e meci, sau mai stiu eu ce la TV.
Oricum ai grija de tine.
Io m-am culcat azi noapte pe la 1, dfin cauza meciului, apoi nu mi-a venit somnul si auzem tot felul de zgomote afara si acu-s zombi.
_noni_
hello!

unde-i fata?

}{
MIRRRUNA
Am fost putoare ieri, n'am scris nika pe aici blushing.gif vava.gif tomato.gif
Pupaciuni si plecaciuni pt vizite. pupic.gif

Sooouuuu BUNA NEATAAA! salut.gif hmmm, imi place canticelul asta.

Dieta mere bine, zic eu. Azi de dimi n'am rezistat si m'am cantarit... cica is lipsa cu 2 kg unsure.gif sa vedem pana in wee cum sta treaba si apoi modific ticker. Ma batea ieri un gand sa mai stau o saptamana in faza 1, adica lactate degresate, carne slaba, zero fainoase!!! zero cereale!!! zero sugar!!! zero fructe!!! si multe legume (fara cartof si morcov). Nu sunt inca sigura, ma mai gandesc.
Altceva nush ce sa va spun despre mine ... ca niciodata, simt un acut disconfort ca se aporpie luna decembrie dar incerc sa tac chitic sa nu stric bucuria celorlalti, sa inchid ochii, sa ascult muzica mea, sa'mi spal creieru' cu filme sau tzshpe mii de seriale gen Lost sau PB (hapait deja seria 1 din Prison Break blink.gif ) si trece repede timpul pan' la anu'.
blum.gif
Eheheheeeee, azi ce ghiozdanim? ia sa videm?

MD
un iaurt 0.1%
o cafea decofe.
scurt ca nu mi'era deloc deloc foame

GUSTARE
br. 0.1% cu nuci si scortisoara

PRANZ
piept pui grill
mix legume fierte
1 castravete acru

give_rose.gif
buretel
ieeeeeee cheer.gif bravo mirru, felicitari pt cele 2 kile fugite wink1.gif
pupic.gif pupic.gif si iar pupic.gif

si lasa tristetile de decembrie hug.gif eu te iuuubeeeesc give_rose.gif cheer.gif
amalia0701
Servus iubita!
hug.gif
te imbratzoshez cu drag sa iti treaca tristetzile decembriste pupic.gif
Karin
Venit si io la pupacit, ca unde-i pupaceala hop si Bubu! grin.gif
Te imbratzosez cu drag, Mirru! pupic.gif hug.gif
Si mie mi-e foarte greu anul asta cu sarbatorile...ca niciodata! S-au adunat atatea de facut, de platit, de realizat...Mai ca imi vine sa ma culc si sa ma trezesc de Sf. Ion! sad.gif
Trecem noi si peste astea, unde mai pui ca anul asta nici brad n-o sa fac! doh.gif
Hai, treci la iubareala! pupic.gif hug.gif
aki
CITAT(luchi @ 22-11-2006, 11:17 AM) *

cheer.gif Neatzaaaaa!!!

te invit sa ne luam micul dejun la Tiffany's

aseara am vazut 2 episoade juma' din prison break blink.gif Si m-am culcat la 2 noaptea (nu mi-am luat pastilele aseara blushing.gif ). Am dormit prost, vreau sa vad daca rezist sa ma uit doar in we la serial...ca m-a prins smile.gif

Pup fata, io azi sunt pusa pe treaba. Tu? naughty.gif
give_rose.gif

Despre ce-i filmul la ce ora merge si pe ce canal?As vrea sa ma uita si eu la un serial,ca sunt satule de telenovele baby.gif
buretel
CITAT(Karin @ 23-11-2006, 12:24 PM) *

unde mai pui ca anul asta nici brad n-o sa fac! doh.gif

de ce nu faci brad? sad.gif sad.gif unsure.gif
luchi
CITAT(MIRRRUNA @ 23-11-2006, 01:10 PM) *

incerc sa tac chitic sa nu stric bucuria celorlalti, sa inchid ochii, sa ascult muzica mea, sa'mi spal creieru' cu filme sau tzshpe mii de seriale gen Lost sau PB (hapait deja seria 1 din Prison Break blink.gif ) si trece repede timpul pan' la anu'.

hug.gif hug.gif De ce nu vii pan' la mare, sa-ti speli creieru' cu apa sarata? se conserva bine pana la anu'! blum.gif

Nush' ce a dat in noi (adica si in mine), ca am asa o stare ciudata...legata de sarbatori. Si dau vina pe timpurile astea, pe micile si maruntele si inerentele necazuri zilnice, si pe depresie, si..mai ales pe mine. hmm, nush' cum ne lipim noi asa bine pupic.gif

ma bucur asa de tare pentru cele doua kiluteee..stii ce tare ma bucur? give_rose.gif Si te iubesc tare-tare-tare mult..to infinity and beyound (ca in toy story blum.gif )

Aki, serialul ala nu e la noi, il luam de pe net.
luchi
special pentru tine -stii ca sun fan music-hall-uri , asa ca iti dedic urmatoarea melodie, asculta cu atentie versurile, si sper sa nu te zgarie pe alocuri vocea micutei interprete tomorrow
Sexymom
Pup si eu o blondutza frumoasa si slaba.Sper ca azi esti super vesela si imi trimiti si mie un zambetel de-al tau frumusel.Si eu te invat sa te misti asa .....Imagine
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 24-11-2006, 02:53 PM) *

Pup si eu o blondutza frumoasa si slaba.Sper ca azi esti super vesela si imi trimiti si mie un zambetel de-al tau frumusel.Si eu te invat sa te misti asa .....Imagine

lol.gif lol.gif lol.gif
Acu m-am apucat sa repet io prin birou miscare asta, sper sa nu vina nimeni acu lol.gif lol.gif
Miruuuuuuuuuu!
Ce zici ne vedem in 30.11.2006 dupa ora 16?
buretel
CITAT(Sexymom @ 24-11-2006, 12:53 PM) *

fata, nu esti normala lol.gif lol.gif lol.gif mi-ai dat idei cheer.gif cheer.gif

maruztuleeee, unde esti? sad.gif sad.gif
pupic.gif pupic.gif pupic.gif

daca nu vii, nu fac nimic grin.gif stii tu ce blum.gif
amalia0701
Iubita!!!!!!!!!!!!
Unde te-ai ascuns?
Joi 30.12.2006 ora 19..........
te asteptam
aki
Mara s-a dus sa o aduca pe Liliana blum.gif
amalia0701
Azi la ora 19 la shorley.
Te asteptam cu drag si io si Gabi_c pupic.gif
MIRRRUNA
Amalia imi doresc tare tare mult sa te (re)vad hug.gif si pe Gabic si pe celelalte fete hug.gif
Dar deocamdata is cam "antisociala" desi nu's un pericol pt societate blum.gif cred, sper doh.gif

Promit ca o sa scot capatzana la o intalnire, pan' la urma pupic.gif

give_rose.gif
luchi
Promiti? Din sufletelul tau di blonda? Si ca ma anunti si pe mine, poate viu si eu, sa antisocializez cu voi? blum.gif

ia mai zi-ne o vorba-doua, o melodie-doua, ceva, ceva give_rose.gif
sim
CITAT(MIRRRUNA @ 30-11-2006, 11:33 AM) *

Amalia imi doresc tare tare mult sa te (re)vad hug.gif si pe Gabic si pe celelalte fete hug.gif
Dar deocamdata is cam "antisociala" desi nu's un pericol pt societate blum.gif cred, sper doh.gif

give_rose.gif

Mai doamna "antisociala" ,cum te descurci cu semafoarele? Ai auzit noua lege cu privire la "trecutu' pe rosu",nu? salut.gif pupic.gif
amalia0701
CITAT(MIRRRUNA @ 30-11-2006, 12:33 PM) *

give_rose.gif

Antisocialo ce esti.
La telefon de ce nu raspunzi? S-au l-ai uitat iar pe undeva?
Sa stii ca pentru antisociali merge terapia si io de acolo vin
Vezi ca ma intalnesc cu Gabi_c la Plazza la 19:15-19:30.
Te-am sunat pe la 11;11.
Io te mai astept pupic.gif
lliliana
Iar va intalnitzi fara mine.... sad.gif Uf...Miru...raspunde la tel ca reprezentanta a tzacanitelor onedeniste biggrin.gif Fa shi tu un efort. pupic.gif
mirela_awad
voi avea nevoie de nr. tau caci mi s-a stricat mobilul si mi-am pierdut toate contactele. am acelasi nr.
lliliana
Miru...vin la pupacit shi la iubacit. pupic.gif hug.gif Ai fost mey la intalnire...sper ca n-ai lasat gagicile cu ochii in soare. Mmmm? )).gif
amalia0701
Soare nu prea era la ora 20 )).gif
M-am intalnit eu cu Gabic la Plazza.
Karin
Mirrrrrrrrrrru! Mirrrrrrrrrrrru!
Iesi bre din silenzio stampa ca m-am dezlantuit! lol.gif
Dupa atatea zile de tacere, am si eu o zi libera si m-am suit pe net! laugh.gif
Te tzuc dulce! pupic.gif
Ce ti-a adus mosul? naughty.gif
anca veselie
Geo ce mai faci? de mult nu mai stiu nimicutza nimicutza de tine..... nici pe mess n-ai mai aparut de loc...
te pupic.gif dulce!
luchi
Mai..lasa silenzio aia ca-ti baga fetele astea stampa pe gat! eeeeee
lliliana
Miru...Miru...Miru...Miru...vin sa pup ca mi-i dor shi-ncep a planje...nu lasa linishtea asta sa planeze asupra relatiei nuastre )).gif Oooofff.... hug.gif
buretel
hug.gif hug.gif hug.gif si iara pupic.gif pupic.gif pupic.gif
si ce seara fu, tralalalaaaaaa wink1.gif
_noni_
hello Mirru! pupic.gif
luchi
Buei, daca mai lipsesti mult, ma giur ca bag cel mai sadic si mai depresiv avatar! Parol, bibicule!

Si pup si pe sunshine, si pe noni! pupic.gif Da' numa' din partea mea, tu sa le pupi singurica! blum.gif
Nessie
Mirrrrrrrule,... ia mai scoate capsorul putin la lumina! Ce mai faci matale? pupic.gif Ce mai face fratiorul, ca nu ne-ai mai spus cum se simte dupa operatie. Te pup pupic.gif si iti doresc o saptamana de vis! blum.gif
Sexymom
Ai ma blondutza frumoasa chiar nu ne mai dai si noua un pupic mic si nevinovat? imi e dor de tine. pupic.gif pupic.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 13-12-2006, 07:42 PM) *

Ai ma blondutza frumoasa chiar nu ne mai dai si noua un pupic mic si nevinovat? imi e dor de tine. pupic.gif pupic.gif

Si mie hug.gif
aki
Marut si la tine am recuperat cheer.gif .Dar tu pe unde esti?Ca nu te vad blink.gif .Te pup si trec pe la tine dupa expertiza lol.gif
Karin
Mirrrrrru, Mirrrrrru....dor la blonda de mine de blonda de tine! laugh.gif pupic.gif hug.gif
Sexymom
Iubita mi-ai facut o surpriza enorma,am ramas masca cand m-am uitat pe plic si am vazut numele meu. pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Multumesc din suflet. pupic.gif
aki
Weekend fericit marut.Te pup
Nessie
Mirrrrrruuuuu crying.gif vin sa plang si sa te iubesc direct la tine aici, chiar daca tu nu vi pe la noi! blum.gif Sa stii ca te iubesc si iti multumesc mult! Mi-ai insesninat toata saptamana asta de ... ciocolata dry.gif (a nu se intelege dulce) Te pup dulce si astept sa ne spui ce mai faci. pupic.gif
julyalina
mirrrule, ma alatur si eu fetelor si las un pupic.gif si o hug.gif pana cand vei scoate tu capshorul tau blond la iveala hug.gif
_noni_
hei, unde esti? pupic.gif

scuze ca n-am mai dat nici un semn de viata, dar am stat fff putin in tara si putinul ala l-am prtrecut la dentist!

vorbim de sarbatori, poate punem de-o intalnire!

}{ si saptamana placuta!
Sexymom
Hai ma gagico nici un zambetzel nimic sad.gif
MIRRRUNA
Va imbratzosez cu drag pi tatiiii hug.gif si daca am reusit sa va fac o miiiiiiiiica bucurie cu felicitarile, pt mine e o maaaaaaaare fericire cheer.gif

Am de munca in disperare, e haos in birou si in viata mea, dar trec toate. Acush de crapa de 2007 si, vorba cantecului, totul va fi bineeeeee give_rose.gif

Va pup! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.