Miha...isi va reveni si ochiul stang ,stai linistita !!! Ai avut probleme mai mari la el ? poate de asta ii trebuie mai mult timp...
Pisik...imi pare rau pt babuinul tau !!! Se va rezolva !!
Ramo...spor la invatat !
May...spor la biciclit !!!!!! Si...ma bucur ca mai intri din cand in cand pe aici.
Irinush...felicitari pentru cantar !
Antonia...bafta la examen !!
Geo...stiu cum e cu dentistii...si eu ma dat o caruta de bani anul trecut . Asta e...daca trebuie -trebuie.
Monic...mergi si la alt medic !!!!!!!
Alice ...bafta la castigarea drepturilor ce vi se cuvin !!
Ina...multumim pentru bancuri !!!
Emi...super pozele !!!!
Gigelu...va fii bine !
Himere...cum a fost tortul ? le-a placut ? Cum l-ai transportat ?
Dana...nu ai mai facut sedinta foto cu burtica ????
Ella....of , ce zi ai avut !!!! Sper ca macar ai avut o seara placuta !
Bubbles...imi pare rau sa iti spun dar.....mananci cam aiurea . Nu tii cont de reguli ( ca si alte fete,dealtfel)....Sper sa nu te superi ca iti spun...
Cine mai stie ceva de
Otilici ???? sau de
Maria ???? Sau de
Alandana ?????
Dylly pe unde umbla ???
CITAT(annaiss_derrian @ 08-11-2006, 10:28 PM)

CITAT(danyhoney @ 09-11-2006, 01:26 AM)

Anna...eu am o carte cumparata de la sedintele WW ! Nu e electronica si ...are 398 pagini ...carte normala...
aaa..oops,cam mare atunci. Pai acu ce sa iti facem, daca tu ai cartea te rugam sa ne mai zici unde gresim. : *
Noapte buna fetelor!

Eu mai spun ,Anna !!!! Dar...fiecare face cum crede....Eu spun doar ce am si ce stiu eu. fetele au inceput cu alte punctaje si de aici apar cateva diferente....nu e vina lor : doar ca se mai schimba cate ceva din cand in cand.
Noapte buna si tie !
CITAT(Deea @ 07-11-2006, 02:13 PM)

CITAT(himere2005 @ 07-11-2006, 03:23 PM)

deea si ce vreti sa deschideti in spatiul pe care urmeaza sa il inchiriati?
magazin cu produse naturiste si cabinet pt. tratamente cu acelasi gen de produse
Buna idee ,
Deea !!!!!!!!!!!!Bafta multa !!!! Poate vom putea si noi ,cele din afara, comanda de la tine

. Preturile de aici sunt destul de mari.
CITAT(Pisik @ 08-11-2006, 03:03 PM)

Dany, ce mai faci?
Mersi de intrebare ,
Pisik .Fac...la fel.....Va trece...sper...candva...sper...
Tulip...ce mai faci ? Esti bine ????? Sper ca nu ai mai intrat doar din cauza PC-ului...nu din alte cauze. Am vazut ca esti on si....am intrebat.