Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ady_raluk
doamne, cum vb de usor unii (stim noi cine) despre dulciuri....pai eu as manca numai ciocolata , fara alt fel de mancare doh.gif blushing.gif ! greu cu dulciurile si cu ambitia si mai greu!

himereeeeeeeeee......vreau si eu o bucatoaca din tortul ala! plssssssssssssss blum.gif

CITAT(Pisik @ 08-11-2006, 01:33 PM) *

Of, Ramo, cate te invidiez....cum probabil ma invidiaza pe mine amatoarele de pizza, shaorma, cartofi prajiti, hamburgeri, produse care pt mine pot nici sa nu existe... mai ales daca pot fi inlocuite cu un tort biggrin.gif

poate exista viata fara o pizza?????????? nu cred! smile.gif

cat priveste pastilele cu crom, am luat si eu anul trecut...si mama mama ce crize de fiere am facut de la ele......dar am auzit ca la multi functioneaza si nu mai au pofta de dulce....la mine nu a mers ca mi-era rau non-stop
Pisik
Of, nu stiu, nu mai am chef de nimic, parca tot astept sa se intample ceva dar nu stiu ce....nu pot sa zic ca mi-e foame, dar nici ca nu mi-e, am niste stari tare tampite...
Vreau sa vina week-end-ul, ca maine am doua evenimente la care trebuie sa particip, de fapt la unul sunt obligata si nu am chef, ca sigur se lasa cu mancare (stat la masa) iar la unul care e petrecere interna cu dans si voie buna nu ma pot duce ca trebuie sa merg la primul, care e o decernare de premii cu abtu in fund, unde tre sa ma duc in rochie de seara cica; plecata de la serviciu in rochie de seara mad.gif
ady_raluk
pisik, tu chiar esti de invidiat....ai zis acolo o gramada de bunatati care pt tine nu inseamna nimik...e bine ca esti asa!
himere2005
ai o stare de nervi, asa-i pisik? eu zic ca dupa ce isi gaseste babuinul servici, o sa revina totul la normal wink1.gif
ady_raluk
himere , ziceam si eu ceva de o bucata de tort...dar vad ca esti egoista si il pastrezi tot pt tine mad.gif naughty.gif
soranutza
Buna dimineata frumoasele !!
Vad ca sunteti cuminti si va felicit ! floare.gif Am inceput si eu de ieri sa numar iar, dar nici nu-mi vine sa zic pentru ca eu vesnic fac prostii.

Raluka, nu te descuraja ! Si eu prin ianuarie cand am inceput cu WW nu am slabit nimic o perioada desi respectam regulile. Desi nu slabisem, sa stii ca ma simteam mult mai bine. Corpul meu in sfarsit primea o alimentatie sanatoasa din toate punctele de vedere. Si eu tot vroiam sa renunt, dar dana m-a incurajat si m-a certat, pana la urma am inceput si eu sa slabesc. Vei slabi ! Trebuie sa ai multa rabdare si sa fii constienta ca ceea ce faci, faci pentru tine. Kilogramele alea nu s-au acumulat peste noapte, deci ar fi bine sa nici nu dispara peste noapte. Sunt sigura ca nu vei renunta pupic.gif

Eu. , nu stiu ce inseamna exact ceea ce ai, dar suna rau. Cum se depisteaza "boala" asta?

Nu in ultimul rand, as vrea sa urez si eu LA MULTI ANI si numai bine tuturor celor care-si serbeaza ziua de nume astazi ! give_rose.gif
ady_raluk
soranutza iti multumesc frumos pt incurajari...sper sa pot sa ma tin de treaba cum ar fi normal.... pupic.gif

oricum imi e foarte greu sa vred ca mai reusesc sa dau 7 kg jos pana la craciun...da macar 5 ar fi perfect daca as da, sper ca sapt viitoare o sa ma ajute ca incep sa tin post miercuri si vineri.....si pe asta sigur il respect (postul adick). am vb cu un preot ieri si mi-a zis ca e suficient daca tin postul miercurea si vinerea si ca nu conteaza ca fumez....in opinia lui (am trait s-o aud si pe asta de la un preot)! deci sunt linistita.
Pisik
CITAT(himere2005 @ 08-11-2006, 02:44 PM) *

ai o stare de nervi, asa-i pisik? eu zic ca dupa ce isi gaseste babuinul servici, o sa revina totul la normal wink1.gif

da, poate....nu stiu, in momentul asta sunt f confuza, parca nu imi place nimic si nu imi doresc nimic

CITAT(ady_raluk @ 08-11-2006, 02:38 PM) *

pisik, tu chiar esti de invidiat....ai zis acolo o gramada de bunatati care pt tine nu inseamna nimik...e bine ca esti asa!

nu e chiar asa pt ca eu compensez cu dulciuri la greu. Nu stiu daca ma credeti sau daca va imaginati ca este posibil, dar eu pot manca deodata vreo 3-4 prajituri, fara sa am nici o treaba blushing.gif
himere2005
imi pare rau ca s-au descarcat bateriile ca altfel postam porcaria de tot ca sa va lecuiti de pofta. cred ca e gustos, ca are mere, crema de cioco si lamiie dar nu mi-a iesit de nici o culoare
still_me
io te cred pisik ,caci sie u sunt la fel ... daca s-ar putea sa manac numai dulce ar fi ok
ady_raluk
si la mine e la fel...eu de ex acuma mananc de pranz si ma satur (ipotetic), dar daca este placinta mai bag vreo 2-3-4 bucati....sotzul meu daca mananca mancare gatita si e satul poate sa fie orice fel de placinta ca nu mai mananca....eu una nu pot sa il inteleg delok...mereu l-am intrebat ce are saturatul de mancare cu dulciurile? sad.gif
dar daca nu o termin cu prostiile nu mai reusesc sa slabesc niciodata...si era f important sa dau jos pana la craciun cele 5-7 kg....ceea ce nu cred ca se va mai intampla sad.gif
si parca ma vad de craciun cand megem cu colinda cum pune lumea pe masa tot soiul de placinte si eu , umflata, voi baga in mine ca asa sunt eu pofticioasa si atunci sa vezi dupa sarbatori cat o sa arate cantarul sad.gif((((
himere2005
voi ce planuri aveti diseara? party.gif dana il are pe mihai, cata pe miha, ella pe babuin, eu mai am 2 sarbatoriti. bine, o sa trecm fugitiv,ca nu ne-a invitat fratele lui dan, ca nu isi serbeaza, dar cu o sticla de sampanie tot ma duc ca sta la blocul alaturat blum.gif
bubbles
`neata....ramona pupic.gif aseara pe la 11 m`a apucat o durere de masea si ma durea toata partea stanga a capului ... si azi dimineata pe la 4 imi ghioraiau matele si am mancat 2 feliute de paine cu parizer si putin maioneza si am zis ca tot are 10p....si mai mananc un iaurt azi cu cereale 1.5p si mai tarziu salata de varza cu piure cu o lgta margarina si 2 felii sunca 6p si totalul pt azi va fi de 17.5p asta daca voi putea manca sad.gif
daconst mai tii minte ca ziceai tu de o zacusca de ciuperci...mai scrii o data reteta...te rog mult pupic.gif si zi`mi daca ai facut`o cu ciuperci la conserva biggrin.gif
ALICE
Eu fac un mic chef,dar cu familia.Adica cu familia mea,ca a lui............is aia cu "mufarina" de mai devreme
bubbles
`neata raluk pupic.gif nu ami fii suparata ca si eu azi noapte pe la 4 mancam sorry.gif sa iti dau id`ul de messenger pe care stau mai mult k pe ala care il stiti intru f rar(si pt ramona vlas binenteles pupic.gif ) id`ul e [b]boierica1702
Pisik
CITAT(himere2005 @ 08-11-2006, 03:29 PM) *

voi ce planuri aveti diseara? party.gif dana il are pe mihai, cata pe miha, ella pe babuin, eu mai am 2 sarbatoriti. bine, o sa trecm fugitiv,ca nu ne-a invitat fratele lui dan, ca nu isi serbeaza, dar cu o sticla de sampanie tot ma duc ca sta la blocul alaturat blum.gif

Noi mergem la film, cred...
daconst
Himere,noi nu sarbatorim...ca aici nu stie nimeni de sarbatoarea asta.Diseara merg la curs.deci o sa dansez singura,daca cu sotul,nu. grin.gif

Bubbles,parca a trecut Miha reteta unde sunt si celelalte...nu o am acum la indemana.Eu n-am mai facut-o.

Pisik,cunosc starea...nasol cind nu gasesti o satisfactie pe undeva sa poti sa uiti de dulce. sad.gif
Pisik
Bubbles, e mult 10 pcte pt tot ce zici tu acolo zic eu...
Am papat de pranz si in sfarsit m-am saturat! E adevarat ca am papat de 7pcte, sa vedem acuma pt cat timp m-am saturat, ca fomista cum sunt....
Am papat o caserola mare de inghetata cu salata formata dintr-o cutie de ton in apa, 2 cartofi normali, 2 rosii micute, salata iceberg si 1 lingurita maioneza light. Si dupa caserola am papat un iaurt cu fructe zott light
bubbles
daca ai vrea sa imi spui unde sunt celelalte trecute pupic.gif pls
ady_raluk
alice esti totala lol.gif chiar ma gandeam acuma cum ar fi sa sun pe soacramea si s-o intreb" cum mai stati cu mufarina?? e bine sanatoasa??" lol.gif lol.gif
oare ce fata ar face???
michelle
Salutare neuroni!
Va pup si va multumesc pt urari pupic.gif
La multi ani Mihaelelor si Gabrielelor! cheer.gif
La multi ani babuinilor si petrecere frumoasa diseara!!

Eu am fost plecata sa vad daca pot sa imi iau medical, dar cum nu am dr. de familie, m-am lasat pagubasa. O sa imi iau din concediul de odihna pentru perioada in care am lipsit de la serviciu.
De maine, la munca!
Azi am trecut pe la serviciu sa imi servesc colegii cu un pahar de suc si o prajitura.

Emu, superbe pozele!!
Raluk, nu te lasa! AI venit aici ca sa slabesti si nu te lasam sa pleci cu kg dupa tine grin.gif
soranutza, multa bafta! Deci de azi auzim si meniurile tale naughty.gif
himere, petrecere frumoasa! poze cu tortul...
ramona, si eu sunt la fel, cu pizza, shaorma .. aoleu blushing.gif
bubbles
pisik si eu cred ca am trecut cam mult dar mai bine asa k sa nu mai calc stramb azi..sper sa nu ma apuce iar durerea de masea si sa pot manca mai tarziu biggrin.gif
Pisik
CITAT(bubbles @ 08-11-2006, 03:44 PM) *

daca ai vrea sa imi spui unde sunt celelalte trecute pupic.gif pls

http://forum.oneden.com/Retete-WW-si-nu-numai-t495.html
bubbles
miha la multi ani pupic.gif pupic.gif pupic.gif sa fii fericita si ai parte de tot ce iti doresti
mi`ar fi placut sa fiu azi la craiova ca pe ai mei ii cheama mihai si mihaela )).gif
Pisik
CITAT(michelle @ 08-11-2006, 03:45 PM) *

Salutare neuroni!
Va pup si va multumesc pt urari pupic.gif
La multi ani Mihaelelor si Gabrielelor! cheer.gif
La multi ani babuinilor si petrecere frumoasa diseara!!

LA MULTI ANI!!!!! Cu ce te rasfeti astazi bun, ca tu ai voie grin.gif

CITAT(bubbles @ 08-11-2006, 03:47 PM) *

miha la multi ani pupic.gif pupic.gif pupic.gif sa fii fericita si ai parte de tot ce iti doresti
mi`ar fi placut sa fiu azi la craiova ca pe ai mei ii cheama mihai si mihaela )).gif

LA MULTI ANI si tie Bub pt parintii tai! Sa fie sanatosi give_rose.gif
bubbles
multumesc pisik pupic.gif
danuta ce face bebe?mai ai 2 luni si rastorni caruta nu? pupic.gif
himere2005
mai miha, am acumulatorii descarcati...nici nu ma gindesc sa-i incarc pentru rapandula mea de tort lol.gif
ady_raluk
hyyy bubbles pupic.gif pupic.gif pupic.gif . pai o sa trec eu si de faza cu supararea..ca doar sunt majora smile.gif... sper ca am bagat bine adresa pe mss
bubbles
multumesc pisik pt urare...si eu sper sa fie sanatosi ca sa aiba cine sama sponsorizeze in continuare )).gif
daconst
Miha,ca sa vezi telepatia... lol.gif

Bubbles,a fost Pisik,mai rapida. )).gif

Nu-mi mai aminti de caruta...ca nu vreau inca sa ma gindesc...mai savurez linistea. grin.gif
ramonavlas
Uf, am venit de la intalnire. Sunt incantata de cum au decurs lucrurile, dar m-a apucat o foame.......
Bag repede o salata pana nu imi fuge iar gandul la pizza, shorme si alte ....placinte.......
Bubbles, mersi de id, acum il "bag" hug.gif

Noi diseara iesim dar nu sarbatorim pe nimeni, iesim asa la un ceai, apa, suc.......
Dar asta abia pe la 21 ca la 20 ma intorc de la sala si ....trebuie sa ma pregatesc, nu????
Azi imi cunoaste babuinul prietenii mei cei mai buni.....am niste emotzi.........
michelle
Nu stiu cine zicea de step aerobic.
Tin minte eu la primele sedinte ce rosie ma faceam la fata si abia respiram si tineam pasul smile.gif
Dupa ceva timp, o sa te obisnuiesti. Eu mergeam si 2 sedinte consecutive fara probleme. Mult succes!

Nu mai stiu, cine punctase cu 1p clatita, ce anume continea? biggrin.gif
irinush
buna fetelor, vin si eu sa va salut si sa urez LA MULTI ANI tuturor celor care isi sarbatoresc ziua de nume!!!
pupic.gif pt toata lumea ...
eu am dat pe langa puncte din cauza unei placinte cu dovleac blushing.gif ... asta este, mai e putina si se termina, asa ca ... scap de tentatie repede )).gif

Himere, mi-am dat si eu cu parerea la topicul care te intereseaza.
himere2005
asa miha, strica-le ziua )).gif
ramonavlas
Oare Dilly pe unde o umbla? Nu avea mai mult timp de respiro zilele astea?
michelle
CITAT(Pisik @ 08-11-2006, 01:48 PM) *

LA MULTI ANI!!!!! Cu ce te rasfeti astazi bun, ca tu ai voie grin.gif

Multumesc pupic.gif
Pai am cumparat bere, suc, chipsuri, popcorn, fursecuri, salatine, dar alcool eu nu am voie, asa ca o sa ma limitez la apa minerala blum.gif
bubbles
eu am pus 1p clatita ca am nu am prajit`o in ulei biggrin.gif si avea putina faina,ou foarte putin si lapte cam o lgta
MagdaC
Miha, eu ziceam de step aerobic. Nu mai am picioare si fund sad.gif
La multi ani!, pup fata frumoasa pupic.gif

Si La multi ani pt toate sarbatoritele/sarbatoritii nostri. Pupicei si toate cele bune.

Eu azi am papat asa:

D:
paine 2
cascaval 2
unt 0,5
gem diet 0,5
cafea 1

cub cioco 1

pui 3
branza 2
rosii 0

Total: 12 din 18.

Ce e mai grav e ca am o mare gasca de Mihaele si Gabriele care pregatesc party cu prajiturele....offff
O sa incerc doar sa ciugulesc un pic

pupicei
himere2005
miha, ia spune-i tu lui bubbles ca de fapt a punctat prea putin, ca prea are multe muncte pastrate )).gif
ramonavlas
No gata cu mancatul, ma reapuc de invatat. Si NU am chef deloc............. dar trebuie....
Saptamana viitoare pe vremea asta sunt in primul examen pt admitere in barou.... ohmy.gif
irinush
CITAT(ramonavlas @ 08-11-2006, 04:18 PM) *

No gata cu mancatul, ma reapuc de invatat. Si NU am chef deloc............. dar trebuie....
Saptamana viitoare pe vremea asta sunt in primul examen pt admitere in barou.... ohmy.gif

multa bafta, tinem pumnii!
daconst
Magda,vroiam sa scriu si eu de step...dar am uitat. blushing.gif
Mi-ai facut pofta... )).gif
E greu la inceput,dar trece timpul repede si apar si rezultatele.Eu una mor dupa cursul asta.
bpaula
CITAT(michelle @ 08-11-2006, 03:45 PM) *

Eu am fost plecata sa vad daca pot sa imi iau medical, dar cum nu am dr. de familie, m-am lasat pagubasa. O sa imi iau din concediul de odihna pentru perioada in care am lipsit de la serviciu.

in primul rand LA MULTI ANI tie si la toti ce sarbatoresc azi

apoi, mie cand am fost operata mi-a dat concediu doctorul care m-a operat...nu poate sa iti dea si tie medicul care te-a operat?
daconst
Mama,Geo cit scrii!!!Hai ca nu mai am rabdare. grin.gif

Merg sa fac o ciorba de cartofi cu legume sa mai compensez cu punctele de la cioco cu orez. blum.gif
himere2005
dana si michelle, cred ca sunteti masochiste, eu o cred pe cuvint pe magda )).gif

nessie, la multi ani si tie pupic.gif adevarul e ca numele de nessie ti se potriveste atit de bine incit nu m-as fi gindit va te cheama altfel )).gif
ALICE
Eu parca as lua niste pizza pt musafiri
still_me
incepusem sa scriu ... m-am luat cu treaba si a ramas asa.... doh.gif doh.gif .. eu cred ca vineri ies la o bericioaica cu prietenii caci si sotulica e gabi....
himere2005
cred ca de abia astepti sa maninci si tu alice pupic.gif
eu tot dau iama la frigider, cit este de nasparliu tortul ala, dar parca tot imi vine sa intru in el )).gif
Nessie
CITAT(himere2005 @ 08-11-2006, 02:43 PM) *

dana si michelle, cred ca sunteti masochiste, eu o cred pe cuvint pe magda )).gif

nessie, la multi ani si tie pupic.gif adevarul e ca numele de nessie ti se potriveste atit de bine incit nu m-as fi gindit va te cheama altfel )).gif
pupic.gif Multumesc frumos! hug.gif
ALICE
CITAT(himere2005 @ 08-11-2006, 04:55 PM) *

cred ca de abia astepti sa maninci si tu alice pupic.gif
eu tot dau iama la frigider, cit este de nasparliu tortul ala, dar parca tot imi vine sa intru in el )).gif

Nuuuuuuuuuuuu.Cum sa fac asa ceva?Ma tot gandesc ce sa le dau ca sa nu ma tenteze.Cred ca prajituri.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.