Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
bubbles
danutza ce faci?nu ne arati bultica si pe bebe blum.gif
ramonavlas
Am luat si eu o pauza sa vorbesc cu cineva si nu mai scrie nimeni????
Pisik
Babuinul a terminat la interviu, a fost ok, asteptam in 2 sapt raspuns, dar nu se stie, sunt mai multe posturi, unul cel mai bun ar fi la pitesti, nu stiu, sa vedem ce o iesi.
Nu cred ca mai mergem la film ca sunt cam obosita si el nu mai vorbesc, dupa atata frecus. Si cred ca nici nu reusesc sa economisesc, of, am pofte peste pofte si foame non-stop! mad.gif
bubbles
ramona eu sunt aici...ma uitam dupa un cantar de bucatarie biggrin.gif

pisik abtine`te ca daca nu bataia ti`e televizata blum.gif cuplu.gif cuplu.gif bataita.gif
himere2005
am mai citit pe un alt site ca produsele de la RubyRose, farmec & stuff sunt incomparabil mai bune decit altele de firma. eu nu stiu ce sa-mi cumpar pina la urma, dar de ruby-rose nu sunt multumita pentru ca sunt prea sclipitoare si se duc repede. as prefera un fard mat si bun
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 07-11-2006, 07:08 PM) *

ramona eu sunt aici...ma uitam dupa un cantar de bucatarie biggrin.gif

pisik abtine`te ca daca nu bataia ti`e televizata blum.gif cuplu.gif cuplu.gif bataita.gif

Am crezut ca am ramas singura la calc........
Pisik, felicitari si sa speram ca va fii bine......
Himere, mie imi plac mult cele de la Farmec.........
bubbles
in loc sa inveti stai la calculator blum.gif sa vz ce bataie iti iei ca nu inveti?tu ce mai mananci k eu nu stiu daca sa ma mai mananc si cealalta portie de paste
Pisik
eu ma pregatesc de bataita lui Bubbles, casigur nu ma abtin acasa. Macar sa stau in puncte, ca de economii...vai de lume! Eu nu stiu Bub, cum tie nu ti-e foame, pe bune, papi asa putin si nu ai nici o treaba. si ramona la fel...
himere2005
eu te inteleg pisik, ca si eu am zilnic salate, paste ori cartofi, oua, carne, ca sa mai salvez din puncte )).gif
bubbles
lasa pisik k te vei obisnui ... stii k la inceput e mai greu...eu mi`am inkalzit pastele k sa le mananc inainte de ora 6 iar mai tazriu daca mi`e foame poate pap o fel de orez cu o lgta de gem si 2 piersicutze )).gif
bubbles
reactualizam meniul
3in1 1.5p
ceaiinstant 1p
iaurt cu cereale 1.5p
paste 4p
ciuperci 0p
sunca 2 felii 2p
sos de rosii si gogosari 2p
1 mar 0p
2 piersici 0ptotal:12p
poate mai mananc 1 fel orez expandat cu o lgta gem 0.6p

pisik...eu daca mananc piure sau paste ma satur...maine de exemplu vreau sa fac varza calita k aia se umfla in stomac si tine de foame )).gif asta daca nuplecam la piatra ... a..si m`am obisnuit sa fac acelasi fel de mancare in 2 oale..una pt babuin unde ii pun mai multe lucruri ingrasacioase si o oala pt mine unde fac mancare act mai slaba )).gif
ina_ceva
Bafta la examen, antonia!!! give_rose.gif
Nusa, in afara de programul incarcat de la serviciu, ce mai e nou ?Cum merge dieta? wink1.gif

Imi pare rau de chestia cu dentistul geo! Eu am amanat sa ma duc vreo jumatate de an si acum ma gandesc cu teama la banii care se vor duce .

Spor la invatat, ramona!! hug.gif
Miha, ma bucur ca te simti mai bine. Cu ochiul stang o sa-ti revii repede. Ai sa mai porti ochelari dupa ce-ti revii complet?

CITAT(peach @ 07-11-2006, 12:28 PM) *

mi-e foame la 5 minute dupa ce mananc ..si nici vorba de rusi

Asa mi se intampla si mie blushing.gif

Monic, poate daca ai gasi in alta parte sa-ti faci din nou analizele unsure.gif
Felicitari pentru mentinere in pcte, irinush pupic.gif !!
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 07-11-2006, 07:35 PM) *

in loc sa inveti stai la calculator blum.gif sa vz ce bataie iti iei ca nu inveti?tu ce mai mananci k eu nu stiu daca sa ma mai mananc si cealalta portie de paste

Pai mai stau si la calculator ca am luat o pauza de masa. Am mancat o salata cu rosii, castraveti, sunca si branza La Dorna........
Daca mai iti permit punctele pe ziua de azi, de ce sa nu mai mananci???
Hm, eu vorbesc........ mad.gif
Si acum iar ma apuc de invatat ca vad ca iau bataie si de la tine si de la Ella, asa ca..........
ina_ceva
- Draga mea, cu cine ai stat de vorba aproape o ora la poarta?
- Cu Vasileasca.
- Si de ce n-ai invitat-o inauntru?
- Era grabita..

Soacra vine acasa si spune:
- Astazi am fost la coafor.
Ginerele:
- Si nu era deschis?
bubbles
pai am mancat ramona ca mi`au iesit 12 p cu aman2 portiile calculate.. pupic.gif
ina_ceva
Suna telefonul. Ridica receptorul tatal a trei fete:
-Tu esti, broscuto? se aude o voce de barbat.
-Nu. Eu sunt proprietarul lacului ! - raspunde tatal...
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 07-11-2006, 08:07 PM) *

pai am mancat ramona ca mi`au iesit 12 p cu aman2 portiile calculate.. pupic.gif

Foarte bine. Sa iti fie de bine.......
Eu am zis ca fac foamea azi si nu prea am reusit............asa imi trebuie daca am stat in casa.
Daca nu stau acasa, pot sa nu mananc nimik o zi intreaga, dar asa..........
bubbles
eu nu fac foamea ca apoi knd scap la mancare pun inapoi faorte usor )).gif
irinush
CITAT(Monic @ 07-11-2006, 06:02 PM) *

Irinush , inca putin si ma ajungi din urma blum.gif Ce-o fi cand voi avea si eu un bebe dry.gif As vrea sa am kg tale unsure.gif

da de unde ... eu am nascut acum aproape un an si jumatate si inca nu am ajuns la greutatea dinainte de sarcina, asa ca ... sa nu te iei dupa mine, ca eu sunt cam purcica blushing.gif

Pisik, merci!

Monic
Ina, ne-ai lipsit! Ieri ne-ai lasat fara glume sad.gif
ina_ceva
Meniul de azi:

MD:
mancare cartofi: 2p
salata varza+1lgt ulei: 1p
D:
3f paine: 1.5p
rosie: 0p
sunca slaba 100gr: 2.5p
C:
salata cartofi+rosie+ceapa+1 lgt ulei: 3p
rondele grau3: 1.5p
gem 10lgt: 1p
G:
2mere: 0p

Total: 12.5p yahoo.gif

Am sa ma culc devreme, ca sa nu mi se mai faca foame doh.gif grin.gif

CITAT(Monic @ 07-11-2006, 06:27 PM) *

Ina, ne-ai lipsit! Ieri ne-ai lasat fara glume sad.gif

Voi incerca sa revin cu bancuri mai des blum.gif
himere2005
fetelor, vreau sa spun ca numai pe culinar mi-s ochii, numai ca acuma a cazut. am dat acolo la machiaje creme si tot arsenalul un link unde puteti vedea ce produse cosmetice recomanda fetele si ce nu, cu pozele aferente. la sfirsit, sau miine fac un studiu de caz laugh.gif si, dupa ce va mai intreb si pe voi daca le-ati testat, imi fac o lista. in functie de banii pe care vreau sa-i dau pe cosmetice, imi iau lista, sa nu cumva sa uit ce e mai bun blum.gif
ina_ceva
Incepi sa te gatesti? blum.gif
bubbles
himere eu am un luciu de la l`oreal de ala cu aplicator in forma de inima..si e super misto..plus k ramane foarte mult timp pe buze biggrin.gif

ina blum.gif mi`ai facut o pofta de salata orientala ... de aia cu cartofi fierti,ceapa si poate maioneza biggrin.gif sorry.gif blink.gif doh.gif
Ella79
Fetelor, dar voi ce faceti aici, concurs care mananca mai putin? shock.gif Eu stiu ca regula WW zice ca n-ai voie sa scazi sub 17 p pe zi.
Bine, acum fiecare face cum crede, dar eu nu cred ca slabitul prin infometare e de durata. Parerea mea.
ina_ceva
Merci pentru grija, ella! pupic.gif
Punctajul meu este de 16p pe zi; mi-a zis si miha ca e putin, asa ca am considerat 17p.
Nu pun deoparte puncte decat 2 zile pe saptamana ( si atunci pap minim de 14p )

La meniul de mai sus mai adaug si 1p pentru depasire fructe si 0.5p pentru 3 alune grin.gif
Monic
Ella, iti dau dreptate, dar nu am curajul sa comentez ca eu mananc in limita a 20 p si nu pun deoparte nimik bag.gif Si am si o perioada in care ma simt foarte bine in pielea mea, nu ma vad grasa, asa ca profit la maxim tata.gif
bubbles
si eu mi`am pus la fiert un cartof si mi`am luat si maioneza cu 50 % grasime biggrin.gif
bubbles
si cu un cartof si cu 2 lingurite maio ajung la 14 p si mai pun si 2 felii orez expandat si ajung la 15 p pe azi )).gif
Monic
Bubbles, parca ne faci in ciuda sad.gif
bubbles
cu ce monic? sad.gif sincer nu vreau sa va faceti o parere rae despre mine
ina_ceva
Doi preoti s-au decis sa mearga la mare in vacanta. De asemenea, au hotarat sa faca din asta o adevarata vacanta si prin urmare au convenit sa nu poarte nimic ce le-ar putea trada apartenenta la clasa clericilor. De indata ce au ajuns acolo, au intrat intr-un magazin si au cumparat niste camasi ultra-colorate, pantaloni scurti, sandale si ochelari de soare.
In dimineata urmatoare, s-au dus la plaja, imbracati in hainele lor turbate. Pe cand stateau tolaniti in sezlonguri, savurand fiecare bauturica, soarele si peisajul, o blonda mortala, topless si cu mini-bikini venea catre ei leganandu-si ametitor soldurile. Bietii preoti au ramas cu ochii holbati pe "dotarile" incredibile ale femeii. Cand sa treaca pe langa ei, ea le-a zambit si le-a spus:
- Buna dimineata, Parinte, buna dimineata Parinte, adresandu-se fiecaruia separat. Apoi s-a indepartat. Cei doi au ramas blocati. Cum oare si-a putut da seama blonda ca ei sunt preoti?
A doua zi, s-au dus din nou la magazin si si-au luat niste haine si mai socante decat cele din ziua precedenta. Atat de tipatoare, incat le puteai auzi inainte de a le vedea. Si astfel, cei doi s-au asezat iarasi pe plaja in sezlonguri, bucurandu-se de atmosfera de vacanta. Dupa un timp, aceeasi blonda superba, topless, purtand un tanga minuscul, se indreapta catre ei. Din nou, le zambeste, le adreseaza cate un "buna dimineata, Parinte" si se indeparteaza.
Unul dintre preoti, nu mai poate suporta si striga:
- Doar o clipa, domnisoara.
- Da, raspunde aceasta.
- Uite, noi chiar suntem preoti, si suntem fericiti cu asta, dar, pentru numele Domnului, spune-ne, cum ai putut stii ca suntem preoti fiind imbracati asa?
- Parinte raspunde ea, sunt eu, maica Aglae!
Monic
CITAT(bubbles @ 07-11-2006, 08:01 PM) *

cu ce monic? sad.gif sincer nu vreau sa va faceti o parere rae despre mine

Da de unde Bubbles, nu-ti face probleme pupic.gif
Eu.
buna seara

revin si eu cu meniul zilei:

MD
banana 1.5
lapte cafea 0.8
2 wassa 1
salata de conopida (iaurt) 0.5

PRANZ
pui 8.5
conopida 0
brocoli 0
ulei 1.5
gogosari 0.5
mandarina mica 0

CINA
lapte 0,1 1
cereale 40g 2.6
pastai scazute(ulei) 1

TOTAL: 18.9P (ma rog, 19p).

nu-mi vine sa cred ca nu mi-am depasit punctajul; eu n-am sa prea incerc sa fac economii fiindca am observat ca daca economisesc pt a ma rasfata in w-end, ma rasfat de tot si nu ma mai opresc din mancat porcarii.

fetelor, sunt foarte suparata sorry.gif am fost astazi la medic si situatia sta prost: am o leziune mare pe colul uterin sorry.gif acum astept 10 zile rezultatul testului Papanicolau. nu-mi fac griji ca ar fi cancer, nu ma gandesc la asa ceva, dar am sanse mari sa trebuiasca sa fac o interventie de cauterizare a leziunii unsure.gif sunt tare descurajata...
ramonavlas
Eu, stiu ca e usor de zis, dar fii tare, capul sus.
Eu.
merci, ramona...........sincer mi-e tare frica. incerc sa ma arat barbata in fata babuinului...inca n-am plans deloc blink.gif da' nu stiu cat ma tine unsure.gif
bubbles
eu...fi tare..nois untem alaturi de tine pupic.gif
ramonavlas
CITAT(Eu. @ 07-11-2006, 10:58 PM) *

merci, ramona...........sincer mi-e tare frica. incerc sa ma arat barbata in fata babuinului...inca n-am plans deloc blink.gif da' nu stiu cat ma tine unsure.gif

Tu trebuie sa fii cea mai tare, macar sa arati asta......
Dar daca crezi ca iti face bine sa plangi (pe mine ma ajuta mult sa ma descarc), nu ezita..........
La fel, daca vrei sa vorbesti cu cineva, sunt aici sau pe mess: ramonavlas e id-ul meu hug.gif

So, am zis ca ma infometez si azi da nu prea am reusit, asa ca sa postez meniul:
- 5 wasa - 2.5;
- 220 gr sunca - 5.5;
- 200 gr La Dorna - 3.6;
- 1 Zuzu - 1;
- 180 gr grisine - 3.3;
- fructe - 1.
Total 17 din 21.
MagdaC
Fetelooooor!!!
Am fost la step-aerobic !!!! Nu mai pooot !! Nu mai am picioare !!! wacko.gif
Maine o sa ma tarasc ca o rama....daca o sa mai pot si asa. A fost foarte solicitant, si inca nu am putut sa tin pasul la toate exercitiile. Jos jobenul fata de cele care rezistati la sportul asta.

Eu, imi pare rau ca ai probleme, dar sa stii ca se rezolva. Si eu am avut asa ceva. Pe moment am fost foarte speriata, dar a trecut. Am facut mai intai o cauterizare, a recidivat, si pe urma am facut o electrorezectie. Si m-am vindecat, sunt deja...mai bine de 3 ani de cand sunt ok. Asa ca...fruntea sus si nu te speria. Trece. pupic.gif

ramonavlas
Ce liniste pe aici..........
Ati plecat toate la nani?
MagdaC, felicitari pt rezistenta pupic.gif
bubbles
eu va spun noapte buna...ne vdm maine la raport pupic.gif
ramonavlas
Am plecat si eu la nani, ca am invatat destul pe ziua de azi )).gif
Noapte buna............
ina_ceva
Gigelu, imi pare rau ;suntem alaturi de tine pupic.gif hug.gif pupic.gif

Noapte buna!!!
Anna
Salutare!
Ce mai faceti fetele?
Eu. fii tare si capu sus ! O sa fie ok, ai sa vezi, multa sanatate!

postez si eu meniul de azi, care datorita alergaturii nu e f minunat:

lapte - 3 pct
cereale - 1.5 pct

ciorba de vacuta -
legume sote -
tinand cont ca sunt mancare de cantina nu au fost f grase, aveam mazare, morcov, pastai, ceapa si cartofi.
cred ca era un cartof mediu in ambele punem 1 pct nu? si inca 1 pct pt mazare si 1 pt ciorba si uleiul din ea? huh.gif
, si am macat doar 4 buc mici de carne de vaca, cam cat 2 nuci toate 4 bucatele - cat sa le socotesc?

3 fel paine - 3 pct
br topita - 2pct

2 mere - o pct

o juma de felie de pizza - cu blatul subtire de 2 mm grin.gif, marimea feliei care am mancat-o e cat un pachet de tigari grin.gif, avea un pic de casacaval si cateva buc de carnaciori ( fiind de patiserie nu era prea bogata) - zic eu 3 pct?

Ce ziceti? Nus prea buna la aproximari de pct blink.gif
Astept verdictul vostru si fac si totalul hug.gif

Noapte buna si o zi plina cu soare maine! pupic.gif

PS acu va citesc din urma, ca ati scris cu duiumu yahoo.gif
Pisik
Buna seara,

Vin si eu cu punctele la raport (apropos, nu cred ca am mai postat vreun meniu de cand m-am reapucat)
MD - 2 felii paine - 2p
branza de vaci 50 gr - 1p
miere - 1p
lapte 0,1 200 ml - 1p

P-pulpa dezosata si despielitata - 2,5p
-salata - 0p
-iaurt zott light fructe - 2p

C-1/2 bagheta mica de paine neagra (aprox.50 gr) - 2,5p
-iaurt Prodlacta 0% - 0,5p

Gustari - 2 felii de grau - 1,5p (am papat si o bobo fara zahar si am zis sa fie de alea 0,3diferenta de la felii)
- 1 banana - 1p
- 2 mere si o portocala (asta acuma seara ca purcica) - 0p
- 2 pungi chips de mere (am innebunit cu ele blushing.gif ) - 1p

Total:15,5p si 3,5 economie yahoo.gif asta ca ieri am avut zero economii.
Sunt supi ca iar am dat-o pe paine dar efectiv simt ca nu ma satura altceva.
Pt la servici maine imi iau o salata cu salata (din aia la punga gata taiata, iceberg), rosii, o cutie ton in apa, cartofi si o lingurita de maioneza light. Are 5p toata caserola, sper sa ma satur macar pt o ora.
Azi am facut 15 minute de bicla, dar ma oftic ca eu nu transpir in schimb babuinu dupa 10 min e leoarca mad.gif N-oi face eu bine, mai stii? blink.gif

Eu, nu iti face probleme, si eu am avut cauterizare de rana pe col si am plecat pe picioare de la cabinet, este o operatie super simpla, a doua zi am fost la facultate, la treburile zilnice, nu simti nimic si nici dupa. pe bune, nu ai de ce sa te ingrijorezi, e o operatie super banala (nici macar nu e operatie ca nu taie nimic)
Pupici, ne auzim maine

CITAT(annaiss_derrian @ 08-11-2006, 12:33 AM) *

Salutare!
Ce mai faceti fetele?
Eu. fii tare si capu sus ! O sa fie ok, ai sa vezi, multa sanatate!

postez si eu meniul de azi, care datorita alergaturii nu e f minunat:

lapte - 3 pct
cereale - 1.5 pct

ciorba de vacuta - eu zic 4 p ca sa fie acoperitoare
legume sote -
2,5-3
tinand cont ca sunt mancare de cantina nu au fost f grase, aveam mazare, morcov, pastai, ceapa si cartofi.
cred ca era un cartof mediu in ambele punem 1 pct nu? si inca 1 pct pt mazare si 1 pt ciorba si uleiul din ea? huh.gif
, si am macat doar 4 buc mici de carne de vaca, cam cat 2 nuci toate 4 bucatele - cat sa le socotesc?

3 fel paine - 3 pct
br topita - 2pct

2 mere - o pct

o juma de felie de pizza - cu blatul subtire de 2 mm grin.gif, marimea feliei care am mancat-o e cat un pachet de tigari grin.gif, avea un pic de casacaval si cateva buc de carnaciori ( fiind de patiserie nu era prea bogata) - zic eu 3 pct? - [b] zi 4 pt siguranta

Ce ziceti? Nus prea buna la aproximari de pct blink.gif
Astept verdictul vostru si fac si totalul hug.gif

Noapte buna si o zi plina cu soare maine! pupic.gif

PS acu va citesc din urma, ca ati scris cu duiumu yahoo.gif

emu
CITAT(Deea @ 07-11-2006, 09:15 AM) *
dupa vecina lu' vecinu lu' fratele de cuscru vitreg.
lol.gif ce mi-a placut asta!! lol.gif lol.gif lol.gif

e de ras.. intamplare la Big Brother Croatia
emu
CITAT(annaiss_derrian @ 07-11-2006, 03:33 PM) *
ciorba de vacuta -
legume sote -
...
o juma de felie de pizza - cu blatul subtire de 2 mm grin.gif, marimea feliei care am mancat-o e cat un pachet de tigari grin.gif, avea un pic de casacaval si cateva buc de carnaciori ( fiind de patiserie nu era prea bogata) - zic eu 3 pct?

mazare 0.5p la o mana plina, pastai 0p la 100 gr, uleiul din ciorba 1p si carnea daca a fost in jur de 50 grame 0.5p -> ciorbita 2p
cartoful 1p
carnea de care spui e cea din ciorba? 4 bucati marimea aia nu au mai mult de 30gr
jumatate de felie pizza 2.5-3p as pune eu
Anna
CITAT(emu @ 08-11-2006, 01:30 AM) *

mazare 0.5p la o mana plina, pastai 0p la 100 gr, uleiul din ciorba 1p si carnea daca a fost in jur de 50 grame 0.5p -> ciorbita 2p
cartoful 1p
carnea de care spui e cea din ciorba? 4 bucati marimea aia nu au mai mult de 30gr
jumatate de felie pizza 2.5-3p as pune eu

carnea era si in supa si in sote dar nu mi-a placut ca era cam atoasa, am macat 2 buc din ciorba si 2 buc si sote grin.gif
iar mazarea era si in ciorba si in sote si cred ca era max o mana plina, mai mult ca sigur!

in final ramane asa:

ciorba vaca + sote - 4 pct ( 1 cartof, 1 ulei, 1 carne si 1 mazare - macar sa punctez eu mai mult)
pizza - 3 pct ( 1 blat, 1 casacaval si unu carnaciori)

Pisik, Emu va multumesc muuult ca ma ajutati pupic.gif hug.gif
emu
Annais scuze am uitat de legumele sote, eu as mai pune 1p si acolo pt uleiul folosit, chiar daca spui tu ca nu pareau uleioase.

Ce-o fi cu Dany de n-a mai intrat...

p.s. am pus poze noi pe site; n-am facut poze celor mici de halloween ca mi-era sa nu ma trezesc ca ma cheama parintii la tribunal ca le-am fotografiat odraslele lol.gif

mi-e cam foame si nu stiu ce sa fac eusa_think.gif , mi-e urat de salata simpla... mai ales ca pana acum am mancat de aprox 10p:
------------------------------
1 pahar lapte 1.5p
1 lgta smantana light 0.5p
pastai cu sos soia 0p
8 linguri orez fiert 4p
1 lingura ulei de masline 1p
150 gr vita slaba 2.3 p
2 mere
la lichide iar stau aiurea, aproape 1l de apa pana acum... umm, greu cu asta )).gif
-------------------------------
revin cu punctajul final mai tarziu
emu
ok, cina mea a constat in 150 gr pastrav marinat... de mine, a iesit bun, l-am pus la 7p (ca pestele prajit din lista), dar parca n-a inghitit asa mult ulei cand l-am facut... l-as fi pus la 5 puncte eusa_think.gif ... astept pareri )).gif

plus o fel de paine 1p si salata verde cu rosie simplu, fara dressing.

deci total final 17.5p pt marti wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.