Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Deea
CITAT(uka @ 04-11-2006, 12:36 PM) *

ce de activitate ati avut aici fetelor....
eu nustiu cand am sa ma mobilizez sa reincep ww asa cum trebuie... daca nu mananc dulciuri turbez.. nu stiu ce sa mai fac...si ma ingras continuu...aseara la ora 23 mancam clatite..asta un exemplu....
nu mananc mult incursul zilei, dar rontai diverse si dulciuri...
ce sa iau sa nu mai poftesc atat la dulciuri?!!? stie cineva?!?!?
help...

eu stiam ca, cromul ajuta la inhibarea poftei de dulce. N-am incercat....am citit doar. Intreaba la magazinele naturiste.
bubbles
`neata fetele...imi cad okii in gura desi abia m`am trezit...uka pt dulciuri stiu ca sunt niste pastile foarte bune de la wallmark cu crom...exact asa se cheama crom diet parca...si cine a luat a zis ca i`a inhibai f tare pofta de dulce biggrin.gif sunt cam 160000 cutia pupic.gif
eu nu stiu ce sa mananc azi )).gif ma duc sa imi mai iau niste fish fingers de`alea sa imi prajesc 2 pt diseara dar in rest pauza k azi babuinul nu`i aks si mi`e lene sa imi fac de mancare )).gif...am gasit la un supermarket aici pungute cu capuccino la 14000 si cu 3in1 la 25000 si un fel de coffeta 15000...au astia niste preturi pe aici biggrin.gif
Deea
CITAT(himere2005 @ 04-11-2006, 12:37 PM) *

mai deea, de ce va intreb, ca sunt disperata cu zilele astea urite si cu raceala ca trebuie s-o distrez cu ceva nou grin.gif

eu chiar nu stiu, n-am ajuns inca la faza asta. poate te ajuta Tulip, Irinush, Antonia. Sorry daca am uitat pe cineva cu bebel
bubbles
fetele yahoo.gif m`am cantarit si si si am 61.4 kg biggrin.gif desi knd am inceput luni aveam 63 kg yupiiiiiii sunt atat de happy cheer.gif se cunoaste ca m`am tinut de WW sapt asta biggrin.gif

acum va parasesc maxim o ora ca tre sa ma duc la supermarket sa fac cumparaturi desi am o lene si afara e frig de ingheata pieterele )).gif asa`s de fericita biggrin.gif
dany
Buna dimineata !!

Tare mult ati scris ieri...bravo.

Antonia ,tare frumusel e Dominik ! Sa-ti traiasca.

Noi am fost ieri la deschiderea unui nou magazin...de fapt sunt 86 de magazine intr-o singura cladire. Mi-am luat 2 perechi de cizme ( costau 80 € si eu le-am luat cu 46 €-amandoua) ca erau reduse .Si un ruj Lipfinity de la Betrix cu ...2 € !!!!! In loc de 14,99 €.Nu -i rau ,nu ?

Cizmele sunt aici http://new.photos.yahoo.com/honey11366/alb...460762333493237 daca vreti sa le vedeti.

Va doresc un WE superb !!
himere2005
tot de crom stiam si eu Biocrom sau cum se numeste e vreo 240.000 vreo 30 de pastile, cam scumput. zicea cineva ca au efect, pe idieta. eu nu le-am incercat. eu cind aud ca trebuie sa dau banii pe medicamente mai bine imi pun pofta in cui.
apropos de medicamente, a folosit cineva Revalid? imi cam cade parul si fac toata casa numai par, mereu primesc observatii, plus ca e total inestetic sa vezi pe cineva cu par pe haine. ati folosit careva produse naturiste, pastile sau produse cosmetice sa preintimpinati asta? in plus, as fi vrut si eu sa ma vopsesc ca arata tare rau parul la radacina nevopsit si paraca vad ca o sa-mi cada mai rau unsure.gif ceva sfaturi?
Ramo
Buna dimineata. La noi iar a nins toata noaptea..... Eu acum imi pregatesc hainele pt bal. Abia astept sa merg. Dar pana atunci, mai trebuie sa imi dau parul cu nuantator, sa il pun pe bigudiuri, sa spal 2 ture de haine......

Bublless, felicitari pt cantar pupic.gif
Danyhoney, imi plac cizmele, sa le porti cu placere.
himere2005
ramona, vreau sa te vad neaparat inainte de bal, te rog mult sa faci o poza mica, mica pupic.gif
dany, mi-au placut amindoua perechile de cizme....ce reduceri se fac la voi...si in Ungaria....numai la noi dai o caruta de bani si sunt si de proasta calitate....de aia nu are ursul coada lol.gif

bubbles, tu maninci bataie cu meniurile tale, tie chiar nu iti este niciodata foame sau pofta de ceva ingrasacios? dry.gif smile.gif
dany
Multumesc,fetelor. Si eu am fost incantata de preturi...altfel nu cumparam 2 perechi.

Ramo...distractie placuta la bal !!
Deea
Dany imi plac amandoua perechile de cizme, frumoase si practice....si ce preturi!!!!!!!!!!! Ca cele negre am si eu din piele intoarsa.....numai ca am dat 2 mil pe ele asta cu reducere de la 4 milioane.

Himere stiu eu ceva naturist....caut acum sa vad daca gasesc ca nu mai retin numele, stiu ca e o sticla inchisa la culoare.

ce bezmetica sunt...am uitat ca si eu ma spal cu sampon contra caderii parului doh.gif ....cu asta ma spal

caut si lotiunea de care-ti spuneam
himere2005
multumesc frumos deea, si nu e scump deloc....eu folosesc garnier long&strong, sunt multumita ca imi ia din matreata, in schimb se pare ca nu e suficient de puternic rolleyes.gif cred ca eu tare mult ma iau dupa reclame, poate ar trebui sa testez si produsele din plante rominesti grin.gif
Ramo
Himere, va fi la bal si fotograful meu.....asa ca nu scap nepozata. Dar pozele le puteti vedea abia maine....
Deea
CITAT(himere2005 @ 04-11-2006, 01:22 PM) *

multumesc frumos deea, si nu e scump deloc....eu folosesc garnier long&strong, sunt multumita ca imi ia din matreata, in schimb se pare ca nu e suficient de puternic rolleyes.gif cred ca eu tare mult ma iau dupa reclame, poate ar trebui sa testez si produsele din plante rominesti grin.gif

poate ar trebui smile.gif Medici naturisti sustin ca cele mai bune rezultate le au plantele din tara ta de origine ..... ai inteles ce-am vrut sa zic? .... eu nu prea biggrin.gif
himere2005
obezi din copilarie
uka
multumesc fetelor, am sa caut crom sa-l incerc....
frumoase cizmele dany, ca cele negre imi caut si eu, sa vad ce gasesc sapt viitoare prin brasov
mai citisem faza asta cu obezitatea... urat..
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

CITAT(himere2005 @ 04-11-2006, 07:02 AM) *

fratilor, nu mai am voce...sau mai bine zis am una care scirtiiie grin.gif sunt ragusita rau

Te-a prins si pe tine raceala?
CITAT(emu @ 04-11-2006, 07:45 AM) *

18p din 18 biggrin.gif si am ajuns la media zilnica de 18p (pe ultimele 5 zile) fara nici o economie... sa vedem ce fac in weekend, sper sa n-apara tentatii la orizont )).gif
hug.gif

Bravo, emu!!Vad ca te mentii bine in pcte. Un WE fara depasiri !!!
CITAT(bubbles @ 04-11-2006, 11:00 AM) *

fetele yahoo.gif m`am cantarit si si si am 61.4 kg biggrin.gif desi knd am inceput luni aveam 63 kg yupiiiiiii sunt atat de happy cheer.gif se cunoaste ca m`am tinut de WW sapt asta

Felicitari give_rose.gif bubbles!!
CITAT(ramonavlas @ 04-11-2006, 11:03 AM) *

Eu acum imi pregatesc hainele pt bal. Abia astept sa merg. Dar pana atunci, mai trebuie sa imi dau parul cu nuantator, sa il pun pe bigudiuri, sa spal 2 ture de haine......

Distractie placuta, ramona!!!

Dany-dulce, imi plac cizmele, mai ales alea cu blanitza!!Sa le porti sanatoasa!!!

Deea
CITAT(himere2005 @ 04-11-2006, 01:26 PM) *

iMC-ul o fi valabil si la bebei? eu am un pitic pe creier in ceea ce priveste problema asta....v-am mai spus ca mi se pare Alexia cam grasuta fata de copiii de varsta ei.... daca se pastreaza IMC-ul si la bebei ar iesi subponderala.... cam ciudat.
himere2005
cum ina? inca nu stii ca sunt racita cobza, de fapt toti 3 suntem? lol.gif ca ma tot pling de ceva timp pe aici, se putea sa-mi scape laugh.gif ? acum mi-a mai trecut vocea un pic si a inceput tusea
uka
eu am ramas doar cu nasul curgator...
in rest sunt ok.. mi-am revenit..
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 04-11-2006, 11:46 AM) *

cum ina? inca nu stii ca sunt racita cobza, de fapt toti 3 suntem? lol.gif ca ma tot pling de ceva timp pe aici, se putea sa-mi scape laugh.gif ? acum mi-a mai trecut vocea un pic si a inceput tusea

Am avut impresia ca ti-a mai trecut blushing.gif sorry pupic.gif
himere2005
eu sunt vesela oricum, daca nu-mi e prea rau sau daca nu am un pitic pe creier )).gif
Monic
CITAT(himere2005 @ 04-11-2006, 07:02 AM) *

buna dimineata, am venit sa semnez condica
fratilor, nu mai am voce...sau mai bine zis am una care scirtiiie grin.gif sunt ragusita rau

vezi daca vorbesti prea mult? )).gif
bubbles
gata cumparaturile biggrin.gif am luat 2 pungi de capuccino , una de indulcitor tip coffeta si un de 3in1 )).gif mi`am luat solano cu gust de cafea , gem de capsuni dietetic de la arovit biggrin.gif sunca de pui si i`am luat babuinului o cana cu pitici pe ea )).gif ca tot vine craciunul )).gif
asa bine imi pare ca am gasit gem...si e numai 26000lei borcanelul si am mai si calculat si o lingurita de 5 g are 0.09p biggrin.gif
se uitau alea ciudat la mine ca am trecut pe lng raftul cu dulciuri si imi sarise in oki un snikers cu alune si vb singura si imi zceam ....treci mai departe, treci mai departe ca nu`i bun )).gif )).gif
Ramo
E ceva lume pe aici sambata dimineatza.....
Eu sunt cu nuantatorul in par, mi-am pregatit hainele, bijuteriile, fardurile cu care ma machiez si acum ma uit la tv si astept sa imi spal parul.
Monic
Ina, o gluma, ceva? naughty.gif
bubbles
eu oricum nu plec nicaieri azi...himere tu pleci undeva sau vom umple iar pajinile ca sa aiba ce citi fetele cand vin inapoi?poate intra si raluk ... blum.gif
pana acum am un 3in1 1.5p
tb sa mananc iuartu cu cereale )).gif
Monic
Dany, foarte frumoase cizmele!! Sa le porti sanatoasa! Imi plac foarte mult hug.gif
himere2005
mai mi se pare ca tu ne cam faci in ciuda bubbles. as vrea sa nu mai maninc asa mult. tu cum faci? adica sa nu-ti fie foame? asa ai mincat din totdeauna, putin?

mie mi se pare ca ne asemanam la gusturi ca multe ne-am luat cizme negre cu catarama intr-o parte

monic, ce planuri ai pentru azi? iar trimitem politia dupa danuta? la noi inca e soare, dar nu e f.cald
bubbles
himere nu stiu ce am acum ... sper sa nu ma deochi dar nush de unde atata vointza pe capul meu )).gif vreau sa ajung pana la rev la un 57 kg biggrin.gif ... knd mi`e pofta de dulce...mananc ori orbit cu gust de pepene ori solano ori isi ia babuinul napolitane si imi pastrez una pt cazuri extreme smile.gif
ady_raluk
buna ziua la toata lumeaaaaaaa....... sunt hapyy azi...am reusit sa mai iau la conta inca 2 firme )).gif....doamne cum ma bucur eu de bani...voi ce mai faceti fetele?? himere tot asa esti de tare racita???
bubbles unde umbla azi babuinul tau...???

ramo ce culoare te faci la par?

imi cer mii de scuze pt cine mi-a trimis aici mesaje...dar nu am fost atenta ca am primite....scuze....pana ma obisnuiesc si eu mai trece un pic give_rose.gif
bubbles
raluk babuinul meu azi e la servici la 24 ore...si de lene sa imi fac mancare azi trag chiulul la mancat )).gif mi`amluat niste sunca de pui sa imi fac un sanwich ceva biggrin.gif
himere2005
in legatura cu poza, vad ca ti-a luat-o si asa la avatar, e ok pupic.gif
tu in ce program lucrezi la conta?

bubbles, cum se numeste sunca de pui? hai ca ma mai iau si eu dupa tine, ca vad ca slabesti...bine...asta in afara de 3 in 1 )).gif
ady_raluk
am un program al unui informatician de aici din arad...in foxpro e facut
da mi-a luat poza si asa dar nu ca se si vede clar fata lu fiumeo sad.gif
bubbles
fetele cat au o punga de pufuleti de 50g si o punga de stiksuri de 30g ? wink1.gif
ady_raluk
eu fac azi pulpe depui superioare la grill...adica ca si pe gratar
cu salata verde (fara ulei normal)
si cartofi piure pt restul familiei, mie imi fierb doar cartofii si o sa ii pap asa
azi am mancat : 2 felii de paine cu 2 felii branza toast
bubbles
sunca de pui e de la agricola si mi`am luat o bucata de 65000 care sa o am toata saptamana )).gif eu cred ca dau jos fiinca mananc cama ceeasi chestie zilni..iaurtu cu cereale,cartofii fierti )).gif punga de 3in1 e 25500 si are 10 plicuri in ea si chiar daca ma indoiam este foarte bun la gust biggrin.gif
himere2005
a nu...eu prefer de punctele alea sa mai maninc ceva...o banana eventual sau un cartof lol.gif
eu sper din tot sufletul ca atunci cind o sa incep serviciul si o sa trebuiasca sa acumulez destule informatii, iar seara sa am grija de copil sa nu maibag ca gheorghe in mine laugh.gif
bubbles, pufuletii au multe puncte, calculase tulip 4,5p, dar nu stiu la ce gramaj erau punctele
ca si eu mai maaninc din punga biancai )).gif
ady_raluk
cei 2 cartofi despre care ziceam mai sus , ii punctez 2 pct???
daconst
Am trecut sa va salut si vad ca aveti activitate de n-ai zice ca e we. )).gif

Dany,super cizmele si moderne,sa le porti sanatoasa.Noi nu avem nici un mall in oras...doar la 50km unul cam un sfert din al vostru,iar acum nici urma de reduceri. sad.gif

Bubbles,felicitari pentru cintar!

Himere,cu parul mai pateam si eu toamna,dar isi revenea singur fara medicamente.Acum depinde cit cade ca in anotimpul asta cica e normal.

Raluk,poate pui o poza cu tine in avatar sa te vedem si noi. naughty.gif

Miha,da un semn,ai venit de la control?Cum a fost?

Azi fac ciorba de fasole fetele cu putina afumatura light...ca prea imi sta gindul la ea.In rest voi face doar pentru sot si felul doi,ca eu zic pas. blum.gif

bubbles
ce faci danutza?nu ne arati burtik si pe bebe? pupic.gif
himere2005
cam asa, un cartof mesiu e 1p, desi in lista ai cartofi pina la saturatie 2p

pai daca unul se satura sa spunem cu 4 cartofi lol.gif nu e cazul meu, va anunt de pe acum, era doar ipotetic
ady_raluk
hehe incep sa ma descurc pupic.gif
1/4 covrig (poftele) 0,5 pct
2 felii paine 2 pct
2 felii br top tast 2 pct
1 vf cutit unt (uma ling) 1,5 pct
2 pulpe pui (fara piele desii...sad.gif ) 10 pct
2 cartofi 2 pct
1 iaurt 0,1 % 1 pct
1 mar 0 pct
1 portocala 0 pct

yupiiiiiiiiiiiiiiii 19 pct in total (din 21 )
eu am socotit gresit prima oara si am zis ca tb sa pap de 20 ......
himere2005
pe mine ma doare rau burta de la fasole si varza, desi mi-e pofta de ele mad.gif nu mai zic continuarea ca o stiti lol.gif
dana, nu stiu cum de v-ati hotarit voi la un oras mai micut, ca pe tine te vad genul citadin, mereu ba la cumparaturi, in miscare, oricum...nu prea te vad genul care sta si are grija doar de gradina, sa spunem

ady-raluk, daca iti place pieptul de pui la gratar, fiert, la cuptor sa stii ca are putine puncte...eu nu maninc altceva
uka
ady mi se pare cam mult 2 pulpe fara piele 10 pct...

sau... cum sunt gatite?>
ady_raluk
am un aparat se numeste grill....si cum sa zic... se baga in priza si deasupra are niste rezistente care se incing...ei asa se prajesc....fara ulei fara nimik...scuze nush cum sa explic sorry.gif

nu imi place delok pieptul de pui...dar o sa tb sa ma obisnuiesc si cu ala sad.gif

si astea sunt 2 pupe superioare nu intregi....ca de earu intregi nu puteam eu sa le pap blum.gif
bubbles
sa va arat si eu meniul meu pe azi
1 3in1 1.5p
ceaiinstant o cana 1p
iaurt 0.1% + cereale 2p
2 felii orez expnadat 1p
2 felii grau expandat 1.2p
2 lgte dulceata diet 0p
2 felii sunca 2p
2 fish fingers cu o lgta ulei 3p
1 cub br topita 1.3p
2-3 mere 0p
total:13p biggrin.gif
sper sa mananc orezul si graul k asa fac mereu..il pun in lista si uit sa il mananc...dar avand in vedere k nu am paine in casa cred ca imi voi face sandwich cu orezul sau graul )).gif
dany
Dana...dupa ce nasti ..tragi o fuga pana la mine si merge la shopping in mall-uri.Arunca si la mine o farfurie de ciorba,te rooog !

Raluk...nu ai legume si grasimi buna in meniu...Cate grame au avut pulpele alea ????

Bubbles...doar 1 lingurita dulceata e gratis...cealalta o pui 1 P ( parca spuneai ca are 0,9 p ,nu ?).Si...la fel nu ai legume si grasimi ....

Eu doar spun ,fetelor,ce va lipseste ...voi faceti cum vreti .
bubbles
sa va arat cum arata babuinul meu biggrin.gif
Monic
Dany, azi ai scapat, nu mai trimit politia pe urmele tale )).gif
Tulip insa e in continuare data disparuta. Sau a bagat la divort cu noi sad.gif
Himere, eu am scapat de caderea masiva a parului pur si simplu schimband samponul cu care ma spalam de 1 an. cheer.gif
bubbles
dany e dulceata diet..si scrie in lista ca 2 lgte 0p smile.gif are 0.09p lgta biggrin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.