soranutza
05-11-2006, 02:34 PM
Am fost plecata in Germania 3 zile si pe voi v-a apucat scrisul
).gif)
N-am rezistat sa nu citesc din urma, de abia acum am terminat.
Dana, noi am fost saptamana trecuta la Borat si mie mi s-a parut o porcarie, nu mi-a placut de nici o culoare. Sunt curioasa daca voua o sa va placa...
Pisik
05-11-2006, 02:39 PM
Pup fete frumoase!
Bun revenit celor care au facut pauza!
Felicitari pt masuri May si Bubbles pt cantar!
Eu, inapoi la numarat, ca pana si eu m-am cumintit!
Ei bine, da, sunt cuminte si in week-end! Ieri am papat un pic de dulce, asa ca pt week-end
Azi avem musafiri si o sa avem tort, sper sa ma pot opri la 2-3 lingurite.
Azi mai am de papat 15 puncte, mi-e fomica, ma duc sa rod cate ceva pana diseara la vizita cand avem pulpite si snitele de porc la tava (eu ma rezum doar la pulpite) cu piure si tort si panetone. Of, cam multe tentatii, dar sper sa rezist si sa inchei saptamana cu bine.
si..cred ca de maine trec la 19p
Pupici
dannette
05-11-2006, 03:43 PM
Hello, cam slaba preznta, se vede ca e weekend.
Sa inteleg ca sunteti toate la caldurica cu cana de vin fiert langa voi?
as fi vrut eu

eu sunt la serviciu, ma cam plicit si as vrea sa ma apuc d citit dar mi-e o leneeeeee
ptr revelion
http://www.anttstours.ro/tabere_in_romania.htmlptr gasca
ramonavlas
05-11-2006, 04:02 PM
Mmmm, vin fiert cu scortisoara, ninsoare, muzica....as vrea si eu...
Dar ma limitez la must.
Am fost sa imi aduc cosul cu fructe (ca aseara era prea greu, m-a ajutat acum fratele meu) si m-am apucat de facut mancare. Fac pulpe superioare de pui dezosate in punga Maggi, orez cu ciuperci si muraturi.
Le pregatesc, fac un dush si il astept pe babuin la masa...........
oare de ce te-au cenzurat!!??!?!
).gif)
ai uitat vreo litera

ramonavlas
05-11-2006, 04:29 PM
CITAT(uka @ 05-11-2006, 06:04 PM)

oare de ce te-au cenzurat!!??!?!
).gif)
ai uitat vreo litera

Probabil, dar am corectat. Nu puteam manca necenzuratul, nu?
dap, normal...
mai am 2 ore si plec d la serviciu... abia astept, am emotzii... si am vb cu el mai dvrm si are si el..c frumos...
sa aveti o saptamana frumoasa fetili
daconst
05-11-2006, 04:34 PM
Sorana,bine ca mi-ai zis ca nu mai merg.
Din comentariile de pe net parea interesant...si ma gindeam ca e ceva gen Kusturica.
Asa nu cred ca mai merg la cinema,eventual astept sa-l prind pe dvd...ca e mai ieftin.
Ramona,super pozele...dar esti mai frumoasa cind zambesti.
Pisik,felicitari pina acum...hai ca mai ai citeva ore si gata we.
ramonavlas
05-11-2006, 04:36 PM
CITAT(uka @ 05-11-2006, 06:32 PM)

dap, normal...
mai am 2 ore si plec d la serviciu... abia astept, am emotzii... si am vb cu el mai dvrm si are si el..c frumos...
sa aveti o saptamana frumoasa fetili
Drum bun si distractie placuta!!!!
multzam...
a venit himere
danyhoney
05-11-2006, 05:12 PM
Ramo..frumoase pozele dar....nu te-am prea recunoscut asa serioasa.
Uka...drum bun si distractie placuta !! O saptamana stai ?
Sorana...si eu sunt curioasa ce e de capul filmului...probabil maine il vedem deja ..dar nu la cinema.Acasa ca nu ne costa nimic.
Pisik...ma bucur ca ai reusit sa-ti intri in ritm din nou.Bafta in continuare.
nu e chiar o sapt, plec in sear asta si ma intorc vineri, pe la 12 sau 14 plec d acolo...
imi place f mult statusul trau dany...
ina_ceva, astept semne d la tine, da?
Pisik
05-11-2006, 05:49 PM
Mercic de incurajari; mai am doar 8 pcte de consumat la masa cu invitatii dar sper sa ma incadrez; daca nu pap antreu deloc si ma rezum la o pulpita cu pire, pot chiar sa gust si tort

Si sa si termin sapt cu bine
Sapt viitoare va fi mai nasol, cu multe iesiri la restaurant, Sfintii Mihail si Gavril si nunta sambata...dar sper sa o scot la cap cumva.
Pupici
himere2005
05-11-2006, 06:15 PM
din pakate nu cred ca pot sa ramin pe aici

trebuie sa am grija de ai mei copii
).gif)
o sa va povestesc miine pentru ce m-am dus de fapt la cumparaturi si cu ce m-am intors

bineinteles cu totul altceva

o sa pun si poze miine

o seara placuta gagici
in special tie uka
multzam se anuntza o seara cu vin roshu si lumanari..

nu mai am rabdare
v-am parasit, pa pa
aveti grija d voi si fiti cuminti
himere2005
05-11-2006, 06:53 PM
mai
uka, ai grija sa nu epuizezi baiatul de tot in seara asta
himere2005
05-11-2006, 07:26 PM
nu mai scrie nimic?

pai asa v-am invatat?
himere2005
05-11-2006, 08:19 PM
pina la urma, chiar daca am cautat un cadou pentru ziua biei si alte accesorii, am venit cu un pitic (jucarie), niste sticle de vin, lapte pentru fata si un pulover pentru mine. nu prea ma induram eu sa dau atitia bani pe el (950.000), dar dan a spus sa-l iau daca imi place. imi pare rau ca nu am putut eu sa ma uit la ce vroiam ca m-a tot minat de la spate....a...am mai luat si o masca Mos Craciun, asta ca sa fiu si eu in ton cu toata lumea care se oprea la raionul ala
danyhoney
05-11-2006, 08:21 PM
Himere...hai,nu ne tine pana maine si povesteste-ne acum ce si cum...
Dana...ca tot esti tu microbista...Tocmai am vazut filmul facut despre WM 2006. Super !! Nu stiu daca l-ai vazut deja ...daca nu ,merita sa-l vezi ." Deutschland,ein Sommemärchen ". Sper ca te simti bine ....mai lasa naibii bax-urile de apa !!!!!! Sa le care altii. Ai grija de tine !
himere2005
05-11-2006, 08:26 PM
sunt ajutor de bucatar , nu pot sa trag chiulul
danyhoney
05-11-2006, 08:29 PM
Se pare ca am scris cam in acelasi timp,Himere.Sa porti cu placere puloverul si...masca de Craciunsi...pozeeee. Ce se gateste bun azi la voi ??? Nici ieri ( parca ieri a fost,nu ? ) nu ne-ai spus...sau mi-a scapat mie ?
himere2005
05-11-2006, 09:41 PM
pai azi ciuperci si ieri, daca ma gindesc bine, printre altele, tot ciuperci

miine postez poze si comentez
danyhoney
05-11-2006, 09:52 PM
CITAT(uka @ 05-11-2006, 04:21 PM)

imi place f mult statusul trau dany...
statusul meu ????? oare o fii avatarul ??? m-ai bagat in ceata.....daca e avatarul:multumesc,e exact starea mea de acum.
Distractie placuta si adu niste poze din Brasov ,te rooooggg !!!!
CITAT(Pisik @ 05-11-2006, 04:49 PM)

Mercic de incurajari; mai am doar 8 pcte de consumat la masa cu invitatii dar sper sa ma incadrez; daca nu pap antreu deloc si ma rezum la o pulpita cu pire, pot chiar sa gust si tort

Si sa si termin sapt cu bine
Sapt viitoare va fi mai nasol, cu multe iesiri la restaurant, Sfintii Mihail si Gavril si nunta sambata...dar sper sa o scot la cap cumva.
Pupici
Pisi....sunt convinsa ca vei sta si saptamana viitoare in puncte .economisiri,ceva sport...Ai dovedit 1 data ca poti deci...
CITAT(himere2005 @ 05-11-2006, 08:41 PM)

pai azi ciuperci si ieri, daca ma gindesc bine, printre altele, tot ciuperci

miine postez poze si comentez

Si maine...tot ciuperci ??? E bine..nu au puncte
soranutza
05-11-2006, 09:55 PM
Dana si Dany, nu va luati voi dupa mine cu filmul

Mie nu mi-a placut, altii au fost incantati. Totusi, daca-l vedeti, sa-mi spuneti si mie ce parere ati avut.
danyhoney
05-11-2006, 10:00 PM
Monic...nu zici nimic ?
Din pacate noi nu am facut nimic azi....doar ceva filme vazute si ...fotbal.Dirk a muncit ieri , azi dimineata si la noapte iar. Cum naiba sa-mi fie mie mai bine cand vad ca el sacrifica si WE-urile doar ca sa vina ceva mai multi bani in casa ??? Si asta doar pentru tampenia intamplata cu job-ul meu...La naiba !!! De ce nu am stiut asta mai devreme ??? De ce nu am putut prevedea ce se va intampla ??? Nu am mai fii cumparat atatea .Ma refer la lucrurile mari si scumpe :le-am luat in rate ca nu avem noi atatia bani sa le fii platit cash. Iar ma apuca dracii pe ghinionul meu. Si el ma cearta de fiecare data cand plang....pai ,numai bine nu imi face.
Sorana...maine il va "copia" Dirk..sa vedem cat dureaza sa fie gata si iti spun ce impresie mi-a facut. Cum spuneam : nu ne costa nimic asa ca...
Anna
05-11-2006, 10:13 PM
Azi am cam dat-o in bara fetelor, sa ma certati

m-am certat rau aseara cu prietenu meu, nici acu nu stiu cum stam si azi am macat numai tampenii:
1 banana - 1 pct
lapte - 2.5 pct
cerelale de orez - 1.5 pct
seminte de floarea soarelui - 5 pct
2 pahare de fanta - 3 pct
5 patratele de cioco Poiana cu alune- 5 pct ( am zis ca are 13 pct toata cioco si avea 15 patratele)
2 mere care acu le pap -0 pct
Total - 18 pct
Am si economisit 1 pct =))
Da am facut-o lata cu mancarea asta nesanatoasa..

Ce ma sfatuiti?
O seara buna sa aveti!
Anna
05-11-2006, 10:18 PM
Mai am o intrebare, da sa nu radeti

sarea, piperul, boia astea au puncte?

Dar mustarul?
danyhoney
05-11-2006, 10:26 PM
Anna...scuza-ma dar ce ai vrea sa iti spunem ?? Ca ai mancat total aiurea ? Stii si tu .Eu am mai spus zilele astea ceva in legatura cu grasimile bune si cu legume/fructe dar....se pare ca nimeni nu a auzit ( nu e vorba de tine !!!!!!! ). Ce pot sa-ti spun ? Cand se termina saptamana ta de WW ? Mai ai timp sa recuperezi ceva din prostia facuta azi ? Daca nu...uita ziua de azi si ...inceepe o alta saptamana !!!!!!Fiecare mai calcam aiurea . Dar sa nu se intample prea des asa ceva.
Fiecare stie regulile WW( sunt 6 reguli mari si late )...daca nu se tine cont de ele...e treaba fiecareia ( vorbesc in general !!! ).
Sper ca nu te-ai suparat pe mine .Si...imi parea rau de cearta cu prietenul tau,sper sa se rezolve.
danyhoney
05-11-2006, 10:31 PM
CITAT(annaiss_derrian @ 05-11-2006, 09:18 PM)

Dar mustarul?
Nu au puncte !!!!! Si...nimeni nu rade ,stai linistita.
Am si eu o intrebare : de cat timp tii WW ...sau ..de cand te-ai apucat de WW ( in cazul ca ai facut o pauza ) ?
Anna
05-11-2006, 10:32 PM
CITAT(danyhoney @ 06-11-2006, 12:26 AM)

Anna...scuza-ma dar ce ai vrea sa iti spunem ?? Ca ai mancat total aiurea ? Stii si tu .Eu am mai spus zilele astea ceva in legatura cu grasimile bune si cu legume/fructe dar....se pare ca nimeni nu a auzit ( nu e vorba de tine !!!!!!! ). Ce pot sa-ti spun ? Cand se termina saptamana ta de WW ? Mai ai timp sa recuperezi ceva din prostia facuta azi ? Daca nu...uita ziua de azi si ...inceepe o alta saptamana !!!!!!Fiecare mai calcam aiurea . Dar sa nu se intample prea des asa ceva.
Fiecare stie regulile WW( sunt 6 reguli mari si late )...daca nu se tine cont de ele...e treaba fiecareia ( vorbesc in general !!! ).
Sper ca nu te-ai suparat pe mine .Si...imi parea rau de cearta cu prietenul tau,sper sa se rezolve.
nu ma supar, merci de raspuns, stiu ca am mancat prost ...nervii sunt de vina, mereu calc in laturi cand sunt suparata, plus ca e a doua zi de WW deci....sa incep calculul de maine?
danyhoney
05-11-2006, 10:35 PM
Ramo...cum a fost cina cu babuinul ???Sper ca a fost bine. Sta in spatele tau acum si citeste ce scriem noi ?

.Ce a continut acel cos cu fructe ca a fost asa de greu ? Ai rezerve de fructe pentru o saptamana sau pentru o luna ?
Anna
05-11-2006, 10:35 PM
CITAT(danyhoney @ 06-11-2006, 12:31 AM)

Dar mustarul?
Am si eu o intrebare : de cat timp tii WW ...sau ..de cand te-ai apucat de WW ( in cazul ca ai facut o pauza ) ?
Tin WW de ieri, si am mai avut o tentativa prin martie, cand am mai tinut vreo luna...si m-am lasat din factori de stres

in fuga de la facultate - job, mancat doar o data seara ....si lipsa de ambitie
ramonavlas
05-11-2006, 10:37 PM
CITAT(danyhoney @ 06-11-2006, 12:35 AM)

Ramo...cum a fost cina cu babuinul ???Sper ca a fost bine. Sta in spatele tau acum si citeste ce scriem noi ?

.Ce a continut acel cos cu fructe ca a fost asa de greu ? Ai rezerve de fructe pentru o saptamana sau pentru o luna ?

Super a fost cina..... Nu sta in spatele meu, ca tocmai a plecat, dar mai bine ramanea...
Cosul e plin de mere si struguri. Strugurii au puncte asa ca i-am cam terminar cu babuinul, iar merele imi ajung.....sper sa imi ajunga saptamana asta, la cate mananc eu.
danyhoney
05-11-2006, 10:42 PM
CITAT(annaiss_derrian @ 05-11-2006, 09:32 PM)

CITAT(danyhoney @ 06-11-2006, 12:26 AM)

nu ma supar, meci de raspuns, stiu ca am mancar prost ...nervii sunt de vina, mereu calc in laturi cand sunt suparata, plus ca e a doua zi de WW deci....sa incep calculul de maine?
Ohhhh....e a doua zi de WW ????? Imi cer scuze atunci ca am sarit asa . Da,eu zic sa o iei de maine de la inceput .Maine dimineata dupa ce vizitezi o anumita incapere a apartamentului ( stii tu care

)...urca-te pe cantar,vezi ce spune si incepe cu adevarat WW !!!!!!!!!! Aceste 2 zile au fost de proba...asa sa te gandesti. Si ...inca o data imi cer scuze ca am sarit pe tine.
CITAT(annaiss_derrian @ 05-11-2006, 09:35 PM)

CITAT(danyhoney @ 06-11-2006, 12:31 AM)

Dar mustarul?
am mai avut o tentativa prin martie, cand am mai tinut vreo luna...
Si...cum a fost acea luna in martie ? Ai reusit sa te incadrezi in puncte si reguli ?
CITAT(ramonavlas @ 05-11-2006, 09:37 PM)

CITAT(danyhoney @ 06-11-2006, 12:35 AM)

Super a fost cina..... Nu sta in spatele meu, ca tocmai a plecat, dar mai bine ramanea...
Cosul e plin de mere si struguri. Strugurii au puncte asa ca i-am cam terminar cu babuinul, iar merele imi ajung.....sper sa imi ajunga saptamana asta, la cate mananc eu.
Pai...daca mai ai struguri ..trimite-i la mine...am mancat azi struguri de
m-am spart...si as mai manca ... :)Hmmm...te cred ca ai fii vrut sa ramana . Ai vorbit cu parintii tai despre el sau inca nu ? ma gandesc la ultima "experienta" a ta....Sper ca de data asta sa fie asa cum iti doresti ...ca prea esti entuziasmata.Si...sper sa se rezolve cat de curand si problema cu "cealalta".In favoarea ta,bineinteles.
Anna
05-11-2006, 10:43 PM
CITAT(danyhoney @ 06-11-2006, 12:38 AM)

Ohhhh....e a doua zi de WW ????? Imi cer scuze atunci ca am sarit asa . Da,eu zic sa o iei de maine de la inceput .Maine dimineata dupa ce vizitezi o anumita incapere a apartamentului ( stii tu care

)...urca-te pe cantar,vezi ce spune si incepe cu adevarat WW !!!!!!!!!! Aceste 2 zile au fost de proba...asa sa te gandesti. Si ...inca o data imi cer scuze ca am sarit pe tine.
Chiar nu e nevoie sa iti ceri scuze, asa vreau sa fiu scuturata mereu cand gresesc!!

Sper sa fie o scapare unica si sa ma tin de WW, pt ca e sigura dieta care ma multumeste la cat de pofticioasa sunt. asa am sa fac
danyhoney o sa o iau maine de la capat

. Thx.
Pai a fost foarte bine in luna martie, am reusit sa respect, mai papam 1 data pe sapt o ciocolatica mica , acum insa mi-am luat pastile cu Crom impotriva poftei de dulce, asa ca sper sa fie si mai bine acum..
Am si dat jos vreo 3 kg.
ramonavlas
05-11-2006, 10:43 PM
Danyhoney, tocmai i-am aruncat spre tine. I-ai prins? Mie nu imi prea plac, asa ca....
danyhoney
05-11-2006, 10:50 PM
Ramo...am prins eu ceva dar...chiar ca nu sunt prea buni

.Oricum...te scap de ei .....stii tu ,doar suntem toate o "team" ...ne ajutam la bine si la greu
Anna...felicitari pentru cele 3 kg date jos in martie !!!!!!!!!!
Daca te tii de punctele si de regulile WW ...vei reusi !!!!!!!!! Ai aici destule exemple de fete care au reusit .Si toate cu WW!!!
ramonavlas
05-11-2006, 11:02 PM

Eu vorbeam de struguri in general ca nu imi prea plac, nu de astia.....
danyhoney
05-11-2006, 11:05 PM
CITAT(ramonavlas @ 05-11-2006, 10:02 PM)

Ok....am picat in plasa

Dar...daca au samburi ..chiar ca nu imi plac !!!! Si ...nu-mi spune acum ca nu aveau samburi ca dau pe spate...
danyhoney
05-11-2006, 11:25 PM
Deea...te vad pe aici.....Sa inteleg ca ai terminat "cearta " cu Alexia si acum face nani ??
Imi pare rau ca iar am chef de vorba cand voi nu sunteti pe aici dar....asta e... Asta nu se poate programa ...
ina_ceva
05-11-2006, 11:28 PM
CITAT(lyra @ 04-11-2006, 08:30 PM)

al meu se joaca pe calc si eu tot il bat la cap sa ne uitam la un film.
slava domnului ca avem fiecare calcu lui altfel ne-am bate toata ziua ca chiorii
ai vostri se joaca pe calc? ca al meu ma omoara cu jocurile.
Babuinul meu se joaca si cate 5 ore

; dar inainte sa se aseze, imi iau si eu mica portie de net
CITAT(uka @ 04-11-2006, 09:45 PM)

ina ai mp
sper sa-ti foloseasca
Merci, uka!!
CITAT(Maybeline @ 05-11-2006, 01:06 AM)

Felictari,
may!!!

Dupa cum a spus si
himere, iti ducem lipsa
La multi ani,
Dannette!!Ti-ai sarbatorit ziua in delegatie?
ramonavlas
05-11-2006, 11:29 PM
CITAT(danyhoney @ 06-11-2006, 01:05 AM)

Ok....am picat in plasa

Dar...daca au samburi ..chiar ca nu imi plac !!!! Si ...nu-mi spune acum ca nu aveau samburi ca dau pe spate...

Hai sa te dau pe spate! Erau maaari si FARA samburi...
ina_ceva
05-11-2006, 11:29 PM
CITAT(Eu. @ 05-11-2006, 11:13 AM)

poate se mai alatura si alte fete, macar cu o jordita
Ma alatur si eu; am avut doua aniversari in WE acesta si am calcat putin pe alaturi (

nu m-am scapat foarte mult)
CITAT(Pisik @ 05-11-2006, 02:39 PM)

Eu, inapoi la numarat, ca pana si eu m-am cumintit!
Ei bine, da, sunt cuminte si in week-end! Ieri am papat un pic de dulce, asa ca pt week-end
si..cred ca de maine trec la 19p
Bravo,
pisik!!Si cu pantalonii aia ce se mai aude? Ii faci disparutzi?
Sa portzi sanatoasa ploverul,
himere!!
Dany-dulce, crezi ca vei avea probleme din cauza incidentului de la vechiul serviciu daca vrei sa te angajezi din nou?...zvonuri, ceva...
CITAT(annaiss_derrian @ 05-11-2006, 10:18 PM)

Dar mustarul?
Mustar si Ketchup(20ml)=0,5p
ramonavlas
05-11-2006, 11:30 PM
Honey, bine ai revenit printe noi. Cum mai esti? Ce ai mai facut?
Pisik
05-11-2006, 11:31 PM
am scapat de musafiri si de strans; sper din suflet sa nu fii depasit, desi am cam ciugulit ciocolata din panetone si tort; nyu am mancat o felie, nici macar un sfert, dar am ciugulit fasiute mici de cioco cand l-am pus pe farfurie si am luat varfuri de lingurita de la iubi din tort. Acuma, nu stiu, sper sa nu o fi dat inbara; oricum, sapt viitoare incerc sa continuu, a, si maine ne luam bicicleta eliptica, abia astept sa se vada si rezultatele!
ramonavlas
05-11-2006, 11:32 PM
Eu am plecat la nani.
Noapte buna va doresc si o saptamana usoara..........
danyhoney
05-11-2006, 11:34 PM
CITAT(ramonavlas @ 05-11-2006, 10:29 PM)

CITAT(danyhoney @ 06-11-2006, 01:05 AM)

Ok....am picat in plasa

Hai sa te dau pe spate! Erau maaari si FARA samburi...
).gif)
Offffff, ma gandeam ca , macar de dragul meu si sa nu ma faci de rusine pe aici , zici si tu ca erau plini de samburi.OKKKK,acum stiu de care parte esti
ina_ceva
05-11-2006, 11:37 PM
CITAT(ramonavlas @ 05-11-2006, 11:32 PM)

Eu am plecat la nani.
Noapte buna va doresc si o saptamana usoara..........

Somnic usor!!
danyhoney
05-11-2006, 11:45 PM
Ina....nu voi avea probleme din cauza asta !!!! Ma gandeam si eu la zvonuri dar....cum am mai spus,m-a sunat o colega de la magazin ca nu stia ce e cu mine...dupa ce o intrebase pe sefa mea...Deci ...nu are ce sa se comenteze : EU am demisionat,nu m-au dat ei afara....si asta conteaza .DAR problema mare e ca ,fiind un oras mic , nu prea gasesc ceva in perioada asta. Ce gasesc e in afara orasului si....firmele nu platesc costul biletelor de bus /tren ...deci trebuie sa platesc eu ...
Pisi.....nu iti face ganduri !!!! Important este ca ai reusit sa te tii de puncte toata saptamana !!!! Tu ai deja experienta in ce priveste WW asa ca....Spor la biciclit !!!!!!!!!!!!!!!! Sper sa ma apuce si pe mine cheful de a folosi bicicleta cat de curand....
Somn usor ,Ramo !!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.