Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Don't worry, here no sugar :P
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Nessie
Licule, vin yo cu o sugestie: vezi ca unele au profilul completat ( secret.gif inclusiv data de nastere)
lliliana
Iar tre' sa ies din birou...cand vii Mirunoo...zii... pupic.gif cheer.gif floare.gif
MIRRRUNA
daca vin vin de miercuri si plec luni la pranz inapoi, spre miticii mei de bucuresti.

Am halit pranzul ala ciudat: salata Cazino blink.gif blum.gif
Deci continea dupa cum urmeaza-> varza cruda, ton in saramura (din conserva), porumb, masline verzi (2-3), lamaie, putiiiiin ulei masline si sare.

CITAT(anca veselie @ 24-10-2006, 12:55 PM) *

Me blonda......... normal ca-l aveam si p-ala...... coool, in 2 sapt ma voi infiinta )).gif
nu conteaza ca-s f multe fete, pe mine ma intereseaza sa avem loc )).gif
si sauna ce regim are?

sauna e cu abonament, cu plata la ora sau... la liber (vezi la vestiar wink1.gif )
pupic.gif
bpaula
deci daca vii, si eu deja am spus vreo cateva rugaciuni sa vii, in week-end esti consemnata la Timisoara yahoo.gif

deci nu ai scapare...sau iertare daca ajungi in Arad si nu iti vad fetzisoara dulce floare.gif
Karin
CITAT(bpaula @ 24-10-2006, 02:32 PM) *

deci daca vii, si eu deja am spus vreo cateva rugaciuni sa vii, in week-end esti consemnata la Timisoara yahoo.gif

deci nu ai scapare...sau iertare daca ajungi in Arad si nu iti vad fetzisoara dulce floare.gif

Deci tot ce a zis Pol mai devreme! lol.gif hug.gif
luchi
sad.gif( Vreau si eu la Timisoara la voi!!
Karin
CITAT(luchi @ 24-10-2006, 02:37 PM) *

Vinaaaaaaaa! Da' de ce nu vii? Vinaaaaaaaa! pupic.gif floare.gif pupic.gif floare.gif
sim
CITAT(Karin @ 24-10-2006, 02:37 PM) *

Vinaaaaaaaa! Da' de ce nu vii? Vinaaaaaaaa! pupic.gif floare.gif pupic.gif floare.gif

In cazul acesta ..renunt la statutul meu de bucuresteanca pt o zi si ma teleportez si io in zona voastra pt o zi ..sau doua,depinde cum ma primiti smile.gif (am vrut sa pun icon cu flori da' nu merge. Karin ,stiu ce-o sa zici: ca m-au hakerit astia ) smile.gif
Karin
CITAT(sim @ 24-10-2006, 02:42 PM) *

CITAT(Karin @ 24-10-2006, 02:37 PM) *

In cazul acesta ..renunt la statutul meu de bucuresteanca pt o zi si ma teleportez si io in zona voastra pt o zi ..sau doua,depinde cum ma primiti smile.gif (am vrut sa pun icon cu flori da' nu merge. Karin ,stiu ce-o sa zici: ca m-au hakerit astia ) smile.gif

Vina si tuuuuuuuuuuu! Avem unde sa va culcam: io pe jos, ca n-am atatea camere si Pol tot pe jos ca n-are atatea paturi! lol.gif pupic.gif
MIRRRUNA

hopa sus in carca si meri cu mine dar facem mai intai o escala la arad, da? la nenii aia de navalisera la mine in birou cu suc de struguri, pastrama si praji d'alea greeeeele cum numa Lil' isi poate face de'o idee laugh.gif
pupic.gif

(am vrut sa pun icon cu flori da' nu merge. Karin ,stiu ce-o sa zici: ca m-au hakerit astia ) smile.gif

un fleac, m'au hakuit (aka ciuruit) lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif mai stiti filmul?
sim hai si tu hopa in carca. va car pe amandoua... duce baba blum.gif
aki
Salut Marut pupic.gif .Cresc si jurnalele astea ca ciupercile dupa ploaie.Bine ai venit printre noi draga.Mai trec pe la tine sa-mi trag sufletul la o cana de ceai.Ca toate ziua am stat dupa usa ca ruda ce saraca blink.gif
lliliana
Merg acas' acushica...vez ca-ti scriu telefonu' la privat naughty.gif ...poate nu ma tingaleshti ca te scurtez di cap. biggrin.gif
sim
CITAT(MIRRRUNA @ 24-10-2006, 02:48 PM) *

hopa sus in carca si meri cu mine dar facem mai intai o escala la arad, da? la nenii aia de navalisera la mine in birou cu suc de struguri, pastrama si praji d'alea greeeeele cum numa Lil' isi poate face de'o idee laugh.gif
pupic.gif

(am vrut sa pun icon cu flori da' nu merge. Karin ,stiu ce-o sa zici: ca m-au hakerit astia ) smile.gif

un fleac, m'au hakuit (aka ciuruit) lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif mai stiti filmul?
sim hai si tu hopa in carca. va car pe amandoua... duce baba blum.gif

Ma iei si pe mine?faci tu gestul acesta? ma iei? am ramas fara cuvinte de uimire si ochii mi se scalda-n lacrimi de fericire cand cetesc ..ce am cetit. Si am doar vreo 53 de kile. smile.gif
FARA ICONITE. sunt furioasa acum.

MIRRRUNA
CITAT(aki @ 24-10-2006, 02:50 PM) *

Salut Marut pupic.gif .Cresc si jurnalele astea ca ciupercile dupa ploaie.Bine ai venit printre noi draga.Mai trec pe la tine sa-mi trag sufletul la o cana de ceai.Ca toate ziua am stat dupa usa ca ruda ce saraca blink.gif

pupic.gif hug.gif eu te'as lua cu totul la mine si tu spui ca stai dupa usa???? ce's vorbele astea?
give_rose.gif
lliliana
Bey...cate venitzi...sa mai cumpar saltele )).gif lol.gif
Karin
CITAT(lliliana @ 24-10-2006, 02:51 PM) *

Merg acas' acushica...vez ca-ti scriu telefonu' la privat naughty.gif ...poate nu ma tingaleshti ca te scurtez di cap. biggrin.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Nici eu nu puteam sa o spun mai bine! pupic.gif pupic.gif
sim
Auzi KARIN-ULE? Vezi ca mi-ai ramas datoare cu niste trebuir tooocmai de la cununia civila a ta. Crezzi c-am uitat?! Sau le-ai si spart intre timp madam? hmm...
lliliana
Pa frumoasele...orele suplimentare nu se paltesc biggrin.gif
MIRRRUNA
CITAT(sim @ 24-10-2006, 02:52 PM) *

Ma iei si pe mine?faci tu gestul acesta? ma iei? am ramas fara cuvinte de uimire si ochii mi se scalda-n lacrimi de fericire cand cetesc ..ce am cetit. Si am doar vreo 53 de kile. smile.gif
FARA ICONITE. sunt furioasa acum.

pai tu de ce crezi ca m'am laudat ca te iau? ca te stiu de fulg si nici nu misti cantarul laugh.gif . ca si luchi de altfel... dar la ea atarna greu gargaunii aia blum.gif pupic.gif
Nessie
Sim-ule (fara iconite biggrin.gif ), hai sa te invat sa pui iconite din coduri. wink1.gif

Daca apesi pe "arata tot" cand scrii un mesaj, se deschide o fereastra cu toate iconitele in partea dreapta si in partea stanga e codul fiecareia. Copiaza codul ala in mesaj si lasa un spatiu gol inainte si dupa el. Asa o sa iti apara iconitele. Ia vezi, mere? huh.gif
luchi
CITAT(MIRRRUNA @ 24-10-2006, 03:03 PM) *

ca si luchi de altfel... dar la ea atarna greu gargaunii aia blum.gif pupic.gif

nana.gif nana.gif
de ce ma strangi in pumnul tau, copil frumos? tu nu stii oare ca-s mic si io si ca ma doare? )).gif
Karin
CITAT(sim @ 24-10-2006, 02:55 PM) *

Auzi KARIN-ULE? Vezi ca mi-ai ramas datoare cu niste trebuir tooocmai de la cununia civila a ta. Crezzi c-am uitat?! Sau le-ai si spart intre timp madam? hmm...

Daaaaaaaaaa? Ce ce ce ce ce ????? naughty.gif
MIRRRUNA
CITAT(lliliana @ 24-10-2006, 02:51 PM) *

salut.gif salut.gif salut.gif naughty.gif
sim
CITAT(Nessie @ 24-10-2006, 03:05 PM) *

Sim-ule (fara iconite biggrin.gif ), hai sa te invat sa pui iconite din coduri. wink1.gif

Daca apesi pe "arata tot" cand scrii un mesaj, se deschide o fereastra cu toate iconitele in partea dreapta si in partea stanga e codul fiecareia. Copiaza codul ala in mesaj si lasa un spatiu gol inainte si dupa el. Asa o sa iti apara iconitele. Ia vezi, mere? huh.gif

Ia sa vedem ..merge?! sad.gif(( nu mergeeee! sad.gif daaaaa deeeeee ceeeee?
Nessie
CITAT(sim @ 24-10-2006, 03:15 PM) *

Ba merge, dar vad ca nu ai pus decat supariciu' asta sad.gif in mesaj...
sim
CITAT(Nessie @ 24-10-2006, 03:24 PM) *

CITAT(sim @ 24-10-2006, 03:15 PM) *

Ba merge, dar vad ca nu ai pus decat supariciu' asta sad.gif in mesaj...

Ei las' ca supravietuiesc si fara iconite. Mai incercam.. blush.gif Multam oricum .pup

Mergeeeee!!! cheer.gif hug.gif floare.gif
Andreea-Rodica
floare.gif Imbratisez colega de forum! Fii vesela si optimista, tu esti cea mai cea! Asa trebuie sa gandim toate, nu?
hug.gif hug.gif hug.gif
MIRRRUNA
CITAT(Andreea-Rodica @ 24-10-2006, 04:30 PM) *

floare.gif Imbratisez colega de forum! Fii vesela si optimista, tu esti cea mai cea! Asa trebuie sa gandim toate, nu?
hug.gif hug.gif hug.gif

multzam andreea give_rose.gif pupic.gif
luchi
Aliooo!
Luchi la telefon!
Cine-i acolo?
Mirruno, tu esti?
Alioo?
Meniul?
Meniul!
Meniuuul
tiit..tiiit..tiiit...
Na', ca mi-o venit tonu'
Caldura mare, monsher crazy.gif
MIRRRUNA
unsure.gif Gata sefa grin.gif

Pot sa scriu doar cina idem luchi / 24.10.2006 ? tease.gif caci parca am servit masa impreuna asta seara laugh.gif

Cina 18.30:
250g piept pui grill
salata varza dresata cu: (si acum fugiiiiiti grin.gif ) lamaie, o lingurita de maioneza diet, 2 lingurite de iaurt 0.1% si si si si si ??? usturoi grin.gif
ceai verde cu lamaie
juma' de para

Maine'i zi de aerobiceeeeee cheer.gif doh.gif

luchi
Aha! dressingu' nu l-am avut (din lene de curatat usturoi ), ceaiu' verde cu lamaie acu' il beau, ca poate ma evacueaza el blushing.gif , si maine merem ansambla' la aerobice? naughty.gif

Ma gandesc la Karinu'..oare o fo' constiincioasa azi? oaiooo, vorba ei, abia astept ziua de maine smile.gif
Am incercat si eu masca..sar'na anca veselie! wink1.gif
Noapte buna! pupic.gif Ti pup!
MIRRRUNA
band.gif BUNA DIMINEATAAAAAAAA!

Sunt acasa, cu ochii carpiti blink.gif si mintea'n colturi. Sper sa ma trezec pana ma urc la volan caci altfel iar distrez colegii trafic grin.gif

MD:
o cana de lapte 0.1%
un cracker
o lingura miere

Am fugiiiiiiit la biuroooo valea.gif
julyalina
CITAT(MIRRRUNA @ 25-10-2006, 08:07 AM) *

Sunt acasa, cu ochii carpiti blink.gif si mintea'n colturi. Sper sa ma trezec pana ma urc la volan caci altfel iar distrez colegii trafic grin.gif

lol.gif vreau sa te vad si eu in trafic naughty.gif
io cand sunt la volan profit blum.gif si daca imi zice ceva vreun coleg de trafic ... ii spun: "sunt femeie si sunt si blonda" tease.gif chiar daca atunci nu eram deloc blonda laugh.gif dar in general ma lasa in pace ca nu fac din alea nasoale... doar ma bag in fata lor blum.gif naughty.gif

mirrru, esti disponibila duminica naughty.gif ? punem si noi de un ceai/ cafea/ sau altili langa clubul neuronilor? nu de alta dar ... mi-ar placea sa te cunosc blum.gif
luchi
floare.gif neatza! Fainaaa melodia, pi sufletelu' mieu! pupic.gif multumim!

Ai grija cum conduci, te astept peste o ora sa vorbim, sa planuim, sa bem fitomagrele impreuna wink1.gif
aki
Salut Marut-dragut pupic.gif .Vreai un pupic? pupic.gif
lliliana
No buna dimineata sa't fie. pupic.gif Vino-ncoace sa tzuc fata dulce. hug.gif Ioi da faina esti. biggrin.gif Sa ai o zi de de neuitat...in bine...Las' ca rotunjim noi mintea cu lovituri marunte pe unde ai coltzuri. biggrin.gif Poate te-nduri si vii pe-acilea...pe la Aradu' meu. O facem lata. biggrin.gif
Karin
CITAT(luchi @ 24-10-2006, 09:32 PM) *

Aha! dressingu' nu l-am avut (din lene de curatat usturoi ), ceaiu' verde cu lamaie acu' il beau, ca poate ma evacueaza el blushing.gif , si maine merem ansambla' la aerobice? naughty.gif

Ma gandesc la Karinu'..oare o fo' constiincioasa azi? oaiooo, vorba ei, abia astept ziua de maine smile.gif
Am incercat si eu masca..sar'na anca veselie! wink1.gif
Noapte buna! pupic.gif Ti pup!

Karinu' o fo' constiincioasa! pupam-as de cuminte ce am fost! pupic.gif
Deci, sa dau raportul nu? Ca scrisesem totul si mi-a picat netul...acum scriu iar! devil.gif

-mers pe jos 30 de minute pana la birou, din lipsa de masina...adica aveam masina, da' ajungeam prea iute la birou si n-avea rost, ca nu ma plateste nimeni pentru asta! laugh.gif
-la birou: o cafea mica cu zahar si 3 tigarete blushing.gif
-md: 3-4 tartine orez expandat cu un iaurt 0.1%
-gustare: 1 mar
-pranz: legume mexicane (fasole verde, porumb, ardei, morcovi, in care am taiat cubuletze 2 cartofi fierti si putin piept de pui prajit in ulei de masline)
-gustare: 2 tartine orez expandat

Iar pentru cina inca nu stiu, mi-au pierit ideile! blum.gif
Pup conducatoarea blonda si rebela! pupic.gif naughty.gif
MIRRRUNA
Alinule, am si eu un fix la volan in viata asta grin.gif -> sa nu ma shicaneze un barbat (sa vrea sa'mi taie calea, sa ma depaseasca din scurt, sa aiba pretentia sa'i dau prioritate chiar daca nu are ...) numa pt ca sunt femeie. Lasand modestia la o parte chiar am pretentia ca merg destul de ordonat prin bucuresti si cot la cot cu colegii masculi (cu mici exceptii, uof cors laugh.gif vezi la luchi in jurnal) ... da' ie cate unii frateee doh.gif de'ti vine sa'i calci pe cap! pe orice cap! zau asa tease.gif
Muah! give_rose.gif E posibil sa plec la Arad maine dimineata... aflu mai pe dupa amiaza. Daca nu plec wink1.gif poate cine stie? yahoo.gif pupic.gif

Luc stiam ca'ti place! pupic.gif

Aki de la tine primesc oricati pupici vrei tu pupic.gif chiar si o batuta zadravana pt ieri, c'am trecut asa tarziu pe la tine blushing.gif hug.gif

Lil' deci da, deci s'a notat, deci vin cu Smecta dupa mine laugh.gif pupic.gif (vedem, vorbim, calculam... inca nush daca plec wacko.gif ca la noi la nimeni, organizarea lu' peste prajit)

Bubule pupa'te'ai si pupa'te'as si pupa'ne'am laugh.gif
Esti pe drumul cel bun, adica pe TROTUAR laugh.gif, adica nu pe carosabil (ca sa nu inteleaga lumea altuceva laugh.gif )
Muah!!! Dar promisesi ceva cu prajelile. N'ai uitat, da? wink1.gif

Ia sa pup si Simu' care ne citeste give_rose.gif pupic.gif grin.gif laugh.gif
Karin
CITAT(MIRRRUNA @ 25-10-2006, 10:34 AM) *

Bubule pupa'te'ai si pupa'te'as si pupa'ne'am laugh.gif
Esti pe drumul cel bun, adica pe TROTUAR laugh.gif, adica nu pe carosabil (ca sa nu inteleaga lumea altuceva laugh.gif )
Muah!!! Dar promisesi ceva cu prajelile. N'ai uitat, da? wink1.gif

Promisai, da' asta era restant de luni... naughty.gif
Si o sa incerc sa il prajesc fara ulei, daca mi se arde tigaia imi cumperi una noua sambata! Ca si asa SARBATORESC ! lol.gif lol.gif lol.gif
amalia0701
pupic.gif
O zi faina.
Ar fi fain sa mergi la arad, e cald, frumos de plimbat prin tzara.
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 25-10-2006, 10:40 AM) *

pupic.gif
O zi faina.
Ar fi fain sa mergi la arad, e cald, frumos de plimbat prin tzara.

Asa...asa...mai zi-i si tu...ca io lamuresc la ea de doua zile biggrin.gif Thx. hug.gif
sim
Pup si io fata ! Ma pregatisem sa scriu ce am papat da' m-am oprit ..s-ar putea sa ma luati la fugareala cand o sa vedeti minunile alea blush.gif
Asa ca...SHHHTT cool.gif
MIRRRUNA
GUSTARE:
ceai fito - 10/11.00
12.00-> 2 pumni de boabe struguri blum.gif

PRANZ:
14.00 -> sandvish paine neagra cu friptura piept pui grill
atat, doar o fripturica intre doua felii subtiri de paine

orele sunt orientative... o sa manc cand am timp si foame wink1.gif

Sim, daca e ceva de DULCE nu ne spune doh.gif
Dar spune'ne ce mai faci? pupic.gif
sim
CITAT(MIRRRUNA @ 25-10-2006, 11:06 AM) *

GUSTARE:
ceai fito - 10/11.00
12.00-> 2 pumni de boabe struguri blum.gif

PRANZ:
14.00 -> sandvish paine neagra cu friptura piept pui grill
atat, doar o fripturica intre doua felii subtiri de paine

orele sunt orientative... o sa manc cand am timp si foame wink1.gif

Sim, daca e ceva de DULCE nu ne spune doh.gif
Dar spune'ne ce mai faci? pupic.gif

Eu? p'aci ..cu treburi..una alta..noroc de voi,ca mai ies din starea "de bine" unknw.gif hug.gif
Tu?cum mai esti?

anca veselie
pup mirrruuunel! daca pleci la arad cand te intorci? si vorba lui julyana, te intereseaza intalnirea neuronilor de duminica?
buretel
cheer.gif cheer.gif cheer.gif hip, hip uraaaaa/a venit mirrrunaaaa pupic.gif

beeey, io-s lesne atasabila, ma lipiti si pe mine in trenuletul al' de mere spre arad? blum.gif
lili, io raportez: 32 de ani (traiti degeaba si in haos lol.gif ), non-blonda, stiu tabla inmultirii doar daca inmultesc intai nr mic cu nr mare, in ordinea asta (de ex 6*7 imi iese, dar 7*6 nu unsure.gif ) si cam atat.

va tzuc pe toate pupic.gif
amalia0701
CITAT(buretel @ 25-10-2006, 12:20 PM) *

beeey, io-s lesne atasabila, ma lipiti si pe mine in trenuletul al' de mere spre arad? blum.gif
lili, io raportez: 32 de ani (traiti degeaba si in haos lol.gif ), non-blonda, stiu tabla inmultirii doar daca inmultesc intai nr mic cu nr mare, in ordinea asta (de ex 6*7 imi iese, dar 7*6 nu unsure.gif ) si cam atat.

lol.gif lol.gif lol.gif
Cine citeste te si crede!
Ea , adica buretzica asta mi-a facut o mare surpriza de pasti, cand am primit o felicitare de la locul ei de viatza.
Acea felicitare imi zambeste si acu de pe cuptorul cu microunde, asa ca desi nu stie sa inmulteasca io o iubesc pupic.gif
lliliana

Ma duc sa mai cumpar o saltea... lol.gif Uai ce fain... biggrin.gif hug.gif
lliliana
CITAT(anca veselie @ 25-10-2006, 12:11 PM) *

pup mirrruuunel! daca pleci la arad cand te intorci? si vorba lui julyana, te intereseaza intalnirea neuronilor de duminica?

Lasa fata sa vie...lasa fata sa vie....nu opri fata sa vie.... w00t.gif
julyalina

lol.gif lol.gif lol.gif cine citeste te si crede laugh.gif vorba amaliei !
apropo, pe cand un jurnal buretel? naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.