Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ina_ceva
CITAT(ramonavlas @ 03-11-2006, 04:55 PM) *

Cu ce baietel.....???
Pai maine din pacate o sa imi cam fac de cap....desi, cine stie, cand sunt sigura ca depasesc punctele, nu se intampla.......

Cu babuinul voiam sa zic; eu il alint pe-al meu baietzel grin.gif
Ramo
Raluk, nu e neaparat sa consumi punctele in WE. Poti si in timpul saptamanii. Important este ca la sfarsitul saptamanii sa acoperi toate punctele. Deci, in legatura cu langosh-ul de azi....l-ai recuperat ieri si alaltaieri......

Ina, din pacate "baietelul" meu tocmai a fost pe la mine si a plecat la Covasna la sedinta anuala a firmei. Se intoarce abia duminica.... doh.gif
Eu vorbeam de balul strugurilor la care maine trebuie sa fiu prezenta.....
ady_raluk
deci....in we ma distrez cu nca 5 pcte + 1 pct de azi...smile.gif, cum sport nu fac....chestia e ca tre sa imi cumpar supica din aia la plic ca pe aia o pot calcula..ca de 2 zile am mancat gatit doar ieri seara un pic de spanac...mi-e greu inca sa fac atatea permutari, si sa tot calculez portia de mancare smile.gif
irinush
CITAT(ady_raluk @ 03-11-2006, 06:58 PM) *

deci....in we ma distrez cu nca 5 pcte + 1 pct de azi...smile.gif, cum sport nu fac....chestia e ca tre sa imi cumpar supica din aia la plic ca pe aia o pot calcula..ca de 2 zile am mancat gatit doar ieri seara un pic de spanac...mi-e greu inca sa fac atatea permutari, si sa tot calculez portia de mancare smile.gif

pai calculeaza pe alimentele pe care le pui la ciorba si apoi aproximezi si tu pe portie ... eu asa fac
himere2005
eu zic ca e mai bine sa-ti faci ceva tu decit chimicalele alea, chiar daca au 1,2 puncte in plus, sa zicem
Monic
CITAT(ina_ceva @ 03-11-2006, 04:57 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 03-11-2006, 04:55 PM) *

Cu ce baietel.....???
Pai maine din pacate o sa imi cam fac de cap....desi, cine stie, cand sunt sigura ca depasesc punctele, nu se intampla.......

Cu babuinul voiam sa zic; eu il alint pe-al meu baietzel grin.gif

eu pe al meu PORC )).gif
ady_raluk
asa e himere..sunt foarte prietenoasa si foarte vorbareata...sper sa nu deranjez pe nimeni pupic.gif blush.gif
Monic
Himere, cotzofano, se pare ca Raluk iti face concurenta lol.gif
himere2005
nu, nu cred, chiar se simtea lipsa unui vorbaret pe aici grin.gif
monic, banuiesc ca porcusor lol.gif

monic, ma simt atacata lol.gif lol.gif noi am trecut prin mai multe faze, ursulet, bursucel, acum e GRASU
bubbles
da raluk..si mai stii knd ti`am zis k sa te prezint fetelor si ai zis ca esti timida? blum.gif
eu am noroc cu babuinul k dac ama vede ca mananc ceva isi baga si el repede borul si imi sufla jumate din portie... biggrin.gif
am uitat sa va spun k mi`am luat o agenda nedatata si o sa imi trec acolo la fiecare sfarsit de zi exact ce am mancat si imi voi tine asa evidenta pana cand ajung la 50 kg biggrin.gif
ady_raluk
vreau sa va zic ca eu am o mare manie: globurile si tot ce tine de decoratiuni de craciun. si cum ieri am fost o tura prin metro, selgros billa....am crezut ca o sa mor incet....noroc ca in fiecare luna peste an pun acolo deoparte cateva sute ca sa am de craciun pt ele...fara sa stie sotzul normal devil.gif
Ramo
Ooo, la noi e frumos INCA....el imi spune scumpete, mami, Ramy, eu ii spun lui....scumpule.
Sper sa nu ajungem curand sa ne spunem....altfel... lol.gif
lyra
himere ai dreptate. asa ca raportez si eu.

babuinul meu e bolnav. asa ca azi noapte ne-am dus la urgenta ca i-a fost si mai rau.acolo 2 tipe plictisite nici nu s-au uitat la el si ne-au trimis in alta parte. in fine, acolo medicul i-a prescris ceva medicamente sa le ia dupa masa. asa ca ne-am dus la un fast food. si babuinul a zis ca imi ia si mie un sandwich ca n-am mancat de mult doh.gif .

asa ca raportez meniul. azi noapte pe la 1

sandwich cu snitel de pui.
lipie - 2 puncte
snitel pui 70 gr - 2.1
cartofi prajiti- 20 gr- 1.2
varza, rosie, castravete- 0 puncte

total: 5.3 puncte

azi- paste cu ton- 4 puncte
piept de pui la gratar- o bucatica mica- 1 pct
1 cartof copt - 1 punct
1 clatita- 2 puncte

mai raman 3.7 puncte pt azi.

fetele sunt in a 5-a sapt de dieta si m-am cam saturat de gratare si salata. as manca niste chestii ingrasacioase rau. voi ati patit asa?

ady-raluk bine ai venit. floare.gif

aseara a nins pt prima data la cluj si e ingrozitor de frig. brrr

bubbles
himere si eu tot GRAS ii zic babuinului..knd ma enerveaza numai ma auzi GRASAAN lol.gif
fetele cate g are o lgta? give_rose.gif sorry.gif
ady_raluk
cred ca 15 gr ...dar nu sunt f sigura
himere2005
sa-l auzi pe el...eu sunt OBEZA lol.gif lol.gif
lyra
ati zis voi pe forum la un moment dat de orez expandat. ieri mi-am luat si eu.

au gust cam de carton grin.gif da sunt bune rau.

raluk au aparut deja decoratiunile? bine ca am aflat blum.gif
maine mergem la metro si o sa dau iama. imi place la nebunie craciunul si impodobitul bradului e activitatea mea preferata. salut.gif

Monic
la noi el e porc, eu porculeana grin.gif
ina_ceva
CITAT(lyra @ 03-11-2006, 05:05 PM) *

fetele sunt in a 5-a sapt de dieta si m-am cam saturat de gratare si salata. as manca niste chestii ingrasacioase rau. voi ati patit asa?

...cat de rau grin.gif ?
Vad ca totusi mai condimentezi dieta cu cartofi prajitzi blum.gif
Si eu am trecut prin faza asta, dar trebuie sa fim puternice naughty.gif
lyra
eu ii zic mititel si mai nou grasunelu meu )).gif . el imi zice pisicuta.
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 03-11-2006, 05:08 PM) *

fetele cate g are o lgta? give_rose.gif sorry.gif

depinde
5g
ady_raluk
doamne ce va mai alintati.eu cu sotzul meu avem niste alinturi mai porcoase asa...eu sunt tzatza si el e putza wub.gif oops.gif
lyra
..cat de rau grin.gif ?

rau rau. am inceput sa visez rauri de ciocolata rolleyes.gif , snitele, prajiturele si mai ales pizza. o pizza mexicana suculenta si pufoasa. ah, viata mea. w00t.gif

eh lasa ca si al meu imi zice pruna mica. laugh.gif
antonia05
Salutare fetele!!Iata am ajuns si eu pe la voi, intai am citit ceva mesaje dar mai am de citit.Am ajuns la mesajul lui Himere ca doreste sa vada poze cu Dominik.Iata :

http://photos.yahoo.com/galabri76

Acum ma intorc la citit restul.Pupici!!!!Revin!!! floare.gif
ady_raluk
acum vreo 6-7 ani eram cu el la ghoroc 9o balta amenajata super langa arad), si eu eram in apa la vreo7*8 m de plaja, el ma privea cum ma balacesc..la un moment dat nush ce mi-am adus eu aminte si incep: putzaaaaaaaaaaaaaaaa (urlam ca nebuna). ady s-a facut rosu precum slipul lui, s-a intors cu spatele si a plecat la terasa....cand m-am dus si eu langa el era mov deja de nervi ca de ce urlam asa dupa el..ca s-a uitat imediat lumea la slipul lui sa vada chiar asa mica e?? lol.gif lol.gif lol.gif
Ramo
Lyra, am vazut ca ai punctat 70 gr snitzel cu 2,1. Nu e prea putin? Adica are ou, faina, pesmet, ulei. Puiul stiu ca are 2.5/ 100 gr (pieptul de pui).
Sper ca nu te-ai suparat pe mine.... floare.gif
daconst
Raluk,ce zodie esti?

Lyra,pai mananca mama si ceva bun ca altfel aduni frustrari si e mai rau cind rabufnesti.Eu am slabit cu nu stiu cite borcane de nutella la bord...fetele stiu.Deci nu te abtine ca e mai rau cind scapi. )).gif
Ramo
CITAT(antonia05 @ 03-11-2006, 07:16 PM) *

Salutare fetele!!Iata am ajuns si eu pe la voi, intai am citit ceva mesaje dar mai am de citit.Am ajuns la mesajul lui Himere ca doreste sa vada poze cu Dominik.Iata :

http://photos.yahoo.com/galabri76

Acum ma intorc la citit restul.Pupici!!!!Revin!!! floare.gif

baby.gif o scumpete de copil.... baby.gif
Sa-ti traiasca.
ady_raluk
daconst eu sunt fecioara ( ca si zodie normal smile.gif
bubbles
rauluk si eu ii mai zic putza garasa sau urs brun )).gif k s`a ingrasat si are acum 70 kg si asta vara avea 62-63 biggrin.gif
ina asa stiu si eu ca 5g are o lingurita rasa biggrin.gif
ina_ceva
CITAT(lyra @ 03-11-2006, 05:15 PM) *

rau rau. am inceput sa visez rauri de ciocolata rolleyes.gif , snitele, prajiturele si mai ales pizza. o pizza mexicana suculenta si pufoasa. ah, viata mea. w00t.gif

Daca iti aduni pcte, cred ca poti sa te scapi un WE pe luna la asa ceva grin.gif
ALICE
Eu am pacatuit cu pizza.3 triunghiuri cum mi-am propus.Pot sa ma culc linistita laugh.gif
ina_ceva
CITAT(ramonavlas @ 03-11-2006, 05:18 PM) *

Lyra, am vazut ca ai punctat 70 gr snitzel cu 2,1. Nu e prea putin? Adica are ou, faina, pesmet, ulei. Puiul stiu ca are 2.5/ 100 gr (pieptul de pui).

Eu am in liste snitel din carne de pui 150g 4,5 si am pctat tot timpul asa, indiferent daca e facut cu ou sau cu pesmet.
Ramo
Ce umplem paginile in WE asta..... Eu nu stiu sa mai fi "vorbit" atat de mult vinerea....... E chiar frumos....
ALICE
CITAT(ady_raluk @ 03-11-2006, 07:20 PM) *

daconst eu sunt fecioara ( ca si zodie normal smile.gif

Si eu ,si eu.Tu in cat esti?
ina_ceva
CITAT(ALICE @ 03-11-2006, 05:23 PM) *

Eu am pacatuit cu pizza.3 triunghiuri cum mi-am propus.Pot sa ma culc linistita laugh.gif

Bravo, alice cheer.gif cheer.gif ! Asa te vreau laugh.gif grin.gif
lyra
Sper ca nu te-ai suparat pe mine.... floare.gif

cum sa ma supar? si eu m-am gandit ca e prea putin 2.1 puncte. dar am gasit la mine in lista Snitel din carne de pui 150g 4,5 . si mie mi se pare putin. oare n-o fi buna lista? voi cu cat punctati un snitel?

daconst sigur ca ai dreptate. o sa ma rasfat in week-end cu ceva bun. sa vad ce apare. naughty.gif
himere2005
e frumos cu draci, cum se spune pupic.gif . pustiul tau a crescut antonia cheer.gif cheer.gif ai acolo un stepper?
esti criminala tzato hug.gif
ady_raluk
fetele..daca am pofta sa fac maine o prajiturica si o fac cu indulcitor din acela praf...cred ca pot si eu manca 2-3 bucatele nu??? si eventual o fac cu mere scortisoara si foi din alea congelate de foitaj sau cum se numesc (aluat frantuzesc)
Ramo
CITAT(ina_ceva @ 03-11-2006, 07:24 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 03-11-2006, 05:18 PM) *

Eu am in liste snitel din carne de pui 150g 4,5 si am pctat tot timpul asa, indiferent daca e facut cu ou sau cu pesmet.

Da???? Si eu ce ma feream de el....sa nu mai stau sa calculez si sa cantaresc faina si pesmetul. Pai acum o sa stiu.....
Multumesc Ina floare.gif
ady_raluk
alice ziua mea este pe 14 sept.
ALICE
CITAT(ady_raluk @ 03-11-2006, 07:27 PM) *

alice ziua mea este pe 14 sept.

A mea pe 19.Pe aproape pupic.gif
lyra
ina acum am vazut raspunsul tau. m-am linistit. macar e buna lista. )).gif

sapt asta am fost si stresata si nu prea am dormit din cauza de babuin bolnav. barbatii sunt ca niste bebelusi cand sunt bolnavi. doh.gif
Pisik
am rezistat eroic la prajituri, yuppyyyyy!
am fugit la teatru, seara buna!
ady_raluk
lolza...da chiar ca vb mult...azi am dim am devenit furnica...acuma sunt pestisoe deja blushing.gif
still_me
si ziua mea e pe 11 sept

pa fetele acasa .....
daconst
Raluk,parca esti o fecioara mai atipica,nu?sau asa mi se pare mie. blushing.gif
Citi ani ai?Ca daca ai peste 30 cica deja decide ascendentul,comportamentul tau. )).gif
ALICE
Himere sa ne zici si noua cum ai combinat WW cu Monti.Ca ma intereseaza.
himere2005
CITAT(ALICE @ 03-11-2006, 07:32 PM) *

Himere sa ne zici si noua cum ai combinat WW cu Monti.Ca ma intereseaza.

miine, promit. acum abia apuc sa va citesc ca fecioara asta timida ma puca la citit. si mie rau imi pare lol.gif
daconst
CITAT(still_me @ 03-11-2006, 07:31 PM) *

si ziua mea e pe 11 sept

pa fetele acasa .....

We placut,Geo...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.