Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Alegerea locatiei pentru intalnirea din 29.10.2006
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Nessie
Va rugam sa votati in cursul zile de astazi si sa confirmati venirea sa stim cu cine ne vom intalni si pe cine sa anuntam in caz de modificari grin.gif . Maine cred ca ar trebui sa facem rezervarea.

Si ca sa fie clar, eu ma inscriu pe lista. wink1.gif
still_me
si eu ma inscriu ....
si dilly se inscrie desi nu e in tara .....
Nessie
CITAT(still_me @ 26-10-2006, 11:20 AM) *

si eu ma inscriu ....
si dilly se inscrie desi nu e in tara .....
Ar trebui sa si votati daca intentionati sa veniti biggrin.gif ... parerea mea
julyalina
votat blum.gif
irinush
votat si eu
anca veselie
votat si ma anunt si eu. dar de fapt unde e trattoria asta?
Nessie
Pentru cei care nu stiu unde este Tratoria
julyalina
Site restaurant
ancutza , da clic pe link si poti vedea si meniul blum.gif
pe scurt, la universitate, o iei spre pizza hut, apoi faci stanga pe calea victoriei si la 50 -100 de metri dai de restaurant. daca vreti ne intalnim la universitate si mergem impreuna. ce ziceti?

Imagine
gandac
SALUTARE, eu propun www.hotshots.ro, uitati-va pe site, e pe Mosilor, mai exat str Cercului 3A, este intim, are un separeu maricel, barmanul face niste cockteiluri grozave.
Nessie
CITAT(gandac @ 27-10-2006, 03:26 PM) *

SALUTARE, eu propun www.hotshots.ro, uitati-va pe site, e pe Mosilor, mai exat str Cercului 3A, este intim, are un separeu maricel, barmanul face niste cockteiluri grozave.
Gandac, deja s-a hotarat, Julyalina a facut rezervarea....
Ne vedem la Trattoria la ora 15:00, duminica. wink1.gif
Pisik
eu incerc dar nu promit; la 12 ne scot nasii la biserica
antonia05
As vrea sa vin si eu la intalnire.Ma primiti si pe mine??Daca da, dati mi si mie mai multe detalii.Multumesc!!!
julyalina
yahoo.gif am fost ieri si am facut rezervare pentru duminica ora 15:00 pe numele Alina.
va pupic.gif si astept sa ne vedem acolo !
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.