Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
CITAT(soranutza @ 06-11-2006, 04:51 PM) *

Pisik, imi pare tare rau pentru babiunul tau sad.gif In ce domeniu lucreaza? Daca zici ca e ceva mai special, poate nu e asa de multa concurenta... Curaj, inca o data imi pare rau sad.gif

Dylly, la multi ani, sa ne traiesti ! Multa sanatate, fericire si tot ceea ce iti doresti! pupic.gif

Himere, Bia seamana leit cu tine si e o frumoasa. Pe babuinul tau nu cred ca l-am vazut vreodata (sau mi-a scapat) dar parca Bia e copia ta!

multumesc tuturor pt incurajari; lucreaza in proiectare de avioane
himere2005
am o poza, dar nu prea imi place cum arat in ea, stai ca o pun acum
aici
daconst
CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 05:00 PM) *

am o poza, dar nu prea imi place cum arat in ea, stai ca o pun acum
aici

Nu stiu cu cine seamana Bia...oare cu babuinul?Tu ce zici? naughty.gif
himere2005
la gura sigur seamana cu el, fizic vorbind, sper ca nu si la incapatinare )).gif
ALICE
Cu tine seamana,lasa-l pe el!
Pisik
dupa cum am spus si dimineata, Bia seamana cu tine Himere, bucatica rupta, mie asa mi se pare
Ramo
Buna ziua. In sfarsit am ajuns si eu la calculator. Azi dimineata abia m-am trezit (ca am ajuns la 5 acasa) si nu am mai avut timp sa intru pe la voi.
Eu, Nusa, multumesc pt aprecieri..........
Dilly, la multi ani fericiti alaturi de....babuinul pe care ti-l doresti......
Pisik, imi pare rau.....cum spuneau fetele, tinem pumnii..........
Ella79
Eu azi m-as duce la sala, desi in perioada "rosie" si nici nu ma simt prea bine. Maine trebuie sa lucrez pana la 8 seara, deci nici o sansa.
himere2005
eu nu sufar de chestia asta, orgoliu, pentru mine e important ca fata sa fie sanatoasa si s-o pot eu face fericita...in rest...Dumnezeu cu mila lol.gif
still_me
imi pare rau pisik , de ce ai patit .. sincer nici macar nu stiu cum sa te incurajez ... insa , asa cum iti spuneau si fetele , fruntea sus , zambetul pe buze , pentru sotulica ....
anaoi
dylly multumeste pt urari ...spera ca macar juma se se indeplineasca,,,,

pisik ai mp
Monic
Ramona, tare frumos costumasul tau!!! w00t.gif
himere2005
dana, tu pe ce forum ziceai ca intri de obicei? desprecopii sau altul?
Ramo
CITAT(Monic @ 06-11-2006, 05:51 PM) *

Ramona, tare frumos costumasul tau!!! w00t.gif

Multzumesc... floare.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 05:59 PM) *

dana, tu pe ce forum ziceai ca intri de obicei? desprecopii sau altul?

Acolo sunt,Himere...cind nu sunt aici. grin.gif
anaoi
hei....dylly scapat pt azi de nemti, maine incepe show-ul....care va dura pana vineri inclusiv
Ramo
CITAT(anaoi @ 06-11-2006, 06:11 PM) *

hei....dylly scapat pt azi de nemti, maine incepe show-ul....care va dura pana vineri inclusiv

Deci ai timp pana atunci sa chefuiesti............
Distractie placuta floare.gif
anaoi
dylly s echefuieste, sambata duminica si lunea viitoare
daconst
CITAT(anaoi @ 06-11-2006, 06:19 PM) *

dylly s echefuieste, sambata duminica si lunea viitoare

Wow Dylly,trei zile si 3 nopti...sa te tina buzunarul numai. grin.gif
anaoi
sper....nu imi aminti de asta...pls
Ramo
CITAT(anaoi @ 06-11-2006, 06:28 PM) *

sper....nu imi aminti de asta...pls

Nici nu ai voie sa te gandesti la asta. Abia marti..... naughty.gif
himere2005
mie imi place sa chefuiesc, ce-i drept, ma si costa, dar e atmosfera placuta, nu cred ca mi-ar place sa treaca neobservata ziua mea
Eu.
Pisik sorry.gif imi pare rau.
tin pumnii sa iasa bine
Ramo
CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 06:30 PM) *

mie imi place sa chefuiesc, ce-i drept, ma si costa, dar e atmosfera placuta, nu cred ca mi-ar place sa treaca neobservata ziua mea

Categoric nici mie.
anaoi
biggrin.gif pai cadourile le-am primit azi
himere2005
eu zic sa-i trimiti acasa daca tot te-ai vazut cu cadourile in mina lol.gif
daconst
Eu mereu am suferit de ziua mea...ca ratam cadoul de Craciun sad.gif
Sper ca macar bb sa se bucure si de Craciun si de ziua lui care va fi...dupa sarbatori. grin.gif

Dylly,ce-ai primit frumos? )).gif
himere2005
dana, tu chiar de craciun esti? cumnata mea e de revelion si ea se plinge la fel blum.gif
anaoi
dylly primit 2 buchete de flori imense....o pilota is un asternut
Ramo
Am plecat la sala ca am tras chiulul de joi...........
V-am pupat si ne "vedem" diseara.........
Monic
Dylly, sa ne traiesti partytime2.gif band.gif
Pisik, ai sa vezi ca babuinul tau isi va gasi un alt job pupic.gif
Dana, si babuinul meu e Paul cheer.gif (dar numele preferat tot Alexandru este blushing.gif )
Himere, ghici ce ti-am cumparat naughty.gif
Eu am avut doua zile pline cu de toate.
Ieri l-am prostit pe babuin, i-am zis ca-mi trebuie un aparat de facut cafea, si cum el uraste cafeaua a zis ca mai bine da bani de la el si sa luam orice altceva yahoo.gif Asa ca ne-am trezit cu un aparat de stors fructe de la Bosh cheer.gif care e de fapt de 3 ori mai scump decat ap de facut cafea )).gif
Azi dimineata am fost si mi-am facut comanda la ochelari, asta in contul cadourilor de Craciun. L-am prins pe Paul intr-o faza mai `darnica` si mi-a facut cinste si cu ochelarii grin.gif cheer.gif
Pisik
deja am gasit niste joburi, maine se duce la un forumde recrutare, avem nevoie de pumni stransi tare tare de tot.
anaoi
mersi, mersi din suflet pt toate urarile si toate gandurile bune....

dylly se retrage, cat inca nu se vad ridurile bine de tot.....

pa
himere2005
Adevarat Monic? w00t.gif pupic.gif nu uita ca mi-ai ramas datoare cu o adresa )).gif
Monic
Dylly, nici nu ne-ai zis cate primaveri implinesti grin.gif
ina_ceva
Pisik, imi pare rau pentru situatia cu babuinul tau; sper sa se rezolve cat de curand.Trebuie sa fii optimista. O sa tinem pumnii stransi pt maine! give_rose.gif
Distractie placuta in alea 3 zile, dylly!!!
Monic, cata darnicie la babuinul tau!!! blum.gif
daconst
Himere,eu sunt pe 23 nascuta...deci mai rau,cind toata lumea se agita de pregatiri,cam uita ca e si ziua mea.De cind ma stiu de ziua mea fac prajituri. sorry.gif
Iar cheful il tineam pe 24,asa ca nimeni nu mai stie ca eu sunt pe 23 nascuta...deja nu ma mai supar.

Monic,mie-mi place Paul ca aici e in top si in Ro se potriveste.Ar mai fi Leon pe lista,pe locul doi,dar mai vedem.
Sa-ti stapanesti sanatoasa robotul si nu uita ca vrem poze cu ochelarii. huh.gif

Pisik,noi tinem mainile si picioarele strans,strans sa-si gaseasca babuinul job si sa te faca fericita! pupic.gif
ady_raluk
BUAN ZIUA SI MII DE PUPICI LA TOATE FETELE.
ina_ceva
Unei femei ii place foarte mult compania unui barbat, mai ales daca barbatul este proprietarul companiei.
daconst
Raluk,cam tarziu astazi?Pe unde umblasi? grin.gif
ina_ceva
CITAT(ady_raluk @ 06-11-2006, 05:30 PM) *

BUAN ZIUA SI MII DE PUPICI LA TOATE FETELE.

S-a simtit lipsa ta grin.gif
pupic.gif hug.gif
ady_raluk
offff...daconst...daca ai sti tu ce supi sunt...sad.gif..am mancat ieri cat o vaca...adick cu vreo 14 pct in plus, drept pt care azi am mancat doar de 8 pct sa imi fie invatatura de minte sad.gif(
Ella79
Am ajuns si eu acasa, am mancat un copanel din ala mic de pui la cuptor + 1 portocala si acum ma duc la sala. Sper sa nu lesin pe acolo. lol.gif

ady_raluk
pupici si tie ina..... pupic.gif pupic.gif pupic.gif multumesc de primire, chiar ma simt super bine cand intru si vb cu voi
Monic
Himere, adresa iti dau, chiar si doua daca vrei blum.gif Dar doar cu conditia sa nu-mi trimiti nimic grin.gif Doar eventual o felicitare de craciun.
Dana normal ca imi place si Paul, ca doar trebiue sa-mi strig babuinul pe nume din cand in cand. grin.gif
irinush
Buna fetelor, am intrat sa va salut si sa va anunt ca in continuare sunt alaturi de voi, mentinandu-ma in puncte!!

Va pup pe toate si o seara buna va doresc!

A! stie cineva cate puncte au bomboanele raffaello? blushing.gif ca imi plac mult de tot ... si sa vad dc mananc si eu sau le donez pe toate ...
ady_raluk
da unde e himere????
iri nush rafaelo 1 bucata 1,5 pct
Deea
Pisik, imi pare tare rau pentru situatie, asa cum zicea si Nusha speram ca e un pas inainte! Tinem pumnii stransi Alexia cel mai tare biggrin.gif

uite aici cum tine pumnii stransi si spune: " Va sparg pe toti daca nu-l angajati!"

pupic.gif

Imagine
ady_raluk
doamne ce dulcika de fata ai baby.gif pupic.gif sa iti traiasca si sa fie sanatoasa !

deea , cat timp are?
MagdaC
Pup fetele,

Revin si eu dupa o saptamana de lipsa. A fost babuinul acasa, si deh...m-am ocupat de el wink1.gif
Nu am apucat sa citesc din urma, nici nu stiu cand o sa apuc...
Va pupic, de acuma sunt si eu prin preajma.
Cu kg tot acolo sunt, ca nu am fost deloc cuminte zilele astea blushing.gif
O sa mai citesc diseara in urma si mai reactionez...
pupici
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.