Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Pisik
CITAT(Maybeline @ 07-11-2006, 04:32 PM) *

je? )).gif je bicicleste din greu sa dea grasimea de pe ea si mananca corect in sperantza ca o sa ajunga slaba , cu tzatze mari si parul lung )).gif eh, vise lol.gif

Va pup pupic.gif

si, cum mrge regimul May, tot cu WW te lauzi? biciclesti in casa, adica ti-ai luat si tu bicla? si cam cat faci? de cat timp? da rezultate?
Pupici si mai intra pe aici, pleeeaseeee

in curand ma dau astia afara daca mai stau mult cu voi pe net, dar asa nu am chef de munca, ma gandesc numai la babuin si mi-e somn si nu am chef pur si simplu....hai, ca incerc sa ma mobilizez totusi, se cere. Ne auzim mai tarziu!
himere2005
pai si eu vreau pe al meu sa-l brailesc sa-mi cumpere de Craciun )).gif
cine vroia sa stie daca e pregatita sa faca copilasi?
Sunteti pregatiti sa aveti copii?
1. Pentru a va pregati sa deveniti mama, imbracati un halat de baie si fixati-va pe burta un sac plin cu fasole. Dupa 9 luni, scoateti doar 10% din continutul sacului!
Pentru tatici: fugiti repede la farmacie, goliti-va portofelul pe tejghea si invitati farmacistul sa se serveasca.
Dupa aceea, mergeti la supermarket si cereti ca salariul dvs sa fie varsat direct in contul magazinului.

2. Pentru a avea o idee despre cum va veti petrece serile, intre orele 17h si 22h parcurgeti in lung si in lat sufrageria purtānd in brate un sac umed care cāntareste intre 4 si 6 kg. La ora 22h lasati sacul,
reglati desteptatorul la 00h00 si mergeti la culcare. La miezul noptii, treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purtānd sacul timp de o ora. Reglati desteptatorul la ora 3h00.
Imposibil sa mai adormiti, evident, asa ca treziti-va la ora 02.00 si serviti-va ceva de baut. Intoarcerea in
pat la 2h45.
Cānd suna desteptatorul, un sfert de ora mai tārziu, trezirea!
Cāntati cāntecele de leagan pāna la ora 4h00. Reglati desteptatorul la 5h00. Treziti-va si preparati micul dejun. Mentineti acest ritm timp de 5 ani...fara sa va pierdeti buna dispozitie!

3. Goliti un pepene si practicati in mijloc o gaura de talia unei mingi de golf. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la stānga la dreapta. Dintr-o farfurie cu supa (foarte lichida) incercati sa hraniti "pepenele" (care e in miscare), jucāndu-va de-a avionul cu o lingurita. Continuati exercitiul pāna cānd farfuria e pe jumatate golita, varsati restul... pe genunchii dvs...
Bravo! acum stiti sa hraniti un bebelus!
Pentru a avea o idee despre ceea ce se va intāmpla cānd va incepe sa mearga, etalati dulceata pe canapea si pe perdele, disimulati un pic de peste congelat in spatele televizorului si lasati-l
acolo timp de o luna sau doua...

4. Imbracatul celor mici nu e chiar o formalitate. Incepeti prin a cumpara o caracatita si o plasa pentru peste. Incercati sa introduceti caracatita in plasa. Timp prevazut: toata dimineata.

5. Nu sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua cānd ati cumparat-o. Cumparati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord. Introduceti o moneda in casetofon (sau CD player).
Sfarāmati un pachet de biscuti sau de ciocolata pe scaunele din spate.
In final, zgāriati fiecare portiera cu un cui.
Perfect!

6. Mergeti la supermarket insotiti de ceva care se apropie cel mai mult de un copil mic: o capra adulta de preferinta. Daca intentionati sa aveti mai multi copii, folositi mai multe capre. Faceti cumparaturile fara sa le scapati din ochi si platiti fara comentarii tot ceea ce au distrus.

7. Repetati de cel putin 5 ori tot ceea ce spuneti.

8. O ultima recomandare: inainte de a face copii, vizitati-va prietenii care au deja. Criticati din plin metoda lor de educatie, lipsa lor de rabdare sau de autoritate. Permiteti-va sa le dati sfaturi asupra orei de culcare, olitei, lipsa bunelor maniere la masa etc.
Intr-un cuvānt: ajutati-i sa-si rezolve problemele si, in acelasi timp, profitati bine de situatie: este ultima oara cānd detineti solutiile....
May
Mei, daca o sa devin vreodata normala va rog eu sa ma impuscati caci tare plictisitoare as fi )).gif

pisik bicicleta o am de ieri si biciclesc 30 de min la viteza medie in fiecare zi. Sunt sigura ca o sa dea rezultate daca o sa fiu consecventa.

O zi buna grin.gif
Ella79
I-am cumparat babuinului cadou: o camasa casual, fond rosu cu niste carouri mari albastre, buna de purtat la blugi. Ma bate gandul sa ii cumpar si niste chiloti rosii, asortati, sa ne mai amuzam si noi. Da' mi-e sa nu imi dea cu ei in cap. lol.gif
himere2005
ma bucur ca ti-ai luat, stiu ca iti doreai mult pupic.gif ce-ti face babuinul?
Ella79
Bravo May! La cat de ambitioasa esti nu cred ca o sa te mai dai jos de pe bicicleta aia pana n-o sa ajungi la greutatea dorita!

Himere, ma "incurajezi" sa fac bebe? lol.gif
ramonavlas
Himere, dupa atatea "pregatiri", nu stiu sincer cand mai vreau sa am bebe. Daca asa trebuie sa ma pregatesc, ce fac atunci cand il am???? lol.gif
May, bun venit!!! Bravo pt bicicleta si iti doresc sa te tina cat mai mult (ambitia de a te da pe ea).
Ella79
Ramona, treci si invata ca vin la tine cu joarda! Vezi ca de maine te scot la lectie sa vad ce ai invatat. )).gif
bubbles
hmm...m`am razgandit... )).gif mi`am pus la facut paste fierte cu sos de rosii si sos de gogosari si ciuperci caite cu 2 feliute de sunca biggrin.gif
astfel:
paste 2p
sunca 2 felii foaret subtiri 1.5p
sos de rosii 3 lgte si o lgta sos gogosari 2p(k sosu de gogosari are si uleiin el sad.gif )
ciuperci 0p
total 5.5 p pentru o posrtie dar cred ca mananc de 2 ori din o portie...atunci ce fac punctez de 2 ori pastele>
himere2005
am gasit pe siteul desprecopii chestia aia si nu m-am putuut abtine sa o poztez, caci prea era adevarat )).gif ce sa mai zic, eu nu am fost deloc pregatita psihic, pentru mine a fost un soc )).gif
Ella79
Bubbles, punctezi pastele de cate ori le mananci. Si sunca de care era? Vezi sa nu iei plasa, ca desi pare slaba sunca are totusi destule puncte. Ai cantarit feliile? Sunca de pui se puncteaa 20 gr (o felie) = 1p. Aia de porc e mai mult.
ramonavlas
CITAT(Ella79 @ 07-11-2006, 04:50 PM) *

Ramona, treci si invata ca vin la tine cu joarda! Vezi ca de maine te scot la lectie sa vad ce ai invatat. )).gif

Invat, invat da stii si tu ce muult si greu e............
himere2005
cine mai face pe aici cartofi copti...eu acum vreau sa fac pentru prima oara smile.gif puneti cartofii direct pe gratar sau mai intii hirtie si apoi cartofii? cam cit ii lasati in medie? bine, stiu cum ii verific, dar orientativ cit ii lasati la facut?
bubbles
mersic ella :8 atunci am sa punctez asa biggrin.gif
la o portie pastele 2p
sosul 1p
o fel sunca 1p
ciuperci 0p totalul 4p pe portie...e mai bine asa ... si cred ca mananc de 2 ori aceeasi cantitate...

oricum...decat sa mananc 3 fish fingers de`alea care au 3 p mai bine mai pun un punct si mananc paste cu sos...k ma satur mai bine decat din 3 scoferci lol.gif
Ella79
Himere, cartofii ii pui direct pe gratarul ala, fara hartie, fara nimic.
Eu i-am lasat la cuptor o ora, la foc mare. Acum depinde si de marimea cartofilor.

Ramona, stiu prea bine cat de multa materie e, dar nu te da batuta! In plus, hai, ca penalul e asa de frumos...
Deea
CITAT(himere2005 @ 07-11-2006, 03:23 PM) *

deea si ce vreti sa deschideti in spatiul pe care urmeaza sa il inchiriati?

magazin cu produse naturiste si cabinet pt. tratamente cu acelasi gen de produse
himere2005
de abia astept sa-i scot din cuptor, sa pun putina margarina sa se topeasca un pic si putina verdeata man_in_love.gif si mai pun si o bucatica de gratar de pui linga. delicios
Monic
Ella, mor aici de ciuda. M-am uitat la pozele tale si esti foarte frumoasa!!! Jos palaria in fata ta. Toata esti ... bun gust si frumusete.
Toata-s galbena de invidie wink1.gif
bubbles
asa himere fa`ne pofta blum.gif huh...mai bine nu vzitam tronul k mi`a ramas stomacul gol si am o foame de ma cocosez si tb sa mai ast o jumatate de ora ca am mancat un mar )).gif
Monic
Himere, ne omori cu mancarurile tale la cuptor. Eu dau drumul cuptorului cred ca 1 data la 2 saptamani )).gif
Ce-ar fi sa-i dat tema de casa babuinului sa va aduca mostul un cuptor cu microunde de Craciun. wink1.gif Eu cred ca as fi moarta fara el, il folosesc ff mult.
ramonavlas
CITAT(Ella79 @ 07-11-2006, 05:11 PM) *

Himere, cartofii ii pui direct pe gratarul ala, fara hartie, fara nimic.
Eu i-am lasat la cuptor o ora, la foc mare. Acum depinde si de marimea cartofilor.

Ramona, stiu prea bine cat de multa materie e, dar nu te da batuta! In plus, hai, ca penalul e asa de frumos...

Mda, asta ma consoleaza si pe mine, ca imi place penalul..............dar tot multa materie e..........
Monic
Sa vedeti lol.gif
aseara i-am spus babuinului ca am nevoie de un caiet A4 si de 4 pixuri )).gif
ca sa-i scriu `mosului` lista cu ce vreau eu de Craciun lol.gif
himere2005
pai cam asta imi doresc, dar si bicicleta stationara. asa ca, sa vad daca pot sa le am pe amindoua )).gif
Ella79
Hai mai Monic, ce te-a apucat? blushing.gif Nu te uiti la ticker-ul meu! Nu sunt deloc frumoasa, doar ca stiu sa imi maschez defectele.
bubbles
buna idee monic...eu am sa ii cer 2 caiete ca sa ii trimit o lista personalizata si maikmii )).gif si la sfarsit ii scriu ca de obicei..k doar stii cat de mult de iubesc mami...santaj nu alta biggrin.gif

va place reclama de la bergenbier...aia in care este descris barbatul,vanator feroce atat diurn cat si nocturn...vb aia care prezenta teleenciclopedia pe tvr 1 lol.gif lol.gif
dannette
CITAT(himere2005 @ 07-11-2006, 03:54 PM) *

alina obsy, magdac si danette, voi ce meserii aveti? si cam ce va place sa faceti in timpul liber?

la fel si karin, ca nici pe ea nu o cunoastem blum.gif

Eu sunt software tester la o firma care face aplicatii de billing pt providerii de serivii de telefonie.
Adica testez programele inainte sa ajunga la client.
bubbles
fetele oare otilici ce face?knd vine aks sa dea raportul ? biggrin.gif
himere2005
mai, numai oameni destepti si frumosi avem pea aici, eu nu ma mai joc mad.gif
Monic
Himerus, eu zic ca bicicleta stationara nu prea are rost sa-ti iei dry.gif
Noi in primavara ne-am luat 2 biciclete si ne-am plimbat cu ele zilnic timp de vreo luna, pe urma tot mai rar dry.gif ca ne-am saturat. Cum ni s-a tras atentia ca in uscator putem sa le tinem, dar de acolo cam dispar anumite lucruri am ajuns sa le tinem in camera mare(ap de 2 camere) intr-un colt, ca altundeva nu avem unde. De 3 luni nu le-am scos din ap. si se prafuiesc acolo...
Mai strica si aspectul apartamentului sad.gif mad.gif
Eu zic sa te gandesti pe termen lung. Chiar vrei sa-l ocolesti ani si ani? Plus ca o bicicleta stationara nu-ti ofera aceeasi placere ca o bicicleta normala; te plictisesti repede de pedalat intr-un loc dry.gif Zic din proprie experienta.
bubbles
himere tu de la ce varsta ai inceput sa ii dai biei mancare mai constanta?de exemplu mucilagiu de orez sau morcovior pisat?
deea tu ce ii dai alexiei sa manance?
dannette
Himere, tu in ce domeniu ai lucrat? Te-ai gandit ce fel de job o sa cauti cand o sa incepi iar munca?
Monic
CITAT(Ella79 @ 07-11-2006, 03:23 PM) *

Hai mai Monic, ce te-a apucat? blushing.gif Nu te uiti la ticker-ul meu! Nu sunt deloc frumoasa, doar ca stiu sa imi maschez defectele.

Ella, eu ma tot uit, dar frumusetea nu tine de kg, tine de altceva. Si mai tine si de ceva ce vine din interior. Daca ma uit la poze, tu parca le ai pe amandoua floare.gif
By the way, tickerul meu arata mai rau ca al tau. Daca asta te consoleaza cu ceva wink1.gif
irinush
Buna fetelor! intr-un final ma alatur voua, sa va salut si sa va spun ca in continuare ma mentin in puncte, lucru care se vede in sfarsit si la cantar )).gif am reusit abia acum sa intru ca am gatit ca disperata pana acum, dar restul saptamanii nu mai fac nimic, ca mi-a ajuns ...
acum o sa ies putin cu David afara, sa profitam de vremea asta frumoasa ...
Pupici la toate si ne auzim mai tarziu pupic.gif
himere2005
asa zice si dan ca tine monic, dar mie mi-e cam teama de trafic si in rest nu avem unde sa ne plimbam, mi-e teama sa nu accidentez pe cineva ca nu am mai pedalat de ani intregi si mi-e cam frica de slalomuri )).gif
ma gindeam ca as face si ceva miscare, dar e cam greu sa ajung la sala din cauza ca mai in fiecare zi stau eu cu bia de dimineata pina seara.
danette, eu am apucat sa lucrez in contabilitate. tineam contabilitatea la un ziar micut, local. in rest, astept sa-mi caut si eu ceva de lucru in vara. tot in contabilitate as vrea, sa invat bine meserie si apoi sa-mi iau si acasa,
Deea
CITAT(bubbles @ 07-11-2006, 05:31 PM) *

himere tu de la ce varsta ai inceput sa ii dai biei mancare mai constanta?de exemplu mucilagiu de orez sau morcovior pisat?
deea tu ce ii dai alexiei sa manance?

Alexia mananca numai lapte, de la 4 luni incepem diversificarea, dupa cum o sa ne spuna doctorita nu dupa ureche/dupa alte mamici.
himere2005
pai ar cam trebui de la 4 luni, dar eu am intirziat cu deversificarea ca m-am luat dupa altii si am inceput la 6 luni
bubbles
va intreb pt ca mama versoarei ...adik bunik nepotelei lui nelu a zis ca aia mica nu se mai satura numai din lapte si ca ii face si suc de fructe netural si ca o sa ii dea si orez si morcov
Pisik
CITAT(irinush @ 07-11-2006, 05:45 PM) *

Buna fetelor! intr-un final ma alatur voua, sa va salut si sa va spun ca in continuare ma mentin in puncte, lucru care se vede in sfarsit si la cantar )).gif am reusit abia acum sa intru ca am gatit ca disperata pana acum, dar restul saptamanii nu mai fac nimic, ca mi-a ajuns ...
acum o sa ies putin cu David afara, sa profitam de vremea asta frumoasa ...
Pupici la toate si ne auzim mai tarziu pupic.gif

Felicitari irinush! Tine-o tot asa!
himere2005
cite luni are?
Monic
Irinush , inca putin si ma ajungi din urma blum.gif Ce-o fi cand voi avea si eu un bebe dry.gif As vrea sa am kg tale unsure.gif
bubbles
himere are abia 2 luni si 2 sapt duminica )).gif
himere2005
sa nu-i irite colonul. eu zic sa mai astepte macar 1 luna, dar mi se pare ciudat ca nu se satura. trebuie vorbit cu medicul pediatru. ii mai da sin sau numai lapte praf? ii da suficient?

ella, sa te uiti la subiectul cu cosmeticale, ca o sa pun acolo un link, poate te intereseaza
bubbles
ii da numai san ... ca are de unde )).gif si nu se satura...daca seamana cu maiksa o cred....k e mancacioasa )).gif
Deea
Bubbles, imi cer scuze daca sunt putin mai rea dar mama copilului ce face? nu stie ca s-au inventat doctorii pediatri, ca exista carti? e 500 mii cartea sotilor Capraru...de cand eram eu bebe spune toata lumea ca e o carte foarte buna....de aia sunt copii cu 80 de kg. la 10-12 ani si cu eu mai stiu ce disfunctii...ca se iau parintii dupa vecina lu' vecinu lu' fratele de cuscru vitreg.
Aseara era la tv o bunica care spunea ca regreta enorm ca si-a fortat nepotelul sa manance...i se parea ei anemic si acum copilul e internat la institutul Parhon.
bubbles
am vazut si eu aseara reportajul cu copii obezi biggrin.gif
nu ai ce sa le faci lor ca sunt...scz de expresie...de la teara si se cred foarte destepti...orice le`ai zice tu )).gif
au fost cu fetita la doctor si le`a zis k e normal sa nu se sature si sa ii mai dea sialtceva
Deea
CITAT(bubbles @ 07-11-2006, 06:20 PM) *

am vazut si eu aseara reportajul cu copii obezi biggrin.gif
nu ai ce sa le faci lor ca sunt...scz de expresie...de la teara si se cred foarte destepti...orice le`ai zice tu )).gif
au fost cu fetita la doctor si le`a zis k e normal sa nu se sature si sa ii mai dea sialtceva

acel altceva probabil ca era lapte praf... dar nu sunt doctor, daca dr. ei ii spune sa-i dea mancare sa-i dea...
bubbles
da si eu i`am zis ca e cam mica...bunikmea care a lucrat la pediatrie vreo 30 ani a zis ca in cel mai rau caz sa ii dea morcov fiert pisat k si eu i`am zis ca sucul de fructe nu`i bun si nici banane sa nu ii dea ca se constipa...dar ele stiu mai bine decat toata lumea:))
himere2005
in cazul in care copilul mic nu se satura, chiar daca mama are lapte, el poate fi incosistent si atunci se da supliment lapte praf. este bine sa se sfatuiasca cu pediatrul in legatura cu laptele praf. Bia mea se impaca bine cu Humana
bubbles
pai am sa ii zic sa ii cumpere lapte praf...
ce liniste e pe aici )).gif
himere2005
fructele regleaza tranzitul intestinal. in general copiii se constipa de la lapte in special si chiar s spunem ca se constipa de la banana, portocala si morcovul il scoate afara
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.