Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
himere2005
fetelor interesate de machiaje, cum am mai spus, am dat un link la cosmetice, machiaje si alte prostii. daca sunteti amabile, poate va dati cu parerea pe acolo la gamele de care am auzit ca sunt bune. daca ati avut si daca sunteti multumite. nu mai scriu aici ca ma trage nessie de urechi )).gif
daconst
Neatza lume!

Azi e sarbatoare,nu????

Miha,Gabriela: La multi ani!!!!! give_rose.gif give_rose.gif

Ella,La multi ani la babuin si la toata lumea care sarbatoreste azi! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
himere2005
chiar asa, la multi ani si scoateti repede mincarea de la cearceaf ca mie mi-e foame lol.gif blum.gif

dana, te rog sa-ti dai cu parerea aici
bine, e valabil si pentru celelate fete. ca vreau sa-mi fac lista de acum si conteaza si parerea voastra ptr mine. scurt, 2 vorbe, atit
ina_ceva
La multi ani fetelor!!!! give_rose.gif give_rose.gif
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif yahoo.gif

Emu, mi-au placut globurile cu pisici negre, agatate la intrare.Din ce erau facute?
ady_raluk
buna dimineata fetelor! abia vad tastatura.....citesc din spate si ma mai bag si eu in seama un piculetz...da e cam pustiu in zona vad

LA MULTI ANI! - pt cele care sarbatoresc azi ziua numelui
himere2005
ina, unde ai vazut tu globuri ca m-am uitat si eu si nu am vazut nimik. ca mie tare imi plac
bebeingeras
[
CITAT(daconst @ 08-11-2006, 10:10 AM) *

Neatza lume!

Azi e sarbatoare,nu????

Miha,Gabriela: La multi ani!!!!! give_rose.gif give_rose.gif

Ella,La multi ani la babuin si la toata lumea care sarbatoreste azi! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

la multi ani tuturor sfintilor de azi cheer.gif cheer.gif give_rose.gif give_rose.gif
ALICE
La multi ani Gabrielelor si Mihaelelor!!!!! bday.gif
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 08-11-2006, 08:32 AM) *

ina, unde ai vazut tu globuri ca m-am uitat si eu si nu am vazut nimik. ca mie tare imi plac

La pozele 29, 30, 31.Mi-au placut mult wink1.gif
ALICE
Fetelor,azi m-a apucat o sete de razbunare cumplita!L-am vazut pe socru-meu azi dimineata.De la nunta nu i-am mai vazut mufarina. box.gif .Azi merg la avocat,pana nu ma razgandesc.
ady_raluk
"mufarina"? tare asta...nu am mai auzit-o dar e super misto lol.gif lol.gif lol.gif
ina_ceva
Si ce o sa faci la avocat?
ady_raluk
vreau sa va zic ca sunt super suparata..nu se misca uratenia aia de cantar de loc...nu mai stiu ce sa fac...tre sa imi vina si "musafirii", azi sau maine, si sunt umflata ca un cimpoi , ma doare burta...etc...stiti voi cum e....azi tre sa ii fac la sotior racituri...sunt curioasa cum o sa rezist fara sa mananc. am o sapt azi de ww! daca nici pana sapt urm nu slabesc...cred ca ma las pagubasa sad.gif
ALICE
Pai vrem sa deschidem proces.Sa ne dea partea din apartament care i se cuvine sotului.Si pe care ne-o promite de vreo 3 ani.Si mai rau e ,ca are de unde.Dar m-am razgandit.Punem si toate lucrurile din casa la bataie.Si hartia igienica de la buda i-o luam.

CITAT(ady_raluk @ 08-11-2006, 10:46 AM) *

vreau sa va zic ca sunt super suparata..nu se misca uratenia aia de cantar de loc...nu mai stiu ce sa fac...tre sa imi vina si "musafirii", azi sau maine, si sunt umflata ca un cimpoi , ma doare burta...etc...stiti voi cum e....azi tre sa ii fac la sotior racituri...sunt curioasa cum o sa rezist fara sa mananc. am o sapt azi de ww! daca nici pana sapt urm nu slabesc...cred ca ma las pagubasa sad.gif

Nu te lasi pagubasa,lasa prostiile.Nici eu n-am slabit in primele 2 saptamani,si dupa aia in urmatoarele doua am slabit 3 kg.Da-i mai departe.
daconst
Himere,am raspuns. naughty.gif

Emu,tare faine pozele...m-au dat gata peisajele,absolut superbe.Ma gindeam ca-i sta bine la sotulica al tau cu bb...pe cind si unul al vostru? naughty.gif

Raluk,nu te descuraja inca,mai ales ca esti inainte de rusi si ai mai si tradat,pe ici pe colo cu punctele.Ai rabdare si incearca sa mananci disciplinat si rezultatele vor aparea.WW nu e o cura in care slabesti spectaculos din prima.la WW slabesti lent dar sigur,adica nu te ingrasi imediat.Deci e un regim de viata sanatos pe care daca reusesti sa ti-l insusesti o sa fii fericita toata viata.E cam devreme sa renunti... ai putintica rabdare. )).gif
ady_raluk
eu de felul meu abandonez repede sad.gif..dar o sa incerc sa fac cum ziceti voi..sa mai am rabdare pupic.gif
daconst
Raluk,de asta suntem aici sa ne sustinem. pupic.gif

Alice,nu va lasati mai ale ca e dreptul vostru si v-ar prinde bine niste banuti pentru noul apartament.Ai vazut-o pe Zavoranca?Bine face,doar ca nu prea are sanse dupa ce a semnat cu mana ei. devil.gif
lliliana
Salut fetele. Am trekut pe-aci sa va salut si sa va urez numai shi numai de bine. pupic.gif hug.gif floare.gif
nusarich
buna dimineata neuroni!

La Multi Ani! pentru toate Mihaelele si Gabrielele de astazi si pentru babuinii cu aceleasi nume!

la noi nu prea sunt si cei care sunt ba sunt in delegatii, ba au interventii in alta parte, asa ca nu am tentatii astazi... yahoo.gif
still_me
LA MULTI ANI ,tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume ...
dannette
Buna dimineata!!!

CITAT(Eu. @ 07-11-2006, 10:56 PM) *

buna seara

fetelor, sunt foarte suparata sorry.gif am fost astazi la medic si situatia sta prost: am o leziune mare pe colul uterin sorry.gif acum astept 10 zile rezultatul testului Papanicolau. nu-mi fac griji ca ar fi cancer, nu ma gandesc la asa ceva, dar am sanse mari sa trebuiasca sa fac o interventie de cauterizare a leziunii unsure.gif sunt tare descurajata...

Te inteleg ca esti ingrijorata, dar nu trebuie sa te sperii prea tare. Am trecut si eu printr-o situatie similara(2 cauterizari succesive) si totul a fost OK. Multa sanatate! Iti tin pumnii pupic.gif
himere2005
dana, iti multumesc tare mult pentru raspuns, nu ma asteptam la unul asa de detaliat, dar nu ma supar deloc pupic.gif am mare incredere ca imi dai sfaturi bune, poate mai trece si Ella si isi da cu parerea ca si ea le-a mai testat. imi place ca avem aceeasi tendinta in materie de machiaj, adica fara sclipiciuri si briz-brizuri )).gif
Ramona si in tine am incredere mare
Pisik
Neatza fetele!

La Multi Ani Mihaelelor si Gabrielelor si o zi superba sa aveti!

Eu am fost cuminte si azi dimineata, papat de 5p, sa vedem astazi cu atatia sfinti si diseara mers la film ce fac blushing.gif
Pupici si o zi frumoasa!
himere2005
fetelor, in 5 minute cred ca adoarme bia, ca aseara m-a chinuit destul,nu stiu de ce nu a reusit sa doarma si eu ma apuc sa fac un tortulet de ziua lui tata. acum sa vad cum fac blatul, ca de asta mi-e frica cel mai tare, ca pina acum il luam de-a gata )).gif sa-mi tineti pumnii naughty.gif
peach
Morgen

Miha la multi ani!
Dana La multi ani sotului!

La multi ani! tuturor care-si serbeaza azi ziua de nume give_rose.gif
daconst
Mersi,Sorina! pupic.gif

Hai fetele scoateti alcooalele ca Himere face tortul... )).gif

Dany,pe unde te ascunzi?Hai la o bauta ca iar avem motiv. naughty.gif
Ramo
Buna diminineata si La multi ani tuturor sarbatoritelor........
Azi am dormit putin mai mult ca mi-am luat liber si am profitat. Acum ma apuc din nou de invatat sad.gif , la 13 trebuie sa ma duc la o intalnire, la 18 la sala si diseara e iesire cu fetele si babuinii.
Asa ca nu prea am timp azi de invatat. Maine merg la munca pana pe la 15 sa nu am de recuperat f mult, vineri, sambata si duminica iar stau toata ziua sin invat....si e gata saptamana.........
himere2005
fetelor, nu cred ca o sa iasa mare lucru, ca mi-au iesit niste cocoloase bag.gif sper ca dupa ce o sa pun crema sa nu se cunoasca prea mult. macar sa iasa cit de cit blatul, sa incropesc si eu un tortulet lol.gif voua nu va dau ca sigur va otravesc )).gif macar sa iasa bun ca tata nu e prea pretentios la dulciuri. poate ne apuca durerea de stomac lol.gif
Ramo
Himere, mi-am dat si eu cu parearea dincolo. Sper sa te ajute sa te hotarasti...........

In legatura cu tortul, gestul conteaza pana la urma, nu??? Mai ales ca te-ai apucat de el in zi de sarbatoare......e de apreciat pupic.gif
Ramo
Raluk, ce-i cu linistea asta pe aici???? )).gif
himere2005
o sa mai fac un blat. deocamdata crema de lamiie a iesit. yupii cheer.gif
ramona, mie in general imi face sa fac mincarea cit mai proaspata. eu stiam ca ai voie sa gatesti in zi de sarbatoare. problema cea mai mare e neideminarea mea
Pisik
e cam liniste pt o zi de sarbatoare, aveti mult de munca?
eu am rasfoit aseara listele mele vechi si aveam o nelamurire: pana la urma o lingurita de nutella cat are? 0,5p? pt ca in liste apare la un moment dat ca 2 lingurite ar avea 0,5 si eram un pic confuza...cred ca Dana ma poate lamuri cel mai bine, nu Danutz? wink1.gif
daconst
CITAT(Pisik @ 08-11-2006, 12:33 PM) *

e cam liniste pt o zi de sarbatoare, aveti mult de munca?
eu am rasfoit aseara listele mele vechi si aveam o nelamurire: pana la urma o lingurita de nutella cat are? 0,5p? pt ca in liste apare la un moment dat ca 2 lingurite ar avea 0,5 si eram un pic confuza...cred ca Dana ma poate lamuri cel mai bine, nu Danutz? wink1.gif

Ce,ce nutella??? cheer.gif cheer.gif
O lingurita-0,5p cu siguranta.Ca altfel eram cu borcanul in mana.

Mai nou am dat-o pe nippon,cioco aia cu orez expandat...buna rau. blushing.gif
Pisik
Mercic, noroc ca aici nu avem nippon cioco, dar avem destule alte porcarele pofticioase.
Eu mi-as lua un borcan de nutella sa am de pofta in zilele de week-end mai ales cand eu ma porcesc cu dulciuri, dar mi-e teama ca nu il mai las pana nu il termin si asa ca suspin cand trec pe langa raft dar ma duc mai departe.
Ella79
Neata si de la mine, dar voi fi pe fuga rau in urmatoarele 3 zile.
Am intrat sa va urez si eu LA MULTI ANI,[color=#FF0000][size=3] MIHA, GABI, MIHAI (al Danutellei) si cine mai raspunde la numele astea!

Eu sunt destul de suparata din cauza unor probleme de la birou dar incerc sa nu ma afecteze.
Sa fiti cuminti si sa stai in puncte!
Anna
LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SERBEAZA AZI ZIUA DE NUME !! give_rose.gif give_rose.gif haninoroc.gif party.gif

Neatza fetelor!
Toata lumea cu treaba nu?

Pai spor la munca, spor la invatat, la facut torturi si la petrecut diseara naughty.gif naughty.gif partytime2.gif

Va pup pe toate! pupic.gif
daconst
Pisik si eu zic ca ies mai bine cu nutella decit cu ciocolati...la nutella ma satur cu 2 lingurite,dar cu o patratica de cioco,nici vorba. blushing.gif

Ella,suntem aici linga tine...lasa ca azi petreci cu babuinul si uiti de toate. wink1.gif
Anna
Daconst... cheer.gif esti fantastica daca te saturi cu 2 lingurite, eu poate cu juma de borcan. blushing.gif

Btw, fetele, am luat pastilele alea cu crom ..le iau de 5 zile, si chiar am impresia ca imi taie pofta de dulciuri ...sau o fi imaginatia mea blink.gif
Chiar n-am mai manacat nimic dulce ( eu care papam o cioco pe zi minim sorry.gif )

Am plecat la woork valea.gif
Ramo
CITAT(annaiss_derrian @ 08-11-2006, 01:05 PM) *

Daconst... cheer.gif esti fantastica daca te saturi cu 2 lingurite, eu poate cu juma de borcan. blushing.gif

Btw, fetele, am luat pastilele alea cu crom ..le iau de 5 zile, si chiar am impresia ca imi taie pofta de dulciuri ...sau o fi imaginatia mea blink.gif
Chiar n-am mai manacat nimic dulce ( eu care papam o cioco pe zi minim sorry.gif )

Chiar asa efect au pastilele alea? Nu ma intereseaza pe mine daca sunt pt dulciuri, dar ceva pastile pt taiat pofta de rontait nu exista?????????????
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 08-11-2006, 01:05 PM) *

La mine efectul lor a fost zero; si eu tot minim o cioco pe zi ingeram, plus alte prajituri si fursecuri (da, chiar nu ma satur niciodata oricat de mult dulce as manca blushing.gif ) Pana nu am zis eu "gata, stop!" nici o pastila nu mi-a facut nimica huh.gif V-am zis eu ca sunt defecta
Anna
ramonavlas mie imi plac
poate e ambitia mea, sau imagiantia, sau autosugestia sau pastilele grin.gif grin.gif
Dar chiar nu am mai poftit la dulciuri, adica poftesc le vad si merg mai departe naughty.gif , dar nu am senzatia aia in stomac ca mor daca nu halesc ciocolata.
Ar tb sa incerci, ma gandesc ca rau nu are ce sa faca, si sunt destul de ieftine ..eu am dat 9,3 ron pe un tub care ajunge 1 luna. Si mai era Crom Forte ( asta are o concentratie mai are de crom, cred huh.gif ) la 15 ron( tot 30 de pastile).

Pisik....nus ce sa zic...poate depinde de organism?
daconst
Annaiss,n-am zis ca ma satur cu 2 lingurite de nutella,dar ies mai echitabil decit cu o patratica de cioco care-mia junge doar pe o masea. sad.gif
Pisik
CITAT(annaiss_derrian @ 08-11-2006, 01:12 PM) *

ramonavlas mie imi plac
poate e ambitia mea, sau imagiantia, sau autosugestia sau pastilele grin.gif grin.gif
Dar chiar nu am mai poftit la dulciuri, adica poftesc le vad si merg mai departe naughty.gif , dar nu am senzatia aia in stomac ca mor daca nu halesc ciocolata.
Ar tb sa incerci, ma gandesc ca rau nu are ce sa faca, si sunt destul de ieftine ..eu am dat 9,3 ron pe un tub care ajunge 1 luna. Si mai era Crom Forte ( asta are o concentratie mai are de crom, cred huh.gif ) la 15 ron( tot 30 de pastile).

Eu oricum sunt defecta cu dulciurile.....
Anna
CITAT(daconst @ 08-11-2006, 01:23 PM) *

Annaiss,n-am zis ca ma satur cu 2 lingurite de nutella,dar ies mai echitabil decit cu o patratica de cioco care-mia junge doar pe o masea. sad.gif

Chiar ma miram, scuipam aci sa nu te deochi! blum.gif
Da, asa e, sunt mai "consistente" 2 ling de nutella decat o patratica de cioco.
Ramo
CITAT(annaiss_derrian @ 08-11-2006, 01:12 PM) *

ramonavlas mie imi plac

Pai eu ziceam ca nu am treaba cu dulciurile. Nu ma omor cu ele, dar eu simt tot timpul nevoia sa rontzai ceva....orcie, dar cu dulciurile....mai merge inghetata vara si in rest, din partea mea pot sa nici nu existe.
Bine, mai sunt momente cand ma prinde si pe mine o pofta.....mananc 2-3 bucatele si mi se face rau de jur ca nu mai mananc asa ceva..........

Bubbles!!!! Unde umbli? Treci la raport....sau te-ai uitat prea mult la desene animate aseara si nu te mai poti trezi???? hug.gif
Pisik
Of, Ramo, cate te invidiez....cum probabil ma invidiaza pe mine amatoarele de pizza, shaorma, cartofi prajiti, hamburgeri, produse care pt mine pot nici sa nu existe... mai ales daca pot fi inlocuite cu un tort biggrin.gif
Ramo
CITAT(Pisik @ 08-11-2006, 01:33 PM) *

Of, Ramo, cate te invidiez....cum probabil ma invidiaza pe mine amatoarele de pizza, shaorma, cartofi prajiti, hamburgeri, produse care pt mine pot nici sa nu existe... mai ales daca pot fi inlocuite cu un tort biggrin.gif

Vezi ca si eu te invidiez....sunt amatoare mare de asa ceva. Numai eu stiu cum ma abtin.........
himere2005
eu va invidiez pe cele care puteti sa mincati asa putin blum.gif preferatele mele sunt gratarele (frigaruile si micii), dar nu refuz nici o bucata de pizza scoasa de la cuptor )).gif mai, am impresia ca al doilea blat imi iese, ca pe primul l-am aruncat. asta are 8 oua in loc de 5. m-am gindit ca nu are rost sa fac economie la puncte, numai sa iasa. ma gindesc cu groaza la ce bomba calorica fac si la cit colesterol e "bagat" acolo laugh.gif
Ramo
CITAT(himere2005 @ 08-11-2006, 02:03 PM) *

eu va invidiez pe cele care puteti sa mincati asa putin blum.gif preferatele mele sunt gratarele (frigaruile si micii), dar nu refuz nici o bucata de pizza scoasa de la cuptor )).gif mai, am impresia ca al doilea blat imi iese, ca pe primul l-am aruncat. asta are 8 oua in loc de 5. m-am gindit ca nu are rost sa fac economie la puncte, numai sa iasa. ma gindesc cu groaza la ce bomba calorica fac si la cit colesterol e "bagat" acolo laugh.gif

Bine te gandesti...iti dai seama ca numai ouale sunt 16 puncte doh.gif Apoi faina, crema si ce mai pui prin el.........BOMBA adevarata!!!!
Da' lasa ca nu in fiecare zi e sarbatoare............

Eu ma duc sa ma pregatesc de intalnire, care sper ca nu dureaza mult, dupa care trag un fuga pana in piata ca s-au terminat proviziile de legume.....
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.