Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 04-11-2006, 04:04 PM) *

fata mea are aptitudini de dansuri exotice )).gif striptease...face ce face si tot la piciorul mesei trage si se invirte in jurul ei )).gif

lol.gif lol.gif
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 04-11-2006, 06:04 PM) *

cit ziceai ca e intrarea?pretul? poate venim si noi intr-o toamna...sau poate ne adunam toate fetele sa chefuim acolo smile.gif nu ar fi super? si tu sa fii gazda...o adevarata desfatare

fata mea are aptitudini de dansuri exotice )).gif striptease...face ce face si tot la piciorul mesei trage si se invirte in jurul ei )).gif

Nu am zis cat e meniul. E 400.000 de persoana. Bine fara bautura. Adica o cafea si un paharel de tuica din partea casei. Si intra in pretul asta o gramada de mancare....specific romaneasca...de la carnati, caltabos...pana la sarmale, de toate. De aia imi e frica mie....da o sa ma abtin cat pot.
Ar fi super sa fim mai multe fete WW-iste...........
Chiar o sa ma gandesc sa organizez.....acum sa vedem cate fete ne adunam....cu babuini cu tot, bineinteles...... sau nu?
ina_ceva
O sa ai ce-i purta de grija blum.gif blum.gif
uka
super dansatoare o sa iasa..
)).gif
ina_ceva
La piata Ion vinde un cocos. Un cumparator il intreaba:
- Da gainile le calca?
- Calca gaini, rate, hulubi, curcani, chiar si porci!
- Atunci de ce il vindeti?
- De la o vreme se uita chioris la mine...
bubbles
cik m`am trezit si eu...dar nu am mai dormit m`am uitat la tv...mi`am facut si o cafea cu o lgta zahar 0p si in loc de 2 fish fingers am mancat 3 ca le`am bagat la microunda si nu am mai fol ulei..deci tot 3 p...am mancat si sunca...pt diseara mai am 3 mere biggrin.gif si cubul de br topita daca il mai mananc..a si o lgta de gem...sa recalculez pt azi..
3in1 1.5p
ceai 1p
iaurt+cereale 2p
sunca 2p
orez si grau 2.2p
dulceata 0.2p
2 bucatele gogosari 0.2p
ketchup 0p
1 cub br 1.3p
3 mere 0 p
total :10.4p...hmm nu iese bine la adunat...voua cat va da )).gif

uitasem fihu` lol.gif care`s ink 3 p...total pt azi 13.4p p azi naughty.gif
himere2005
merg bagate si la microunde? eu cred ca sunt printre putinele persoane de pe aici care nu au microunde acasa...dar cred ca o sa-mi cumpar....ca uite mai scapi de puncte si nu incingi cuptorul pentru 2-3 fish-fingers )).gif
ina_ceva
Bravo, andreea, te mentii in pcte! incearca sa papi azi de 15, sa nu pui deoparte mai mult blum.gif blum.gif
Sau cumva azi ai de recuperat punctele care le-ai pus deoparte?

CITAT(bubbles @ 04-11-2006, 04:21 PM) *

in loc de 2 fish fingers am mancat 3 ca le`am bagat la microunda si nu am mai fol ulei..deci tot 3 p...

Cat ii lasi la microunde?
bubbles
pai scria pe pcahet cum sa le pui..si am preferat la microunda ca nu am ami fol ulei biggrin.gif
himere2005
mai andreea, vin sa-ti fac o vizita la gheorgheni ca macar de jena sa nu mai maninc atit )).gif asta daca nu astept sa plecati voi de acasa ca sa maninc pe furis )).gif
michelle
Ieri nu am mai intrat sa va salut, am stat in pat, m-am uitat la filme, am vazut Memoirs of a Geisha, apoi m-am culcat devreme. Azi am iesit in sfarsit din casa - nu mai iesisem de luni.. Am facut mancare, azi a fost ziua mea de paste )).gif
Am facut paste cu sos de rosii cumparat din comert, carnati afumati, cascaval la cuptor si a iesit super. Am mai facut inca o punga de paste cu branza, ou si zahar la cuptor.

Dany, super cizmele, imi plac. Parca as vrea si eu o pereche.. dar mi-e ca nu ma ajung la gamba pt ca eu o am foarte groasa. O sa incerc, sa probez. Cum se aseaza sub blugi? Sau voi le purtati numai la fuste?
Eu am purtat mereu ghete, de cate ori probam vreo pereche de cizme marimea mea, nu reuseam sa le inchei la fermoar.

CITAT(daconst @ 04-11-2006, 03:01 PM) *

Miha,da un semn,ai venit de la control?Cum a fost?

Danuta, luni merg la control si ma gandesc cu groaza la frigul pe care o sa il fac.

Fetelor din Bucuresti, ce pot sa fac 4 ore sa nu inghet de frig? Ceva recomandari? give_rose.gif
bubbles
ina maine le recuperez ca ma duc la socrii...cred blum.gif pai eu le`am bagat la putere maxima pt 2 min si dupa 1 min le`am intors si sunt atat de bune...adik mi`am satisfacut pofta de peste si are si putine puncte biggrin.gif
uka
pai ai putea sa dai o raita prin magazine, sau ai putea sa mergi la o cafenea...
si eu am aceeasi problema cu gambele... greu gasesc cizme, ghete care sa le pot incheia sus, d'aia si ghetele p care mi le-am luat acum au siret la spate biggrin.gif
himere2005
miha, tare rau imi pare ca nu sunt din bucuresti, ca te-as fi invitat la mine...bine...asta daca nu eram racita...la un gratar si o berica la caldurica pupic.gif
fetelor, NINGE!!
himere2005
s-a oprit ninsoarea, cind ziceam si eu ca ma bucur de zapada )).gif

miha, acum vad eu...dar cite paste mincati? blink.gif pai mie dintr-o punga de paste imi ajunge se fac de 5-6 ori si maninc si eu si dan si ne umflam. mie nu-mi plac a doua zi. nu le maninc cu aceeasi pofta
bubbles
la noi nu ninge dar e frigggg tare brrrrrrr si am vb si cu babuinul si a avut o interventie..a luat foc acoperisul casei de cultura din gheorghnei biggrin.gif

miane fca si eu paste cu sunca si ciuperci biggrin.gif bine k mi`ati dat ideea hug.gif
himere2005
mai, si ce esti asa de vesela bubbles ca a luat foc acoperisul? iti pare bine ca vine bauinul? vezi ca n-ai facut de mincare lol.gif bine ca te-am incurajat noi sa ramii cu el, ca tu, erai sa faci o greseala.
bubbles
nu vine acasa pana maine..chiar daca ami are 20 de interventii )).gif da himere era sa fac o greseala..oricum nu se compara ca acum stam numai noi 2 fara nimeni care sa nu ne bata la cap biggrin.gif
himere2005
eu as fi fost tare curioasa daca m-as fi inteles bine cu socrii or ba. pacat ca nu am apucat sa-i cunosc.
ramonavlas
Fetelor, eu am plecat. Sa aveti spor la scris....sa am ce citi cand ma intorc.
WE placut in continuare..... pupic.gif
daconst
Am intrat sa va citesc si vad ca tot intr-un scris o tineti.

Himere,unde-i babuinul tau?ca am impresia ca esti singurica. )).gif

Ina,super bancuri. pupic.gif

Miha,cred ca in Buc as fi mers la cumparaturi...doar ca la tine e mai dificil cu ochii acum.
Ti-a placut filmul?Ca multa lume il lauda,dar eu nu pot spune ca mi-a placut foarte tare.Merge asa de we. blushing.gif
Acum astept filmul Borat sa apara la cinema,ca am tot auzit despre el si-s curioasa. naughty.gif

Ramona,distractie faina si te asteptam cu poze.
bubbles
distractie placuta ramona pupic.gif

dana nu ne mia arati bultica wink1.gif hug.gif
michelle
Hehe, Himere, am facut 2 pungi de paste, dar suntem 3 persoane si mancam mai multe ori. Cu berica, vezi sa fie fara alcool ca nu am voie o luna sa trag la masea blum.gif Dar las' ca recuperez dupa tease.gif

Danuta, as da si eu o raita prin magazine. Chiar duminica am fost si era curent, m-a luat cu ameteala si m-a durut capul. Chiar cu ochelarii de soare mi s-au parut obositoare luminile.
Au vazut fetele ca nu eram in apele mele la intalnire, eram un pic zombie.

Si eu am zis sa merg intr-in local, dar cat pot sa trag de timp acolo? blushing.gif
Ei, ma orientez eu la fata locului. Sa-mi tineti pumnii sa ies bine la control.

De film, ce sa zic, a fost dragut.. Ce alte filme imi mai recomandati? biggrin.gif
bubbles
miha eu iti recomand the devil wears prada biggrin.gif sau the convenant
himere2005
dana, m-ai ghicit )).gif acum am coborit fata ca mama cica sa doarma la ea. nu prea imi convine mie treaba asta ca ea (mama), desi e cadru medical, cam neglijeaza unele chestii. eu i-am dat uneori si preventiv nurofen noaptea, cind se apropia de 38, ca nu puteam sa stau chiar toata noptea la capul ei si o verificam de citeva ori cu termometrul, nu cumva sa nu simt la mina si de fapt ea sa aibe peste 38 de grade. sper sa fie bine si sa nu fie nevoie de medicamente, ca in rest, de mincare o sa-i dea grin.gif
babuinul e la inventar, nu stiu de ce nu raspunde, sper ca nu are probleme cu celularul. acum pot sta linistita pe capul vostru naughty.gif
himere2005
am vorbit si cu babuinul...ma mai suportati vreo ora? )).gif ce sa va mai povestesc eu? nu prea stiu ce sa fac cu revelionul!!!am auzit pe cineva pe site ca s-ar putea sa mearga la discoteca. eu una, nu am fost niciodata. invitati, nu stiu daca o sa am pentru ca nu stiu dca va fi dan de acord, ca acum 2 ani ne-au tras clapa si e suparat pe ei, la restaurant nu cred ca ma duce, dar parca as merge in discoteca )).gif sa vad daca am cu cine blum.gif

de abia astept sa aud planurile voastre
ina_ceva
Eu as vrea sa plec la munte cu grupul de prietenii vreo 3, 4 nopti. Inca imi caut cazare sad.gif
uka
eu de revelion nu imi poat face planuri pana nu facem tura pe decembrie.. sa vedem care cum lucram...
anul trecut de craciun am lucrat deci anul asta no way.. dar de revelion.. nustiu, dk nu lucrez facem in familie.. mai mult rudele fratelui meu, noua sa familie biggrin.gif.... si a mea sio theo si toti.. in familie oricum..la ei sila noi, vedem, k stam la 3 etaje diferenta doar

misto la munte biggrin.gif dk o sa fie zapada
bubbles
la munte unde? biggrin.gif
ast stirile de pe postul local din gheorgheni k apare si babuinul )).gif chiar daca nu inteleg ce vb aia ca e in maghiara
uka
in disco merge cu gask, dar eu nu prea am gask...
nush d c... asa sunt eu... dar nici nu simt lipsa vreuneia
daconst
Eu am fost anul trecut de Revellion intr-o discoteca in Austria si chiar a fost o alegere super ca nu cunosteam pe nimeni si ne-a placut tare mult.Ei,ce vremuri... sorry.gif
Anul asta ar fi cel mai frumos sa pot sta la tv si nu prin spital. )).gif
Eu.

buna seara tuturor!
ufff, cat am mai avut de recuperat )).gif raluk, noroc cu tine, ca mai dezmortesti atmosfera de pe-aici floare.gif

CITAT(Monic @ 03-11-2006, 07:01 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 03-11-2006, 04:57 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 03-11-2006, 04:55 PM) *

Cu ce baietel.....???
Pai maine din pacate o sa imi cam fac de cap....desi, cine stie, cand sunt sigura ca depasesc punctele, nu se intampla.......

Cu babuinul voiam sa zic; eu il alint pe-al meu baietzel grin.gif

eu pe al meu PORC )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif saracul...si nu se supara?

CITAT(himere2005 @ 03-11-2006, 07:10 PM) *

sa-l auzi pe el...eu sunt OBEZA lol.gif lol.gif

blink.gif tuuu?obeza????/

CITAT(ady_raluk @ 03-11-2006, 07:14 PM) *

doamne ce va mai alintati.eu cu sotzul meu avem niste alinturi mai porcoase asa...eu sunt tzatza si el e putza wub.gif oops.gif

lol.gif lol.gif lol.gif am ras cu lacrimi.

si noi ne mai alintam; el e motanel, iar eu pisic/matz (cu a de la roman) lol.gif . cand ne prostim ne mai alintam si cu altele da' nu va spun ca mi-e rusine blushing.gif blum.gif

dany
, mi-au placut ff mult ambele cizmulite w00t.gif sa le stapanesti sanatoasa.
raluk, felicitari pentru cele 2 firme noi ca si clienti cheer.gif

fetelor, cred ca de luni e musai sa ma apuc de numarat sad.gif inca tot nu am cumparat baterie la cantar, dar cred ca maine iau una......asa ca nu stiu la ce greutate de balena am reajuns.
am dat si eu in boala dulciurilor si a porcariilor sorry.gif
cred ca maine dau o fuga in Cora sa-mi ia baterie la cantar si sa-mi fac provizii de iaurturi, apoi in piata pe legume si fructe cool.gif
daconst
Miha,poate te vezi cu vreo fata in astea 4 ore...desi majoritatea lucreaza. sad.gif

bubbles
derevelion..ori dorm daca lucreaza babuinul..ori il facem cu verisorii lui biggrin.gif asta daca nu fac air amigdalita in ziua revelionului ca anu trecut knd pe 31 dimineta aveam febra 39 si amigdalele umflate si cu puroi si nu putem inghiti deloc sad.gif
daconst
Antonia,tu cum ai nascut si unde?Ca nu ai povestit niciodata. blushing.gif
bubbles
deea ce iti face pitica?da`i un pupic din partea mea pupic.gif
daconst
Deea tot am vrut sa te intreb ce avea Alexia in vanita,la baie?Are suport care o tine asa?ca eu ma gindesc sa iau unul sa nu fie nevoie de amandoi de fiecare data la baita. huh.gif
ina_ceva
CITAT(Eu. @ 04-11-2006, 06:04 PM) *

fetelor, cred ca de luni e musai sa ma apuc de numarat sad.gif inca tot nu am cumparat baterie la cantar, dar cred ca maine iau una......asa ca nu stiu la ce greutate de balena am reajuns.
am dat si eu in boala dulciurilor si a porcariilor sorry.gif
cred ca maine dau o fuga in Cora sa-mi ia baterie la cantar si sa-mi fac provizii de iaurturi, apoi in piata pe legume si fructe cool.gif [/color]

Mult spor, gigelu!!! Te asteptam cu meniu(fara dulciuri blum.gif )
himere2005
mai gigelu, noi mai si glumim...oricum, dintre noi doi, eu sunt aia mai grasa )).gif
imi pare tare rau ca v-am facut o imagine asa de proasta despre babuinul meu...are si parti bune, cind vrea
am si eu defecte....pina la urma nu cred ca din cunoscutii de pina acum mi s-ar fi potrivit mai bine altcineva
daconst
Himere,ma gindesc ca are si parti bune ca altfel nu te maritai,nu?Cu ceva tot te-a dat el gata... naughty.gif
Lacry
CITAT(daconst @ 04-11-2006, 08:02 PM) *

Eu am fost anul trecut de Revellion intr-o discoteca in Austria si chiar a fost o alegere super ca nu cunosteam pe nimeni si ne-a placut tare mult.Ei,ce vremuri... sorry.gif
Anul asta ar fi cel mai frumos sa pot sta la tv si nu prin spital. )).gif

nu mai ai mult pana nasti... ei, dar in spital stai doar 3 zile wink1.gif

Dupa aceea, viata ti se va schimba RADICAL smile.gif
daconst
Lacry,sper ca acest RADICAL sa fie in bine. lol.gif
Tu ce mai faci?Nu mai dai pe la noi? pupic.gif
himere2005
asta daca nu are un copil grasun, ca bia, pentru ca a avut 4 kg, trebuia supravegheata, si m-au timut 8 zile. copiii astia mari iau destul de greu in greutate. partea buna a lucrurilor este ca am mai invatat cite ceva in zilele alea in materniate. ma speriasem ca-i cursese singe de la p....si de fapt, mi-a spus asistenta ca o sa fie mai fertila cind va fi mare

da, dana, dar asta e alta poveste, care trebuie detaliata grin.gif si acum nu pot ca trebuie sa apara babuinul
Lacry
CITAT(daconst @ 04-11-2006, 08:31 PM) *

Lacry,sper ca acest RADICAL sa fie in bine. lol.gif
Tu ce mai faci?Nu mai dai pe la noi? pupic.gif

va urmaresc, dar nu scriu pentru ca nu pot sa tin WW. Am inceput si serviciul, de o luna, cate 4 ore pe zi si sunt terminata de oboseala. Am inceput si diversificarea lui Mocutz... e greu. sad.gif

Schimbarea va fi in bine, evident, dar vei inceta pentru o vreme sa mai traiesti pentru tine. Bebelusul baby.gif va fi no. one smile.gif Azi m-am dus sa ma vopsesc. Am ajuns cu o ora mai devreme, uitasem la ce ora m-am programat. N-am mai avut rabdare si-am plecat. Am trecut pe la magazinul Z si i-am luat iarasi lui Alec Razaciosul niste lucrusoare. Mie nici nu-mi amintesc de cand nu mi-am mai cumparat ceva!

CITAT(himere2005 @ 04-11-2006, 08:37 PM) *

asta daca nu are un copil grasun, ca bia, pentru ca a avut 4 kg, trebuia supravegheata, si m-au timut 8 zile. copiii astia mari iau destul de greu in greutate. partea buna a lucrurilor este ca am mai invatat cite ceva in zilele alea in materniate. ma speriasem ca-i cursese singe de la p....si de fapt, mi-a spus asistenta ca o sa fie mai fertila cind va fi mare

da, dana, dar asta e alta poveste, care trebuie detaliata grin.gif si acum nu pot ca trebuie sa apara babuinul

pai Dana, cand ai fost ultima oarala echo? La masurat, cat avea? Unde nasti?
daconst
Himere,ramane tema de casa pe saptamana viitoare. naughty.gif
Aoleu,Himere...eu am rog sa nu aibe bb 4kg,mai ales daca nasc natural...ca ma omoara. blushing.gif

Lacry,am fost ieri la echo si bb avea 1850g )).gif
De nascut nasc aici,dar mai am de vizitat o clinica si apoi ma hotarasc.Oricum conditiile sunt foarte bune.
himere2005
imi inchipui daca pentru tine cu 4 ore e greu, cum va fi pentru noi toate dupa ce vom intra la servici cite 8 ore plus copil mic acasa, nu stiu daca o sa se mai umple paginile asa repede.

lacry imi place tare mult cum il imbraci pe pustiul tau. ai o poza cu tine?

lacry si mai am o intrebare: de unde atitia copilasi mici in albumul pe care l-ai postat wacko.gif laugh.gif ?
lyra
buna fetele
am reusit sa intru si eu intr-u sfarsit.
sunt tare fericita.azi mi-am luat si eu un monitor bun ca ala care-l aveam era antic.

si am mancat si prajitura cu branza de vaci. yahoo.gif . nu stiu cat sa o punctez, dar macar sunt fericita.

si noi discutam azi de revelion si craciun si nu stim unde sa mergem. erau azi in metro niste decoratiuni de craciun superbe, minunate, fantastice, dar nu mi-am luat nimic sad.gif ca am nu mi-au ajuns banii. mad.gif

meniu. dim paine prajita cu miere 3.5
sandwich cu snitel de pui blushing.gif -5.3 puncte
pipote de pui cu sos - 3
paine 1.5
prajitura cu branza de vaci w00t.gif - oare cate puncte are- am mancat cam 5 bucatele (de la mama)

sunt franta. azi am facut curatenie si acum sunt moarta de oboseala.
himere2005
fetelor, dar cu decoratiunile din anii anteriori ce faceti? ca eu nici nu as avea unde sa atirn daca as cumpara prea multe
uka
eu cu al meu ne alintam: putza, mami, iubire, dragoste, grasu, buburuza, gogoasa...
cam astea.. ingeneral cum ne vine pe moment, cel mai des avem putza si pi*da
daconst
CITAT(himere2005 @ 04-11-2006, 08:52 PM) *

fetelor, dar cu decoratiunile din anii anteriori ce faceti? ca eu nici nu as avea unde sa atirn daca as cumpara prea multe

Eu le folosesc tot pe alea...mai ales ca m-am fixat cu rosu si auriu si nu mi-am schimbat inca gusturile...adica tot aia as pune si anul asta. )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.