Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Deea
pui prajit fara pielita - 280 g - 5 puncte, asa am eu in lista, cred ca e vorba de cantitatea negatita
himere2005
voi ce aveti de gind sa le luati celor din familie, prietenilor de Craciun?
emu
Dany, foarte bine ca ai scris regulile iar; vroiam sa intreb de portiile de lactate, dar m-am lamurit intre timp wink1.gif multumesc fetelor... sa vedem: grasimi bune stiu ca mananc, legumele si fructele la fel... la apa stau cam nasol, doar 1l pe zi; miscare fac cand apuc, sigur sambata si duminica urcat pe munte, iar mancat diferentiat, sigur baby!! ma doare capul de cum arata jurnalul meu, daca vreau sa caut ceva ce am mancat mai demult imi ia cateva minute pana gasesc; de trecut in spreadsheet nu le trec ca mi-e lene sa le scriu, am unul inceput de ceva vreme, dar ne-continuat )).gif

Mai am o intrebare: la calculul punctelor pt activitatea fizica desfasurata, formula respectiva,"timp (minute) x greutate (in kg) : 560" e generala sau e doar pt tae-bo? Ca nu stiu cu cat sa punctez urcatul pe munte... in lista e punctajul numai pt alipinism catarare.
Frumoase cizme ti-ai luat, imi plac cele cu blanita mai mult ca-s satula de cizme negre smile.gif

So... Himere... m-a dat pe spate a treia poza )).gif super!! Aratati foarte bine impreuna smile.gif felicitari pt creatie sotului, cat la suta a fost contributia ta? smile.gif

Pisik, va tin si eu pumnii stransi tare de tot wink1.gif bafta mare!!!

Deea, ai o luptatoare mica )).gif ma intrebam oare poza a fost facuta numai pt fetita sau si pt decolteul doamnei? biggrin.gif )).gif

Ramona, mi-au placut pozele. Foarte frumos costumul wink1.gif

La Multi Ani Dilly! sa ne traiesti haninoroc.gif party.gif sa ai parte de ce-ti doresti tu in viata yeah.gif

Himere, ms pt lista monti... cred ca incerc si eu sa combin, nu stiu cata rabdare o sa am sa tin cont si de regulile astea, dar parca suna a ceva ce am citit mai tot timpul, in leg cu o alimentatie sanatoasa si combinarea alimentelor.

La bauturile racoritoare sunt interzise si cele diet/light? Eu sigur combin grupa 2 cu grupa 3 la fiecare masa de pranz, nu pot sa ma abtin )).gif Am intrebat-o pe Jo (soacra - ce nu-mi place cuv asta, prea are o conotatie negativa) ce sa aduc eu pt masa de Ziua Recunostintei si a zis ca se mai gandeste la meniu, ca cu toti la dieta nu mai stie saraca cum s-o dea sa fie bine )).gif cred ca o sa ma iau dupa lista asta si o sa-i dau o idee de combinatii...

Ella... am facut eu kilo kick acum cateva luni, dupa o stagnare de 2 saptamani si nu mi s-a parut scarbos smile.gif

Raluk, kilo kickul se face dupa cel putin 2 saptamani consecutive de stagnare. Tu abia ai inceput dieta, mai ai putintica rabdare smile.gif

Hmm... himere, sigur in 2 luni jumate ai dat jos 12 kg... mie-mi vine cam greu sa cred, mi se pare prea rapid pt ww... parerea mea.

Si acum pt amuzament Un tip isi sperie nevasta la 2 dimineata cu costumatia de Darth Vader

Raportul meu pe scurt, intru mai tarziu cu detalii, ca acum sunt bizi cu sf de luna etc...
m-am mentinut in puncte si la sf saptamanii, cantarul arata acelasi nr de kg, o pun pe seama hiking-ului
emu
CITAT(annaiss_derrian @ 06-11-2006, 02:26 PM) *
2 buc de pui, cam cat o palma amandoua, erau prajite in ulei insa le-am scurs f f bine - cat sa le punctez???

Pui prajit cu pielita 1/2, 370g 12,5 Points
Pui prajit fata pielita 1/2, 280g 5 Points

Am vazut ca deea a spus ca e negatit... daca era negatit de ce s-ar mentiona faptul ca-i prajit eusa_think.gif ? cateodata ma pierd si eu in lista asta, de-aia incerc pe cat posibil sa evit prajelile.
bebeingeras
fetelor ziceti-mi si mie unde sunt pozele de la intalnirea voastra ca nu mai stiu si vrea si sexy sa le vada unknw.gif pupic.gif pupic.gif fetele vesele
himere2005
la subiectul intilnirea neuronilor a postat nessie un link catre album sau mai sunt si la galerie foto

o seara placuta va urez pupic.gif
monic, cu tine mai discut, de abia astept sa te intorci in tara
MagdaC
pup fetele de noapte buna...
vise frumoase pupic.gif
Anna
Multumesc mult fetelor pupic.gif .
E cam alambicata treaba cu puiu asta biggrin.gif, el a fost prajit cu pielita cu tot, dar nu am mancat-o, il pun la 6 pct si sper sa fie bine ( economisesc si eu puncte pt nazbatiile din weekend).

Maine insa merg la facultate de la 10 la 18, aici vine greul dietei,....CE MANANC?? Ca nu pot sa ma car cu mancare dupa mine, pot sa iau cel mult cateva sandwisuri si banane ..fructe, in rest? huh.gif blink.gif
Voi cum vrocedati in cazul asta?
ady_raluk
va doresc noapte buna tuturor...ca ne-au mai ramas visel frumoase cu placinte, sarmalute, mamaliguta, niste slanina cu branza si ceapa....etc...ca sa nu mai vb de pizza
pupici la fete pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Eu.
revin cu meniul meu de azi, prima zi de WW

MD
-2 banane - 3p
-cafea cu lapte - 0.5p

PRANZ
-salata (verde+cascaval, 1 ou, rosie, piept de pui) - 9.5p

GUSTARE
-chips mere - 0.5p
-1 mandarina - 0p

CINA
-70g paine - 3.5p
-salata de conopida cu usturoi si iaurt 0,1% - 0.5p (iaurtul)
-ardei copti - 0.5p (pt ulei)

TOTAL
18P din 19 wink1.gif

sunt suparata in seara asta ....pe tatal meu l-a muscat rau un caine si momentan e imobilizat la pat fiindca nu-si poate lasa piciorul in pamant sorry.gif
Eu.
dry.gif am aparut eu si toata lumea a disparut sorry.gif

fug in pat si eu.
am facut o baie fierbinte cu saruri si spuma muuulta; ma duc sa ma cremuiesc si sa motai cu o carte in brate lol.gif
o noapte frumoasa tuturor!
emu
CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 02:23 PM) *

emu, ce-i cu tine la ora asta? de fapt ce ora e la voi? huh.gif blum.gif

cred ca era pe la pranz, scuze n-am vazut ca m-ai intrebat atunci )).gif

May am uitat sa te felicit pt kg date jos, bravo floare.gif ... la cat mai multe... eliminate binenteles smile.gif
emu
CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 02:36 PM) *
voi ce aveti de gind sa le luati celor din familie, prietenilor de Craciun?

eu din start nu ma pricep la cadouri, asa ca m-ai nimerit rau de tot cu intrebarea asta... de fapt si-a facut culcus in creieras de mai de mult, numai ca n-am un raspuns inca blink.gif nu stiu nici macar ce vreau pt noi acum, ca m-am lamurit si cu aparatele foto, prea mult pt buzunarul nostru )).gif

Sa continuu ca mai devreme abia am apucat sa scriu ceva )).gif ca a trebuit sa plec. Himere luasem o pauza scurta mai devreme (Ro e cu 7 ore inaintea coastei de est a americii) si... cum aveam chef mare mare de scris la lume... m-am bagat in seama )).gif am vazut ca ai spus ca de fapt ai slabit 10kg cu ww in 2 luni jumate... mi se parea shock.gif 2 kg de grasime pe saptamana. Bravo tie!!! Esti norocoasa sa ai asa un metabolism bun.

Io, de exp, in prima faza de ww am slabit de la 64 la 55 in 3 luni (perioada in care am facut si-un kilo kick, nu mai tin minte daca a avut efect, ca am pierdut notitele de atunci), apoi a venit ziua mea si multe mese in oras pt dif motive si fara motiv cateodata )).gif (de care ajunsesem sa prind frica )).gif ca mi-era greu sa rezist unor anumite ingrasacioase, pe care nu le voi mentiona aici) deci pauza vreo 3 luni, pana-n august, cand am revenit cu forte nu chiar noi )).gif dupa cum s-a vazut, ca am lasat-o balta vreo 3 saptamani blushing.gif Am reusit sa ajung aproape de 55, asa ca stau bine... pe ele )).gif

Incerc sa-mi imaginez cum ti-a socotit Miha punctele din salata gigelu lol.gif cat a durat pana le-a pus cap la cap, ai avut nedumeriri in timpul procesului? )).gif Mai nasoala vestea despre tatal tau... cat de grav e? Cred ca numai de vizitat doctori nu avea chef tatal tau. Era cainele vreunui cunoscut sau de pe strada?

M-a apucat foamea, ma duc sa fac o salatzoaie de 5p; pana acum am mancat:
un sandvis facut din: 2 fel de paine 2p, 1 lingura maioneza 3p blushing.gif (asta ca am calculat-o, ca daca puneam ca in lista iesea cu un punct mai putin) si 1/2 banana 0.5p = 5.5p
1 pahar lapte 1.5p
salata din: cartofi fierti 2p, morcovi rasi, ardei rosu, ceapa, telina 0p, cu 3 lingurite smantana 1.5p si 1 lingurita mustar 0p = 3.5p
salata mica din salata verde cu castravete si 1/2 ou 1p, 1 lingurita miere 0p si 1 lingurita mustar 0p ( nedumerire: trebuie sa punctez mustarul asta sau nu? ca am mai avut mustar in meniu mai devreme)
-------------------------
total pana acum 11.5 p sau chiar 12, depinde de a doua lingurita de mustar )).gif

hug.gif
daconst
Neatza buna!
Vad ca nu s-a trezit nimeni inca asa ca fac repede cafelute si ceai pentru toata lumea...sper sa nu fac zgomot prea mare pe aici. )).gif

Vad ca ieri ati avut chef de scris,nu gluma...si toata lumea constiincioasa a stat in puncte.Bravo voua si daca mergeti in ritmul asta veti fi niste sexoase de Revelion. wink1.gif

Ma tot gindeam la Himere cu kg de dupa sarcina...cred ca le-ai dat jos si ca erau kg adunate in astea 9 luni,altfel cu WW nu se slabeste atat.Stiu multe tipe care au slabit dupa sarcina fara regim doloc,mai ales daca alaptau.
Eu sper sa reusesc in 2-3 luni sa dau tot jos cu WW si sport,ca daca slabesc prea brusc ramane pielea lasata,nu Himere?Parca as incerca sa nu slabesc din prima tare. blushing.gif

Tulip,pe unde esti?Oare te lupti cu virusii?Hai la cafeluta ca ne lipsesti.
ramonavlas
Buna dimineata. Cine face azi cafea,ceai? Ca eu sigur nu.......imi pica ochii in gura, dar as bea un ceai. Daca se ofera cineva sa faca, beua, daca nu.....asta e, beau diseara.
M-am cam infometat ieri da nu imi pare rau deloc......
M-a intrebat cineva (Himere, parca) de ce nu fac kilo-kick-ul. Pai eu nu stagnez, la mine daca mananc o zi si nu calculez, se pun 1-2 kg inapoi. Bine, le dau jos repede, - zile, dar acum m-am enervat rau si am trecut la faza asta. Luni dimineata aveam din nou 91, azi dimineata, 90. Mai fac azi foamea si apoi sa vad ce zice cantarul........
V-am pupat si va doresc o zi ....calduroasa, ca la noi e un friiiiiig.

Daconst, multumesc mult de ceai......deci daca nu am avut chef sa fac......mi-a sarit cineva in ajutor..... pupic.gif
daconst
Cu multa placere,Ramona...daca tot sunt matinala pe aici,mai fac si eu cit pot.Ca de luna viitoare abia o sa ma tarai pe aici de balena ce-oi fi. )).gif
Ti-ai facut planurile de Revelion?Ma tot gindesc la tine daca vine Potentialul cu tine...sau? blushing.gif
himere2005
buna dimineata fetelor
dana, ai perfecta dreptate, ca acum...greu se mai misca cintarul...recunosc ca nici eu nu tin cu sfintenie in fiecare zi, dar parca nu ma asteptam sa mearga asa de greu. miine e mihail si gavril, e ziua tatalui meu si a fratelui lui dan si nu stiu daca ma incadrez ca nu stiu ce o sa maninc pina seara ca sa adun puncte. mad.gif sunt o fomista cow.gif ...singura metoda ca sa nu-mi fie foame e sa am activitate tot timpul sau sa fiu plecata de acasa
daconst
Himere...ma recunosc pe mine cind povestesti.Daca stau acasa,gasesc ceva de mancare mereu,dar daca bantui prin oras reusesc sa stau si o zi intreaga nemancata.Solutia:slabesc daca am bani de cumparaturi. lol.gif
Deci maine sarbatoare?Hmm,e si ziua sotului...bine ca nu stie. )).gif
Iar cu cadourile sunt in urma,dar si cind isi gaseste ceva sa-i placa ma baga in gaura...ca el vrea mereu electronice sau instrumente muzicale...asa ca acum astept sa se mai stranga ocaziile pina la viitorul cadou.De ziua lui i-am spus ca a primit fi-su cadou. grin.gif
Sa vedem de ziua mea...doar ca eu momentan nu-mi doresc chiar nimic si asta ma enerveaza. sad.gif
himere2005
cred ca o sa maninc o groaza de paste, cartofi fierti si legume, dupa fructe nu prea ma omor, dar o sa maninc si asa ca sa mai salvez din puncte. eu nu stiu daca am mincat vreodata sub 17p, in plus, in we sigur depasesc

eu cred ca o sa mai dureze citeva luni asta cu doritul. singurele chestii pe care o sa ti le doresti vor fi asa: sa slabesti ca sa te simti atragatoare, odihna si timp pentru tine, libertate. cam citeva luni o sa dureze toata chestia asta, cam 3 cred eu, dupa care, usor, usor iti revii la normal. cred ca sotul tau ar zice multam sa ramii asa, adica sa nu-ti mai doresti sa cheltui lol.gif
himere2005
sotul tau stie sa cinte la vreun instrument? asta e pasiune, nu?
ALICE
Neata fetelor!Eu azi incerc sa si muncesc,am "rusii" in vizita si incerc sa suport durerile astea nasoale.Bine macar ca n-am sefi azi. wink1.gif
himere2005
mihaella, nu ne zici nimic despre tine? give_rose.gif

pisik, astazi tinem pumnii. cine stie, poate tot raul va fi spre bine rolleyes.gif
tulip cred ca are probleme cu calculatorul sau netul de nu a mai dat ea nici un semn
antonia05
Neatza!Iata am reusit sa scriu si eu>Am mai intrat scurt sa va citesc si cam atat.Eu am vineri examenul la cosmetica si trebuie sa invat teoria.Mai am si anatomia care nu mi place de nici o culoare.Dupa cate am mai citit pe aici am vazut ca a fost ziua lui Dilly.Chiar daca poate e tarziu LA MULTI ANI SI TOT CEEA CE TI DORESTI!!! floare.gif hug.gif In rest nu am ce sa va povestesc.Asa ca ma intorc la lectiile mele si tinem legatura.Tineti mi pumnii sa iau 10. biggrin.gif Pupici si o zi minunata va doresc!!! floare.gif hug.gif pupic.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 07-11-2006, 10:36 AM) *

sotul tau stie sa cinte la vreun instrument? asta e pasiune, nu?

Al meu cinta intr-o formatie...e chitarist,dar mai cinta si la orga de placere.Noroc ca are camera lui unde repeta ca eu deja ii cunosc repertoriul. grin.gif
Muzica e un hobby de-al lui...dar daca mai ies si banuti din el cu atat mai bine. wink1.gif
Pisik
Neatza!
Eu ieri am stat fix in puncte, nu am reusit sa pun deoparte nimic, ceea ce e f f rau pt ca am multe incercari sapt asta.....sper sa reusesc totusi sa nu depasesc.
Ctantarul iar zicea de bine de dimineata, Dumnezeu il mai intelege. Incet incet revin la greutatea de la nunta si apoi iar pe cai pana la 64 momentan, ca pe urma mai vedem...
Aseara ne-am luat bicicleta eliptica si a montat-o iubi, sa vedem ce branza facem cu ea... dry.gif
Fetele, am emotii pt babuin, ca la 8,30 s-a dus acolo, Doamne ajuta! Diseara poate ajungem si noi la un film ceva sau direct acasa la "biciclit" )).gif
Sa stiti ca si eu am slabit repede cu WW prima data, 12 kg in 2 luni jumate, dar nu mai am eu norocul asta.... sad.gif
Ramona, eu zic ca ti-ai obisnuit organismul destul de prost, doar cu anumite alimente si putine; acum daca mananci 2 zile normal, adica nu enorm, dar sa zicem o friptura la tava cu piure, o prajiturica normala, o felie de paine, etc. te ingrasi automat. Sper sa nu te suoeri pe mine dar poate ar fi bine sa il obisnuiesti si cu altceva....
Eu dimineata am papat asa:
-2 felii toast de dieta - 2p
-branza vaci aprox 50gr - 1p
-miere aprox 4 lingurite - 1p
-lapte 0,1% aprox.200ml - 1p
Deci 5 pcte.
Azi mai am: pulpita depui dezosata - 2,5p; iaurt zott light cu fructe - 2p; felii de grau - 2,5p; chipsde mere, fructe, banana - 1p, iaurt cu 0,1% - 0,5p...sper sa pot economisi, sa vedem
Pupici dulci si multumim de incurajari (multumiri speciale pumnisorilor Alexiei)
himere2005
ce pregatiti voi in general la Craciun (mincare, accesorii) si cum se deruleaza "petrecerea" de ajun?

antonia sa fii fata studioasa si sa iei coronita )).gif
daconst
Antonia,bafta multa la examen...te asteptam cu 10 la raport. naughty.gif

Ramona,Pisik are dreptate cu alimentatia ta.Am trecut si eu prin asta si era graoznic sa nu pot sa manac nici macar o zi ce pofteam ca deja se vedea la cintar.Mai bine un WW de durata fara slabit spectaculos,decit un ingrasat brusc dupa diete severe. blushing.gif

Pisik,mult noroc la babuin. pupic.gif
himere2005
dana, m-ai bulversat total wacko.gif . eu am crezut ca sotul tau este intr-un post de conducere la o firma, are fata de om de afaceri. nu mi-l inchipuiam artist nici de fel. inseamna ca e un om sensibil, in spatele imaginii de om serios
bebeingeras
antonia bafta multa la examen, sa vii cu o nota mare pupic.gif hug.gif

daconst
CITAT(himere2005 @ 07-11-2006, 11:08 AM) *

dana, m-ai bulversat total wacko.gif . eu am crezut ca sotul tau este intr-un post de conducere la o firma, are fata de om de afaceri. nu mi-l inchipuiam artist nici de fel. inseamna ca e un om sensibil, in spatele imaginii de om serios

lol.gif lol.gif
Hai ma,chiar?ma vedeai pe mine maritata cu un bastan? lol.gif Sa-mi impart sotul cu munca lui?No way!
Asta e diferenta,Himere ca aici si omul de rand are tot ce isi permit doar cei bogati in Ro.Asta e realitatea,din pacate.
Aici nu poti sa-ti dai seama cine are bani sau nu...toti oamenii isi permit un trai decent si n-ai sa-i vezi ca ies in evidenta cu ceva.Sunt modesti si nu discuta niciodata despre bani,adica cit cistiga.Asta e vazuta ca de prost gust aici.Care-l vezi ca deschide subiectul bani...ala sigur e strain,din est mai ales. blushing.gif
Noi suntem oameni obisnuiti cu venituri medii,cu hobby si pasiuni pe care ni le respectam.Nimic iesit din comun. blushing.gif
himere2005
dana si iti spun si la ce departament "lucreaza" lol.gif aprovizionare sau distributie lol.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 07-11-2006, 11:17 AM) *

CITAT(himere2005 @ 07-11-2006, 11:08 AM) *

lol.gif lol.gif
Hai ma,chiar?ma vedeai pe mine maritata cu un bastan? lol.gif Sa-mi impart sotul cu munca lui?No way!
Asta e diferenta,Himere ca aici si omul de rand are tot ce isi permit doar cei bogati in Ro.Asta e realitatea,din pacate.
Aici nu poti sa-ti dai seama cine are bani sau nu...toti oamenii isi permit un trai decent si n-ai sa-i vezi ca ies in evidenta cu ceva.Sunt modesti si nu discuta niciodata despre bani,adica cit cistiga.Asta e vazuta ca de prost gust aici.Care-l vezi ca deschide subiectul bani...ala sigur e strain,din est mai ales. blushing.gif
Noi suntem oameni obisnuiti cu venituri medii,cu hobby si pasiuni pe care ni le respectam.Nimic iesit din comun. blushing.gif

Adica voi sunteti niste fericiti pt noi, dar niste oamnei absolut normali, de fapt.
Intr-adevar, am fost si eu in Italia si Germania si totul curge atat de linistit, iar oameni cu servicii considerate aici "josnice", acolo isi permit "luxuri de bastani" la noi. De exemplu, femeia care face curat la socrii mei in rezidenta (un bloc-hotel, de apartamente pt cei care lucreaza acolo) este o doamna, care isi face vacantele numai pe Coasta de azur sau in locatii exotice. si este femeie de serviciu, dar acolo este tratata ca un om si isi permite lucruri normale, pe care aici un om care lucreaza pe un post mediu (sau chiar middle management) nu si le permite. trist dar adevarat. Mama dupa "n" ani de munca intr-o pozitite zic eu intelectuala (este redactor muzical si face emisiuni) nu isi permite nici macar 3 zile la munte fara sa dea apoi din colt in colt.... sorry.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 07-11-2006, 11:33 AM) *

dana si iti spun si la ce departament "lucreaza" lol.gif aprovizionare sau distributie lol.gif

Mama,Himere...m-ai dat gata. lol.gif
Al meu e un sensibil si romantic incurabil...noroc cu mine realista cu picioare bine infipte in realitate. devil.gif
himere2005
mai dana, am impresia ca, camasa aia cu dungi verzi m-a dus in eroare lol.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 07-11-2006, 11:46 AM) *

mai dana, am impresia ca, camasa aia cu dungi verzi m-a dus in eroare lol.gif

Mare figura esti. lol.gif lol.gif

Pisik,ai mare dreptate...aici n-o sa vezi nicio diferenta intre un director si o femeie de servici...privat ma refer.Ambii sunt la fel de respectati si se poat imbraca la fel de bine.Ba se intampla sa vezi oameni care cistiga mai bine,imbracati mai prost.Si asta doar pentru faptul ca nu dau importanta la cum arata...au alte valori dupa care se ghideaza in viata.
peach
Dyllimache ce-ai primit? w00t.gif
alina obsy
Neata!
himere2005
ella, nu mi-ai spus cum de te-ai hotarit pina la urma la avocatura? e prea mult stress cu ciobul pe care il ai?

pisik, mama ta e redactor muzical la vreo emisiune cunoscuta?
nusarich
buna dimineata tuturor!

munca multa, am citit pe bucatele ce-ati mai scris.
antonia, bafta la examen!
pisik, bafta babuinului! va tin pumnii!

ma citesc, intre picaturile de job...
Pisik
CITAT(himere2005 @ 07-11-2006, 12:13 PM) *

ella, nu mi-ai spus cum de te-ai hotarit pina la urma la avocatura? e prea mult stress cu ciobul pe care il ai?

pisik, mama ta e redactor muzical la vreo emisiune cunoscuta?

ea lucreaza la radio romania international, care emite numai in strainatate; este in cadrul radiodifuziunii
Ella79
Neata fetelor!! Azi ma duc la birou mai tarziu, ca am o sedinta pe la 8 seara, asa ca am dormiiiiit pana acum! Si ma simt asa de bine!
Himere, multumesc pentru ticker!! Cu toata rusinea, l-am pus sa il vada toata lumea. E aiurea rau ca am luat atatea kilograme atat de repede, dar eu nu ma descurajez. Am alte probleme pe cap decat sa fac depresii din cauza kilogramelor. In plus, sincer va spun, nu am complexe. Ma simt sexy asa cum sunt. Poate la asta contribuie si faptul ca imi place sa fiu mereu aranjata si ingrijita. Atata vreme cat inca mai primesc complimente de la barbati inseamna ca situatia e sub control )).gif
Cu avocatura... e poveste veche. In familia mea toata lumea e avocat. Bunicii, parintii si fratele meu. Eu am fost o rebela, am ales alt domeniu, am stat 2 ani in Italia sa studiez istoria culturii si civilizatiei. Am fost o boema, o visatoare, am facut fix ce mi-a dictat sufletul. Ulterior am ajuns sa fac proiecte Phare pentru ca stiam limbi straine si pentru ca, de gura parintilor, am facut si facultatea de drept. Iar acum imi place extrem de mult ce fac, insa in ultima vreme ma gandesc tot mai des ca ar fi comod sa lucrez cu familia mea, sa stiu ca banii pe care ii castig prin munca mea ajung in familie, nu la altii. E posibil sa nu ma fac avocat, ci sa facem impreuna o firma de consultanta si sa fac proiecte pe Fonduri Structurale.
himere2005
asa si trebuie ella, ma bucur pentru voi. eu tare mi-as fi dorit sa avem o afacere in familie la care toata lumea sa se implice, dar n-a fost sa fie, sau, in orice caz, nu cu parintii mei. ei sunt electrician, respectiv asistenta de laborator si s-au obisnuit cu program de 8 ore, fara foarte multa bataie de cap. e greu sa lupti de unul singur.
soranutza
Neata cheer.gif cheer.gif Vad triplu de somn, cred ca-mi arunc telefonul pe geam, de la 8 tot suna devil.gif

Dana, sa stii ca si eu mi-l imaginam pe Mihai tot un fel de business person ! grin.gif rolleyes.gif unsure.gif
Ella79
Maine e ziua babuinului, ca il cheama Mihai. Ceva idei de cadou?
daconst
Ella,imi place cum gindesti...bravo tie. give_rose.gif
Vei slabi cu siguranta cind vei vrea tu intr-adevar.

Mama,Sorana si tu? lol.gif
Ce va apuca,mama pe toate?ca el saracu e omul pacii... lol.gif
La tine de la ce camasa te-o fi dus gindul intr-acolo? lol.gif
Pisik
CITAT(soranutza @ 07-11-2006, 12:35 PM) *

Neata cheer.gif cheer.gif Vad triplu de somn, cred ca-mi arunc telefonul pe geam, de la 8 tot suna devil.gif

Dana, sa stii ca si eu mi-l imaginam pe Mihai tot un fel de business person ! grin.gif rolleyes.gif unsure.gif

Si eu la fel blushing.gif
Se pare ca avem totusi mentalitate "romaneasca" fetelor huh.gif
himere2005
e foarte greu cu babuinii astia. al meu isi doreste in general numai piese de calculator, dar eu ii mai cumpar cite un pulover sau ceva de imbracat. am inteles ca la tine nu e cazul ella, ca e pedant si nu e nevoie sa tragi tu de el. are vreo pasiune ceva? aici cred ca trebuie sa te orientezi.
eu pentru miine ma duc la tata si fratele lui dan cu cite un tort si o sticla de sampanie. oricum ei nu cred ca ne invita, dar ne ducem noi pe la ei in vizita un pic si plecam
daconst
Mey,deci are un servici bun,lucreaza in halat alb,poate in curand va fi avansat ca a facut si o scoala aici...deci e putin peste medie,dar nu asa cum va imaginati. blushing.gif
Eu.
'neatza!

antonia, spor la invatat si bafta multa la examen! pupic.gif
Pisik, tinem pumnii babuinului; sa dea Domnul sa iasa lucrurile asa cum va doriti. floare.gif

gata, am fugit la job; ne "vedem" mai tarziu
o zi buna tuturor
soranutza
Nu stiu de ce, poate pentru ca-s inconjurata de oameni de afaceri toata ziua si aveam impresia ca i se potriveste de minune profilul. Acum realizez ca de fapt n-am intrebat niciodata ce face, ca eu eram sigura (in subcontient) ca stiu ce face grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.