himere2005
06-11-2006, 11:13 AM
"Combinația între aceste grupe într-o anumită proporție este strict indicată, excesul sau absența unora dintre ele pentru o perioadă mai lungă, fiind dăunătoare mai ales pentru organismul în creștere, dar și pentru organismul adult.
Astfel consumul crescut de produse animale, favorizează apariția aterosclerozei, la o vârstă din ce în ce mai tânără.
Un consum scăzut de cereale, legume și fructe, așa cum se întâmplă în țările industrializate, duce la apariția cancerului de colon.
Laptele și brânzeturile reprezintă cea mai bună sursă de calciu, de proteine și de vitamine, dar laptele fiind sărac în fier, un regim lactat prelungit, poate provoca anemii.
Carnea, peștele și preparatele lor, conțin proteine la fel de valoroase ca și cele din lapte. Spre deosebire de acestea, ele sunt bogate în fier, acționând antianemic, dar lipsindu-le calciul, administrarea lor, nu este suficientă.
Legumele și fructele sunt singurele grupe de alimente care furnizează vitamine și săruri minerale în cantitate suficientă. Totuși singure, nu oferă un regim echilibrat.
De aceea în rația echilibrată, ținând seama de toate aspectele menționate pentru omul sănătos, alimentele trebuie să fie administrate în următoarele proporții:
§ carnea și derivatele sale 4-8% din aportul total caloric al zilei,
§ laptele și derivatele cam 10% în funcție de vârstă și toleranță,
§ ouăle 3-4%,
§ grăsimile aproximativ 12-l7%,
§ pâinea și derivatele de cereale între 24-45%,
§ legumele și fructele 17-l8%,
§ zahărul și derivatele sale 7-8%. "
himere2005
06-11-2006, 11:19 AM
nu mai scrie nimeni nimic? toate sunteti la petrecerea lui dilly?
Sexymom
06-11-2006, 11:20 AM
CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 12:46 PM)

sa va povestesc cum ma cintaresc eu dimineata, doar doar sa se mai miste cintarul. am descoperit eu un loc in hol unde dimineata este rece, dar imi arata cintarul kilogramele mele preferate. dupa ce ma duc la toaleta, ma dezbrac de toate hainele si ramin in chiloti. bineinteles ca mor de frig citeva secunde, dar macar am citeva grame in minus
).gif)
Exact asa fac si eu, din pacate sunt dependenta de cantar, mai bine il arunca cineva pe geam
anaoi
06-11-2006, 11:21 AM
CITAT(peach @ 06-11-2006, 01:00 PM)

CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 09:27 AM)

dilly, stai sa vad daca merge
enjoy friscaMai Himere vezi ca lui Dylly ii plac brunetii cu ochii albastrii ..ma sacrific eu cu blondul asta

te rog....serveste-te...eu il astept pe ala brunet cu ochi albastri...cine stie cunoaste
peach
06-11-2006, 11:26 AM
CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 10:03 AM)

mai peach, te atrag rau babuinii astia....precum mustele la miere....tu ce mai faci? mai aveti de lucru? ce se mai aude? ce mai faci de sarbatori? planuri, ceva?
pai de ..daca alta distractie nu am

macar din poze
in fiecare luna aflu ca mai avem de lucru pt luna viiitore..si tot asa. In rest astept un raspuns la un interviu dar o sa fie negativ mai mult ca sigur...doar daca era aia lesbiana am sanse
Weekendul asta am lucrat ca am avut un tirg ..asa ca momentan sunt moarta.
Ce vacanata?? Nu am vacanta ca nu am bani

si nici macar sa o aduc pe mama aici sa-i platesc biletul de avion nu am..ne gatea si ea..asa ma simteam si eu in vacanta
in rest mi-e foame nonstop..am pus deja 2 kg
vesti mai bune poate data viitoare
va pup si spor la slabit
himere2005
06-11-2006, 11:29 AM
peach, sigur e pe fond de stres treaba asta cu mincatul. sper sa fie bine si pentru tine
Pisik
06-11-2006, 11:38 AM
tocmai m-am "carait" un pic cu babuinul pe probleme de oferte de revelion. Ca dupa ce ca nu se streseaza absolut deloc sa caute si el ceva, cand vin eu cu cate o oferta imi da in cap!
himere2005
06-11-2006, 11:45 AM
tu unde iti doresti pisik sa mergeti?
chiar ma intrebam cum arata masina ta ca parca nu am vazut poze cu ea...sau ai plasat si am pierdut eu ceva?
ALICE
06-11-2006, 11:56 AM
Si eu am o durere de stomac de vreo 2 zile,in continuu.Si zi si noapte.S-au adunat toate si nervii mei nu mai rezista
Pisik
06-11-2006, 11:57 AM
CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 01:45 PM)

tu unde iti doresti pisik sa mergeti?
chiar ma intrebam cum arata masina ta ca parca nu am vazut poze cu ea...sau ai plasat si am pierdut eu ceva?

pai nu stiu, de munte nu avem bani ca sunt niste preturi tra-la-la (350 de euro/pers doar cazare si masa de revelion) pe care nu ni le permitem, dar ,acar aici la o petrecere, restaurant, ceva, nu stiu, dar sa vad ca se agita si el, pana la urma este primul nostru Revelion ca sot si sotie
pai nu avem nici o poza cu ea

voi remedia problema
himere2005
06-11-2006, 12:01 PM
pisik, pai cu banii astia cred ca poti ajunge si in strainatate...asa scump este? sau numai la hotel de 4-5 stele e asa?
Pisik
06-11-2006, 12:08 PM
CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 02:01 PM)

pisik, pai cu banii astia cred ca poti ajunge si in strainatate...asa scump este? sau numai la hotel de 4-5 stele e asa?
din pacate nu, la pensiuni de 3 stele; prietena mea pleaca la o pensiune (parca 4 stele dar nu bag mana in foc) in predeal, cu 4 nopti cazare si doar masa de Rev 350 de euro si este un pret mic.
Iar eu am vazut oferta de 6 zile la Praga cu banii astia.
Sunt nebuni de legat ai nostri! si mai nebuni cei care dau
cata lume pe aici, dar nu scrie nimeni....
ina_ceva
06-11-2006, 12:11 PM
Eu am vazut si oferta la schi in Austria, cu 20 de euro pe nopate, si e inclus si pretul schiurilor.
La munte la noi nu am vazut oferta mai mica de 8mil (in afara de cea trimisa de uka, in regim de tabara)
Pisik
06-11-2006, 12:13 PM
CITAT(ina_ceva @ 06-11-2006, 02:11 PM)

Eu am vazut si oferta la schi in Austria, cu 20 de euro pe nopate, si e inclus si pretul schiurilor.
La munte la noi nu am vazut oferta mai mica de 8mil (in afara de cea trimisa de uka, in regim de tabara)
si cum e asta in regim de tabara? ce trebuie sa faci, ce conditii sa indeplinesti? si cum e, sunt conditii nasoale?
peach
06-11-2006, 12:15 PM
Ajung Bush, Blair si Basescu in iad. Fiecare are dreptul la convorbiri cu lumea reala contra-cost. La sfarsitul lunii vin facturile pentru fiecare: Bush: convorbiri 30min catre SUA, cost factura 100$ Blair: convorbiri 45min catre UK, cost factura 180$ Basescu: convorbiri 300min catre Romania, cost factura 1$ Revoltati primii doi cer socoteala la administratorul iadului.. raspunsul: hell to hell se taxeaza local ...
himere2005
06-11-2006, 12:16 PM
adevarul este ca se dau prea multi bani pe masa de revelion. mai frate, cit poti sa bagi in tine? cred ca se platesc meniurile alea degeaba. ca daca vrei sa te distrezi, nu maninci ca haplea, ca dupa aia nu mai poti sa te mai misti pe ringul de dans, am dreptate?

eu tin minet ca am fost invitata impreuna cu sotul meu la o petrecere de profesori universitari.sunt niste zgirciti in general profesorii, (no ofence)...nu s-au miscat deloc de la masa si aveau o bucurie in ochi cind mai aparea cite un fel de mincare. stiu ca intirzia tortul si devenisera putini agitati
).gif)
fara sa vreau, m-am mai uitat in farfuriile lor. sticla era.

nu mai ramasesera in farfurie decit simburii de la masline si marginea de la lamiie, caci am vazut eu cum se chinuiau sa desprinda interiorul. mai erau si citiva burtosi care se mingiiiau tacticos pe burta, crezind ca nu-i observa nimeni
ina_ceva
06-11-2006, 12:17 PM
CITAT(Pisik @ 06-11-2006, 12:13 PM)

CITAT(ina_ceva @ 06-11-2006, 02:11 PM)

si cum e asta in regim de tabara? ce trebuie sa faci, ce conditii sa indeplinesti? si cum e, sunt conditii nasoale?
350 ron: cazare in camere cu 5-6 locuri: 3 nopti cazare cu ensiune completa ( toat emesele), 2 mese festive: 31 si 1 ian, 1 gratuitate la 10 platitori, discoteca, concurs d saniute, progr sportive si distractive: CENTRUL DE VACANTA CAPRIOARA; revelion la pensiunea sport, busteni: 550 ron, 5 nopti pens completa, masa festiva d rev, 1 gratis la 10 pers, excursie la castelul bran, cazare in cam cu 2,3,4 locuri, incalzire centrala, apa calda, tv cablu, grup sanitar propriu; revelion la casa duca sinaia: 559 ron 4 nopti cazare cu MD incam cu 4 locuri, masa festiva d rev, si 1 ian, 1 gratis la 10 pers, paturile sunt supraetaajte, baie proprie, tv color, cablu tv, disco;
Mai pe larg si mai pe intzeles:
http://www.anttstours.ro/tabere_in_romania.html
himere2005
06-11-2006, 12:21 PM
350 ron: cazare in camere cu 5-6 locuri -asta-i de tine pisik
eu una nu cred ca as mai suporta asa ceva. acum 5 ani nu imi venea prea greu sa dorm si cu altii in camera, acum cred ca as face un efort extraordinar sa accept asta. prefer sa stau numai eu cu familia mea, altfel ma simt tare incomod
himere2005
06-11-2006, 12:33 PM
iar nu mai scrie nimeni nik? eu cred ca trebuie sa o chemam pe
raluk
Pisik
06-11-2006, 12:33 PM
ai dereptate Himere, e cam incomod;
Eu tocmai am gasit o oferta la restaurantul unde s-au intalnt fetele, dar mi se pare inuman de scump, 4 mil/pers; e adevarat, iti da mancare mai rau ca la nunta, dar vorba lui Himere, cat sa mananci, ca vrei sa dansezi, sa te simti bine, nu sa bagi in tine ca haplea!
Pisik
06-11-2006, 12:39 PM
Offff! Se pare ca la iubi la servici vor fi restructurari si e este ultimul venit deci primul pe lista...la 1 au sedinta, sper sa fie bine, pt ca el deja e cu moralul la pamant, din Italia nici o veste de angajare, sa va ganditi la noi sa fie bine, si inainte de Sarbatori si cu rata la masina si cu cheltuielile de iarna (noi avem intretinerea iarna peste 4,5 mil)
ina_ceva
06-11-2006, 12:41 PM
Iti tin pumnii pisik!!!
himere2005
06-11-2006, 12:42 PM
va tinem pumnii pisik. voi nu aveti repartitoare? ca eu mi-am pus, la o adica, daca nu am bani suficienti, inchid intr-o camera
Pisik
06-11-2006, 01:02 PM
CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 02:42 PM)

va tinem pumnii pisik. voi nu aveti repartitoare? ca eu mi-am pus, la o adica, daca nu am bani suficienti, inchid intr-o camera

nu, nu avem nici apometre si nici repartitoare, nu are blocul....
still_me
06-11-2006, 01:09 PM
bafta pisik ...hai ca trebuie sa fie bine ....
anaoi
06-11-2006, 01:25 PM
dylly tine pumnii si dendritele pt pisik
himere2005
06-11-2006, 01:27 PM
dana, ma uitam si eu cam ce subiecte sunt pe forumul desprecopii si am gasit diferite teme, unele chiar comice, ca de ex. cum se joaca unii de-a alba ca zapada si vinatorul
).gif)
. am sa ma mai uit un pic, sa vad daca gasesc ceva legat de raceala copiilor
Pisik
06-11-2006, 01:46 PM
oare crutoanele pot fi asimilate cu paine uscata? am mancat cam 2 manute, sa le asimilez la 2 felii de paine uscata, adica 1p? heeelp!
Ella79
06-11-2006, 01:47 PM
Pisik, tinem pumnii!!
Eu de Revelion merg, in general, in cluburi. Costa in jur de 60 - 100 de euro/pers si in banii astia ai mancare si bautura - bufet suedez. Eu ma duc pentru atmosfera, mai ales ca suntem gasca mare si ne distram.
Anul asta s-ar putea sa dau o petrecere in casa cea noua a parintilor mei, dar inca nu m-am hotarit.
Mie nu imi place deloc sa stau la masa de revelion.
ALICE
06-11-2006, 01:52 PM
Cu cat punctez o farfurie de ciorba de fasole?
daconst
06-11-2006, 01:59 PM
Salutare...vad ca vorbiti de Revelion...pot sa pling si eu putin.
Ma gindesc cum i-am stricat eu sarbatorile la maica-mea ca m-am nascut de Craciun...asa patesc si eu pina la urma.Doar daca o fi bb cuminte ca ta-su sa mai stea putin.
Pisik,greu la voi...mai ales asta cu job-ul e stresant pentru un barbat.Stai tu calma si nu-l stresa cu prostioare acum ca are nevoie multa de tine.Asculta-ma ca va aprecia asta la tine,mai tarziu.
Himere,sa porti sanatoasa ploverul,tare frumusel.Si Bia e super...mai ales in hainutele alea frumoase de iarna.
Dany,bine faci ca mai repeti regulile...ca vad ca sunt multe fete noi si sigur nu le stiu.
La 2 portii de calciu ,Dany se referea la 2p de calciu,de fapt .Deci din punctajul zilnic sa ai lactate de cel putin 2p.
Deea
06-11-2006, 02:14 PM
Dylly la multi ani, sa fii fericita, iubita, sanatoasa!
Pisik am primit raspunsul, multumesc! Tin pumnii pt. babuin
Dany multumim pt. reguli...e bine ca le mai spui din cand in cand.
Pisik
06-11-2006, 02:14 PM
imi ziceti si mie ceva de crutoanele alea? o fi destul 1p?
ina_ceva
06-11-2006, 02:18 PM
CITAT(Pisik @ 06-11-2006, 02:14 PM)

imi ziceti si mie ceva de crutoanele alea? o fi destul 1p?
Cred ca e bine 1p (doar daca nu au fost facute cu unt)
Ella79
06-11-2006, 02:19 PM
Pisik, eu zic ca e bine sa punctezi crutoanele ca painea uscata. Apreciezi si tu cate crutoane = o felie.
Ina, am scris amandoua in acelasi timp.
daconst
06-11-2006, 02:19 PM
Alice,avea carne ciorba?Eu zic ca 4-5p daca nu era prea grasa.
Pisik,nu stiu cite crutoane ai mancat si cit cintareau?
ina_ceva
06-11-2006, 02:20 PM
CITAT(ALICE @ 06-11-2006, 01:52 PM)

Cu cat punctez o farfurie de ciorba de fasole?
fasole uscata... 1 lingura 0.5 p
Aproximeaza cantitatea de fasole si sa punctezi si uleiul.
asaaa.....ghiciti cine mi-a supervizat mie masa de pranz
Miha
tocmai am luat pranzul impreuna si am fost cuminte, sa nu puna jordita pe mine.
vesti bune: i se vindeca ochii mai bine si mai repede de cat se astepta medicul
pana acum am papat de 13.5p din 19
Ella79
06-11-2006, 02:24 PM
Bravo! Ce ati papat bun la pranz? Poate ne mai inspiram si noi.
Miha a papat o ciorba taraneasca de vacuta, iar eu....
salata (si inca mi-e foame).salata a valorat 9.5p (Miha a decis asta): 5p cascaval, 2p un ou, 2.5p piept de pui, cateva feliute de rosie si salata muuulta.
ALICE
06-11-2006, 02:28 PM
Da.........salata din asta sa tot mananci
anaoi
06-11-2006, 02:32 PM
dylly conserva de ton in suc propriu....cu o felie de paine prajita.....
apropo...am vazut in cristim ca a aparut hochland fitness
himere2005
06-11-2006, 02:37 PM
may, vad ca esti online, noi toate tragem de tine poate-poate ne vizitezi
).gif)
ce zici, avem noroc de data asta?
Pisik
06-11-2006, 02:39 PM
Dana, nu stiu cat cantareau, sa zicem cam 20-25 gr.
fetelor, babuinul a fost disponibilizat! sunt disperata! dar in fata lui trebuie sa fiu tare. efctiv nu stiu incotro sa o apuc...este si o meserie f dificila si e greu de gasit in romania cel putin.....
Ella79
06-11-2006, 02:47 PM
CITAT(anaoi @ 06-11-2006, 04:32 PM)

apropo...am vazut in cristim ca a aparut hochland fitness
Da, dar nu e mare scofala la puncte. Feliile au 0,9p/felie si triunghiurile au 0,8p/felie.
Pisik, imi pare tare rau pentru al tau.

Intr-adevar, acum trebuie sa fii tare pentru el, sa il sprijini.
ALICE
06-11-2006, 02:48 PM
Pisik,eu stiu cel mai bine,ca nu trebuie sa disperati.Sigur o sa gasiti ceva.
daconst
06-11-2006, 02:48 PM
CITAT(Pisik @ 06-11-2006, 04:39 PM)

Dana, nu stiu cat cantareau, sa zicem cam 20-25 gr.
fetelor, babuinul a fost disponibilizat! sunt disperata! dar in fata lui trebuie sa fiu tare. efctiv nu stiu incotro sa o apuc...este si o meserie f dificila si e greu de gasit in romania cel putin.....
Of,
Pisik...
Groaznic...nu as vrea sa fiu in pielea ta.Incearca sa te tii tare sa-l incurajezi,ca o sa va descurcati si veti trece si peste asta.
Iti tin pumnii sa treci cu bine prin incercarea asta.E prima situatie grea prin care treceti ca sot si sotie si trebuie sa fie sigur ca se poate baza pe tine.Sa va ajute DD sa treceti cu bine!
Crutoanele pune-le ca si painea.
soranutza
06-11-2006, 02:51 PM
Pisik, imi pare tare rau pentru babiunul tau

In ce domeniu lucreaza? Daca zici ca e ceva mai special, poate nu e asa de multa concurenta... Curaj, inca o data imi pare rau
Dylly, la multi ani, sa ne traiesti ! Multa sanatate, fericire si tot ceea ce iti doresti!
Himere, Bia seamana leit cu tine si e o frumoasa. Pe babuinul tau nu cred ca l-am vazut vreodata (sau mi-a scapat) dar parca Bia e copia ta!
himere2005
06-11-2006, 02:53 PM
imi pare tare rau pentru voi pisik. incearca sa reduceti la maxim cheltuielile in perioada asta. poate va mai ajuta si parintii pina isi gaseste de lucru, ai incredere in Dumnezeu. va fii bine in final
nusarich
06-11-2006, 02:55 PM
pisik, fii tare! si pentru tine si pentru sotul tau, trebuie sa treceti cu bine de hopul asta. se mai intampla si de-astea, ce sa-i faci, totul e sa va sustineti reciproc si sa mergeti mai departe. poate totusi se anunta ceva cu jobul din Italia, nu se stie... eu va tin pumnii (si cred ca toate fetele va tin pumnii) sa reusiti sa treceti cu bine peste. cine stie, un sut in fund, un pas inainte.
capul sus si purcedeti la cautari! de undeva va rasari soarele si pentru voi!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.