Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ina_ceva
Somnic usor!!!

Un inceput de saptamana cat mai placut!!!! yahoo.gif
dany
Fetelor...sper sa nu gresesc dar...mai pun inca o data regulile WW !!! Asta doar pentru ca am observat ca sunt cateva fete care nu tin cont de ele...Daca gresesc ,certati-ma , va rog !!!!!
Deci...cele 6 reguli WW(luate de la nemti ):

1....cel putin 400 gr legume + 300 gr fructe /zi...aprox. 400 gr legume si aprox 300 gr fructe...sunt ultimele noutati
2...beti cel putin 1,5 - 2 litri /zi : apa,ceai de plante sau fructe neindulcit ,bauturi fara cofeina si cu mai putin de 18 kcal/litru
3. ...de cel putin 2 ori / zi grasimi bune :ulei de masline virgin,seminte,alune,nuci...
4.Calciu :de cel putin 2 ori/zi alimente care contin calciu( de ex : iaurt fara grasime,lapte fara grasime,lapte batut cu procent scazut de grasime,broccoli ).....Am o lista mai mare...
5.Sa mancam diferentiat in fiecare zi .DECI : nu aceeasi mancare in fiecare zi !!!!
6.miscare,miscare si iar miscare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oooopsss,Ina......la mine in lista mustarul nu are puncte !!!!!!!!!!!!! Doar mustarul Dijon ( pur frantuzesc) are punctajul scris de tine.HABAR nu am de ce !!!!!!!!!!!
dany
Uitandu-ma la stiri pe protv ..am vazut ca in Tulcea a aparut prima "moara" ( cum spune neamtul) de energie eoliana .Super !!!! Ce m-a blocat insa au fost comentariile din partea "aparatorilor aerului proaspat"...Pai,fratilor : in Occident acele "mori" de energie eoliana sunt vechi ,antice si de demult !!!! E ceva benefic !!! sper din suflet sa apara cat mai multe si in Ro !!!

Si ...am mai vazut ce au de gand sa faca spitalele pentru o situatie mai buna pentru bolnavi .Adica..ce TREBUIE sa faca pentru a intra in cerintele UE. M-as bucura enorm sa realizeze tot ce si-au propus !!! Asa vor ajunge la nivelul Europei !!! Si bolnavii vor avea parte de conditii omenesti in spitale !!! Ma gandesc la tot de ce dispun eu daca ar fii cazul sa ma internez in spital( camera doar pentru mine ,singura , personal doar pentru mine,mancare speciala,et..) si...la ce se vede pe tv din spitalele romanesti :NU SE POATE sa mai existe asemenea conditii in spitalele din Ro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mai ales daca Ro va intra in UE !!!! Va avea de muncit pentru a atinge cerintele UE.
himere2005
buna dimineata fetelor
ella, chiar ma intrebam pe unde esti huh.gif credeam c-ai fugit in lume cu tulip grin.gif
ALICE
Himere,ai intrebat de crema de ciocolata de la santos.E super scarboasa!!!!!!!!!
himere2005
bine ca m-am mai linistit ALICE grin.gif . sa stii ca nu te-am uitat cu MONTI, dar astept sa se culce bia sa caut pe idieta, apoi sa-mi mai amintesc cam ce mincam eu. acum am pus pozele de zilele trecute la incarcat.
ALICE
Bine,astept atunci. naughty.gif
himere2005
pozele le-am pus aici

am vrut sa v-o arat pe bianca in picioare si pregatita de drum, doar ca-i lipsea fularul
oul ala l-am fotografiat ca sa va arat cum arata un ou care nu e pregatit sa intre in UE lol.gif
ultimele foto sunt puloverul, masca MC si piticul pe care Dan a insistat sa-l cumparam, Bia nici nu i-a dat prea mare atentie lol.gif imaginea de pe pulover este de fapt un fluture, dar se vede numai dintr-o parte. cind ma imbrac cu el, o sa-l rog pe sot sa faca o poza
a...si sa nu uitam mincarea pregatita de dan. astept comentarii grin.gif
Eu.
buna dimineata!

revin in forta cu numaratul....m-am urcat de dimineata pe cantar si nu se mai poate asa sorry.gif trebuie sa imi revin.

o zi buna tuturor!

ramona, am vazut pozele w00t.gif ai slabit enorm.FELICITARI!!!

himere, sa porti sanatoasa "fluturele" blum.gif bia e o dulceeeee
Pisik
Neatza!
Himere, Bia e o scumpa, seamana cu tine ceva de speriat (mie asa mi se pare); f gospodar sotul tau, rvea sa participe la vreun concurs de decoratiuni culinare? ar avea sanse )).gif blum.gif
sa porti sanatoasa pulovarul, e f frumos
Fetelor, desi cantarul azi a fost uracios si m-a aratat cu un kil mai mult ca ieri sorry.gif este, asa la limita, rpefixul cu 6, deci voi papa de 19p.
Sa speram ca reusesc sa fiu mai cuminte decat sapt asta (desi e cam greu, cu atatea mese si petreceri), o sa pun si cateva meniuri sa vad daca e bine; in afara de grasimile bune, eu zic ca respect regulile.
Pupici si o zi frumoasa!

Eum spor la numarat, desi mie nu mi se pare ca te-ai ingrasat mult; eu ce sa mai zic ca in luna de miere am luat in 7 zile 4 kg? wacko.gif
himere2005
oare ce pun strainii astia in mincare de v-ati ingrasat si tu si ella asa repede? blink.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 11:01 AM) *

oare ce pun strainii astia in mincare de v-ati ingrasat si tu si ella asa repede? blink.gif

eu nu pot sa acuz pe nimeni de nimic, pt ca stiu cat mancam; e adevarat ca am evitat prajelile, sosurile, am papat mai mult salate, orez, paine neagra, dar am mancat destul de mult, iar la dulciuri papam cate 2 farfurii pline la fiecare masa blushing.gif cu prajiturele de toate felurile; deci eu nu ma intreb de ce, doar tac si inghit cumintica blushing.gif
himere2005
azi e ziua lui dilly, cica face cinste blum.gif la belliny wink1.gif
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Himere, nu-mi vine sa cred ca platoul acela e facut de Dan( adica de un babuin).L-ai molipsit blum.gif

La multi ani, dylly!!!Imagine
himere2005
mai, are babuinul meu un stil de a se fofila de fapt de treaba lui. eu am zis ca fac eu de toate, numai sa termine el zugravitul din jurul geamurilor. nu ma lasa nici pe mine sa chem pe cineva. stam cu ele asa din februarie blushing.gif si nu a facut decit partial. i-am dat termen o saptamina de zile, dupa aia...potopul....chit ca ma cert cu el...vreau ca de ziua fetitei sa fie totul in ordine, ca mai trebuie sa dau si cu var in zona.
Pisik
CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 11:11 AM) *

mai, are babuinul meu un stil de a se fofila de fapt de treaba lui. eu am zis ca fac eu de toate, numai sa termine el zugravitul din jurul geamurilor. nu ma lasa nici pe mine sa chem pe cineva. stam cu ele asa din februarie blushing.gif si nu a facut decit partial. i-am dat termen o saptamina de zile, dupa aia...potopul....chit ca ma cert cu el...vreau ca de ziua fetitei sa fie totul in ordine, ca mai trebuie sa dau si cu var in zona.

La capitolul tergiversari banuinii sunt campioni! al meu are atatea de facut...curat in dulap (a facut ceve ieri), de vopsit tocurile usilor, de cumparat si pus colant pe usi, dar te-ai gasit! Nu avem timp, dar de uitat la TV 15 ani avem timp devil.gif asta e boala lui: TV-ul! imi vine sa ii dua foc cateodata, eu una nu ma mai uit aproape deloc la TV, nu mai simt nevoia si nici nu am timp.

DYLLY, LA MULTI ANI! SA FII IUBITA, FERICITA SI IMPLINITA!!!!! give_rose.gif hug.gif
himere2005
mai fetelor, nu m-ar deranja sa platesc pe cineva, ca imi dau seama ca are si el o zi pe saptamina libera, insa se incapatineaza ca face el, dar nu prea face...aici ma apuca nebuneala, ca mai sta si mama pe capul meu, paraca as fi eu vinovata cu ceva. poate ca sunt.
anaoi
baba de dylly va multumeste

Imagine

pentru urari...
Ella79
Neata.

Himere, am disparut putin in ceata pentru ca in week-end-ul asta am facut pe menajera la mama acasa. S-a terminat constructia si a trebuit aranjat totul ca am avut 40 de invitati. wacko.gif
Din 17 noiembrie incep renovarea la mine acasa, asa ca va dati seama ce bine va fi. Dar Tulip unde e?

La mine s-a miscat extrem de putin cantarul, doar 200 de grame. De ce m-am ingrasat eu atat de mult in 6 zile, n-am sa pricep in veci. Eu stiu sigur ca n-am exagerat deloc si am si facut mult sport. In fine, eu sa fiu sanatoasa!!

Himere, harnic babuin ai! Bravo lui!

Dylly, la multi ani, sa fii sanatoasa, iubita, fericita si sa ramai la fel de vesela!! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
himere2005
dilly, noi te asteptam mai tirziu pe aici cu niste mincare si bautura, ce crezi, asa usor scapi de noi? blum.gif
spuneti-va doleantele fetelor grin.gif azi plateste dilly nota de plata lol.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 11:35 AM) *

dilly, noi te asteptam mai tirziu pe aici cu niste mincare si bautura, ce crezi, asa usor scapi de noi? blum.gif

Norocul lui Dilly ca suntem la regim naughty.gif si suntem si cuminti, nu-i asa fetelor? blum.gif

CITAT(Ella79 @ 06-11-2006, 11:24 AM) *

Himere, am disparut putin in ceata pentru ca in week-end-ul asta am facut pe menajera la mama acasa. S-a terminat constructia si a trebuit aranjat totul ca am avut 40 de invitati. wacko.gif
Din 17 noiembrie incep renovarea la mine acasa, asa ca va dati seama ce bine va fi.

Felicitari! Ai mare curaj sa te apuci de zugravit atat de tarziu, pe frigul asta si mai ales cu muncitorii romani blink.gif
Mult succes si sa termini cat mai repede. Ce data limita ai?

Deea
Neata fetele!

vad ca ati scris ceva, n-am apucat sa citesc..sunt pe fuga.

Pisik iti dau un PM....daca poti sa-mi raspunzi si mie pls
nusarich
neata neuroni!

La Multi Ani! dylly, sa ai parte de bucurii, sanatate si sa fii la fel de vesela ca intotdeauna!

himere, babuinul tau trebui incurajat sa faca mai des treburile casnice. stii tu, te apuci tu si il rogi sa te ajute, ca ai nevoie de o mana de "barbat". si poate reusesti sa-l convingi sa continue singur.... sa porti sanatoasa plovarelul!

frumos la bal, ramo! si mie mi se pare ca ai slabit.
himere2005
Grupa 1:
- legume (orice fel)
- ciuperci
Interzise:
- fasole uscata
- mazare

Grupa 2:
- carne (fiarta sau la gratar)
- oua
- peste
- branza (de vaci degresata)
- iaurt degresat
- lapte degresat

Grupa 3:
- cereale
- orez
- paste
- cartofi
- porumb

Interzise:
- pesmet
- faina
- margarina
- grasimi
- zahar
- bauturi alcoolice
- bauturi racoritoare
- dulciuri

- Intre orele 08-12 se mananca doar fructe;
- Intre orele 12.00-14.00 se manaca doar una din combinatiile urmatoare:
- Grupa 1 + Grupa 2 = DA
- Grupa 1 + Grupa 3 = DA
- Nu se combina niciodata Grupa 2 cu Grupa 3.
- In prima faza a regimului este indicat sa nu se consume decat alimente din Grupa 3;
- La ora 22.00 se mananca doar un fruct sau un iaurt numai daca este necesar;
- Fructele se mananca numai cu 2-3 ore inainte de masa sau cu 3-5 ore dupa masa;
Ella79
Pisik, incep pe 17 noiembrie si deadline e 1 decembrie. Sa speram ca se incadreaza in timp, ca altfel nu stiu ce fac. E nasol ca s-a facut frig afara, dar nici cu geamurile netencuite si nefinisate nu pot sa stau.
Oricum, eu abia astept sa fie gata si sa aiba si casa mea o "fata" noua. biggrin.gif Dupa ce termin treaba imi iau concediu sa ma odihnesc si sa ma bucur de toate.
himere2005
Alice, mesajul anterior este pentru tine...cred ca greseala cea mai mare pe care o facem noi este ca, combinam de multe ori grupa 2 cu grupa 3, cel putin la mine asa este si ma gindesc ca de aia se depun kilogramele mai repede. iti spun, nu am tinut cont de toate regulile, dar de asta da.

deci pastele le mai faceam cu ciuperci, piureul il mincam doar cu salata, la fel si orezul. cred ca o sa incerc de miine sa tin asa. mi-am luat si zaharina sa fac kilo-kick, ca nu se mai poate )).gif sa vad cind imi fac curaj. cool.gif

alice, sunt fete pe site care tin si aceasta dieta, uita-te si tu prin jurnale si poti pune intrebari, apoi combini cu ww, n-o sa ma dau eu mare si tare aici, ca nu prea m-am documentat prea tare. nici macar parola nu mai imi merge pe idieta si nu pot citi tot articolul )).gif
ALICE
Ok.Deci astea trebuiesc respectate.Cum adica in prima faza sa consumi din grupa 3?O respect pe asta?Sau nu neaparat?Important e sa nu le amestec?

Apai am cartea,dar ma doare capul cand vad ce tabele si nebunii.La tine e sintetizat.Doar ideile principale. laugh.gif
Ella79
Himere, sa ma anunti si pe mine dupa ce faci kilo-kick, sa-mi spui cum ti s-a parut. Eu imi tot fac curaj de cateva luni, dar ma tem ca e scarbos.
bebeingeras
[quote name='Pisik' date='06-11-2006, 11:48 AM' post='24164']
[quote name='himere2005' post='24162' date='06-11-2006, 11:35 AM']
[/quote]

Norocul lui Dilly ca suntem la regim naughty.gif si suntem si cuminti, nu-i asa fetelor? blum.gif

party.gif bday.gif la multi ani dillysa fii sanatoasa si IUBITA give_rose.gif pupic.gif
himere2005
deci, cum era kilo-kickul? parca 3 linguri de brinza f.slaba, idulcitor, lamiie parca jumatate, mai era cumva si un ou batut spuma?
himere2005
dilly, stai sa vad daca merge
enjoy frisca
Pisik
CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 12:17 PM) *

deci, cum era kilo-kickul? parca 3 linguri de brinza f.slaba, idulcitor, lamiie parca jumatate, mai era cumva si un ou batut spuma?

un albus de ou da, parca. O sa mi-l fac si eu, la mine la inceput dadea rezultate, dar in ultima vreme cand l-am facut nu mai dadea.

Priviti tickerul meu cheer.gif
Sa ma laud si eu nu, ca de mult nu mai am cu ce yahoo.gif , la capitolul dieta, desigur, ca in rest, Slava Domnului blum.gif
himere2005
si inca unul, adus tot de pe culinar grin.gif mincare dietetica
Pisik
CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 12:28 PM) *

si inca unul, adus tot de pe culinar grin.gif mincare dietetica

w00t.gif asa sa tot fii la regim wink1.gif
still_me
buna fetele ...
am mancat we asta , ce n-am mai mancat eu in ultimul an .... doh.gif doh.gif doh.gif ..... sa vedem ce o sa arate cantarul sapt asta ca tare imi e ca vafi crunt .....
himere2005
astia i-am pus pentru dilly, ca e ziua ei si stiu cit iubeste mincarea dietetica )).gif sper sa nu o manince pe toata, poate ne mai ramine si noua o bucatica laugh.gif
anaoi

Imagine
lyra
dilly la multi ani hug.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif

danyhoney am si eu o intrebare. la reguli ai scris calciu de 2 ori pe zi.de ex azi am papat dim lapte cald-150 ml cu miere, este de ajuns lactate pe ziua de azi sau musai mai trebuie sa bag un iaurt ceva? unsure.gif

eu imi omor cantarul sau podeaua. mad.gif
azi-dim m-am cantarit in mai multe locuri si aveam intre 52kg si 54. acum ce pana sa cred eu. cat am? wacko.gif

Pisik felicitari pentru cantar. Tine-o tot asa. yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
himere2005
lyra, eu iau drept buna cea mai mica valoare, ca altfel n-as mai avea motivatie si asa imi cam lipseste dry.gif . cred ca o sa-mi iau ceva frumos, dar ceva mai mic, ca altfel vad ca nu prea fac mari eforturi sa slabesc

tot pentru ALICE retete motignac
lyra
ahh himere. you're my kind of girl. hug.gif lol.gif

stii care e problema? podeaua nu e dreapta. si unde mi s-a parut mie mai dreapta acolo arata 52. in fine. astept pana maine sa ma cantaresc si sa vad.

acum am vazut ca sunt furnica )).gif
anaoi
Imagine
himere2005
sa va povestesc cum ma cintaresc eu dimineata, doar doar sa se mai miste cintarul. am descoperit eu un loc in hol unde dimineata este rece, dar imi arata cintarul kilogramele mele preferate. dupa ce ma duc la toaleta, ma dezbrac de toate hainele si ramin in chiloti. bineinteles ca mor de frig citeva secunde, dar macar am citeva grame in minus )).gif
himere2005
sa va arat niste imagini absolut incintatoare luate din albumul sexymom aici
anaoi
Imagine
peach
CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 09:27 AM) *

dilly, stai sa vad daca merge
enjoy frisca

Mai Himere vezi ca lui Dylly ii plac brunetii cu ochii albastrii ..ma sacrific eu cu blondul asta yahoo.gif
himere2005
pe unda umbla dana, monic, tulip, ina, alandana? ia sa le trecem absent. blum.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 12:46 PM) *

sa va povestesc cum ma cintaresc eu dimineata, doar doar sa se mai miste cintarul. am descoperit eu un loc in hol unde dimineata este rece, dar imi arata cintarul kilogramele mele preferate. dupa ce ma duc la toaleta, ma dezbrac de toate hainele si ramin in chiloti. bineinteles ca mor de frig citeva secunde, dar macar am citeva grame in minus )).gif

esti mortala, pai atunci eu sa ma cantaresc in balcon, sigur as degera si s-ar contracta toata grasimea
ina_ceva
Ion si Maria, proaspat casatoriti. Maria ii zice lui Ion:
- Ai auzit ca Leana a nascut?
- Treaba ei!
- Dar am auzit ca-i al tau?
- Treaba mea!
- Atunci eu ma arunc in Dunare!!!
- Treaba ta!
himere2005
mai peach, te atrag rau babuinii astia....precum mustele la miere....tu ce mai faci? mai aveti de lucru? ce se mai aude? ce mai faci de sarbatori? planuri, ceva?
ina_ceva
O batranica moare si ajunge la portile Raiului, unde se intalneste cu Sf. Petru, cand deodata se aude un urlet groaznic venind dinspre rai:
- O, vai de mine, ce se intampla acolo?
- Aaa, nu va faceti griji pentru asta, ii gaurim omoplatii cuiva ca sa-i punem aripile de inger.
Batranica, vadit deranjata de acest fapt, se da un pas inapoi, cand deodata inca un urlet.
- Vai de mine, dar asta ce-a mai fost?, intreaba batranica.
- A, o nimica toata, gaurim capul cuiva ca sa-i montam aura.
Batranica, dand din cap in semn de dezaprobare, spune:
- Eu nu pot sa fac asta, ma duc jos in iad.
- Vai, dar nu puteti face asa ceva, veti fi sodomizata si violata. Batranica raspunde:
- Sigur, dar macar am deja gaurile facute.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.