De ce-am venit sa-mi tulbur linisteaaaa?”
“Opriti pamantul, vreau sa cobor”
Ete, cam astea’s vorbele ce ma caracterizeara de vreo 5 luni in coace.
Va imbratzoseaza cu drag de bun (re)gasit o "patetica" fiintza de 32 de ani care a facut maaaaari greseli in ultima vreme si care are teribila si urgenta nevoie de ordine in viatza si in cerebel!!!!
Nu s’au intamplat foarte multe de cand nu ne’am "vazut". Decat un singur lucru mai important. Nu vreau sa cred ca mi’a schimbat macazul (decat daca e in bine). Nu vreau sa cred ca o sa am in permanenta o jalete in gat (decat daca e de prea mult ras). Nu vreau sa cred ca am pierdut ceva ci ca am castigat… bla bla bla... va suna cunoscut cred.
Cica Dalai Lama o zis odata niste vorbe cum ca: “Amintesteti atunci cand pierzi sau cand nu obtii ceea ce vrei ca poate fi o minunata lovitura de noroc”
Ultimii 3-4 ani din viata mea au parut si s’au simtit a fi extrem de fericiti/impliniti! Brusc, intr'un singur sfert de ora din asta vara, am aflat ca de fapt n’au fost! (
Tin minte si acum shocul pe care l’am avut in copilarie, la primul teatru de papusi vazut la Tandarica (virgula) cand, la final, am constatat ca de fapt papusile nu vorbeau, nu cantau, nu se miscau ci erau manuite de oameni care le imprumutasera gesturi, vorbe, glas, viata… iar la final, din dragele mele personaje nu ramasesera decat niste paiatze’ncremenite fara vlaga.
Nu cred c’ati inteles mare lucru. Nici nu prea aveti ce. Mai mult pt mine cred c’am scris ce’am scris… sa’mi mai dau inca o palma (precum cele din meniul fiecarei dimineati, in oglinda) si sa nu ma mai autoflagelez atata caci n’am omorat pe nimeni si nimeni n’a incercat sa ma omoare. E doar viata!!! Fiecare avem cate una de trait si de luptat cu cate'o "cruce". Eu am de luptat cu Munti de Mandrie, cu Desherturi de Orgolii si cu Mari de Obisnuintza… asta’i tot. Deci, f.u.c.k off mirrruno!!!! Da, ai 32 de ani si un anume capitol al vietii tale tre' rescris si refacut de la zero... insa tre sa existe ceva suprize placute in urmatorii ani. N'asha? Deci, sa vina!!!
Uoooochei, v-am cantat destul cu lama pe vene.
Aici pun punct si giur ca nu mai pomenesc de acest sobect.
Punct.
Soooou, kilele mele sunt tot pe acolo pe unde le stiti, in jur la 70, si vreau sa arunc vreo 10 din ele. Sper sa reusesc de data asta. Nu am sa numar puncte pt ca am constatat ca orice chestie migaloaga ce TREBUIE sa o fac e un pas sigur catre renuntzare. Asa ca: voi manca multe legume, de preferat crude dar si fierte, peptzi de pui grillati, peste, supe de legume, fructe, lactate degresate, ultima masa la ora 18.00, ceai verde, ceai fitomagra, d'astea... stiti si voi refrenul. Poate pe parcurs ma voi dedica unei diete mai stricte, nu stiu, o sa vad. Oricum, din perioada WW mi'au ramas in mintea cantitatile pe care le macam.
La mine, ideea principala nu e sa ma ponderez sa mananc mai putin pt ca nu e cazul, chiar mananc destul de putin intr'o zi. DAR mananc PROST si avand si un metabolism de 3 lei (noi) si fiind mai sedentara de fel (gratie si masinii in ultimii 5 ani) orice zaharoasa/fainoasa ingurgitata se lipeste nene de zici ca am zidit'o pe fund/picioare cu superglue.
Deci, atenteti la zaharoase/fainoase si ARMATA la sala (aerobic)!!!
Deci da? Si asta, va rog sa notati si subliniati, incepand de vineri/22.oct, nu de maine. Da? Ati notat? Subliniat?
Bine v'am (re)gasit cucuietelor!
BOXELE LA MAXIM SIIIIII BUNA DIMINEATAAAA!