Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 09-11-2006, 01:42 PM) *

eu de abia astept sa se apropie sarbatorile. asa de mult imi plac.
poate vin de data asta si alte fete la intilnire, tare m-as bucura

Poate vii si tu, cu tot cu Bia.

http://level.ro/display_poza.php?poza=1162...jpg&sti_id=
himere2005
e cam greu cu copilul Ina. eu mai am rabdare pina la anul...eu as vrea mai mult decit o intilnire cu voi, as vrea o excursie unde sa putem face si trasee, dar si da petreceri seara, asta mi-as dori cu adevarat. eu zic ca poate ne mai gindim, inchiriem niste vilute...
Anna
CITAT(michelle @ 09-11-2006, 01:28 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 09-11-2006, 10:53 AM) *

am pus 100 gr nefierte si fierte au iesit vreo 2 cani si un pic ....am zis ca pun 3 pct si daca papa de 2 ori...= 6 pct. E bine?

Pai 6p chiar au dupa valorile nutritive 100g paste. Deci e bine.
Nu stiu daca stii trucul cu umflatul. Daca le lasi in apa 15-30 minute, isi tripleaza volumul, deci mananci mai mult, de putine puncte.

Te rog sa postezi reteta la retete WW, sa nu se piarda. pupic.gif
O sa o incerc si eu

Pai da, ca asa am calculat si eu 6 pct, insa am inteles ca daca pap din ele de 2 ori se pune dublu, sau asta e valabil numai la cartofi? unsure.gif unsure.gif
Reteta am luat-o de pe forum. de la retete WW, dar am personalizat-o un pic. pupic.gif
Pisik
pana la urma miere are 0,5p 1 lingurita sau 2?
iar cu pastele nu era 4p pana la saturatie? ca eu maine vroiam sa imi fac o caserola fara sa mai cantaresc, sa pun de o portie si sa punctez 4p, gresesc?
michelle
Am impresia ca 50g paste nefierte = 2p, nu?
Atunci ai putea pune 4p pentru toata afacerea (100g). Sper sa nu zic prostii. Dany? Danutella?

Asta am eu:
Miere 1 lingurita, 5g 0 Points
Miere 2 lingurita, 10g 0,5 Points

Mierea intra si in lista din care aveti voie sa folositi max 3 alimente zilnic fara sa punctati nimic.

Despre ton am asa:
Ton in suc propriu, conserva 150g 3 Points
Ton in suc propriu 1 doza, 150g, cantitate de peste doar,deci scurs de suc 4 Points
Ton in ulei 1 doza, 140g, doar cantitatea de peste 10 Points
Ton in apa 1 doza, 150g, doar pestele 2,5 Points

CITAT(danyhoney @ 08-11-2006, 11:44 PM) *

Miha...isi va reveni si ochiul stang ,stai linistita !!! Ai avut probleme mai mari la el ? poate de asta ii trebuie mai mult timp...

Da, asa e. Cu stangul am avut intotdeauna probleme, iar la inceputuri la dreptul am avut 0.
Tin minte ca dr. i-a zis mamei ca stangul nu se va vindeca niciodata. Asta a fost acum aproape 20 de ani. tease.gif
irinush
Pupici fetelor, nu stau mult cu voi ca ies cu david la plimbare si nu am nici un chef ca ma doare capul de mor!
iar am depasit punctele, dar promit ca voi recupera! Danyhoney, multumesc pt felicitari!

Miha, eu abia astept sa ma intalnesc iar cu voi, asa ca ... hai!
ALICE
Fetelor nu mi-ati raspuns................si mi se strica branza.Am facut-o din lapte cu 1,8 % grasime si nu stiu cum sa o punctez.
michelle
Cred ca maxim 3p/100g.. alte pareri?
himere2005
Monic, tu ce mai zici? eu am dormit un pic ca eram chioara de somn si cred ca mai tirziu ies si eu cu Bia, am facut ce mi-a zis doctorul, am stat vreo 6 zile cu ea in casa de am turbat...cred ca e cazul de acum sa ne facem de cap si noi pe afara cheer.gif
Pisik
Mi-e foame!!!!!!!!!!!!!
Nu stiu de ce, dar presimt ca azi o dau in bara dry.gif
Monic
Himere, eu de-abia astept sa vad ce minunatie de eclere faci tu )).gif
Si sunt curioasa daca vor supravietui cobaii lol.gif
Pai doar atat a durat vizita bunicii? Spune drept, ai expediat-o? grin.gif
ALICE
Ina,mai zi un banc ceva.Ca deja sunt faimoasa prin birouri cu ala cu baba in rai
Monic
Aseara toata seara m-a pufnit rasul. Cred ca Magda a fost cea care ne-a povestit ca intr-o seara a cazut de doua ori din autobuz. Stiu ca nu e frumos, dar mi s-a parut f funny lol.gif
michelle
Nu Monic, Nusa a fost grin.gif
Si eu m-am amuzat un pic blushing.gif Ok, un pic mai mult hug.gif
Monic
Michele, multumesc, am sa vizitez subiectul cu operatia la ochi. Eu am fost luni si mi-am comandat ochelari noi, maine merg dupa ei. cheer.gif
Am intrebat-o pe doctorita si mi-a spus ca la dioptria mea(-1) nu se recomanda operatia pt ca e prea mica dioptria sad.gif
Ca eu m-as fi bagat...
michelle
Hai sa ma laud cu seful meu. E cel mai tare!!!
Mi-a respins cererea de concediu. I-am zis ca imi iau din concediu de odihna, ca nu am medic de familie bla bla bla..
Am avut practic un concediu din partea firmei naughty.gif
ina_ceva
fetelor, blushing.gif ce semn de pe eticheta inseamna ca nu trebuie spalat la masina de spalat?
michelle
Asa e, Monic, nu se recomanda la dioptrii asa mici.
Mai asteapta biggrin.gif
Monic
CITAT(michelle @ 09-11-2006, 03:26 PM) *

Asa e, Monic, nu se recomanda la dioptrii asa mici.
Mai asteapta biggrin.gif

blushing.gif vai ce ma consolezi lol.gif
nusarich
CITAT(michelle @ 09-11-2006, 05:22 PM) *

Nu Monic, Nusa a fost grin.gif
Si eu m-am amuzat un pic blushing.gif Ok, un pic mai mult hug.gif

va dau voie sa va amuzati, nu va inchipuiti cum radeam eu cand am cazut a doua oara...
trebuie sa va povestesc, inca ma inec in lacrimi cand imi aduc aminte. deci: ajung undeva la Lujerului cu un autobuz, sa ma dau jos din el sa iau 336 pentru 2 statii. in momentul in care s-au deschis usile si eu eram pe pucntul de a cobora, imi aluneca piciorul in spate si aterizez in genunchi in balta. in fine, ma ridic, merg la 336 , ma urc si cand se aporpie statia, eu pe scara, ma tot gandeam: "orice, numai sa nu mai cad inca o data". ei bine, nu se opreste bine atuobuzul, se deschid usile si in secunda urmatoare eram in genunchi in balta. lol.gif sa va spun ce ras m-a apucat? era o tanti care saraca isi facea griji pentru mine, iar eu radeam ca descreierata... am ajuns acasa tot razand. colegele mele carora le-am povestit patania au ras vreun sfert de ora de numa, au zis ca numai mie mi se poate intampla asa ceva. inchipuiti-va ca mais unt si ditamai capra... cum imi sta sa ma pravalesc in fata cuiva in balta...
Monic
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
esti tare, Nusa lol.gif lol.gif
ina_ceva
Bulã se duce la postã sã trimitã o scrisoare īn strãinãtate.
- Par avion ? īl īntreabã functionara.
Bulã o priveste cu atentie, si apoi rãspunde decis:
- Nu ! nu pãreti.

La o conferinta de presa, un jurnalist il intreaba pe un politician cunoscut, inscris in cursa pentru presedintie:
- Secretara dumneavoastra a declarat in public ca aveti un penis mic. Cum comentati?
- Adevarul este ca are o gura mare!

Intr-o zi vine Bula acasa fericit foc. Taicasu' curios il intreaba care-i motivu'.
- Tata, astazi am avut prima experienta sexuala, zice Bula cu zambetul pe buze.
- Serios? Ia sezi si spune-mi cum a fost?
- Nu pot ma tata ca ma doare curu.
Tulip
Monic.numeri inca?sau te-ai lasat..... blum.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 09-11-2006, 05:25 PM) *

Hai sa ma laud cu seful meu. E cel mai tare!!!
Mi-a respins cererea de concediu. I-am zis ca imi iau din concediu de odihna, ca nu am medic de familie bla bla bla..
Am avut practic un concediu din partea firmei naughty.gif

Asa sef mai zic si eu, tine bine de el si scuipa-l sa nu il deochi naughty.gif
Pisik
himerus, cum stai cu eclerele?
himere2005
ina, ala cu un cerc bagat intr-un patrat si taiat
himere2005
ce ma distreaza cind imi zice pisik himerus in loc de himere, parca ma gindesc la humerus, adica umar )).gif eclerele, mai asteapta un pic, dar cred ca le fac azi, de abia am aterizat de la plimbare. sunt bucuroasa ca am gasit o artificie (mai care-i singularul de la artificii, ca m-am tacanit?) pentru tort, era ultima. nu sunt scumpe, 30 mii lei, insa sunt greu de gasit. si am mai luat hirtie glasse pentru literele colorate wink1.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 09-11-2006, 06:57 PM) *

ce ma distreaza cind imi zice pisik himerus in loc de himere, parca ma gindesc la humerus, adica umar )).gif eclerele, mai asteapta un pic, dar cred ca le fac azi, de abia am aterizat de la plimbare. sunt bucuroasa ca am gasit o artificie (mai care-i singularul de la artificii, ca m-am tacanit?) pentru tort, era ultima. nu sunt scumpe, 30 mii lei, insa sunt greu de gasit. si am mai luat hirtie glasse pentru literele colorate wink1.gif

cand e ziua biei de te pregatesti asa intens?
eu iti zic Himeus ca alint, dar nu pot pune sedila la "s"; apropos, cum te cheama pe tine de fapt?
himere2005
monic, ma tavalesc de ris cind iti citesc mesajele, parca m-ai cunoaste, nu alta )).gif n-am dat-o afara pe bunica, insa la un moment dat m-am saturat de poeziile ei si de extraterestri si mi-am facut de lucru prin casa )).gif

doamna, pe mine ma cheama Bradeanu IULIA giggle.gif

ziua Biancai este tocmai pe 4 decembrie, dar o tinem pe 3, dar vreau sa pregatesc totul din timp, usor, usor, batrineste, ca nu cred sa ma ajute cineva in ultima clipa, asa ca le vreau adunate pe toate din timp. in plus, imi si face placere )).gif
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 09-11-2006, 04:50 PM) *

ina, ala cu un cerc bagat intr-un patrat si taiat

Merci pupic.gif
Am bagat la spalat oricum, dar am dat la lana. Nu am vazut sa-i fi daunat spalatul la masina.

himere2005
apropos de chestia cu lina, sa vezi ce taca am luat...am pus si eu masina la un program cu temperatura scazuta, desi scria clar pe pulover ca nu trebuie bagat la masina si dintr-un pulover normal a iesit unul pentru scolari )).gif si-mi tinea cald puloverul ala...am zis ca il port prin casa
ina_ceva
Un tip se duce la o prostituata. Dupa ce termina, pleaca si din usa ii spune tipei:
- Ti-am dat bani falsi!
La care tipa raspunde:
- Tu sa fii sanatos!...
ady_raluk
buna ziua la toata lumea si multi pupic.gif
mi-a luat juma de ora sa citesc tot ce ati scris .......smile.gif
ma bag si eu in seama imediat...numa sa pap ceva ca mor de fomik....azi am mancat 1 corn - 3p, 1 suc - 2p
1 baton mic fitness 1,5 pct si un batonel kinder 1,6 pct...deci am mancat pana acuma de 8,1 pct....m-as scuipa sa nu ma deochi )).gif
Tulip
CITAT(ina_ceva @ 09-11-2006, 05:12 PM) *

Un tip se duce la o prostituata. Dupa ce termina, pleaca si din usa ii spune tipei:
- Ti-am dat bani falsi!
La care tipa raspunde:
- Tu sa fii sanatos!...

lol.gif lol.gif lol.gif
ina_ceva
Ca sa fim in ton cu bb:

Culmea gravidei:
Sa stea o femeie cu burta la soare sa iese copilul bronzat
Pisik
CITAT(ady_raluk @ 09-11-2006, 07:14 PM) *

buna ziua la toata lumea si multi pupic.gif
mi-a luat juma de ora sa citesc tot ce ati scris .......smile.gif
ma bag si eu in seama imediat...numa sa pap ceva ca mor de fomik....azi am mancat 1 corn - 3p, 1 suc - 2p
1 baton mic fitness 1,5 pct si un batonel kinder 1,6 pct...deci am mancat pana acuma de 8,1 pct....m-as scuipa sa nu ma deochi )).gif

Buna Ady Raluk; nu vreau sa te cert, ci doar sa iti atrag atentia ca nu mananci WW si nu e de mirare ca nu slabesti; ce as fi inlocuit eu in meniul tau:
-cornul cu paine integrala sau graham
-sucul cu un iaurt sau lapte 0,1%
-kinderul e ok, dar si ieri am mancat dulce, deci l-as fi inlocuit cu 1 banana
-plus o salata mare, niste fructe, niste carne slaba

Sper sa nu te superi pe mine, suntem aici sa ne ajutam hug.gif
himere2005
are dreptate pisik. nu sunt eu cea mai in masura sa atrag atentia, dar pina acum tu ai mincat practic numai dulciuri.

la mine problema cea mai mare ar fi ca maninc prea mult, in rest cred ca maninc ca lacarte, mai putin fructele, care le inlocuiesc cu legume
Monic
Tulip tu iar ma iei la rost si ma faci de rusine aci pe forum? sad.gif
Eu momentan tin o dieta combinata... Adica numar ca la ww, dar tin cont si de o alta dieta care este renumita aici in Ungaria. Este aici un tip, Norbi care a dezvoltat un fel de dieta... Tipul asta a impartit alimentele in trei grupe
1 grupa ai voie sa mananci cat vrei toata ziua
grupa 2 pana la ora 15
grupa 3 pana la ora 12
in mare toate legumele si anumite mancaruri din legume, pieptul de pui si branza de vaci iaurtul slab, laptele tin de grupa 1
cartofii, painea integrala, fructele si anumite iaurturi, carne grasa gr 2
dulciurile, iaurturile cu fructe gr 3
cam asta ar fi
interesant, zic eu, n-are cum sa nu dea rezultate, mai ales combinat cu ww
ady_raluk
nu ma supar delock...doar ca eu astazi dim am fost la finante unde am stat de la 9 la 12 , la 12.30 am intrat cu masina in service- unde simteam deja ca mor de foame....si nu puteam sa manac iaurt acolo si nici sa plec de langa mecanic nu am vrut asa ca am luat de la alimentara de peste drum ceea ce am scris sad.gif pupic.gif
ALICE
Fetelor azi va fac clatite.Cu urda,cu branza,cu dulceata,cu finetti,fiecare ce doreste.
ina_ceva
CITAT(ALICE @ 09-11-2006, 05:27 PM) *

Fetelor azi va fac clatite.Cu urda,cu branza,cu dulceata,cu finetti,fiecare ce doreste.

yahoo.gif yahoo.gif
himere2005
bine ca ne-ai zis si noua monic, cine stie, poate iti urmez exemplul, ca am vazut ca se mai pot minca alimente toata ziua in afara de legume si fructe )).gif e bun regimul pentru fomisti, numai sa dea rezultate

ramona, vad ca si tu esti cu scrisul inclinat, scrii si tu romane cum am scris eu dimineata? tease.gif am impresia ca aici nu prea avem voie sa raminem cu scrisul inclinat smile.gif
Tulip
Monic,pls. poti sa-mi dai si mie un nume de site cu dieta lui norbi?Am mai citit cate ceva despre dieta lui dar nu prea am avut rabdare sa caut..... pupic.gif
himere2005
Tulip, tu ce mai spui? ce nazbitii mai face fetita ta?
Pisik
eu am gasit aici pe site o reteta care mi s-a aprut buna, o as incerc si eu; mar ras si ca;lit cu scortisoara si indulcitor (asta stiam) bagat in lipise din aia turceasca-arabeasca, cica iese ca un strudel...o sa incerc si va zic daca e bun
ina_ceva
MD
paine 4f: 2p
gem 20lgt: 2p
D
cartof: 2p
masline 4bc: 1p
G
mar: 0p
rondele grau 3bc: 1.5p
alune 8bc: 1,5p
C
cartofi: 2p
aripioare la gratar 150gr: 4p
smantana 2lg: 1p

Total: 17p yahoo.gif

CITAT(Pisik @ 09-11-2006, 05:46 PM) *

eu am gasit aici pe site o reteta care mi s-a aprut buna, o as incerc si eu; mar ras si ca;lit cu scortisoara si indulcitor (asta stiam) bagat in lipise din aia turceasca-arabeasca, cica iese ca un strudel...o sa incerc si va zic daca e bun

Lipia are numai 2p, nu? Cu un punct depasire fructe, ar iesi un desert super. blushing.gif
Monic
Tulip, ti-am trimis pe yahoo.
Himere Bia ta ce nazbatii mai face?
Dana, tu ce mai faci, ne-ai lasat? Sau savurezi pur si simplu starea de a avea o putza non-stop lol.gif lol.gif lol.gif
Danyhoney cum te mai simti? Ca tu tot vorbesti cu noi, dar nu ne spui nimic despre tine. Te simti mai bine, ceva vesti bune?
ramonavlas
Eu eram "inclinata" ca am scris ceva si nu mi-a luat mesajul... sad.gif
Nu de mult am ajuns acasa, am mancat (nu va spun ce ca mi-o iau)a si acum ii fac babuinului de mancare, dupa care ma apuc de invatat.
I-am facut azi o surpriza placuta (dupa cate mi-a zis).
I-am spus marti ca mi-am luat 2 saptamani concediu de studii. El vine joia la firma dupa bani (v-am spus ca e distribuitor). Si m-a intrebat ca nici macar joi nu merg sa ii spun cati bani trebuie sa ii dau? Eu verific facturile.......... I-am spus ca abia peste 2 saptamani ne vedem la munca........
Eu stiam ca azi merg la servici dar normal ca nu i-am spus...........
M-a sunat azi dimineata pe la 10.30 . Eu eram la cafea (fresh am baut eu) cu un prieten care m-a sunat in timp ce eram in drum spre munca. Cand i-am zis ca sunt la o cafenea cu un prieten, sa te tzii acolo barbat gelos....
Buuuun, am ajuns pe la 12 la munca, ma apuc de treaba si pe la 13 ma suna din nou.
Ii spun ca sunt acasa, invat. Il intreb pe el ce face, la care imi raspunde: "sunt prin zona ta" (pe unde stau eu). De obicei cand era prin zona si vorbeam la telefon, ii spuneam sa urce. De data asta nu i-am spus....ca doar nu era sa il trimit la mine si eu.......pauza...... Ma gandeam ca se prinde atunci.....dar nu s-a prins. S-a mirat putin (mi-a zis dupa ce ne-am intalnit) ca nu l-am invitat sus......
La ora 14.30 ii vad masina......apare si intra in birou, moment in care ma vede pe mine, isi scapa mapa pe jos, isi prinde mana la usa si incepem amandoi sa radem............
Stiu ca nu e nu-stiu-ce dar.......chiar m-am simtit bine..........
Tulip
CITAT(himere2005 @ 09-11-2006, 05:42 PM) *

Tulip, tu ce mai spui? ce nazbitii mai face fetita ta?

Timea e bine...mersi de intrebare.....nu ma pot plange de ea.....acum se joaca cu vecinica....avem in vecini 2 fetite,una de 5,alta de 2 anisori si le iubeste ff. mult.....singura problema e ca "le cam aranjeaza"...adica le pisca,le musca....aseara fetita mai mare a plecat acasa cu o zgarietura zdrvana pe nas....iar sapt. trecuta cu o muscatura serioasa pe spate..... doh.gif doh.gif
Ella79

Sunt fericita posesoare a 2 entorse si 4 contuzii cu acte in regula! lol.gif lol.gif lol.gif Adica, in traducere, am fost la doctor si s-a speriat ala cand m-a vazut. Am glezna dreapta luxata, genunciul stang luxat, cotul stang usor luxat si foarte vanat dar asta nu se pune, multiple vanatai pe fund, spate si coaste. Si ma pregatesc sa petrec o seara romantica cu iubitul meu, da? lol.gif lol.gif lol.gif

Am citit din urma si am constatat ca v-ati cam plictisit azi pe aici. Pai e frumos? Daconst, Dany, pe unde suinteti?
Pisik, Magda, ceu in anii trecuti am fost de Revelion in Kristal (anul trecut) si in Tipsy (acum 2 si 3 ani). Amandoua sunt super. A costat cam 100 euro/persoana all inclusive. Atmosfera OK, masa rezervata, oameni fini inauntru.
ady_raluk, cum ziceau si fetele, nu e tocmai WW ce mananci tu. In zilele in care esti mai mult plecata (la service, cum ai fost tu azi) poti manca banane sau rondele de orez expandat. Asta pana ajngi acasa / la birou unde poti manca normal.
Himere, parca pusesei ieri un subiect despre cosmetice. Unde e ca sa ma bag si eu in seama pe acolo?

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.