Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
daconst
Raluk,ieri a fost we...nu se pune.Hai de azi esti cuminte si va fi bine.Sa nu te infometezi azi ca nu-i bine.Pune deoparte cite 4p in fiecare zi si in we papi ce bunatati vrei tu. pupic.gif

Monic,ii mai spui si pe nume din cind in cind? lol.gif
Deci nu e mereu porcusor. naughty.gif

Ella,ai grija de tine la sala...ia-ti si o bautura mai dulce in caz de simti ameteli. blum.gif

Irinush, 1,5p au Rafaelo.

Deea,ce tare e Alexia...super poza.Explica-mi si ce afci acolo...ca ma depaseste. grin.gif
soranutza
Dany, v-ati uitat la Borat?
irinush
Multumesc mult! floare.gif
daconst
Magda,mi s-a parut ca vroiai sa scrii?nu?
Ia spune ce-ai mai facut de ai lipsit atat?
ady_raluk
am si eu o intrebare pt cele care se pricep la asa ceva. dupa cum stiti pe 15 incepe postul de craciun, si eu as fi vrut sa il tin, dar nu am habar cum. in primul rand ca eu fumez...oare se pune asta?? sau tre sa ma las de fumat pe perioada postului??
Deea
CITAT(ady_raluk @ 06-11-2006, 07:48 PM) *

doamne ce dulcika de fata ai baby.gif pupic.gif sa iti traiasca si sa fie sanatoasa !

deea , cat timp are?

Multumesc!

are 3 luni si jumatate

CITAT(daconst @ 06-11-2006, 07:50 PM) *

Deea,ce tare e Alexia...super poza.Explica-mi si ce afci acolo...ca ma depaseste. grin.gif

in poza asta are cateva minute de cand se nascuse smile.gif
vroia sa-o bata pe asistenta ca-i facea vaccin lol.gif

CITAT(ady_raluk @ 06-11-2006, 07:56 PM) *

am si eu o intrebare pt cele care se pricep la asa ceva. dupa cum stiti pe 15 incepe postul de craciun, si eu as fi vrut sa il tin, dar nu am habar cum. in primul rand ca eu fumez...oare se pune asta?? sau tre sa ma las de fumat pe perioada postului??

pe perioada postului se spune ca nu ai voie multe: sa fumezi ( si eu fumez), sa mananci de dulce, sa vorbesti sau sa gandesti de rau, sa faci sex.... la toate cred ca nu se poate nimeni, aproape nimeni abtine...probabil de asta dupa post de face si spovedania...zic si eu, nu sunt mare cunoascatoare.

eu cand am tinut am tinut doar post de mancare.
ady_raluk
multumesc deea...asa o sa fac si eu , o sa tin post de mancare (ajuta si la cura smile.gif )...si in rest nush...ca de fumat nu ma pot lasa (cred) iar cu sexul.....nush daca babuinul meu o sa fie foarte fericit sa stea pe sec atat timp...si pe urma regula asta ar tb sa fie pt oamenii care nu sunt casatoriti- zic eu
MagdaC
ce am facut....(in afara de faptul ca NU am fost cuminte in puncte blushing.gif )
ne-am ocupat in principal de casutza pe care ne luptam sa ne-o facem. adica am mers la diverse firme cu diverse sisteme constructive, ne-am urcat pe casa unuia sa vedem daca ne place )).gif, am ajuns pe la Pitesti (pe o vreme groaznica) sa vorbim cu arhitecta.....
una peste alta, am reusit sa punem oarecum treburile pe tzeava. acuma mor de curioasa sa vad ce schite imi face arhitecta, sa imi aleg smile.gif
ieri as fi intrat sa vad ce ati mai facut in lipsa mea (a plecat babuinul), dar nu mi-a mers net-ul. sper sa mearga in seara asta, altfel e vai de viata providerului )).gif

ce sa mai zic....ma tot chinui sa le gasesc stapani la puii mei de catel. si nu prea reusesc, din pacate.
o sa pun o poza cu ei, sa-i vedeti. sunt niste nebuni simpatici )).gif

si incerc sa ma mobilizez sa fiu cuminte, ca ma umplu de nervi pe propria mea persoana cand vad ce lipsita de ambitie sunt sad.gif

dana, nu imi vine sa cred ca esti in 30 de saptamani. parca mai ieri anuntai marea veste. nu stiu cand trece timpul, zau... pupic.gif

ady_raluk
deea, zi-mi te rog vinerea tineai post negru...sau tineai post de mancare in fiecare zi la fel, pana sunt dezlegarile?
Deea
tineam post ca in orice alta zi, post negru nu pot sa tin...ma ia cu ameteli de nu ma vad.
ady_raluk
da ce-o fi cu linistea asta ???
toata lumea are treaba?
Ella79
M-am intors de la sala. Huh! Ne-a chinuit antrenoarea de zici ca eram la olimpiada. )).gif )).gif
himere2005
ia zi sefa, am auzit ca m-ai cautat )).gif pai am intretinut cit de cit atmosfera pe aici in lipsa ta, dar nici de nebuna nu pot sa vorbesc )).gif sau pot? smile.gif eu am fost plecata sa iau pampersi fetei, gata, a trecut la un numar mai mare
fata mea a crescut.
Ella79
Nu mai reusesc sa-mi pun tiker. Ziceti-mi si mie, la ala de pe tickerfactory, dupa ce aleg eu acolo model si kilograme, care varianta o aleg sa o postez: prima, a doua sau a treia?
Tot incerc sa dau cu copy- paste dar nu imi iese deloc. sad.gif Azi sunt blonda, nu aruncati cu rosii!
himere2005
bb code ala trebuie postat, dar am impresia ca Ticker Factory are probleme. mai bine dai dublu click pe al meu si iti creezi tu acolo ticker. eu l-am luat de la dany
dannette
CITAT(ina_ceva @ 06-11-2006, 01:28 AM) *

La multi ani, Dannette!!Ti-ai sarbatorit ziua in delegatie?

Multumesc, Ina.
Nu mi-am sarbatorit-o in delegatie. A picat Duminica si am putut sa trag o fuga pana in Iasi.
Himere, si mie mi se pare ca Bia seamana perfect cu tine. Cam rar o asa asemanare la copiii mici.
Dilly, la mult ani!!!! floare.gif floare.gif floare.gif
Pisik , imi pare rau pt sotul tau sad.gif Cine stie...poate asa a fost sa fie..poate gaseste ceva mai bun.
Ella79
Merci Himere! Dar tot nu pot sa imi pun tiker si sa intru in randul lumii pentru ca nu stiu o boaba nemteste. O sa stau asa in ilegalitate. )).gif
himere2005
mai, ce sa zic, eu nu prea imi dau seama daca seamana prea mult cu mine, la expresivitate am impresia ca seamana. imi doresc sa fie o fire vesela, ca, la cit de nebuna sunt eu, gasesc mereu idei noi, totul este sa le punem in practica. chiar si azi ma uitam cu invidie la o mamica care avea de mina un baietel de 3-4 ani si putea sa vorbeasca cu el. ce sa zic...de abia astept sa ne intelegem si noi ca de la fata la fata )).gif

da ce mai ella, crezi ca eu stiu ceva? m-am uitat si eu la poze si am dat click )).gif . ai incercat macar?
Ella79
Da, am incercat dar m-am impotmolit la un moment dat.
himere2005
gewicht ticker, dupa ce iti alegi modelul apesi weiter, la final, dupa ce iti alegi tickerul si setezi kilogramele, apesi werte...din cele trei casute alegi prima, care contine BB Code (scrie deasupra, incepe cu url). copiezi chestia aia si dai paste la semnatura din profilul tau
himere2005
e cam pustiu pe aici, sotul meu a fost plecat la constanta, la un curs si de abia astept sa vina acasa, cred ca va ajunge tirziu, in jur de ora 23.00
ady_raluk
am revenit in zona...dar iarasi a disparut himere vad sad.gif
himere2005
ma mai uit in paralel si pe alte siteuri, de ingrasare in special lol.gif daca alea de slabire sunt pustii blum.gif rolleyes.gif
ady_raluk
mi-e foameeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
dar m-am incapatanat tare sa nu pap......ca am vazut ca se primeste bataie de la fete daca nu te ti de pcte )).gif

site-uri de ingrasare??/pfffffffffffff...pai ce ca sa te ingrasi tre sa te invete cineva?? smile.gif , mie mi se pare tare simplu sa te ingrasi
lol.gif lol.gif

alooooooooooooooooooo...nu mai zice nimeni nimik?????
himere2005
sa te invat eu un truc...cind ti-e foame tare, taci chitic si maninci si nu primesti nici o bataita laugh.gif

cum e sa fii propria sefa ? iti vine controlul de la finante des?
ady_raluk
azi am avut pe da itm...pe linie de protectia muncii...am avut la un restaurant acu 2 sapt si evaziune fiscala si garda....a fost o reclamatie de la o fosta ospatara
pai nu e bun trucul mai himere ca nu mai dau eu jos pana la craciun 5 kg... si daca nu le dau ma supar si plang sad.gif

tu de ce nu postezi meniul tau?? sa ma mai inspir si eu...sau tu nu te tii de pcte?
himere2005
cred ca trebuie sa fii pregatit psihic pentru a tine cu adevarat dieta. pai eu cind am slabit asta primavara atit de repede, puteai sa-mi dai orice bynatate in fata si spuneam nu. tin minte ca dan isi lua fornetti, o bunatate. miroseau a proaspat scosi din cuptor, erau calzi. nu puneam gura pe ele. erau cih )).gif
ady_raluk
dar cat ai slabit tu asta -vara?? ca eu nu stiu pov asta

primavara -pardon
himere2005
hai ca o sa-l postez de miine, azi, din pakate am mincat mai mult de 17p. o iau miine de la capat sio sa incerc sa tin cu monti in paralel, sa nu mai maninc mare lucru dupa 18 si poate fac si un picut sport. am sa pregatesc si kilo-kickul )).gif

eu am ajuns in 2 luni jumatate de la 64 la 52
ady_raluk
insist sa imi spui cat ai slabit si cum si in cat timp pupic.gif

aaaaaaaaaaaaaa...multisor ai slbit...da ce ai facut ?? te-ai infometat??
himere2005
pai 10 din ele le-am dat jos cu ww si cam 20 de minute sport/ seara
ady_raluk
am vazut ca nu prea au folosit fetele kilo-kikul....mai stau 2 zile si daca nu dau jos nimik, o sa il fac si eu...sunt curioasa daca functioneaza

te-ai ingrasat mult cat ai fost graviduta?
himere2005
20 kg, dar se poate si mai rau )).gif

din 20, am ramas cu 12 dupa nastere.
ramonavlas
Buna seara. Eu m-am hotarat sa fac greva foamei......ma rog, nu chiar, dar trec putin la infometare. Nu se mai misca acul de la 89, asa ca.....desi mi-e o foame acum......
ady_raluk
eu cand am fost gravida am slabit 8 kg.....nu stiu daca o sa mai cunosc pe cineva care sa fi patit ca mine
in schimb am pus pe mine vreo 20 de kg dupa ce am nascut la vreo 2luni sad.gif

buna seara ramo....offff...al meu nu se misca de la 81 ...dar lasa ca ne revenim noi.....si tot o sa slabim pupic.gif
himere2005
dar tu de ce nu vrei sa faci kilo-kick ramona? poate iti dai drumul la cintar....am auzit multe persoane care nu scadeau la cintar din cauza sportului, caci crestea masa musculara
dannette
Cu riscul de a fi off-topic...
Cine stie un tratament (naturist ar fi de preferat) impotriva vaselor sparte. Au inceput sa-mi apara pe coapse cateva vinisoare subtiri si ma gandesc cu groaza sa nu se inmulteasca. Mai ales ca am si o predispozitie genetica spre varice. Ma gandesc ca si faptul ca iau anticonceptionale de vreo 6 ani are o legatura. Nu as vrea, insa, sa renunt nici la ele sad.gif
ady_raluk
te duci la piata sau ,a rog nush ..la farmaciile naturiste si iti iei tinctura de untul pamantului si crema cu untul pamantului...si iti garantez ca se vor mai retrage. sper sa gasesti...la noi sunt...eventula daca nu gasesti imi zici si dc imi dai adresa iti trimit

am prietena care a scapat de inceput de varice cu untul pamantului
dannette
CITAT(ady_raluk @ 06-11-2006, 11:11 PM) *

te duci la piata sau ,a rog nush ..la farmaciile naturiste si iti iei tinctura de untul pamantului si crema cu untul pamantului...si iti garantez ca se vor mai retrage. sper sa gasesti...la noi sunt...eventula daca nu gasesti imi zici si dc imi dai adresa iti trimit

Merci mult.
"Untul pamantului" e o planta?
Eu sunt din Iasi. Ar trebui sa gasesc asa ceva la plafar cred.

Tinctura se bea?
himere2005
sa mai spuna si celelate fete ceva, ca dupa aia continuam noi, nu-i asa raluk?
ady_raluk
exact himere...dar nu ca ar fi prea vorbarete azi fetele sad.gif de fapt lunea nici iarba nu creste
da este o planta...dar nu stiu nici eu cum arata...stiu doar ca e extraordinar de buna, zicea si la tv ceva medic din asta naturist-homeopat.....e bun si pt reumatism si multe altele...sa iti iei neaparat si sa imi zici si mie ce rezultate ai avut pupic.gif

cred ca plec si eu ca a inceput "tradati in dragoste" si eu o urmaresc mereu
dannette
Gata, maine caut in toate plafarele pana gasesc cool.gif
ady_raluk
Tinctura de Untul Pamantului:
Indicatii terapeutice: dureri reumatice acute sau cronice, lombosciatica, spondiloza cervicala, deformari osoase, ciocuri, monturi, sinuzite frontale sau maxilare, carcel, apa la genunchi, dureri musculare, articulare, de menisc, degeraturi, artrita, artroze, coxartroze, umflaturi, vanatai, varice, eczeme uscate

uite ce am gasit despre ea pe net!
himere2005
emu, ce-i cu tine la ora asta? de fapt ce ora e la voi? huh.gif blum.gif
ady_raluk
Aceasta tinctura miraculoasa este un produs natural obtinut din radacina numita Untul Pamantului (Tamus Communis) macerata in alcool triplu distilat sau spirt sanitar.
deci e o radacina de ceva planta...
dannette
CITAT(ady_raluk @ 06-11-2006, 11:23 PM) *

Tinctura de Untul Pamantului:
Indicatii terapeutice: dureri reumatice acute sau cronice, lombosciatica, spondiloza cervicala, deformari osoase, ciocuri, monturi, sinuzite frontale sau maxilare, carcel, apa la genunchi, dureri musculare, articulare, de menisc, degeraturi, artrita, artroze, coxartroze, umflaturi, vanatai, varice, eczeme uscate

uite ce am gasit despre ea pe net!

Hmmm, mi se par cam serioase afectiunile astea...
Eu am niste vinisoare abia vizibile si cred ca mi-ar trebui mai degraba ceva sa previna. Ceva pt intarirea capilarelor ma gandesc eu...
ady_raluk
cred ca am luat-o razna...ascult colinde americane pe yahoo.....maine merg sa incep cumparaturile de craciun: globuri noi, beteala...etc smile.gif
Anna
HEEYY!! Fetele, va postez si eu meniu si imi spuneti daca e ok, va rog:

lapte - 2.5 pct
cereale - 1.5 pct

2 buc de pui, cam cat o palma amandoua, erau prajite in ulei insa le-am scurs f f bine - cat sa le punctez???
1 fel paine- 1 pct

cartofi fierti - 2 pct
condimente 0- pct
branza exquisa - 1 pct

1 fel paine - 1 pct
1 brz top holland - 1.3 pct
1 ardei - 0 pct

2 mere - 0 pct

total 10.3 pct + puiu.

Am incercat sa urmez si regulile. Am baut mai mult de 2 l apa, am fost si la sala ...mai am insa de lucrat.
Va pup. pupic.gif
ady_raluk
pai nush ce sa iti zic....dar sunt sigura ca nu poate sa iti faca rau
lyra
ce mai fac fetele?
vad ca sunteti cuminti.azi am dat-o rau in bara. am facut niste lasagne dupa reteta ww de aici de pe forum. au iesit ffffff bune.
problema sunt crenvustii. am mancat 3. am calculat 15 puncte. voi cat calculati un cremvust?
cred ca azi am mancat de vreo 25 de puncte. doh.gif doh.gif doh.gif

las ca de maine o iau de la capat si sunt cuminte.

annais eu zic ca puiul ala nu putea avea mai mult de 4-5 puncte cu ulei cu tot.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.