Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
otilici
Tulip,daca nu mai adaugi zahar deasupra,eu zic ca e ok 2 puncte...ma bag si io ca musca-n lapte blushing.gif (exersez,ca in curand ma reapuc de WW) blum.gif
Monic,eu stiu ca dupa ce te operezi de dezlipire de retina nu mai ai voie sa nasti natural...
Tulip
CITAT(Ella79 @ 30-10-2006, 11:28 PM) *

CITAT(Tulip @ 30-10-2006, 11:25 PM) *

Fetelor,pls ajutati-ma!!!Oare cum sa punctez niste galuste cu prune?Sunt destul de micute...le-am primit....2P/bucata oare e putin?
Deocamdata nu m-am atins de ele... blum.gif

Eu cred ca 1,5 ar fi OK.
Grisul ar fi 0,5 p si pruna 0,5. Am zis 1,5 Sa fie acoperitor ca nu stiu ce mai au in compozitie.

Grisul?are faina si cartofi...pun totusi 2

Himere,mai am niste puncte ramase si o sa fiu nesimtita si voi papa 3 buc.... blushing.gif blushing.gif blushing.gif
otilici
Galustile aleamai au si un pic de zahar si cartof... blum.gif de aia am zis 2 puncte...sper sa nu te superi pe mine pupic.gif
Ella79
Tulip, eu stiam ca sunt cu gris. Probabil depinde de la zona la zona...
Babuinul m-a sunat ca a ajuns cu bine la destinatie, asa ca ma bag si eu la somn.

Tulip
CITAT(otilici @ 30-10-2006, 11:34 PM) *

Galustile aleamai au si un pic de zahar si cartof... blum.gif de aia am zis 2 puncte...sper sa nu te superi pe mine pupic.gif

nu ma supar.... pupic.gif
zahar nu are aluatul si nici eu nu o sa pun.....mai am,fetelor,haideti,papati si voi!
ramonavlas
Noapte buna Ella, vezi ce visezi acum dupa discutiile de pe forum....si nici nu ai babuin langa tine....
Tulip
Ella,noapte buna!
Ramo,a plecat Potentialul?Cum a fost duminica? naughty.gif naughty.gif S-a bucurat de cadou?
himere2005
cum de rusesti Tulip sa te ajungi cu punctele? nu ti-e foame? ca eu u stiu cum sa mai trag de ele
ramonavlas
Tulip, din pacate a plecat. Probabil se intoarce dar nu e sigur.....in schimb maine seara....ramane la mine mai mult, poate pana dimineata!
Da, f mult mi-a zis mie ca i-a placut cadoul..........
ALICE
MICHELLE,cat te-a costat toata "procedura" asta?
Tulip
Himere,nu stiu...chiar ma mir si eu...poate spirulina isi face efectul...chit ca seara am uitat sa-l iau.....Tu cate puncte ai?Eu 19.....
himere2005
ramona, pina la urma cum a a ramas cu pasarela? o sa mai dureze, asa-i?
ramonavlas
CITAT(himere2005 @ 30-10-2006, 10:46 PM) *

ramona, pina la urma cum a a ramas cu pasarela? o sa mai dureze, asa-i?

Din pacate va mai dura. Probabil saptamana asta la sfarsit. Sa vedem cand pot ajunge de la Bucuresti.
himere2005
tulip, poate iau si eu spirulina. eu am pus 0 peste tot(activitate) sa fiu mai drastica cu mine, asa ca mi-ar iesi cam 17p, dar eu cred ca am 18. oricum, de multe ori depasesc punctele cu un paharel seara lol.gif ca sa dorm mai bine
Tulip
Meniul meu:
*paine cu zacusca..........................2.5P
*Ciorba de vacuta..........................1.5P
*iaurt............................................3P
*salata mexicana cu pulpe de pui.....5P
*1mar;1portocala...........................0P
*galuste cu prune............................6P

Total 18 din 19..........mi-a mai ramas si de 1/2 pahar vin tease.gif tease.gif tease.gif dar cred ca bag o cana de ceai mai bine....
Surprinzator stau ff. bine si la capitolul lichide yahoo.gif yahoo.gif
Deea
Cartofii copti se pot face si la microunde si in 10-12 minute sunt gata. Pe la jumatea timpului ii intoarceti de pe-o parte pe alta.

miere mananc si eu...adica pun in cafea o lingurita, ajuta la vizitarea tronului lol.gif

nu mai stiu ce vroiam sa zic ca m-ati capiat cu atata alcool si atatia babuini biggrin.gif
ramonavlas
Hai sa postez si eu meniul............. Eu tin saptamana asta dieta mea, la care normal ca si numar.........
- 4 wasa - 2;
- 80 gr La Dorna - 1.6;
- 200 gr sunca - 5;
- 2 Campofrio - 3.2;
- 1 toast - 1;
- 1 ou - 2;
Total 14.8 din 21.............stiu, am cam inceput cu stangul.......
otilici
Deea cum esti?Te simti mai bine azi?
Tulip
Eu la activitate fizica am pus 1P...ca Timea nu prea ma lasa sa stau tease.gif

Ramona,fructe nu mananci deloc? huh.gif
ramonavlas
Eu pun 0 la activitate fizica chiar si atunci cand merg la sala, sau ma pun contravaloare a 1000-2000 de calorii. )).gif

Tulip, am mancat si fructe si legume, dar cum nu le punctez, nu le-am mai scris.........
Tulip
Himere,din cate am inteles e ff. sanatoasa spirulina...... cheer.gif
himere2005
ma gindeam ca poate scap de pofta asta de mincare...ca atunci cind erau caldurile alea mari si may se vaita ca nu poate sa manince mai nimic, cine minca ca ghiolbanul? lol.gif doh.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 30-10-2006, 11:58 PM) *

ma gindeam ca poate scap de pofta asta de mincare...ca atunci cind erau caldurile alea mari si may se vaita ca nu poate sa manince mai nimic, cine minca ca ghiolbanul? lol.gif doh.gif

Parca te si vad..... blum.gif blum.gif
himere2005
noapte buna, eu gata, ma duc la culcarica ca sau fiu odihnita miine grin.gif
Deea
CITAT(otilici @ 30-10-2006, 11:54 PM) *

Daaa..mult mai bine, nu ma mai doare capul ceea ce e minunat, ieri si azi dimineata ma enerva orice zgomot abia suportam sa vorbesc cu cineva, parca tipa toata lumea in jurul meu. In afara de Alexia, normal ! smile.gif
ramonavlas
Himere, noapte buna.
Am plecat si eu in pat.............
V-am pupat!!
otilici
CITAT(Deea @ 31-10-2006, 12:02 AM) *

Daaa..mult mai bine, nu ma mai doare capul ceea ce e minunat, ieri si azi dimineata ma enerva orice zgomot abia suportam sa vorbesc cu cineva, parca tipa toata lumea in jurul meu. In afara de Alexia, normal ! smile.gif

Ei,asa te vreau!Ca toate ne facuseram griji pentru tine hug.gif

Noapte buna himere,noapte buna Ramo pupic.gif
Deea
CITAT(otilici @ 31-10-2006, 12:05 AM) *

CITAT(Deea @ 31-10-2006, 12:02 AM) *

Ei,asa te vreau!Ca toate ne facuseram griji pentru tine hug.gif

hug.gif
e acum stiti cum e in primele dati cand vin rusii dupa sarcina

sau oi fi eu mai delicata lol.gif

Noapte buna fetelor, ma intrept si eu spre pat!
otilici
Ce m-ai incurajat,Deea grin.gif lol.gif
Noapte buna si tie smile.gif
ALICE
Fetelor ce faceti la ora asta???????Nu dormiti?
Tulip
CITAT(ALICE @ 31-10-2006, 12:29 AM) *

Fetelor ce faceti la ora asta???????Nu dormiti?

Dar tu? lol.gif lol.gif
Eu ma culc mai tarziu pe la 23-24..... wacko.gif
ALICE
Si eu tot asa. biggrin.gif
uka
si eu, la fel, la 23.45 e un serial la protv sau pro cinema la care ma uit...si dupa aia, la nani
Tulip
Dimineata e mai nasol...noroc ca ma lasa fata sa dorm pana la 8 cheer.gif cheer.gif
ALICE
Parca vad ce ma plang si eu maine dimineata.
bebeingeras
pupic.gif fetele, ma culc ca mor de somn sleep.gif lazy.gif
vb maine
Tulip
Noapte buna!ma bag si eu imediat in pat! cheer.gif
lliliana
Salut fetele...o saptamana buna va doresc. pupic.gif floare.gif hug.gif
emu
CITAT(michelle @ 30-10-2006, 01:52 PM) *
camera mea este Canon S3IS

multumesc de raspuns miha, e chiar buna w00t.gif oricum... ma mai gandesc, cred ca va trebui sa mai astept dry.gif

meniul meu pe azi:
248 gr branza dietetica 3p
1 fel paine 1p
1 fel sunca si 1 lingurita maioneza 1.5p
3 patratele cioco 3p
pastrav la gratar 4p
30 gr corn bread 1.8p
2 linguri peach cobbler (placinta cu piersici) 3p
-----------------------------------------------------
total ------------------------------------- 17.3p

Am uitat sa spun ca ieri am fost pe munte, un traseu de ne-a iesit limba de-un cot cand am ajuns in varf )).gif; am vazut cu ocazia asta si Cold Mountain (nu filmul smile.gif ) - si am trecut pe acolo de atatea ori, dar eu abia acum am observat indicatorul )).gif deh...

multumim liliana give_rose.gif si tie... una si mai buna wink1.gif
emu
adaug ca azi de dim cantarul arata 55.6 kg yeah.gif am modificat si ticker-ul
himere2005
may, te vaaaaaaaaad! dar nu pot sa scriu deocamdata, ce mai faci leoaico ? pupic.gif

eu azi am decis sa maninc de toate punctele fructe, legume, piept de pui la gratar si 2 oua. ca nu stiu de ce snu se mai misca cintarul. si am sa renunt si la paharelul de seara grin.gif sper sa ma apuc din nou de exercitii.
miine alternez lactate, fructe si legume...sa vedem care ingrasa de fapt
bubbles
`neata...ce faci may? pupic.gif eu mai stau in pat ca mi`e lene sa ma trezesc atat de devreme )).gif
himere2005
am trimis o punga de cafea spre tine bubbles, ca eu si asa nu mai beau...sau preferi 3 in 1? grin.gif

sper sa nu ma injurati, dar sa vedeti si voi asta
http://www.metacafe.com/watch/217067/600_lb_woman_part_1/

'neata dana, neata bb din burtica pupic.gif
daconst
Neatza gagici,am recuperat ce ati scris aseara ca de la alcool vi s-au dezlegat degetelele... )).gif

Frumos am inceput saptamana...sa ne tina tot asa ca nu-i rau,mai ales ca fetele se tin de numarat.Si eu numar de citeva zile si vineri cind merg la dr vreau sa nu observe cit am luat iar in greutate. huh.gif

Emu,felicitari si asteptam poze cu Cold Mountain! naughty.gif

Monic,vezi ca azi nu scapi de povestile picante...na,ca ti-ai cautat-o singura. )).gif

Tulip,prunele nu au puncte...dar galustele daca au zahar si pesmet,cred ca tot 2p ar fi ok.

Otilici cum te mai simti?Tot 2in 1 esti?

Nessie,nu ma pricep sa pun filmuletul pe net...poate stiu fetele care-l au acum.
Ella79
Neataaaaaaaaa
Eu am ajuns deja la birou si e un frigggg afara. brrrrrrr

Azi n-am chef sa muncesc nimic. Dar nimic, nimic. )).gif

Ieri am stat in puncte - 18 din 18. Nu erau pentru prima zi. Azi trebuie neaparat sa ma merg la sala.
daconst
Se vede c-a dat frigul...toata lumea doarme la caldurica. )).gif
Cica de miercuri ninge la noi...am vazut ca in Ro deja era zapada la munte.Si eu anul asta nu schiez? sad.gif
Poate tot scap in ianuarie cind vine mama sa stea cu bb. blum.gif
himere2005
dana, eu zic sa tii cont si de faptul ca totusi o sa nasti, eu m-am recuperat cam dupa 1 luna si jumatate, stii tu unde, daca m-ai faci o figura gresita, nu vreau sa fiu in locul tau
daconst
CITAT(himere2005 @ 31-10-2006, 10:12 AM) *

dana, eu zic sa tii cont si de faptul ca totusi o sa nasti, eu m-am recuperat cam dupa 1 luna si jumatate, stii tu unde, daca m-ai faci o figura gresita, nu vreau sa fiu in locul tau

Cum adica?ce are schi-ul cu ...dansa? sad.gif
N-o sa ma pot misca?Ca pre multe fi´guri nu fac eu pe schiuri,dar macar asa sa simt senzatia,poate merge. huh.gif
himere2005
daca te tii pe picioare bine e ok dana, dar sa nu le departezi prea mult sau sa tragi vreo busitura, eu am simtit in zona ca o vinataie

poate tu te recuperezi mai repede pupic.gif
daconst
Eu sper,Himere...desi aici spun astia ca 6-8 saptamani dureaza pina-si revin toate alea la locul lor.Poate eu sunt prea viteaza si la cit de bine-mi merge acum am prins curaj.
Sper sa nu am surprize dupa. naughty.gif

Ce gatiti azi fetili?Eu trebuie sa merg iar la cumparaturi ca maine e liber aici de Ziua Mortilor si e inchis totul.Deci vreau,nu vreau maine trebuie sa stau si eu pe linga aragaz,dar sunt in pana de idei. sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.