Buna seara,
Vin si eu cu punctele la raport (apropos, nu cred ca am mai postat vreun meniu de cand m-am reapucat)
MD - 2 felii paine - 2p
branza de vaci 50 gr - 1p
miere - 1p
lapte 0,1 200 ml - 1p
P-pulpa dezosata si despielitata - 2,5p
-salata - 0p
-iaurt zott light fructe - 2p
C-1/2 bagheta mica de paine neagra (aprox.50 gr) - 2,5p
-iaurt Prodlacta 0% - 0,5p
Gustari - 2 felii de grau - 1,5p (am papat si o bobo fara zahar si am zis sa fie de alea 0,3diferenta de la felii)
- 1 banana - 1p
- 2 mere si o portocala (asta acuma seara ca purcica) - 0p
- 2 pungi chips de mere (am innebunit cu ele

) - 1p
Total:15,5p si 3,5 economie

asta ca ieri am avut zero economii.
Sunt supi ca iar am dat-o pe paine dar efectiv simt ca nu ma satura altceva.
Pt la servici maine imi iau o salata cu salata (din aia la punga gata taiata, iceberg), rosii, o cutie ton in apa, cartofi si o lingurita de maioneza light. Are 5p toata caserola, sper sa ma satur macar pt o ora.
Azi am facut 15 minute de bicla, dar ma oftic ca eu nu transpir in schimb babuinu dupa 10 min e leoarca

N-oi face eu bine, mai stii?
Eu, nu iti face probleme, si eu am avut cauterizare de rana pe col si am plecat pe picioare de la cabinet, este o operatie super simpla, a doua zi am fost la facultate, la treburile zilnice, nu simti nimic si nici dupa. pe bune, nu ai de ce sa te ingrijorezi, e o operatie super banala (nici macar nu e operatie ca nu taie nimic)
Pupici, ne auzim maine
CITAT(annaiss_derrian @ 08-11-2006, 12:33 AM)

Salutare!
Ce mai faceti fetele?
Eu. fii tare si capu sus ! O sa fie ok, ai sa vezi, multa sanatate!
postez si eu meniul de azi, care datorita alergaturii nu e f minunat:
lapte - 3 pct
cereale - 1.5 pct
ciorba de vacuta -
eu zic 4 p ca sa fie acoperitoare
legume sote - 2,5-3
tinand cont ca sunt mancare de cantina nu au fost f grase, aveam mazare, morcov, pastai, ceapa si cartofi.
cred ca era un cartof mediu in ambele punem 1 pct nu? si inca 1 pct pt mazare si 1 pt ciorba si uleiul din ea?
, si am macat doar 4 buc mici de carne de vaca, cam cat 2 nuci toate 4 bucatele - cat sa le socotesc?
3 fel paine - 3 pct
br topita - 2pct
2 mere - o pct
o juma de felie de pizza - cu blatul subtire de 2 mm

, marimea feliei care am mancat-o e cat un pachet de tigari

, avea un pic de casacaval si cateva buc de carnaciori ( fiind de patiserie nu era prea bogata) - zic eu 3 pct? - [b] zi 4 pt siguranta
Ce ziceti? Nus prea buna la aproximari de pct
Astept verdictul vostru si fac si totalul
Noapte buna si o zi plina cu soare maine!
PS acu va citesc din urma, ca ati scris cu duiumu