Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 4
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
Tulip
Dana,poze noi cu burtica nu sunt?

Ina,Timea nu se mai trezeste noaptea de mult.....dar azi noapte nu stiu ce a avut...... wacko.gif wacko.gif Si eu m-am culvat dupa 1 aseara.....dar ce pot sa zic....TRAIASCA CAFEAUA! laugh.gif laugh.gif
himere2005
dana, arati bine tare fata, vorbesc serios...pai ma uitam ce picioare subtirele ai....doar burta e mare
ina_ceva
Somnic usor, emu!!Distractiie placuta diseara(adica vineri seara)!
daconst
Nu-i bai Emu,ca pofte nu am...decit de pantofi si tzoale,cum zice barbatu-meu. lol.gif
Eu tot imi imaginez ca e o arta sa faci asa un curcan...mai ales ca nu ma bag sa fac nici o friptura,de frica ca iasa cauciucata. )).gif
Somn usor!

Inca nu am poze noi...dar sper sa apuc sa fac.
Aia cu burtica am facut-o pentru mamici ca cica ne duelam in burti...care o are mai mare.Si eu sper sa prind loc pe podium. lol.gif
himere2005
de ajutor, as fi multumita daca ar sta mama cu fata sa nu ma mai certe atita in bucatarie si sa-mi strice ziua, iar bunica are 80 de ani. ma "bazez" insa pe ajutorul lui Dan, ca el, cind aude de Bia nu cred ca poate sa ma refuze )).gif
michelle
Neata neuroni!
Ina, Geo, felicitari!!! cheer.gif cheer.gif give_rose.gif
Dana, frumoasa burtik pupic.gif

De luni ma apuc si eu de numarat ca incep sa-mi fie fixe hainele si nu suna bine de sarbatori.
himere2005
miha, tu cite kg ai sub inaltime? parca ai 1.57 si cite kg ziceai ca ai?
michelle
Nu m-am mai cantarit, sper maine dimineata sa o fac.
Eu zic ca am 50, maxim 51 biggrin.gif
Dar as vrea sa mai dau jos 1-2 pentru sarbatori. blum.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 10-11-2006, 11:56 AM) *

Nu m-am mai cantarit, sper maine dimineata sa o fac.
Eu zic ca am 50, maxim 51 biggrin.gif
Dar as vrea sa mai dau jos 1-2 pentru sarbatori. blum.gif

eu zic ca esti f bine; acelasi lucru este valabil si pt ina. eu zic ca o greutate sub 50 kg deja e exagerat, oricum la fetele micute se vede mult mai bine decat la cele inalte; adica acum eu am exact aceeasi diferenta pe care o ai tu intre inaltime si greutate, poate chiar mai mare, tu esti slabuta rau iar eu sunt plinuta (ma refer la cum se vede)
michelle
Pai da, si dupa sarbatori o sa arat sper, la fel. Imi trebuie doar avansul )).gif
himere2005
te-ai prins de ce te-am intrebat biggrin.gif ca sa raportez la mine, ca eu am 1.61 si sa vad cam cit mai am de slabit ca sa ajung cam ca tine. diferenta cea mai mare si aici e mult de vorbit, ca tu ai facut atita timp sport si ca kg tale contin masa musculara, nu grasime )).gif
michelle
He he, acum contin si grasime, crede-ma biggrin.gif Situatia se va remedia in curand, sper.

Oricum, incepand cu anul viitor ma apuc serios de sala. Anul asta am facut doar 4 luni sala, deci nu am excelat in sport. Am tot lalait-o cautand diferite pretexte.

Apropos de asta, o sa imi fac si wish-list-ul (sau to do list-ul), ca pe cel de anul asta l-am realizat:
- am inceput sa merg la sala (chiar daca am mai si chiulit cateva luni)
- mi-am luat permisul
- m-am inscris la master (acu' sper sa ma si tin de el)
- m-am operat la ochi
still_me
sar'na fetele ..... sanu ma deochi ... asa ca scuipati-ma ... biggrin.gif

si io reiau sala cat de curand ..caci aseara am fost la dentist .. mi-am tratat maseaua .. si mi-a luat nenea doctorul si mulajul pentru lucrare
himere2005
miha, la anul ce urmeaza? casatoria tease.gif
michelle
Nu spun ca apoi nu se realizeaza.. superstitia grin.gif
Oricum nici vorba de maritis tease.gif
daconst
Himere,esti mai inalta ca Miha???? naughty.gif
Pai esti manechin deja...eu credeam ca tu esti cea mai piticanie de pe aici...na pai sa nu mai aud ca te plingi.

Geo sau fetele care merg pe la dentist,as avea o intrebare:se fac implanturi dentare in Ro?Si cam cit ar costa?daca aveti pe cine intreba,v-as ramane datoare. give_rose.gif
Pisik
apropos de wishlist, vreau sa va zic ca in ultimii 3 ani cred tot ceea ce mi-am dorit in noaptea de anul nou s-a implinit: in 2002-2003 mi-am dorit sa termin facultatea cu bine; 2003-2004 si 2004-2005 mi-am dorit sa imi schimb serviciul si s-a implinit; in 2005-2006 mi-am dorit sa ma marit...si...acum sunt maritata; trebuie sa imi pun o dorinta chiar importanta pt anul asta, ca vad ca tine
michelle
Felicitari Pisik cheer.gif cheer.gif

Anul trecut mi-am dorit doar sa slabesc. Atat.
Deea
CITAT(daconst @ 10-11-2006, 12:17 PM) *

Himere,esti mai inalta ca Miha???? naughty.gif
Pai esti manechin deja...eu credeam ca tu esti cea mai piticanie de pe aici...na pai sa nu mai aud ca te plingi.

Geo sau fetele care merg pe la dentist,as avea o intrebare:se fac implanturi dentare in Ro?Si cam cit ar costa?daca aveti pe cine intreba,v-as ramane datoare. give_rose.gif

hello,

eu o sa-mi fac implant, cam 300 euro costa toata manevra, maxim 350 la stomatologul meu. Nu numai implantul...toata operatiunea:scos masea/dinte, curatat canale....si ce mai face el pe acolo.
still_me
din cate am inteles eu implantul se face pe un fel de pivot , dar nu se numeste asa , care este primul implantat sa se vada daca este compatibil cu organismul ... dupa care se trece la operatiunea propriu-zisa.. poate ne zice si deea ea ce stie
Deea
CITAT(still_me @ 10-11-2006, 12:28 PM) *

din cate am inteles eu implantul se face pe un fel de pivot , dar nu se numeste asa , care este primul implantat sa se vada daca este compatibil cu organismul ... dupa care se trece la operatiunea propriu-zisa.. poate ne zice si deea ea ce stie

da, ai dreptate, parca asa imi spusese si mie, nu mai tin minte exact pt. ca am ramas cu maseaua asta de cand eram insarcinata si nu mi-a facut implant in perioada respectiva, o sa-l sun sa-l intreb.

am uitat sa va spun ca in banii astia stomatologul meu imi canta si danseaza lol.gif

Borat filmul de care vorbeati saptamana trecuta s-a filmat partial in Romania
himere2005
si pina la urma e bun filmul sau ba?
daconst
CITAT(Deea @ 10-11-2006, 12:35 PM) *

CITAT(still_me @ 10-11-2006, 12:28 PM) *

da, ai dreptate, parca asa imi spusese si mie, nu mai tin minte exact pt. ca am ramas cu maseaua asta de cand eram insarcinata si nu mi-a facut implant in perioada respectiva, o sa-l sun sa-l intreb.

am uitat sa va spun ca in banii astia stomatologul meu imi canta si danseaza lol.gif

Borat filmul de care vorbeati saptamana trecuta s-a filmat partial in Romania

Chiar???mai ce vesti bune...Sotulica are nevoie de 2 implanturi si aici costa de la 800€ in sus bucata.Deci la 2 dinti sarim de 2000€.
O sa va rog sa-mi mai dati detalii pe privat,cind mai auziti noutati.
Mersi mult! pupic.gif
Deea
CITAT(himere2005 @ 10-11-2006, 12:36 PM) *

si pina la urma e bun filmul sau ba?

eu nu l-am vazut, pe site-ul protv scrie ca e o comedia spumoasa....m-am cam saturat de comedii spumoase la care nu gasesc motiv sa rad....si zic eu ca am simtul umorului. Mi-a fost lene sa-l dau jos de pe net, Sorana zicea ca ei nu i-a placut....mai asteptam pareri smile.gif
himere2005
pina la urma cine se intilneste azi cu cine? ca nu prea v-ati ingramadit sa va anuntati prezenta la intilnire. eu de abia astept poze cheer.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 10-11-2006, 12:55 PM) *

pina la urma cine se intilneste azi cu cine? ca nu prea v-ati ingramadit sa va anuntati prezenta la intilnire. eu de abia astept poze cheer.gif

Se intalneste cineva azi? dry.gif habar nu aveam...
eu ma duc la o "gabi" care isi face ziua cu intarziere
himere2005
da, se intilneste gasca oneden la carul cu bere la ora 20.00. eu sunt cu informatiile, ca de ajuns nu ajung sigur grin.gif
nusarich
CITAT(Pisik @ 10-11-2006, 12:18 PM) *

apropos de wishlist, vreau sa va zic ca in ultimii 3 ani cred tot ceea ce mi-am dorit in noaptea de anul nou s-a implinit: in 2002-2003 mi-am dorit sa termin facultatea cu bine; 2003-2004 si 2004-2005 mi-am dorit sa imi schimb serviciul si s-a implinit; in 2005-2006 mi-am dorit sa ma marit...si...acum sunt maritata; trebuie sa imi pun o dorinta chiar importanta pt anul asta, ca vad ca tine

norocoaselor! mie nu mi s-au implinit niciodata dorintele, mai ales cele de anul nou. adica orice altceva, numai alea nu. sau s-au "implinit" pe invers, adica nicicum. de-asta nu-mi mai fac nisi wishlist si nici nu-mi mai pun dorinte, daca e sa se intample ceva, se intampla si gata, nu mai pun de gand ca sigur nu se intampla.
Anna
baby.gif Neatza fetelor!!

MENIU:

cereale - 1.5 pct
iaurt - 1 pct
4 ling de gem - 1.5 pct e bine? (consider 1 gratis) unsure.gif

mamaliga - 2 pct
1 ou prajit - 2 pct (l-am facut la tigaie de teflon, fara ulei)
br topita - 1 pct
iaurt - 0.5 pct

8 alune - 2 pct

pana acu 11.5

pupic.gif

PS pentru fetele care tin de mult timp si stiu si reguli si tot ....va rog sa imi spuneti si mie ce ar mai tb sa mai adaug la meniuri, sunt macar pe aproape cu WW ? baby.gif
daconst
Annaiss,e bine pina acum,doar ca-ti va fi foame curand...incearca sa ai o masa cu paste,cartofi sau orez.Deci ceva consistent,care sa tina sat.Sa nu uiti de legume si fructe. pupic.gif
Anna
E bine sa ai in fiecare zi paste, orez , cartofi (desigur, un sortiment pe zi) ?
Ca am avut 3 zile la rand cartofi, apoi ieri au fost pastele....da abia mancam 16.5 pct si nu imi era foame deloc.
Legume - rosie, ardei (nu-mi prea plac)
si la fructe am papat max 2 mere sau banana
daconst
CITAT(annaiss_derrian @ 10-11-2006, 01:34 PM) *

E bine sa ai in fiecare zi paste, orez , cartofi (desigur, un sortiment pe zi) ?
Ca am avut 3 zile la rand cartofi, apoi ieri au fost pastele....da abia mancam 16.5 pct si nu imi era foame deloc.
Legume - rosie, ardei (nu-mi prea plac)
si la fructe am papat max 2 mere sau banana

E chiar indicat sa mananci zilnic cite un aliment care sa tina sat...asa rezisti mai usor si-ti va parea WW floare la ureche.
Punctele care le economisesti poti sa le consumi cu ce ai pofte.

Eu am slabit cu paste si cartofi zilnic...aveam zile cind mancam paste si de 2 ori pe zi.Important era sa fiu satula,altfel scapam la dulciuri. )).gif

Legume nu trebuie sa fie crude...poti face mancarica de ele.Fructele macar 3 pe zi sa ai.
Anna
Wow!! yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif

Pai de ce nu ati zis asa de la inceput mai fetelor!!
La orice dieta cartofii si pastele ingrasa grin.gif , am zis si eu, e permis, dar nu asa zilnic ca apoi unde e efectul..
Pai e perfect atunci! Mie imi plac mult astea, si daca sunt satula poate uit de dulciuri si ale prostii.
De acum incolo in fiecare zi voi avea fie paste, orez sau cartofi.
O sa ma chinui mai mult cu legumele fierte.
Thx mult pupic.gif pupic.gif Dana
daconst
CITAT(annaiss_derrian @ 10-11-2006, 01:44 PM) *

Wow!! yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif

Pai de ce nu ati zis asa de la inceput mai fetelor!!
La orice dieta cartofii si pastele ingrasa grin.gif , am zis si eu, e permis, dar nu asa zilnic ca apoi unde e efectul..
Pai e perfect atunci! Mie imi plac mult astea, si daca sunt satula poate uit de dulciuri si ale prostii.
De acum incolo in fiecare zi voi avea fie paste, orez sau cartofi.
O sa ma chinui mai mult cu legumele fierte.
Thx mult pupic.gif pupic.gif Dana

Pai eu am tot zis,ca asta a fost cheia succesului la mine...dar multe fete cica se ingrasa de la paste si cartofi.Eu una am slabit super.Prietena mea la fel a slabit 20kg dupa sarcina.
Incearca asa si vezi ce rezultate ai.Oricum primele kg le pierzi usor,iar la ultimele sa te inarmezi cu rabdare.
Anna
da, o sa incerc asa si vedem cantarul ce zice
multumesc frumos pt sfaturi, cred ca le-ai mai zis, dar nu am reusit sa citesc primele 3 camere WW sad.gif, abia la a 4 camera m-am alaturat. hihih.
Sanatate multa BBlushu-lui. pupic.gif
daconst
Multumesc,Annaiss. pupic.gif
Spor si tie si te asteptam cu rezultate...sa nu uiti de lichide,min 1,5l pe zi. wink1.gif
Anna
CITAT(daconst @ 10-11-2006, 01:59 PM) *

Multumesc,Annaiss. pupic.gif
Spor si tie si te asteptam cu rezultate...sa nu uiti de lichide,min 1,5l pe zi. wink1.gif

Cu lichidele imi mere bine, sunt mereu cu sticla langa mine grin.gif grin.gif grin.gif

Sticla de apa blum.gif
ramonavlas
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
PRIMUL RESTAURANT SUSPENDAT DIN TZARA, TOCMAI A FOST RIDICAT!!!!!!!!!!!
Am reusit sa ridicam pasarela, va pun imediat si poze. Bine, eu am stat doar cat timp s-a ridicat platforma, ca aia era mai greu. Acum urmeaza restul!!!!
ady_raluk
deci , eu nush ce sa mai zic....m-am cantarit acuma (nu am papat nimik inca0, fost la toilet, venit rusi...si imi arata cantarul cu 1.300 kg mai putin
hmmm...nush ce sa fac inca, sa ma bucur sau nu.. eu auzisem ca arata cantarul mai mult cand vin rusii nu mai putin
michelle
Annais, legumele (cartofi, vinete, dovlecei, ceapa, morcov, ardei, rosii, conopida) poti sa le faci si la cuptor cu o lgta de ulei, mirodenii si cu putin cascaval ras deasupra. Poti pune si carne slaba (pui, peste).
Daca iti faci in tigaie, poti sa le pui la calit in apa cu mirodenii, ca sa economisesti punctele de la ulei.

Cartofi pai eu imi fac la cuptor. Curat, tai ca pe cartofi prajiti, pun in tava peste hartia de copt, pun sare, piper, condimente si dau la cuptor. Trebuie incercati sa iasa pe placul vostru (mai crocanti sau mai moi). Mie imi plac crocanti (gen chips) cu putin cascaval ras deasupra.

Daca iti place laptele, poti sa iti faci cu paste, orez, gris si indulcesti cu indulcitor sau 1-2 lgte dulceata/miere.
Mie de exemplu imi place si shake-ul din banana cu lapte si scortisoara.

Mai sunt fel si fel de combinatii de branza slaba cu ton si ceapa, sau cu fructe si fulgi.

Un desert ieftin mai este si marul (ras si calit cu scortisoara, sau curatat, golit in interior de cotor si umplut cu 1-2 lgte dulceata, stafide si dat la cuptor pana se inmoaie).
Vezi ca este o rubrica de retete WW cu fel si fel de idei.

Maioneza se poate inlocui cu iaurt slab / smantana(eventual cu usturoi).

La portia de grasimi bune mai puteti manca masline.

Felicitari Ramona! cheer.gif
Raluk, stabileste-ti o zi de cantar pe saptamana, atat. In rest, uita de el. Sa stii ca stresul ingrasa blum.gif
Oricum, bravo pt kg pierdute give_rose.gif
ramonavlas
Am pus si pozele, ca sa va faceti o idee. Albumul se numeste, evident "Pasarela".
Sunt ffff mandra, asa ca ma pot apuca linistita de invatat!
Anna
Miha multumesc de idei pupic.gif hug.gif deja m-am inspirat din retetele WW.
ady_raluk
michelle, as vrea sa pot face asa cu cantarul, dar din pacate am o obsesie pt cantarit, cred ca ii zic sotzului sa il ascunda si sa mi-l dea doar o data pe sapt cum zici tu...multumesc pt urari dar sper sa le merit ca dupa cum am mai zis nush daca nu are leg cu rusii...care la mine sunt anormali fata de la altele unde arata cantarul mai mult smile.gif devil.gif

ramo, eu nu intzeleg ceva.....ce anume lucrezi tu??? adick ce legatura ai tu cu pasarela aceea?
Anna
ady_raluk nu te lasa!! hug.gif Ai vazut ca mai toate fetele au avut super rezultate, trebuie doar ambitie si perseverenta! Felicitari pt cantar
ramonavlas
CITAT(ady_raluk @ 10-11-2006, 02:17 PM) *

michelle, as vrea sa pot face asa cu cantarul, dar din pacate am o obsesie pt cantarit, cred ca ii zic sotzului sa il ascunda si sa mi-l dea doar o data pe sapt cum zici tu...multumesc pt urari dar sper sa le merit ca dupa cum am mai zis nush daca nu are leg cu rusii...care la mine sunt anormali fata de la altele unde arata cantarul mai mult smile.gif devil.gif

ramo, eu nu intzeleg ceva.....ce anume lucrezi tu??? adick ce legatura ai tu cu pasarela aceea?

Eu, impreuna cu familia mea avem un business. De fapt mai multe. Si acum costruim un restaurant suspendat, primul din tzara.
In cartea de munca sunt hotel manager si jurist. Ma ocup de hotel si acum invat contabilitate... sad.gif
ady_raluk
bafta mare sa ai cu faculta ! si unde va fi restaurantul asta suspendat???
ramonavlas
CITAT(ady_raluk @ 10-11-2006, 02:25 PM) *

bafta mare sa ai cu faculta ! si unde va fi restaurantul asta suspendat???

Mersi. Facultatile le-am terminat. Acum dau examen de intrare in barou.
Restaurantul este la iesirea din Targu-Mures, spre Sighisoara.
ady_raluk
oky...atunci bafta la examenul de intrare in barou...si bafta la constructia resaturantului, poate la anu daca e gata dau si eu o fuga sa il vad pupic.gif
ramonavlas
CITAT(ady_raluk @ 10-11-2006, 02:28 PM) *

oky...atunci bafta la examenul de intrare in barou...si bafta la constructia resaturantului, poate la anu daca e gata dau si eu o fuga sa il vad pupic.gif

O sa fie gata. Era vorba ca pasarela va fi gata la inceputul lui decembrie, dar....am mai incercat acum 2 saptamani sa o ridicam si nu s-a putut. Probabil ca va fi data in functiune odata cu hotelul de langa ea, adica in aprilie anul ce vine.
ady_raluk
nu mai zice nimeni nimik?

nu am mai fost la tg mures de pe vremea lu ceasca.....este ceva strand acolo pe care ajungi cu pluta aia...cum ii zice...offf lapsus. tot in tg mures am mancat prima oara clatite cu urda. o BUNACIUNE smile.gif
in sighisoara nu am fost niciodata, dar vreau sa merg ca am auzit ca e superb
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.