Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ina_ceva
3 barbati povestesc.
Primul:
- Mai, cand simt ca relatia mea nu mai merge perfect, imi trimit nevasta 2 saptamani la tratament la bai in Grecia. Face acolo tratamente cu namol, cu ape naturale,cu ultraviolete cand se intoarce arata intinerita, zambeste mai mult, este radioasa! Si suntem un cuplu mai fericit!
Al doilea:
- Mai si eu, o data pe an imi trimit sotia la o statiune de munte in Austria.Face acolo tratamente naturiste, diete naturale, aer curat, apa de munte, ozon. Se intoarce dupa doua saptamani mult mai radioasa, cu pofta de viata, si noi suntem un cuplu mai fericit.
Al treilea:
- Ba, ... nu stiu. Eu unul imi f*t singur nevasta !!
ady_raluk
am o mare dilema...stiti ca in comert se gasesc strudelele alea cu fructe mici pe care tre sa le coci doar...cam cu cat se poate puncta o bucata?? ca a venit la mine cineva acuma cu 2 calde...calde si nu mai pot de pofta
ina_ceva
care este diferenta intre erotic si pervers?
erotic este sa te mangai cu o pana, pervers este sa te mangai cu toata gaina
nusarich
ella, numai mie mi se intamplau toate relele miercurea. eram acum cativa ani la un curs de engleza (miercurea si vinerea) si profa ne intreaba cum ne-am petrecut ziua. eu, fiind in prima banca, a trebuit sa incep sa povestesc prima :"every wednesday is like a tuesday". sa va spun ce ras s-a iscat in sala? de la chestii marunte, gen plec din birou sa duc ceva la registratura si pe drum (1 etaj) uit ce trebuie sa fac sau mi se imprastie toate hartiile pe jos, pe trepte, la chestii de genul plec de la serviciu si vad masina venind (trebuie sa merg cam 3 minute mers intins pana la statie, printr-o parcare), sau la urcarea in masina se urca toata lumea, eu fata simtita ii las sa se urce, cand sa ma urc si eu imi inchide usa in fata... sau cazutul din autobuz (de doua ori in acceasi seara, la distanta de 2 statii - asta n-am sa uit cat oi fi lol.gif ). sper ca tu sa te fi oprit aici cu pataniile astazi.
himere2005
fetelor, eu sunt rupta de oboseala, dar nu ies inainte sa o salut pe....TULIP
Anna
Vreau sa fac maine paste cu ton, caut acu pe unde ati postat voi retete.
insa am o intrebare, am luat conserva de ton in suc propriu, de 185 gr, si in lista zice 30 gr 1 pct, dar alea 185 gr sunt si tonu si sucu ....deci tonu propiuzis o sa aiba mai putine pct nu?
Monic
Tulip cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif
credeam ca ai bagat la divort (cu noi)
Anna

Revin cu meniul complet:

mamaliga 40 gr malai - 2 pct
iaurt - 0.5 pct
br de vaca - 3 pct

cartofi - 2 pct
rosie- 0 pct
ardei - 0 pct
ou fiert - 2 pct
ulei de masline 1 lig - 0.5 pct
1 kiwi - 0 pct

1 iaurt - 1 pct
2 ling miere - 0.5 (una gratis)

suc natural - juma de pahar - 1 pct

1 gura de biscuite cu iaurt (nus exact ce era) - 1 pct

salata verde- 0 pct
rosie - 0 pct
ridichi -0 pct
snitel pui mic - 3 pct
1 fel paine - 1 pct

total: 16.5

e bine? blum.gif

Va pup pe toate ! cheer.gif
Anna
17.5 PCT per total ...sry blushing.gif
Deea
CITAT(annaiss_derrian @ 08-11-2006, 11:27 PM) *

Vreau sa fac maine paste cu ton, caut acu pe unde ati postat voi retete.
insa am o intrebare, am luat conserva de ton in suc propriu, de 185 gr, si in lista zice 30 gr 1 pct, dar alea 185 gr sunt si tonu si sucu ....deci tonu propiuzis o sa aiba mai putine pct nu?

fetelor, s-a schimbat punctajul la ton? la mine scrie 150g - 3p

tot conserva de 185 gr. am avut si eu...vezi ca pe ea scrie si cantitatea de ton fara apa, parca 130...nu sunt sigura
Anna
CITAT(Deea @ 09-11-2006, 12:50 AM) *

fetelor, s-a schimbat punctajul la ton? la mine scrie 150g - 3p

tot conserva de 185 gr. am avut si eu...vezi ca pe ea scrie si cantitatea de ton fara apa, parca 130...nu sunt sigura

eu am in foile mele ton in suc propriu, conserva - 1 lingura, 30 gr- 1 pct
nu e bine? mie imi convine daca e 150 gr- 3 pct..
dany
- ton in suc propriu , 30 gr = 0,5 P
-ton in suc propriu 150 gr ( doar tonul,fara suc ) = 3 P

Sper ca v-am lamurit .Asta e punctajul din cartea mea.

Nu am citit ce ati scris zilele astea....doar putin....

Anna...ulei masline , 1lingurita = 1 P

Regula cu " 12 p pentru dulciuri / saptamana nu mai exista de mult !!!! Stiu ca fetele o mai tin....fiecare face cum crede .

Raluk....ca nu ai slabit deja e normal . Cum a mai scris cineva : nu te-ai ingrasat peste noapte ...deci nu poti slabi peste noapte . Astepti rusii....ok ,atunci asteapta sa treaca rusii ( in timpul asta tine-te strict de WW si regulile lui ) si ...vezi ce spune cantarul dupa ce trec rusii.
Anna
Se pare ca am unele lucruri cam eronate in listele mele. sad.gif

Danyhoney pot sa te intreb daca ai cumva aceste materiale in format electronic, si daca da, le poti posta undeva? pupic.gif
ramonavlas
Da unde e toata lumea? Sarbatoriti? Si eu acum am ajuns acasa. A fost o seara frumoasa in care i-am facut babuinului cunostinta cu prietenii mei. Ne-am simtit bine.
Acum ma duc la nani ca maine merg la servici....
Noapte buna.....
dany
Anna...eu am o carte cumparata de la sedintele WW ! Nu e electronica si ...are 398 pagini ...carte normala...
Anna
CITAT(danyhoney @ 09-11-2006, 01:26 AM) *

Anna...eu am o carte cumparata de la sedintele WW ! Nu e electronica si ...are 398 pagini ...carte normala...

aaa..oops,cam mare atunci. Pai acu ce sa iti facem, daca tu ai cartea te rugam sa ne mai zici unde gresim. : * give_rose.gif

Noapte buna fetelor! hug.gif
dany
Miha...isi va reveni si ochiul stang ,stai linistita !!! Ai avut probleme mai mari la el ? poate de asta ii trebuie mai mult timp...
Pisik...imi pare rau pt babuinul tau !!! Se va rezolva !!
Ramo...spor la invatat !
May...spor la biciclit !!!!!! Si...ma bucur ca mai intri din cand in cand pe aici.
Irinush...felicitari pentru cantar !
Antonia...bafta la examen !!
Geo...stiu cum e cu dentistii...si eu ma dat o caruta de bani anul trecut . Asta e...daca trebuie -trebuie.
Monic...mergi si la alt medic !!!!!!!
Alice ...bafta la castigarea drepturilor ce vi se cuvin !!
Ina...multumim pentru bancuri !!!
Emi...super pozele !!!!
Gigelu...va fii bine !
Himere...cum a fost tortul ? le-a placut ? Cum l-ai transportat ?
Dana...nu ai mai facut sedinta foto cu burtica ????
Ella....of , ce zi ai avut !!!! Sper ca macar ai avut o seara placuta !
Bubbles...imi pare rau sa iti spun dar.....mananci cam aiurea . Nu tii cont de reguli ( ca si alte fete,dealtfel)....Sper sa nu te superi ca iti spun...
Cine mai stie ceva de Otilici ???? sau de Maria ???? Sau de Alandana ?????Dylly pe unde umbla ???

CITAT(annaiss_derrian @ 08-11-2006, 10:28 PM) *

CITAT(danyhoney @ 09-11-2006, 01:26 AM) *

aaa..oops,cam mare atunci. Pai acu ce sa iti facem, daca tu ai cartea te rugam sa ne mai zici unde gresim. : * give_rose.gif

Noapte buna fetelor! hug.gif

Eu mai spun ,Anna !!!! Dar...fiecare face cum crede....Eu spun doar ce am si ce stiu eu. fetele au inceput cu alte punctaje si de aici apar cateva diferente....nu e vina lor : doar ca se mai schimba cate ceva din cand in cand.

Noapte buna si tie !

CITAT(Deea @ 07-11-2006, 02:13 PM) *

CITAT(himere2005 @ 07-11-2006, 03:23 PM) *

deea si ce vreti sa deschideti in spatiul pe care urmeaza sa il inchiriati?

magazin cu produse naturiste si cabinet pt. tratamente cu acelasi gen de produse

Buna idee ,Deea !!!!!!!!!!!!Bafta multa !!!! Poate vom putea si noi ,cele din afara, comanda de la tine smile.gif . Preturile de aici sunt destul de mari.

CITAT(Pisik @ 08-11-2006, 03:03 PM) *

Dany, ce mai faci?

Mersi de intrebare ,Pisik .Fac...la fel.....Va trece...sper...candva...sper...

Tulip...ce mai faci ? Esti bine ????? Sper ca nu ai mai intrat doar din cauza PC-ului...nu din alte cauze. Am vazut ca esti on si....am intrebat.
dany
-Doi politisti intra intr-un compartiment al trenului:
-Arme? Bani? Droguri?
-Nu, multumesc. O cafea, va rog...

Omul nu e facut sa munceasca!
Dovada: faptul ca oboseste.

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Daca vrei ca sotia sa te asculte cind vorbesti, vorbeste cu alta femeie. O sa fie numai ochi si urechi

Cand esti inteligent si cand esti intelept?

*** Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate!
*** Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.
*** Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura.

Un calator ajunge la hanul "Gheorghe si Balaurul". Bate la usa, aceasta se intredeschide si o figura feminina intreaba:
-Ce vrei?
-As dori sa innoptez la han si daca ati avea si o farfurie cu mancare...
-N-avem! Si i se tranteste usa in nas.
Omul bate din nou la usa, si cand se intredeschide aceeasi figura feminina intreaba:
-Si-acum ce mai vrei?
-N-as putea sa vorbesc si cu Gheorghe...?

Un barbat la doctor:
-Doctore, nevasta ma inseala pe rupte si totusi nu imi apar nici un fel de coarne! Uitati-va si dumneavostra, neted ca-n palma!
-Nu va faceti probleme, chestia cu coarnele e numai o vorba, nu exista cu adevarat...
-Uf, mi-ati luat o piatra de pe inima, credeam ca am lipsa de calciu....

Ce s-a ales de lumea asta, domnule! Stateam duminica in biserica la slujba si o doamna de langa mine scoate o tigara, o aprinde si incepe sa fumeze... Sa-mi scape berea din mana, nu alta!

Unde se afla punctul G la femei?
In lumina ultimelor cercetari... s-a descoperit ca el este situat... la sfarsitul cuvantului SHOPPING!!!

Le-am primit pe mail si ...m-am gandit sa vi le "spun " si voua .

Noapte buna !
dany
Apar din nou cu o ....dezamagire !!!! Tocmai am vazut la stiri ca a aparut concursul " Mi-s baba satului " !!!! Cum ,Doamne iarta-ma ,se poate face asa ceva ?????? Asa vrea Ro sa intre in UE ??????????? Imi pare rau...sunt romanca dar....cand vad asa ceva........nu am cuvinte .Sunt doar blocata !!!
emu
lol.gif lol.gif lol.gif bun cel cu "balaurul" biggrin.gif

va multumesc fetelor pt aprecieri la adresa pozelor smile.gif ina globurile respective sunt facute din hartie, cu cerculete de sarma la capetele de sus si de jos sa sustina suportul pt beculetul din interior. Se pliaza, asa incat nu ocupa spatiu de depozitare wink1.gif

dana, daca ar merge totul asa cum vrem noi, poate avem bebe (bebei) la anul naughty.gif

soranutza... ce bine ca ni te alaturi, inca o motivatie in plus si pt mine, cand vad ca mai sunt fete care incearca wink1.gif

hey dany... sunt si eu cumva pe lista celor care mananca aiurea? poti sa-mi atragi atentia, nici o problema, nu ma deranjeaza... din contra, as aprecia... chiar as vrea sa stiu pe unde fac greseli. La ce te referi cand spui ca "Regula cu 12p pentru dulciuri/saptamana nu mai exista de mult"? Ca se poate consuma peste 12p sau deloc?

meniu azi:

2 fel de paine 2p
2 fel paine secara 4p
200 gr iaurt 0 grasime 3p
3 mere
2 morcovi deocamdata,
ca ma asteapta salata peste 30' cu otet si ulei de masline 1p
2 felii corned beef (un fel de vita marinata, 100g) 6p
1 lingurita maioneza 0.5p
10 gr branza swiss 1p
-------------------------------------------------------------------------
total --------------- 17.5p

cum e emisiunea aia dany?

hug.gif
emu
ohoooo am uitat sa ma laud ca am reusit sa beau 2l de apa!!!!!!!!!!!!!!!! am tinut sa notez si apa azi lol.gif
himere2005
ca sa va zic fetelor, am reusit sa transport pina la urma tortul, ca nu era prea mare. am aranjat f bine lucrurile fetitei in carut, apoi deasupra, cu mare bagare de seama , am pus tortul, iar sampania am luat-o in rucsac.
tortul a fost "deliciul" serii, in sensul ca era o ghiulea veritabila, dar am mai ris si noi pe seama lui, de fapt a mea rolleyes.gif
morala: beti santal! aaaaaaaa, nu era alta: NU INCERCATI RETETE NOI IN ULTIMA CLIPA

va astept cu drag neuroni pupic.gif
daconst
Neatza,Himere,vad ca tu esti la "datorie". )).gif
Ma bucur ca ati avut o seara reusita si ca tortul a fost apreciat.Ai facut poze?ca nu mai stiu.

Tulip,a mai aparut sau nu?ca si eu o tot astept. huh.gif

Emu,sa dea DD sa va vedem cu bb-i la anul...ca eu abia astept sa am cu cine discuta. naughty.gif
In legatura cu cele 12p de dulciuri,Dany vroia sa spuna ca nu mai exista regula...adica limita asta.Poti manca dulce de cite puncte vrei,daca te incadrezi in punctajul zilnic.Doar ca Miha o recomanda la fetele care nu slabeau.Trebuie testat fiecare cum reactioneaza organismul.Eu cind goleam borcane intregi cu nutella nu tineam cont de ea si am slabit,dar ultimele kg nu le-am mai dat jos cu atata dulce,deci am tinut cont si de asta.

Ella,nasoala zi,ce sa zic...sper ca a reusit babuinul sa te faca sa uiti tot ce-a fost neplacut,ieri. wink1.gif

Dany,pozele nu le-am mai pus ca depind de sot...cele de la echo le-am pus pentru mamici,deci sunt in album. salut.gif
himere2005
ultimele 2 poze cu bomba, la propriu si la figurat )).gif aici[color=#FF0000]
himere2005
dana, se vede asa de clar copilul...eu nu am avut ocazia sa o vad asa de bine pe bia cind era inauntru, doar mi-am imaginat...cred ca te topesti toata...de abia astepti sa-l tii in brate hug.gif

acum am vazut ca sunt iepurash...playboita )).gif nu alta blum.gif
daconst
CITAT(himere2005 @ 09-11-2006, 10:15 AM) *

ultimele 2 poze cu bomba, la propriu si la figurat )).gif aici[color=#FF0000]

Wow,Himere...e de ciocolata?Nu stiu de ce mi-l imaginam alb...parca spuneai de crema de lamaie?
Pai pe mine m-ai cucerit din start...ca tot ce are ciocolata e buuun blum.gif

Asa-i cu pozele,se vede tare bine la 3d.Si cind te gindesti ca aia cu fetisoara e facuta in septembrie...doar putza e recenta. grin.gif
Tulip
Neata!!!! cheer.gif cheer.gif Am ajuns si eu,ce dor mi-a fost de voi!!! pupic.gif

Am avut calculatorul virusat,am crezut ca innebunesc....Dana,imi pare rau ca ti-am creat probleme sad.gif sad.gif Inca nu am instalat mess-ul ca s-ar putea sa-si faca din nou de cap iar tipul care ne-a reparat pc-ul e plecat din oras grin.gif

Aseara m-am apucat sa recuperez tot ce ati scri,da' de unde?tare harnicute atu fost!!!Nici jumatate n-am reusit,asa ca nu-s la zi deocamdata cu stirile....dar azi,cand doarme fata,macar am ce citi blum.gif blum.gif
himere2005
deci sa inteleg ca putza te-a interesat cel mai tare lol.gif crema de lamiie era inauntru si moturile alea tot din lamiie

sa mai stai si cu noi de vorba din cind in cind ca ne-a fost tare dor de tine pupic.gif
ramonavlas
Buna dimineata. Azi merg si eu la servici sa iau o pauza de la invatat.
Himere, mie imi place cum arata tortul, mai ales ca a fost prima incercare........
Danyhoney, stii de ce se spune ca o viitoare mama de baiat e asa vesela, frumoasa si fericita? Pt ca are tot timpul in ea o putza....
daconst
CITAT(ramonavlas @ 09-11-2006, 10:44 AM) *

Danyhoney, stii de ce se spune ca o viitoare mama de baiat e asa vesela, frumoasa si fericita? Pt ca are tot timpul in ea o putza....

lol.gif lol.gif lol.gif

Cred ca asta era pentru mine,nu Ramona? )).gif
Tare,oricum.O zic si eu mai departe. lol.gif
simo
buna tuturor

a folosit cineva BIODRIAN este bun? dry.gif
himere2005
simo eu nu am incercat

cred ca ar trebui sa facem un topic cu ce a aparut nou prin magazinele alimentare si e bun la dieta
ramonavlas
CITAT(daconst @ 09-11-2006, 10:47 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 09-11-2006, 10:44 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Cred ca asta era pentru mine,nu Ramona? )).gif
Tare,oricum.O zic si eu mai departe. lol.gif

SCUZE!!!!!!!!!!! De fiecare data va incurc......
Da, Daconst, pt tine era...........
daconst
Simo,eu nu stiu ce e asta. blushing.gif

Fetele la mine-i tambalau mare azi...monteaza proprietara panouri solare pe casa si noi cum stam la ultimul etaj e jale in casa,asa se aude de tare.Sper sa nu-l sperie pe bb. )).gif
simo
am gasit an TV MANIA (plan de detoxifiere scandinav)
ramonavlas
CITAT(simo @ 09-11-2006, 10:49 AM) *

buna tuturor

a folosit cineva BIODRIAN este bun? dry.gif

Ce este asta????
Mancare, medicament.....?

CITAT(simo @ 09-11-2006, 11:00 AM) *

am gasit an TV MANIA (plan de detoxifiere scandinav)

Aaaa, pai spune-ne si noua in ce consta.............
Tulip
Cum stati cu numaratul,fetelor?Eu din pacate nu numar...insa pap in spiritul WW blum.gif blum.gif
ramonavlas
Si eu m-am hotarat ca pana ce scap de examene nu mai numar, nu mai cantaresc, nu ma mai cantaresc.......apoi mai am ceva timp pana la Craciun............
Am o pofta pe fulgi cu lapte..........

Himere, mama, da ce scrii atata? Ca esti "inclinata" cam de multicel.... )).gif
simo
CITAT(Tulip @ 09-11-2006, 11:07 AM) *

Cum stati cu numaratul,fetelor?Eu din pacate nu numar...insa pap in spiritul WW blum.gif blum.gif

still_me
m'neata .... de asta sunt inapoi la numarat serios ...ca am cam dat-o de pereti in ultimele 2 sapt .... se si vede , nici macar un gram nu am dat jos ... doh.gif doh.gif
simo
CITAT(simo @ 09-11-2006, 11:13 AM) *

asa arata cutia
Pisik
Neatza! Aseara am fost la film, mare nebunie, miercurea e chestia aia cu Orange (1 bilet platit, unul gratis cu nu stiu ce cod de pe telefon) si era plin de pusti, care cautau pereche sa plateasca doar un bilet. O aglomeratie de nedescris ca era si sarbatoare. Ma rog, pana la urma am intrat, am papat 2 mere uriase (si am mai punctat un pct) si cateva floricele (1p) si mi-am luat si eu o cola light. Eu nu beau deloc asa ceva deobicei dar nu stiu ce mi-a venit. Mai fetelor, mi-a fost un rau de la ea de numa numa, cine o sa mai pune gura pe porcaria aia... mad.gif

Ma simt aiurea pt ca alaltaieri imi arata cantarul cu un kil jumae mai putin ca azi si au plecat si rusii si nu am calcat stramb, m-am tinut in puncte iar aseara si alaltaseara am afcut bicicleta 15 min. Azi noapte la 12 eu eram pe bicla, nebuna de mine grin.gif Asa ca nu inteleg "minunea" de pe cantar, oare sa nu mai aiba WW efect la mine? huh.gif

Apropos de punctaje, eu am ca o cutie de ton are 2,5...
iar la miere am vazut ca o punctati cu 0,5/lingurita, eu am 0,5/2lingurite. Pana la urma cum e????

Diseara eu ma duc la petrecera aia cu batu in fund si ratez party-ul de la firma mad.gif toata lumea e in blugi, eu in costum de catifea ca deh....aia vor rochie de seara, am luat-o cu mine dar cred ca ,ma "fofilez" si nu o pun grin.gif

Pupici si o zi frumoasa!
simo
CITAT(simo @ 09-11-2006, 11:18 AM) *

asa arata cutia

himere2005
fratilor, sotul meu isi face cirnati...nu mai pot de pofta, ma scufund )).gif
ramonavlas
CITAT(still_me @ 09-11-2006, 11:14 AM) *

m'neata .... de asta sunt inapoi la numarat serios ...ca am cam dat-o de pereti in ultimele 2 sapt .... se si vede , nici macar un gram nu am dat jos ... doh.gif doh.gif

E bine ca nu ai pus........
Pisik
CITAT(himere2005 @ 09-11-2006, 11:23 AM) *

fratilor, sotul meu isi face cirnati...nu mai pot de pofta, ma scufund )).gif

Nu ceda Himerus! Apropos, tu meniuri nu ai mai postat de mult...ai vreun motiv anume? bataita.gif tata.gif
ramonavlas
CITAT(simo @ 09-11-2006, 11:18 AM) *

asa arata cutia

Deci sunt ceva pastile, cum ma gandeam. Eu, sincer nu mai cred in asa ceva. Nu vreau sa te descurajez. Am incercat multe asemenea pastile. Cele care intr-adevar au dat rezultate au fost Xenicalul si Reductilul (la inceput).
himere2005
pai, nu stiu sa scriu meniuri blum.gif nu prea reusesc sa ma incadrez, tot in jur de 20 de p maninc. mi se mai intimpla sa maninc de 17p, dar daca mai beau un pahar de vin tot pe acolo ajung rolleyes.gif
ALICE
Azi trec sa va salut scurt,ca nu o sa am timp.Colega mea si-a luat liber.Asa ca azi muncesc dublu.
Pisik
sunt de acord cu Ramona, eu am luat pastile mai "usurele" in perioada de "vacie" din aprilie pana in urma cu o luna, am luat o mie de feluri, crom, unele de slabit ce va cu novolatin sau asa ceva, inca vreo 2-3 feluri, ori pt pofta de mancare ori pt slabit cica, plus o mie de ceaiuri; si evident ca efectul a fost zero barat
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.