Annais, legumele (cartofi, vinete, dovlecei, ceapa, morcov, ardei, rosii, conopida) poti sa le faci si la cuptor cu o lgta de ulei, mirodenii si cu putin cascaval ras deasupra. Poti pune si carne slaba (pui, peste).
Daca iti faci in tigaie, poti sa le pui la calit in apa cu mirodenii, ca sa economisesti punctele de la ulei.
Cartofi pai eu imi fac la cuptor. Curat, tai ca pe cartofi prajiti, pun in tava peste hartia de copt, pun sare, piper, condimente si dau la cuptor. Trebuie incercati sa iasa pe placul vostru (mai crocanti sau mai moi). Mie imi plac crocanti (gen chips) cu putin cascaval ras deasupra.
Daca iti place laptele, poti sa iti faci cu paste, orez, gris si indulcesti cu indulcitor sau 1-2 lgte dulceata/miere.
Mie de exemplu imi place si shake-ul din banana cu lapte si scortisoara.
Mai sunt fel si fel de combinatii de branza slaba cu ton si ceapa, sau cu fructe si fulgi.
Un desert ieftin mai este si marul (ras si calit cu scortisoara, sau curatat, golit in interior de cotor si umplut cu 1-2 lgte dulceata, stafide si dat la cuptor pana se inmoaie).
Vezi ca este o rubrica de retete WW cu fel si fel de idei.
Maioneza se poate inlocui cu iaurt slab / smantana(eventual cu usturoi).
La portia de grasimi bune mai puteti manca masline.
Felicitari
Ramona!
Raluk, stabileste-ti o zi de cantar pe saptamana, atat. In rest, uita de el. Sa stii ca stresul ingrasa
Oricum, bravo pt kg pierdute