Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
dany
CITAT(bubbles @ 04-11-2006, 12:31 PM) *

dany e dulceata diet..si scrie in lista ca 2 lgte 0p smile.gif are 0.09p lgta biggrin.gif

La mine scrie si la dulceata diet o,5 p/lingurita....Fiecare puncteaza cum are dry.gif
bubbles
dany pupic.gif multumesc de ajutor esti o scumpa pupic.gif care sunt garsimile bune ? )).gif
dany
uleiul de masline virgin,alune,nuci,seminte.....
daconst
Himere,nu-i ce-ti imaginezi tu un oras mai mic...adica am unde sa merg sa cheltui banii,daca la asta te refereai grin.gif doar ca nu e oras cu blocuri si aglomeratie mare si mall-uri.
Aici lucreaza sotul si de asta am ajuns in oraselul asta.Poate merge si pe jos la lucru sau cu bicicleta si asa economisim o masina,altfel fara masina esti mort.In plus imi place ca e mai linistit si m-am obisnuit.
Cu gradina,chiar nu sunt genul desi al meu vrea casa in urmatorii ani...cred ca vom avea doar gazon ca e mai usor de intretinut. )).gif

Dany,trimit ciorba...sa atai acasa sa nu se raceasca cumva. )).gif

Monic,credeam ca dupa mine vine politia...dar am scapat ca era vorba de Dany )).gif
ia spune tu ce gatesti ca din Ungaria parca tot a gulas imi miroase. lol.gif
bubbles
mersic dany pupic.gif .. am sa imi iau maine niste alune si seminte ca ma duc la socrii si ei au mereu in casa alune sau seminte biggrin.gif
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 04-11-2006, 03:30 PM) *

sa va arat cum arata babuinul meu biggrin.gif

Wow, poza e facuta pe barajul de la Tarnitza????

Raluk, mi-am nuantat parul. Am amestecat 2 nuante: deep red si magenta. A iesit un rosu cu tente de visiniu.... cam complicat de explicat. Mie imi place enorm de mult culoarea......
bubbles
nope ramona..e facuta pe barajul de la bicaz )).gif
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 04-11-2006, 03:55 PM) *

nope ramona..e facuta pe barajul de la bicaz )).gif

Arata exact ca cel de la Tarnitza (Cluj). Frumos babuin... )).gif
dany
Sa aveti un WE placut,fetelor !
bubbles
multumim ramona pupic.gif un week frumos si tie dany pupic.gif
himere2005
sa va dau un exemplu, dar nu cred ca e la fel, dupa cum ai spus si tu dana. am ajuns la tg bujor, e un orasel mic, cu citeva magazine, eram in trecere. asteptam de fapt o rata spre craiesti. cit am stat pe acolo vreo 2 ore, m-am plictisit de moarte, ca nu aveai practic unde sa te duci. am vazut tot oraselul intr-o ora sau mai putin. si acum tin minte ca nu a venit maxi-taxi ala si pina la urma am urcat intr-o remorca lol.gif si eram cu fusta scurta, prin liceu cred, ca eu de la oras ma duceam tantosa la tara. tin minte ca toti "pasagerii", care erau majoritatea din craiesti si virlezu', s-au uitat sub fusta mea. cind sa cobor, nu stiam cum sa pasesc fara sa se rupa fusta laugh.gif

imi cer scuze ca am ramas atit cu scrisul inclinat si poate v-am dat mari sperante blum.gif
Monic
Dana, ai scapat, dar eu la tine ma gandeam )).gif Eu am gatit ceva ce chiar nu seamana cu gulas, nici nu-mi place gulasul de aici nana.gif ...
Am prajit ceapa, piep de pui, putin salam afumat si ciuperci, am pus peste putin bulion si am mai lasat sa fiarba pana a scazut si a ramas fara zeama. Apoi am pus peste cartofi prajiti blushing.gif , am amestecat am pus in farfurii si am pus cascaval deasupra.
Aici i se spune Brasoveana, dar acasa in ardeal n-am cunoscut reteta. E f buna si plina de puncte blushing.gif
himere2005
numai bunataturi gatesti. eu aveam pofta de un macrou mic la gratar, dar stiu ca si asta are destule puncte...ufff...cum o dai nu-i bine grin.gif sa vad ce mai maninc pina diseara, ca punctele sunt cam pe chituci grin.gif
himere2005
parca tulip trebuia sa plece in we undeva, poate deja a plecat de ieri, ca nu cred eu ca nu trecea ea sa ne salute. sper sa fie toti sanatosi unsure.gif
bubbles
ce liniste e pe aici biggrin.gif
uka
;;)

vreau acasaaaaaaaaaaa
la somnik.........
ajung pe la 21 acasa trebuie sa ma apuc sa-mi fac bagajele si maine iar la serv si apoi am plecaaaat,
cica sa imi iau bocancii cu mine sad.gif
Anna
Buna fetelor!

Azi e prima mea zi de WW. baby.gif
Mi-am luat toate necesare, am fost de dim in Carrefour si m-am ofticat ca nu am gasit branza topita fitness, tot de aceea normala mi-am luat pana la urma. mad.gif

Am si eu niste intrebari:
1. Am papat un castronel de ciorba de fasole uscata cu legume si cu carne de porc afumata ( nu am papat carnea) am calculat-o la 5 pct, e oare prea putin?

2. daca imi fac 2 cartofi fierti medii si un ou si legume si mananc de dim din ele, si mai mananc si la pranz , punctez de 2 ori cartofii? huh.gif

3. Am probleme cu dulciurile, as tot rontai ceva si cateodata mi se face o super pofta de dulce,m-am gandit sa papa bomboane fara zahar...sau guma de mestecat, ce as putea incerca altceva?

O sa postez si meniul mai incolo.Va pup. floare.gif hug.gif pupic.gif
ady_raluk
doamne cat s-a mai vb de cand am iesit lol.gif , si ziceati de mine ca nush ce devil.gif pupici si pofta mare la fete!
uka
Linte , Fasole boabe uscata - fierte 1 lingura 0,5
mai puncteaza si tu cam cat d grasa era...
cartofii da de 2 ori ii punctezi
cu dulciurile, mi s-a recomandat si mie cateva pag mai incoloo niste pastile de crom d la willmark...
vezi k si bobo fara zahar au pcte
Bomboane fara zahar 3 bomboane 0,5

incearca sa rontai fructe..

cu cereale si miere... sau ceva d genul asta, sau o lingurrita d dulceata, vezi la lista cu alim gratuite pe zi.. ( fara pcte)

ady_raluk
fasole uscata o lingura 0,5 pct, deci cele 5 puncte ajungeau pentru 10 linguri de faole fara sa mai socoti si restul
nu tb sa punctezi cartofii de doua ori

dar din pacate nu eu sunt in masura sa dau sfaturi pt ca si eu tin ww de doar 4 zile.... poate te mai ajuta fetele

uka....da de ce se puncteaza de 2 ori acceasi portie de cartofi????
ina_ceva
Bubbles, pufuleti sunt: 40gr 5 pct

CITAT(Monic @ 04-11-2006, 02:18 PM) *

Am prajit ceapa, piep de pui, putin salam afumat si ciuperci, am pus peste putin bulion si am mai lasat sa fiarba pana a scazut si a ramas fara zeama. Apoi am pus peste cartofi prajiti blushing.gif , am amestecat am pus in farfurii si am pus cascaval deasupra.
Aici i se spune Brasoveana, dar acasa in ardeal n-am cunoscut reteta. E f buna si plina de puncte blushing.gif

Am sa incerc si eu astazi. Oare merge cu cartofi natur?

Distractie placuta, uka!!!

annaiss_derrian
Daca papi un cartof si nu e prea mare, poti sa-l punctezi cu 1p; incearca asa, si daca vezi ca nu slabesti, pui 2p.
La ciorba, aproximeaza cantitatile care le-ai papat: fasole uscata1 lingura 0.5 p , legume 0p, ulei 1p/linguritza
uka
pai.... eu ma gandesc.. ce ar insemna sa mananc cartofi fierti o zi intreaga.. asta inseamna sa mananc numai d 2 pcte toata ziua?!!?

eu asa stiu ca se puncteaza la fiecare masa...

mersic ina, sper sa am...

de data asta urmeaza sa ne punem din nou verighetele pe deget.. am decis sa le purtam din nou... abia astept, imi lipseste enorm ( verigheta adica blum.gif, si el.. bineinteles)
himere2005
eu am hranit fata cu macrou, ca altfel tipa la mine lol.gif a fost tare bun, dar parca tot mi-e foame lol.gif bag ceai, ce sa fac
uka
as manca un peste la gratar, cu mujdei ... si cu niste mamaliga...
ady_raluk
pai eu am inteles ca fata vrea sa isi pastreze din portia de cartofi (cei 2) sa nu ii manance tot odata ci sa lase si pe mai tarziu din ei...poate nu am inteles eu bine sad.gif
uka
daca sunt 2 cartofi exact cum a spus ina, la o masa un pct la cealalta 1 pct..
ramonavlas
Si eu asa stiu ca daca mananci la 2 mese cartofi, punctezi de doua ori.
Harnica lumea pe aici chiar daca e sambata. Eu ma duc sa imi scot bigudiurile din par, sa il aranjez, dupa care ma apuc de machiat.
himere2005
vine si potentialul? sau inca nu esti pregatita sa-l prezinti?
Anna
da, eu ziceam ca sunt doar 2 cartofi, si ii mananc in perioade diferite ale zilei. hmm....mai bine ii mananac pe toti odata si scap de stes lol.gif
Merci frumos pt raspunsuri.
uka
nu ai ptr ce..
sunt cartofi pana la saturatie 2 pcte... si sincer nu cred ca te poti satura din 2 cartofi fierti...
dar oricum e mai bine asa....

am o lene groaznica pe mine........
trebuie sa transcriu niste cursuri, ca deh, daca nu ma duc la facultate.. si de dim pana acum nu am facut nimic...
sad.gif
ady_raluk
are cineva cumva punctele pentru susan?

am gasit...gata 1 ling.. 0,5 pct
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 04-11-2006, 05:16 PM) *

vine si potentialul? sau inca nu esti pregatita sa-l prezinti?

Nu vine ca e plecat din orash. E la Covasna la intalnirea anuala a firmei la care lucreaza.... sad.gif
himere2005
si cu ce te imbraci ramona? in strugure ? blum.gif nu stiu de ce tot imi imaginez ca e bal mascat...voi n-ati facut niciodata un bal mascat?
himere2005
eu mai imi fac dulce iaurt light cu 1 lingurita de zahar sau miere si scortisoara. bomboane mai imi iau solano si ti-tac si napolitane cu nuga de la santos, pentru diabetici
uka
chiar si napolitanele d la santos au destule puncticele...
sad.gif

Napolit santos no sugar25 gr = 2.6
ptr 25 gr eu zik ca e multicel..
himere2005
ufff, e urit afara, cam intunecat si nici dan nu e acasa...parca as merge la metro, nu am mai fost de un car de ani....poate gasesc acolo artificii pentru tort, cum a avut alice. bine, voi cumpara probabil 1 bucata, dar nu am vazut nicaieri.
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 04-11-2006, 05:29 PM) *

si cu ce te imbraci ramona? in strugure ? blum.gif nu stiu de ce tot imi imaginez ca e bal mascat...voi n-ati facut niciodata un bal mascat?

Ma imbrac sobru. Un costumas cu fusta negru cu paspol alb.
Si mie mi se pare ca napolitanele santos au cam multe puncticele.....
uka
ce e ala paspol...
sorry de intrebare
ramonavlas
Cu parul sunt gata. Mai trebuie sa ma machiez si sa ma imbrac. Nu pot intarzia chiar eu....mai ales ca nici nu am masina, i-am dat-o fratelui meu, asa ca depind de el.... mad.gif

CITAT(uka @ 04-11-2006, 05:48 PM) *

ce e ala paspol...
sorry de intrebare

Sa vad daca stiu sa explic. E marginea de la revere (la sacou), fusta (jos).....Oare ai inteles?
Costumasuil e negru iar paspolul e alb....
uka
am inteles
biggrin.gif
marginea d la fusta si d la sacou..
himere2005
ai mult bun gust, ramona. in ce consta balul in sine?
ina_ceva
CITAT(uka @ 04-11-2006, 03:10 PM) *

as manca un peste la gratar, cu mujdei ... si cu niste mamaliga...

Asta am eu in plan azi. Sa-ti trimit blum.gif ?

CITAT(himere2005 @ 04-11-2006, 03:37 PM) *

eu mai imi fac dulce iaurt light cu 1 lingurita de zahar sau miere si scortisoara. bomboane mai imi iau solano si ti-tac si napolitane cu nuga de la santos, pentru diabetici

Napolitane cu nuga? Care e punctajul la 100 gr?
uka
l anuga nu mai stiu care e punctajul, la santos...
da ina te rooooooooggggg, sunt pe splaiul unirii.... uffffff
ina_ceva
Cica leului i s-a facut lene sa tot vaneze si porunceste tuturor animaleor sa ii aduca de mancare zilnic. Cine nu se supune sau nu aduce ceva pe placul leului va fii batut cu organul leului pe spate.
A doua zi vine ursul cu un porc. Leul satisfacut il lauda. Vine si vulpea cu o gaina, leul fiind satisfacut si de data asta. Iepurasul neavand cum sa vaneze, ii aduce un morcov.
Leul, suparat, il bate pe spate cu organul sau viguros.
- Tu nu stii ca nu mananc decat carne? pleaca suparat iepurasul, dar dupa cativa pasi se opreste si incepe sa rada.
- Bine ba iepurasule, eu te bat si tu razi?
Iepurasul radea in continuare de se tinea cu mainile de burta si printre hohote ii zice leului:
- Vezi ca vine ariciul cu 2 mere!!!!
himere2005
pai da, sunt de fapt 2 tipuri de napolitane, unele simple, cu putina crema de cacao si altele cu crema gen halvita, dar mi se pare ca au si alune in halivita aia, ca o nuga. cred ca de alea vorbeau fetele.
uka
)).gif

super... )).gif
ramonavlas
CITAT(uka @ 04-11-2006, 05:51 PM) *

am inteles
biggrin.gif
marginea d la fusta si d la sacou..

Aha, ai inteles.....
himere2005
am vazut ca cei de la santos au si o crema de ciocolata, dar nu am cumparat pina acum. a luat cineva?
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 04-11-2006, 05:52 PM) *

ai mult bun gust, ramona. in ce consta balul in sine?

Pai vine cine vrea, isi plateste meniul, bine deja au fost facute programarile, stim cate persoane sunt....se bea, se mananca, se danseaza. Nimik neobisnuit, o iesire in familie, gasca, care cu cine vrea. Si la pretul asta..........si eu m-as duca chiar daca nu era acasa la mine.....
Mersi de...bun gust.
himere2005
cit ziceai ca e intrarea?pretul? poate venim si noi intr-o toamna...sau poate ne adunam toate fetele sa chefuim acolo smile.gif nu ar fi super? si tu sa fii gazda...o adevarata desfatare

fata mea are aptitudini de dansuri exotice )).gif striptease...face ce face si tot la piciorul mesei trage si se invirte in jurul ei )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.