Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
alina obsy
De unde luati chipsuri de mere?
Inca mai astept rasp cu gemul dietetic; chiar daca nu-s prea activa pe forum, sunt sigura ca-mi veti raspunde.
Mersi
himere2005
alina, gemul dietetiv parca facea si el parte din alimentele alea permise. cite lingurite ai mincat? in rest stiu ca se puncta. dilly, bubbles maninca gem dietetic, poate iti raspund ele

peach, mie mi se face foame dupa 5 minute daca nu beau suficiente lichide
Pisik
CITAT(alina obsy @ 07-11-2006, 02:29 PM) *

De unde luati chipsuri de mere?
Inca mai astept rasp cu gemul dietetic; chiar daca nu-s prea activa pe forum, sunt sigura ca-mi veti raspunde.
Mersi

chispurile de mere sunt luate din carrefour, sunt la rafturile cu chipsuri ingrasacioase dar sunt pur si simplu mere deshidratate, sunt f bune si satisfac nevoia de rontaiala si de dulce
gemul dietetic de la arovit are 0,1p/lingurita
Nessie
CITAT(Pisik @ 07-11-2006, 12:37 PM) *
chispurile de mere sunt luate din carrefour, sunt la rafturile cu chipsuri ingrasacioase dar sunt pur si simplu mere deshidratate, sunt f bune si satisfac nevoia de rontaiala si de dulce
gemul dietetic de la arovit are 0,1p/lingurita
Eu in Cora gasesc chipsurile de mere la raionul de fulgi integrali.
bubbles
nu ma mai duc azi la sala..ma duc maine cu babuinul )).gif si`asa imi era lene..nush ce sa mananc..pan ackm am un 3in1 1.5p si un ceai instant 1p..tb sa vad sa imi fac lista...plus k ma doare bultica...k nu pot iesi sad.gif
himere2005
bubbles, pai tu maninci ceva ca sa iesi? )).gif
bubbles
gemul dietetic este in lista cu alimentele cu 0p parca 2 lingurite...cel de la arovit dupa calculele mele are 0.09p lol.gif adik 0.1p cum a zis si ness naughty.gif
himere2005
pentru cele care au pofta nebuna de dulce, sa stiti ca eu mi-am luat zaharina si mai pun in ceai, ness sa-mi mai treaca pofta. au 0 calorii )).gif
bubbles
pai ieri am mancat un pic de crenvust,painica biggrin.gif o clatita si suncutza de aia de la agricola..o sa beau niste ceai verde sa isi dea drumul ca imi arata 62.7 kg cantarul sad.gif dar cred ca din cauza constipatiei nu?
himere2005
te-ai ingrasat de la cirnatul ala bubbles )).gif nu vezi ca maninci prea mult lol.gif
bubbles
da ... mama soacra...ea e de vina lol.gif nu numai de la carnat ca am mancat siniste prajiturele biggrin.gif tb sa fiti voi lng maine sa imi dat una bine peste gura cuplu.gif bataita.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 07-11-2006, 02:43 PM) *

te-ai ingrasat de la cirnatul ala bubbles )).gif nu vezi ca maninci prea mult lol.gif

da, chiar, eu sunt curioasa pe ce isi consuma bubbles miliardele de puncte stranse in timpul saptamanii )).gif
bubbles
dar nici nu stiu ce era ala..carnat,crenvust )).gif la magazin scria crenvust biggrin.gif as manca iaurtu` dar numai din obligatia k tb sa mananc ca imi simt stomacul plin si nu mi`e pofta de nimik ... mi`am mai lluat 2 piersicutza azi biggrin.gif
himere2005
eu cred ca nu prea consuma. le stringe acolo, la ciorap. mai bubbles, nici macar sa le investesti in ceva nu poti, pune mina si maninca sau mai da si la altii care mor de foame tot timpul lol.gif
bubbles
himere iti dau cate vrei )).gif imi mananc acum iaurtu cu ctaeva cereale fitness biggrin.gif ink 1.5p
am pana acum 4p si tb sa ma mai mananc cam de 10 p )).gif
cred ca mananc 3 fish fingers 3p
orez si grau expandat 2.2p
2 felii de suncutza 2p
1 mar 0p
2 piersici 0p
o lgta gem 0p
si cam atat totalul e de 11.2p
fara dulce azi k ieri am comis`o cu o nap joe sad.gif
himere2005
oameni buni, mai deschideti si voi "gura" )).gif sau propuneti un subiect...ca sigur gasesc ce sa comentez blum.gif
bubbles
)).gif eu am fost pe tron si mi`am mai revenit un pic...am gasit un pui de catelush pikinez la matusa pr meu si il iau sa i`l duc bunikmii k ii e urat fara noi si fara catelusa care am avut`o 14 ani sad.gif
MagdaC
pup fetele

meniul meu de azi:

paine 2
cascaval 1,5
unt 0,5
gem diet 0,5 (eu il punctez, ca prea e dulce )).gif )
cafea 1

cafea 1
cioco 1 (of, colegele astea....dar macar era amaruie...cioco, nu colega )).gif )

struguri 3
pui 2
mazare + porumb 2

Total: 14,5 din 18
Diseara merg la sala cheer.gif

Nu am reusit sa citesc din urma, sunteti tare vorbaretze )).gif Abia tin pasul cu voi peste zi )).gif
S-a mai intamplat ceva notabil? pliz?

pupici
himere2005
deea si ce vreti sa deschideti in spatiul pe care urmeaza sa il inchiriati?
ramonavlas
Da aveti chef de scris, nu gluma.......
Eu am invatat putin, am facut o baie rapida, mi-am pus parul pe bigudiuri, am vorbit cu Potentialul si acum ma apuc din nou de invatat.
Da mi-e o foame...........cred ca bag un pachet de grisine .....
Pt voi spor la scris sa am cu ce ma delecta in pauze...........
bubbles
poze...sper sa mearga biggrin.gif
http://new.photos.yahoo.com/all_photos
alina obsy
Va multumesc pt raspunsuri! pupic.gif
Monic
Eu plec in 10 minute la servici
Hai sa va spun ce am facut azi de dimineata. M-am facut de RUSINE la doctor blushing.gif
Sa va spun istoricul: in urma cu 2 ani am avut o cistita care s-a extins in 'sus' si mi s-a inflamat 1 rinichi de am stat 1 saptamana la pat fara a putea sa ma intorc de pe o parte pe cealata sau sa ma duc la WC singura. Atunci mi-a trecut cu antibiotice, dar de atunci... fac pipi destul de des, cateodata din sfert in sfert de ora si am si dureri daca ma racesc putin. Am facut nspe mii de analize am fost si la ginecolog, mi-au facut si testul Papanicolau, teste de urina, de sange, echo, de toate. Nu mi-au descoperit nimic!!! mad.gif
Faza e ca imi spun simptomele care sunt enervante mad.gif si rusinoase sad.gif si astia imi spun ca totul e OK nu am nimic!!! Mi-e si rusine de mor ca m-am dus la medic si de fapt ala se uita la mine ca la o nenormala mad.gif careia ii face doar placere sa mearga la doctori.
Cred ca voi cere o trimitere la nebuni, poate acolo descopera ca ma vreo pasarica pe creier. sad.gif Bineinteles, simptomele raman... dar daca doctorul spune ca sunt perfect sanatoasa, suport si durerea, si rusinea de a vizita toaleta mult prea des sorry.gif
Ella79
Eu am ajuns la birou si mi-am bagat capul in niste rapoarte. Fug imediat sa-i caut babuinului cadou.
himere2005
bubbles, nu reusesc sa le vad. le-ai dat public?
Ella79
Monic, nu esti tu de vina. Si n-ai de ce sa te simti prost ca mergi la medic. Asta e semn de civilizatie si de educatie, nu de altceva.
Nu e normal sa faci pipi si sfert in sfert de ora...
bubbles
himere incearca acum pupic.gif
monic si eu am patit ca tine si am luat 2 aptamani neoxazol...medicament rmanesc...dar nu am ami avut probleme de atunci...sil`am luat fara prescriptie de la medic...si am facut bai fierbinti numai jos ... smile.gif
himere2005
este o reclama pentru infectii urinare, Urinal se numeste. poate te mai intresezi si tu. nu stiu daca e bun sau nu. si eu am avut probleme, dar de cind beau suficiente lichide si stau la cald e mult mai bine. si mai faceam bai de abur in zona cu ceai de coada calului
bubbles
himere vezi sa nu fie bia pe lng tine sa nu aiba saraca cosmaruri apoi cu baba cloantza de mine lol.gif
himere2005
nu am reusit inca sa le deschid. dar tu daca dai click pe link iti ia?
bubbles
http://new.photos.yahoo.com/all_photos
Monic
Ce bine ca va am pe voi... pupic.gif
Chiar trebuie sa fac ceva, pt ca eu STIU ca ceva nu e ok, degeaba imi spun medicii altceva. Azi de ex. am fost la Urologie, s-a uitat ala cu echo si la analize si mi-a dat verdictul ce nu reiese cum ca ceva nu ar fi in regula.Cind i-am spus ca eaiurea ca nu pot sa ies undeva pt mai mult de o ora fara a ma duce la toaleta mi-a spus mai pe ocolite ca poate doar imi inchipui blink.gif . Adica eu de aproape 2 ani imi inchipui ca ma doare... Afirmatia asta a durut cel mai tare cry.gif
bubbles
mie imi merge himere lol.gif naughty.gif
himere2005
alina obsy, magdac si danette, voi ce meserii aveti? si cam ce va place sa faceti in timpul liber?

la fel si karin, ca nici pe ea nu o cunoastem blum.gif
bubbles
fetlil oare cam cate p are o sarmalutza?adik un pumn de orez,cateva grame de carne si un pic de ulei? biggrin.gif
himere2005
eu zic ca 3p bubbles
Pisik
CITAT(bubbles @ 07-11-2006, 03:54 PM) *

fetlil oare cam cate p are o sarmalutza?adik un pumn de orez,cateva grame de carne si un pic de ulei? biggrin.gif

2,5-3p in functie de ulei.
Ziceati ceva de foame imediat dupa masa? iata, subsemnata confirma, papat o pulpita de pui, cu salata (salata verde, sfecla rosie, etc.) si un iaurt cu fructe zott light si...MI_E FOAME!!! si azi vreau sa economisesc neaparat! si sa stii, Himere ca beau la apa si la ceai de o sa fac broaste in burta mad.gif
Of...sper sa trec cu bine de spt asa ca nu am inceput bine: ieri am gustat o pricomigdala (2 gurite), apoi seara in carrefour abia abia m-am infranat sa nu scap la ciocolata si praji, azi mi-e foame, of...
Sapt asta mi-am propus economii pe cat posibil, sambata am nunta unde cred ca voi papa si duminica doar fructe legume si iaurt. Sa speram ca ma tin de plan. Plus bicla, sa nu uitam de ea, ca doar trebuie inaugurata, nu? blum.gif
bubbles
cam asa ma gandeam si eu 2.5-3p biggrin.gif
am uitat sa va zic ce idee mi`a mai venit...k daca tot ma plictisesc mi`a dat mama soacra lana si andrele si vreau sa imi fac un pulover de ala lung dar care sa se inkeie in fata cu nasturi biggrin.gif
Pisik
hai ca la cate mesaje scriu, ma fac veverita curand, hi hi
bubbles
pisik am fost intr`un gand... biggrin.gif miane cred ca ma duc acasa la piatra si fac poze si cu nepotik si cu catelusul mic care vreau sa il iau biggrin.gif
himere2005
din ala cu gluga?
Pisik
CITAT(bubbles @ 07-11-2006, 04:08 PM) *

cam asa ma gandeam si eu 2.5-3p biggrin.gif
am uitat sa va zic ce idee mi`a mai venit...k daca tot ma plictisesc mi`a dat mama soacra lana si andrele si vreau sa imi fac un pulover de ala lung dar care sa se inkeie in fata cu nasturi biggrin.gif

oau! felicitari pt pricepere, eu una nu sunt in stare nici sa cos o batista drept, nu s-au lipit de mine chestiile astea neam...cand eram mica mai tricotam ca ma invatase o vecina dar mereu saream ochiuri sau le faceam prea stranse de aratau ca naiba!
bubbles
vad la sfrasit himere k poate ii fac si gluga..oricum la anu pe vremea asta sper sa fie gata biggrin.gif
pisik eu am invatat la scoala si de l abunikmea si mai stiu si sa fac mileuri si snur de ala care trebuie )).gif am aks vreo 5 mileuri facute numai de mine
ramonavlas
Of mai getelor, nu am chef deloc de invatat..............
Mi-a iesit din mana...nu am mai stat sa invat de 4 luni......e ffff mult.
Si parca e tot mai greu, chiar daca 5 ani numa asta am invatat si chiar daca invat acum la penal care imi place muuuuuult.

Si cand ma gandesc ca stateam si invatam 4-5 ore fara oprire....acum trece o ora si nu mai pot..........
MagdaC
hai ca ne scoate himere la raport )).gif
eu sunt analist (asa zice cartea de munca) in informatica. adica am inceput ca programator, si cica am evoluat )).gif
practic fac team leading si quality stuff (cmmi, daca va spune ceva), ma conversez cu diferite natzii, etc.

timp liber nu prea am, din pacate. daca as avea mai mult, mi-ar placea sa ma ocup mai mult de Simona, sa citesc mai mult, sa ma ingrijesc mai mult, sa merg mai mult la teatru, sa merg mai mult la munte....
multe, multe.
asa, ca vis ascuns, vreau sa invat dans sportiv. chiar asa, batranica cum sunt )).gif dar nu stiu cand sa gasesc timp pt asta...
Pisik
CITAT(ramonavlas @ 07-11-2006, 04:16 PM) *

Of mai getelor, nu am chef deloc de invatat..............
Mi-a iesit din mana...nu am mai stat sa invat de 4 luni......e ffff mult.
Si parca e tot mai greu, chiar daca 5 ani numa asta am invatat si chiar daca invat acum la penal care imi place muuuuuult.

Si cand ma gandesc ca stateam si invatam 4-5 ore fara oprire....acum trece o ora si nu mai pot..........

eu ar trebui sa imi fac si sa imi sustin dizertatia, si asa amanata...cica in februarie...pai cum, cand eu nici macar tema nu am? dar nici chef...
ca sa nu mai zic de chef de munca doh.gif
himere2005
asa mai aflu si eu cite ceva despre voi daca va scot la lectie, ca de ridicat mina nu prea va infigeti )).gif

dizertatia este dupa ce termini masterul? blink.gif

ia uitati cine e pe lista, dar nu mai spun nimik, ca poate scrie ceva, ca daca o rog sigur nu scrie blum.gif
May
je? )).gif je bicicleste din greu sa dea grasimea de pe ea si mananca corect in sperantza ca o sa ajunga slaba , cu tzatze mari si parul lung )).gif eh, vise lol.gif

Va pup pupic.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 07-11-2006, 04:28 PM) *

asa mai aflu si eu cite ceva despre voi daca va scot la lectie, ca de ridicat mina nu prea va infigeti )).gif

dizertatia este dupa ce termini masterul? blink.gif

ia uitati cine e pe lista, dar nu mai spun nimik, ca poate scrie ceva, ca daca o rog sigur nu scrie blum.gif

dap, dupa ce termini masterul si eu l-am terminat vara trecuta si atunci trebuia sa dau si dizertatia, dar..lenea, lipsa de timp, nunta, motive...dar de fapt tot lenea e no.1 huh.gif
ALICE
CITAT(Maybeline @ 07-11-2006, 04:32 PM) *

je? )).gif je bicicleste din greu sa dea grasimea de pe ea si mananca corect in sperantza ca o sa ajunga slaba , cu tzatze mari si parul lung )).gif eh, vise lol.gif

Va pup pupic.gif

Tot nebunatica esti!!!!!!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.