Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
n-am mai fost de mult timp asa multe fete...tot "clopotelul" ne-a adunat in clasa...pacat ca lipseste doamna...michelle, nu ai auzit clopotelul? are cineva unul ruginit? ca poate o convingem pe may sa il unga sa nu scirtiie lol.gif lol.gif
may, avem nevoie de tine!!
uka
ce de fete........
ce atmosefra super pe aici....
eu am dormitat pana p la 15...
cu numaratul.. m-a tinut o zi.....
super babuin.....bunutz bunut..
vreau si eu filmuletul
irinuka_2002, plsssssssss
pupici
uka
acum am observat ca am obiceiul sa scriu cu "........." si se vede cam aiurea, sorry, nu e intentionat..
bebeingeras
fetelor dat-mi urgent un model de sacou sad.gif crying.gif
Ella79
Vaaai, fetelor, ce "salata" buna am inventat!!!

- 2 cartofi copti curatati de coaja, pisati
- 100 gr branza de vaci dietetica
- 1/2 legatura marar tocat
- 2 gogosari murati tocati marunt

Toate astea se amesteca si... rezulta o pasta foarte gustoasa. Si are doar 4p!!! cheer.gif

Vezi Himere, ce gospodina desavarsita devin. lol.gif

himere2005
bebe-ingeras, nu stiu cum pot sa te ajut eusa_think.gif stiu ca un model dragut de sacou i-a aratat dana lui peach, tot cautat de pe net. eu nu am asa sacouri grozave ca sa fac poze hug.gif
Ella79
CITAT(bebeingeras @ 30-10-2006, 09:11 PM) *

fetelor dat-mi urgent un model de sacou sad.gif crying.gif

pai se poarta sacourile scurte, cambrate, incheiate la un singur nasture, sau sacoruile army, 3/4 negre cu nasturi metalici cusuri 2 cate 2 (ca la vestoanele militare).
himere2005
ella, ma crezi ca nu am facut niciodata cartofi copti. ia zi, cum ai procedat?
uka
eu stiu ca se fac asa: se spala cartofii, in coaja, si se pun pe gratarul de la cuptor..
atata tot..
Ella79
bebeingeras, uite aici:

materialele trebuie sa fie velur, catifea, satin.
himere2005
se dau la foc mare sau mic?
Ella79
CITAT(himere2005 @ 30-10-2006, 09:18 PM) *

ella, ma crezi ca nu am facut niciodata cartofi copti. ia zi, cum ai procedat?

Hai mai Himere, am ajuns sa dau si sfaturi !! lol.gif lol.gif
Pai se spala cartofii, se pun in cuptor, pe gratarul ala si se da focul la maxim. Am aflat si eu in seara asta ca din cand in cand se incearca cu o furculita, precum cartofii fierti. Si cand sunt moi in interior inseamna ca sunt comestibili.
Dupa aia dai coaja jos de pe ei si gata! Mie imi plac mai mult decat aia fierti.

PS. Multumesc pe aceasta cale pentru sfatul de a-i incerca. floare.gif Altfel ii mancam cruzi si probabil m-ar fi durut burta.

In curand lansez o carte de bucate, fiti pe faza!
himere2005
cred ca o sa fac miine, dar mi-e teama ca fiind prea mari cartofii pe care ii am nu cumva sa ramina nefacuti pe dinauntru
Nessie
Nu puteti sa puneti filmuletul pe youtube sau pe google video si sa dati linkul? grin.gif Asa ca il poate vedea toata lumea, inclusiv eu ca-s curioasa.... blushing.gif
Ella79
CITAT(himere2005 @ 30-10-2006, 09:29 PM) *

cred ca o sa fac miine, dar mi-e teama ca fiind prea mari cartofii pe care ii am nu cumva sa ramina nefacuti pe dinauntru

Pai cred ca daca ii tii mai mult in cuptor se fac. Cartofii mei erau cam cat pumnul si i-am tinut 1 ora 20.
Monic
Vai cata neseriozitate pe forum tata.gif
merita babuinul lui Peach o bataita.gif
ok ca sa vedeti ce fata serioasa sunt va postez meniul meu de azi tata.gif doar ca sa mai racesc spiritele
1 felie tort blushing.gif 8 puncte
supa crema de ciuperci care arata ca o farfurie de noroi 1p
salata de cartofi cu ou 8p
1 bucata babuin postat de Peach - w00t.gif 0p
Ella79
bebeingeras, sau sacoul asta, daca e o ocazie, ceva. Neaparat asortat cu fusta / pantaloni negri si pantofi cu botul rotund
himere2005
monic, daca incep sa zornaie clopoteii, poate ai si puncte bonus lol.gif jester.gif
Monic
Himere, am vrut sa trec direct puntele bonus cu minus ca la contabilitate
dar ma gandeam sa astept mai bine, ca poate i-a murit clopotelul de la atatea pretendente
dar babuinul meu in mod sigur a dat de dracu` devil.gif in seara asta lol.gif
himere2005
i-ai pus gind rau, monic? lol.gif
Monic
CITAT(himere2005 @ 30-10-2006, 07:54 PM) *

i-ai pus gind rau, monic? lol.gif

eu i-am pus wink1.gif
acuma depinde si de babuin blushing.gif (sau de programul de la TV grin.gif )
himere2005
eu zic sa faci ceva cu cablul ala de la tv devil.gif
Monic
oh, ma refeream ca eu ma voi uita la TV blushing.gif
in loc de cablu mai bine totusi babuinul blum.gif
Tulip
CITAT(Monic @ 30-10-2006, 08:12 PM) *

Tulip, cat costa in tara o cutie?

eu am cumparat o cutie de 100 capsule de 500mg cu 22 ron

Peach.... w00t.gif w00t.gif ce de babuini.....

Monic,strica televizorul wink1.gif
antonia05
Buna seara fetele mele!!!!ce veselie multa pe aici!Petreceti asa ... de luni!!!felicitari!!!!Am ajuns si eu acasa si e un trafic infernal, o vreme ingrozitoare .PUPICI!!O seara frumoasa in continuare!!! floare.gif hug.gif
himere2005
Monic, sa ne povestesti cum a ramas...babuin sau cablu grin.gif ca suntem curioase, zau blum.gif

facem galerie monic cheer.gif cheer.gif
Monic
ma faceti sa intru in pamant ph34r.gif si sa nu am curaj sa bag maine botul pe-aci blushing.gif
himere2005
monic, pregateste un vin bun acolo pupic.gif
Ella79
antonia, tu pe ce traseu mergi?
himere2005
hai ca a aparut profa'
Ella79
CITAT(himere2005 @ 30-10-2006, 10:49 PM) *

hai ca a aparut profa'

sase, ascundeti babuinul!!
himere2005
lol.gif lol.gif e cam mare...are cineva o fusta larga? lol.gif
michelle
Pai bine mey, lipsesc si io vreo 2 zile si voi va faceti de cap, asa de luni, ca sa va mearga bine toata saptamana naughty.gif

Eu am iesit foarte bine la control, trebuie sa revin vineri, luni sau miercuri, apoi peste o luna.
Trebuie sa imi pun multe picaturi (cam 16 pentru inceput, de ochi), apoi raman 8 (lacrimi artificiale - eu le zic lacrimi de crocodil blum.gif )

Fetele aratau foarte foarte bine, sunt niste dragute give_rose.gif , eu aveam ochii umflati si rosii, noroc de ochelarii pe care mi i-au dat la clinica pentru protectie . alien.gif
Aici sunt si pozele mele

Despre operatie, daca vreti amanunte, vi le voi da, dar a fost o procedura foarte simpla, riscul de regresie este de 5% si de 95% de reusita, iar regresia ajunge la maxim 25%.
Refacerea se face in aproximativ 6 luni. Prima luna e cea mai critica.

Emu, camera mea este Canon S3IS

Ok, va pup pe toate si sper ca data viitoare sa fiti mai multe la apel pupic.gif

CITAT(himere2005 @ 30-10-2006, 09:51 PM) *

lol.gif lol.gif e cam mare...are cineva o fusta larga? lol.gif

babuinul nu pleaca nicaieri! se confisca lol.gif
Ella79
CITAT(michelle @ 30-10-2006, 10:52 PM) *

babuinul nu pleaca nicaieri! se confisca lol.gif

Uuupsss blushing.gif
Na, acu' ce ne facem??
himere2005
michelle, deci il vrei numai pentru tine? lol.gif te spun lui cata
michelle
nu mey, il dau celor nevoiasi blum.gif
Ella79
Vaaai, Miha, ce darnica esti!

Himere, hai repede noi sa ne inscriem la nevoiase! lol.gif Hai, ca acus' vine Monic si ne ia fata, ca ea vine dinspre UE. )).gif
himere2005
lol.gif lol.gif nebune mai suntem, de abia astept sa ne mai intilnim, dar sa dea caldura un pic

maria, ce mai faci?esti multumita de babuinul postat? (alta replica mai inteligenta n-am gasit fetelor, scuze blushing.gif )

michelle, tu te cunosteai cu nessie?
am vazut ca dilly ti-a facut declaratii de dragoste toata seara blum.gif
Monic
Da chiar asa mad.gif ce treaba e asta. Ella, Himere, va bagati in fata si ramane babuinul fara clopotei lol.gif Pai de-aia am asteptat atat?
Himere, pai asa esti tu de nerabdatoare sa ne vezi? mad.gif Pe cand se incalzeste? Adica vara?
Iarasi m-am enervat si stiti bine ca n-am voie sa ma enervez, asa mi-a spus doctorul grin.gif ! Imi luati si babuinul si... am uitat ce mai aveam de spus mad.gif Nu e de mirare, de atata suparare... lol.gif
Ella79
Fetelor, voi mancati miere?
Monic
CITAT(Ella79 @ 30-10-2006, 09:14 PM) *

Da Ella, eu mananc dar doar din cand in cand. Imi place cea de castane si cea de salcam. pupic.gif
Esti o frumoasa! floare.gif
Michelle, pe mine m-ar interesa operatia, si eu as avea nevoie de o operatie... Ma gandeam sa nu fie periculos inainte de a avea copii. I mean daca nasti nu exista pericolul sa ti se dezlipeasca retina? Ca daca da as mai astepta cativa anisori...
Ella79
Vad ca Ramona nu mai apare, e ocupata.... rolleyes.gif
Dragele mele, dupa atata dezmat ma bag si eu in pat ca daca nu ma culc devreme fac cearcane )).gif )).gif

hug.gif
Tulip
CITAT(Ella79 @ 30-10-2006, 11:14 PM) *

eu mananc...nu f. mult dar imi place ff. mult....de ce?
himere2005
ella, eu cred ca o sa-mi cumpar un borcan, ca mierea e mai sanatoasa ca zaharul si daca mi se face tare pofta de dulciuri, iau si eu o lingurita-doua de pofta
monic, ce tare esti...eu mai astept putin sa slabesc si sa vin mai imbracatica asea'. oricum, iarna e cam greu cu trenul
Tulip
Monic,am uitat sa intreb...ce fel de tort i papat?Si cum e mierea de castan?
ramonavlas
CITAT(Ella79 @ 30-10-2006, 07:38 PM) *

Ramona, ia uite ce muschi are baiatul asta! Tre' sa executam si noi rapid niste abdomene daca la sala chiulim.

Neaparat trebuie sa recuperam. Stiati ca daca te saruti un minut, pierzi 24 de calorii? Ei bine, am scapat de vreo 2000 de calorii...... cheer.gif
Ella79
CITAT(Tulip @ 30-10-2006, 11:19 PM) *

CITAT(Ella79 @ 30-10-2006, 11:14 PM) *

eu mananc...nu f. mult dar imi place ff. mult....de ce?

Pentru ca eu parca am innebunit. Imi tot cumpar miere si pana nu golesc borcanul nu ma las. Mi-a intrat mie in cap ca face bine la sanatate si de atunci am dat-o rau pe miere.
Nu mananc mai mult de 2 lingurite pe zi, ca e prea dulce, dar vroiam sa vad daca mai sunt si altii ca mine.
Aseara mi-am cumparat un borcan de miere de tei. yummm. Acu' ma tot invart pe langa el si mi se pare ca asa miere buna in viata mea n-am mancat! lol.gif lol.gif V-am zis ca sunt dusa!

Vaaaai, Ramona, pai acu' spui? lol.gif Babuinul meu e plecat in delegatie saracu' toata saptamana. Daca stiam nu-l mai lasam sa plece. Mai castigam si eu puncte. )).gif

Himere, partea cu "asea'" mi-a placut cel mai mult! )).gif )).gif Pot sa te citez?
Tulip
Fetelor,pls ajutati-ma!!!Oare cum sa punctez niste galuste cu prune?Sunt destul de micute...le-am primit....2P/bucata oare e putin?
Deocamdata nu m-am atins de ele... blum.gif
Ella79
CITAT(Tulip @ 30-10-2006, 11:25 PM) *

Fetelor,pls ajutati-ma!!!Oare cum sa punctez niste galuste cu prune?Sunt destul de micute...le-am primit....2P/bucata oare e putin?
Deocamdata nu m-am atins de ele... blum.gif

Eu cred ca 1,5 ar fi OK.
Grisul ar fi 0,5 p si pruna 0,5. Am zis 1,5 Sa fie acoperitor ca nu stiu ce mai au in compozitie.
himere2005
nu cred ca e putin Tulip, ia una acolo de pofta ca doar n'oi muri

si eu zic la fel ca ella, se putea altfel rolleyes.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.