CITAT(himere2005 @ 06-11-2006, 02:36 PM)

voi ce aveti de gind sa le luati celor din familie, prietenilor de Craciun?
eu din start nu ma pricep la cadouri, asa ca m-ai nimerit rau de tot cu intrebarea asta... de fapt si-a facut culcus in creieras de mai de mult, numai ca n-am un raspuns inca

nu stiu nici macar ce vreau pt noi acum, ca m-am lamurit si cu aparatele foto, prea mult pt buzunarul nostru
).gif)
Sa continuu ca mai devreme abia am apucat sa scriu ceva
).gif)
ca a trebuit sa plec.
Himere luasem o pauza scurta mai devreme (Ro e cu 7 ore inaintea coastei de est a americii) si... cum aveam chef mare mare de scris
la lume... m-am bagat in seama
).gif)
am vazut ca ai spus ca de fapt ai slabit 10kg cu ww in 2 luni jumate... mi se parea

2 kg de grasime pe saptamana. Bravo tie!!! Esti norocoasa sa ai asa un metabolism bun.
Io, de exp, in prima faza de ww am slabit de la 64 la 55 in 3 luni (perioada in care am facut si-un kilo kick, nu mai tin minte daca a avut efect, ca am pierdut notitele de atunci), apoi a venit ziua mea si multe mese in oras pt dif motive si fara motiv cateodata
).gif)
(de care ajunsesem sa prind frica
).gif)
ca mi-era greu sa rezist unor anumite ingrasacioase, pe care nu le voi mentiona aici) deci pauza vreo 3 luni, pana-n august, cand am revenit cu forte nu chiar noi
).gif)
dupa cum s-a vazut, ca am lasat-o balta vreo 3 saptamani

Am reusit sa ajung aproape de 55, asa ca stau bine... pe ele
).gif)
Incerc sa-mi imaginez cum ti-a socotit
Miha punctele din salata
gigelu 
cat a durat pana le-a pus cap la cap, ai avut nedumeriri in timpul procesului?
).gif)
Mai nasoala vestea despre tatal tau... cat de grav e? Cred ca numai de vizitat doctori nu avea chef tatal tau. Era cainele vreunui cunoscut sau de pe strada?
M-a apucat foamea, ma duc sa fac o
salatzoaie de 5p; pana acum am mancat:
un sandvis facut din: 2 fel de paine 2p, 1 lingura maioneza 3p

(asta ca am calculat-o, ca daca puneam ca in lista iesea cu un punct mai putin) si 1/2 banana 0.5p =
5.5p1 pahar lapte
1.5psalata din: cartofi fierti 2p, morcovi rasi, ardei rosu, ceapa, telina 0p, cu 3 lingurite smantana 1.5p si 1 lingurita mustar 0p =
3.5psalata mica din salata verde cu castravete si 1/2 ou
1p, 1 lingurita miere 0p si 1 lingurita mustar 0p ( nedumerire:
trebuie sa punctez mustarul asta sau nu? ca am mai avut mustar in meniu mai devreme)
-------------------------
total pana acum 11.5 p sau chiar 12, depinde de a doua lingurita de mustar