Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
simo
da si eu am baut multe si mai am prin dulap )).gif
himere2005
ella cheer.gif cum ai terminat seara? give_rose.gif
Ella79
Neata fetelor!
Seara s-a terminat destul de nasol. Asta e, n-a fost sa fie! Am programat cu babuinul sa recuperam vineri seara, sa fim doar noi 2, sa inchidem telefoanele si sa ne lase naibii toata lumea in pace.

Acum au inceput sa ma doara toate, sunt plina de vanatai si am un picior (glezna) umflat, asa simt ca am cazut pe scari.
Am reusit sa salvez geanta, dar pantofii sunt distrusi complet. Hainele le-am spalat o data dar tot n-au iesit. Mi-ar parea rau sa ne le recuperez si pe ele [pentru ca sunt haine bune si imi sunt si tare dragi.
Pisik
CITAT(Ella79 @ 09-11-2006, 11:40 AM) *

Neata fetelor!
Seara s-a terminat destul de nasol. Asta e, n-a fost sa fie! Am programat cu babuinul sa recuperam vineri seara, sa fim doar noi 2, sa inchidem telefoanele si sa ne lase naibii toata lumea in pace.

Acum au inceput sa ma doara toate, sunt plina de vanatai si am un picior (glezna) umflat, asa simt ca am cazut pe scari.
Am reusit sa salvez geanta, dar pantofii sunt distrusi complet. Hainele le-am spalat o data dar tot n-au iesit. Mi-ar parea rau sa ne le recuperez si pe ele [pentru ca sunt haine bune si imi sunt si tare dragi.

Eu nu prea inteleg, unde anume ai cazut de te-ai murdarit asa? ai grija de tine cu vanataile, unge-te si tu cu lasonil sau altceva si bea un ceai, ia o aspirina, nu prea ma pricep, dar cred ca niste antiinflamatoare ceva. Ai grija de tine hug.gif
himere2005
a cazut de la et 3 la 2 dar nu inteleg cum? wacko.gif cred ca e nasol tare
himere2005
astazi ce planuri aveti? eu m-am gindit sa mai fac citeva din retetele pastrate pentru ziua biancai ca sa n-o mai dau in bara, i-am cerut lui dan sa ma ajute cu mincatul )).gif se mai ofera cineva?
michelle
Neata neuroni!
De azi sunt din nou la munca.
Ieri am avut o seara placuta, am avut cativa prieteni in vizita si ne-am distrat, am baut, rontait...
Primit cadouri f faine. Toate mi-au placut. Fac poze diseara, sper.

Ella, imi pare rau ca ai avut o zi naspa ieri, te revansezi tu in we pupic.gif
Himere, pe mine m-a dat pe spate tortul give_rose.gif
Geo, spor la numarat! Sa nu te mai dai batuta.. acus vine Craciunul si vrei sa imbraci rochia preferata blum.gif
simo, eu nu am incredere in nici o astfel de pastila, dar daca incerci, sa ne anunti si pe noi cum e.
Monic, daca te intereseaza amanunte despre operatie, am deschis un subiect separat pe forum.

O zi super tuturor! Mie deja imi miroase a week-end blushing.gif
Ella79
Cazatura a fost in felul urmator: un nene dadea cu niste ciment lichid pe scari, cu scopul de a pune gresie mai tarziu. Cimenul era gri, scarile erau gri, asa ca nu am vazut. Eu l-am intrebat pe ala daca pot sa trec si el mi-a zis ca da. Eu grabita, pe tocuri, scarile ude.... am alunecat artistic de pe trepte, am cazut in fund, am alunecat in continuare si m-am oprit cand s-au terminat scarile, proptita intr-un calorifer.
Sus in capul scarilor erau 2 delegatii de straini (spanioli si francezi), siderati de imaginea din fata lor (adica eu, cu ciorapii rupti, pantofii cazuri, fundul plin de ciment).
In 10 minute de la acest eveniment, dupa ce mi-am dat repede cu multa apa pe mine ca sa se duca cimentul, am intrat in sedinta - Reuniunea Comitetului Director, unde erau 30 de invitati (de la Comisia de la Bruxelles, din Spania, Franta si Romania).

Stan si Bran e mic copil pe langa mine. )).gif

himere2005
adevarul e ca meseria ta ella cere o tinuta impecabila, nu vreau sa fi fost in locul tau dupa. sau ai avut haine de schimb la tine? nu prea cred. e....oameni sunt si ei.
michelle
Ella, nasol moment, nu stiu ce sa zic. Cum zicea si Himere, oameni sunt si ei.
Hai, fruntea sus, nu te lasa intimidata de astfel de evenimente. pupic.gif
himere2005
azi sau miine fac eclere, de fapt, aluatul ma intereseaza, ca nu as vrea sa le fac pe toate dulci.si in we sa fac ori mini pizza, ori ceva cu aluat frantuzesc...ca acum cind am vazut cum mi-a iesit aluatul de tort nu-mi mai trebuie incercari de moment doh.gif ca sa fiu mai explicita: la exterior a mai mers tortul si pe margini, dar in interior, a iesit chietroi )).gif blushing.gif mama spunea ca din 8 oua ar fi trebuit sa-mi iasa un blat dublu, deci va dati seama cit a fost de tapan )).gif treaba proasta este ca nu stiu unde am gresit, ca am facut ca la carte
himere2005
nessie, nu inteleg de ce nu pot sa maresc poza aia cu cizmele tale. vroiam sa le studiez mai indeaproape )).gif
still_me
ella , la primul meu job am avut o sefa , cara ne spunea , in situatia in care "picam" aiurea , in fata cuiva superior ca pozitie , sa ni-l inchipuim pe "tron".....si sa stii ca la mine mergea ..de cate ori tipa seful ...asa mi-l inchipui w00t.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 09-11-2006, 12:33 PM) *

azi sau miine fac eclere, de fapt, aluatul ma intereseaza, ca nu as vrea sa le fac pe toate dulci.si in we sa fac ori mini pizza, ori ceva cu aluat frantuzesc...ca acum cind am vazut cum mi-a iesit aluatul de tort nu-mi mai trebuie incercari de moment doh.gif ca sa fiu mai explicita: la exterior a mai mers tortul si pe margini, dar in interior, a iesit chietroi )).gif blushing.gif mama spunea ca din 8 oua ar fi trebuit sa-mi iasa un blat dublu, deci va dati seama cit a fost de tapan )).gif treaba proasta este ca nu stiu unde am gresit, ca am facut ca la carte

Maama, ce gospodina avem printre noi! Si eu am zis ca ma fac gospodina, dar la noi cine sa le mananace, ca suntem doar noi 2 si eventual ii duc mamei, dar tare mi-e teama ca ajung si pe la mine prin stomac, si decat sa imi periclitez punctele mai bine lipsa....o sa fac de Craciun cand vin socrii, ca atunci sigur se cosuma si cu musafiri....sper doar sa am timp.
Eclere...yumyyyyy blum.gif sa imi dai si mie reteta te rog, ca sunt moarta dupa ele dar mi se par complicate rau de facut
Eu zic sa nu te mai necajesti cu povestea de ieri ca totul tine de experienta....
Anna
Neatza fetelor! Am ajuns si eu la birou, va citesc un pic, si fug la munca.
Himere e super tortul...trimite si la mine o felie virtuala )).gif AA...si vreau si un ecler )).gif Spor la bucatarit!
Ella...iti doresc o zi super azi ca sa o revanseze pe cea de ieri!
Miha, Pisik spor la munca
Eu azi am gatit paste de dimineatza cu un super sos cheer.gif :

numai ca mi-au iesit cam multe si azi o sa ma indop cu paste lol.gif

am pus 100 gr nefierte si fierte au iesit vreo 2 cani si un pic ....am zis ca pun 3 pct si daca papa de 2 ori...= 6 pct. E bine?

Sosul:
ceapa - 0 pct
sos de rosii, bulion - 0 pct
ciuperci - 0 pct
ton in suc propriu - 3 pct
condiomente - 0 pct

E bine, e bine? unsure.gif
himere2005
asta e reteta, dar daca vrei sa vezi si poze sunt pe culinar

am pus la fiert 120 ml lapte cu 100 ml apa ,un strop de sare si 125 g unt
am adaugat 1 lingura de zahar iar cand a fiert ,am stins focul si am adaugat 5 linguri 1/2 de faina ,mestecand incontinuu
and s-a racit aluatul am pus 4 oua ,pe rand mestecand ,pana s-au incorporat bine ,dupa care am pus aluatul in tava formand bastonase de 4-5 cm groase cam 2 cm
le-am copt ,dupa care cand s-au racit le-am taiat
si le-am umplut cu crema de ciocolata (sau budinca) si frisca
cristina, eu le coc la 200°C pe cele mici rotunde ºi dupã vreo 20 de minute īncep sã īncerc cāte unul ºi sã vãd dacã sunt gata.
Eclerurile se coc intr-un cuptor bine incins. Primele 15-20 de minute(depinde de marimea lor) la foc mare si nu se deschide cuptorul Apoi se da focul la mic si se mai lasa pana se usuca bine. Sunt gata cand sunt usoare si au o cavitate in mijloc. unde un cutzit iese curat.
Timpul de coacere e cam 40 de min.20 minute foc iute,apoi foc mic pina se usuca
Trebuie sã fie atāt de tare īncāt eclerul pe care tu īl pui pe tavã sã stea þeapãn, sã nu se pleoºteascã.
Fii atentã cã ouãle nu au toate aceeaºi mãrime ºi punānd cãte unul pe rānd, dacã compoziþia este cam molicicã nu mai adaugi altul chiar dacã reþeta prevede sã zicem 4 ºi tu ai pus deja 3. Nu ºtiu dacã se īnþelege ce-am vrut sã spun!

chestia e ca nu sunt genul gospodina, dar eu imi inchipui ziua Biei foarte frumoasa, si daca o sa fac numai chetroaie sigur nu o sa ne cada bine la stomac. asa ca trebuie sa testez inainte )).gif dan si parintii mei o sa fie cobaii lol.gif
Nessie
CITAT(himere2005 @ 09-11-2006, 10:44 AM) *

nessie, nu inteleg de ce nu pot sa maresc poza aia cu cizmele tale. vroiam sa le studiez mai indeaproape )).gif
)).gif Poza e intr-o galerie privata de imagini si nu poate fi accesata.
Uite-le aici daca vrei sa le vezi mai bine.
Imagine

Si in aceeasi tura de cumparaturi mi le-am mai luat si pe astea.
Imagine
himere2005
pai imi plac...mi-a lua si eu, dar fara blanita, ca alea de zi cu zi tot cu blanita le am
Nessie
Am dat pe fiecare 400.000 asa ca nu am mai stat pe ganduri. Le-am luat imediat! grin.gif Si sunt foarte comode.
michelle
Wow, Nessie, sunt super!!! cheer.gif
Cred ca o sa mai incerc si eu cizme, poate gasesc un model care sa ma incapa grin.gif
himere2005
miha, dar tu asa le ai, mai late, sau din cauza sportului s-au umflt, muschii gambei
Nessie
Michelle, sigur gasesti daca insisti. grin.gif Si eu aveam problema asta, dar am avut noroc cu cizmele astea. Plecasem sa isi cumpere mama unele si cand ea tot proba prin magazin am zis "hai mai, sa bag si eu piciorul intr-una!" blushing.gif si mi-au venit.
michelle
Cred ca si sportul a contribuit.
Dar am ramas cu picioarele groase de pe vremea cand m-am ingrasat acum 2 ani. Am slabit mai mult in sus, in jos eram ok cand in sus eram schelet.. si atunci am preferat sa ma mai ingras sa arat ok in sus si plinuta la picioare.
michelle
Eu inca mai sper sa ma pot modela cu sport..
himere2005
nu stiu unde ai gasit asa cizme frumoase si ieftine. la noi ori sunt ieftine si urite si proaste calitativ, ori scumpe. eu am avut noroc si le-am gasit pe ale mele cu 1.650.000 cu pretul de anul trecut, dar de obicei sar de 2 milioane

dana, tu ai alt id pe forumul desprecopii? ca eu nu te-am vazut pe acolo si as fi vrut sa ma inscriu si eu, dar deocamdata studiez topicurile ca nu stiu unde sa ma bag in seama )).gif
michelle
CITAT(annaiss_derrian @ 09-11-2006, 10:53 AM) *

am pus 100 gr nefierte si fierte au iesit vreo 2 cani si un pic ....am zis ca pun 3 pct si daca papa de 2 ori...= 6 pct. E bine?

Pai 6p chiar au dupa valorile nutritive 100g paste. Deci e bine.
Nu stiu daca stii trucul cu umflatul. Daca le lasi in apa 15-30 minute, isi tripleaza volumul, deci mananci mai mult, de putine puncte.

Te rog sa postezi reteta la retete WW, sa nu se piarda. pupic.gif
O sa o incerc si eu
bubbles
`neata fetele )).gif noi abia am venit de la bicaz...ieri am mancat destul de bine k a facut mama soacra o mancarica din pulpe de pui fierte cu ciuperci,ceapa si zarzavat...toate fierte biggrin.gif si niste fursecuri si cred ca m`am mentinut in p )).gif
azi am papat un corn cu cioco de ala albastru magic...7 p ajung pt el?
ina_ceva
Neatza!! yahoo.gif yahoo.gif

CITAT(himere2005 @ 09-11-2006, 08:15 AM) *

ultimele 2 poze cu bomba, la propriu si la figurat )).gif aici[color=#FF0000]

Himere, nu arata asa rau wink1.gif

Dana, se vede bine bb-ul; zici ca e unul din desenele alea facute cu nisip de pe animal planet grin.gif
Bine ai revenit, tulip! hug.gif .E bine ca esti alaturi de noi, chiar daca numai in spiritul ww blum.gif
Sa ai spor, alice!!

Pisik, stii regula: te cantaresti o data pe saptaman; daca alaltaieri aveai mai putin , asteapta pana martea viitoare si te cantaresti iar. pupic.gif

Pisik
CITAT(ina_ceva @ 09-11-2006, 01:32 PM) *

Pisik, stii regula: te cantaresti o data pe saptaman; daca alaltaieri aveai mai putin , asteapta pana martea viitoare si te cantaresti iar. pupic.gif

da stiu dar cu practica stau mai prost, nu ma pot abtine si rau fac, ca eu ma simt bine, usoara si el... mad.gif
iar sunt fomista si mi-am uitat si ceaiul acasa ca cu ceai ma mai umflam...apa deja nu mai merge
ina_ceva
Himere, trimite un carnat si la mine; mi-ai facut o pofta blushing.gif
Andreea, cornurile alea cu cioco eu stiam ca sunt 8 p
Ella79
Si eu am problema cu gambele groase. Nu imi gasesc nici un fel de cizme inalte. Poate doar din alea de cauciuc sa imi iau. )).gif

Acum ma duc la doctor sa imi fac radiografie ca deja ma doare din ce in ce mai tare piciorul. Sa vedem daca mi l-o pune in gips sau nu.
ina_ceva
CITAT(Pisik @ 09-11-2006, 11:36 AM) *

da stiu dar cu practica stau mai prost, nu ma pot abtine si rau fac, ca eu ma simt bine, usoara si el... mad.gif
iar sunt fomista si mi-am uitat si ceaiul acasa ca cu ceai ma mai umflam...apa deja nu mai merge

Pisik, si eu ma cantaresc in fiecare zi (asta in caz de nu uit); dar ziua fixa de cantar( la care sunt mai atenta ) e in WE blum.gif

CITAT(Ella79 @ 09-11-2006, 11:36 AM) *

Acum ma duc la doctor sa imi fac radiografie ca deja ma doare din ce in ce mai tare piciorul. Sa vedem daca mi l-o pune in gips sau nu.

Sper sa fie bine hug.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 09-11-2006, 01:36 PM) *

Si eu am problema cu gambele groase. Nu imi gasesc nici un fel de cizme inalte. Poate doar din alea de cauciuc sa imi iau. )).gif

BAFTA ELLA!!!!
ina_ceva
Am fost aseara la film si am papat popcorn de 4pct si jumate de snikers 4.9pct. In cele 3 ore cat a tinut filmul numai la mancare m-am gandit blushing.gif . In total pe ziua de ieri am avut 18.5pct.
michelle
Bafta, Ella!
Daca s-a umflat, eu stiu de Fastum gel, frunza de varza. Bati bine frunza de varza (cu o gura de sticla) si o pui pe picior, apoi bandajezi.

Pisik, Ina, ce filme ati vazut?

PS: Ce ati zice de o noua intalnire la sfarsitul lunii noiembrie - inceputul lui decembrie?
Pisik
CITAT(michelle @ 09-11-2006, 01:57 PM) *

Bafta, Ella!
Daca s-a umflat, eu stiu de Fastum gel, frunza de varza. Bati bine frunza de varza (cu o gura de sticla) si o pui pe picior, apoi bandajezi.

PS: Ce ati zice de o noua intalnire la sfarsitul lunii noiembrie - inceputul lui decembrie?

Eu Diavolul se imbraca de la Prada, era singurul rezonabil la ora la care am ajuns (am facut 2 ore jumate din pipera in militari!)
e mai haios decat cartea, mie asa mi s-a parut
himere2005
a venit bunica. cine are permis de port-arma pe aici? )).gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 09-11-2006, 02:08 PM) *

a venit bunica. cine are permis de port-arma pe aici? )).gif

E, n-o fi chiar asa de rau...
Eu o iubesc mult pe bunica mea si acum e cam bolnavioara
himere2005
nu vroiam s-o impusc pe ea, pe mine )).gif nu e asa rau dar trebuie sa am f.multa rabdare. o suta de explicatii pentru fiecare cuvint si miscare, ma pregatesc cu succes pentru perioada de ce-urilor biancai
MagdaC
Pup fetele frumoase,

Intrebare, pliz: ce cluburi faine stiti in Bucuresti, in vedera petrecerii revelionului?
Pliz, pliz, daca stiti spuneti-mi si mie.
Merci, pupicei

PS: sunt cuminte salut.gif
Pisik
CITAT(MagdaC @ 09-11-2006, 02:39 PM) *

Pup fetele frumoase,

Intrebare, pliz: ce cluburi faine stiti in Bucuresti, in vedera petrecerii revelionului?
Pliz, pliz, daca stiti spuneti-mi si mie.
Merci, pupicei

Magda, nici eu nu stiu, dar ma intereseaza tare, asa ca daca afli prima, pls let me know. si eu voi face la fel wink1.gif
himere2005
fetelor, ella tot in club se duce, poate va recomanda ea ceva
Pisik
ce liniste, eu am fost super ocupata cu niste facturi din urma, nerezolvate evident mad.gif
si acum am iar o tona de treaba, la 3 am o intalnire si trebuie sa mai si mananc; o sa ma duc obosita fleasca la gala aia diseara. ropchia de seara devine o posibilitatea din ce in ce mai indepartata biggrin.gif
MagdaC
CITAT(himere2005 @ 09-11-2006, 02:15 PM) *

fetelor, ella tot in club se duce, poate va recomanda ea ceva

good point!
Ellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

o fi la radiografie, nu?
Deea
Am vesti de la Otilici, bebele e f.f.f bine, ea a avut ceva probleme cu operatia dar maine sau sambata se pare ca vor merge acasa....Va pupa pe toate!

Dany, multumesc pt. urare!
himere2005
eu as vrea sa mai discut, dar daca voi aveti treaba...oricum, sunt aici, ma mai uit si pe alte siteuri
Tulip
Buna,fetelor!
Am aparut si eu....mi-am luat vopsea de par de la L'oreal,sper sa ma pot vopsi pana doarme fata....deocamdata-s la bucatarie doh.gif doh.gif
himere2005
de abia astept sa vina acasa sa ne povesteasca cum se simte ca proaspata mamica
ina_ceva
CITAT(michelle @ 09-11-2006, 11:57 AM) *

Eu am vazut Cartitza; mi-a placut mult.
Sunt de acord sa ne mai intalnim; abia astept devil.gif

CITAT(MagdaC @ 09-11-2006, 12:39 PM) *

Magda, eu stiu de irish pub; prietenii mei au facut acolo acum 2 ani si voiau sa faca acolo si anul asta.Nu e club grin.gif
Bravo ca esti cuminte pupic.gif

Deea, multumim de informatii! pupic.gif hug.gif
himere2005
eu de abia astept sa se apropie sarbatorile. asa de mult imi plac.
poate vin de data asta si alte fete la intilnire, tare m-as bucura
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.